Η Celestyal παρουσιάζει το νέο της κρουαζιερόλοιο Celestyal Journey

Η Celestyal παρουσιάζει το νέο της κρουαζιερόλοιο Celestyal Journey

Η Celestyal αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο, νέο κρουαζιερόπλοιό της, Celestyal Journey, μετά από εκτεταμένη τεχνική αναβάθμιση και ανακαίνιση των χώρων επιβατών.

Το όνομα του πλοίου ενσαρκώνει την αίσθηση της περιπέτειας και της εξερεύνησης για τους επιβάτες του, που αποτυπώνεται σε όλη την εν πλω εμπειρία – διαθέτει περισσότερες σουίτες με μπαλκόνι, επτά πολυτελή εστιατόρια, οκτώ υπέροχα μπαρ και σαλόνια, άπλετα ανοικτά καταστρώματα, δύο πισίνες και ένα ολόκληρο κατάστρωμα αφιερωμένο στην ευζωία.

Οι 630 Dream Suites και καμπίνες Cosmos του Celestyal Journey προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα απλό μέρος για νυχτερινό ύπνο. Έχουν σχεδιαστεί ως «καταφύγιο» για ξεκούραση και χαλάρωση, καθώς οι επιβάτες ξεκινούν τις περιπέτειές τους στο Αιγαίο. Με το νέο κρουαζιερόπλοιο, η εταιρεία κάνει το ντεμπούτο της για προσφορά Penthouse σουίτας με ιδιωτική βεράντα, τη σουίτα Stargazer, για μια κορυφαία εμπειρία πολυτελούς κρουαζιέρας. Υπάρχουν 120 Junior Dream Suites και 28 Grand Dream Suites, όλες με μπαλκόνι, που δημιουργούν ατμόσφαιρα στο πλοίο, ανάλογη με τους προορισμούς που επισκέπτεται, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να τους απολαύσουν τόσο στη στεριά όσο και εν πλω. Το πλοίο διαθέτει συνολικά 80% εξωτερικές καμπίνες που προσφέρουν εικόνες και θέα από τα νησιά.

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το πλοίο «ταξιδεύει» τους επιβάτες σε ένα επιμελημένο γαστρονομικό ταξίδι, κάνοντάς τους να υποκύψουν στις γεύσεις της Μεσογείου και όχι μόνο. Μπορούν να απολαύσουν δείπνο στο εστιατόριο Thalassa, ημερήσιες ελληνικές γεύσεις στο Fig & Honey και φρέσκους μεσογειακούς μεζέδες στο εστιατόριο Smoked Olive. Το γαστρονομικό ταξίδι, όμως, φτάνει ακόμα πιο μακριά, προσφέροντας εξαιρετικά πιάτα στο Grill Seekers ή ένα μενού εμπνευσμένο από την Ασία, που έχει σχεδιαστεί για να χαρίσει μια ζεν, ολοκληρωμένη φιλοξενία, στο εστιατόριο Pink Moon. Οι επιβάτες μπορούν ακόμη να εκπαιδευτούν από τους ειδικούς της κουζίνας του Celestyal Journey στο χώρο επίδειξης μαγειρικής ή να απολαύσουν μια εμπειρία πολλών 

αστέρων με ένα ιδιωτικό δείπνο στο νέο Chef's Table. Οι απολαύσεις συνεχίζονται με σαμπάνια και κοκτέιλ, χαζεύοντας τα αστέρια στο νέο Fizz Club, με μια αίσθηση νέας και παλιάς εποχής στο The Grapevine Wine Cellar και χαλάρωση με απαλές μελωδίες πιάνου στο Blue Bar & Lounge.

Το Celestyal Journey αναβαθμίζει την μεσογειακού στυλ ξεκούραση και χαλάρωση που προφέρει η εταιρεία στις κρουαζιέρες της,  με το The Sozo Experience, ένα ολόκληρο κατάστρωμα με εκπληκτική πανοραμική θέα στον ωκεανό, που είναι αφιερωμένο στην ευεξία του νου, του σώματος και του πνεύματος. Ξεχωρίζει ο χώρος γυμναστικής του πλοίου με μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού, από όργανα έως, βάρη με την βοήθεια ειδικού γυμναστή, και τα γήπεδα τένις και μπάσκετ και περιμετρικό διάδρομο  τρεξίματος στο εξωτερικό κατάστρωμα.  Επίσης, για στιγμές χαλάρωσης υπάρχει σάουνα, ατμόλουτρο, τζακούζι και ο ειδικός χώρος Dream Den. Η περιποίηση στο νέο Sozo Spa δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να χαλαρώσουν ή ακόμα και να επιτρέψουν στον εαυτό τους να ακτινοβολεί με μια επίσκεψη στο Glow Bar.

Το Celestyal Journey διαθέτει, επίσης, πολλά ανοικτά καταστρώματα, με δύο πισίνες και τζακούζι που προσφέρουν εκπληκτική θέα και σύνδεση με τη θάλασσα – με το ένα ανοιχτό κατάστρωμα να προορίζεται για τους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες – και μια πισίνα με αναδιπλούμενη οροφή, που σημαίνει ότι οι επιβάτες μπορούν να κολυμπήσουν και να χαλαρώσουν, ανά πάσα στιγμή.  

Οι επιβάτες που αναζητούν μεγαλύτερη ποικιλία στην ψυχαγωγία έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν ανάμεσα στο  Amphitheatro, ένα σαλόνι για ζωντανές παραστάσεις που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ζωντανή μουσική σε όλο το πλοίο, εργαστήρια μαγειρικής και συνεδριακό χώρο για παρουσιάσεις. Για να προσφέρει στους γονείς και τα παιδιά λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο, το Celestyal Journey διαθέτει μια σειρά από δραστηριότητες και χώρους διασκέδασης για τους νεότερους επιβάτες, όπως το Kids Club, που μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Όλοι οι επιβάτες που διαμένουν σε Dream Suites έχουν πρόσβαση στο Beach Club, έναν αποκλειστικό και ήσυχο ανοιχτό χώρο με σταθμούς παγωτού και γωνιές με χυμούς.  Οι επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση σε Grand Dream Suites θα απολαμβάνουν, επιπλέον, την υπηρεσία Concierge της Celestyal, η οποία εξασφαλίζει προτεραιότητα στο check-in, ταχεία επιβίβαση και υπηρεσία express παράδοσης αποσκευών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης στο ξεπακετάρισμα. Ένας ειδικός Concierge της Celestyal θα είναι διαθέσιμος στο prive Compass Lounge για να βοηθήσει τους επιβάτες των Grand Suites με ειδικά αιτήματα εξυπηρέτησης. 

Επιπλέον, το Celestyal Journey διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, οι οποίες μαζί με το αμφιθέατρο πολλαπλών χρήσεων καθιστούν το πλοίο ιδανική επιλογή για εταιρικές συναντήσεις και συνέδρια.  

Η Celestyal αποτελεί την πρώτη επιλογή για μια κρουαζιέρα και το Celestyal Journey έρχεται να διευρύνει τις εξατομικευμένες πολιτιστικές εμπειρίες που προσφέρονται τόσο εν πλω όσο και σε κάθε προορισμό που επισκέπτεται.  Ως ένα πλοίο μεσαίου μεγέθους που προσφέρει μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, θα εξερευνήσει ό,τι καλύτερο έχει να αναδείξει η Ελλάδα και η Ανατολική Μεσόγειος, επισκεπτόμενο πολλά απίστευτα μέρη. Έτσι, συνεχίζει να μοιράζεται με τους επιβάτες της τη βαθιά γνώση των προορισμών της περιοχής και τη γνήσια, ζεστή ελληνική φιλοξενία της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα βελτιωμένη εμπειρία κρουαζιέρας που θα προφέρει το Celestyal Journey. Χρησιμοποιήσαμε τα ανεκτίμητα σχόλια των επιβατών μας καθώς και έρευνες του κλάδου για να αναβαθμίσουμε το υπάρχον ποιοτικό προϊόν μας και να προσφέρουμε μια νέα premium εμπειρία διαμονής για τους επιβάτες του νέου μας πλοίου.  Εισάγοντας ειδικά επιμελημένα στοιχεία, όπως την Penthouse suite, αμέτρητες γαστρονομικές απολαύσεις της μεσογειακής κουζίνας, το Chef's Table, το κατάστρωμα ευεξίας και τις διευρυμένες πολιτιστικές περιπέτειες, ευελπιστούμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των επιβατών μας για μια αίσθηση περιπέτειας, παρέχοντάς τους αυθεντικές και αξέχαστες στιγμές που εκπληρώνουν την αναζήτησή τους για προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής.»

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal θα αποπλεύσει στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, αναλαμβάνοντας τις κρουαζιέρες του Celestyal Crystal και αρχικά τη δημοφιλή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που επισκέπτεται την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο , τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Το Celestyal Journey θα συνεχίσει τον Οκτώβριο με τη μοναδική κρουαζιέρα «Στα Βήματα του Απόστολου Παύλου» με επισκέψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κωνσταντινούπολη, Δίκελι, Κουσάντασι και Πάτμο και θα ακολουθήσει με τη βραβευμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», με επισκέψεις σε Ελλάδα, Αίγυπτο, Ισραήλ, Κύπρο και Τουρκία.   Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, δύο αποκλειστικές εορταστικές κρουαζιέρες.  Η ειδική Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 11 διανυκτερεύσεων με προσεγγίσεις στη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, παραμονή δύο ημερών στην Αλεξάνδρεια και μια διανυκτέρευση στη Χάιφα (Ισραήλ), για να περάσουν οι επιβάτες τόσο την Παραμονή όσο και την ημέρα των Χριστουγέννων στους Αγίους Τόπους. Αυτή η κρουαζιέρα μπορεί να συνδυαστεί με αναχώρηση την Πρωτοχρονιά για την κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων που επισκέπτεται το Ηράκλειο, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, και διανυκτερεύει στην Κωνσταντινούπολη πριν από την επίσκεψή της στο Βόλο.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 29/04 07:56

    In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη

  2. 29/04 07:02

    Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο

  3. 29/04 07:01

    Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα

  4. 28/04 15:54

    Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας

  5. 28/04 12:48

    Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών

  6. 28/04 07:29

    Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα

  7. 28/04 07:21

    Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες

  8. 28/04 07:16

    Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο

  9. 28/04 07:12

    Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα

  10. 27/04 18:47

    Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή

  11. 27/04 18:34

    Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία

  12. 27/04 13:08

    «The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες

  13. 27/04 11:17

    Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

  14. 27/04 10:54

    Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων

  15. 27/04 10:52

    Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός

  16. 27/04 10:51

    Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα

  17. 26/04 16:05

    Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων

  18. 26/04 14:41

    Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»

  19. 26/04 14:15

    Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google

  20. 26/04 14:06

    Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise

  21. 26/04 12:12

    Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά

  22. 26/04 11:46

    Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025

  23. 26/04 11:25

    Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

  24. 26/04 11:06

    Τουρισμός | Η Ελλάδα στο top 10 των ευρωπαϊκών προορισμών, που θα επισκεφτούν φέτος οι Αυστραλοί

  25. 26/04 10:57

    Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας | Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι

  26. 26/04 10:29

    Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | Έκρηξη κρατήσεων για το 2025 από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ - Η Ρόδος στο top5

  27. 26/04 10:06

    Γερμανία | Όποιος κλείνει τραπέζι σε εστιατόριο και δεν πάει πληρώνει

  28. 26/04 07:23

    Δεν εγκρίθηκε η μίσθωση του πρώην ξενοδοχείου Κυκλαδικόν στην Ερμούπολη - Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος

  29. 26/04 07:22

    10 δράσεις για τη διαχείριση του πολιτιστικού τοπίου του Ζαγορίου

  30. 26/04 07:18

    Κως: 50% έκπτωση στις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για εργαζόμενους στον τουρισμό και καταστήματα

  31. 26/04 07:14

    Mουσείο εναλίων αρχαιοτήτων στον Πειραιά -Κοπή 7 δέντρων σε περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο

  32. 26/04 07:10

    Great Transfiguration: ‘Εργο τουριστικής μεταμόρφωσης της Αγίας Αικατερίνης στην Αίγυπτο

  33. 25/04 22:42

    Τουρισμός | FTI: Συζητήσεις με το νέο επενδυτή για τα χρέη, με ενδεχόμενο κουρέματος

  34. 25/04 22:20

    Ο ξενοδοχειακός κλάδος αποτελεί την εύκολη λύση για βάρη που δεν του αναλογούν

  35. 25/04 15:30

    "Υπερτουρισμός" | Πρέπει να συζητάμε για αναβάθμιση της προσφοράς και όχι για περιορισμό της ζήτησης

  36. 25/04 15:25

    Hilton | 10 νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς – ανάμεσά τους και η Ελλάδα

  37. 25/04 14:36

    HOTREC | Οι πολιτικές προτεραιότητες του κλάδου της φιλοξενίας ενόψει των ευρωεκλογών

  38. 25/04 14:28

    Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια κατηγοριοποίησης σε αστέρια

  39. 25/04 14:10

    Τουρισμός | To 20% των Αμερικανών σκέφτονται τις επόμενες διακοπές, ενώ βρίσκονται σε διακοπές!

  40. 25/04 13:42

    Θεσσαλονίκη | Οι πτήσεις της Aegean στη Γεωργία ανοίγουν μια νέα αγορά

  41. 25/04 13:36

    Η νέα υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας

  42. 25/04 13:18

    Αυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ελλάδα και το 2024

  43. 25/04 12:31

    Η Ολυμπιακή Φλόγα συναντά την Σαντορίνη στο ταξίδι της

  44. 25/04 12:11

    Κ. Χατζηδάκης | Ραντεβού το φθινόπωρο για το νέο πλαίσιο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

  45. 25/04 12:00

    Μακροζωία: Η Personal Wellness σκιαγραφεί την επόμενη μέρα του τουρισμού ευεξίας

  46. 25/04 10:55

    APT Travelmarvel: Διευρύνεται το πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2025

  47. 25/04 10:44

    Ανέπαφη πληρωμή με τραπεζική κάρτα στα λεωφορεία των γραμμών Express του Αερολιμένα Αθηνών

  48. 25/04 09:17

    Τουρισμός | 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

  49. 25/04 07:59

    13ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Υπεραπόστασης Δόλιχος Δελφοί –Ολυμπία

  50. 25/04 07:10

    Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

  51. 25/04 07:08

    Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα Νότια Προάστια

  52. 25/04 07:06

    Ο ΕΟΤ ενισχύει οικονομικά την κινηματογραφική ταινία "Υπάρχω" για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

  53. 25/04 07:03

    Λογοτεχνική ‘Άνοιξη-Νίκος Μάρκου 2024 στη Σκόπελο

  54. 24/04 17:24

    Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

  55. 24/04 17:06

    ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα στην Αττική

  56. 24/04 16:56

    Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

  57. 24/04 15:00

    EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  58. 24/04 14:43

    The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

  59. 24/04 14:10

    Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

  60. 24/04 13:30

    Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

  61. 24/04 13:04

    Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

  62. 24/04 12:49

    CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  63. 24/04 12:01

    Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  64. 24/04 11:53

    Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  65. 24/04 11:14

    Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

  66. 24/04 10:41

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

  67. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  68. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  69. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  70. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  71. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  72. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  73. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  74. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  75. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  76. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  77. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  78. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  79. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  80. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  81. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  82. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  83. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  84. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  85. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  86. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  87. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  88. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  89. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  90. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  91. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  92. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  93. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  94. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  95. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  96. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  97. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  98. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  99. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  100. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού