Τον Μάιο ανοίγει το πολυτελές ξενοδοχείο Odera Tinos

12-02-24 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τον Μάιο του 2024 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το πολυτελές ξενοδοχείο Odera Tinos, το οποίο θα επαναπροσδιορίσει το τοπίο της φιλοξενίας στο νησί της Τήνου. Το resort, το οποίο αναπτύσσεται σε μια έκταση 20.000 τ.μ., αποτελεί το τελευταίο εγχείρημα του ελληνικού ιδιωτικού equity fund Tethys σε συνεργασία με την TConstructions.

Το resort διαθέτει 77 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα. Ξεχωρίζουν η κομψή σουίτα Elite Suite Private Pool και η άνετη Grand Two Bedroom Suite Private Pool (80 τ.μ.), ιδανική για οικογένειες.

Το Odera διαθέτει επίσης εσωτερική και εξωτερική πισίνα, pool bar, δύο εστιατόρια και δύο bars. Επίσης, προσφέρει κέντρο Spa & Wellness, γυμναστήριο, μπουτίκ, αίθουσα συνεδριάσεων, παρεκκλήσι και μια σειρά από ανέσεις και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη. Το resort λειτουργεί από την Tresor Hospitality, μια από τις κορυφαίες ανεξάρτητες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Με την υπογραφή του αναγνωρισμένου chef Δημήτρη Σκαρμούτσου το Eos, το à la carte εστιατόριο του resort, εμπνέεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα τη θεότητα της αυγής και αδελφή του Ήλιου. Η γαστρονομική φιλοσοφία του στηρίζεται στις μεσογειακές γεύσεις με αυθεντικές ελληνικές επιρροές συνδυασμένη με μια τηνιακή πινελιά.

Το Spa του Odera Tinos αποτελείται από τρεις αίθουσες θεραπείας για μασάζ, μία αίθουσα υδρογονοθεραπείας, ένα χαμάμ και μία εσωτερική πισίνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα υπερσύγχρονο, εξοπλισμένο γυμναστήριο με εξειδικευμένους προπονητές.

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους