Ζευγάρι Βέλγων επισκέφτηκε φέτος τη Ρόδο για 100ή φορά

27-08-14 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς απένειμε στον κ. Urbain Depoorter και στην κυρία Wivina Verhaeren από το Βέλγιο ειδική τιμητική διάκριση για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί της Ρόδου ως τόπο διακοπών τους. Το ζευγάρι επισκέφθηκε φέτος τη Ρόδο για εκατοστή φορά. 

Λάτρεις της Μεσαιωνικής Πόλης, περπατούν πολύ συχνά στα σοκάκια της ενώ θεωρούν την οδό Ιπποτών ως τον ωραιότερο δρόμο παγκοσμίως και το Παλάτι των Ιπποτών ως το ωραιότερο αξιοθέατο της Ρόδου. Δεν κολυμπούν ιδιαίτερα αλλά τιμούν τα εστιατόρια του νησιού μας και δεν παραλείπουν να γεύονται τον αγαπημένο τους μουσακά.

Ο κ. Depoorter, συνταξιούχος μάνατζερ σε εταιρία εισαγωγής κινέζικων προϊόντων στη χώρα του, είπε ότι όταν ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο αισθάνθηκε σαν να είχε γεννηθεί στο νησί. Το ζευγάρι θεωρεί τη Ρόδο ως το ωραιότερο νησί του κόσμου και για το λόγο αυτό το επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

διαβάστε ακόμα

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: 21η η Ελλάδα στον παγκόσμιο τουριστικό δείκτη του 2024 – Σε επίπεδα 2019 ο παγκόσμιος τουρισμός
RND | Μία ακόμη χρονιά κλειστό το Ναυάγιο της Ζακύνθου
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο | Αμφισβητείται η αποζημίωση για καθυστέρηση πτήσης λόγω έλλειψης προσωπικού στο αεροδρόμιο
Συναντήσεις Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη του Ιράκ και την Πρέσβη της Σλοβακίας
Ελληνικός τουρισμός 2024 | +28,2% οι εισπράξεις, +24,5% οι αφίξεις το α΄τρίμηνο
Μεσογειακός τουρισμός | Ελλάδα και Πορτογαλία οι πιο ανθεκτικοί προορισμοί στην κλιματική αλλαγή - η αντίληψη των τουριστών
ΣΕΒΤ | Η βιομηχανία τροφίμων δεν τροφοδοτεί τον πληθωρισμό
Το Γαλλικό Προξενείο των Χανίων είναι πλέον το 5αστερο Domus Blanc Boutique Hotel
Η Όλ. Κεφαλογιάννη κεντρική ομιλήτρια στην τιμητική εκδήλωση για τον ιδρυτή της Grecotel Νίκο Δασκαλαντωνάκη
Ταξιδιωτικά πακέτα για Ελλάδα προσφέρουν 2 μεγάλα τουριστικά γραφεία στην Ιαπωνία