Κόνσεπτ street food στα ξενοδοχεία Cook`s Club

17-01-19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε κόκσεπτ εστιατορίου μετατρέπει η Thomas Cook την ανερχόμενη τάση στα ταξίδια για πρόχειρο φαγητό στον προορισμό διακοπών.

Ο τουρ οπερέιτορ εισάγει το κόνσεπτ Cantina στο νέο brand ξενοδοχείων του, Cook`s Club, που ξεκίνησε να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2018 με την πρώτη μονάδα στη Χερσόνησο Κρήτης και φέτος αναμένεται να διευρυνθεί με 8 νέα ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς (Αίγυπτος, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία).

Το κόνσεπτ Cantina είναι επηρεασμένο από τη παγκόσμια τάση των ταξιδιωτών για πρόχειρο φαγητό (street food) και προσφέρει γεύσεις από όλο τον κόσμο.

Το φάσμα του μενού ποικίλει από επιλογές χορτοφάγων και τοπικές σπεσιαλιτέ μέχρι πιάτα που βοηθούν τους ξενυχτισμένους ταξιδιώτες να νιώσουν καλύτερα μετά από μια βραδιά κατανάλωσης αλκοόλ.

Μεγάλη έμφαση δίνει στα φρέσκα υλικά και στην ποιότητά τους.

Το κόνσεπτ είναι συμβατό με το κοινό στο οποίο απευθύνεται το brand ξενοδοχείων Cook`s Club: Σε ταξιδιώτες άνω των 16 ετών με σύγχρονο lifestyle. Γι’ αυτό δίνεται έμφαση στο απλό, μοντέρνο ντιζάιν, τα ποτά, τη μουσική στην πισίνα και το φαγητό.

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους