Παραιτήσεων συνέχεια στον ΕΟT…

17-04-19 | ΕΟΤ

Άλλη μία παραίτηση έλαβε χώρα στον δημόσιο τουριστικό μηχανισμό.

Αυτή τη φορά παραιτήθηκε από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού η κ. Ιωάννα Πατριαρχέα (δικηγόρος στο επάγγελμα) η οποία είχε εισέλθει παίρνοντας τη θέση της κ. Ευρυδίκης Κουρνέτα (επίσης, δικηγόρος). Η τελευταία είχε αποχωρήσει από τον ΕΟΤ για να αναλάβει καθήκοντα γενικής γραμματέως στο υπουργείο Τουρισμού στη θέση του παραιτηθέντος κ. Γεράσιμου Ζαχαράτου. Την θέση της κ. Πατριαρχέα στον ΕΟΤ παίρνει ο κ. Βασίλη Τσόκας, τουριστικός επιχειρηματίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κουρνέτα παραιτήθηκε πρόσφατα και από τη θέση της γενικής γραμματέως στο υπουργείο Τουρισμού και τη θέση της πήρε η κα. Γεωργία Καραστάθη, (δικηγόρος).

Από τον ΕΟΤ παλαιότερα είχαν παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου κατά σειρά η κα. Ελισσάβετ Χατζηνικολάου και ο κ. Σπύρος Αλεξίου ενώ ο τρίτος κατά σειρά πρόεδρος που διατηρεί τη θέση μέχρι σήμερα είναι ο κ. Χαράλαμπος Καριμάλης (πολιτικός μηχανικός).  Επίσης, από τη θέση του γενικού γραμματέα είχε παραιτηθεί ο κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και τη θέση του διατηρεί μέχρι σήμερα ο κ. Κωνσταντίνος Τσέγας (δικηγόρος). 

Τέλος από τον ΕΟΤ είχε αποχωρήσει και ο κ. Γιάννη Παράσχης, γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και τη θέση του ως μέλος είχε πάρει ο κ. Γιάννης Γούλιος (επικοινωνιολόγος).

διαβάστε ακόμα

Βράβευση του ιδρυτή και προέδρου της Grecotel Νίκου Δασκαλαντωνάκη
H δωρεά οργάνων σώζει ζωές | Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στο Μαρούσι
ΣΕΤΚΕ | Προβληματίζουν οι χαμηλές πληρότητες στα μικρά τουριστικά καταλύματα
NJV Athens Plaza | 33 πλήρως ανακαινισμένα Classic Business δωμάτια
Oι πολιτιστικές εμπειρίες συνεχίζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Επόμενος προορισμός: Κίνα!
Τουρισμός | Deloitte: Αυξημένος ο προϋπολογισμός διακοπών των Αμερικανών αυτό το καλοκαίρι - Λιγότεροι επιλέγουν ξενοδοχείο
Ελληνικός τουρισμός 2024 | 942 εκατ. ευρώ οι εισπράξεις, 2,3 εκατ. οι αφίξεις το α' τρίμηνο
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην ΙΜΕΧ 2024 - Η θέση της Θεσσαλονίκης στον συνεδριακό τουρισμό
Αναβιώνει το ιστορικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου Mediterranean
Αμερικανικός τουρισμός: Το 61% θα ταξιδέψει για αναψυχή μέσα στο ερχόμενο 4μηνο - Πόσοι επιλέγουν διαμονή σε ξενοδοχείο