Virgin Hotels Collection | Virgin Hotels και Virgin Limited Edition ενώνονται σε ένα μοναδικό brand

20-01-23 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το «πάντρεμα» των Virgin Hotels και  Virgin Limited Edition ανακοίνωσε ο όμιλος  Virgin, ώστε τα δύο brands, τα οποία πλέον θα λειτουργούν κάτω από τη μητρική εταιρική ομπρέλα, να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη και να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές και διαφοροποίηση στον κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας.

Ειδικότερα, τα δύο brands του Ομίλου Virgin,  ως Virgin Hotels Collection, προτίθενται μεταξύ άλλων να ακολουθήσουν μία δυναμική στρατηγική ανάπτυξης, ώστε να προσθέσουν περισσότερες τοποθεσίες, θέρετρα και κατοικίες.

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της νέας Virgin Hotels Collection αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου ο κ. James Bermingham,  σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Virgin Hotels (φωτό), καθώς ο κ. Jon Brown, Διευθύνων Σύμβουλος της Virgin Limited Edition, αποχωρεί στα τέλη Μαρτίου, έχοντας περάσει περισσότερα από 24 χρόνια στο τιμόνι της Virgin Limited Edition.

Η νέα χρονιά, θα είναι εξαιρετικά δραστήρια για τον όμιλο, καθώς  αναμένονται  τα εγκαίνια των Virgin Hotels στη Νέα Υόρκη, ακολουθούμενα από τη Γλασκώβη και μετά την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Son Bunyola Hotel της Virgin Limited Edition στο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO της Μαγιόρκα. Στη συνέχεια, το 2025 προγραμματίζονται τα Virgin Residences Miami, καθώς και τα Virgin Hotels Denver Συνολικά, ο όμιλος διαθέτει 6 ξενοδοχεία πόλης, με άλλα 2 ξενοδοχεία να ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πύλες τους εντός του έτους.

Tέλος, η νέα Virgin Hotels Collection δήλωσε ότι θα επικεντρωθεί στην επιτάχυνση της ανάπτυξης και των δύο brands, για να προσφέρει μια πραγματικά διαφοροποιημένη εμπειρία πελατών, ενώ θα συνεχίσει να συνεισφέρει ουσιαστικά στις κοινότητες και τους προορισμούς στους οποίους δραστηριοποιείται.

διαβάστε ακόμα

Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους
Τουρισμός | ΤUI Γερμανίας: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2025 - Κρήτη, Ρόδος και Κως ακολουθούν τη Μαγιόρκα στις πτήσεις
Άφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας
Αερομεταφορές: 22 νέες και εποχικές συνδέσεις ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας το Μάιο
Amadeus: Οι ξενοδόχοι επενδύουν περισσότερο στην τεχνολογία και την εξατομίκευση υπηρεσιών
ΕΟΤ Σερβίας: Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό
Ωράριο σαν... κλειστό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου | Έντονες διαμαρτυρίες
Καβάλα | Θεμέλιος λίθος για το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο στην Ελλάδα