Πέμπτο Idea Platform του CapsuleT – Οι αιτήσεις άνοιξαν για έξυπνες ιδέες τεχνολογίας στον τουρισμό

Πέμπτο Idea Platform του CapsuleT – Οι αιτήσεις άνοιξαν για έξυπνες ιδέες τεχνολογίας στον τουρισμό

Δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα δήλωσης συμμετοχών από σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μέχρι τη Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, στον 5ο νεανικό Διαγωνισμό Ιδεών "Idea Platform" του CapsuleT Travel and Hospitality Accelerator, του μοναδικού επιταχυντή στην Ελλάδα που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ουσιαστική ενίσχυση τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού.

Αν επιθυμεί κάποιος να δει την ιδέα του για τον τουρισμό να ανθίζει και να μετατρέπεται σε σύγχρονη startup τεχνολογίας με τη στήριξη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος τότε οφείλει να δηλώσει συμμετοχή στον 5ο νεανικό Διαγωνισμό Ιδεών "Idea Platform".

Είναι κοινός τόπος πλέον ότι η εξειδικευμένη κατεύθυνση και η υποστήριξη που θα λάβει η ομάδα του από τους μέντορες και τους ομιλητές του διαγωνιστικού προγράμματος - όλοι τους έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου - θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να μετατρέψει την ιδέα του σε μία καινούργια, καινοτόμα, επιχειρηματική πρόταση!

Ο CapsuleT αναζητά νέους και νέες

Πιο συγκεκριμένα, ο CapsuleT για το 5ο Idea Platform αναζητά νέους και νέες, οι οποίοι έχουν καινοτόμες ιδέες που μπορούν να λύσουν πρακτικά, πραγματικά, προβλήματα στον τουρισμό μέσω της χρήσης τεχνολογίας. 

Ο επιταχυντής πάντα με γνώμονα την προώθηση της καινοτομίας και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος προσκαλεί τις ομάδες να διεκδικήσουν μια θέση στο διαγωνιστικό πρόγραμμα και - εφόσον επιλεγούν - να έχουν την ευκαιρία να εργαστούν εντατικά με τη βοήθεια ειδικών του κλάδου πάνω στην ιδέα τους. Το 12ημερο διαγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο από workshops, mentoring sessions και ομιλίες από ειδικούς του κλάδου, όπως αναγνωρισμένοι ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων αλλά και στελέχη μεγάλων οργανισμών και εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, έχοντας απώτερο σκοπό να καθοδηγήσουν τις νεοσύστατες ομάδες, να στηρίξουν την περαιτέρω ανάπτυξή της ιδέας τους αλλά και τη μετατροπή της σε μία νεοφυή επιχείρηση. 

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

Το Idea Platform απευθύνεται σε νέους/νέες, φοιτητές/φοιτήτριες, αποφοίτους, μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς φοιτητές/φοιτήτριες των σχολών της χώρας, νέα άνεργα στελέχη, καθώς και νέες επιχειρήσεις σε πολύ πρώιμο στάδιο δραστηριοποίησης με τεχνολογικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο. Σκοπός για τις συμμετέχουσες ομάδες είναι να υποβάλουν επιχειρηματικές προτάσεις που δύνανται να λύσουν πρακτικά προβλήματα που εντοπίζονται στον τουρισμό, μέσω της χρήσης της τεχνολογίας και να εστιάζουν στις κατηγορίες/τομείς του διαγωνισμού.

Η ομάδα του επιταχυντή αναζητά ιδέες που μπορούν να εξελιχθούν σε νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με θετικό αντίκτυπο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ενώ σε περίπτωση που το επιθυμούν οι 3 νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την δυνατότητα να προκριθούν απευθείας στον 7ο κύκλο του Προγράμματος Επιτάχυνσης, ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιλέξιμοι υποψήφιοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στο πρόγραμμα που θα λάβει χώρα από τις 8 Απριλίου 2024 έως και τις 15 Μαΐου 2024, θα πρέπει να είναι:

·         ομάδες (τουλάχιστον 2 άτομα) με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα για τον τουριστικό τομέα, η οποία προϋποθέτει τη χρήση τεχνολογίας για να εφαρμοστεί. 

·         τα μέλη των ομάδων πρέπει να είναι 18 έως 35 ετών, απόφοιτοι ή μεταπτυχιακοί φοιτητές σχολών σχετικών με τομείς, όπως οι Θετικές Επιστήμες, Μηχανική και Μηχανολογία, Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Τουριστικό Μάνατζμεντ και ούτω καθεξής. 

·         οι αιτούντες πρέπει να έχουν την ελληνική ιθαγένεια ή να είναι κάτοικοι Ελλάδας. 

·         οι υποψήφιες ομάδες δε θα πρέπει να έχουν λάβει οποιαδήποτε άλλη χρηματοδότηση, πλην μόνο ενός πρώτου γύρου χρηματοδότησης/ή από φίλους και οικογένεια (που δεν υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ) 

·         στην περίπτωση που έχουν προχωρήσει ήδη σε ίδρυση εταιρείας, το διάστημα ίδρυσης θα πρέπει να είναι λιγότερο από 6 μήνες από την ημερομηνία αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Οι ομάδες συμμετέχουν με ιδέες για εφαρμογές σε προϊόντα και υπηρεσίες που είναι σχετικές με τους στόχους και τη θεματική ενότητα του Idea Platform, ήτοι: εφαρμογές και λύσεις, όπως: 

α) για τον τουριστικό κλάδο ξενοδοχίας και εστίασης (hotel management, revenue management, channel management, HR management, guest products & services, operation tools κ.τ.λ.), 

β) για τουριστικές μεταφορές (Distribution & Transfers) 

γ) για μηχανές αναζήτησης κρατήσεων και ηλεκτρονικών τουριστικών γραφείων (booking engines & ΟΤΑ) 

δ) για τουριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, ξεναγήσεις και εκδηλώσεις (advanced booking engines, virtual/digital tours, experience management κ.α.)

ε) προϊόντα και λύσεις για αερολιμένες, θαλάσσιο τουρισμό-μαρίνες (διαχείριση σκαφών/ταξιδιωτών, διαχείριση/έλεγχος ποιότητας, κρατήσεων κ.α.)

στ) εφαρμογές και λύσεις αειφορίας (sustainability solutions), όπως εφαρμογές και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και φυσικών πόρων, food waste, ανακύκλωση υλικών κ.ά. (ενδεικτικά εφαρμογές – λύσεις ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών εγκαταστάσεων, μουσείων αλλά και νησιών, χωριών, περιοχών με ιδιαίτερη τουριστική συγκέντρωση κ.τ.λ.),. 

ζ) εξειδικευμένες λύσεις επικοινωνίας και προωθητικών ενεργειών (όπως μέτρηση και αξιολόγηση υπηρεσιών, κοινωνικών δικτύων, διαφήμισης κ.τ.λ.). 

η) προϊόντα/υπηρεσίες και εφαρμογές για τον ευρύτερο τουριστικό κλάδο, όπως λύσεις fintech (payments/billings/pricing engines), διαχείριση μεγάλων δεδομένων (big data analytics), cloud services, AI solutions, Augmented/Virtual Reality solutions κ.ά.


Δομή του προγράμματος

Υπογραμμίζεται ότι τo 5ο Idea Platform θα έχει συνολική διάρκεια 12 ημερών και θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 8 Απριλίου 2024 έως και 15 Μαΐου 2024, όπου θα λάβει χώρα και η Τελετή Λήξης & Απονομής Βραβείων. 

Το Idea Platform θα περιλαμβάνει δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshops), ομιλίες και συμβουλευτική καθοδήγηση (υλοποίηση προγράμματος μεσημεριανές/απογευματινές ώρες). Σημειώνεται, πως στο διάστημα των 12 ημερών συμπεριλαμβάνονται τόσο η προπαρασκευαστική περίοδος όσο και το διαγωνιστικό μέρος. Για την επιτυχή ολοκλήρωση και δικαίωμα συμμετοχής των ομάδων στην Τελετή Λήξης (διαγωνιστικό μέρος-παρουσιάσεις) στις 15 Μαΐου 2024 απαιτείται η παρακολούθηση και συμμετοχή τουλάχιστον 1 μέλους της ομάδας, καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Υποβολή αιτήσεων

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το 5ο Idea Platform του CapsuleT ξεκινά την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024. 

Για να δηλώσεις συμμετοχή, κάνε κλικ εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/IdeaPlatform5/

Προτού κάνεις την αίτηση, παρακαλούμε όπως διαβάσεις προσεκτικά τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τους όρους/προϋποθέσεις του προγράμματος και να προετοιμάσεις όλο το απαραίτητο περιεχόμενο προκειμένου να το συμπεριλάβεις στην αίτησή σου (στοιχεία, βιογραφικά σημειώματα των μελών της ομάδας, συνοπτική παρουσίαση της κεντρικής ιδέας).

Επισημαίνεται πως η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται στην ελληνική γλώσσα. Το πρόγραμμα υλοποιείται, επίσης, στην ελληνική γλώσσα με συχνή χρήση αγγλικής ορολογίας.

Σημαντική σημείωση: Οι υποβληθείσες αιτήσεις των ομάδων θα αξιολογούνται από την Οργανωτική Επιτροπή του επιταχυντή καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αιτήσεων (26/2 – 26/3) και όσες εξ’ αυτών πληρούν τα κριτήρια, θα κατοχυρώνουν άμεσα τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Ως εκ τούτου, οι υποψήφιες ομάδες καλούνται, όπως δηλώσουν συμμετοχή όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου να διασφαλίσουν έγκαιρα τη θέση τους στο πρόγραμμα. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 29/05 19:00

    Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κέρκυρα

  2. 29/05 18:41

    Θεόδωρος Κόντες | Προοπτικές και ελπίδες για νέα ιστορικά στην κρουαζιέρα παγκοσμίως

  3. 29/05 16:38

    ΠΕΥΦΑ: "Τραγική εικόνα στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών για εργαζόμενους και επισκέπτες"

  4. 29/05 16:23

    Marietton: Η Ελλάδα τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Γάλλους ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι

  5. 29/05 15:31

    Odera Tinos, Autograph Collection | Άνοιξε το πρώτο υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο στην Τήνο

  6. 29/05 15:16

    Εγκαινιάστηκε το μουσείο Κρητικής Λαογραφίας της οικογένειας Κοκοτού

  7. 29/05 14:22

    Yπερτουρισμός | Γερμανικός Τύπος: Ρεκόρ σε Σαντορίνη και Μύκονο- 110 διανυκτερεύσεις ανά κάτοικο

  8. 29/05 14:21

    AdventureSmith Explorations: Τέσσερις νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024-2025

  9. 29/05 13:55

    China Today: «Η Μητροπολιτική Αττική θα σας εκπλήξει ευχάριστα»

  10. 29/05 13:19

    «Ταξίδι προς την ελευθερία, 1821» | Mόνιμη έκθεση στο Πολεμικό Μουσείο - η συμβολή της Πελοποννήσου στην Ελληνική Επανάσταση

  11. 29/05 13:04

    CV Villas: Πακέτα άνευ πτήσης σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς – Ανάμεσά τους και ένα Ελληνικό νησί

  12. 29/05 12:57

    Εξαιρετικής ποιότητας τα ύδατα κολύμβησης στην Ελλάδα

  13. 29/05 12:54

    Δημόσια διαβούλευση για τη Στρατηγική Χαρτογράφηση Θορύβου του αεροδρομίου Ηρακλείου

  14. 29/05 11:43

    Τουρισμός: Αυτά είναι τα 10 φθηνότερα Ελληνικά νησιά για τους Βρετανούς το καλοκαίρι του 2024

  15. 29/05 11:38

    ΕΟΤ ΗΠΑ | Προωθητική εκδήλωση για τη νέα πτήση Σικάγο-Αθήνα της United Airlines

  16. 29/05 11:15

    Ξενοδοχεία/ Έκθεση Εμπειρίας Επισκέπτη 2024 | Μεγαλύτερη άνοδος ικανοποίησης στα τριάστερα από τα πεντάστερα ξενοδοχεία

  17. 29/05 10:50

    «Clean up the MED 2024»: Η δράση που έγινε θεσμός για το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

  18. 29/05 10:18

    Τουρκικός τουρισμός | Στόχος να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο- άνοιγμα στις αγορές της Ασίας

  19. 29/05 10:16

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Μάνος Καρατζογιάννης - 50 χρόνια, μια νύχτα

  20. 29/05 09:53

    Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο | Στο επίκεντρο η εξεύρεση εργαζομένων στον τουρισμό

  21. 29/05 09:32

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στους Παξούς

  22. 29/05 09:29

    Ημερίδα με τίτλο «Εναλλακτικός Τουρισμός – Καινοτόμες Προσεγγίσεις»

  23. 29/05 09:27

    Δήμος Ρόδου: Διαγωνισμός για εξειδικευμένες υπηρεσίες προς τους τουρίστες στα γραφεία πληροφοριών

  24. 29/05 09:25

    Δήμος Κορίνθου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση Τουριστικού Περιπτέρου – Αναψυκτηρίου - Ξενώνα

  25. 29/05 09:23

    Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  26. 29/05 09:22

    Δήμος Αγίου Νικολάου: Παράταση ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων τη θερινή περίοδο

  27. 28/05 18:42

    Στρατηγικός σχεδιασμός με ορίζοντα 10ετίας - αυτό χρειάζεται ο ελληνικός τουρισμός

  28. 28/05 18:34

    Μονόδρομος ένα βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τουριστικό προϊόν

  29. 28/05 16:18

    Αμερικανικός τουρισμός: Δεύτερη υψηλότερη ταξιδιωτική δαπάνη στον κόσμο για το καλοκαίρι του 2024

  30. 28/05 16:02

    Συνεχίζεται με ελεύθερη είσοδο έως 2 Ιουνίου το 12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

  31. 28/05 15:44

    Άνοιξαν οι εγγραφές για το Navarino Challenge 2024

  32. 28/05 15:08

    Κοινωνικός/ ιαματικός τουρισμός ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Επιχειρηματιών

  33. 28/05 14:34

    Eurowings: Νέα χειμερινή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη

  34. 28/05 14:22

    Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Δελφών την Τετάρτη μετά τις 17.00

  35. 28/05 14:13

    Η Τεχνολογία συναντά την παράδοση: Drones αναδιαμορφώνουν την ορεινή κτηνοτροφία

  36. 28/05 13:47

    25 χρόνια AEGEAN | 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης

  37. 28/05 13:39

    Telegraph: Οι 6 προορισμοί που υπόσχονται το ιδανικό Ελληνικό καλοκαίρι

  38. 28/05 13:32

    Celestyal: Καλοκαιρινή καμπάνια αναβάθμισης καμπίνας

  39. 28/05 12:57

    HotStats: Αυτές είναι οι σημαντικότερες προκλήσεις που θα συναντήσουν τα ξενοδοχεία το 2024

  40. 28/05 12:07

    Απευθείας πτήσεις Παρίσι-Καλαμάτα ξεκινά η Air France - εκδήλωση στο Παρίσι

  41. 28/05 11:42

    Eυρωπαϊκός τουρισμός- ForwardKeys | Ολική ανάκαμψη το 2024- αυξημένη ζήτηση για Λονδίνο, Παρίσι, οριακά μειωμένη για Αθήνα

  42. 28/05 11:04

    Ημερίδα ΠΟΤΑΠ | «Η ηλεκτροκίνηση αναγκαία στην τουριστική ανάπτυξη»

  43. 28/05 11:00

    Το διεθνές βραβείο Big SEE Architecture Award 2024 - Winner απονεμήθηκε στις Villas in Olive Grove, Navarino Residences, Costa Navarino της Potiropoulos+Partners

  44. 28/05 10:54

    Τα Aria Hotels σχεδιάζουν eVTOL Vertiports για ηλεκτρικά αεροσκάφη κάθετης απογείωσης και προσγείωσης

  45. 28/05 10:48

    Το νέο Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

  46. 28/05 10:31

    MSC Cruises | Ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά και οικογένειες στα πλοία της το καλοκαίρι

  47. 28/05 10:02

    Ξενοδοχεία | To One&Only Aesthesis εγκαινίασε 14 πολυτελείς κατοικίες

  48. 28/05 07:58

    ΕΟΤ: 50.000 ευρώ για την υποστήριξη δύο συνεδρίων σε Πάτρα και Χαλκιδική

  49. 28/05 07:55

    Δήμος Πατρέων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  50. 28/05 07:53

    Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για μεταφορά και διαμονή μελών ΚΑΠΗ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ερέτρια

  51. 28/05 07:41

    Δήμος Γορτυνίας: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κτηρίου ως ξενοδοχείο ή εστιατόριο - Κατώτατο όριο προσφοράς τα 50 ευρώ!

  52. 27/05 19:31

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με την Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας - "Στενότερη πολιτιστική και τουριστική προσέγγιση των δύο λαών"

  53. 27/05 19:03

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση φωτογραφιών του Robert McCabe

  54. 27/05 16:58

    Ξεκίνησαν από τη Χαλκιδική οι πρώτοι έλεγχοι με drones για παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες

  55. 27/05 16:30

    Mabrian - Phocuswright: Ο υπερ-τουρισμός διώχνει το 61% των ταξιδιωτών

  56. 27/05 16:04

    Εξαιρετικά Επιτυχής η Πρώτη Εκδήλωση της HSMAI Europe στην Ελλάδα

  57. 27/05 14:31

    Εκδήλωση για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων στα ξενοδοχεία

  58. 27/05 14:25

    Ευρωπαϊκό Βαρόμετρο Διαμονής: Ρεκόρ αισιοδοξίας στα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά ξενοδοχεία παρά τις προκλήσεις

  59. 27/05 13:59

    Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 7ο Κύκλο Επιτάχυνσης του CapsuleT

  60. 27/05 13:43

    ΕΟΤ | Έκθεση Φωτογραφίας του Robert Mc Cabe στο Μουσείο Ακρόπολης

  61. 27/05 12:57

    Στο Φεστιβάλ Καννών το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

  62. 27/05 12:50

    ΠΟΤΑΠ | Ταξίδι γνωριμίας Γερμανών Δημοσιογράφων στην Πιερία

  63. 27/05 12:29

    Ανωμερίτες Χανίων | Η κρητική ποίηση και το λαούτο φανερώνουν την ψυχή των Χανίων

  64. 27/05 11:59

    ΥΠΑ | Βελτίωση της λειτουργικότητας του αεροδρομίου Σητείας

  65. 27/05 11:15

    Αερομεταφορές: +12,2% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' τετράμηνο του 2024

  66. 27/05 11:06

    Η πρώτη εκδήλωση της HSMAI Europe στην Αθήνα

  67. 27/05 10:53

    Υπερ-τουρισμός | Ποιες περιοχές στην Ιταλία βρίσκονται στο "κόκκινο"- οι άμεσες επιπτώσεις

  68. 27/05 10:51

    Η Κίνα στρατηγικός τουριστικός στόχος για την Αθήνα

  69. 27/05 10:35

    Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International στον Πειραιά

  70. 27/05 10:15

    Τουρισμός: Συνεργασία ΕΟΤ με τη πλατφόρμα Wego για ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή και τη Β. Αφρική

  71. 27/05 07:51

    Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  72. 27/05 07:50

    Προβολή της Αθηναϊκής κουζίνας στην Ολλανδία

  73. 27/05 07:49

    Πανελλήνια Συνάντηση Vespa στην Καλαμάτα

  74. 27/05 07:08

    Φιλοξενία αρχαιολόγων του πανεπιστημίου Carleton Αμερικής στη Σαντορίνη

  75. 27/05 07:07

    ΕΟΤ: Ταξίδια εξοικείωσης για τουριστική προβολή σε Σύρο, Σίφνο και Κίμωλο

  76. 27/05 07:04

    Εκδηλώσεις τιμής για τους σφουγγαράδες σε Ρόδο και Κάλυμνο

  77. 26/05 23:38

    Δεύτερη ζωή για θρυλικό Boeing, που αγόρασε ο Ωνάσης, στην πλατεία Ολυμπιακής Αεροπορίας

  78. 26/05 20:44

    Α. Ανδρεάδης: Άνοιξε η νέα deluxe πτέρυγα του Ikos Andalusia στην Marbella

  79. 26/05 13:02

    Εγκαίνια για το Μουσείο Κρητικής Λαογραφίας της Οικογένειας Κοκοτού

  80. 26/05 12:50

    Σαντορίνη | Περιορισμοί κυκλοφορίας λόγω του κινδύνου κατολισθήσεων τη θερινή περίοδο

  81. 26/05 12:37

    Άμεσα ξεκινά το γραφείο του ΕΟΤ στη Μελβούρνη – Ικανοποίηση εκφράζει η Ελληνική Κοινότητα

  82. 26/05 12:00

    Μαγιόρκα: Απαγόρευση αλκοόλ με «παραθυράκια»

  83. 26/05 11:33

    Δήμος Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  84. 26/05 07:29

    ΕΟΤ: 30.000 ευρώ για την υποστήριξη εκδηλώσεων σε Αθήνα και Χανιά

  85. 25/05 23:10

    To Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO - Παρών στην εκδήλωση ο κ.Μητσοτάκης

  86. 25/05 22:59

    Ελληνική Εταιρία Ψηφιακής Ιατρικής | Tιμητική διάκριση στην Όλγα Κεφαλογιάννη

  87. 25/05 22:56

    Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ζητείται Ειδικός Συνεργάτης με εμπειρία σε θέματα τουρισμού

  88. 25/05 11:15

    Προβολή της Κρήτης στην Ολλανδία | φιλοξενία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Corendon

  89. 25/05 10:47

    Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

  90. 25/05 10:21

    Δήμος Θερμαϊκού: Πρόταση για 3 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπ. Τουρισμού

  91. 25/05 10:16

    Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Zygaktis Trail στη Δράμα

  92. 24/05 21:25

    Ποιοτικός τουρισμός στην Αρκαδία - ποιο μοντέλο ταιριάζει στην περιοχή

  93. 24/05 18:53

    Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά- Φεστιβάλ φιλάθλων

  94. 24/05 15:51

    RND: «Το εφετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα μπορεί να είναι ακόμη πιο ακραίο από το 2023»

  95. 24/05 15:21

    Ηρώ Χατζηγεωργίου | Ο τρόπος αξιοποίησης των ακινήτων της ΕΤΑΔ θα μεταμορφώσει ολόκληρες περιοχές

  96. 24/05 14:10

    United Airlines | Νέα καθημερινή απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare

  97. 24/05 13:37

    Γαλάζια Σημαία 2024: 2η η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία

  98. 24/05 13:10

    Κυριαρχία της Jet2 στις αεροπορικές θέσεις με προστασία ATOL στο Ην. Βασίλειο

  99. 24/05 11:56

    Τουρισμός: Ιστορικό ρεκόρ στις δαπάνες των Αμερικανών για καλοκαιρινές διακοπές το 2024

  100. 24/05 11:24

    McAfee: Πάνω από 25% των Αμερικανών έχουν πέσει θύμα απάτης στα ταξίδια