Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 4 ξενοδοχεία σε Χαλκιδική και Καλαμάτα

08-04-20 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

H εξάπλωση του κορωνοϊού έχει χτυπήσει και την επενδυτική δραστηριότητα στη χώρα, περιλαμβανομένων και των επιχειρηματικών σχεδίων για νέα ξενοδοχεία στην επικράτεια.

Με την ελπίδα ταχείας εξόδου από αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, το Tornos News θα συνεχίζει να δημοσιεύει επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί το προηγούμενο διάστημα από τις αρμόδιες αρχές. 

Αναλυτικά:

Το Υπουργείο Εσωτερικών, (τέως Μακεδονίας και Θράκης), έχει εγκρίνει επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΓΑΛΗΝΗ VILLAS, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων συνολικής δυναμικότητας 24 βιλών των 96 κλινών, στη θέση Κουτσουπιά, στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 5.063.800 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.672.080 ευρώ.

Επίσης, το Υπουργείο έχει εγκρίνει επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΝΕΑ ΑΚΤΗ ΠΟΡΤΕΣ SA, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων δυναμικότητας 294 κλινών, στην περιοχή Πόρτες-Βρωμαλυκή Αγίου Μάμα Χαλκιδικής, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 12.156.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 12.126.600 ευρώ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εγκρίνει επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης DNCK ΑΞΕΤΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Καλαμάτα, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.364.423,28 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.364.423,28 ευρώ.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εγκρίνει επενδυτικό σχέδιο της ίδιας επιχείρησης, που αναφέρεται στην επέκταση ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων στην Καλαμάτα, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 599.383,37 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 594.016,88 ευρώ.

 

 

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους