Εγκαίνια την Πέμπτη για τα 2 νέα "διαμάντια" της Wyndham στο Λουτράκι

Εγκαίνια την Πέμπτη για τα 2 νέα "διαμάντια" της Wyndham στο Λουτράκι

Την κορδέλα κόβει τη προσεχή Πέμπτη η Zeus International και η Wyndham Hotel Group, στα δύο νέα διαμάντια της ξενοδοχειακής της συλλογής, τα Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort στο Λουτράκι.

Μόλις εξήντα λεπτά από την Αθήνα, δύο χιλιόμετρα μετά την πόλη του Λουτρακίου, υπάρχει μια κρυφή σχεδόν στροφή που κατηφορίζει στη θάλασσα, όπως ακριβώς συμβαίνει στις ατμοσφαιρικές ταινίες. Η διαδρομή αυτή οδηγεί στα δύο ανακαινισμένα, ουσιαστικά επαναδημιουργημένα resort , των οποίων η φυσική συνέχεια προσφέρει ένα θέαμα που μόνο από τη θάλασσα μπορεί κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος και τη φυσική ομορφιά του.

Όπως ανέφερε ο κ. Χάρης Σιγανός, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Zeus International καθώς και στρατηγικός συνεργάτης της Wyndham στην Ελλάδα, τη Κύπρο και τα Βαλκάνια, τα Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort, αποτελούν δύο ξενοδοχειακά συγκροτήματα για κάθε εποχή του χρόνου, που λόγω της αρχιτεκτονικής και της θέσης τους, απλά δεν μπορούν να χτιστούν ξανά πουθενά στην Ελλάδα.

Η πρώτη αίσθηση που δημιουργούν τα δύο συγκροτήματα είναι εκείνη του οικείου και φιλικού. Αν θα μπορούσε κανείς να αναλογιστεί την απόλυτη εναρμόνιση του ασύγκριτου φυσικού περιβάλλοντος με τη σύγχρονη πολυτέλεια και τις υψηλές υπηρεσίες, τότε φωτογραφίζει πιστά τα νέα resort του Λουτρακίου. Κάθε μία από τις 107 σουίτες του Wyndham Loutraki Poseidon Resort, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι καθώς και οι 196 σουίτες και bungalows του Ramada Loutraki Poseidon Resort, διαθέτουν εκπληκτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη θέση τους και τη θέα που προσφέρουν.

Η παραλία που οριοθετούν τα συγκροτήματα, είναι μια ατέλειωτη, ενδαφέρουσα βόλτα, αφού σε κάθε βήμα ανακαλύπτει κανείς διαφορετικές γωνιές και δραστηριότητες. Περπατώντας από το Wyndham στο Ramada, ανάμεσα σε αμέτρητα πεύκα και ελληνικά φυτά, η σημασία στη λεπτομέρεια και η αδιαμφισβήτητη φροντίδα, συναντώνται σε κάθε βήμα: εντυπωσιακά εστιατόρια πάνω στη θάλασσα, έξυπνα beach bar και pool bar για ώρες χαλάρωσης ή διασκέδασης, καταδύσεις και θαλάσσια σπορ με ιδιαίτερη προσθήκη το σύγχρονο θαλάσσιο ποδήλατο, προστατευμένοι χώροι δραστηριοτήτων για παιδιά-κάθε σημείο έχει αναπτυχθεί με τέτοιον τρόπο και σε μελετημένη απόσταση το ένα από το άλλο, έτσι ώστε να προσφέρει ότι ακριβώς θα φανταζόταν κανείς για τις διακοπές του ή τις εκδηλώσεις του, όσο ιδιαίτερος τύπος ταξιδιώτη ή επιχειρηματία κι αν είναι.

Συνεχίζοντας τη βόλτα, πάντοτε συνοδεία απίστευτης θέας και έντονης αίσθησης της μεσογειακής φύσης, συναντάται το αμφιθέατρο των 900 θέσεων, πιστό αντίγραφο του θεάτρου της Επιδαύρου, το οποίο χτίστηκε το 1992 και φιλοξενεί επαγγελματικές ή ψυχαγωγικές εκδηλώσεις προσφέροντας παράλληλα απαράμιλλη θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα αμφιθέατρα - μικρότερα- εντός ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στην Ελλάδα, πάντως σίγουρα δεν υπάρχει άλλη πύλη σαν εκείνη που κοσμεί την είσοδό του, αφού όπως αναπολεί ο κ. Αργυρός από την Εlintour S.A.- ιδιοκτήτρια εταιρεία των ξενοδοχείων-, η τεράστια μαρμάρινη πύλη διασώθηκε την τελευταία στιγμή και μεταφέρθηκε στα συγκροτήματα από ένα υπό κατεδάφιση κλασσικό κτίριο της οδού Σέκερη. Συνδυάζοντας το υπαίθριο αμφιθέατρο με τους άρτια εξοπλισμένους συνεδριακούς χώρους των συγκροτημάτων συνολικής δυναμικότητας 650 συνέδρων, εύλογα τα όμορα ξενοδοχεία καθίστανται εξαιρετικά ανταγωνιστικά και στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδίων. Ήδη τα ξενοδοχεία συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση συνεδριακών και άλλων εκδηλώσεων όπως αναφέρει ο έμπειρος Διευθυντής τους κ. Λεωνίδας Τσάγκαρης.

Ανάμεσα στις μικρές περιηγήσεις, τα κοκτέιλ, τις βουτιές χαράς στις πισίνες ή στη θάλασσα , τα παιχνίδια και τις καταδύσεις, καθώς και μετά από σημαντικές συνεδριακές θεματολογίες για τους business ταξιδιώτες, παρεμβάλλονται οι ποθητές ώρες της κορυφαίας γαστρονομικής ικανοποίησης. Στα εστιατόρια των ξενοδοχείων, «Poseidon Grill», «Neptune» και το χειμερινό «Ναυσικά» , ο έμπειρος σεφ της Ελληνικής κουζίνας κ. Νταής, έχει φροντίσει ώστε τα μενού να παρουσιάζουν εκτός των άλλων μεγάλη ποικιλία αυθεντικών παραδοσιακών γεύσεων , πάντοτε με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, “ξεγελώντας” δίκαια τον ουρανίσκο ότι γευματίζει στο σπίτι στο χωριό-γεγονός ιδιαίτερα καλοδεχούμενο τόσο από τους Έλληνες επισκέπτες όσο και από τους ξένους, λάτρεις του καλού φαγητού.

Το ταξίδι των αισθήσεων ολοκληρώνεται στο εντυπωσιακά οργανωμένο spa του συγκροτήματος. Οι επιλογές μασάζ και θεραπειών πραγματικά ξελογιάζουν, καλύπτοντας όλη τη γκάμα των εξελιγμένων τεχνικών αρωμαθεραπείας, χαλάρωσης και αναγέννησης.

Στα σχέδια του ιθύνοντος νου των ξενοδοχείων, είναι μεταξύ άλλων η δημιουργία ολοκληρωμένων δραστηριοτήτων για οικογένειες με παιδιά βρεφικής και προνηπιακής ηλικίας, γεγονός που αποτελεί εγχείρημα-πρόκληση και θεωρείται από σπάνιο έως ανύπαρκτο στo ελληνικό τουλάχιστον ξενοδοχειακό τοπίο.

Εάν ανάμεσα στις γεμάτες ευδαιμονία ημέρες αποφασίσει κανείς να αφήσει για λίγο τη “βάση” του και να περιηγηθεί στη γύρω περιοχή-πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο γιατί το συγκρότημα “κρατάει” τον επισκέπτη με τον υπέροχο τρόπο του-σε ελάχιστη απόσταση υπάρχουν ενδιαφέρουσες τοποθεσίες, όπως η Λίμνη της Βουλιαγμένης και το Ηραίο. Η μικρή γαλάζια λίμνη απέχει από τη θάλασσα μόλις λίγα μέτρα και επικοινωνεί μ’ αυτή με στενό δίαυλο. Η περιοχή διατηρεί το χαρακτήρα της και συνεπαίρνει με τη φυσική ομορφιά και τη γαλήνη της. Το λευκό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, προσθέτει μία ακόμη τρυφερή πινελιά στο έτσι κι αλλιώς ονειρικό τοπίο. Το κολύμπι στα πάντοτε απάνεμα νερά της λίμνης και μετά το καλό φαγητό σε ένα από τα παραλίμνια ταβερνάκια, καθιστούν την εκδρομή αρκετά ελκυστική. Στη συνέχεια, έπειτα από δύο χιλιόμετρα διαδρομή μέσα στο πευκοδάσος , αποκαλύπτεται το ακρωτήριο Μελαγκάβι που φιλοξενεί τον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου. Το Ηραίο αποτελείται από δύο τμήματα, αφιερωμένα στην Ήρα Ακραία και στην Ήρα Λιμενία αντίστοιχα. Η λατρεία της θεάς άρχισε στη Γεωμετρική περίοδο, ενώ το 800 π.Χ. οικοδομήθηκε προς τιμήν της ο πρώτος αψιδωτός ναός. Αργότερα προστέθηκαν και άλλοι ναοί, βωμοί, στέγαστρο για την προστασία της ιερής φωτιάς, στοές και αγορά. Πιθανολογείται ότι το τελετουργικό της λατρείας της Ήρας γίνονταν στο λιμάνι, ενώ στον υπόλοιπο χώρο υπήρχαν κτίσματα για τους επισκέπτες. Στον ίδιο χώρο, συνυπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, ενώ λίγο παρακάτω ακολουθεί μια μικροσκοπική, εξωτική παραλία. Στη μύτη του ακρωτηρίου, στέκει αγέρωχος ο κοντινότερος φάρος της Αθήνας, ο οποίος κτίστηκε το 1897 ενώ μέχρι το 1981 διέθετε φαροφύλακα. Πλέον λειτουργεί με αυτοματοποιημένο σύστημα, όμως το θέαμα που προσφέρει, εξιδανικεύει την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι, σε μόλις δέκα λεπτά από τα ξενοδοχεία, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βιώσει ποικίλες εμπειρίες τόσων διαφορετικών θεματικών ενδιαφερόντων, και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 18/05 19:18

    «Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης

  2. 18/05 19:01

    Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"

  3. 18/05 12:53

    Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024

  4. 18/05 12:27

    Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα

  5. 18/05 11:10

    Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων

  6. 18/05 11:08

    Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία

  7. 18/05 11:00

    Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  8. 17/05 17:43

    Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας

  9. 17/05 17:31

    «Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024

  10. 17/05 15:52

    Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους

  11. 17/05 14:34

    Τουρισμός | ΤUI Γερμανίας: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2025 - Κρήτη, Ρόδος και Κως ακολουθούν τη Μαγιόρκα στις πτήσεις

  12. 17/05 14:07

    Άφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας

  13. 17/05 13:37

    Αερομεταφορές: 22 νέες και εποχικές συνδέσεις ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας το Μάιο

  14. 17/05 12:18

    Amadeus: Οι ξενοδόχοι επενδύουν περισσότερο στην τεχνολογία και την εξατομίκευση υπηρεσιών

  15. 17/05 11:44

    ΕΟΤ Σερβίας: Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό

  16. 17/05 11:02

    Ωράριο σαν... κλειστό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου | Έντονες διαμαρτυρίες

  17. 17/05 10:26

    Καβάλα | Θεμέλιος λίθος για το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο στην Ελλάδα

  18. 17/05 10:16

    Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους της Πρωτεύουσας

  19. 17/05 07:47

    Οι αεροπορικές συνδέσεις Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - Ελλάδας

  20. 17/05 07:42

    Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Αίτημα προς το Υπ. Τουρισμού για την παραχώρηση του Τουριστικού Λιμένα Τσούτσουρα

  21. 17/05 07:40

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης από την Αυστραλία σε Αθήνα, Αμοργό και Σαντορίνη

  22. 17/05 07:37

    Παρουσίαση ενδυμασιών της συλλογής «Δόρα Στράτου» στον ιστορικό τόπο της Πλάκας

  23. 17/05 07:34

    Αυξημένες οι συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό στον 24ο Επετειακό Ευχίδειο άθλο

  24. 16/05 18:29

    Αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών η επίσκεψη Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά

  25. 16/05 15:37

    ΕΟΤ και SKY express | Συνδιαφήμιση για τουριστική προβολή 12 μηνών στις ευρωπαϊκές αγορές

  26. 16/05 14:49

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Arabian Travel Market

  27. 16/05 14:33

    Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Sani/Ikos με το Πανεπιστήμιο Cornell

  28. 16/05 13:53

    Τουρισμός: Η Ελλάδα τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους το καλοκαίρι του 2024

  29. 16/05 12:45

    Γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία: Αύξηση 4,5% στις πωλήσεις τον Απρίλιο

  30. 16/05 12:10

    Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 | Οι δράσεις στο Μουσείο Ακρόπολης το Σαββατοκύριακο

  31. 16/05 11:39

    Όμιλος Μήτση | Νέος προορισμός η Κέρκυρα, με την αγορά του Messonghi Beach Hotel και τη διαχείριση του Belvedere Hotel

  32. 16/05 11:22

    Υπερ-τουρισμός | Η TUI παίρνει "πολύ, πολύ σοβαρά" τις διαδηλώσεις, αλλά δεν τις βλέπει ως απειλή

  33. 16/05 10:56

    TUI Fly | Ένα αεροπλάνο πρεσβευτής της ιστορίας των 50 χρόνων της

  34. 16/05 10:42

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τις λιμενικές υποδομές

  35. 16/05 10:36

    Δράσεις του Υπουργείου Τουρισμού για τα Άτομα με Αναπηρία στην Ελλάδα

  36. 16/05 10:34

    “Φρένο” στις αθέμιτες πρακτικές της Booking | To ΞΕΕ χαιρετίζει την ιστορική απόφαση της Ε.Ε

  37. 16/05 10:27

    Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

  38. 16/05 09:00

    Με το A’ Design Award Silver 2024 τιμήθηκε η Potiropoulos+Partners για το έργο Serpentine House στο Ελληνικό

  39. 16/05 07:15

    Τουριστική προβολή μέσω της αμερικανικής σειράς The Life of Loi Season 2

  40. 16/05 07:12

    Ταξίδι περιπέτειας στην περιοχή του Βόλου για Βρετανίδα ταξιδιωτική πράκτορα

  41. 16/05 07:09

    Αναβίωση του ιππικού δρώμενου «Η Γκιόστρα της Ζακύνθου»

  42. 16/05 07:07

    Δήμος Τριφυλίας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  43. 15/05 18:23

    Δημοπρασία πολυτελών ακινήτων από τον Οίκο Sotheby’s στο Λονδίνο - Μετέχει και βίλα στη Μύκονο

  44. 15/05 18:20

    Kατεδάφιση αυθαιρέτου σε παραλία του Λαγονησίου - Αλλαγή χρήσης από ξενοδοχείο σε μονάδα ηλικιωμένων

  45. 15/05 18:01

    Υπουργείο Τουρισμού | Συνεργασία με την easyjet - 2,4 εκατ. επιβάτες στην Ελλάδα το 2024

  46. 15/05 16:58

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Πυξίδα, για το ναυτικό επάγγελμα, ο μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής του ΝΑΤ»

  47. 15/05 16:19

    EE: Ανάπτυξη 2,2% στην Ελλάδα, «αγκάθι» ο πληθωρισμός

  48. 15/05 15:54

    Τροποποιείται το πρόγραμμα «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα»

  49. 15/05 15:28

    ΞΕΕ/ 5o Idea Platform: 14 ομάδες ολοκλήρωσαν τον Νεανικό Διαγωνισμό Καινοτομίας

  50. 15/05 14:14

    Allianz: H Αθήνα στους 10 κορυφαίους προορισμούς των Αμερικανών στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2024

  51. 15/05 13:58

    FedHATTA & ΗΑΤΤΑ διεκδικούν μεγαλύτερο μερίδιο τουριστών από την Κινεζική αγορά για την Ελλάδα

  52. 15/05 13:28

    Τουρισμός: Μεγάλη στροφή στα Ευρωπαϊκά ταξίδια εκτός υψηλής σεζόν – Επηρεάζεται και η Ελλάδα

  53. 15/05 13:11

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Τι συμβαίνει και τι διεκδικούμε έναντι των Booking και Expedia

  54. 15/05 13:02

    Αθήνα: Μια… «νόστιμη» πόλη -Αφιέρωμα ελβετικού περιοδικού στην ελληνική γαστρονομία

  55. 15/05 12:24

    Αύξηση των εισπράξεων στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους τον Ιανουάριο

  56. 15/05 11:58

    Aegean Airlines: Νέα χειμερινή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ

  57. 15/05 11:45

    Trivago: Θεραπευτική η αξία των διακοπών για τους Αμερικανούς - Με ποια κριτήρια επιλέγουν κατάλυμα αυτό το καλοκαίρι

  58. 15/05 11:44

    Από την Κεφαλονιά ξεκινά η περιοδεία της Όλγας Κεφαλογιάννη στα Ιόνια Νησιά

  59. 15/05 11:06

    Ξενοδοχεία | 1.705 νέα επενδυτικά σχέδια στην Ευρώπη μέχρι το τέλος Μαρτίου

  60. 15/05 10:06

    Tουρισμός | TUI: Ελλάδα, Τουρκία και Βαλεαρίδες οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το καλοκαίρι - έσοδα ρεκόρ το β' τρίμηνο

  61. 15/05 06:25

    Δήμος Κάσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  62. 15/05 06:25

    Αλβανία | Ο τουρισμός διατηρεί ψηλά την ισοτιμία του λεκ

  63. 15/05 06:25

    Δήμος Πρέβεζας | Πράσινο φως για την τοποθέτηση της προτομής του Μίνου Μάτσα στην οδό Ελ. Βενιζέλου

  64. 15/05 06:25

    Ο Βόλος προβάλλεται τουριστικά στην Κρήτη | Κλειδί η αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου - Νέας Αγχιάλου

  65. 15/05 06:25

    DER Τουριστική Ξενοδοχειακή Λήμνος | Η αποχώρηση από το Porto Myrina και η διαδικασία εκκαθάρισης

  66. 14/05 17:30

    Νέοι κανόνες για επιτάχυνση των δημοσίων επενδύσεων και ταχύτερη απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων

  67. 14/05 17:20

    ΤΑΙΠΕΔ | Μέχρι τις 28 Ιουνίου η διαβούλευση της ΣΜΠΕ του Λιμένα Ραφήνας

  68. 14/05 16:06

    ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch, καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

  69. 14/05 15:58

    Cvent: Η Αθήνα 14ος καλύτερος MICE προορισμός στην Ευρώπη – 2 ξενοδοχεία της στα 50 καλύτερα για το 2024

  70. 14/05 15:42

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Οινοτουρισμού | Προβολή των δρόμων του κρασιού

  71. 14/05 14:55

    "Αξέχαστη" για την ταξιδιωτική βιομηχανία των ΗΠΑ η εφετινή Ημέρα Μνήμης- οι δημοφιλείς πόλεις στο εξωτερικό

  72. 14/05 14:26

    Ryanair: Διήμερη προσφορά για πτήσεις το Μάιο και τον Ιούνιο

  73. 14/05 13:47

    Airtours: Αφαιρούνται τα brand Robinson, TUI Blue και Riu Palace – Έμφαση στα ξενοδοχεία 5 και 6 αστέρων

  74. 14/05 12:36

    Tripadvisor: Έτσι θα ταξιδέψουν οι Αμερικανοί το καλοκαίρι του 2024 – Προετοιμασμένοι για υψηλές δαπάνες

  75. 14/05 12:29

    Celestyal | Συνεργασία με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports

  76. 14/05 12:16

    Γερμανικός Τύπος | Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

  77. 14/05 12:05

    FedHATTA: Συνάντηση για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την κινεζική Επαρχία Yantai

  78. 14/05 11:51

    Νέα μελέτη: Οι ενέσεις απώλειας βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων κατά 20%

  79. 14/05 11:36

    H Αθήνα γνωρίζει την Πιερία | 'Έκθεση φωτογραφίας στο Νομισματικό Μουσείο

  80. 14/05 11:08

    Σημαντικές διακρίσεις για Ελλάδα και Σαντορίνη στα αμερικανικά Leisure Lifestyle Awards 2024

  81. 14/05 10:58

    Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κέα

  82. 14/05 10:38

    Η Επιτροπή ορίζει την Booking ως «πυλωρό» και κινεί έρευνα αγοράς σχετικά με το Χ

  83. 14/05 10:11

    Προβολή της Πάρου στη βρετανική αγορά

  84. 14/05 10:09

    To NJV Athens Plaza καλωσορίζει τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

  85. 14/05 10:03

    Χάρης Δούκας: Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και νέα μεγαθήρια

  86. 14/05 10:00

    Wyndham Hotels: Άνοιξε στη Φετιγιέ της Τουρκίας το πρώτο Ramada by Wyndham Hotel

  87. 14/05 06:45

    Οι DMMOs ως άλλοθι!

  88. 14/05 06:15

    Δήμος Ρόδου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  89. 14/05 06:12

    Παρέλαση Porsche στη Νέα Μάκρη

  90. 14/05 06:10

    Το τηλεοπτικό κανάλι TVR της Ρουμανίας σε Κω και Πάτμο για τουριστική προβολή

  91. 14/05 06:08

    Δήμος Λευκάδας: Μαρίνα στον όρμο Βλυχού, υπό προϋποθέσεις

  92. 14/05 06:05

    Bόρεια Μακεδονία | +9% οι αφίξεις το α' δίμηνο - Απευθείας πτήση Κέρκυρα - Σκόπια από την Aegean

  93. 13/05 19:18

    Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Επιχειρηματιών Ενοικιάσεως Οχημάτων Ρόδου

  94. 13/05 18:32

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Το τέλος ανθεκτικότητας πρέπει να χρηματοδοτεί έργα βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

  95. 13/05 13:58

    Τουρισμός | Η εποχή των χίπις αναβιώνει και αυτό το καλοκαίρι στα Μάταλα | „Today is life. Tomorrow never comes“

  96. 13/05 13:31

    Ένωση Μαρινών Ελλάδας | Να μη χαθεί η σπάνια ευκαιρία χρηματοδότησης για τις Ελληνικές Μαρίνες

  97. 13/05 13:15

    Τουρισμός: Συνεργασία Eurowings Holidays με Dertour για δυναμικά πακέτα last-minute

  98. 13/05 12:51

    Βαλεαρίδες: 16 εκατ. ευρώ ετησίως για την εξάλειψη των μεθυσμένων τουριστών

  99. 13/05 12:09

    Σε λειτουργία η πλατφόρμα JOBmatch, που συνδέει εργοδότες και όσους αναζητούν εργασία σε Τουρισμό - Εστίαση

  100. 13/05 11:57

    Παρίσι: Επιχείρηση-σκούπα με επίκεντρο τους αστέγους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων