Ζ.Χνάρης: Η αύξηση των κρατήσεων δεν εγγυάται και αυξημένα έσοδα στα ξενοδοχεία

Ζ.Χνάρης: Η αύξηση των κρατήσεων δεν εγγυάται και αυξημένα έσοδα στα ξενοδοχείαΟ κ.Ζαχαρίας Χνάρης σε διεθνή τουριστική έκθεση

Η αύξηση των κρατήσεων δεν εγγυάται και μια καλή οικονομικά χρονιά για τα ξενοδοχεία, τονίζει ο ιδρυτής και διευθυντής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A., κ.Ζαχαρίας Χνάρης, σε συνέντευξή του στο Iraklioblog. Και εξηγεί γιατί:

"Η πολύ μεγάλη αύξηση των κρατήσεων αυτήν την περίοδο μπορεί να επιφέρει μείωση του συνολικού τζίρου στα περισσότερα ξενοδοχεία για δύο λόγους.

1ον διότι οι κρατήσεις αυτές έχουν γίνει με μειωμένες τιμές λόγο του Early Booking Discount και

2ον διότι η αύξηση αυτή επικεντρώνεται από 10/6-18/8/2017. Δεν υπάρχει η ανάλογη αύξηση για Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο. Ήδη για Απρίλιο και Μάιο κάνουμε μεγάλες προσφορές. Ενώ πέρσι η σαιζόν ξεκίνησε πολύ άσχημα από πλευράς κρατήσεων (δηλαδή την περίοδο του Early Booking Discount), τελικά μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, εξελίχθηκε σε μια από τις καλύτερες όλων των εποχών, όχι μόνο από κρατήσεις αλλά και οικονομικά. Δεν κάναμε προσφορές και οι τιμές ειδικά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο ήταν στα ύψη".

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ.Χνάρη, η εταιρεία του οποίου διαχειρίζεται 39 ξενοδοχεία σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Λασήθι, Ρόδο και Πιερία...

Iraklioblog: Κ. Χνάρη, βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη μιας νέα τουριστικής περιόδου. Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε από τους ξένους συνεργάτες σας;

Ζαχαρίας Χνάρης: Η σαιζόν αυτή τη στιγμή, συγκρινόμενη με τη σαιζόν 2016 τις αντίστοιχες ημερομηνίες, πάει πάρα πολύ καλά από κρατήσεις. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από παντού είναι θετικότατα και ευελπιστούμε η συνέχεια να είναι ανάλογη. Και λέω ευελπιστούμε, διότι για μένα ο τουρισμός είναι μέρα μέρα και είναι απρόβλεπτος.

IB: Το κλίμα αυτό μπορεί να αλλάξει, ή μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο το ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά;

ΖΧ: Θα ήθελα να τονίσω ότι παρόλο που η αύξηση των κρατήσεων ακούγεται σαν ένα θετικό γεγονός, αυτό δεν εγγυάται και μια καλή οικονομικά χρονιά. Η πολύ μεγάλη αύξηση των κρατήσεων αυτήν την περίοδο μπορεί να επιφέρει μείωση του συνολικού τζίρου στα περισσότερα ξενοδοχεία για δύο λόγους. 1ον διότι οι κρατήσεις αυτές έχουν γίνει με μειωμένες τιμές λόγο του Early Booking Discount και 2ον διότι η αύξηση αυτή επικεντρώνεται από 10/6-18/8/2017. Δεν υπάρχει η ανάλογη αύξηση για Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο. Ήδη για Απρίλιο και Μάιο κάνουμε μεγάλες προσφορές. Ενώ πέρσι η σαιζόν ξεκίνησε πολύ άσχημα από πλευράς κρατήσεων (δηλαδή την περίοδο του Early Booking Discount), τελικά μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, εξελίχθηκε σε μια από τις καλύτερες όλων των εποχών, όχι μόνο από κρατήσεις αλλά και οικονομικά. Δεν κάναμε προσφορές και οι τιμές ειδικά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο ήταν στα ύψη.

IB: Έχοντας μια πολύ μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό, θα θέλαμε να μας πείτε ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες που θα πρέπει να ακολουθεί ο κάθε επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον κλάδο, έτσι ώστε να ικανοποιεί τους ξένους επισκέπτες του τόπου μας. Ποιο είναι δηλαδή το «μυστικό» και της δικής σας επιτυχίας.

ΖΧ: Συνεχής μέριμνά μας είναι να προετοιμαζόμαστε κάθε χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ξεχωρίσουμε ως προορισμός, να υποδεχτούμε τους ξένους επισκέπτες μας και να τους δείξουμε τι σημαίνει Κρητική/Ελληνική φιλοξενία, Κρητική κουλτούρα, Κρητική διατροφή. Θέλουμε να βιώσουν με όλες τους τις αισθήσεις την μαγεία της Κρήτης και ολόκληρης της Ελλάδας, την ευλογία που έχει ο τόπος μας να παράγει προϊόντα αγνά, νόστιμα και υγιεινά. Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα, απαιτεί συστηματική προσπάθεια, άριστη γνώση της αγοράς, ισορροπία με βάση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πελατών μας, και φυσικά με πολύ σκληρή δουλειά σε συνδυασμό πάντα με την υποδομή που έχουμε αναπτύξει τόσα χρόνια. Με αυτό τον τρόπο, η Κρήτη μας και η Ελλάδα γενικότερα, θα αποκτήσουν τον συνειδητό επισκέπτη και αυτός πρέπει να είναι ο απώτερος σκοπός όλων μας που υπηρετούμε τον τουρισμό.

ΙΒ: Να αναμένουμε και «ποιοτική» αύξηση το 2017 με μεγαλύτερο τζίρο σε σχέση με το 2016;

ΖΧ: ‘Όπως ανέφερα και προηγουμένως, παρόλο της ευνοϊκές ενδείξεις η αύξηση του τζίρου δεν είναι εγγυημένη. Οι ξενοδόχοι εάν δεν προσέξουν, υπό κανονικές συνθήκες στο τέλος της σαιζόν θα γράψουν μείον στο ταμείο. Και λέω υπό κανονικές συνθήκες, διότι σε περίπτωση γεγονότων παρόμοιων του πραξικοπήματος στην Τουρκία, θα ευνοηθούμε πάλι σαν Χώρα και υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να φτάσουμε τα επίπεδα του 2016. Δεν είναι όμως κάθε μέρα Λαμπρή!

IB: Μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ξαναζήσουμε τις «χρυσές» εποχές του τουρισμού της δεκαετίας του ’80; Ή εκείνες οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί;

ΖΧ: Τι έχουμε κάνει σαν χώρα από το 1980 και μετά για να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις; Δυστυχώς πολύ λίγα πράγματα. Ανατρέξτε στο παρελθόν και δείτε τι έχει καταφέρει η Τουρκία. Μια εποχή είχαμε πολύ περισσότερους επισκέπτες/τουρίστες απ’ ότι η ανταγωνίστρια μας και γείτονας χώρα Τουρκία. Σήμερα η Τουρκία έχει καταφέρει με σωστή πολιτική να έχει τριπλάσιο αριθμό επισκεπτών απ’ ότι η Ελλάδα. Αυτό ας αποτελέσει ένα μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία κα γενικότερα όλους τους παράγοντες του τουρισμού στη χώρα μας για να αξιοποιήσουμε κάποτε όσο γίνεται περισσότερο τη μαγεία και τον παράδεισο που προσφέρει ο τόπος μας.

IB: Προχωρήσατε για το 2017, όπως πρόσφατα ανακοινώσατε, σε μια πρωτοποριακή κίνηση στην CHC Hotels, με την αναμόρφωση των μενού δυο ξενοδοχείων σας, του CHC Athina Palace Resort & Spa και του Sea Side Resort & Spa αναδεικνύοντας την Κρητική διατροφή. Ποιος ο στόχος αυτής της κίνησης;

ΖΧ: Σε συνεργασία με το ειδικευμένο επιτελείο που έχω στην Εταιρεία μου, προχωρήσαμε όπως σωστά είπατε στην αναμόρφωση των μενού σε πρώτη φάση των δύο ξενοδοχείων που αναφέρατε. Με την κίνηση αυτή σκοπεύουμε να αναδείξουμε όλους τους θησαυρούς της Κρητικής γης και της κουλτούρας του τόπου μας και παράλληλα να ενισχύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους παραγωγούς της Κρήτης. Πρόκειται για μια ενέργεια που έρχεται σε συνέχεια της πιστοποίησης We do local που συνοδεύει τα ξενοδοχεία μας και που αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα εν’ όψη της νέας τουριστικής περιόδου. Επίσης έχουμε πιστοποιήσει μέσω της περιφέρειας Κρήτης, τα εστιατόρια των CHC Athina Palace Resort & Spa, του Sea Side Resort & Spa, και των Lavris Hotels με το σήμα της «Κρητικής Κουζίνας»

IB: Και ποια τα επόμενα βήματα στον τομέα της ανάδειξης της Κρητικής διατροφής και της στήριξης της τοπικής οικονομίας;

ΖΧ: Μέσα στους άμεσους επόμενους στόχους μας είναι η αναμόρφωση των μενού σε ακόμα περισσότερα Ξενοδοχεία που φέρουν το brand «CHC HOTELS», καθώς και η επέκταση του προτύπου We do local σε ακόμα περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες, όλα αυτά με σκοπό να φέρουμε χιλιάδες πελάτες μας απ’ όλο τον κόσμο πιο κοντά στην Κρητική διατροφή και να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία. 

IB: Η εταιρεία σας, η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A., έχει πλέον παρουσία και συνεργαζόμενα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Πώς μπορεί κάποιος ξενοδόχος να έρθει σε επαφή μαζί σας; Υπάρχει «χώρος» και για άλλες μονάδες στον Όμιλό σας;

ΖΧ: Βεβαίως υπάρχει χώρος. Εκτός από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στην Κρήτη έχουμε επεκτείνει τη δραστηριότητα μας και στην υπόλοιπη Ελλάδα με 2 ξενοδοχειακές μονάδες στην Πιερία και 4 ξενοδοχειακές μονάδες στη Ρόδο. Πρόσφατα ξεκινήσαμε τη δραστηριότητα μας και στην Κύπρο. Το στήσιμο της εταιρίας μας έχει γίνει με τέτοιο τρόπο που είναι πολύ εύκολο για κάποια νέα μονάδα να ενταχθεί στον Όμιλό μας. Δεν ζητάμε από τους ξενοδόχους να μας δώσουν ένα πάγιο (καθορισμένο) αντίτιμο για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουμε για αυτούς. Αντιθέτως, η αμοιβή μας είναι σε ποσοστό επί του τζίρου, πράγμα που καθιστά πολύ εύκολο να δεχθεί ένας ξενοδόχος να συνεργαστεί μαζί μας. Περαιτέρω, με αυτόν τον τρόπο έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στον ξενοδόχο. Αυτό που μας χαρακτηρίζει και ειδικευόμαστε σαν Εταιρεία, όταν αναλαμβάνουμε την διαχείριση μιας ξενοδοχειακής μονάδας, είναι η αύξηση των εσόδων με ταυτόχρονη μείωση των λειτουργικών εξόδων και πάντοτε με γνώμονα το άριστο Service, την αποτελεσματικά υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

IB: Τι θα πρέπει να γνωρίζει, ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να συνεργαστείτε;

ΖΧ: Θα πρέπει να γνωρίζει ότι χωρίς μια σχέση εμπιστοσύνης, δεν γίνεται να υπάρξει επιτυχής συνεργασία , το οποίο εν κατακλείδι είναι η προσφορά ποιοτικού προϊόντος για καλή κερδοφορία. Για να εισπράξει οφείλει να παρέχει καλές υπηρεσίες, το οποίο σημαίνει να μην φοβάται τις βελτιώσεις που προτείνουμε ως εταιρεία.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 08/06 12:14

    Δήμος Σίφνου: Ποιες παραλίες προτείνονται για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  2. 08/06 12:11

    Δύο ενδιαφέρουσες εκθέσεις στο Μουσείο Πόλης του Βόλου

  3. 08/06 09:07

    Βρετανικός τουρισμός 2024 | Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός στον κόσμο με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής

  4. 07/06 19:32

    Ένωση Ξενοδόχων | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων πόλεως Ρόδου

  5. 07/06 18:27

    Η Τουρκία περιμένει 7 εκ. γερμανούς τουρίστες

  6. 07/06 17:54

    Τουρισμός | Η FTI ακυρώνει όλα τα ταξίδια έως και τις 5 Ιουλίου | Αίτηση πτώχευσης και από την BigXtra Touristik

  7. 07/06 16:53

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | MAZOHA | PLAYGROUND 260 - 11 Ιουνίου 2024

  8. 07/06 15:12

    Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο στόχαστρο του κυβερνοεγκλήματος

  9. 07/06 15:07

    ΜΑΙΧ | Πρόγραμμα κινητικότητας σπουδαστών ERASMUS+

  10. 07/06 14:57

    «Thessaly Evros Pass»: Πρόγραμμα 4,45 εκατ. ευρώ για τις περιοχές Θεσσαλίας και Έβρου που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

  11. 07/06 14:39

    Ρόδος: Επέμβαση Υπ. Οικονομικών, ΕΛΑΣ και ΑΑΔΕ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας για παράνομες κατασκευές

  12. 07/06 14:34

    Άνοιξε ανακαινισμένο και 5άστερο το ξενοδοχείο Iberostar Selection Creta Marine

  13. 07/06 14:27

    Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου - Υπεγράφη η σχετική σύμβαση

  14. 07/06 14:25

    EKT: Μείωση επιτοκίων, γρίφος ο πληθωρισμός

  15. 07/06 13:58

    Πολιτισμός και Τουρισμός στα Γιάλτρα

  16. 07/06 13:12

    “Κενά αέρος” για 3 αεροπορικές εταιρίες μετά την κατάρρευση του FTI

  17. 07/06 12:50

    Η Star Alliance γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στο Terminal 2 του αεροδρομίου Heathrow 

  18. 07/06 12:48

    FedHATTA: Προβληματικές οι νέες Οδηγίες ελέγχου των τουριστικών λεωφορείων για τις σχολικές εκδρομές

  19. 07/06 12:30

    Βρετανικός τουρισμός: Στροφή στις Staycations και στις διακοπές στα Ελληνικά νησιά

  20. 07/06 12:18

    Υπερτουρισμός | Διαδήλωση στις 21 Ιουλίου στις 4 Βαλεαρίδες Νήσους - Μειώνονται οι αναζητήσεις για Μαγιόρκα, αυξάνονται για Ελλάδα

  21. 07/06 11:32

    TUI: «Μοιράζει» δωρεάν ταξίδια εμπειριών στην Κρήτη, στους... παρατηρητικούς Σουηδούς

  22. 07/06 11:12

    EOT | Δράσεις προβολής της Ρόδου, Κω, Πάτμου και Λέσβου σε Γαλλία και Ρουμανία

  23. 07/06 10:07

    Ξενοδοχεία | Η HotelBrain μίσθωσε το πρώην Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη

  24. 07/06 10:01

    Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά

  25. 07/06 09:40

    Ρόδος: Σε εξέλιξη η διαδικασία σφράγισης της επιχείρησης με ξαπλώστρες μέσα στη θαλασσα

  26. 07/06 07:28

    Πράσινο φως για καταδυτικό πάρκο στα Μέγαρα

  27. 07/06 07:27

    Δήμος Μεγαρέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  28. 07/06 07:24

    Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Αποχώρηση από διαδημοτικό Οργανισμό

  29. 07/06 07:23

    Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2024

  30. 06/06 18:19

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε εκδήλωση τουριστικής προβολής στη Βαλένθια

  31. 06/06 15:38

    Προς... «αλυσιδοποίηση» η Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά

  32. 06/06 15:16

    Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου | Πρόεδρος ο Άκης Τσαρούχης, Γεν. Διευθυντής ο Θ. Τζούμας

  33. 06/06 14:53

    ΕΤΕ | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να πετύχει νέο ρεκόρ το 2024- 35 εκατ. τουρίστες, 22 δισ. ευρώ έσοδα

  34. 06/06 14:31

    AEGEAN | Πρόγραμμα υποτροφιών μηχανικών αεροσκαφών

  35. 06/06 14:04

    «Two tickets to Greece»: Από τους κινηματογράφους της Αυστραλίας στην Ελλάδα

  36. 06/06 13:40

    Ποσειδώνια: Στρατηγική συνεργασία ΕΛΙΜΕ με ΕΕΝ - Ο Όμιλος ΟΝΕΧ ξεκινά γραμμή παραγωγής 30 ρυμουλκών

  37. 06/06 13:36

    Υπερκαλύφθηκε ο προϋπολογισμός του Ταμείου Ανάκαμψης για τη δράση προσβασιμότητας στις Ελληνικές παραλίες

  38. 06/06 13:14

    Πτώχευση FTI: O διαχειριστής αφερεγγυότητας επιδιώκει την τμηματική πώληση της εταιρίας

  39. 06/06 12:32

    DRV: Θετικοί οι ταξιδιώτες στη χρήση chatbot και ΑΙ στα επαγγελματικά ταξίδια

  40. 06/06 11:21

    Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Θετική η νέα σεζόν- παραμένει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού

  41. 06/06 11:12

    Spiegel: Θέλουμε ή δεν θέλουμε τον υπερτουρισμό;

  42. 06/06 10:44

    Πτώχευση FTI | Τεράστια ανησυχία για τους 2.240 εργαζόμενους του Ομίλου στην Ελλάδα

  43. 06/06 10:32

    "Όσοι παρανομούν στις παραλίες θα μας βρουν απέναντί τους"

  44. 06/06 10:11

    WTTC | Διπλασιάστηκαν τα ξενοδοχεία που υιοθέτησαν τα πρότυπα αειφορίας

  45. 06/06 09:53

    Αυξάνονται τα τέλη βίζας Σένγκεν από τις 11 Ιουνίου

  46. 06/06 09:35

    Αεροδρόμιο Αθήνας | +18,5% η κίνηση τον Μάιο, +17% το πεντάμηνο

  47. 06/06 09:18

    Μ. Γιαννούλης για πτώχευση FTI: Επηρεάζονται ξενοδοχεία και στα Χανιά

  48. 06/06 07:21

    Διαγωνισμός για τη μίσθωση 3 ακινήτων στο κέντρο της Κέρκυρας

  49. 06/06 07:15

    Δήμος Σικυωνίων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  50. 06/06 07:14

    Ελληνικός Χρυσός: Δωρεά 50.000 ευρώ στον Δήμο Αριστοτέλη για καθαρισμό των παραλιών

  51. 06/06 07:12

    Ντόπια Κουζίνα στα Φάρσαλα

  52. 06/06 07:07

    Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

  53. 05/06 19:50

    Το εμβληματικό Κυβερνείο στην Καλαμαριά αλλάζει σελίδα

  54. 05/06 19:28

    Πτώχευση FTI | TUI και Dertour ανέλαβαν την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών- H TUI έχει και την Ελλάδα

  55. 05/06 18:37

    Πτώχευση FTI | Προτεραιότητα στους 60.000 παραθεριστές, τι θα συμβεί με τις κρατήσεις

  56. 05/06 15:32

    Ryanair: 24ωρη προσφορά πτήσεων από 16,99 ευρώ

  57. 05/06 15:17

    TUI Γερμανίας: Ειδικές προσφορές για τους πελάτες του FTI με προορισμό την Ισπανία

  58. 05/06 15:07

    Τα διεθνή νηολόγια παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους στα Ποσειδώνια 2024

  59. 05/06 15:04

    Η Ελλάδα και ο ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση ITB China 2024 στη Σαγκάη

  60. 05/06 14:37

    Φέσι 1,2 εκατ. ευρώ στην ξενοδοχειακή αγορά των Καναρίων λόγω κατάρρευσης FTI

  61. 05/06 14:23

    Διπλασιάστηκαν οι κρατήσεις στον Coral Travel μετά την κατάρρευση του FTI

  62. 05/06 14:02

    Πτώχευση FTI | Ψυχραιμία στην Ελλάδα, ανησυχία στην Τουρκία

  63. 05/06 13:47

    Ο εξερχόμενος τουρισμός από την Ελλάδα | 6,2 εκατ. αναχωρήσεις, 2,4 δισ. δαπάνες το 2023 - πού ταξιδεύουν οι Έλληνες

  64. 05/06 12:50

    Πτώχευση FTI: Τα ταξίδια ακυρώνονται έως 10 Ιουνίου

  65. 05/06 12:03

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η ναυτιλία πυλώνας στήριξης της οικονομίας και της αγοράς εργασίας»

  66. 05/06 11:59

    Τουρκικός τουρισμός | 4 εκατ. τουρίστες στο πεντάμηνο στην Αττάλεια- νέο ρεκόρ

  67. 05/06 10:35

    Αλβανία | WTTC: Ο τουρισμός αναπτύσσεται με εκρηκτικούς ρυθμούς

  68. 05/06 10:11

    Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στη Ζάκυνθο

  69. 05/06 09:39

    Δεν υπήρξε ποτέ φιρμάνι οθωμανικό στον Έλγιν για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

  70. 05/06 09:31

    Nα δημιουργηθεί ευρωπαϊκή νομοθετική ομπρέλα για τις πτωχεύσεις τουρ οπερέιτορ

  71. 05/06 09:21

    Επιστολή ΣΕΤΚΕ στην Όλγα Κεφαλογιάννη: Δυο καίρια θέματα για άμεση διευθέτηση

  72. 05/06 07:58

    Iσπανία: Πρόστιμα 150 εκατ. ευρώ στις Ryanair, Volotea, Vueling και Easyjet για καταχρηστικές πρακτικές

  73. 05/06 07:01

    Παράταση έως τo 2027 για την επένδυση στο νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Μήτση στο κέντρο της Αθήνας

  74. 05/06 07:00

    Δήμος Γορτυνίας: Δύο δημοτικά ξενοδοχεία προς εκμίσθωση

  75. 05/06 06:53

    Αθλητική διοργάνωση Karagoutis Training Camp σε 4 νησιά του Αιγαίου

  76. 05/06 04:56

    Γιορτή Κερασιού στη Λάρισα

  77. 05/06 03:50

    Στην Ελλάδα μέλη της κοινότητας 6to6 Motor για έκθεση υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων

  78. 05/06 02:43

    Έξι γυναίκες τραγουδάνε Ηπειρώτικα

  79. 04/06 19:09

    Τουριστικός όμιλος FTI: Οι συνέπειες της χρεοκοπίας

  80. 04/06 18:23

    Αθήνα | Συνεργασία Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛ.ΑΣ. - στο επίκεντρο η ασφάλεια πολιτών και επισκεπτών

  81. 04/06 16:20

    Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος | Όμιλος Sani/Ikos: Πρωτοβουλίες για την προστασία Μεσογειακών οικοσυστημάτων

  82. 04/06 16:16

    Aria Hotels: Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θηρασιά το 2025

  83. 04/06 16:13

    Άνοιγμα της Πιερίας στην τουριστική αγορά της Ολλανδίας

  84. 04/06 14:02

    Youtravel.com: Ακυρώνει όλες τις κρατήσεις για τις επόμενες 7 ημέρες

  85. 04/06 13:54

    Ταμείο DRSF: Η επιστροφή χρημάτων στους πελάτες του FTI είναι διασφαλισμένη

  86. 04/06 13:34

    Η Ε.Ξ. Ρόδου ενημέρωσε από τις 20 Μαρτίου τους φορείς για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της FTI

  87. 04/06 13:03

    Προβολή του Ελληνικού κρασιού στο Λονδίνο

  88. 04/06 12:55

    FTI προς Ελληνικά ξενοδοχεία: Οι επισκέπτες καλύπτονται από το ταμείο DRSF

  89. 04/06 12:30

    Το καλοκαίρι έρχεται, ο πόλεμος της ξαπλώστρας επιστρέφει – Πώς θέλουν να τον αποτρέψουν τα ξενοδοχεία

  90. 04/06 12:07

    Υπ. Εργασίας | Μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα

  91. 04/06 11:24

    Νέο αίμα στην κρουαζιέρα το 2024: 2 στους 3 την επιλέγουν για πρώτη φορά – Τα Ελληνικά νησιά στους top προορισμούς

  92. 04/06 11:10

    Neonyx Cruises: Νέα εταιρία κρουαζιέρας στον Πειραιά αποκλειστικά για ενήλικες με δρομολόγια στις Κυκλάδες

  93. 04/06 10:59

    Τουρισμός | Η κυβέρνηση των Βαλεαρίδων ζητεί τη γνώμη των ντόπιων για το νέο τουριστικό μοντέλο

  94. 04/06 09:52

    Πτώχευση FTI | Γερμανικό Ταμείο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης: ποιες περιπτώσεις δεν ...καλύπτει - τι ισχύει για τα ξενοδοχεία

  95. 04/06 09:35

    Αυτός είναι ο προσωρινός διαχειριστής αφερεγγυότητας της FTI

  96. 04/06 09:11

    Κ.Κουμής: Αρνητική εξέλιξη για τον τουρισμό της Κύπρου η πτώχευση του FTI

  97. 04/06 08:55

    Νέα παράταση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα βελτίωσης της προσβασιμότητας των παραλιών

  98. 04/06 08:54

    Τουρισμός | Έρχονται το EvrosPass 2024 και το ThessalyPass 2024 με ενισχύσεις 100, 150 και 200 ευρώ ανά δικαιούχο

  99. 04/06 08:53

    Δήμος Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός για τη μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία

  100. 04/06 08:35

    Πτώχευση FTI | Ειδικές προσφορές από TUI και Schauinsland-Reisen για να καλύψουν το κενό