Σύρος: Ψηφιακή καμπάνια με σλόγκαν «Παραπάνω από ένα Νησί»

Σύρος: Ψηφιακή καμπάνια με σλόγκαν «Παραπάνω από ένα Νησί»

Ο Δήμος Σύρου ενέκρινε το επικαιροποιημένο σχέδιο στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως αυτό συντάχθηκε από την εταιρεία NextCom  με την προσθήκη στις χώρες στόχους το Βέλγιο και την Ελβετία και την αφαίρεση της Ρωσίας.

Παράλληλα, ενέκρινε ως κεντρική ιδέα το σλόγκαν «More than an Island», με την ελληνική απόδοση «Παραπάνω από ένα Νησί».

Η Ομάδα Έργου επέλεξε να προσανατολίσει την προτεινόμενη διαφημιστική καμπάνια όχι μόνο προς τις συνήθεις ομάδες – στόχους (από Ελλάδα και εξωτερικό), αλλά και προς τον ντόπιο πληθυσμό, στη λογική ότι κάθε κάτοικος μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει σαν ένας δυναμικός πρεσβευτής της νέας ταυτότητας του προορισμού “Σύρος”.

Επίσης, η Ομάδα Έργου επιχείρησε να εισάγει διαφημιστικές πρακτικές πρωτότυπες και ελκυστικές, χωρίς όμως να στερούνται εφικτότητας και αποτελεσματικότητας.

Η μελέτη διαρθρώνεται σε έξι  βασικά πακέτα εργασίας και επιμέρους δραστηριότητες, τα οποία εμφανίζουν χρονική αλληλουχία και συνέχεια μεταξύ τους και χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό συμπληρωματικότητας μεταξύ τους.

Αρχικά εξετάζεται το πλαίσιο αναφοράς του έργου που παραπέμπει στο ευρύτερο μακρο- και μικρο-περιβάλλον όπου εντάσσεται το Πρόγραμμα Ψηφιακού Marketing της Σύρου. Η παρουσίαση του Πλαισίου Αναφοράς δεν σκοπεύει στην απλή απαρίθμηση των συνθηκών που επικρατούν, αλλά προσεγγίζεται με τρόπο ώστε να προκύπτει εμφανώς ο βαθμός και ο τρόπος με τον οποίο επηρεάζει τις επιλογές προβολής-διαφήμισης που θα γίνουν για το 2017-2018.

Στη συνέχεια γίνεται συνοπτική περιγραφή των ζητούμενων του Έργου, των αντικειμενικών στόχων, υπό το πρίσμα του βαθμού στον οποίο η Ομάδα που υποβάλλει την πρόταση έχει κατανοήσει τις απαιτήσεις και ανάγκες αυτού. Παράλληλα παρουσιάζονται κάποια κρίσιμα θέματα που δεν πρέπει να ξεχαστούν, καθώς σχετίζονται με την επίτευξη των στόχων της καμπάνιας.

Το τρίτο κεφάλαιο αποτελεί ουσιαστικά τον κορμό της πρότασης. Γίνεται ανάλυση της στρατηγικής επικοινωνίας που θα υιοθετηθεί και της τοποθέτησης του προορισμού στην τουριστική αγορά (positioning), περιγραφή και ανάλυση του Σχεδίου Ψηφιακού Marketing.

Η ψηφιακή καμπάνια που καλείται η NextCom να υλοποιήσει έχει τους ακόλουθους στόχους:

-να έχει πελατοκεντρική προσέγγιση.

-η επικοινωνιακή προσέγγιση πρέπει να είναι συναισθηματική και να μεταφέρεται ο χαρακτήρας της Σύρου: θαλασσινά τοπία, φως, άνεμος, μοναδική ομορφιά, φρεσκάδα, δροσιά, περιπέτεια, ανακάλυψη, ξεκούραση, ψυχαγωγία, μύθος, μυσταγωγία.

-να προβληθεί ο προορισμός ως νησί που δεν προσφέρει απλά τα «τυπικά» τουριστικά προϊόντα (Ήλιος – Θάλασσα), αλλά ένα εμπλουτισμένο, διαφοροποιημένο και πλούσιο «πακέτο» εμπειριών αναδεικνύοντας ουσιαστικά την ιδιαιτερότητα του νησιού.

-να προωθήσει ειδικές μορφές τουρισμού και συγκεκριμένα:

1.Αθλητικός τουρισμός

Εστιάζοντας πρωτίστως στο πεδίο του αθλητικού τουρισμού η Σύρος δίνει έμφαση στην φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων, όπως το LG Aegean Ball Festival, το Syros Trimore Triathlon, το Syros Run, την παγκόσμια διοργάνωση συγχρονισμένης κολύμβησης Hellas Beetles Cup, το διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών, το διεθνές ιστιοπλοϊκό ράλι Αιγαίου.

2.Μαθητικός τουρισμός

Στόχος αποτελεί η καθιέρωση του νησιού στην φιλοξενία σχολείων. Το 2014 πραγματοποιήθηκαν εκδρομές από 43 σχολεία, το 2015 από 54 σχολεία και το 2016 από 83 σχολεία.

3.Πασχαλινός Προορισμός

Η Σύρος προσφέρει μια ξεχωριστή και κατανυκτική εμπειρία κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα αφού είναι μια από τις ελάχιστες γωνιές στον κόσμο, όπου οι δύο χριστιανικές κοινότητες, των Καθολικών -η πολυπληθέστερη στην Ελλάδα- και των Ορθοδόξων, μοιράζονται την κατάνυξη των ημερών από κοινού, επισφραγίζοντας έτσι κάθε χρόνο τη μακραίωνη αρμονική συμβίωσή τους.

4.Συριανό Καρναβάλι

Το Καρναβάλι στη Σύρο είναι από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του νησιού με αναβίωση πλήθους παραδοσιακών εθίμων από τους κατοίκους.

5.Τουρισμός κρουαζιέρας

Η Ελλάδα βιώνει μια περίοδο άνθησης του αριθμού των κρουαζιερόπλοιων και των επισκεπτών, κυρίως μετά τις πρόσφατες ρυθμιστικές αλλαγές που εφαρμόζει η χώρα προκειμένου να καταργηθεί το καμποτάζ στις κρουαζιέρες. Σε

αυτή την κατεύθυνση, η κρουαζιέρα αποτελεί βασικό πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης της Σύρου. Βέβαια, οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η αβεβαιότητα στην Ανατολική Μεσόγειο ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την κρουαζιέρα στο Αιγαίο.

6.Πολιτιστικός τουρισμός

Από τις ωραιότερες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει κανείς είναι να παρακολουθήσει τα δρώμενα των Φεστιβάλ και των θεματικών γιορτών που οργανώνονται στην Σύρο. Ανοιχτά θέατρα, γραφικές πλατείες και παραλίες γίνονται το μαγικό σκηνικό των εκδηλώσεων και των παραστάσεων.

7.Θρησκευτικός τουρισμός

Σπουδαία θρησκευτικά προσκυνήματα – ορθόδοξα και καθολικά- συνυπάρχουν στο νησί της Σύρου, μνημεία απαράμιλλης αρχιτεκτονικής και ιστορικής σημασίας, με εικόνες, αγιογραφίες και κειμήλια ανυπολόγιστης αξίας και βιβλιοθήκες που φυλάσσουν σπουδαία χειρόγραφα και βιβλία. Μονές εν λειτουργία, παλαιοχριστιανικές ή βυζαντινές εκκλησίες και ξωκλήσια αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου και ιδιαίτερα το Πάσχα και την περίοδο των γιορτών του Δεκαπενταύγουστου. Μεγάλης αξίας είναι τα ορθόδοξα και τα καθολικά βυζαντινά μνημεία με προεξάρχοντα τον Άγιο Νικόλαο στα Βαπόρια της Ερμούπολης, τον Σαν Τζώρτζη στην κορυφή της Άνω Σύρας και τις μονές Καπουτσίνων και Ιησουιτών.

Σημαντικές είναι και οι εκκλησίες της Ερμούπολης, όπως η Μεταμόρφωση η Ευαγγελίστρια, η Ανάσταση.

8.Περιπατητικός τουρισμός

H πεζοπορία, ως εναλλακτική μορφή τουρισμού κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι των παραδοσιακών μορφών τουρισμού. Τα απομακρυσμένα χωριά της χώρας μας βλέπουν περιπατητές και τουρίστες δραστηριοτήτων να τα επισκέπτονται.

Σε σχέση με το 2014, η ζήτηση για περπάτημα (hiking ή trekking) έχει αυξηθεί κατά 30% (Πηγή: Trekking Hellas Epirus). Στην Γερμανία αποτελεί την τρίτη δημοφιλέστερη μορφή ήπιας αθλητικής ενασχόλησης με ποσοστό 41%, ενώ είναι η δημοφιλέστερη μορφή αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου.

9.Τουρισμός city break

H Ερμούπολη ακριβώς επειδή συνδυάζει πολλές διαφορετικές εμπειρίες για τον ταξιδιώτη (θάλασσα, λιμάνι, αστικές παραλίες, πολιτιστικά δρώμενα, αρχιτεκντονικά μνημεία, μουσεία κτλ) και λόγω της σχετικά εύκολης πρόσβασης από το λιμάνι του Πειραιά θα μπορούσε να αποτελέσει μια δυναμική πρόταση ως city break προορισμός.

10. Γαμήλιος τουρισμός

Η Σύρος επειδή δεν αποτελεί ένα κλασσικό κυκλαδίτικο νησί αλλά έχει μια ξεχωριστή ταυτότητα ενδείκνυται να προβληθεί ως προορισμός για την διοργάνωση γάμων. Η τοποθεσία, η κουλτούρα, το κλίμα και οι ανταγωνιστικές τιμές μπορούν να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στο ζευγάρι και τους καλεσμένους.

11.Τουρισμός εκδηλώσεων

Το νησί της Σύρου δεν αποτελεί ένα νησί μαζικού τουρισμού αλλά συγκεντρώνει ένα κοινό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εκλεκτικό. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι ένας προορισμός που θα μπορούσε να φιλοξενεί πολιτιστικές διοργανώσεις μικρής κλίμακας με ποιοτικό χαρακτήρα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 02/06 07:26

    Δήμος Ιεράπετρας: Πρόταση για συμμετοχή 4 παραλιών στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  2. 01/06 20:37

    Τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Διακυβερνητική Επιτροπή της UNESCO

  3. 01/06 17:32

    ΕΟΤ Γερμανίας | Ταξίδι εξοικείωσης στην Κρήτη για την τουριστική προβολή του προορισμού

  4. 01/06 17:10

    Ισπανικά ξενοδοχεία | Χρονιά ρεκόρ για τις αλυσίδες Meliá και Barceló- Προσλήψεις 5.000 υπαλλήλων, με προσφορά στέγης

  5. 01/06 16:47

    Βενετία | Ο υπερτουρισμός στο στόχαστρο- νέα περιοριστικά μέτρα από την 1η Ιουνίου

  6. 01/06 14:03

    Stern | Η ανάπτυξη στην Ελλάδα δεν είναι για όλους - «Πόλη-κλειδί» τα Ιωάννινα

  7. 01/06 11:21

    Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ τουριστών στην Κωνσταντινούπολη το α΄τετράμηνο

  8. 01/06 10:32

    Υπερ- τουρισμός | Manuel Molina (TSS): Να λάβουμε σοβαρά τις διαμαρτυρίες - έμφαση στην ευημερία των ντόπιων

  9. 01/06 10:15

    Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Πρόταση για 4 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπουργείου Τουρισμού

  10. 01/06 10:13

    Φεστιβάλ Cretan Comic Con 2024

  11. 31/05 20:53

    Τη Δευτέρα ξεκινούν οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

  12. 31/05 20:42

    Πρώτες Ελλάδα και Κύπρος στο γενικό δείκτη ικανοποίησης των ξενοδοχείων στη Μεσόγειο τον Απρίλιο

  13. 31/05 20:16

    Δ. Καραλής: Η Ε.Ξ. Μεσσηνίας καλωσορίζει την αεροπορική σύνδεση  Καλαμάτας - Κρήτης

  14. 31/05 20:13

    Η Περιφέρεια της Κρήτης πληροί τις προϋποθέσεις για τον τίτλο της "Ευρωπαϊκής Περιφέρειας Γαστρονομίας"

  15. 31/05 14:53

    Ε.Ξ. Ρόδου: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης

  16. 31/05 14:50

    H νέα Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

  17. 31/05 14:48

    FedHATTA: Σκανδαλωδώς άδικη η επιδότηση λεωφορείων μόνο για τα ΚΤΕΛ και όχι για τα τουριστικά γραφεία

  18. 31/05 14:34

    Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή της παράκαμψης της Γιάλοβας στη Μεσσηνία

  19. 31/05 14:29

    Το Skiathos Palace Hotel φύλακας του περιβάλλοντος | Γαλάζια σημαία για 14η χρoνιά - βραβεύσεις για τις πράσινες δράσεις

  20. 31/05 14:18

    Time: Η Lamda Development στις 100 πιο επιδραστικές εταιρίες στον κόσμο

  21. 31/05 13:41

    TUI | Ο τουρισμός στις Βαλεαρίδες φτάνει στα όριά του - Στο στόχαστρο των διαδηλωτών οι πλατφόρμες τύπου Airbnb

  22. 31/05 12:38

    6η φθηνότερη πρωτεύουσα στην Ευρώπη η Αθήνα για city break

  23. 31/05 12:16

    McKinsey: Οι μεγάλες τάσεις στα ταξίδια σήμερα και μέχρι το 2030 - Τα 7 αρχέτυπα ταξιδιωτών

  24. 31/05 12:13

    Ένα φεστιβάλ για τις φωνές της Αφρικάνικης διασποράς

  25. 31/05 11:50

    O ΕΟΤ υποστηρίζει αθλητικά events του Ιουνίου σε Αθήνα, Πάρο, Κερκίνη, Γαύδο και Όλυμπο

  26. 31/05 11:31

    Τουρισμός πολυτελείας | Επένδυση σε μαρίνες της Κωνσταντινούπολης φέρεται να εξετάζει ο Ρώσος μεγιστάνας Αμπράμοβιτς

  27. 31/05 11:17

    Η αξία του «ταξιδεύειν» θέμα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

  28. 31/05 10:39

    Υπερτουρισμός - Μαγιόρκα | Κατάληψη των παραλιών το Σαββατοκύριακο προωθούν οι διαδηλωτές

  29. 31/05 10:23

    Caldera Beach | Θετική γνωμοδότηση για ΜΠΕ κατόπιν ενοποίησης δύο ξενοδοχείων

  30. 31/05 10:17

    Είναι το Παυλοπέτρι στην Ελαφόνησο η χαμένη Ατλαντίδα;

  31. 31/05 10:03

    Όλγα Κεφαλογιάννη: «Σταθμός στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας- Ιαπωνίας η επίσκεψη της Πριγκίπισσας Κάκο»

  32. 31/05 07:52

    600 κιλά κεράσια για τη Γιορτή Κερασιού στην Αγιάσο Λέσβου

  33. 31/05 07:51

    Το πρώτο Φεστιβάλ Yoga στην ‘Άνδρο

  34. 31/05 07:42

    Κολυμβητική εκδήλωση Ακρίσια 2024 στη Λάρισα

  35. 31/05 07:40

    Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Minoan Cup στην Κρήτη

  36. 31/05 07:05

    Δήμος Ζακύνθου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας των παραλιών

  37. 30/05 20:58

    Welt | Εύβοια, ένα νησί που αξίζει να ανακαλύψει κανείς

  38. 30/05 19:16

    H Κρήτη υποψήφια για «Ευρωπαϊκή Γαστρονομική Περιφέρεια 2026»

  39. 30/05 16:55

    Ρεκόρ συμμετοχών στα Ποσειδώνια 2024 | Πάνω από 2.000 εταιρείες και οργανισμοί από 82 χώρες

  40. 30/05 16:44

    ΙΑΤΑ: 11% επάνω η συνολική ζήτηση στις αερομεταφορές τον Απρίλιο – Στο +10% στην Ευρώπη

  41. 30/05 16:15

    H Norse Atlantic Airways γιόρτασε την πρώτη απευθείας πτήση από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη JFK

  42. 30/05 16:07

    Μνημόνιο Συνεργασίας ΥΠΠΟ με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

  43. 30/05 15:58

    Tουρισμός | Πολύ ικανοποιημένοι δηλώνουν οι διεθνείς επισκέπτες της Ισπανίας

  44. 30/05 15:37

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Βράβευση νέου λογότυπου στα ΕΒΓΕ Awards 202

  45. 30/05 15:32

    Να μπει ψηλά ο τουρισμός στην ευρωπαϊκή ατζέντα – Η φιλοξενία είναι συμπερίληψη και Ευρωπαϊκός τρόπος ζωής

  46. 30/05 13:30

    Βραβείο πολιτιστικής κληρονομιάς Europa Nostra στην Ελλάδα

  47. 30/05 12:54

    Όμιλος Calilo: Περιβαλλοντικό Σχέδιο Δράσης και σύσταση Περιβαλλοντικού Παρατηρητηρίου στην Ίο

  48. 30/05 12:52

    Μαγιόρκα: Πιο αυστηρά μέτρα κατά του υπερτουρισμού – Περιορισμός στην κρουαζιέρα και τα ενοικιαζόμενα

  49. 30/05 12:29

    Ολλανδία: Έρευνα στη Booking.com μετά από καταγγελίες για «ξέπλυμα χρήματος από εγκλήματα πολέμου»

  50. 30/05 12:28

    Εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης, μία από τις κορυφαίες home-port μαρίνες στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο

  51. 30/05 11:18

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Μήδεια του Σάιμον Στόουν Βασισμένο στον Ευριπίδη στο Θέατρο Παλλάς - 9, 10, 11 Ιουλίου 2024

  52. 30/05 11:11

    Oι προϋποθέσεις επιδότησης των τουριστικών καταλυμάτων στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

  53. 30/05 11:09

    Oι προϋποθέσεις επιδότησης των επιχειρηματιών τουριστικών γραφείων στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

  54. 30/05 10:58

    Τουρισμός | + 8% τα αεροπορικά εισιτήρια από Γερμανία προς 30 προορισμούς - 14% φτηνότερη η Αθήνα (!)

  55. 30/05 10:53

    Να μπει ψηλά ο τουρισμός στην ευρωπαϊκή ατζέντα | Εκδήλωση – συζήτηση του ΞΕΕ ενόψει των ευρωεκλογών

  56. 30/05 10:23

    ΕΟΤ και Mastercard | Kαμπάνια προβολής της Ελλάδας στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο

  57. 30/05 09:51

    Υπερ-τουρισμός | Οι διαδηλωτές απειλούν να αποκλείσουν το αεροδρόμιο της Μαγιόρκα

  58. 30/05 09:23

    Τουρισμός | Η TUI επεκτείνει τη σεζόν στην Κρήτη, Ρόδο και Κω- Πτήσεις μέχρι το Νοέμβριο και από τον Μάρτιο

  59. 30/05 06:16

    Δεύτερη επίσκεψη στελεχών της ΑΒΤΑ στην Καλαμάτα ενόψει του συνεδρίου της στην Costa Navarino

  60. 30/05 06:07

    Στη Σαντορίνη η 1η Διεθνής Μπιενάλε Σύγχρονης Κεραμικής στην Ελλάδα

  61. 30/05 05:26

    "Olympic Day Run" στην Αρχαία Ολυμπία | Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της χώρας

  62. 30/05 05:12

    Δήμος Αντιπάρου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  63. 30/05 01:19

    Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας στην Κέρκυρα

  64. 30/05 01:00

    Κυριάκος Μητσοτάκης | Χρονικός περιορισμός στις μισθώσεις Airbnb

  65. 29/05 19:00

    Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κέρκυρα

  66. 29/05 18:41

    Προοπτικές και ελπίδες για νέα ιστορικά στην κρουαζιέρα παγκοσμίως

  67. 29/05 16:38

    ΠΕΥΦΑ: "Τραγική εικόνα στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών για εργαζόμενους και επισκέπτες"

  68. 29/05 16:23

    Marietton: Η Ελλάδα τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Γάλλους ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι

  69. 29/05 15:31

    Odera Tinos, Autograph Collection | Άνοιξε το πρώτο υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο στην Τήνο

  70. 29/05 15:16

    Εγκαινιάστηκε το μουσείο Κρητικής Λαογραφίας της οικογένειας Κοκοτού

  71. 29/05 14:22

    Yπερτουρισμός | Γερμανικός Τύπος: Ρεκόρ σε Σαντορίνη και Μύκονο- 110 διανυκτερεύσεις ανά κάτοικο

  72. 29/05 14:21

    AdventureSmith Explorations: Τέσσερις νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024-2025

  73. 29/05 13:55

    China Today: «Η Μητροπολιτική Αττική θα σας εκπλήξει ευχάριστα»

  74. 29/05 13:19

    «Ταξίδι προς την ελευθερία, 1821» | Mόνιμη έκθεση στο Πολεμικό Μουσείο - η συμβολή της Πελοποννήσου στην Ελληνική Επανάσταση

  75. 29/05 13:04

    CV Villas: Πακέτα άνευ πτήσης σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς – Ανάμεσά τους και ένα Ελληνικό νησί

  76. 29/05 12:57

    Εξαιρετικής ποιότητας τα ύδατα κολύμβησης στην Ελλάδα

  77. 29/05 12:54

    Δημόσια διαβούλευση για τη Στρατηγική Χαρτογράφηση Θορύβου του αεροδρομίου Ηρακλείου

  78. 29/05 11:43

    Τουρισμός: Αυτά είναι τα 10 φθηνότερα Ελληνικά νησιά για τους Βρετανούς το καλοκαίρι του 2024

  79. 29/05 11:38

    ΕΟΤ ΗΠΑ | Προωθητική εκδήλωση για τη νέα πτήση Σικάγο-Αθήνα της United Airlines

  80. 29/05 11:15

    Ξενοδοχεία/ Έκθεση Εμπειρίας Επισκέπτη 2024 | Μεγαλύτερη άνοδος ικανοποίησης στα τριάστερα από τα πεντάστερα ξενοδοχεία

  81. 29/05 10:50

    «Clean up the MED 2024»: Η δράση που έγινε θεσμός για το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

  82. 29/05 10:18

    Τουρκικός τουρισμός | Στόχος να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο- άνοιγμα στις αγορές της Ασίας

  83. 29/05 10:16

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Μάνος Καρατζογιάννης - 50 χρόνια, μια νύχτα

  84. 29/05 09:53

    Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο | Στο επίκεντρο η εξεύρεση εργαζομένων στον τουρισμό

  85. 29/05 09:32

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στους Παξούς

  86. 29/05 09:29

    Ημερίδα με τίτλο «Εναλλακτικός Τουρισμός – Καινοτόμες Προσεγγίσεις»

  87. 29/05 09:27

    Δήμος Ρόδου: Διαγωνισμός για εξειδικευμένες υπηρεσίες προς τους τουρίστες στα γραφεία πληροφοριών

  88. 29/05 09:25

    Δήμος Κορίνθου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση Τουριστικού Περιπτέρου – Αναψυκτηρίου - Ξενώνα

  89. 29/05 09:23

    Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  90. 29/05 09:22

    Δήμος Αγίου Νικολάου: Παράταση ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων τη θερινή περίοδο

  91. 28/05 18:42

    Στρατηγικός σχεδιασμός με ορίζοντα 10ετίας - αυτό χρειάζεται ο ελληνικός τουρισμός

  92. 28/05 18:34

    Μονόδρομος ένα βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τουριστικό προϊόν

  93. 28/05 16:18

    Αμερικανικός τουρισμός: Δεύτερη υψηλότερη ταξιδιωτική δαπάνη στον κόσμο για το καλοκαίρι του 2024

  94. 28/05 16:02

    Συνεχίζεται με ελεύθερη είσοδο έως 2 Ιουνίου το 12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

  95. 28/05 15:44

    Άνοιξαν οι εγγραφές για το Navarino Challenge 2024

  96. 28/05 15:08

    Κοινωνικός/ ιαματικός τουρισμός ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Επιχειρηματιών

  97. 28/05 14:34

    Eurowings: Νέα χειμερινή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη

  98. 28/05 14:22

    Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Δελφών την Τετάρτη μετά τις 17.00

  99. 28/05 14:13

    Η Τεχνολογία συναντά την παράδοση: Drones αναδιαμορφώνουν την ορεινή κτηνοτροφία

  100. 28/05 13:47

    25 χρόνια AEGEAN | 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης