Παιδικό κλαμπ 3.000 τ.μ. στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa

13-02-24 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Mε έμφαση σε ένα από τα μεγαλύτερα παιδικά κλαμπ της Ευρώπης, το Scott Dunn Explorers Kids Club, ξεκινά τη σεζόν στις 18 Μαρτίου το ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό, που διαχειρίζεται η αλυσίδα Marriott.

Το Scott Dunn Explorers Kids Club αναπτύσσεται σε έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων. Το κλαμπ διαθέτει ένα διώροφο κάστρο και ένα πειρατικό καράβι με νεροτσουλήθρες, παιδότοπο, ενώ προσφέρει τηλεοπτικά κανάλια με παιδικά προγράμματα. Παρέχονται επίσης αθλητικές δραστηριότητες όπως beach volley, κολύμβηση με αναπνευστήρα, κ. ά.. Σε ένα κλιματιζόμενο υπνοδωμάτιο υπάρχουν παιδικά κρεβάτια διαφόρων μεγεθών για τον μεσημεριανό ύπνο των παιδιών. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται με κράτηση.

Τα παιδιά ηλικίας από τεσσάρων μηνών έως δώδεκα ετών έχουν τη φροντίδα από εξειδικευμένο προσωπικό  επτά ημέρες την εβδομάδα μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ.

Η παιδική λέσχη χωρίζεται σε ηλικιακές ομάδες: Η ηλικιακή ομάδα Globetrotters περιλαμβάνει τα παιδιά μεταξύ τεσσάρων μηνών και τριών ετών, οι Adventurers τα παιδιά τριών έως πέντε ετών, οι Voyagers από πέντε έως οκτώ ετών και οι Pioneers περιλαμβάνουν τα παιδιά μεταξύ οκτώ και δώδεκα ετών.

Στις 13 Απριλίου, εξάλλου, θα ανοίξει ξανά το εστιατόριο Nammos του ξενοδοχείου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Από τις 25 Απριλίου, τέλος, θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ένα χωριό λιανικής για την αγορά προϊόντων πολυτελείας. 

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol διαθέτει 274 δωμάτια και σουίτες και περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους 100 στρεμμάτων. Διαθέτει 1 εσωτερική και 3 εξωτερικές πισίνες, καθώς και μια μεγάλη, αμμώδη παραλία. Το θέρετρο διαθέτει μια πτέρυγα μόνο για ενήλικες, η οποία περιλαμβάνει 16 σουίτες Lifestyle, αρκετές με ιδιωτική πισίνα.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του ξενοδοχείου είναι το Kalloni Spa 3.000 τετραγωνικών μέτρων, που προσφέρει διάφορες θαλασσοθεραπείες. 

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους