Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | Επιπλέον πτήσεις και δωμάτια σε Κρήτη και Ρόδο το Νοέμβριο του 2024

17-08-23 | TOUR OPERATORS

Περισσότερες πτήσεις και πακέτα διακοπών για την Κρήτη (Ηράκλειο) και τη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2024 προσθέτει ο Όμιλος Jet2.com και  Jet2holidays.

Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία αναψυχής και ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, παρενέβησαν άμεσα για να ανταποκριθούν στη ζήτηση των Βρετανών παραθεριστών με την προσθήκη πάνω από 11.000 επιπλέον θέσεων στην Κρήτη (Ηράκλειο) και τη Ρόδο από εννέα βρετανικές βάσεις - Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Leeds Αεροδρόμια Bradford, Liverpool John Lennon, Manchester, Newcastle International και London Stansted Airport.  

Οι νέες πτήσεις που προστέθηκαν είναι οι εξής: 

Εκτός από τις πτήσεις, μια επιλογή από εξαιρετικά ξενοδοχεία στις δύο περιοχές προσφέρονται ήδη για κράτηση το Νοέμβριο του 2024.

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση για το καλοκαίρι του 2024 από Βρετανούς παραθεριστές, που το μόνο που θέλουν είναι ηλιόλουστες διακοπές και πέραν των θερινών μηνών.

Όπως πάντα, είπε,  ακούμε τι λένε οι πελάτες και αντιδρούμε ανάλογα, ώστε να τους παρέχουμε τις επιλογές διακοπών που θέλουν. Η επέκταση της σεζόν σε αυτούς τους δύο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς σημαίνει ότι κάνουμε ακριβώς αυτό. δίνοντας στους πελάτες περισσότερες ευκαιρίες να ξεφύγουν και να απολαύσουν τις διακοπές που χρειάζονται πολύ αργότερα μέσα στη σεζόν. Οι πελάτες μας, τόνισε, γνωρίζουν ότι οι πτήσεις μας έχουν βραβευτεί για την ποιότητά τους, ενώ τα πακέτα διακοπών έχουν προσφέρουν προστασία ATOL.

Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στη ζήτηση που βλέπουμε, κατέληξε, έτσι ώστε να μπορούμε να πάμε ακόμα περισσότερους πελάτες από τα βροχερά νησιά μας στους αγαπημένους τους ηλιόλουστους προορισμούς.

διαβάστε ακόμα

Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο
Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής
Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο
TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία
+9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα
Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις
Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean
Vision Omonia: Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας VISION Greece που θα ανοίξει τον Σεπτέμβριο
Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο
Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα