3η Grecka Panorama: Ελληνικοί προορισμοί και προϊόντα κατέκτησαν τους Πολωνούς

3η Grecka Panorama: Ελληνικοί προορισμοί και προϊόντα κατέκτησαν τους Πολωνούς

Με πάνω από 8.350 Πολωνούς επισκέπτες και περισσότερους από 100 Πολωνούς και Έλληνες επαγγελματίες από τον τουρισμό και τον κλάδο των εξαγωγών σε b2b συναντήσεις, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Βαρσοβία της Πολωνίας, η 3η έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, GRECKA PANORAMΑ - GREEK FOOD SHOW 2017, που διοργανώνεται από την North Events. 

Τόσο η διοργάνωση της Grecka Panorama στον εκθεσιακό χώρο του εμβληματικού Εθνικού Σταδίου της Πολωνίας, PGE Narodowy, το Σάββατο 02/12 και την Κυριακή 03/12 όσο και οι δύο συνεδρίες επαγγελματικών συναντήσεων για την αγορά MICE και για τα ελληνικά προϊόντα, την Παρασκευή 01/12 στο ιστορικό ξενοδοχείο Belotto, συγκέντρωσαν έντονο ενδιαφέρον και επιβεβαίωσαν τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας στην Πολωνική αγορά, τόσο ως δημοφιλέστερου προορισμού διακοπών όσο και ως ανερχόμενου προορισμού για εταιρικές εκδηλώσεις και incentives.

Επιπρόσθετα, η κοσμοσυρροή του πολωνικού κοινού στην Grecka Panorama (ο αριθμός των επισκεπτών ήταν κατά 19% αυξημένος σε σύγκριση με τη διοργάνωση του 2016) απέδειξε στην πράξη ότι η ιδανική προβολή της Ελλάδας σε αγορές με χαρακτηριστικά όπως αυτά της Πολωνίας, περνάει μέσα από τη διασύνδεση του τουρισμού με τη γαστρονομία, την αγροδιατροφή και τον πρωτογενή τομέα. 

Ο συνδυασμός των εικόνων και των χρωμάτων των ελληνικών προορισμών από τη μία πλευρά, με την πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων από την άλλη πλευρά, ήταν μία σύνθεση που εντυπωσίασε και ενθουσίασε τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης. 

Αιχμή τα ελληνικά προϊόντα 

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις δύο μέρες της Grecka Panorama, προσφέρθηκαν ή διατέθηκαν περίπου 5.000 κιλά ελληνικών προϊόντων, με «πρωταγωνιστές» το λάδι, τις ελιές, τα τυριά και το κρασί, αν και προβλήθηκαν δεκάδες άλλα προϊόντα (τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά κοκ) από σχεδόν όλες τις περιοχές της χώρας.

Ιδιαίτερα δυναμική παρουσία είχε στον τομέα αυτό η Ήπειρος συνδυάζοντας ευρηματικές προτάσεις γαστρονομίας και δράσεις προώθησης χαρακτηριστικών προϊόντων της περιοχής. 

Ιδιαίτερη βαρύτητα στη γαστρονομία έδωσε και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία ως γνωστόν έχει αναδειχθεί "European Region of Gastronomy 2019".

Σε πολωνικά σπίτια 1.000 δενδρύλλια ελιάς από την Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Ξεχωριστή θέση στην φετινή Grecka Panorama και στο Greek Food Show, είχαν η ελιά και το ελαιόλαδο. 

Για πρώτη φορά, η North Events, η Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και το Σχολείο Ελιάς & Ελαιολάδου Καλαμάτας υλοποίησαν ειδικό πρόγραμμα προβολής, με τη υποστήριξη και τη συμμετοχή πέντε ελαιουργικών επιχειρήσεων από Πελοπόννησο και Κρήτη. Στο πλαίσιο αυτό λειτούργησε Olive Oil Bar στην έκθεση και πραγματοποιήθηκαν ειδικά σεμινάρια γευσιγνωσίας κλπ. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μάλιστα, με πρωτοβουλία και μέριμνα της Περιφέρειας Πελοποννήσου μοιράστηκαν 1.000 δενδρύλλια ελιάς, με τους επισκέπτες να σχηματίζουν μεγάλες ουρές προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δική τους ελληνική «ρίζα» ελιάς. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, πέραν της εντυπωσιακής παρουσίας που είχε στην έκθεση, πρωτοστάτησε στο γαστρονομικό σκηνικό της Grecka Panorama, με επιδείξεις μαγειρικής και culinary shows από διακεκριμένους chef.   

MICE & PIT Forum, b2b events

Tο ιστορικό ξενοδοχείο Bellotto, ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους Πολωνούς και Έλληνες επαγγελματίες, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Διοργανώθηκε το καθιερωμένο Forum της Grecka Panorama σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT), το οποίο για πρώτη φορά φέτος είχε ένα σκέλος αφιερωμένο στο MICE και στις προοπτικές της Ελλάδας ως προορισμού συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και incentives.

Το Forum χαιρέτισε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Πολωνία κ. Ευάγγελος Τσαούσης, ενώ πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από την προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας κα Ν. Νικολοπούλου, το Athens Convention & Visitors Bureau του Δήμου Αθηναίων, το Thessaloniki Convention & Visitors Bureau, τον Senior Key Account Manager Central & Eastern Europe & Baltics της AEGEAN κ. Geiser Detlev, τον Γενικό Έφορο του Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) κ. Γιώργο Παλιούρα, τον Πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργο Ζαφείρη, καθώς από υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων της πολωνικής τουριστικής αγοράς.

Παράλληλα με το Forum, διοργανώθηκαν τα δύο b2b events – για το MICE, που έγινε για πρώτη φορά και για τα ελληνικά προϊόντα και τις εξαγωγές που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – με συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων πολωνικών εταιρειών και στελεχών ελληνικών επιχειρήσεων. Ειδικότερα για το MICE Forum σημειώνουμε ότι διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με μεγάλο χορηγό την Aegean Airlines, και την υποστήριξη των FedHATTA, Thessaloniki Conventions Bureau, του περιοδικού MICE Magazine της Πολωνίας, και Synedrio / The Congress + Event Magazine and Guide, Synedrio.gr, MICE.gr. Στα πλαίσια της εκδήλωσης των B2B συναντήσεων για τα ελληνικά προϊόντα παρουσιάστηκε το πρόγραμμα “OLIVE YOU, European Table Olives”.  

To βράδυ, στο ίδιο ξενοδοχείο, έγινε το επίσημο δείπνο της Grecka Panorama, όπου τραγούδησε η διεθνούς φήμης mezzo soprano Alexandra Gravas. Χορηγός στο ελληνικό δείπνο για τον οίνο, ήταν το Κατώγι-Αβέρωφ.

Στο 31% το μερίδιο αγοράς της Ελλάδας στην πολωνική αγορά 

Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από τους επαγγελματικούς τουριστικούς φορείς της Πολωνίας και τα οποία παρουσιάστηκαν αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στο Forum, η Ελλάδα το τρέχον έτος ήταν ξανά ο κυρίαρχος προορισμός για την Πολωνική αγορά, με μερίδιο αγοράς άνω του 31% και συνολική αύξηση της τάξης του 8% (την περίοδο Μαίου-Αυγούστου σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, η αύξηση ξεπέρασε το 19%). 

Ακολουθούν η Ισπανία με 16,5% μερίδιο αγοράς και αύξηση 1,3% και η δυναμικά ανερχόμενη Βουλγαρία, με 9% μερίδιο αγοράς και αύξηση 11%. 

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως εντυπωσιακά ποσοστά αύξησης εμφάνισαν φέτος η Αίγυπτος (111%), η Αλβανία (99%) και η Τουρκία (38%).

Σύμφωνα με στελέχη της Πολωνικής αγοράς, η ζήτηση για Ελλάδα για το 2018, κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Τη νέα περίοδο περίπου 30 ελληνικοί προορισμοί θα εξυπηρετούνται με απευθείας πτήσεις από 10 αεροδρόμια της Πολωνίας, ενώ για πρώτη φορά προστίθενται νέοι προορισμοί, όπως η Λήμνος και η Χίος.

Τέλος, εκτιμάται ότι με τα μεγέθη αφίξεων του 2017, η Πολωνία πιθανότατα θα είναι το νέο μέλος στην «Λέσχη» των αγορών προέλευσης με άνω του 1 εκατ. αφίξεις για την Ελλάδα.

Σημαντικοί υποστηρικτές της 3ης έκθεσης για την Ελλάδα με μεγάλες προσφορές και εκδηλώσεις events για το κοινό ήταν οι TUI, GRECOS, NECKERMANN, WEZYR – CORAL HOLIDAYS, FLY.PL, 7ISLANDS, MOUZENIDIS TRAVEL, BEST REISEN, ZANTE MAGIC TOURS, REJS CLUB, EASY TRAVEL, MELI TOURS, καθώς επίσης και οι AEGEAN AIRLINES, ELLINAIR, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ, SAFE WATER SPORTS, κα. 

Η έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ".

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/05 07:02

    Ημερίδα «Ο δρόμος της Ανάπτυξης – Κάνουμε πράξη την Περιφερειακή Συνείδηση» στη Μεγαλόπολη

  2. 19/05 07:01

    Δήμος Ερμιονίδας: Η πρόταση με 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  3. 18/05 19:18

    «Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης

  4. 18/05 19:01

    Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"

  5. 18/05 12:53

    Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024

  6. 18/05 12:27

    Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα

  7. 18/05 11:10

    Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων

  8. 18/05 11:08

    Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία

  9. 18/05 11:00

    Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  10. 17/05 17:43

    Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας

  11. 17/05 17:31

    «Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024

  12. 17/05 15:52

    Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους

  13. 17/05 14:34

    Τουρισμός | ΤUI Γερμανίας: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2025 - Κρήτη, Ρόδος και Κως ακολουθούν τη Μαγιόρκα στις πτήσεις

  14. 17/05 14:07

    Άφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας

  15. 17/05 13:37

    Αερομεταφορές: 22 νέες και εποχικές συνδέσεις ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας το Μάιο

  16. 17/05 12:18

    Amadeus: Οι ξενοδόχοι επενδύουν περισσότερο στην τεχνολογία και την εξατομίκευση υπηρεσιών

  17. 17/05 11:44

    ΕΟΤ Σερβίας: Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό

  18. 17/05 11:02

    Ωράριο σαν... κλειστό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου | Έντονες διαμαρτυρίες

  19. 17/05 10:26

    Καβάλα | Θεμέλιος λίθος για το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο στην Ελλάδα

  20. 17/05 10:16

    Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους της Πρωτεύουσας

  21. 17/05 07:47

    Οι αεροπορικές συνδέσεις Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - Ελλάδας

  22. 17/05 07:42

    Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Αίτημα προς το Υπ. Τουρισμού για την παραχώρηση του Τουριστικού Λιμένα Τσούτσουρα

  23. 17/05 07:40

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης από την Αυστραλία σε Αθήνα, Αμοργό και Σαντορίνη

  24. 17/05 07:37

    Παρουσίαση ενδυμασιών της συλλογής «Δόρα Στράτου» στον ιστορικό τόπο της Πλάκας

  25. 17/05 07:34

    Αυξημένες οι συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό στον 24ο Επετειακό Ευχίδειο άθλο

  26. 16/05 18:29

    Αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών η επίσκεψη Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά

  27. 16/05 15:37

    ΕΟΤ και SKY express | Συνδιαφήμιση για τουριστική προβολή 12 μηνών στις ευρωπαϊκές αγορές

  28. 16/05 14:49

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Arabian Travel Market

  29. 16/05 14:33

    Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Sani/Ikos με το Πανεπιστήμιο Cornell

  30. 16/05 13:53

    Τουρισμός: Η Ελλάδα τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους το καλοκαίρι του 2024

  31. 16/05 12:45

    Γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία: Αύξηση 4,5% στις πωλήσεις τον Απρίλιο

  32. 16/05 12:10

    Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 | Οι δράσεις στο Μουσείο Ακρόπολης το Σαββατοκύριακο

  33. 16/05 11:39

    Όμιλος Μήτση | Νέος προορισμός η Κέρκυρα, με την αγορά του Messonghi Beach Hotel και τη διαχείριση του Belvedere Hotel

  34. 16/05 11:22

    Υπερ-τουρισμός | Η TUI παίρνει "πολύ, πολύ σοβαρά" τις διαδηλώσεις, αλλά δεν τις βλέπει ως απειλή

  35. 16/05 10:56

    TUI Fly | Ένα αεροπλάνο πρεσβευτής της ιστορίας των 50 χρόνων της

  36. 16/05 10:42

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τις λιμενικές υποδομές

  37. 16/05 10:36

    Δράσεις του Υπουργείου Τουρισμού για τα Άτομα με Αναπηρία στην Ελλάδα

  38. 16/05 10:34

    “Φρένο” στις αθέμιτες πρακτικές της Booking | To ΞΕΕ χαιρετίζει την ιστορική απόφαση της Ε.Ε

  39. 16/05 10:27

    Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

  40. 16/05 09:00

    Με το A’ Design Award Silver 2024 τιμήθηκε η Potiropoulos+Partners για το έργο Serpentine House στο Ελληνικό

  41. 16/05 07:15

    Τουριστική προβολή μέσω της αμερικανικής σειράς The Life of Loi Season 2

  42. 16/05 07:12

    Ταξίδι περιπέτειας στην περιοχή του Βόλου για Βρετανίδα ταξιδιωτική πράκτορα

  43. 16/05 07:09

    Αναβίωση του ιππικού δρώμενου «Η Γκιόστρα της Ζακύνθου»

  44. 16/05 07:07

    Δήμος Τριφυλίας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  45. 15/05 18:23

    Δημοπρασία πολυτελών ακινήτων από τον Οίκο Sotheby’s στο Λονδίνο - Μετέχει και βίλα στη Μύκονο

  46. 15/05 18:20

    Kατεδάφιση αυθαιρέτου σε παραλία του Λαγονησίου - Αλλαγή χρήσης από ξενοδοχείο σε μονάδα ηλικιωμένων

  47. 15/05 18:01

    Υπουργείο Τουρισμού | Συνεργασία με την easyjet - 2,4 εκατ. επιβάτες στην Ελλάδα το 2024

  48. 15/05 16:58

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Πυξίδα, για το ναυτικό επάγγελμα, ο μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής του ΝΑΤ»

  49. 15/05 16:19

    EE: Ανάπτυξη 2,2% στην Ελλάδα, «αγκάθι» ο πληθωρισμός

  50. 15/05 15:54

    Τροποποιείται το πρόγραμμα «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα»

  51. 15/05 15:28

    ΞΕΕ/ 5o Idea Platform: 14 ομάδες ολοκλήρωσαν τον Νεανικό Διαγωνισμό Καινοτομίας

  52. 15/05 14:14

    Allianz: H Αθήνα στους 10 κορυφαίους προορισμούς των Αμερικανών στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2024

  53. 15/05 13:58

    FedHATTA & ΗΑΤΤΑ διεκδικούν μεγαλύτερο μερίδιο τουριστών από την Κινεζική αγορά για την Ελλάδα

  54. 15/05 13:28

    Τουρισμός: Μεγάλη στροφή στα Ευρωπαϊκά ταξίδια εκτός υψηλής σεζόν – Επηρεάζεται και η Ελλάδα

  55. 15/05 13:11

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Τι συμβαίνει και τι διεκδικούμε έναντι των Booking και Expedia

  56. 15/05 13:02

    Αθήνα: Μια… «νόστιμη» πόλη -Αφιέρωμα ελβετικού περιοδικού στην ελληνική γαστρονομία

  57. 15/05 12:24

    Αύξηση των εισπράξεων στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους τον Ιανουάριο

  58. 15/05 11:58

    Aegean Airlines: Νέα χειμερινή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ

  59. 15/05 11:45

    Trivago: Θεραπευτική η αξία των διακοπών για τους Αμερικανούς - Με ποια κριτήρια επιλέγουν κατάλυμα αυτό το καλοκαίρι

  60. 15/05 11:44

    Από την Κεφαλονιά ξεκινά η περιοδεία της Όλγας Κεφαλογιάννη στα Ιόνια Νησιά

  61. 15/05 11:06

    Ξενοδοχεία | 1.705 νέα επενδυτικά σχέδια στην Ευρώπη μέχρι το τέλος Μαρτίου

  62. 15/05 10:06

    Tουρισμός | TUI: Ελλάδα, Τουρκία και Βαλεαρίδες οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το καλοκαίρι - έσοδα ρεκόρ το β' τρίμηνο

  63. 15/05 06:25

    Δήμος Κάσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  64. 15/05 06:25

    Αλβανία | Ο τουρισμός διατηρεί ψηλά την ισοτιμία του λεκ

  65. 15/05 06:25

    Δήμος Πρέβεζας | Πράσινο φως για την τοποθέτηση της προτομής του Μίνου Μάτσα στην οδό Ελ. Βενιζέλου

  66. 15/05 06:25

    Ο Βόλος προβάλλεται τουριστικά στην Κρήτη | Κλειδί η αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου - Νέας Αγχιάλου

  67. 15/05 06:25

    DER Τουριστική Ξενοδοχειακή Λήμνος | Η αποχώρηση από το Porto Myrina και η διαδικασία εκκαθάρισης

  68. 14/05 17:30

    Νέοι κανόνες για επιτάχυνση των δημοσίων επενδύσεων και ταχύτερη απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων

  69. 14/05 17:20

    ΤΑΙΠΕΔ | Μέχρι τις 28 Ιουνίου η διαβούλευση της ΣΜΠΕ του Λιμένα Ραφήνας

  70. 14/05 16:06

    ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch, καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

  71. 14/05 15:58

    Cvent: Η Αθήνα 14ος καλύτερος MICE προορισμός στην Ευρώπη – 2 ξενοδοχεία της στα 50 καλύτερα για το 2024

  72. 14/05 15:42

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Οινοτουρισμού | Προβολή των δρόμων του κρασιού

  73. 14/05 14:55

    "Αξέχαστη" για την ταξιδιωτική βιομηχανία των ΗΠΑ η εφετινή Ημέρα Μνήμης- οι δημοφιλείς πόλεις στο εξωτερικό

  74. 14/05 14:26

    Ryanair: Διήμερη προσφορά για πτήσεις το Μάιο και τον Ιούνιο

  75. 14/05 13:47

    Airtours: Αφαιρούνται τα brand Robinson, TUI Blue και Riu Palace – Έμφαση στα ξενοδοχεία 5 και 6 αστέρων

  76. 14/05 12:36

    Tripadvisor: Έτσι θα ταξιδέψουν οι Αμερικανοί το καλοκαίρι του 2024 – Προετοιμασμένοι για υψηλές δαπάνες

  77. 14/05 12:29

    Celestyal | Συνεργασία με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports

  78. 14/05 12:16

    Γερμανικός Τύπος | Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

  79. 14/05 12:05

    FedHATTA: Συνάντηση για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την κινεζική Επαρχία Yantai

  80. 14/05 11:51

    Νέα μελέτη: Οι ενέσεις απώλειας βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων κατά 20%

  81. 14/05 11:36

    H Αθήνα γνωρίζει την Πιερία | 'Έκθεση φωτογραφίας στο Νομισματικό Μουσείο

  82. 14/05 11:08

    Σημαντικές διακρίσεις για Ελλάδα και Σαντορίνη στα αμερικανικά Leisure Lifestyle Awards 2024

  83. 14/05 10:58

    Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κέα

  84. 14/05 10:38

    Η Επιτροπή ορίζει την Booking ως «πυλωρό» και κινεί έρευνα αγοράς σχετικά με το Χ

  85. 14/05 10:11

    Προβολή της Πάρου στη βρετανική αγορά

  86. 14/05 10:09

    To NJV Athens Plaza καλωσορίζει τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

  87. 14/05 10:03

    Χάρης Δούκας: Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και νέα μεγαθήρια

  88. 14/05 10:00

    Wyndham Hotels: Άνοιξε στη Φετιγιέ της Τουρκίας το πρώτο Ramada by Wyndham Hotel

  89. 14/05 06:45

    Οι DMMOs ως άλλοθι!

  90. 14/05 06:15

    Δήμος Ρόδου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  91. 14/05 06:12

    Παρέλαση Porsche στη Νέα Μάκρη

  92. 14/05 06:10

    Το τηλεοπτικό κανάλι TVR της Ρουμανίας σε Κω και Πάτμο για τουριστική προβολή

  93. 14/05 06:08

    Δήμος Λευκάδας: Μαρίνα στον όρμο Βλυχού, υπό προϋποθέσεις

  94. 14/05 06:05

    Bόρεια Μακεδονία | +9% οι αφίξεις το α' δίμηνο - Απευθείας πτήση Κέρκυρα - Σκόπια από την Aegean

  95. 13/05 19:18

    Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Επιχειρηματιών Ενοικιάσεως Οχημάτων Ρόδου

  96. 13/05 18:32

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Το τέλος ανθεκτικότητας πρέπει να χρηματοδοτεί έργα βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

  97. 13/05 13:58

    Τουρισμός | Η εποχή των χίπις αναβιώνει και αυτό το καλοκαίρι στα Μάταλα | „Today is life. Tomorrow never comes“

  98. 13/05 13:31

    Ένωση Μαρινών Ελλάδας | Να μη χαθεί η σπάνια ευκαιρία χρηματοδότησης για τις Ελληνικές Μαρίνες

  99. 13/05 13:15

    Τουρισμός: Συνεργασία Eurowings Holidays με Dertour για δυναμικά πακέτα last-minute

  100. 13/05 12:51

    Βαλεαρίδες: 16 εκατ. ευρώ ετησίως για την εξάλειψη των μεθυσμένων τουριστών