Συνεργασία Olympic Holidays- Celestyal | Κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά για τους Βρετανούς τουρίστες

22-12-23 | TOUR OPERATORS

Διευρύνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων του για διακοπές στην  Ελλάδα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ο σπεσιαλίστας τουρ οπερέιτορ Olympic Holidays, καθώς, όπως ανακοίνωσε, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας για κρουαζιέρες της Celestyal.

Η Olympic Holidays προσφέρει ήδη για κρατήσεις μια επιλογή από τις κρουαζιέρες της Celestyal, συμπεριλαμβανομένων αυτών με 3 και 4 διανυκτερεύσεις, καθώς και κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων με το νεοαποκτηθέν πλοίο Celestyal Journey.

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν πτήσεις με επιστροφή από το Λονδίνο και μεταφορές, καθώς και πρωινό με διαμονή σε ξενοδοχείο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Olympic Holidays, Michael Vinales, δήλωσε: «Η Celestyal είναι ο τέλειος συνεργάτης της Olympic Holidays για να βελτιώσει την προσφορά προϊόντων μας και να υποστηρίξει την ανάπτυξή μας στην αγορά της κρουαζιέρας. 

«Μαζί μοιραζόμαστε ένα ασυναγώνιστο πλούτο γνώσης και εμπειρίας όσον αφορά την προώθηση και την πώληση της Ελλάδας και των νησιών της και η επέκταση του χαρτοφυλακίου κρουαζιερών μας είναι ένα φυσικό επόμενο βήμα. 

«Αυτά τα νέα δρομολόγια και η συνεργασία μας με τη Celestyal θα προσφέρουν στους πελάτες μας περισσότερες ευκαιρίες να εξερευνήσουν την Ελλάδα και τα νησιά της με όλα τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της πολυτέλειας και της ευκολίας που προσφέρει μια κρουαζιέρα».

Η αντιπρόεδρος πωλήσεων της Celestyal UK, Ευρώπη και Αυστραλία Janet Parton δήλωσε: «Η Olympic Holidays αναλαμβάνει την πώληση κρουαζιερών στους βασικούς μας προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο, επομένως ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία τους ως μέρος των αναπτυξιακών μας φιλοδοξιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

«Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε μια πληθώρα εντυπωσιακών εμπειριών σε κάθε κρουαζιέρα και η Olympic Holidays βρίσκεται σε ιδανική θέση για να τις αναδείξει με τους πελάτες της, καθώς και τα πολλαπλά άλλα οφέλη που προσφέρουμε τόσο εντός όσο και εκτός των πλοίων μας».

Τα δρομολόγια ξεκινούν με διακοπές πέντε διανυκτερεύσεων με διαμονή στην Αθήνα πριν και μετά την κρουαζιέρα με £1.295 ανά άτομο για αναχώρηση στις 9 Μαΐου 2024.

διαβάστε ακόμα

Συναυλία Έντεχνου Ωδείου και String Demons στο Ηράκλειο
«Ημέρες Θάλασσας 2024» στον Πειραιά | 100 δωρεάν εκδηλώσεις από τις 24 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου
Δημοπρασία για την μίσθωση του κάμπινγκ Καψαλίου Κυθήρων
Στα Χανιά, για πρώτη φορά, η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος
Ε.Ξ. Ιωαννίνων | Ποια θέματα συζητήθηκαν με τη νέα Γενική Πρόξενο της Αλβανίας στα Ιωάννινα
Έτσι θα είναι το νέο 91 Athens Riviera στη Βούλα - Το υβριδικό μοντέλο Private Members Club και Glamping
SKY express: Στρατηγική συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες British Airways και Etihad
UN Tourism: Νέο πρωτοποριακό εργαλείο για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών
Μαγιόρκα: Αναβρασμός για τον υπερτουρισμό – Τοπικές οργανώσεις απειλούν με κατάληψη του αεροδρομίου
Οι δημοτικές αρχές πρέπει να αποφασίζουν για την πόλη που θέλουν