FTI: 150 ξενοδοχεία ανοικτά σε Κρήτη και Ρόδο μέχρι το Νοέμβριο το 2024

13-11-23 | TOUR OPERATORS

Προσθήκες νέων ξενοδοχείων και αεροπορικών συνδέσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα του τουρ οπερέιτορ FTI για την Ελλάδα το 2024, προβλέποντας ότι η σεζόν θα είναι ιδιαίτερα καλή για τους δημοφιλείς προορισμούς παραλίας της χώρας μας.

Η υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακή βιομηχανία της Ελλάδας αναβαθμίζεται περαιτέρω μέσα από ανακαινίσεις ή το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων όπως το Ventale Island στην Κρήτη.

Επιπλέον, ο τουρ οπερείτορ λανσάρει επιπλέον συνδέσεις με τα Ελληνικά νησιά και διευρύνει το πρόγραμμα πτήσεων προς αυτά από τον Απρίλιο μέχρι και το Νοέμβριο. Κατά την περίοδο αυτή, θα λειτουργούν 150 ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο με τις αντίστοιχες αεροπορικές συνδέσεις.

Επιπλέον, προσφέρονται ειδικά πακέτα για επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τα οποία περιλαμβάνουν ενοικίαση αυτοκινήτου για διαμονή το Νοέμβριο.

Στο πρόγραμμα του 2024, ο τουρ οπερείτορ εντείνει τις συνεργασίες του με γνωστούς αερομεταφορείς και ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως οι Lufthansa Group, Condor, SunXpress, Aegan Airlines και Emirates αλλά και οι Hilton Group, Accor, Pickalbatros, Sunrise Hotels, Rixos Hotels, Dream World Hotels, Stone Group, Mitsis Hotels, Grecotel, Jumeirah Group.

Όσον αφορά τις κρατήσεις για τη χειμερινή σεζόν του 2023/24, ο τουρ οπερέιτορ καταγράφει υψηλές κρατήσεις με διψήφια ποσοστά αύξησης σε σχέση με την προγούμενη χρονιά, ενώ για το καλοκαίρι του 2024 καταγράφεται τάση για προκρατήσεις, με την Ελλάδα να είναι ανάμεσα στα «ισχυρά» χαρτιά του.

διαβάστε ακόμα

Ryanair: 24ωρη προσφορά πτήσεων από 16,99 ευρώ
TUI Γερμανίας: Ειδικές προσφορές για τους πελάτες του FTI με προορισμό την Ισπανία
Τα διεθνή νηολόγια παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους στα Ποσειδώνια 2024
Η Ελλάδα και ο ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση ITB China 2024 στη Σαγκάη
Φέσι 1,2 εκατ. ευρώ στην ξενοδοχειακή αγορά των Καναρίων λόγω κατάρρευσης FTI
Διπλασιάστηκαν οι κρατήσεις στον Coral Travel μετά την κατάρρευση του FTI
Πτώχευση FTI | Ψυχραιμία στην Ελλάδα, ανησυχία στην Τουρκία
Ο εξερχόμενος τουρισμός από την Ελλάδα | 6,2 εκατ. αναχωρήσεις, 2,4 δισ. δαπάνες το 2023 - πού ταξιδεύουν οι Έλληνες
Πτώχευση FTI: Τα ταξίδια ακυρώνονται έως 10 Ιουνίου
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η ναυτιλία πυλώνας στήριξης της οικονομίας και της αγοράς εργασίας»