Γιάννης Καράλης: Luwian Athens Boutique Hotel | Το νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας τον Ιούνιο, που συνδυάζει πολυτέλεια και τεχνολογία

Luwian Athens Boutique Hotel | Το νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας τον Ιούνιο, που συνδυάζει πολυτέλεια και τεχνολογία

Στις αρχές Ιουνίου ανοίγει το 4άστερο ξενοδοχείο Luwian Athens Boutique Hotel, στο κέντρο της Αθήνας. Για την ακρίβεια, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, Γιάννης Καράλης, σε συνέντευξή του στο Tornos News, μας παρουσιάζει το νέο ξενοδοχείο, τη φιλοσοφία λειτουργίας του, τους επενδυτές της μονάδας και τα σχέδια τους, που είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα, ενώ υπογραμμίζει ότι πρέπει να τεθεί ως πρωταρχικός στόχος η αναβάθμιση της Ομόνοιας και η τοποθέτησή της σε μία περίοπτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες και ασφαλέστερες περιοχές της Αθήνας. 

Διαβάστε τη συνέντευξη...

  • Κύριε Καράλη, είστε ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Luwian Athens Boutique Hotel, στο κέντρο της Αθήνας. Συστήστε στους αναγνώστες μας το ξενοδοχείο: πότε άνοιξε, πού ακριβώς βρίσκεται, πόσα δωμάτια διαθέτει, το στυλ των δωματίων.

Το ξενοδοχείο μας το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου θα είναι τεσσάρων (4) αστέρων και βρίσκεται στην περιοχή της Ομόνοιας επί της οδού Πειραιώς 10. Διαθέτει 48 δωμάτια και μία σουίτα, lobby bar, mediterrasian εστιατόριο και Roof Garden με θέα την Ακρόπολη, τον βράχο του Λυκαβηττού και τον Πειραιά.

Το στυλ των δωματίων όπως και η φιλοσοφία ολόκληρου του ξενοδοχείου, χαρακτηρίζεται από την κομψότητά του σε συνδυασμό με την τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα τα δωμάτια περιλαμβάνουν αυτοματισμούς και μερικά εξ’ αυτών διαθέτουν φωνητικές εντολές (Voice Control)  σκοπός των οποίων είναι να κάνουν την εμπειρία του πελάτη ξεχωριστή, άνετη και διασκεδαστική. Για να ενισχύσουμε την εμπειρία αυτή, έχουμε κάνει customized CHATGPT και έχουμε την δική μας Artificial Intelligence (AI) Assistance για το Luwian. Τα Έξυπνα Σπίτια (Smart Homes) έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται  για αυτό και εμείς προσπαθούμε να ακολουθήσουμε την εξέλιξη, δημιουργώντας τα δικά μας Hotel Smart Rooms. Θέλουμε ο πελάτης μας να νιώθει σαν το μελλοντικό του Έξυπνο Σπίτι.

  • Δώστε μας ορισμένες πληροφορίες για την επένδυση: ποιος είναι ο φορέας της επένδυσης, εάν το ακίνητο είναι ιδιόκτητο ή μισθωμένο, το συνολικό ύψος της επένδυσης. Και, φυσικά, εάν υπάρχουν σχέδια για νέα ξενοδοχεία, θα θέλαμε μια σχετική ενημέρωση.

Το κτήριο είναι ιδιόκτητο και η εταιρεία στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο λέγεται CTY Group. Η εταιρεία είναι ελληνικών συμφερόντων και αποτελείται από επενδυτές από την Κίνα και την Ολλανδία. Το κόστος της επένδυσης αυτή την στιγμή ξεπερνάει τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Άμεσα σχέδια για νέα ξενοδοχεία δεν υπάρχουν αλλά η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς και όπως όλα δείχνουν, ταβάνι δεν υπάρχει.

  • Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται το Ασιατικό Εστιατόριο του Luwian. Όπως υπογραμμίζετε στην ιστοσελίδα σας, ο επισκέπτης του θα μυηθεί σε ένα πολυτελές ταξίδι γεύσεων στην κινέζικη κουλτούρα. Πείτε μας λίγα λόγια για το μενού, τον σεφ, τις ώρες λειτουργίας, ενδεχομένως για τη διακόσμηση.

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου στεγάζεται το κεντρικό μας εστιατόριο του οποίου το μενού εμπνέεται από την Ασία και τη Μεσόγειο, με εξειδίκευση σε πιάτα όπως sushi rolls με επιρροές από τοπικά υλικά και παραδοσιακές συνταγές με ξεχωριστές πινελιές. Χρησιμοποιώντας τα υλικά αυτά, θέλουμε να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα και το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα για τον κόσμο που θα μας επισκεφθεί. Σκοπός μας είναι τα πιάτα μας να προσκαλέσουν τους πελάτες να κάνουν ένα ιδιαίτερο ταξίδι στην ασιατική κουλτούρα την οποία εμπλουτίζουμε  με μεσογειακές νότες και είναι βασισμένα σε τοπικές και εποχιακές πρώτες ύλες. 

Η λειτουργία του εστιατορίου μας θα είναι απογευματινής βάρδιας 17:00-00:00 και θα παραμένει κλειστό τις Τρίτες.

Το μενού μας το επιμελείται η Σεφ μας Τάνια Κοσμέλη η οποία έχει μεγάλη εμπειρία σε εστιατόρια και σε μεγάλα ξενοδοχεία 5 αστέρων γνωστών πολυεθνικών, σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

  • Επίσης, στον 9ο όροφο, υπάρχει ένα ακόμη δυνατό σημείο του Luwian Athens Boutique Hotel, το Roof Garden του Luwian. Εκτός από την εκπληκτική θέα, τι ακριβώς θα βρει ο ένοικος ή ο επισκέπτης του;

Στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου μας υπάρχει το Roof Garden με εξαιρετική θέα και μία εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα που παραπέμπει στην χαλάρωση και στην διασκέδαση κάτω από τον ουρανό την Αθήνας. Η φιλοσοφία του είναι bar-restaurant. Ο χώρος θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως τις 2 το βράδυ σερβίροντας καφέ και ροφήματα αλλά και απολαυστικά κοκτέιλ. Γαστρονομικά  δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το εστιατόριό μας καθώς διαθέτει δική του κουζίνα η οποία θα προσφέρει brunch τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες και συνοδευτικά finger food για το ποτό από το απόγευμα και μετά που θα αλλάζει η κάρτα μας.

  • Εάν ο επισκέπτης σας απηύθυνε το ερώτημα “γιατί να επιλέξω το ξενοδοχείο σας”, τι θα του απαντούσατε;

Θα σας απαντούσα ότι σε εμάς θα βρείτε έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας και τεχνολογίας που κάνει τον πελάτη να εξερευνήσει και να ανακαλύψει νέες εμπειρίες. Στο τέλος της ημέρας άλλωστε οι εμπειρίες είναι αυτές που θυμόμαστε και μας συντροφεύουν.

  • Τι θα θέλατε να συμβεί στο κέντρο της Αθήνας, από την Πολιτεία και τον Δήμο, για να αναδειχθεί, στις πραγματικές τουριστικές διαστάσεις, αυτή η πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα περιοχή της πόλης μας;

Η Ομόνοια ήταν πάντα το κέντρο της Αθήνας με τεράστια και πλούσια ιστορία, η οποία αν και παραμελημένη το τελευταίο διάστημα, έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει την παλιά της αίγλη. Όλες οι σύγχρονες ιστορικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες φροντίζουν το κέντρο τους να είναι αψεγάδιαστο από καθαριότητα, να είναι ασφαλές και οι πολίτες μαζί με τους τουρίστες να νιώθουν άνεση και θετική ενέργεια περπατώντας σε αυτό. Μην ξεχνάμε ότι κουβαλάμε έναν πολιτισμό που πάνω σε αυτόν χτίστηκε όλη η βαριά μας βιομηχανία της χώρας μας, ο τουρισμός. Θα ήταν λοιπόν ευχής έργον να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην πλατεία της Ομόνοιας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή η οποία δεν είναι στην κατάσταση που της αρμόζει. Οι επενδύσεις άλλωστε που έχουν γίνει είναι τεράστιες όσο και ο όγκος των επισκεπτών που θα επισκεφθεί την συγκεκριμένη περιοχή. Δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο λοιπόν να μην θεωρηθεί ως πρωταρχικός στόχος η αναβάθμισή της και η τοποθέτησή της σε μία περίοπτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες και ασφαλέστερες περιοχές της Αθήνας.

Αυτό ευελπιστώ και αυτό αναμένω από την Πολιτεία και τον Δήμο στο άμεσο μέλλον.

 Γιάννης Καράλης, Γενικός Διευθυντής τους ξενοδοχείου Luwian Athens Boutique Hotel

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 04/05 20:39

    Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;

  2. 04/05 19:48

    Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων

  3. 04/05 11:58

    Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων

  4. 04/05 11:30

    Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά

  5. 04/05 11:10

    Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης

  6. 04/05 11:09

    Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας

  7. 03/05 11:43

    «Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο

  8. 03/05 07:45

    Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο

  9. 03/05 07:42

    Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία

  10. 02/05 17:09

    Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός

  11. 02/05 17:02

    Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP

  12. 02/05 15:06

    Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη

  13. 02/05 14:03

    ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές

  14. 02/05 13:24

    Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

  15. 02/05 12:51

    ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο

  16. 02/05 12:32

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ

  17. 02/05 12:26

    MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες

  18. 02/05 11:49

    Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών

  19. 02/05 11:41

    Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια

  20. 02/05 11:29

    Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024

  21. 02/05 10:26

    HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές

  22. 02/05 10:09

    Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο

  23. 02/05 10:05

    H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13

  24. 02/05 09:52

    Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου

  25. 02/05 07:12

    Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος

  26. 02/05 07:07

    Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν

  27. 02/05 07:05

    Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas

  28. 02/05 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino

  29. 01/05 15:09

    Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα

  30. 01/05 15:01

    Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη

  31. 01/05 14:09

    Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία

  32. 01/05 13:57

    Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»

  33. 01/05 13:41

    BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου

  34. 01/05 12:14

    Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα

  35. 01/05 12:14

    19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN

  36. 01/05 11:33

    Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;

  37. 01/05 11:15

    Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο

  38. 01/05 11:03

    FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour

  39. 01/05 10:53

    Δήμος Αγ.Νικολάου | Κοινή θέση με τους ξενοδόχους κατά των πλωτών αιολικών πάρκων

  40. 01/05 04:00

    Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση

  41. 01/05 04:00

    Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα

  42. 01/05 04:00

    Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα

  43. 01/05 04:00

    Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024

  44. 01/05 04:00

    Δωρεά της ΤΕΜΕΣ για μελέτη ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας

  45. 30/04 18:57

    Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;

  46. 30/04 17:43

    Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων

  47. 30/04 17:17

    Ελληνικός τουρισμός 2023 | 8 εκατ. επισκέπτες στην Αττική - 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων

  48. 30/04 14:04

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη

  49. 30/04 12:27

    ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας

  50. 30/04 12:24

    Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα

  51. 30/04 12:05

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο

  52. 30/04 11:43

    Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024

  53. 30/04 11:30

    Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά

  54. 30/04 11:25

    Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες

  55. 30/04 10:48

    Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων

  56. 30/04 10:02

    Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

  57. 30/04 07:19

    Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους

  58. 30/04 07:18

    Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου

  59. 30/04 07:11

    To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου

  60. 30/04 07:10

    Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ

  61. 30/04 07:08

    Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays

  62. 29/04 14:05

    Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών

  63. 29/04 12:55

    Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών

  64. 29/04 12:19

    Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.

  65. 29/04 11:49

    Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο

  66. 29/04 11:28

    Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή

  67. 29/04 11:08

    Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia

  68. 29/04 11:02

    ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας

  69. 29/04 10:47

    «Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη

  70. 29/04 10:30

    Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται

  71. 29/04 10:10

    Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι

  72. 29/04 07:56

    In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη

  73. 29/04 07:02

    Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο

  74. 29/04 07:01

    Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα

  75. 28/04 15:54

    Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας

  76. 28/04 12:48

    Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών

  77. 28/04 07:29

    Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα

  78. 28/04 07:21

    Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες

  79. 28/04 07:16

    Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο

  80. 28/04 07:12

    Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα

  81. 27/04 18:47

    Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή

  82. 27/04 18:34

    Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία

  83. 27/04 13:08

    «The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες

  84. 27/04 11:17

    Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

  85. 27/04 10:54

    Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων

  86. 27/04 10:52

    Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός

  87. 27/04 10:51

    Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα

  88. 26/04 16:05

    Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων

  89. 26/04 14:41

    Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»

  90. 26/04 14:15

    Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google

  91. 26/04 14:06

    Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise

  92. 26/04 12:12

    Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά

  93. 26/04 11:46

    Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025

  94. 26/04 11:25

    Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

  95. 26/04 11:06

    Τουρισμός | Η Ελλάδα στο top 10 των ευρωπαϊκών προορισμών, που θα επισκεφτούν φέτος οι Αυστραλοί

  96. 26/04 10:57

    Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας | Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι

  97. 26/04 10:29

    Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | Έκρηξη κρατήσεων για το 2025 από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ - Η Ρόδος στο top5

  98. 26/04 10:06

    Γερμανία | Όποιος κλείνει τραπέζι σε εστιατόριο και δεν πάει πληρώνει

  99. 26/04 07:23

    Δεν εγκρίθηκε η μίσθωση του πρώην ξενοδοχείου Κυκλαδικόν στην Ερμούπολη - Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος

  100. 26/04 07:22

    10 δράσεις για τη διαχείριση του πολιτιστικού τοπίου του Ζαγορίου