Στην Κάρπαθο το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

Στην Κάρπαθο το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

Συμφωνία franchise με την CHC GROUP ανακοίνωσε η Hilton για το άνοιγμα του CHC Sound of the Sea, Tapestry Collection by Hilton στην Κάρπαθο. Η ανακοίνωση έγινε σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με κάθε επισημότητα, στην κατάμεστη Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπάθου, παρουσία, πολιτικών, αρχών του τόπου, δημοσιογράφων, τουριστικών πρακτόρων και επιχειρηματιών του νησιού,

Το πρώτο ξενοδοχείο της Hilton στο νησί και το πρώτο Tapestry Resort στην Ευρώπη είναι σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει τη φυσική ομορφιά της Καρπάθου.

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των ελληνικών νησιωτικών θέρετρων της Hilton, και σας παρουσιάζουμε το πρώτο Resort Tapestry Collection by Hilton  στην Ευρώπη», δήλωσε ο Ανδρέας Κουκάς, Διευθυντής ανάπτυξης της Hilton Ελλάδας και Κύπρου. «Ως αναπτυσσόμενος διεθνής ταξιδιωτικός προορισμός, είμαστε βέβαιοι ότι το  CHC Sound of the Sea, Tapestry Collection by Hilton, θα έχει μεγάλη επιτυχία στους ταξιδιώτες, διαθέτοντας άψογα σχεδιασμένες σουίτες για όλους τους επισκέπτες και παροχές αναψυχής που θα εξασφαλίσουν στους ταξιδιώτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την εκπληκτική φύση στο νησί. Μαζί με την CHC GROUP, ανυπομονούμε να ανοίξουμε αυτό το θέρετρο εγκαίρως για τη σεζόν του 2025.»

Το CHC Sound of the Sea, Tapestry Collection by Hilton θα ανακαινιστεί πλήρως από την CHC GROUP, ακολουθώντας με απόλυτο σεβασμό τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης καθώς και συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με την απλότητα και τα παραδοσιακά υλικά της Καρπάθιας γης. Θα είναι το στολίδι της Καρπάθου από τον Απρίλιο του έτους 2025 και θα είναι το πρώτο Resort της Tapestry Collection by Hilton στην Ευρώπη.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 43 σουίτες, εκ των οποίων οι 14 με ιδιωτική πισίνα και οι 4 με υδρομασάζ, με άνετη, εκλεπτυσμένη αισθητική σχεδιασμού, όλες φινιρισμένες με επιλεγμένα υλικά και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται το μεγαλείο της φυσικής ομορφιάς του νησιού, αποπνέοντας ταυτόχρονα μοντέρνα αισθητική και υπηρετώντας μια φιλοπεριβαλλοντική φιλοσοφία στον τομέα της φιλοξενίας. Επιπλέον, το κατάλυμα θα προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες με βιολογικά προϊόντα και γεύσεις από το νησί, μέσα από ένα κομψό εστιατόριο, με εκπληκτική θέα στο Πέλαγος. Στις επιπλέον παροχές περιλαμβάνονται, μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα, Snack Bar,  χαλαρωτικό μίνι Σπα, Γυμναστήριο, Κιόσκι με παραδοσιακά προϊόντα, παραδοσιακό καφέ και Yoga Bar.

Τα Πηγάδια και γενικότερα η Κάρπαθος είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός με ραγδαία ανάπτυξη, που οφείλεται αρχικά στους κατοίκους της, που δεν έχουν επηρεαστεί από τον τουρισμό και συνεχίζουν να τηρούν τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα, την φιλοξενία και τη ζεστασιά που θέλει ο πελάτης που επισκέπτεται τα νησιά της Ελλάδας. Επιπλέον, η ιστορία του νησιού, οι όμορφες παραλίες, οι πολλές εκκλησίες και η περίφημη κουζίνα του, κάνουν την Κάρπαθο ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη για κάθε είδους διαμονή.

Από την πλευρά του, ο Ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος της CHC GROUP Ζαχαρίας Α. Χνάρης τόνισε:

«Σήμερα ο Όμιλος μας γυρίζει σελίδα. Με περηφάνια και ιδιαίτερη ικανοποίηση παρουσιάσαμε με  τον κ. Ανδρέα Κουκά, Διευθυντή Ανάπτυξης της Hilton σε Ελλάδα και Κύπρο, τη συνεργασία franchise της Hilton με την CHC GROUP. Νοιώθω πολύ χαρούμενος που μαζί με αυτόν τον κολοσσό στην τουριστική αγορά που ονομάζεται HILTON, θα κάνουμε το πρώτο Tapestry στην Ευρώπη,  το CHC Sound of the Sea, Tapestry Collection by Hilton, στα Πηγάδια, στο πανέμορφο νησί της Καρπάθου. 180.000.000,00 ενεργά μέλη της Hilton θα ενημερωθούν από αύριο με newsletter για την παραπάνω συνεργασία με αποτέλεσμα η Κάρπαθος να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο. Φέρνουμε έτσι την Κάρπαθο στο επίκεντρο μιας κοινής προσπάθειας που μόνο οφέλη θα φέρει στον τόπο και τους ανθρώπους του. Με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του νησιού, με στόχο την ενίσχυση των προσπαθειών βιώσιμης ανάπτυξης που ήδη γίνονται από τις τοπικές αρχές.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ανδρέα Κουκά, Διευθυντή Ανάπτυξης της Hilton σε Ελλάδα και Κύπρο, που εμπιστεύτηκε σε εμένα και την CHC GROUP την ανάπτυξη της Hilton στο όμορφο νησί της Καρπάθου. Χωρίς τη συμβολή του δεν θα είχαμε πετύχει το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι ένας πολύ ικανός επαγγελματίας , με πνεύμα ευθύνης και πολλή διορατικότητα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα μου στη CHC Group, καθώς και τους πολύτιμους συνεργάτες μας  Κο Μωράντη Νίκο και κο Ζένιο Ζένιου από την εταιρεία concept Destsetters που συνέβαλαν σημαντικά στη δημιουργία του concept του Ξενοδοχείου, τον κο Κόσνολα Μάνο, Βουλευτή Δωδεκανήσου για την μεγάλη συμβολή του στην είσοδο της Hilton στην Κάρπαθο, τον Δήμαρχο Καρπάθου κο Φελλουζή Μιχαήλ για την παραχώρηση της Αίθουσας του Δημοτικού συμβουλίου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Τουρισμού κο Μηλιό Αναστάσιο, την κα Σκούλλου Αναστασία, εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Καρπάθου,  καθώς και τον διακεκριμένο Οικονομολόγο κο Τσαμπουνιεράκη Μιχάλη για την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφεραν για την διοργάνωση της καθ’ όλα επιτυχημένης σημερινής εκδήλωσης.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Χατζηκωσταντή Γιώργο και την ομάδα του που επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς τα ηχοακουστικά συστήματα της αίθουσας και τον τεχνολογικό εξοπλισμό.    Δεν μπορώ να ξεχάσω τον επιχειρηματία κ. Κούρτη Γιάννη, ο οποίος με αγάπη και δική του πρωτοβουλία με σύστησε σε περισσότερους από 15 ξενοδόχους του νησιού, συνοδεύοντάς με σε όλα τα ραντεβού.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Αυγενίκου Έλενα, ιδιοκτήτρια του Sound of the Sea, γιατί μου εμπιστεύτηκε την περιουσία της για τα επόμενα 20 χρόνια και αυτή ήταν η αρχή της άφιξης της Hilton στην Κάρπαθο. 

Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι τους Κρητικούς και τους Καρπάθιους, μας συνδέουν πολλά. Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία στην ιστορική μας διαδρομή. Αυτό νομίζω ότι αποτελεί και μια πολύ καλή μαγιά για την συνέχεια της μεταξύ μας συνεργασίας. Σε πνεύμα κατανόησης και σεβασμού».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Ευρωβουλευτής Κεφαλογιάννης Εμμανουήλ με ανακοίνωση του η οποία αναγνώστηκε, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Κόνσολας Μάνος, η Έπαρχος Καρπάθου – Ηρωικής Νήσου Κάσου Νικολαΐδου Καλλιόπη ως εκπρόσωπος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, o Αντιδήμσρχος Σακέλλης Κοσμάς ως εκπρόσωπος Δήμου Καρπάθου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Τουρισμού Μηλιός Αναστάσιος.

Σχετικά με το Tapestry Collection by Hilton:

Το Tapestry Collection by Hilton είναι ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 120 ξενοδοχεία σε πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένων Γαλλίας, Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας, ενθαρρύνοντάς τους επισκέπτες να συνδεθούν με την παράδοση του κάθε προορισμού και να απολαύσουν αυθεντικές, απίστευτες εμπειρίες του τόπου. Κάθε ξενοδοχείο έχει μια μοναδική ιστορία να μοιραστεί που ζωντανεύει μέσα από τον αναζωογονητικό σχεδιασμό και τα μοναδική ξεχωριστή γαστρονομία.  Ζήστε την εμπειρία της Tapestry Collection by Hilton κάνοντας κράτηση στο tapestrycollectionbyhilton.com ή μέσω της κορυφαίας στον κλάδο εφαρμογής Hilton Honors. Τα μέλη του Hilton Honors (σήμερα περίπου 180.000.000,00) που κάνουν κράτηση απευθείας μέσω των προτιμώμενων καναλιών της Hilton έχουν πρόσβαση σε άμεσα προνόμια. 

Πρόσφατα προστέθηκαν στο Tapestry Collection by Hilton το Marty Hotel Bordeaux, Tapestry Collection by Hilton και το Arts Hotel Porto, Tapestry Collection by Hilton.

 Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων της Tapestry Collection by Hilton μπορούν να επωφεληθούν από τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών Hilton Honors για όλα τα brand Hilton που περιλαμβάνουν σχεδόν 7.500 ξενοδοχεία σε 126 χώρες και περιοχές. Τα μέλη του Hilton Honors που κάνουν κράτηση απευθείας με τη Hilton κερδίζουν πόντους για διαμονή και εμπειρίες στα ξενοδοχεία.

 

 

 

 

 

Ευχαριστούμε για την δημοσίευση | Για περισσότερες πληροφορίες: Ζαχαρίας Α. Χνάρης, 2810263664

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 09/05 20:09

    Αεροδρόμιο Αθήνας | +16,5% η επιβατική κίνηση το 4μηνο Ιανουαρίου-Απριλίου 2024

  2. 09/05 19:36

    Προχωρούν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για πάνω από 1.200 παραχωρήσεις σε παραλίες

  3. 09/05 15:51

    To «Amaronda Resort & Spa» πέρασε στη διαχείριση της AMARE HOSPITALITY

  4. 09/05 15:34

    Mastercard: Μ. Ανατολή & Β. Αφρική ωθούν στα ύψη τον τουρισμό πολυτελείας μέχρι το 2030 – Η νέα τάση για «οικολογική πολυτέλεια»

  5. 09/05 14:46

    Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

  6. 09/05 14:20

    ΔΥΠΑ | Ανοίγει η πλατφόρμα Jobmatch - θα συνδέει άνεργους και εργοδότες στον τουρισμό και την εστίαση

  7. 09/05 13:20

    Airbnb | Το καλύτερο πρώτο τρίμηνο της ιστορίας της το εφετινό

  8. 09/05 13:13

    Κλειστό και φέτος το "Ναυάγιο" της Ζακύνθου

  9. 09/05 13:01

    AEGEAN - Saudia | Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού

  10. 09/05 12:51

    Tουρισμός | Άκρως επιδραστικό το περιεχόμενο του TikTok στα ταξίδια – Το παράδειγμα της Αλβανίας

  11. 09/05 12:26

    DRV: Η Γερμανία χρηματοδοτεί πρότζεκτ για πιο "πράσινα" οργανωμένα ταξίδια – Ποιοί τουρ οπερέιτορ συμμετέχουν

  12. 09/05 11:43

    Νίκος Χαρδαλιάς | “Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στρατηγικός σύμμαχος στον τουρισμό και την ανάπτυξη”

  13. 09/05 11:12

    Αυτό είναι το πρώτο αεροδρόμιο στην Ευρώπη με βιομετρική αναγνώριση προσώπου

  14. 09/05 11:07

    Jet2.com και Jet2holidays | 35.000 επιπλέον θέσεις για το 2025- Και για Σκιάθο και Λέσβο

  15. 09/05 10:57

    ΕΟΤ: Δράσεις προβολής Εύβοιας και Σκιάθου σε Ισπανία και Βέλγιο

  16. 09/05 10:28

    Τουρισμός | Ευρωπαϊκός Δείκτης Πορτοφολάδων: Σε ποιες χώρες κλέβουν περισσότερο τους τουρίστες- η θέση της Αθήνας

  17. 09/05 10:11

    Στις προτεραιότητες του Δήμου Σητείας ο Γαμήλιος Τουρισμός

  18. 09/05 10:06

    Wyndham Hotels: Ντεμπούτο για το πρώτο La Quinta by Wyndham στο Άμπου Ντάμπι

  19. 09/05 07:52

    Διαγωνισμός για τη δημιουργία εικονικού ψηφιακού ταξιδιού στην ιστορία του δήμου Αμαρίου

  20. 09/05 07:51

    Δήμος Καρύστου: Αιτήματα για τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής Μαρμάρι - Ραφήνα

  21. 09/05 07:49

    Σέρβοι και Ολλανδοί δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες στην Πρέβεζα

  22. 09/05 07:45

    Εκδήλωση "Τα μνημεία μου… σε ένα αυτοσχέδιο ένδυμα" στην Καβάλα

  23. 09/05 07:34

    Αγώνας τριάθλου στην παραλία Ψάθας Βιλίων

  24. 08/05 14:02

    Κρήτη | Φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων από τη Ν. Αφρική και πανεπιστημιακού/αρθρογράφου ΑμεΑ

  25. 08/05 13:55

    Επικυρώθηκε ο πίνακας επιτυχόντων στο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Α.Π.Θ.

  26. 08/05 13:22

    Booking.com | Όλες οι νέες τάσεις στα οικογενειακά ταξίδια το 2024: Α.Ι., νταντάδες στις διακοπές και οι νέοι jet setters

  27. 08/05 11:50

    Τα 4 ξενοδοχειακά deals στο α΄ 4μηνο του 2024

  28. 08/05 11:20

    ΣΥΡΙΖΑ | Κίνδυνος απώλειας γαλάζιων σημαιών από τις ελληνικές παραλίες

  29. 08/05 10:53

    KAYAK: Το Ηράκλειο Κρήτης στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2024

  30. 08/05 10:48

    Δεύτερο Elia Lesvos Confest "Ελαιόλαδο και Υγεία" - φιλοξενείται σε ελαιοτριβείο της οικογένειας Ελύτη

  31. 08/05 10:29

    Transavia France: Νέα χειμερινή σύνδεση Τουλούζη – Ντουμπάι - Αθήνα

  32. 08/05 10:18

    Βενετία | Το τέλος εισόδου απέφερε στο Δήμο έσοδα 7 μηνών μέσα σε 8 ημέρες!

  33. 08/05 07:30

    Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού

  34. 08/05 07:29

    Δήμος Χανίων: Διαγωνισμός για παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών

  35. 08/05 07:24

    Μάιος, μήνας εκδηλώσεων για την Κατερίνη

  36. 08/05 07:22

    Kronion Trail race στο Λασίθι Κρήτης

  37. 08/05 07:20

    Φεστιβάλ Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού στα Χανιά

  38. 07/05 22:15

    Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων

  39. 07/05 14:52

    Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι

  40. 07/05 14:08

    Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα

  41. 07/05 12:33

    Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες

  42. 07/05 12:09

    Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη

  43. 07/05 12:04

    12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας

  44. 07/05 11:55

    21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης

  45. 07/05 11:50

    Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα

  46. 07/05 11:41

    Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες

  47. 07/05 09:10

    Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα

  48. 06/05 12:24

    Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων

  49. 06/05 11:26

    Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023

  50. 06/05 07:50

    Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια

  51. 06/05 07:05

    Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο

  52. 06/05 07:04

    Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό

  53. 05/05 11:31

    Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

  54. 05/05 07:24

    Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι

  55. 05/05 07:21

    Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία

  56. 04/05 20:39

    Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;

  57. 04/05 19:48

    Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων

  58. 04/05 11:58

    Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων

  59. 04/05 11:30

    Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά

  60. 04/05 11:10

    Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης

  61. 04/05 11:09

    Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας

  62. 03/05 11:43

    «Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο

  63. 03/05 07:45

    Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο

  64. 03/05 07:42

    Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία

  65. 02/05 17:09

    Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός

  66. 02/05 17:02

    Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP

  67. 02/05 15:06

    Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη

  68. 02/05 14:03

    ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές

  69. 02/05 13:24

    Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

  70. 02/05 12:51

    ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο

  71. 02/05 12:32

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ

  72. 02/05 12:26

    MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες

  73. 02/05 11:49

    Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών

  74. 02/05 11:41

    Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια

  75. 02/05 11:29

    Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024

  76. 02/05 10:26

    HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές

  77. 02/05 10:09

    Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο

  78. 02/05 10:05

    H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13

  79. 02/05 09:52

    Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου

  80. 02/05 07:12

    Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος

  81. 02/05 07:07

    Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν

  82. 02/05 07:05

    Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas

  83. 02/05 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino

  84. 01/05 15:09

    Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα

  85. 01/05 15:01

    Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη

  86. 01/05 14:09

    Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία

  87. 01/05 13:57

    Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»

  88. 01/05 13:41

    BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου

  89. 01/05 12:14

    Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα

  90. 01/05 12:14

    19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN

  91. 01/05 11:33

    Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;

  92. 01/05 11:15

    Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο

  93. 01/05 11:03

    FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour

  94. 01/05 10:53

    Δήμος Αγ.Νικολάου | Κοινή θέση με τους ξενοδόχους κατά των πλωτών αιολικών πάρκων

  95. 01/05 04:00

    Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση

  96. 01/05 04:00

    Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα

  97. 01/05 04:00

    Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα

  98. 01/05 04:00

    Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024

  99. 01/05 04:00

    Δωρεά της ΤΕΜΕΣ για μελέτη ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας

  100. 30/04 18:57

    Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;