Δήμος Φολεγάνδρου: Πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2017

25-04-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Φολεγάνδρου ενέκρινε το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής ύψους 30.000 ευρώ.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017

-ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Στα πλαίσια της Τουριστικής Προβολής του έτους 2017, ο Δήμος συμμετέχει σε μία σειρά διεθνών εκθέσεων.

Παράλληλα με τις εκθέσεις η δημιουργία τοπικών εκδηλώσεων βοηθά στη διατήρηση της Πολιτισμικής Παράδοσης, αλλά και την ικανοποίηση των επισκεπτών, σε συνδυασμό με την προβολή του νησιού μας, από τους ίδιους τους επισκέπτες, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης ηλεκτρονικά και έντυπα.

-ΕΝΤΥΠΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ-ΕΚΘΕΣΕΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Ο Δήμος Φολεγάνδρου σχεδιάζει την ανανέωση του εντύπου που διαθέτει με αναφορά στα ηλεκτρονικά μέσα του νησιού, αλλά και στις επιχειρήσεις του. Το έντυπο θα είναι μεταφρασμένο στις γλώσσες από αγορές που υπάρχει ενδιαφέρον.

Σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων προβλέπεται η ανανέωση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου, καθώς επίσης η αξιοποίηση όλων των κοινωνικών δικτύων για την προβολή του νησιού αξιοποιώντας δε όλα τα τεχνικά μέσα για την προβολή της τουριστικής προβολής στα τάμπλετ και τα κινητά τηλέφωνα.

-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Προβλέπεται να συνεχίσουν τα πανηγύρια και οι εκδηλώσεις οι οποίες είχαν επιτυχία, αλλά και για την αναβάθμιση όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων προβλέπονται δύο κινήσεις οι οποίες και θα σηματοδοτήσουν μια αναβάθμιση του τουρισμού και του Πολιτισμού ταυτόχρονα.

Ειδικότερα, προβλέπεται η δημιουργία Ετήσιου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χωρών και Μουσικής στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου, στα μέσα Ιουνίου, ώστε να υπάρξει αξιοποίηση και της προβολής που θα γίνει από αυτό, αλλά ταυτόχρονα να υπάρξει στόχος επιμήκυνσης της περιόδου και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.

Ενισχύοντας την ικανοποίηση των επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά στο νησί με μουσικές του κόσμου (Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Βραζιλία, Αργεντινή) σε γλώσσες ξένες, αλλά και παρουσίαση της δουλειάς ενός μεγάλου καλλιτέχνη του Ελλαδικού χώρου. Σε όλες τις ανωτέρω γιορτές θα επακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τοπικά προϊόντα, εδέσματα, γλυκά, παραδοσιακή μουσική και χοροί. Η προσπάθεια θα υλοποιηθεί με τη συμβολή συλλόγων και εθελοντών.

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους