Δράσεις 57,2 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ στον Πολιτισμό

Δράσεις 57,2 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ στον Πολιτισμό

Την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 2η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία του ΕΣΠΑ 2014-2020. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ και ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, προχώρησαν στην εξειδίκευση δράσεων που αφορούν στον τομέα του Πολιτισμού και αθροίζουν στο ποσό των 57,2 εκ. €. Αναλυτικά, οι δράσεις αυτές είναι: 

-Ειδική Δράση «Ανοιχτή Καινοτομία στον Πολιτισμό» 

Η δράση σχεδιάστηκε κατόπιν συνεργασίας μεταξύ του ΥΠΠΟΑ και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, με γνώμονα την ανάπτυξη νέων ή τη συνέχιση ήδη εδραιωμένων συνεργασιών των αρμοδίων Υπηρεσιών του ΥΠ.ΠΟ.Α. που διεξάγουν ερευνητικό έργο, με εξειδικευμένα Ερευνητικά Κέντρα, Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα, αλλά και εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. 

Αφορά:

· στην ενίσχυση της ανάπτυξης πρωτότυπων ερευνητικών διατάξεων, νέων τεχνολογιών ή άλλων καινοτόμων εφαρμογών και διαδικασιών με πυλώνες παρέμβασης τη διάγνωση, συντήρηση, τεκμηρίωση και ανάδειξη μνημείων, έργων τέχνης, αντικειμένων και άλλων ιστορικών στοιχείων πολιτισμού και 

· στην ενίσχυση της πιλοτικής ανάπτυξης και λειτουργίας προσβάσιμων στο κοινό επιδεικτικών εγκαταστάσεων σε χώρους, όπως μουσεία, μνημεία, ανοικτές ανασκαφές, εργαστήρια διάγνωσης και συντήρησης. 

Προϋπολογισμός Δημόσιας Δαπάνης (ενδεικτικός): 13 εκ. € 

-Δημιουργία και πιλοτική λειτουργία του Κόμβου Δημιουργικότητας (Acropole Palace Creative Hub) 

Ο προτεινόμενος Κόμβος Δημιουργικότητας (Creative Hub) προβλέπεται να λειτουργήσει και να προσφέρει υπηρεσίες τόσο σε φυσικό όσο και σε ψηφιακό επίπεδο. Για το σκοπό αυτό, το ΥΠ.ΠΟ.Α. θα διαθέσει το άρτι ανακαινισμένο κτήριο του Acropole Palace στο κέντρο της Αθήνας, του οποίου η αποκατάσταση θα ολοκληρωθεί εντός του 2017. Με την επιλογή αυτή, το Creative Hub χωροθετείται όχι μόνο στην πρωτεύουσα της χώρας, όπου σχεδιάζονται οι στρατηγικές κατευθύνσεις του τομέα των ΠΔΒ σε εθνικό επίπεδο, αλλά και στην ίδια την Περιφέρεια Αττικής που έχει ισχυρό προβάδισμα στο συγκεκριμένο τομέα, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Περιφέρειες της Ελλάδας. Επιπλέον, τόσο ο σχεδιασμός και η λειτουργία σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενημέρωσης που θα καλύπτει τα ερωτήματα των ενδιαφερομένων από όλη τη χώρα όσο και οι υπηρεσίες που θα παρέχονται μέσω τηλεδιάσκεψης σε συνεργαζόμενα κέντρα στις υπόλοιπες Περιφέρειες, ενισχύουν την εθνική εμβέλεια του εγχειρήματος. 

Η λειτουργία του Acropole Palace Creative Hub στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών και των διαπιστωμένων ελλείψεων στον τομέα των ΠΔΒ στην Ελλάδα που θα επιτρέψει την ισχυροποίηση και την περαιτέρω ανάπτυξή του. Η υποδομή σχεδιάζεται να στηριχθεί στους ακόλουθους τρεις βασικούς πυλώνες της Δημιουργικής Οικονομίας: α) τις Εικαστικές και Παραστατικές Τέχνες (Ζωγραφική, Γλυπτική, Χαρακτική και Μουσική, Χορός, Όπερα, Θέατρο), β) τις Εφαρμοσμένες Τέχνες (Design, Γραφιστική, Τυπογραφία, Φωτογραφία, Χειροτεχνία, Αρχιτεκτονική, Διακόσμηση), και γ) τις Νέες Τεχνολογίες Πολιτιστικού Περιεχομένου (Ψηφιακές Τέχνες, Gaming, e-Books, 3D Αναπαραστάσεις, Virtual Reality, Augmented Reality, 3D Animation) και φιλοδοξεί, μέσω των δραστηριοτήτων της, να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενημέρωσης και επιχειρηματικής καθοδήγησης των νέων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα συγκεκριμένα πεδία. 

Αφορά: 

· στην πιλοτική δράση ενίσχυσης της δημιουργίας και λειτουργίας από το Υπουργείο Πολιτισμού κόμβου δημιουργικότητας με σκοπό τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, ειδικότερα στις Εικαστικές και Παραστατικές Τέχνες, τις Εφαρμοσμένες Τέχνες και τις Νέες Τεχνολογίες Πολιτιστικού Περιεχομένου και επιμέρους στόχους: 

o στην ενημέρωση για επιχειρηματικές ευκαιρίες και χρηματοδότηση 

o στη διοργάνωση εκθέσεων, εκδηλώσεων και ενεργειών προβολής και δικτύωση με φορείς Πολιτισμού 

o στη λειτουργία εξειδικευμένης προθερμοκοιτίδας. 

Προϋπολογισμός Δ.Δ. (ενδεικτικός): 3,7 εκ. € 

-Στοχευμένη δράση ενίσχυσης του εκσυγχρονισμού των υποδομών και του εξοπλισμού Θεατρικών και Κινηματογραφικών Αιθουσών και Αιθουσών Εικαστικών Τεχνών για την αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Έκδοση Τομεακού Οδηγού Κρατικών Ενισχύσεων – για πρώτη φορά - για τις επιχειρήσεις του τομέα των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ). 

Έμφαση θα δοθεί στην ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εκμετάλλευσης Θεατρικών Αιθουσών, της προβολής Κινηματογραφικών Ταινιών και της λειτουργίας Αιθουσών Εικαστικών Τεχνών, με σκοπό την αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες / κοινό τους. Ειδικότερα, προτείνεται να ενισχυθούν επενδυτικά σχέδια που στοχεύουν στην αναβάθμιση Θεατρικών Αιθουσών, Κινηματογραφικών Αιθουσών (με λειτουργία πριν το 1990) και Αιθουσών Τέχνης. 

Ένταση ενίσχυσης: 50% 

Προϋπολογισμός Δ.Δ. (ενδεικτικός): 20 εκ. € 

- Προστασία, αποκατάσταση, ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων και μνημείων μείζονος σημασίας, ενταγμένων στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO (2η Φάση) 

Η δράση είναι σχεδιασμένη με στοχευμένο τρόπο, ώστε να καλύψει τις ανάγκες προστασίας, αποκατάστασης, συντήρησης και ανάδειξης επιλεγμένων αρχαιολογικών χώρων και μνημείων μείζονος σημασίας που εντάσσονται στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αφορά στη συνέχιση εργασιών σε έργα που έχουν ξεκινήσει σε προηγούμενες προγραμματικές περιόδους. 

Κριτήριο για την επιλογή των προτεινόμενων μνημείων αποτελεί η εμβληματική τους θέση στην αλυσίδα αξίας του ελληνικού Τουρισμού, λόγω της διεθνούς αναγνωρισιμότητάς τους, η οποία έχει συμβάλει στην καθιέρωση της ευρύτερης περιοχής χωροθέτησής τους ως σημαντικού τουριστικού προορισμού με ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητα. Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις συμβάλλουν ως προς τη διατήρηση των υποχρεώσεων της χώρας που αφορά στην πληρότητα των προϋποθέσεων εγγραφής στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. 

Η προστασία και ανάδειξη των επιλεγμένων χώρων και μνημείων συνάδει με τις διεθνείς απαιτήσεις για την ορθολογική και βιώσιμη διαχείριση σημαντικών τόπων και μνημείων φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Παράλληλα, η δράση αναμένεται να συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στην ενίσχυση του Πολιτιστικού Τουρισμού. 

Αφορά παρεμβάσεις στα εξής Μνημεία: 

· Ακρόπολη Αθηνών (Παρθενώνας, Τείχη κ.α.)_Β’Φάση 

· Ανάκτορο των Αιγών (Βεργίνα)_Β’Φάση 

· Ναό του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσσες Φιγαλείας 

· Μυκηναϊκή Ακρόπολη της Τίρυνθας 

· Αρχαιολογικό Χώρο και Μουσείο της Δήλου 

· Μονή Αγ. Ιωάννη Θεολόγου στην Πάτμο 

Συνολικός Προϋπολογισμός Δ.Δ. (ενδεικτικός): 18 εκ. € 

-Σχεδιασμός, οργάνωση και λειτουργία του Μουσείου Ελληνικών Ιδεών 

Η δράση περιλαμβάνει το σχεδιασμό, τεκμηρίωση, οργάνωση και λειτουργία του Μουσείου Ελληνικών Ιδεών, ενός μουσείου που θα συγκεντρώνει πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίησή του και το οποίο θα μπορεί να λειτουργήσει ως οδηγός των Ελλήνων και αλλοδαπών επισκεπτών του, στο σύμπαν των αρχαίων ελληνικών φιλοσοφικών εννοιών, αλλά και ως πρεσβευτής του αρχαίου ελληνικού πνεύματος στον κόσμο. 

Το Μουσείο προβλέπεται να λειτουργήσει σε χώρους που θα διαθέσει το Ωδείο Αθηνών, που αποτελεί εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.) και οι εγκαταστάσεις του οποίου γειτνιάζουν άμεσα με τον αρχαιολογικό χώρο του Λυκείου του Αριστοτέλη (μεταξύ του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου και της οδού Ρηγίλλης στην Αθήνα). Ο χώρος επελέγη σκόπιμα, ώστε να δημιουργήσει μια σύνδεση με την περίφημη Περιπατητική Σχολή του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου, αλλά και να ενισχύσει τη γνωριμία των σύγχρονων επισκεπτών του χώρου, με ένα από τα τρία αρχαιότερα Γυμνάσια της πόλης των Αθηνών και με τις φιλοσοφικές ιδέες που αναπτύχθηκαν μέσα σε αυτό. Η περιήγηση θα γίνεται με τη χρήση νέων τεχνολογιών. 

Προϋπολογισμός Δ.Δ. (ενδεικτικός): 2,5 εκ. € 

Επόμενο βήμα αποτελεί η έκδοση προσκλήσεων για την υποβολή των σχετικών τεχνικών δελτίων προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την υλοποίηση των παραπάνω έργων.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 09/06 07:55

    Αφιέρωμα του National Geographic Traveller για την Αθήνα

  2. 09/06 07:52

    Στα 2.030 ευρώ ο κατώτατος μηνιαίος μισθός στο Βέλγιο

  3. 09/06 07:48

    4η Ηπειρωτική γιορτή μανιταριού

  4. 08/06 12:14

    Δήμος Σίφνου: Ποιες παραλίες προτείνονται για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  5. 08/06 12:11

    Δύο ενδιαφέρουσες εκθέσεις στο Μουσείο Πόλης του Βόλου

  6. 08/06 09:07

    Βρετανικός τουρισμός 2024 | Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός στον κόσμο με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής

  7. 07/06 19:32

    Ένωση Ξενοδόχων | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων πόλεως Ρόδου

  8. 07/06 18:27

    Η Τουρκία περιμένει 7 εκ. γερμανούς τουρίστες

  9. 07/06 17:54

    Τουρισμός | Η FTI ακυρώνει όλα τα ταξίδια έως και τις 5 Ιουλίου | Αίτηση πτώχευσης και από την BigXtra Touristik

  10. 07/06 16:53

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | MAZOHA | PLAYGROUND 260 - 11 Ιουνίου 2024

  11. 07/06 15:12

    Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο στόχαστρο του κυβερνοεγκλήματος

  12. 07/06 15:07

    ΜΑΙΧ | Πρόγραμμα κινητικότητας σπουδαστών ERASMUS+

  13. 07/06 14:57

    «Thessaly Evros Pass»: Πρόγραμμα 4,45 εκατ. ευρώ για τις περιοχές Θεσσαλίας και Έβρου που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

  14. 07/06 14:39

    Ρόδος: Επέμβαση Υπ. Οικονομικών, ΕΛΑΣ και ΑΑΔΕ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας για παράνομες κατασκευές

  15. 07/06 14:34

    Άνοιξε ανακαινισμένο και 5άστερο το ξενοδοχείο Iberostar Selection Creta Marine

  16. 07/06 14:27

    Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου - Υπεγράφη η σχετική σύμβαση

  17. 07/06 14:25

    EKT: Μείωση επιτοκίων, γρίφος ο πληθωρισμός

  18. 07/06 13:58

    Πολιτισμός και Τουρισμός στα Γιάλτρα

  19. 07/06 13:12

    “Κενά αέρος” για 3 αεροπορικές εταιρίες μετά την κατάρρευση του FTI

  20. 07/06 12:50

    Η Star Alliance γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στο Terminal 2 του αεροδρομίου Heathrow 

  21. 07/06 12:48

    FedHATTA: Προβληματικές οι νέες Οδηγίες ελέγχου των τουριστικών λεωφορείων για τις σχολικές εκδρομές

  22. 07/06 12:30

    Βρετανικός τουρισμός: Στροφή στις Staycations και στις διακοπές στα Ελληνικά νησιά

  23. 07/06 12:18

    Υπερτουρισμός | Διαδήλωση στις 21 Ιουλίου στις 4 Βαλεαρίδες Νήσους - Μειώνονται οι αναζητήσεις για Μαγιόρκα, αυξάνονται για Ελλάδα

  24. 07/06 11:32

    TUI: «Μοιράζει» δωρεάν ταξίδια εμπειριών στην Κρήτη, στους... παρατηρητικούς Σουηδούς

  25. 07/06 11:12

    EOT | Δράσεις προβολής της Ρόδου, Κω, Πάτμου και Λέσβου σε Γαλλία και Ρουμανία

  26. 07/06 10:07

    Ξενοδοχεία | Η HotelBrain μίσθωσε το πρώην Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη

  27. 07/06 10:01

    Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά

  28. 07/06 09:40

    Ρόδος: Σε εξέλιξη η διαδικασία σφράγισης της επιχείρησης με ξαπλώστρες μέσα στη θαλασσα

  29. 07/06 07:28

    Πράσινο φως για καταδυτικό πάρκο στα Μέγαρα

  30. 07/06 07:27

    Δήμος Μεγαρέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  31. 07/06 07:24

    Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Αποχώρηση από διαδημοτικό Οργανισμό

  32. 07/06 07:23

    Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2024

  33. 06/06 18:19

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε εκδήλωση τουριστικής προβολής στη Βαλένθια

  34. 06/06 15:38

    Προς... «αλυσιδοποίηση» η Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά

  35. 06/06 15:16

    Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου | Πρόεδρος ο Άκης Τσαρούχης, Γεν. Διευθυντής ο Θ. Τζούμας

  36. 06/06 14:53

    ΕΤΕ | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να πετύχει νέο ρεκόρ το 2024- 35 εκατ. τουρίστες, 22 δισ. ευρώ έσοδα

  37. 06/06 14:31

    AEGEAN | Πρόγραμμα υποτροφιών μηχανικών αεροσκαφών

  38. 06/06 14:04

    «Two tickets to Greece»: Από τους κινηματογράφους της Αυστραλίας στην Ελλάδα

  39. 06/06 13:40

    Ποσειδώνια: Στρατηγική συνεργασία ΕΛΙΜΕ με ΕΕΝ - Ο Όμιλος ΟΝΕΧ ξεκινά γραμμή παραγωγής 30 ρυμουλκών

  40. 06/06 13:36

    Υπερκαλύφθηκε ο προϋπολογισμός του Ταμείου Ανάκαμψης για τη δράση προσβασιμότητας στις Ελληνικές παραλίες

  41. 06/06 13:14

    Πτώχευση FTI: O διαχειριστής αφερεγγυότητας επιδιώκει την τμηματική πώληση της εταιρίας

  42. 06/06 12:32

    DRV: Θετικοί οι ταξιδιώτες στη χρήση chatbot και ΑΙ στα επαγγελματικά ταξίδια

  43. 06/06 11:21

    Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Θετική η νέα σεζόν- παραμένει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού

  44. 06/06 11:12

    Spiegel: Θέλουμε ή δεν θέλουμε τον υπερτουρισμό;

  45. 06/06 10:44

    Πτώχευση FTI | Τεράστια ανησυχία για τους 2.240 εργαζόμενους του Ομίλου στην Ελλάδα

  46. 06/06 10:32

    "Όσοι παρανομούν στις παραλίες θα μας βρουν απέναντί τους"

  47. 06/06 10:11

    WTTC | Διπλασιάστηκαν τα ξενοδοχεία που υιοθέτησαν τα πρότυπα αειφορίας

  48. 06/06 09:53

    Αυξάνονται τα τέλη βίζας Σένγκεν από τις 11 Ιουνίου

  49. 06/06 09:35

    Αεροδρόμιο Αθήνας | +18,5% η κίνηση τον Μάιο, +17% το πεντάμηνο

  50. 06/06 09:18

    Μ. Γιαννούλης για πτώχευση FTI: Επηρεάζονται ξενοδοχεία και στα Χανιά

  51. 06/06 07:21

    Διαγωνισμός για τη μίσθωση 3 ακινήτων στο κέντρο της Κέρκυρας

  52. 06/06 07:15

    Δήμος Σικυωνίων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  53. 06/06 07:14

    Ελληνικός Χρυσός: Δωρεά 50.000 ευρώ στον Δήμο Αριστοτέλη για καθαρισμό των παραλιών

  54. 06/06 07:12

    Ντόπια Κουζίνα στα Φάρσαλα

  55. 06/06 07:07

    Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

  56. 05/06 19:50

    Το εμβληματικό Κυβερνείο στην Καλαμαριά αλλάζει σελίδα

  57. 05/06 19:28

    Πτώχευση FTI | TUI και Dertour ανέλαβαν την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών- H TUI έχει και την Ελλάδα

  58. 05/06 18:37

    Πτώχευση FTI | Προτεραιότητα στους 60.000 παραθεριστές, τι θα συμβεί με τις κρατήσεις

  59. 05/06 15:32

    Ryanair: 24ωρη προσφορά πτήσεων από 16,99 ευρώ

  60. 05/06 15:17

    TUI Γερμανίας: Ειδικές προσφορές για τους πελάτες του FTI με προορισμό την Ισπανία

  61. 05/06 15:07

    Τα διεθνή νηολόγια παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους στα Ποσειδώνια 2024

  62. 05/06 15:04

    Η Ελλάδα και ο ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση ITB China 2024 στη Σαγκάη

  63. 05/06 14:37

    Φέσι 1,2 εκατ. ευρώ στην ξενοδοχειακή αγορά των Καναρίων λόγω κατάρρευσης FTI

  64. 05/06 14:23

    Διπλασιάστηκαν οι κρατήσεις στον Coral Travel μετά την κατάρρευση του FTI

  65. 05/06 14:02

    Πτώχευση FTI | Ψυχραιμία στην Ελλάδα, ανησυχία στην Τουρκία

  66. 05/06 13:47

    Ο εξερχόμενος τουρισμός από την Ελλάδα | 6,2 εκατ. αναχωρήσεις, 2,4 δισ. δαπάνες το 2023 - πού ταξιδεύουν οι Έλληνες

  67. 05/06 12:50

    Πτώχευση FTI: Τα ταξίδια ακυρώνονται έως 10 Ιουνίου

  68. 05/06 12:03

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η ναυτιλία πυλώνας στήριξης της οικονομίας και της αγοράς εργασίας»

  69. 05/06 11:59

    Τουρκικός τουρισμός | 4 εκατ. τουρίστες στο πεντάμηνο στην Αττάλεια- νέο ρεκόρ

  70. 05/06 10:35

    Αλβανία | WTTC: Ο τουρισμός αναπτύσσεται με εκρηκτικούς ρυθμούς

  71. 05/06 10:11

    Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στη Ζάκυνθο

  72. 05/06 09:39

    Δεν υπήρξε ποτέ φιρμάνι οθωμανικό στον Έλγιν για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

  73. 05/06 09:31

    Nα δημιουργηθεί ευρωπαϊκή νομοθετική ομπρέλα για τις πτωχεύσεις τουρ οπερέιτορ

  74. 05/06 09:21

    Επιστολή ΣΕΤΚΕ στην Όλγα Κεφαλογιάννη: Δυο καίρια θέματα για άμεση διευθέτηση

  75. 05/06 07:58

    Iσπανία: Πρόστιμα 150 εκατ. ευρώ στις Ryanair, Volotea, Vueling και Easyjet για καταχρηστικές πρακτικές

  76. 05/06 07:01

    Παράταση έως τo 2027 για την επένδυση στο νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Μήτση στο κέντρο της Αθήνας

  77. 05/06 07:00

    Δήμος Γορτυνίας: Δύο δημοτικά ξενοδοχεία προς εκμίσθωση

  78. 05/06 06:53

    Αθλητική διοργάνωση Karagoutis Training Camp σε 4 νησιά του Αιγαίου

  79. 05/06 04:56

    Γιορτή Κερασιού στη Λάρισα

  80. 05/06 03:50

    Στην Ελλάδα μέλη της κοινότητας 6to6 Motor για έκθεση υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων

  81. 05/06 02:43

    Έξι γυναίκες τραγουδάνε Ηπειρώτικα

  82. 04/06 19:09

    Τουριστικός όμιλος FTI: Οι συνέπειες της χρεοκοπίας

  83. 04/06 18:23

    Αθήνα | Συνεργασία Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛ.ΑΣ. - στο επίκεντρο η ασφάλεια πολιτών και επισκεπτών

  84. 04/06 16:20

    Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος | Όμιλος Sani/Ikos: Πρωτοβουλίες για την προστασία Μεσογειακών οικοσυστημάτων

  85. 04/06 16:16

    Aria Hotels: Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θηρασιά το 2025

  86. 04/06 16:13

    Άνοιγμα της Πιερίας στην τουριστική αγορά της Ολλανδίας

  87. 04/06 14:02

    Youtravel.com: Ακυρώνει όλες τις κρατήσεις για τις επόμενες 7 ημέρες

  88. 04/06 13:54

    Ταμείο DRSF: Η επιστροφή χρημάτων στους πελάτες του FTI είναι διασφαλισμένη

  89. 04/06 13:34

    Η Ε.Ξ. Ρόδου ενημέρωσε από τις 20 Μαρτίου τους φορείς για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της FTI

  90. 04/06 13:03

    Προβολή του Ελληνικού κρασιού στο Λονδίνο

  91. 04/06 12:55

    FTI προς Ελληνικά ξενοδοχεία: Οι επισκέπτες καλύπτονται από το ταμείο DRSF

  92. 04/06 12:30

    Το καλοκαίρι έρχεται, ο πόλεμος της ξαπλώστρας επιστρέφει – Πώς θέλουν να τον αποτρέψουν τα ξενοδοχεία

  93. 04/06 12:07

    Υπ. Εργασίας | Μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα

  94. 04/06 11:24

    Νέο αίμα στην κρουαζιέρα το 2024: 2 στους 3 την επιλέγουν για πρώτη φορά – Τα Ελληνικά νησιά στους top προορισμούς

  95. 04/06 11:10

    Neonyx Cruises: Νέα εταιρία κρουαζιέρας στον Πειραιά αποκλειστικά για ενήλικες με δρομολόγια στις Κυκλάδες

  96. 04/06 10:59

    Τουρισμός | Η κυβέρνηση των Βαλεαρίδων ζητεί τη γνώμη των ντόπιων για το νέο τουριστικό μοντέλο

  97. 04/06 09:52

    Πτώχευση FTI | Γερμανικό Ταμείο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης: ποιες περιπτώσεις δεν ...καλύπτει - τι ισχύει για τα ξενοδοχεία

  98. 04/06 09:35

    Αυτός είναι ο προσωρινός διαχειριστής αφερεγγυότητας της FTI

  99. 04/06 09:11

    Κ.Κουμής: Αρνητική εξέλιξη για τον τουρισμό της Κύπρου η πτώχευση του FTI

  100. 04/06 08:55

    Νέα παράταση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα βελτίωσης της προσβασιμότητας των παραλιών