Τα σχέδια συνεργασίας των TEZ TOUR και Atlantica Hotels στη Ρόδο για το 2019

26-03-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα κοινά τους σχέδια για την εφετινή σεζόν συζήτησαν σε γεύμα που είχαν στη Ρόδο ο ρώσος τουρ οπερέιτορ TEZ TOUR με εκπροσώπους της αλυσίδας Atlantica Hotels & Resorts που διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία Amilia Mare Beach Resort και Paradise Village Beach Resort στο νησί.

Όπως τόνισε ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Atlantica, κ. Πανίκος Χατζηπέτρου, τα ξενοδοχεία αυτά περιήλθαν στη διαχείριση της εταιρίας τον Ιανουάριο του 2019.

Για το πρώτο μισό της χρονιάς, διεξήχθησαν εργασίες στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων προκειμένου να προετοιμασθούν για τη σεζόν, όπως ποιοτικές αλλαγές στο φαγητό, την ασφάλει και το προσωπικό, το οποίο θα αυξηθεί κατά 10% τη νέα σεζόν. 

Ο κ. Χατζηπέτρου διαβεβαίωσε οτι η ποιότητα των ξενοδοχείων παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Όπως είπε, γνωρίζουμε τη ρωσική αγορά πολύ καλά χάρη στη μακροχρόνια συνεργασία μας με ρώσους τουρ οπερέιτορ. Επομένως εγγυώμαστε στους πελάτες μας από τη Ρωσία το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και αποκλειστικής προσέγγισης, για τα οποία είναι γνωστή η αλυσίδα Atlantica Hotels & Resorts, και στα νέα ξενοδοχεία της.

Όπως γνωστοποίησε, για το 2020 έχει προγραμματιστεί πλήρης ανακαίνιση των ξενοδοχείων, όμως αλλαγές θα παρατηρηθούν και από αυτή τη σεζόν.

Ο κ. Χατζηπέτρου ανακοίνωσε επίσης οτι, επι του παρόντος, σε συνεργασία με τον TEZ TOUR, η αλυσίδα αναπτύσσει πρόγραμμα πιστότητας επισκεπτών για ρωσικά τουριστικά γραφεία, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τη σεζόν του 2019, στα δύο αυτά ξενοδοχεία θα προσφέρονται νέα ενδιαφέροντα προγράμματα για ενήλικες, παιδιά και εφήβους, διαθέσιμα στους τουρ οπερέιτορ, όπως και τρεις περιοχές υπαίθριων αθλημάτων, ανανεωμένο παιδικό μενού και προσωπικό που θα ομιλεί τη ρωσική γλώσσα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του TEZ TOUR στο τμήμα Ελλάδας, κ. Δημήτρης Χαριτίδης, από την πλευρά του, υπενθύμισε το πτητικό πρόγραμμα του τουρ οπερέιτορ στη Ρόδο, το οποίο κατά τη νέα σεζόν τυ 2019 θα περιλαμβάνει πτήσεις από τη Μόσχα και την Αγ. Πετρούπολη μέσω των Aegean Airlines και S7.

Στο γεύμα συμμετείχαν επίσης ο γενικός διευθυντής της TEZ TOUR Ρωσίας, Dmitry Shershnev, καθώς και μεγάλα τουριστικά γραφεία της Μόσχας.

 

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους