Άνοιξε ο πολυτελής all day πολυχώρος διακοπών SantΑnna στη Μύκονο

Άνοιξε ο πολυτελής all day πολυχώρος διακοπών SantΑnna στη Μύκονο

 Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό ο all day πολυχώρος διακοπών SantΑnna στην παραλία της Παράγκας στη Νότια πλευρά της Μυκόνου

Το νέο δημιούργημα των Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστου Αθανασιάδη, που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο στη Μύκονο άλλα και σε όλο τον κόσµο, αναπτύσσεται σε 10.000 τ.μ. Το εντυπωσιακό συγκρότηµα, με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τη νησιώτικη κομψότητα, φιλοξενεί τη μεγαλύτερη πισίνα στην Ευρώπη με θαλασσινό νερό,  πολλαπλά top - shelf bars και lounges, καμπάνες και VIP νησιά για απόλυτη prive απόλαυση.

Στο χώρο βρίσκεται ένα εστιατόριο µε πρωτοποριακή ελληνική - μεσογειακή  κουζίνα και ένα sushi & raw bar, καθώς και  exclusive boutiques, spa & beauty salon, γυμναστήριο αλλά και ειδικά διαμορφωμένα stages όπου φιλοξενούνται γνωστοί dj's απ' όλο τον κόσμο και εγγυώνται τα πιο ξέφρενα πάρτυ του καλοκαιριού. 

Το SantAnna σχεδιάστηκε από την ASPA S.A και κατασκευάστηκε από την Liberty Construction and Development. Ο επικεφαλής της Liberty και ένας από τους συνεταίρους του SantAnna Χάρις Καραμεσίνης, δημιούργησαν έναν ισορροπημένο χώρο με μινιμαλιστική διάθεση και αισθητική, άρτια δεμένο με το φυσικό περιβάλλον του νησιού και το γαλάζιο του Αιγαίου. Το SantAnna αξιοποιεί για τη διακόσμησή του παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία όπως η κυκλαδίτικη πέτρα, ειδικά σχεδιασμένα υφάσματα αλλά και πλήθος άλλων  υλικών. 

Τα εστιατόρια: 

Στα εστιατόρια του SantAnna που αρχιτεκτονικά έχουν σχεδιαστεί να ακολουθούν το σχήμα του κύκλου που παραπέμπει στη μορφή των Κυκλαδίτικων νησιών και  έχουν θέα στο Αιγαίο, ο Σεφ Χρήστος Αθανασιάδης έχει εμπνευστεί μοναδικά μενού με εποχιακά πιάτα βασισμένα στην farm - to - table φιλοσοφία του nice n easy group και δροσιστικά ποτά και coctails.

Στο 300 θέσεων εστιατόριο ο Chef de Cousin Άκης Αμηράς και ο Sous chef Γιώργος Νεστορίδης υπό την καθοδήγηση  του executive chef Χρήστου Αθανασιάδη μαγειρεύουν  γεύσεις με μεσογειακή ταυτότητα χρησιμοποιώντας αγνά τοπικά υλικά και εξαιρετικές οργανικές πρώτες ύλες από τη Μύκονο και τα γύρω νησιά.

Στο Sushi and Raw Bar χωρητικότητας 45 θέσεων, το μενού περιλαμβάνει γευστικές ασιατικές προτάσεις με τοπικά θαλασσινά,  ένα ειδικά σχεδιασμένο all - day  μενού για την παραλία με snacks, σάντουιτς  κατά παραγγελία, φρεσκοφτιαγμένα boxes με sushi αλλά και μια τεράστια ποικιλία χυμών με υγιεινές "super food" επιλογές.

Υπάρχουν επίσης τρία bars που προσφέρουν απολαυστικά και δροσιστικά coctails ειδικά σχεδιασμένα από τους σύγχρονους συμποσιάρχες Λεωνίδα Μαϊλη και Κωνσταντίνο Τσούρα. 

Διασκέδαση: 

Οι θαμώνες του SantAnna μπορούν να απολαμβάνουν από το πρωί και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τις μουσικές επιλογές που έχει κάνει ο πρωτοποριακός, ταλαντούχος και βραβευμένος δημοσιογράφος και DJ Arthur Chi' en σε μια παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Παράλληλα, μια ομάδα καταξιωμένων και διάσημων σε διεθνές επίπεδο dj's ανεβάζουν τα beats και δίνουν ξέφρενο χορευτικό ρυθμό. 

Καταστήματα: 

Μια σειρά από πολυτελή καταστήματα και exclusive brands βρίσκονται μέσα στην έκταση του SantAnna. 

Στο Shop της Ελληνοαμερικανίδας Wanderlista Andria Mitsakos με τις ταξιδιωτικές τσάντες και τα ιδιαίτερα κοσμήματα όπως το βραχιόλι και το κολιέ με το χάρτη της Μυκόνου, υπάρχουν επίσης και κομμάτια από τη συλλογή της Ορσαλίας Παρθένη, κοσμήματα του Ηλία Λαλαούνη, σανδάλια της Valia Gabriel, καπέλα της Katerina Karoussos αλλά και τα χειροποίητα φυσικά καλλυντικά της  Δήμητρας Γουλά. Στο Shop τη θέση τους έχουν και διεθνή brands όπως το Νεοϋορκέζικο Fleur de Mal designed by Jennifer Zuccarini, η συλλογή της Ina Soltani από το Los Angeles και τα υποδήματα London's Del Rio του Λονδίνου.

Το SunLust του Αμερικανού επενδυτή και tech start - up guru John Roa, συνδυάζει την μεσογειακή κουλτούρα με το πολυτελές lifestyle της Καλιφόρνια και λανσάρει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα στο SantAnna, μαγιώ και ρούχα παραλίας, καλλυντικά για την προστασία του δέρματος, κοσμήματα και αξεσουάρ για άντρες και γυναίκες.

Η Ergon Mykonos με τα χειροποίητα ρούχα διακοπών που συνδυάζουν την παράδοση με τον μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και το κατάστημα Optics έχουν τον χώρο τους στο SantaAnna.

Spa/Salon:

Μια μεγάλη ποικιλία από χαλαρωτικά και αναζωογονητικά μασάζ, spa σε ειδικά σχεδιασμένες καμπίνες αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες για την περιποίησή του προσώπου, των άκρων και των μαλλιών από το BeautyWord by Despoina προσφέρονται στους χώρους του SantAnna.

Αποκλειστικές Ανέσεις& Υπηρεσίες: 

Μια σειρά από αποκλειστικές υπηρεσίες παρέχονται στο SantAnna για την διευκόλυνση αλλά και την άνετη παραμονή των θαμώνων του. Ιδιωτική μεταφορά με ελικόπτερα, ιδιωτικά θαλάσσια ταξί, ιδιωτική ασφάλεια και πολλές άλλες υπηρεσίες κατόπιν αιτήματος του πελάτη μπορούν να ικανοποιηθούν πχ υπηρεσία στάθμευσης, γυμναστήριο με προσωπικό γυμναστή, ειδικοί τρόποι πρόσβασης στην παραλία και τις στις εγκαταστάσεις του SantAnna για άτομα με ειδικές ανάγκες, free wi - fi, 24ωρη ασφάλεια αλλά και ένα αποκλειστικό λεωφορείο είναι μερικές πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρονται. 

Nice n Easy Group:

Τα nice n easy είναι δημιούργημα του  επιχειρηματία Δημήτρη Χριστοφορίδη και του Σεφ Χρήστου Αθανασιάδη. 

Μετά από 25 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και με πολυετή επιχειρηματική διαδρομή στον χώρο της εστίασης ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ένωσε τις δυνάμεις του με τον καταξιωμένο Σεφ Χρήστο Αθανασιάδη με την πολύτιμη εμπειρία σε ελληνικά και διεθνή resorts 5 αστέρων και δημιούργησαν το πρώτο nice n easy στο Κολωνάκι το 2008 εν μέσω κρίσης. Ακολούθησε το nice n easy στην Κηφισιά και κατόπιν το εστιατόριο της Μυκόνου στη Μικρή Βενετία το οποίο από φέτος προσφέρει ένα εξ' ολοκλήρου gluten free μενού. Δίπλα στο nice n easy  της Μυκόνου δημιουργήθηκε το nice n easy - The Tavern  μια καθαρόαιμη ελληνική ταβέρνα με αυθεντικές ελληνικές συνταγές μαγειρεμένες με τοπικές αγνές πρώτες  ύλες. 

Στο group   ανήκει το “Nesaea”, ένα εστιατόριο που αντλεί έμπνευση από τις συνταγές και τα υλικά των ελληνικών νησιών προσφέρει εξαιρετική σε εκτέλεση δημιουργική ελληνική κουζίνα, με φρέσκες τοπικές  πρώτες ύλες. Βρίσκεται σε ένα από τα «μυστικά» σημεία της Μυκόνου στην περιοχή του Καλαφάτη έχει λιτό  κυκλαδίτικο στυλ και υπέροχη θέα. 

Ένα ακόμα μέλος του group είναι το Exquisite Catering που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εστίασης στη Μύκονο, με στόχο την απόλυτα γευστική εμπειρία είτε πρόκειται για προσωπική είτε για  επαγγελματική εκδήλωση.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 03/05 11:43

    «Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο

  2. 03/05 07:45

    Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο

  3. 03/05 07:42

    Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία

  4. 02/05 17:09

    Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός

  5. 02/05 17:02

    Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP

  6. 02/05 15:06

    Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη

  7. 02/05 14:03

    ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές

  8. 02/05 13:24

    Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

  9. 02/05 12:51

    ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο

  10. 02/05 12:32

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ

  11. 02/05 12:26

    MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες

  12. 02/05 11:49

    Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών

  13. 02/05 11:41

    Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια

  14. 02/05 11:29

    Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024

  15. 02/05 10:26

    HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές

  16. 02/05 10:09

    Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο

  17. 02/05 10:05

    H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13

  18. 02/05 09:52

    Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου

  19. 02/05 07:12

    Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος

  20. 02/05 07:07

    Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν

  21. 02/05 07:05

    Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas

  22. 02/05 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino

  23. 01/05 15:09

    Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα

  24. 01/05 15:01

    Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη

  25. 01/05 14:09

    Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία

  26. 01/05 13:57

    Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»

  27. 01/05 13:41

    BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου

  28. 01/05 12:14

    Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα

  29. 01/05 12:14

    19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN

  30. 01/05 11:33

    Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;

  31. 01/05 11:15

    Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο

  32. 01/05 11:03

    FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour

  33. 01/05 10:53

    Δήμος Αγ.Νικολάου | Κοινή θέση με τους ξενοδόχους κατά των πλωτών αιολικών πάρκων

  34. 01/05 04:00

    Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση

  35. 01/05 04:00

    Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα

  36. 01/05 04:00

    Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα

  37. 01/05 04:00

    Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024

  38. 01/05 04:00

    Δωρεά της ΤΕΜΕΣ για μελέτη ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας

  39. 30/04 18:57

    Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;

  40. 30/04 17:43

    Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων

  41. 30/04 17:17

    Ελληνικός τουρισμός 2023 | 8 εκατ. επισκέπτες στην Αττική - 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων

  42. 30/04 14:04

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη

  43. 30/04 12:27

    ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας

  44. 30/04 12:24

    Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα

  45. 30/04 12:05

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο

  46. 30/04 11:43

    Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024

  47. 30/04 11:30

    Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά

  48. 30/04 11:25

    Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες

  49. 30/04 10:48

    Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων

  50. 30/04 10:02

    Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

  51. 30/04 07:19

    Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους

  52. 30/04 07:18

    Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου

  53. 30/04 07:11

    To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου

  54. 30/04 07:10

    Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ

  55. 30/04 07:08

    Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays

  56. 29/04 14:05

    Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών

  57. 29/04 12:55

    Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών

  58. 29/04 12:19

    Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.

  59. 29/04 11:49

    Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο

  60. 29/04 11:28

    Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή

  61. 29/04 11:08

    Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia

  62. 29/04 11:02

    ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας

  63. 29/04 10:47

    «Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη

  64. 29/04 10:30

    Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται

  65. 29/04 10:10

    Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι

  66. 29/04 07:56

    In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη

  67. 29/04 07:02

    Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο

  68. 29/04 07:01

    Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα

  69. 28/04 15:54

    Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας

  70. 28/04 12:48

    Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών

  71. 28/04 07:29

    Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα

  72. 28/04 07:21

    Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες

  73. 28/04 07:16

    Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο

  74. 28/04 07:12

    Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα

  75. 27/04 18:47

    Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή

  76. 27/04 18:34

    Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία

  77. 27/04 13:08

    «The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες

  78. 27/04 11:17

    Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

  79. 27/04 10:54

    Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων

  80. 27/04 10:52

    Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός

  81. 27/04 10:51

    Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα

  82. 26/04 16:05

    Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων

  83. 26/04 14:41

    Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»

  84. 26/04 14:15

    Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google

  85. 26/04 14:06

    Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise

  86. 26/04 12:12

    Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά

  87. 26/04 11:46

    Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025

  88. 26/04 11:25

    Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

  89. 26/04 11:06

    Τουρισμός | Η Ελλάδα στο top 10 των ευρωπαϊκών προορισμών, που θα επισκεφτούν φέτος οι Αυστραλοί

  90. 26/04 10:57

    Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας | Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι

  91. 26/04 10:29

    Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | Έκρηξη κρατήσεων για το 2025 από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ - Η Ρόδος στο top5

  92. 26/04 10:06

    Γερμανία | Όποιος κλείνει τραπέζι σε εστιατόριο και δεν πάει πληρώνει

  93. 26/04 07:23

    Δεν εγκρίθηκε η μίσθωση του πρώην ξενοδοχείου Κυκλαδικόν στην Ερμούπολη - Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος

  94. 26/04 07:22

    10 δράσεις για τη διαχείριση του πολιτιστικού τοπίου του Ζαγορίου

  95. 26/04 07:18

    Κως: 50% έκπτωση στις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για εργαζόμενους στον τουρισμό και καταστήματα

  96. 26/04 07:14

    Mουσείο εναλίων αρχαιοτήτων στον Πειραιά -Κοπή 7 δέντρων σε περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο

  97. 26/04 07:10

    Great Transfiguration: ‘Εργο τουριστικής μεταμόρφωσης της Αγίας Αικατερίνης στην Αίγυπτο

  98. 25/04 22:42

    Τουρισμός | FTI: Συζητήσεις με το νέο επενδυτή για τα χρέη, με ενδεχόμενο κουρέματος

  99. 25/04 22:20

    Ο ξενοδοχειακός κλάδος αποτελεί την εύκολη λύση για βάρη που δεν του αναλογούν

  100. 25/04 15:30

    "Υπερτουρισμός" | Πρέπει να συζητάμε για αναβάθμιση της προσφοράς και όχι για περιορισμό της ζήτησης