O Όμιλος IOGR (Sky express) αναζητεί μεγάλα ξενοδοχεία σε περιοχές με αεροπορική σύνδεση

18-10-23 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Την απόκτηση ξενοδοχειακών μονάδων, που διαθέτουν μεγάλο αριθμό δωματίων και βρίσκονται σε περιοχές με αεροπορική σύνδεση εντάσσει στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξής του για τα επόμενα έτη, ο Όμιλος IOGR.

Ο Όμιλος είχε ανακοινώσει πριν από τρία χρόνια τη συνεργασία του με τον Όμιλο HotelBrain, στον οποίο διατηρεί στρατηγικό ποσοστό μετοχικής συμμετοχής. Η Hotel Brain δραστηριοποιείται μέσω μακροπρόθεσμων μισθώσεων ξενοδοχείων. Σήμερα, έχει στο χαρτοφυλάκιο της περισσότερα από 100 ιδιόχρηστα ξενοδοχεία, ενώ για τη χρήση 2023 αναμένει ξενοδοχειακό τζίρο άνω των €100 εκ., όπως και το 2022.

 Ο κ. Ιωάννης Γρύλος, ιδρυτής & πρόεδρος του Ομίλου IOGR δήλωσε:

«Στόχος του Ομίλου μας είναι η ενίσχυση των συνεργειών που συμβάλλουν στη δημιουργία ακόμα μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας στο συνολικό τουριστικό προϊόν, ενώ παράλληλα η απόκτηση ξενοδοχειακών μονάδων μεγάλου όγκου έχει πλέον ενταχθεί στις άμεσες προτεραιότητές μας. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας, επιτυγχάνουμε σημαντικές συνέργειες και οικονομίες κλίμακας, καθώς και βέλτιστη διαχείριση του επιχειρηματικού κινδύνου. Έτσι, μπορούμε να είμαστε προτιμητέος συνομιλητής σε συναλλαγές που αφορούν σε ξενοδοχειακά assets.»

Ο Όμιλος επιχειρήσεων IOGR με επικεφαλής τον Κρητικό επιχειρηματία Ιωάννη Γρύλο είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος Όμιλος, ο οποίος απασχολεί πάνω από 5.500 εργαζόμενους. Έχει ισχυρό αποτύπωμα στον τομέα των αερομεταφορών, τόσο στην επίγεια εξυπηρέτηση με την Skyserv, όσο και στο πτητικό έργο με την SKY express. 

Ο Όμιλος IOGR δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα των logistics, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της παραγωγής, τυποποίησης και εξαγωγής ελαιολάδου και πλέον εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο του Τουρισμού.

διαβάστε ακόμα

Έτσι θα είναι το νέο 91 Athens Riviera στη Βούλα - Το υβριδικό μοντέλο Private Members Club και Glamping
SKY express: Στρατηγική συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες British Airways και Etihad
UN Tourism: Νέο πρωτοποριακό εργαλείο για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών
Μαγιόρκα: Αναβρασμός για τον υπερτουρισμό – Τοπικές οργανώσεις απειλούν με κατάληψη του αεροδρομίου
Οι δημοτικές αρχές πρέπει να αποφασίζουν για την πόλη που θέλουν
Corendon: 3 εκατ. θέσεις προς Τουρκία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο και Αίγυπτο αυτό το καλοκαίρι
Μεγάλη ανταπόκριση στο JOBmatch της ΔΥΠΑ για εργασία σε τουρισμό και εστίαση
H Aegean γιορτάζει τα 25α γενέθλια της - Σε επίπεδα 2019 η συχνότητα κρατήσεων
ΕΟΤ Σκανδιναβίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Ελλάδα
Βρετανικός τουρισμός/ ΑΒΤΑ: Αύξηση των δαπανών στα ταξίδια στο εξωτερικό