Η ελληνική γαστρονομία στη δημόσια τηλεόραση των ΗΠΑ

Η ελληνική γαστρονομία στη δημόσια τηλεόραση των ΗΠΑ

Μια νέα σειρά εκπομπών για την ελληνική κουζίνα και τις τοπικές γεύσεις ξεκινά τον Οκτώβριο στη δημόσια τηλεόραση στις ΗΠΑ (American Public Television). Πρόκειται για ένα οδοιπορικό σε περιοχές της Ελλάδας που ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους και μια περιήγηση στην αυθεντική Ελληνική και Μεσογειακή διατροφή με οδηγό την Νταϊάνα Κόχυλα. Μέσα από την σειρά με τίτλο «My Greek Table with Diane Kochilas» η Νταϊάνα πρόκειται να «ταξιδέψει» το αμερικάνικο κοινό σε τοποθεσίες αλλά και γεύσεις της Ελλάδας, αναδεικνύοντας την ασύγκριτη ελληνική φιλοξενία.

Η σειρά «My Greek Table» που φέρει την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και έχει την οικονομική υποστήριξη του ΕΟΤ, αποτελείται από 13 επεισόδια ανά τηλεοπτική σαιζόν και πρόκειται να δώσει ιδιαίτερη ώθηση στην εικόνα της Ελλάδας ως γαστρονομικού προορισμού στην Αμερική. Παράλληλα, μέσα από υγιεινές και νόστιμες συνταγές, αναδεικνύεται η μεγάλη ποικιλία αλλά και ποιότητα των ελληνικών προϊόντων. Στόχος της εκπομπής είναι αφενός να καθιερώσει την Ελλάδα ως γαστρονομικό τουριστικό προορισμό στο ευρύ Αμερικάνικο κοινό και αφετέρου να συντελέσει στην αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών προϊόντων προς την Αμερική.

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά δήλωσε: «Το Υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και εγώ προσωπικά στηρίξαμε  από την πρώτη στιγμή την εξαιρετική αυτή  ιδέα υλοποίησης κύκλου εκπομπών αφιερωμένων αποκλειστικά στην Ελλάδα, με στόχο τη δυναμική προβολή της χώρας μας και της ελληνικής γαστρονομίας στις ΗΠΑ», προσθέτοντας: «Η σειρά My Greek Table, με γυρίσματα που υποστηρίζουμε σε όλη την Ελλάδα και ξεκινά τον Οκτώβριο στο δίκτυο των σταθμών της Αμερικανικής Δημόσιας Τηλεόρασης, συνιστά τεράστια προβολή για τη χώρα μας, που  θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά με δεύτερο κύκλο γυρισμάτων και εκπομπών».

«Η Ελληνική Κουζίνα είναι υγιεινή, πεντανόστιμη και προσφέρει ασύγκριτη ποικιλία προϊόντων και γεύσεων. Η εκπομπή αυτή είναι η πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου μου. Ήθελα να δείξω τον πολιτιστικό, τουριστικό και γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας στο κοινό της Αμερικής, ένα κοινό που στην πραγματικότητα γνωρίζει πολύ λίγα για την χώρα, τα προϊόντα και το τραπέζι της» αναφέρει η Νταϊάνα Κόχυλα. «Με αυτή την εκπομπή φιλοδοξώ όχι μόνο να δείξω μια άλλη Ελλάδα, αλλά και έναν εντελώς διαφορετικό γαστριμαργικό πολιτισμό που τρέφει το σώμα  και την ψυχή και στον οποίο οφείλω αυτό που είμαι σήμερα  ως άνθρωπος και ως μαγείρισσα».  

Τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο επεισοδίων διήρκησαν 3 μήνες. Το «My Greek Table» της πρώτης σαιζόν είναι αφιερωμένο στα πλούσια και ποιοτικά υλικά της Ελλάδας: Το ελαιόλαδο, οι ελιές, τα ελληνικά τυριά, τα παραδοσιακά δημητριακά, το φύλλο, οι πίτες, το κρασί, το ούζο και το τσίπουρο είναι μερικά από τα υλικά για τα οποία η σειρά επεισοδίων ταξίδεψε στην Κρήτη, στην Σαντορίνη, στην Ικαρία, στην Λέσβο, στην Πελοπόννησο, στην Αθήνα, στον Βόλο, στο Πήλιο, στη Ήπειρο και τη Νάουσα.

Η Νταϊάνα στην εκπομπή «MY GREEK TABLE» συνδυάζει εύληπτες οδηγίες για υπέροχα πιάτα, πρωτοποριακές τεχνικές μαγειρέματος, δημοφιλείς συνταγές και συναρπαστικές περιγραφές που αποδεικνύουν την αγάπη της για την Ελληνική και τη Μεσογειακή Κουζίνα αλλά και τις πλούσιες γνώσεις της, έπειτα από τόσα χρόνια έρευνας και αναζήτησης των καλύτερων προϊόντων.

Με πυξίδα την παράδοση, τις διατροφικές συνήθειες και την ιστορία, το «My Greek Table» ξεκινάει τις διαδρομές του στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας την ελιά Καλαμών, ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά προϊόντα στην Αμερική. Συγκρίνει την παράδοση με τη σύγχρονη ελληνική μαγειρική στην Αθήνα. Αναλύει την έννοια του φιλότιμου και της μεγαλοψυχίας των ανθρώπων μέσα από το ούζο και τους μεζέδες της Λέσβου. Εξερευνά την κουζίνα του Κενταύρου και την παράδοση των γλυκών του κουταλιού και των τουρσιών στο Πήλιο. Συγκεντρώνει τα αρχαία δημητριακά από όλα τα μέρη της χώρας και τα βάζει στο τραπέζι. Παρακολουθεί ολόκληρη την πορεία του ελαιόλαδου. Ανοίγει τα παραδοσιακά φύλλα της ελληνικής πίτας. Συστήνει στο κοινό την περίφημη ελιά Καλαμών και την ελληνική φέτα από τα Ιωάννινα και τα Ζαγοροχώρια. Βάζει στο μικροσκόπιο τα βότανα, το μέλι και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, και αναζητά το μυστικό για τη μακροζωία στην Ικαρία.  

«Η Νταϊάνα Κόχυλα αγαπά την Ελλάδα και αυτό φαίνεται σε ότι κάνει. Η νέα αυτή σειρά των εκπομπών της είναι μια ακόμη απόδειξη και συνάμα μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής της χώρας μέσα από τα προϊόντα της, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της στην Αμερική. Η Ελλάδα παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία αναζητούν οι λάτρεις της γεύσης στην Αμερική, ενώ ο γαστρονομικός και οινικός τουρισμός μπορούν να γίνουν μοχλός ανάπτυξης για πολλές περιοχές, για όλες τις εποχές του χρόνου. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική παραγωγή και η προβολή για την χώρα και τα προϊόντα της είναι ανεκτίμητης αξίας. Την ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία της αυτή» τόνισε ο κ. Στέλλιος Μπουτάρης, Πρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδος.

«Όλοι εμείς στη ΔΩΔΩΝΗ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτού του συναρπαστικού project, ως βασικοί χορηγοί της νέας αυτής σειράς επεισοδίων που ταξιδεύει το κοινό σε μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και την αυθεντική Ελληνική γαστρονομία. Η Νταϊάνα Κόχυλα με το πάθος της και τις γνώσεις της δείχνει ουσιαστικά πώς συνδέεται η Ελλάδα με το πραγματικά καλό φαγητό. Στη ΔΩΔΩΝΗ, όπου παράγουμε την κορυφαία φέτα στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι πρεσβευτές των ελληνικών γεύσεων και προϊόντων στο εξωτερικό, εξάγοντας σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε τα καλύτερα στη νέα αυτή σειρά μαγειρικής και είμαστε βέβαιοι ότι το εγχείρημα αυτό θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού» δήλωσε ο κ. Tom Seepers, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΔΩΔΩΝΗ.

Στοιχεία εκπομπής:

Τίτλος: «My Greek Table with Diane Kochilas» 

Πρεμιέρα 6 Οκτωβρίου, σε όλη την Αμερική ξεκινώντας από στο δίκτυο American Public Television. 

Διάρκεια Επεισοδίου: 30 λεπτά

Πρώτη σεζόν: 13 επεισόδια

MY GREEK TABLE Video Link: http://bit.ly/2vwuRwR

Δείτε το τρέιλερ

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  2. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  3. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  4. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  5. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  6. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  7. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  8. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  9. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  10. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  11. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  12. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  13. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  14. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  15. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  16. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  17. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  18. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  19. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  20. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  21. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  22. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  23. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  24. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  25. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  26. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  27. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  28. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  29. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  30. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  31. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  32. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  33. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  34. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  35. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  36. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  37. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  38. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  39. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  40. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  41. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  42. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  43. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  44. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  45. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  46. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  47. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  48. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  49. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  50. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  51. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  52. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  53. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  54. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  55. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  56. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  57. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  58. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  59. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  60. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  61. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  62. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  63. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  64. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  65. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  66. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  67. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  68. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  69. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  70. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  71. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  72. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  73. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  74. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  75. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  76. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  77. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  78. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  79. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  80. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  81. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  82. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  83. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  84. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  85. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  86. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  87. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  88. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  89. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  90. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  91. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  92. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  93. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  94. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  95. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  96. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  97. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  98. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  99. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  100. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας