Στη Λάρισα το συνέδριο Marketing και Branding Τόπου

Στη Λάρισα το συνέδριο Marketing και Branding ΤόπουAπό τη συνέντευξη Τύπου: Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και ο καθηγητής κ.Αλέξιος Δέφνερ παρουσιάζουν το πρόγραμμα του συνεδρίου

Στη Λάρισα πραγματοποιείται την ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σαββατοκύριακο 1η και 2 Απριλίου, το 2ο Συνέδριο Marketing και Branding Τόπου, που συνδιοργανώνεται από το Τμήμα  Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, της Πολυτεχνικής Σχολής  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων, στο «Μύλο του Παπά». 

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για το Συνέδριο, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, που απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς, επιχειρηματίες, επαγγελματίες της επικοινωνίας και της διαφήμισης, καθώς και σε στελέχη της διοίκησης και της αυτοδιοίκησης, αλλά και σε όσους πολίτες ενδιαφέρονται για το θέμα. 

Επίσης, ο δήμαρχος Λαρισαίων επεσήμανε ότι το 1ο Συνέδριο Marketing και Branding Τόπου, που πραγματοποιήθηκε το 2012, αποτέλεσε το έναυσμα ώστε ο Δήμος Λαρισαίων να προχωρήσει στην εκπόνηση του Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ, το οποίο, όπως τόνισε ο κ. Καλογιάννης, αποτελεί ένα σημαντικό επιστημονικό εργαλείο, το οποίο μαζί με άλλα που αφορούν σε παρεμβάσεις στο αστικό περιβάλλον, το σχεδιασμό της πολιτιστικής στρατηγικής, κ.α. μας δείχνουν το δρόμο για το σχεδιασμό της Λάρισας της επόμενης 15ετίας. "Βασικός στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η πόλη της Λάρισας να  αναδειχθεί σε πρώτο περιφερειακό πόλο της χώρας.  Απώτερος στόχος μας είναι να βάλουμε τη Λάρισα στην αφετηρία ενός νέου σημαντικού άλματος. Μιας πόλης μεσαίου μεγέθους, σύγχρονης, με ευρωπαϊκό χαρακτήρα και με διακριτή θέση στη Κεντρική Ελλάδα, στην χώρα και στην ευρύτερη γειτονιά μας", τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων. 

Όπως είπε ο κ. Καλογιάννης, η εκπόνηση ενός Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ δεν μπορεί να θεωρείται ως πολυτέλεια για μια μεγάλη πόλη , ακόμα και στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. 

Από την πλευρά του ο καθηγητής του Τμήματος  Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και υπεύθυνος του Εργαστηρίου, Σχεδιασμού, Έρευνας και Πολιτικής κ. Αλέξιος Δέφνερ επεσήμανε ότι το Συνέδριο το συνέδριο έρχεται να ικανοποιήσει απαιτήσεις, ανησυχίες και προσδοκίες σε όσους αποφασίσουν να το παρακολουθήσουν. Επίσης υπογράμμισε ότι στο συνέδριο θα επιχειρηθεί  με απλό και κατανοητό λόγο να αναδειχθούν σημαντικές πτυχές που αφορούν στο marketing και τα Branding τόπου, ενώ υπογράμμισε ότι στο φετινό συνέδριο υπάρχουν και διεθνείς συμμετοχές. Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων το οποίο έχει ως εξής: 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

«Προώθησε τον τόπο σου με μια φωτογραφία» ήταν το θέμα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φωτογραφίας που διοργάνωσε το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag, με τη φωτογραφική ομάδα fplus στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μάρκετινγκ & Branding Τόπου που συνδιοργανώνουν το ΤΜΧΠΠΑ και ο Δήμος Λαρισαίων.

Από 77 φωτογραφίες επιλέχθηκαν οι 13 καλύτερες από τις οπίες οι 3 πρώτες έλαβαν και έπαθλα ταξίδια στην Ελλάδα.

‘Λάρισα. Η άλλη όψη της πόλης’

Η Φωτογραφική ομάδα fplus, στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Marketing & Branding Τόπου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας με θέμα ‘Λάρισα. Η άλλη όψη της πόλης’.

Πόσο γνωρίζουμε την πόλη που ζούμε; Οι περισσότεροι από εμάς κινούμαστε καθημερινά σε ένα πολύ μικρό κομμάτι της πόλης. Εάν κάποιος μας ζητήσει να του πούμε για την πόλη που ζούμε, θα του πούμε για τα οικεία σε μας μέρη, που βιώνουμε και εργαζόμαστε καθημερινά, που συναντούμε στη βόλτα μας, τους πεζόδρομους με τα μαγαζιά στο κέντρο και τις πλατείες. Είναι όμως μόνο αυτό η εικόνα της πόλης;

Ποιες άλλες όψεις μπορεί να έχει; Το κέντρο της δίνει μορφή ή τα άκρα της την ορίζουν;

Με αφορμή τα παραπάνω ερωτήματα η έκθεση με τίτλο ‘Λάρισα. Η άλλη όψη της πόλης’ διερευνά την αθέατη ουσιαστικά πλευρά της πόλης. Μια πόλη που άλλοτε έχει κάτι να κρύψει και άλλοτε αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται, μέσα από τις αντιθέσεις που τη συγκροτούν. Μια πόλη που περιβάλλεται από αποκεντρωμένες συνοικίες που ζουν σε διαφορετικούς ρυθμούς. Μια πόλη που αλλάζει καθημερινά.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και το Σάββατο 1 Απριλίου 2017. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 20:00.

Είσοδος ελεύθερη

Επιμέλεια έκθεσης: Ανδρέας Κατσάκος

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ

Με αφορμή το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μάρκετινγκ και Branding Τόπου, που διοργανώνεται στη Λάρισα από το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων, το Σωματείο Εικαστικών Λάρισας ‘8’ και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Λάρισας, διοργανώνουν εικαστική έκθεση  με τίτλο ‘Η Πόλη μου’ στο Θέατρο ΟΥΗΛ.

Εικαστικοί και αρχιτέκτονες θα παρουσιάσουν έργα εμπνευσμένα από την πόλη της Λάρισας. Επίσης θα επανεκτεθούν κάποια έργα της περσινής μεγάλης έκθεσης ‘Λάρισα από ψηλά’ της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Συμμετέχοντες: Ανδρόνικου Αθηνά, Αναγνωστόπουλος Σωτήριος, Βλαχοδήμος Βαγγέλης, Εξάρχου Δήμητρα, Ευθυμιάδου Αργυρή ,Κακάβα Στέλλα, Κανάκη Έλενα & Κατσαρός Αντώνης, Καραγγέλη Ευαγγελία, Κυριαζή Έλλη, Μακρής Πάρης, Μαράβας Λάζαρος, Μάτας Νίκος, Μπαμπαλή Τζένη, Μάστορα Ευτυχία, Νότου Σπυριδούλα, Οικονόμου Δήμητρα, Παπανικολάου Τώνια, Σαμαρά Ήβη, Σαρλικιώτη Ελένη, Σδούκου Ιφιγένεια, Σεϊτάνη Ζωή, Summa Silvia, Τσιάτσιου Θεοδώρα, Κώστας Αντωνίου & Αντώνης Μόρας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 29 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 20:00 στον εκθεσιακό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου ΟΥΗΛ.

Είσοδος ελεύθερη

ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ POSITIVE SIGN

Ένα Γκράφιτι στο ποτάμι με θέμα ‘Positive Sign-Θετικό Πρόσημο’ είναι μια ακόμη παράλληλη δράση του Σωματείου Εικαστικών Λάρισας ‘8’ στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μάρκετινγκ και Branding Τόπου, που διοργανώνεται από το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων.

Το Σάββατο 1 Απριλίου οι εικαστικοί της πόλης μας, θα κατέβουν στο ποτάμι, κάτω από τη κεντρική γέφυρα του Πηνειού για να παίξουν με τα χρώματα, αποτυπώνοντας λέξεις θετικές, όμορφες, αισιόδοξες, καταγγέλλοντας τη μιζέρια και δίνοντας μια μορφή λύσης στο αδιέξοδο της καθημερινότητας.

Με καμβά δύο αψίδες που στηρίζουν τη γέφυρα, θα δημιουργήσουν ένα θετικό στήριγμα στη δική τους γέφυρα. Αυτή που ενώνει το δύσκολο παρόν με τα θέλω, τις ελπίδες και τη θετική πλευρά της πραγματικότητας.

Μια μορφή καταγγελίας διαφορετική, χρωματιστή, ουσιαστική. Ένα στήριγμα στη δυσκολία που, σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα, είναι εδώ και χρόνια καθημερινότητα.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ

Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας σας προσκαλούν σε μία δωρεάν ξενάγηση στο νέο μουσείο της πόλης, στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μάρκετινγκ και Branding Τόπου.

Το Διαχρονικό Μουσείο είναι το νέο μουσείο της πόλης που προβάλλει τις αρχαιότητες της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής σε έναν εκτεταμένο εκθεσιακό χώρο. Η διαχρονική σημασία της πόλης ως πρωταγωνίστριας του θεσσαλικού κάμπου, αλλά και ο διαχρονικός χαρακτήρας των ίδιων των εκθεμάτων αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά. Σε 11 συνολικά ενότητες εκτίθενται περισσότερα από 1500 αντικείμενα με μοναδικό ενδιαφέρον: παλαιολιθικά εργαλεία και οστά ζώων, το εντυπωσιακό μενίρ – ανθρωπόμορφη λίθινη στήλη, επιτύμβιες στήλες και αγάλματα κλασικών και ελληνιστικών χρόνων, παλαιοχριστιανικά ψηφιδωτά και μικροαντικείμενα, οθωμανικές στήλες και μεταβυζαντινές εικόνες.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου ξεκινώντας τη μετακίνηση με αστικό λεωφορείο από το κέντρο της πόλης στις 09:30. 

Η ξενάγηση θα διαρκέσει περίπου 90’. 

Συμμετοχή δωρεάν

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Η Λαρισαϊκή ομάδα ‘Νόον Έγνω’ και τοπικές επιχειρήσεις της πόλης διοργανώνουν την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι μία εναλλακτική θεματική περιήγηση με άξονα την παράδοση, τη γαστρονομία και την ιστορία της Λάρισας στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μάρκετινγκ και Branding Τόπου. Ελάτε να δείτε, να ακούσετε, να μυρίσετε και να γευθείτε!

Ο περίπατος συνδυάζει τη γνωριμία με τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις και ξεναγήσεις σε μνημεία κάθε τόπου συνδέοντας τη βιωματική εμπειρία με τη γνώση και την ψυχαγωγία. Σκοπός είναι η γνωριμία των ανθρώπων με την πόλη μας, μέσα από μια νέα ματιά και η προώθηση τοπικών προϊόντων και εδεσμάτων, όπως αυτά παρέχονται στα τοπικά καταστήματα (αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.ά.) και στέκια (καφέ, εστιατόρια κ.ά.). Περπατάμε και δοκιμάζουμε κεράσματα σε κάθε ένα από τα καταστήματα της διαδρομής, γνωρίζουμε την ιστορία της πόλης, των δρόμων και των ανθρώπων. Παράλληλα επισκεπτόμαστε το εσωτερικό του Α’ Αρχαίου Θεάτρου και του οθωμανικού Χαμάμ της πόλης. Η δράση αυτή αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση όσους επιθυμούν μια διαφορετική εμπειρία περιήγησης στην πόλη της Λάρισας.

Διάρκεια: 120’ περίπου. 

Κόστος συμμετοχής: 10€/άτομο. 

Σχεδιασμός & υλοποίηση δράσης: Κόντσα Κωνσταντίνα, Νταγγάρα Νικολέττα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Κυριακή 2 Απριλίου θα διοργανωθεί εκδρομή για τους ενδιαφερόμενους στην περιοχή της Αγιάς και των παράλιων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, για μια περιήγηση στη φύση και στους παραδοσιακούς οικισμούς της ευρύτερης περιοχής.

Πρόγραμμα εκδρομής 

02/04 Ώρα 09:00: Αναχώρηση από την Κεντρική πλατεία της Λάρισας και άφιξη στο γραφικό Μεταξοχώρι

Το Μεταξοχώρι (Ρέτσιανη) βρίσκεται δίπλα στην Αγιά στο 1,5χλμ, είναι γνωστό για την παραγωγή μεταξιού και είναι ένας από τους πέντε παραδοσιακούς οικισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Στην περιοχή βρέθηκαν επιτύμβιες στήλες από τα ρωμαϊκά και ελληνιστικά χρόνια.

Στο χωριό ρέει ο ποταμός Άμυρος, που ξεκινάει από τον Κίσσαβο και εκβάλλει στην λίμνη Κάρλα. Ο οικισμός χωρίζεται στα δύο με μικρό ρέμα και ένα μικρό γεφυράκι ενώνει τα δύο τμήματα του στο ύψος της πλατείας. Με αρκετά παραδοσιακά σπίτια, αρχοντικά τα περισσότερα, με πλούσια ιστορία και παράδοση, αποκαλείται πια και το ‘χωριό των καλλιτεχνών’ καθώς πολλοί καλλιτέχνες το επισκέπτονται ή έχουν σπίτι.

Μετά από την περιήγησή μας στο Μεταξοχώρι αναχωρούμε για τη Μελιβοία όπου παίρνουμε το πεζοπορικό μονοπάτι που μας οδηγεί στη Βελίκα, στα παράλια της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Το μονοπάτι καταλήγει στην καρδιά του ρέματος της Βελίκας, με υπέροχα τοπία, με δάση από πλατάνια, καρυδιές, καστανιές και πυκνές φτέρες. Η διαδρομή είναι εύκολη ακόμη και για αμύητους περιπατητές. Υπάρχουν ξύλινα γεφυράκια και σε πολλά σημεία της διαδρομής παγκάκια, ξύλινα τραπεζάκια και βρύση με νερό.

Στο τέλος της πεζοπορικής διαδρομής προτείνεται γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα και στη συνέχεια επιστροφή στη Λάρισα.

Συνολική διάρκεια: 5,5 ώρες

Κόστος ανά άτομο: 28 €

Υπεύθυνος εκδρομής: Τάσος Γούσιος

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 29/04 07:56

    In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη

  2. 29/04 07:02

    Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο

  3. 29/04 07:01

    Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα

  4. 28/04 15:54

    Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας

  5. 28/04 12:48

    Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών

  6. 28/04 07:29

    Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα

  7. 28/04 07:21

    Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες

  8. 28/04 07:16

    Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο

  9. 28/04 07:12

    Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα

  10. 27/04 18:47

    Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή

  11. 27/04 18:34

    Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία

  12. 27/04 13:08

    «The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες

  13. 27/04 11:17

    Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

  14. 27/04 10:54

    Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων

  15. 27/04 10:52

    Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός

  16. 27/04 10:51

    Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα

  17. 26/04 16:05

    Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων

  18. 26/04 14:41

    Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»

  19. 26/04 14:15

    Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google

  20. 26/04 14:06

    Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise

  21. 26/04 12:12

    Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά

  22. 26/04 11:46

    Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025

  23. 26/04 11:25

    Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

  24. 26/04 11:06

    Τουρισμός | Η Ελλάδα στο top 10 των ευρωπαϊκών προορισμών, που θα επισκεφτούν φέτος οι Αυστραλοί

  25. 26/04 10:57

    Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας | Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι

  26. 26/04 10:29

    Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | Έκρηξη κρατήσεων για το 2025 από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ - Η Ρόδος στο top5

  27. 26/04 10:06

    Γερμανία | Όποιος κλείνει τραπέζι σε εστιατόριο και δεν πάει πληρώνει

  28. 26/04 07:23

    Δεν εγκρίθηκε η μίσθωση του πρώην ξενοδοχείου Κυκλαδικόν στην Ερμούπολη - Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος

  29. 26/04 07:22

    10 δράσεις για τη διαχείριση του πολιτιστικού τοπίου του Ζαγορίου

  30. 26/04 07:18

    Κως: 50% έκπτωση στις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για εργαζόμενους στον τουρισμό και καταστήματα

  31. 26/04 07:14

    Mουσείο εναλίων αρχαιοτήτων στον Πειραιά -Κοπή 7 δέντρων σε περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο

  32. 26/04 07:10

    Great Transfiguration: ‘Εργο τουριστικής μεταμόρφωσης της Αγίας Αικατερίνης στην Αίγυπτο

  33. 25/04 22:42

    Τουρισμός | FTI: Συζητήσεις με το νέο επενδυτή για τα χρέη, με ενδεχόμενο κουρέματος

  34. 25/04 22:20

    Ο ξενοδοχειακός κλάδος αποτελεί την εύκολη λύση για βάρη που δεν του αναλογούν

  35. 25/04 15:30

    "Υπερτουρισμός" | Πρέπει να συζητάμε για αναβάθμιση της προσφοράς και όχι για περιορισμό της ζήτησης

  36. 25/04 15:25

    Hilton | 10 νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς – ανάμεσά τους και η Ελλάδα

  37. 25/04 14:36

    HOTREC | Οι πολιτικές προτεραιότητες του κλάδου της φιλοξενίας ενόψει των ευρωεκλογών

  38. 25/04 14:28

    Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια κατηγοριοποίησης σε αστέρια

  39. 25/04 14:10

    Τουρισμός | To 20% των Αμερικανών σκέφτονται τις επόμενες διακοπές, ενώ βρίσκονται σε διακοπές!

  40. 25/04 13:42

    Θεσσαλονίκη | Οι πτήσεις της Aegean στη Γεωργία ανοίγουν μια νέα αγορά

  41. 25/04 13:36

    Η νέα υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας

  42. 25/04 13:18

    Αυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ελλάδα και το 2024

  43. 25/04 12:31

    Η Ολυμπιακή Φλόγα συναντά την Σαντορίνη στο ταξίδι της

  44. 25/04 12:11

    Κ. Χατζηδάκης | Ραντεβού το φθινόπωρο για το νέο πλαίσιο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

  45. 25/04 12:00

    Μακροζωία: Η Personal Wellness σκιαγραφεί την επόμενη μέρα του τουρισμού ευεξίας

  46. 25/04 10:55

    APT Travelmarvel: Διευρύνεται το πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2025

  47. 25/04 10:44

    Ανέπαφη πληρωμή με τραπεζική κάρτα στα λεωφορεία των γραμμών Express του Αερολιμένα Αθηνών

  48. 25/04 09:17

    Τουρισμός | 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

  49. 25/04 07:59

    13ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Υπεραπόστασης Δόλιχος Δελφοί –Ολυμπία

  50. 25/04 07:10

    Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

  51. 25/04 07:08

    Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα Νότια Προάστια

  52. 25/04 07:06

    Ο ΕΟΤ ενισχύει οικονομικά την κινηματογραφική ταινία "Υπάρχω" για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

  53. 25/04 07:03

    Λογοτεχνική ‘Άνοιξη-Νίκος Μάρκου 2024 στη Σκόπελο

  54. 24/04 17:24

    Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

  55. 24/04 17:06

    ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα στην Αττική

  56. 24/04 16:56

    Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

  57. 24/04 15:00

    EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  58. 24/04 14:43

    The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

  59. 24/04 14:10

    Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

  60. 24/04 13:30

    Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

  61. 24/04 13:04

    Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

  62. 24/04 12:49

    CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  63. 24/04 12:01

    Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  64. 24/04 11:53

    Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  65. 24/04 11:14

    Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

  66. 24/04 10:41

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

  67. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  68. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  69. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  70. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  71. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  72. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  73. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  74. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  75. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  76. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  77. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  78. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  79. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  80. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  81. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  82. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  83. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  84. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  85. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  86. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  87. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  88. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  89. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  90. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  91. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  92. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  93. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  94. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  95. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  96. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  97. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  98. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  99. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  100. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού