Γ.Τζιάλλας: Έρχεται η ρύθμιση για την τουριστική μίσθωση σπιτιών- Το 2017 επαναλειτουργεί η Σχολή Ξεναγών

Γ.Τζιάλλας: Έρχεται η ρύθμιση για την τουριστική μίσθωση σπιτιών- Το 2017 επαναλειτουργεί η Σχολή Ξεναγών

Ο τουρισμός αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα σε όλα τα επίπεδα, τόνισε σήμερα στο συνέδριο του ΣΕΤΕ ο Γενικός Γραμμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας, αναφέροντας τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Υπουργείου Τουρισμού, σε άμεση συνεργασία με συναρμόδια Υπουργεία, Περιφέρειες, τους επίσημους φορείς και τον ιδιωτικό τομέα, γεγονός, που, όπως είπε, οδήγησε στην ανοδική πορεία των τουριστικών μεγεθών την τελευταία διετία.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του κ.Τζιάλλα:

** "Άμεση επιδίωξη του Υπουργείου και προσωπικά της Αν. Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά ήταν να εξασφαλίσουμε άμεσα πρόσθετες και εναλλακτικές πηγές στην εισροή τουριστών και εσόδων  για  να επιτύχουμε καλύτερα αποτελέσματα, μέσα από την νέα εθνική τουριστική πολιτική που ήδη αποδίδει. Επιδιώξαμε και πετύχαμε την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για πρώτη φορά από τις αρχές Απριλίου έως και το Νοέμβριο. Η πληρότητα στην Αθήνα και σε πολλές ακόμη τουριστικές περιοχές το Σεπτέμβριο άγγιξαν το 100% σύμφωνα με τις δηλώσεις των Ενώσεων Ξενοδόχων. Προωθήσαμε νέους ελληνικούς προορισμούς, αναδείξαμε νέα θεματικά τουριστικά προϊόντα, επιδιώξαμε νέες απευθείας συνδέσεις και ανοίξαμε νέες αγορές, όπως η Μέση Ανατολή, η Ρωσία - που όταν αναλάβαμε το 2015 είχε πτώση έως και 60% -  οι ΗΠΑ - μία αγορά που επίσης είχε αφεθεί να ατονήσει - η Κίνα και η Νότια Κορέα. Ως αποτέλεσμα ήδη για το  2016 έχουμε πετύχει σημαντική  διψήφια αύξηση επισκεπτών από τις αγορές αυτές.   

Μετά από το περσινό ρεκόρ των 26 εκατ. διεθνών αφίξεων θέσαμε ως στόχο να ξεπεράσουμε τα 27 εκατομμύρια, και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από όλες τις επίσημες πηγές και τους φορείς, θα πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό μέχρι το τέλος της χρονιάς".

** "Θέλουμε ο τουρισμός να συνεχίσει την ανοδική του πορεία τα επόμενα χρόνια και αυτή να αποτυπώνεται στα αποτελέσματα των τουριστικών επιχειρήσεων και ειδικά στην ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων, για τις οποίες σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις ενίσχυσης μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων του ΕΣΠΑ 2014-2020. 

Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώξαμε και ήταν ένα από τα πρώτα προγράμματα του ΕΠΑΝΕΚ το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους, ύψους 90 εκατ. ευρώ. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν και υπερκάλυψαν τον διαθέσιμο προϋπολογισμό κατά 40%.

Σχεδιάζουμε νέο πρόγραμμα με μεγαλύτερο προϋπολογισμό για την ενίσχυση της ίδρυσης νέων μικρομεσαίων  επιχειρήσεων από όλο το φάσμα του τουριστικού κλάδου.

** "Διαμορφώνουμε επίσης νέα προγράμματα για την προώθηση των θεματικών μορφών τουρισμού, μέσα από δράσεις αξιοποίησης και ανάδειξης των ιαματικών πηγών, δράσεις ενίσχυσης του θρησκευτικού τουρισμού, την αξιοποίηση δημόσιων κτιρίων των ΟΤΑ που θα συνδεθούν με τον πολιτιστικό τουρισμό. Επιδιώκουμε επίσης, την αξιοποίηση δημόσιων χώρων για την ενίσχυση του τουρισμού, μέσα από τη δημιουργία πολυ-λειτουργικών πάρκων. 

Ακόμη, επιδιώκουμε τη χρηματοδότηση έργων προτεραιότητας μέσω εναλλακτικών οδών. Εργαστήκαμε ώστε το Υπουργείο για πρώτη φορά να συμμετέχει ως εταίρος σε εταιρικά σχήματα μαζί με άλλους φορείς τουρισμού, Επιμελητήρια και την τοπική αυτοδιοίκηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την υποβολή προτάσεων σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (διασυνοριακά προγράμματα INTERREG, κλπ.) για έργα που αφορούν στη δημιουργία δικτύων καταδυτικών πάρκων, στην προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού όπως ο ιατρικός, ο ιαματικός, ο αγροτουρισμός, καθώς και δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε μικρά τουριστικά καταλύματα.

Παράλληλα, προχωρούν οι διαδικασίες και βρίσκονται σε διάφορα στάδια αδειοδότησης μεγάλες επενδύσεις σύνθετων τουριστικών καταλυμάτων, νέων ξενοδοχειακών μονάδων, και επενδυτικών σχεδίων εκσυγχρονισμού και επέκτασης υφιστάμενων μονάδων"

** "Ο εθνικός μας σχεδιασμός, έχει ως στόχο να πετύχουμε την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, να δημιουργήσουμε και να καταστήσουμε ευρέως δημοφιλείς στο εξωτερικό νέους ελληνικούς προορισμούς, να αναπτύξουμε και να προωθήσουμε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και να παρέχουμε μέσα από νέες επενδύσεις, υποδομές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εμπλουτίζοντας έτσι συνεχώς το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Ακόμη να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε συνέργειες μεταξύ του τουρισμού και άλλων κλάδων οικονομικής δραστηριότητας.

Το Υπουργείο δεν επιδιώκει μόνο την ανάπτυξη του τουρισμού αποκλειστικά με οικονομικούς όρους, αλλά τη βιώσιμη ανάπτυξή του, που προϋποθέτει και την ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής και κοινωνικής διάστασης στην τουριστική πολιτική. Με άλλα λόγια, την ανάπτυξη μιας τουριστικής βιομηχανίας την οποία χαρακτηρίζουν κώδικες σεβασμού του περιβάλλοντος, αλλά και των τοπικών ιδιαιτεροτήτων και πολιτισμικών στοιχείων. Μιλάμε λοιπόν για την ανάπτυξη ενός τουριστικού ρεύματος που απλώνεται σε όλες τις περιοχές της χώρας, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι θεματικές μορφές τουρισμού βασίζονται κυρίως στην τοπική ιδιωτική πρωτοβουλία. Το Υπουργείο, οφείλει, και το κάνει, να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις που θα ανοίξουν το δρόμο στους ιδιώτες να δραστηριοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση".

Η τουριστική μίσθωση σπιτιών

** "Για το θέμα της οικονομίας διαμοιρασμού, προχωρήσαμε άμεσα, σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών, στη σύσταση κοινής επιτροπής που μελέτησε και κατάρτισε μία συνολική και ολοκληρωμένη πρόταση για την αντιμετώπιση του φαινομένου, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τουριστικής ταυτότητας της χώρας και των τουριστικών επιχειρήσεων. 

Υπήρξε μία πολύπλοκη και δύσκολη διαδικασία, καθώς για πρώτη φορά επιχειρείται να εισαχθεί ένα συνολικό πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου, σε εθνικό επίπεδο. Η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και σύντομα το Υπουργείο Οικονομικών θα παρουσιάσει την τελική πρόταση στη Βουλή. Μέσα από το νέο πλαίσιο και μετά από διαβούλευση με όλους τους τουριστικούς φορείς έχουμε προβλέψει όλες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις ώστε να θωρακίσουμε το ελληνικό τουριστικό προϊόν, να διασφαλίσουμε τη νόμιμη  και υγιή τουριστική δραστηριότητα και να αποδοθούν στο Ελληνικό Δημόσιο τα διαφυγόντα έσοδα που αναλογούν.

** "Το 2017 θα αποτελέσει έτος κατά το οποίο θα επέλθουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στη λειτουργία της τουριστικής αγοράς. Το έργο της κωδικοποίησης της τουριστικής νομοθεσίας έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017 με στόχο να υπάρξει επιτέλους ένα σύγχρονο και συνολικό πλαίσιο νόμων και κανόνων που θα διέπουν την τουριστική αγορά.

Επιχειρούμε επίσης, να λύσουμε τα προβλήματα και τα κενά στη δομή, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες του υπουργείου και του ΕΟΤ, συντάσσοντας νέα οργανογράμματα, παράλληλα με την αξιολόγηση των δομών που βρίσκεται σε εξέλιξη τα οποία θα ολοκληρωθούν έως το τέλος του έτους και θα ακολουθήσει η θεσμοθέτησή τους"

Επαναλειτουργία της Σχολής Ξεναγών

"Προχωρούμε στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας τουριστικής εκπαίδευσης, που είχε απαξιωθεί, μετά την κατάργηση του ΟΤΕΚ ως αυτόνομου Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης τον Ιανουάριο του 2013 και της Σχολής Ξεναγών που είχε κλείσει το 2010.

Στρατηγική μας κατεύθυνση είναι η αναβάθμιση  των δύο Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης και  των  8 ΙΕΚ του Υπουργείου, καθώς και  η επαναλειτουργία μέσα στο 2017 της Σχολής Ξεναγών. Είμαστε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας για την προώθηση όλων των θεμάτων, με στόχο να εισάγουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.  Με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης με τους φορείς, θα παρουσιάσουμε την τελική πρότασή μας, ώστε το 2017 να επέλθουν οι μεγάλες και αναγκαίες αλλαγές  στη δημόσια τουριστική εκπαίδευση".

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 09/06 07:55

    Αφιέρωμα του National Geographic Traveller για την Αθήνα

  2. 09/06 07:52

    Στα 2.030 ευρώ ο κατώτατος μηνιαίος μισθός στο Βέλγιο

  3. 09/06 07:48

    4η Ηπειρωτική γιορτή μανιταριού

  4. 08/06 12:14

    Δήμος Σίφνου: Ποιες παραλίες προτείνονται για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  5. 08/06 12:11

    Δύο ενδιαφέρουσες εκθέσεις στο Μουσείο Πόλης του Βόλου

  6. 08/06 09:07

    Βρετανικός τουρισμός 2024 | Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός στον κόσμο με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής

  7. 07/06 19:32

    Ένωση Ξενοδόχων | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων πόλεως Ρόδου

  8. 07/06 18:27

    Η Τουρκία περιμένει 7 εκ. γερμανούς τουρίστες

  9. 07/06 17:54

    Τουρισμός | Η FTI ακυρώνει όλα τα ταξίδια έως και τις 5 Ιουλίου | Αίτηση πτώχευσης και από την BigXtra Touristik

  10. 07/06 16:53

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | MAZOHA | PLAYGROUND 260 - 11 Ιουνίου 2024

  11. 07/06 15:12

    Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο στόχαστρο του κυβερνοεγκλήματος

  12. 07/06 15:07

    ΜΑΙΧ | Πρόγραμμα κινητικότητας σπουδαστών ERASMUS+

  13. 07/06 14:57

    «Thessaly Evros Pass»: Πρόγραμμα 4,45 εκατ. ευρώ για τις περιοχές Θεσσαλίας και Έβρου που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

  14. 07/06 14:39

    Ρόδος: Επέμβαση Υπ. Οικονομικών, ΕΛΑΣ και ΑΑΔΕ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας για παράνομες κατασκευές

  15. 07/06 14:34

    Άνοιξε ανακαινισμένο και 5άστερο το ξενοδοχείο Iberostar Selection Creta Marine

  16. 07/06 14:27

    Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου - Υπεγράφη η σχετική σύμβαση

  17. 07/06 14:25

    EKT: Μείωση επιτοκίων, γρίφος ο πληθωρισμός

  18. 07/06 13:58

    Πολιτισμός και Τουρισμός στα Γιάλτρα

  19. 07/06 13:12

    “Κενά αέρος” για 3 αεροπορικές εταιρίες μετά την κατάρρευση του FTI

  20. 07/06 12:50

    Η Star Alliance γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στο Terminal 2 του αεροδρομίου Heathrow 

  21. 07/06 12:48

    FedHATTA: Προβληματικές οι νέες Οδηγίες ελέγχου των τουριστικών λεωφορείων για τις σχολικές εκδρομές

  22. 07/06 12:30

    Βρετανικός τουρισμός: Στροφή στις Staycations και στις διακοπές στα Ελληνικά νησιά

  23. 07/06 12:18

    Υπερτουρισμός | Διαδήλωση στις 21 Ιουλίου στις 4 Βαλεαρίδες Νήσους - Μειώνονται οι αναζητήσεις για Μαγιόρκα, αυξάνονται για Ελλάδα

  24. 07/06 11:32

    TUI: «Μοιράζει» δωρεάν ταξίδια εμπειριών στην Κρήτη, στους... παρατηρητικούς Σουηδούς

  25. 07/06 11:12

    EOT | Δράσεις προβολής της Ρόδου, Κω, Πάτμου και Λέσβου σε Γαλλία και Ρουμανία

  26. 07/06 10:07

    Ξενοδοχεία | Η HotelBrain μίσθωσε το πρώην Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη

  27. 07/06 10:01

    Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά

  28. 07/06 09:40

    Ρόδος: Σε εξέλιξη η διαδικασία σφράγισης της επιχείρησης με ξαπλώστρες μέσα στη θαλασσα

  29. 07/06 07:28

    Πράσινο φως για καταδυτικό πάρκο στα Μέγαρα

  30. 07/06 07:27

    Δήμος Μεγαρέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  31. 07/06 07:24

    Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Αποχώρηση από διαδημοτικό Οργανισμό

  32. 07/06 07:23

    Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2024

  33. 06/06 18:19

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε εκδήλωση τουριστικής προβολής στη Βαλένθια

  34. 06/06 15:38

    Προς... «αλυσιδοποίηση» η Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά

  35. 06/06 15:16

    Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου | Πρόεδρος ο Άκης Τσαρούχης, Γεν. Διευθυντής ο Θ. Τζούμας

  36. 06/06 14:53

    ΕΤΕ | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να πετύχει νέο ρεκόρ το 2024- 35 εκατ. τουρίστες, 22 δισ. ευρώ έσοδα

  37. 06/06 14:31

    AEGEAN | Πρόγραμμα υποτροφιών μηχανικών αεροσκαφών

  38. 06/06 14:04

    «Two tickets to Greece»: Από τους κινηματογράφους της Αυστραλίας στην Ελλάδα

  39. 06/06 13:40

    Ποσειδώνια: Στρατηγική συνεργασία ΕΛΙΜΕ με ΕΕΝ - Ο Όμιλος ΟΝΕΧ ξεκινά γραμμή παραγωγής 30 ρυμουλκών

  40. 06/06 13:36

    Υπερκαλύφθηκε ο προϋπολογισμός του Ταμείου Ανάκαμψης για τη δράση προσβασιμότητας στις Ελληνικές παραλίες

  41. 06/06 13:14

    Πτώχευση FTI: O διαχειριστής αφερεγγυότητας επιδιώκει την τμηματική πώληση της εταιρίας

  42. 06/06 12:32

    DRV: Θετικοί οι ταξιδιώτες στη χρήση chatbot και ΑΙ στα επαγγελματικά ταξίδια

  43. 06/06 11:21

    Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Θετική η νέα σεζόν- παραμένει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού

  44. 06/06 11:12

    Spiegel: Θέλουμε ή δεν θέλουμε τον υπερτουρισμό;

  45. 06/06 10:44

    Πτώχευση FTI | Τεράστια ανησυχία για τους 2.240 εργαζόμενους του Ομίλου στην Ελλάδα

  46. 06/06 10:32

    "Όσοι παρανομούν στις παραλίες θα μας βρουν απέναντί τους"

  47. 06/06 10:11

    WTTC | Διπλασιάστηκαν τα ξενοδοχεία που υιοθέτησαν τα πρότυπα αειφορίας

  48. 06/06 09:53

    Αυξάνονται τα τέλη βίζας Σένγκεν από τις 11 Ιουνίου

  49. 06/06 09:35

    Αεροδρόμιο Αθήνας | +18,5% η κίνηση τον Μάιο, +17% το πεντάμηνο

  50. 06/06 09:18

    Μ. Γιαννούλης για πτώχευση FTI: Επηρεάζονται ξενοδοχεία και στα Χανιά

  51. 06/06 07:21

    Διαγωνισμός για τη μίσθωση 3 ακινήτων στο κέντρο της Κέρκυρας

  52. 06/06 07:15

    Δήμος Σικυωνίων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  53. 06/06 07:14

    Ελληνικός Χρυσός: Δωρεά 50.000 ευρώ στον Δήμο Αριστοτέλη για καθαρισμό των παραλιών

  54. 06/06 07:12

    Ντόπια Κουζίνα στα Φάρσαλα

  55. 06/06 07:07

    Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

  56. 05/06 19:50

    Το εμβληματικό Κυβερνείο στην Καλαμαριά αλλάζει σελίδα

  57. 05/06 19:28

    Πτώχευση FTI | TUI και Dertour ανέλαβαν την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών- H TUI έχει και την Ελλάδα

  58. 05/06 18:37

    Πτώχευση FTI | Προτεραιότητα στους 60.000 παραθεριστές, τι θα συμβεί με τις κρατήσεις

  59. 05/06 15:32

    Ryanair: 24ωρη προσφορά πτήσεων από 16,99 ευρώ

  60. 05/06 15:17

    TUI Γερμανίας: Ειδικές προσφορές για τους πελάτες του FTI με προορισμό την Ισπανία

  61. 05/06 15:07

    Τα διεθνή νηολόγια παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους στα Ποσειδώνια 2024

  62. 05/06 15:04

    Η Ελλάδα και ο ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση ITB China 2024 στη Σαγκάη

  63. 05/06 14:37

    Φέσι 1,2 εκατ. ευρώ στην ξενοδοχειακή αγορά των Καναρίων λόγω κατάρρευσης FTI

  64. 05/06 14:23

    Διπλασιάστηκαν οι κρατήσεις στον Coral Travel μετά την κατάρρευση του FTI

  65. 05/06 14:02

    Πτώχευση FTI | Ψυχραιμία στην Ελλάδα, ανησυχία στην Τουρκία

  66. 05/06 13:47

    Ο εξερχόμενος τουρισμός από την Ελλάδα | 6,2 εκατ. αναχωρήσεις, 2,4 δισ. δαπάνες το 2023 - πού ταξιδεύουν οι Έλληνες

  67. 05/06 12:50

    Πτώχευση FTI: Τα ταξίδια ακυρώνονται έως 10 Ιουνίου

  68. 05/06 12:03

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η ναυτιλία πυλώνας στήριξης της οικονομίας και της αγοράς εργασίας»

  69. 05/06 11:59

    Τουρκικός τουρισμός | 4 εκατ. τουρίστες στο πεντάμηνο στην Αττάλεια- νέο ρεκόρ

  70. 05/06 10:35

    Αλβανία | WTTC: Ο τουρισμός αναπτύσσεται με εκρηκτικούς ρυθμούς

  71. 05/06 10:11

    Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στη Ζάκυνθο

  72. 05/06 09:39

    Δεν υπήρξε ποτέ φιρμάνι οθωμανικό στον Έλγιν για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

  73. 05/06 09:31

    Nα δημιουργηθεί ευρωπαϊκή νομοθετική ομπρέλα για τις πτωχεύσεις τουρ οπερέιτορ

  74. 05/06 09:21

    Επιστολή ΣΕΤΚΕ στην Όλγα Κεφαλογιάννη: Δυο καίρια θέματα για άμεση διευθέτηση

  75. 05/06 07:58

    Iσπανία: Πρόστιμα 150 εκατ. ευρώ στις Ryanair, Volotea, Vueling και Easyjet για καταχρηστικές πρακτικές

  76. 05/06 07:01

    Παράταση έως τo 2027 για την επένδυση στο νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Μήτση στο κέντρο της Αθήνας

  77. 05/06 07:00

    Δήμος Γορτυνίας: Δύο δημοτικά ξενοδοχεία προς εκμίσθωση

  78. 05/06 06:53

    Αθλητική διοργάνωση Karagoutis Training Camp σε 4 νησιά του Αιγαίου

  79. 05/06 04:56

    Γιορτή Κερασιού στη Λάρισα

  80. 05/06 03:50

    Στην Ελλάδα μέλη της κοινότητας 6to6 Motor για έκθεση υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων

  81. 05/06 02:43

    Έξι γυναίκες τραγουδάνε Ηπειρώτικα

  82. 04/06 19:09

    Τουριστικός όμιλος FTI: Οι συνέπειες της χρεοκοπίας

  83. 04/06 18:23

    Αθήνα | Συνεργασία Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛ.ΑΣ. - στο επίκεντρο η ασφάλεια πολιτών και επισκεπτών

  84. 04/06 16:20

    Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος | Όμιλος Sani/Ikos: Πρωτοβουλίες για την προστασία Μεσογειακών οικοσυστημάτων

  85. 04/06 16:16

    Aria Hotels: Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θηρασιά το 2025

  86. 04/06 16:13

    Άνοιγμα της Πιερίας στην τουριστική αγορά της Ολλανδίας

  87. 04/06 14:02

    Youtravel.com: Ακυρώνει όλες τις κρατήσεις για τις επόμενες 7 ημέρες

  88. 04/06 13:54

    Ταμείο DRSF: Η επιστροφή χρημάτων στους πελάτες του FTI είναι διασφαλισμένη

  89. 04/06 13:34

    Η Ε.Ξ. Ρόδου ενημέρωσε από τις 20 Μαρτίου τους φορείς για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της FTI

  90. 04/06 13:03

    Προβολή του Ελληνικού κρασιού στο Λονδίνο

  91. 04/06 12:55

    FTI προς Ελληνικά ξενοδοχεία: Οι επισκέπτες καλύπτονται από το ταμείο DRSF

  92. 04/06 12:30

    Το καλοκαίρι έρχεται, ο πόλεμος της ξαπλώστρας επιστρέφει – Πώς θέλουν να τον αποτρέψουν τα ξενοδοχεία

  93. 04/06 12:07

    Υπ. Εργασίας | Μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα

  94. 04/06 11:24

    Νέο αίμα στην κρουαζιέρα το 2024: 2 στους 3 την επιλέγουν για πρώτη φορά – Τα Ελληνικά νησιά στους top προορισμούς

  95. 04/06 11:10

    Neonyx Cruises: Νέα εταιρία κρουαζιέρας στον Πειραιά αποκλειστικά για ενήλικες με δρομολόγια στις Κυκλάδες

  96. 04/06 10:59

    Τουρισμός | Η κυβέρνηση των Βαλεαρίδων ζητεί τη γνώμη των ντόπιων για το νέο τουριστικό μοντέλο

  97. 04/06 09:52

    Πτώχευση FTI | Γερμανικό Ταμείο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης: ποιες περιπτώσεις δεν ...καλύπτει - τι ισχύει για τα ξενοδοχεία

  98. 04/06 09:35

    Αυτός είναι ο προσωρινός διαχειριστής αφερεγγυότητας της FTI

  99. 04/06 09:11

    Κ.Κουμής: Αρνητική εξέλιξη για τον τουρισμό της Κύπρου η πτώχευση του FTI

  100. 04/06 08:55

    Νέα παράταση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα βελτίωσης της προσβασιμότητας των παραλιών