Η Telegraph αποκαλύπτει τα 18 άγνωστα διαμάντια της Ελλάδας

Α Decrease font Enlarge font
Η Telegraph αποκαλύπτει τα 18 άγνωστα διαμάντια της Ελλάδας

Τους 18 κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας που θα έπρεπε κάθε Βρετανός να επισκεφθεί, παρότι που ποτέ δεν φανταζόταν οτι υπάρχει, αποκαλύπτει στο αναγνωστικό κοινό η εφημερίδα Telegraph.

Η βρετανική εφημερίδα, με αφορμή την έναρξη της σειράς The Durrells στη βρετανική τηλεόραση - η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κέρκυρα-, ζήτησε από τους συντάκτες της που ειδικεύονται στους ελληνικούς προορισμούς να αναδείξουν την κρυφή Ελλάδα.

Δείτε την...

1. Η ανεξερεύνητη Κέρκυρα

Λίγα πραγματα έχουν παραμείνει τα ίδια από την εποχή στην οποία αναφέρονται τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς The Durrells. Ωστόσο υπάρχουν οάσεις στο κέντρο της πόλης, στον Ίσσο, στο Κανόνι και στις περιοχές Σιναράδες και Κουλούρα, που παραπέμπουν στο παρελθόν.

2. Σκύρος

Η Σκύρος φημίζεται για τα μικρόσωμα άλογά της, τα μάρμαρα και τα ζωοκομικά προϊόντα της. Η πιο χαρακτηριστική σκυριανή χειροτεχνία είναι η κεντητική.

Το νησί διακρίνεται για τις πολλές φυσικές του ομορφιές, καθώς και τα παραδοσιακά έθιμά του που προέρχονται ακόμα και από τους αρχαιότατους χρόνους. Είναι γεμάτο από ωραίους τόπους, όπως ο Γιαλός, το Αχήλι, τα Βράχια κ.ά. όμορφες αμμουδιές που στολίζουν ολόκληρο το νησί (Νύφη, Τρεις Μπούκες, Φανάρι και Διαπόρι κ.ά.). Στο Γιαλό, κατά την παράδοση, έπαιρνε το μπάνιο του ο Αχιλλέας.

Στο νησί συναντάμε αρκετούς κι αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους, όπως το Κάστρο που βρίσκεται πάνω από τη Χώρα.

3. Μονοπάτι Μαίναλο, Αρκαδία

Το Μαίναλο είναι βουνό της Πελοποννήσου στον νομό Αρκαδίας με κορυφή στα 1981μ. Βρίσκεται στο κέντρο της Πελοποννήσου και καταλαμβάνει σχεδόν όλο τον βόρειο νομό Αρκαδίας. Το όνομά του σημαίνει την ιερή μανία, τη θεία παραφορά που φέρνει η άγρια φύση.

Στο χωριό Χρυσοβίτσι υπάρχει το Μουσείο Δασικής Ιστορίας Μαινάλου, αφιερωμένο στην ιστορία της βιομηχανικής επανάστασης στον αρκαδικό χώρο και στη σημασία του βουνού στην ιστορία του τόπου.

4. Μήλος

Η Μήλος έχει σχήμα πετάλου, υπάρχουν πολλές παραλίες και πολλά καταλύματα. Το γνωστό άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, το οποίο σήμερα βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρουβρέθηκε στη Μήλο το 1820 ενώ το αντίγραφο βρίσκεται στο αρχαιολογικό μουσείο της Μήλου στην Πλάκα. Φημίζεται ακόμη για τις ιαματικές πηγές και τις κατακόμβες της οι οποίες είναι σκαμμένες σε ηφαιστειακό έδαφος και αποτελούν ένα από τα αξιοθέατα του νησιού.

5. Κουφονήσια

Το Άνω Κουφονήσι έχει 5 αξιόλογες παραλίες, με ωραιότερες το Πορί και τον Φοίνικα. Οι παραλίες Χαροκόπου και Πλατιά Πούντα συγκεντρώνουν τον περισσότερο κόσμο. Ο οικισμός της Χώρας στη νοτιοδυτική ακτή του νησιού είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Το Κουφονήσι έχει αρχίσει να αναπτύσσεται τουριστικά τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα η φυσική ομορφιά και η παραδοσιακή γοητεία του να μην έχουν αλλοιωθεί σημαντικά.

Το Κάτω Κουφονήσι είναι σχεδόν ακατοίκητο και κατοικείται κυρίως το καλοκαίρι. Υπάρχει και μια γραφική εκκλησία αφιερωμένη στην Παναγία, που είναι κτισμένη επάνω σε αρχαία ερείπια.

6. Ναύπλιο

Το Ναύπλιο είναι γνωστό για το Μπούρτζι, μικρό φρούριο χτισμένο σε νησίδα μέσα στο λιμάνι, για το Παλαμήδι, ενετικό φρούριο που δεσπόζει στην πόλη, για την Ακροναυπλία, φρούριο ενετικό, καθώς και ως τόπος δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια.

Στα ομορφότερα κτήρια της πόλης είναι το μέγαρο Άρμανσμπεργκ (κατοικία του αντιβασιλέα της Ελλάδος Άρμανσπεργκ) καθώς και το αρχαιολογικό μουσείο στην πλατεία Συντάγματος. Στην πόλη λειτουργεί επίσης παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης.

7. Κέα

Οι ωραιότερες περιοχές του νησιού, λόγω του ότι παραμένουν ακόμη εμπορικά μη αξιοποιημένες, βρίσκονται στην βορειοανατολική μεριά. Οι πιο γνωστές είναι το Σπαθί, ο Οτζιάς, το Γιαλισκάρι, οι Ποίσσες, τα Ξύλα, καθώς και ο Κούνδουρος που έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία.

Στο νησί υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου, ο κόλπος του Αγίου Νικολάου, ενώ το καλοκαίρι σε όλο το νησί πραγματοποιείται η Γιορτή των Παραμυθιών.

8. Καραβοστάσι και Ήπειρος

Η παραλία Καραβοστάσι είναι μια μεγάλη παραλία με λευκή άμμο. Έχει καταπληκτικό τοπίο και γι' αυτό έχει επιλεγεί αρκετές φορές για γυρίσματα ταινιών και διαφημίσεων. 

Στο Καραβοστάσι θα βρείτε ξαπλώστρες, καφέ, φαγητό ή σνακ σε ταβέρνες και σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στην περιοχή.

9. Φολέγανδρος

Οι ξενοδοχειακές υποδομές τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί πολύ, χωρίς όμως να επηρεάζουν το «χρώμα» του νησιού. Υπάρχουν καταλύματα για όλα τα γούστα και βαλάντια.

Η Φολέγανδρος είναι μοναδικό δείγμα νησιού των Κυκλάδων με πλατείες στην διαμόρφωση της Χώρας. 

10. Βουτούμι, Αντίπαξος

Για πολλούς το Βουτούμι είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου. Η Telegraph αναφέρει ότι «Είναι αδύνατο να αντισταθείς να βγάλεις τα σανδάλια σου για να αισθανθείς την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλά σου καθώς το καραβάκι σε αφήνει στο Βουτούμι με τα καταπληκτικά τιρκουάζ και λουλακί νέρα...». 

11. Στούπα, Μάνη

Στο χωριό Λεύκτρο, ανατολικά της Στούπας, υπάρχει κάστρο που σύμφωνα με τον Παυσανία υπήρχε ο ναός της Αθηνάς με το άγαλμά της. Την περίοδο της Φραγκοκρατίας το κάστρο ανοικοδομήθηκε και του αποδόθηκε το όνομα Beaufort. Το ορυχείο της Πραστοβάς στο Νέο Προάστιο, όπου δούλεψαν ο Νίκος Καζαντζάκης με τον Αλέξη Ζορμπά είναι προσβάσιμο επίσης στους τουρίστες.

Οι ορεινές διαδρομές του Ταΰγετου, των φαραγγιών του Βυρού, της Νούπαντης και της Κοσκάργας ενδείκνυνται για ποδηλασία, πεζοπορία και ορειβασία. 

12. Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Η Θεσσαλονίκη είναι για τα Βαλκάνια ο,τι είναι η Κωνσταντινούπολη για την M. Aσία. Μια αρχαία και σύγχρονη πόλη γεμάτη από μουσεία και με έντονη νυχτερινή ζωή. Είναι ακόμα η πύλη εισόδου σε μία από τις πιο υποτιμημένες περιοχές της Ελλάδας, αναφέρει η Telegraph, τη Χαλκιδική, η οποία διαθέτει εντυπωσιακές παραλίες, εξαιρετικά τοπία και πλούσιο ανάγλυφο.

13. Μεγανήσι

Η πρόσβαση στο νησί γίνεται μόνο από την πλευρά της Λευκάδας. Για το Μεγανήσι υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πλοίου από το Νυδρί. 

Είναι ένα από τα μικρότερα και πιο γραφικά νησιά του Ιονίου, το οποίο προσελκύει τους λάτρεις της πεζοπορίας. 

14. Πήλιο, Θεσσαλία

Το Πήλιο είναι βουνό στο Νομό Μαγνησίας δίπλα στην πόλη του Βόλου. Κατά την Ελληνική μυθολογία ήταν η θερινή κατοικία των θεών και πατρίδα των Κενταύρων.

Συγκεντρώνει αρκετούς επισκέπτες, τόσο τους χειμερινούς όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες. Το χειμώνα προτιμάται από όσους επιθυμούν να απολαύσουν το πανέμορφο βουνό και τον καθαρό αέρα, το χιόνι, να κάνουν σκι, να περάσουν χρόνο στη φύση, ενώ το καλοκαίρι οι παραθεριστές απολαμβάνουν τις πανέμορφες παραλίες του Πηλίου για κολύμπι, ρακέτες, θαλάσσια σπορ, πεζοπορία, κ.λπ.

Το Πήλιο παραμένει πανέμορφο όλους τους μήνες και ενδείκνυται για κάθε είδους δραστηριότητα, καθώς και για εναλλακτικό τουρισμό ή και αγροτουρισμό. 

15. Ίος

Η πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού είναι ο Μυλοπότας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Χώρα, ενώ άλλες ωραίες παραλίες είναι το Μαγγανάρι, ο Γιαλός, το Κολιτσάνι,η Κουμπάρα,ο Κάλαμος,το Σαπουνόχωμα, η παραλία του Παπά, η παραλία της Ψάθης και η Αγία Θεοδότη.

Ο πετρόκτιστος Φάρος της Ίου, πρόσφατα ανακαινισμένος, δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού.

16. Καστελλόριζο

Απέκτησε παγκόσμια προβολή το 1991, όταν γυρίστηκε εκεί η βραβευμένη με Oscar ταινία Mediterraneo.

Στα αξιθέατα περιλαμβάνονται το κάστρο των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη, το Παλαιόκαστρο, ο Άγιος Γεώργιος του Βουνιού, ο Λυκιακός Τάφος, το Αρχαιολογικό και Λαογραφικό Μουσείο, η Μητρόπολη Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και η Γαλάζια Σπηλιά.

17. Μονεμβασιά

Η Μονεμβασία είναι κτισμένη πάνω σε ασβεστολιθικό βράχο στη νοτιοανατολική ακτή της Πελοποννήσου, περίπου 20 ναυτικά μίλια από το ακρωτήριο Μαλέας. Σήμερα συνδέεται με τη ξηρά με γέφυρα, στην οποία υπάρχει άνοιγμα για να περνούν βάρκες. Στην κορυφή του βράχου βρίσκεται η Πάνω Πόλη και η Κάτω Πόλη βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του βράχου.

Από τη δεκαετία του 1970 η Μονεμβασιά άρχισε να ακμάζει ως τουριστικός προορισμός. Οι Μονεμβασιώτες πούλησαν τα σπίτια τους σε ανθρώπους που επισκέπτονταν την Μονεμβασιά και τα αναστήλωσαν. 

18. Άνδρος

Χαρακτηριστικό της Άνδρου είναι η ύπαρξη πολλών αρχαίων μονοπατιών, τα οποία διατρέχουν το νησί σχεδόν σε όλο το μήκος και το πλάτος του. Στην Άνδρο βρίσκονται πολλά μουσεία με γνωστότερο όλων το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Σπεσιαλιτέ του νησιού, είναι η φρουτάλια ή φουρτάλια.

 1. 21/05 13:58

  Προβολή της Νάξου στην Αθήνα

 2. 21/05 13:52

  FedHATTA: Στήριξη των υποψηφίων από τον τουρισμό στις εκλογές

 3. 21/05 13:49

  “My Greek Odyssey” και στην Αστυπάλαια

 4. 21/05 13:47

  Αυτά είναι τα κορυφαία συνεδριακά ξενοδοχεία στον κόσμο

 5. 21/05 13:31

  Βραβείο στην παραλία «Ποταμός» στα Μάλια

 6. 21/05 13:13

  Η αναζήτηση εργασίας στην πρώτη γραμμή των ψηφιακών επιθέσεων

 7. 21/05 13:05

  Οδηγός για τη ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις

 8. 21/05 12:43

  Η Ευρώπη υπογράφει αεροπορικές συμφωνίες με την Κίνα

 9. 21/05 12:35

  Κοπάδι από μικρά δελφίνια μάγεψαν τη Μύκονο με τα παιχνίδια τους

 10. 21/05 12:13

  Βραβείο για την Ελλάδα στα Europa Nostra Awards 2019

 11. 21/05 12:06

  +37,2% (!) οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο α' τρίμηνο του 2019

 12. 21/05 11:41

  Ιδρύθηκε η Ένωση Επιστημόνων Εκπαιδευτών Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

 13. 21/05 11:24

  Τεράστιες οι προοπτικές της κρουαζιέρας στην Ελλάδα- Διεθνείς παράγοντες στο 5ο Posidonia Sea Tourism Forum

 14. 21/05 10:27

  Urban Frame Hotel: Νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

 15. 21/05 10:16

  Αύξηση των Ισπανών τουριστών στην Ελλάδα

 16. 21/05 10:02

  Ποδηλατικός αγώνας «Μάχη Πόρτας» στην Πύλη Τρικάλων

 17. 21/05 10:00

  Η Κόρινθος ως προορισμός θεματικού εκπαιδευτικού τουρισμού

 18. 21/05 09:49

  Σύστημα εικονικής πραγματικότητας για τις βίγλες της Χίου

 19. 21/05 09:45

  Περιφέρεια Δ.Ελλάδος: Κινηματογραφική ταινία και θεματικό βίντεο για την τουριστική προβολή

 20. 20/05 16:26

  FedHATTA: Ενθουσιασμένοι από την Ελλάδα οι Αμερικανοί τ. πράκτορες – Και νέα επίσκεψη στη χώρα μας το Νοέμβριο

 21. 20/05 16:21

  Πιο φθηνά τα B&B από τα all inclusive για τους Βρετανούς ταξιδιώτες στην Κρήτη

 22. 20/05 15:29

  Nέο λογότυπο για το Ειδικό Σήμα Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας

 23. 20/05 15:08

  Η Κάρπαθος σε νέα διεθνή τηλεοπτική παραγωγή

 24. 20/05 15:06

  Η Περιφέρεια N. Αιγαίου σύστησε τη Ρόδο σε κορυφαίους Αμερικανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

 25. 20/05 15:03

  Pint of Science 2019: Στην υγεία της Επιστήμης σε μπαρ της Αθήνας

 26. 20/05 14:57

  Νέα ξενοδοχεία της TUI και στην Ελλάδα

 27. 20/05 14:45

  Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro προβάλει την «Αιώνια Αθήνα»- Aφιέρωμα 160 σελίδων!

 28. 20/05 14:30

  Διαφωνία Ομοσπονδιών για την επέκταση της ΣΣΕ στα τουριστικά καταλύματα

 29. 20/05 14:28

  Έρευνα: Ποιές ευρωπαϊκές πόλεις έχουν το καλύτερο προφίλ για πολιτιστικό τουρισμό

 30. 20/05 14:06

  Προσωρινά κλειστό το αναψυκτήριο στον αρχαιολογικό χώρο Δήλου

 31. 20/05 13:42

  Elefthere Seaside Luxury Thermal Spa Resort: Μεγάλη επένδυση στην Καβάλα

 32. 20/05 12:51

  ΥΠΑ: +8,4% η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια το α' τετράμηνο

 33. 20/05 12:45

  Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στη διεθνή έκθεση ANUGA

 34. 20/05 12:34

  Ξενοδοχεία: Τι ισχύει για τον μειωμένο ΦΠΑ σε υπηρεσίες εστίασης -Οδηγίες ΑΑΔΕ

 35. 20/05 12:21

  Fairbnb: Μια νέα Airbnb με κοινωνικό πρόσωπο- Η μισή προμήθεια σε επενδύσεις στις γειτονιές- το μανιφέστο

 36. 20/05 11:42

  H Turkish Airlines ανοίγει πέντε νέα lounge στο νέο Istanbul Airport

 37. 20/05 11:27

  Πόσους τουρίστες αναμένει το 2019 η Αττάλεια

 38. 20/05 10:59

  Ηλεκτρικά πατίνια: ευχή και κατάρα για τις πόλεις

 39. 20/05 10:38

  Thοmas Cook: Δεν υπάρχουν προβλήματα ρευστότητας

 40. 20/05 10:09

  Ο τουρισμός μπορεί να στηρίξει τη βιώσιμη ανάπτυξη της Μάνης

 41. 20/05 10:07

  Άδειες για κάμπινγκ και τουριστικές κατοικίες

 42. 20/05 10:02

  Ο δρόμος του αγροτικού ταχυδρόμου στα Σφακιά

 43. 20/05 09:58

  Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο αρχαίο θέατρο Μακύνειας

 44. 20/05 09:51

  Τουρισμός: Εικονική περιήγηση στη Δυτική Μακεδονία

 45. 19/05 13:55

  Ο απολογισμός του έργου της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αθηναίων το 2018

 46. 19/05 13:52

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

 47. 19/05 13:50

  Μη δασικές 2 εκτάσεις σε ξενοδοχεία στην Κέρκυρα και στα Χανιά

 48. 19/05 13:47

  Καταδυτικό κέντρο στη περιοχή Μονοναύτη του Δήμου Μαλεβιζίου

 49. 18/05 12:47

  Τουριστική προβολή του άξονα Κατακόλου-Αρχαίας Ολυμπίας

 50. 18/05 12:29

  Γιορτή Γεωργο-Κτηνοτροφίας στο Αργυροπούλι Τυρνάβου

 51. 18/05 12:26

  Μελέτη για τουριστικό λιμένα στη Ναύπακτο

 52. 17/05 17:15

  Το LoveGreece.com στηρίζει το έργο νέων Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων

 53. 17/05 16:42

  Απάντηση σε θέμα του Tornos News: "Το This is Athens with a Local δεν ανταγωνίζεται τους ξεναγούς"

 54. 17/05 16:36

  Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

 55. 17/05 15:57

  Επίσκεψη Ρουμάνων δημοσιογράφων στα Χανιά

 56. 17/05 15:47

  Το κρουαζιέροπλοιο Celebrity Edge για πρώτη φορά στον Πειραιά

 57. 17/05 14:27

  Η Xenia 2019 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία

 58. 17/05 14:17

  Στην Αθήνα γιορτάζει ο ιδρυτής του Facebook τα 7 χρόνια γάμου του

 59. 17/05 13:45

  FedHATTA: Συνάντηση των τουριστικών γραφείων στα Χανιά

 60. 17/05 13:21

  Κέρκυρα: Σύμβαση για την αποκατάσταση των τριών κτιρίων στο Μον Ρεπό

 61. 17/05 13:19

  Τουρισμός: Τα πολιτιστικά ταξίδια πρώτη επιλογή για τους Κινέζους

 62. 17/05 13:03

  Η Ισπανία σταθερά πρωταθλήτρια χώρα σε Γαλάζιες Σημαίες

 63. 17/05 12:52

  Take Memories: Νέος οργανωτής πολυτελών ταξιδιών με πρόγραμμα και για Ελλάδα

 64. 17/05 12:34

  Πρωτοβουλία της ΑΒΤΑ για "πράσινες διακοπές"- Τι συμβουλεύει τους τουρίστες

 65. 17/05 12:24

  GetYourGuide: Χρηματοδότηση 484 εκατ. δολαρίων για περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο

 66. 17/05 11:57

  Προώθηση ελληνικών προορισμών σε Κίνα, Ολλανδία και Γερμανία

 67. 17/05 11:55

  EasyJet: Αυξημένες απώλειες το α’ 6μηνο αλλά αύξηση των επιβατών

 68. 17/05 11:25

  Υπ. Περιβάλλοντος: Ανάδειξη των υδάτινων διαδρομών της Αθήνας

 69. 17/05 11:07

  Βραβεία Der Touristik Nordic/Apollo σε ξενοδοχεία της Ρόδου, Τήλου και Σύμης (Λίστα)

 70. 17/05 11:02

  Τ.Ο. Πελοποννήσου: Συνάντηση με τους υποψήφιους δημάρχους στην Τρίπολη

 71. 17/05 10:54

  Waterpark 4.000 τ.μ. στο Creta Maris Beach Resort

 72. 17/05 10:52

  ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκπτωση 30% στα εισιτήρια για τις εκλογές

 73. 17/05 10:44

  ΣΤΕΕΑΕ: Άδικη απόφαση για την ενοικίαση ΙΧΕ με οδηγό

 74. 17/05 10:37

  Η Ελλάδα στην έκθεση για τον τουρισμό της τρίτης ηλικίας στη Σουηδία

 75. 17/05 10:34

  Επιχορηγήσεις για νέα ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά

 76. 17/05 10:32

  Ο λιμένας Σκύρου στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Μαρινών

 77. 17/05 10:29

  Δωρεάν ασφαλής στάθμευση ποδηλάτων στην Τρίπολη

 78. 17/05 10:19

  Επέκταση και εκσυγχρονισμός του Μουσείου Μυκόνου

 79. 17/05 10:18

  Γιορτή Κερασιού στο Μεταξοχώρι Λάρισας

 80. 16/05 17:01

  Κανονικά τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι στις εκλογές

 81. 16/05 16:31

  FedHATTA: Δικαιώνεται το αίτημα να λειτουργήσουν κανονικά τα μουσεία και οι αρχ. χώροι στις εκλογές

 82. 16/05 15:11

  Ενημερωτική συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού για τον κερκυραϊκό τουρισμό

 83. 16/05 14:49

  Νέα τμήματα μετεκπαίδευσης στον τουριστικό τομέα

 84. 16/05 14:00

  TUI: Ποιοί παράγοντες παρατείνουν την αίσθηση των διακοπών

 85. 16/05 13:54

  Smart City: Πόσο έξυπνες πόλεις θέλουμε;

 86. 16/05 13:32

  Discover Greece: Καγιάκ στη λίμνη Κρεμαστών

 87. 16/05 13:25

  Διανυκτέρευση στο λεωφορείο των Spice Girls μέσω Airbnb

 88. 16/05 13:17

  Συνεχίζεται η αδύναμη ζήτηση για τους θερινούς προορισμούς των Γερμανών

 89. 16/05 13:06

  Άνοδο του ΑΕΠ κατά $195 δις μπορεί να φέρει στην Ελλάδα η Τεχνητή Νοημοσύνη

 90. 16/05 12:54

  Η Έκθεση Μετά τη Βαβέλ συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18/5) με ελεύθερη είσοδο

 91. 16/05 12:41

  Τουρισμός: Τι επιζητούν οι Αμερικανοί από τις διακοπές τους το 2019

 92. 16/05 12:19

  Τι πραγματικά θέλουν οι business ταξιδιώτες από ένα ξενοδοχείο

 93. 16/05 11:49

  5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους

 94. 16/05 11:35

  Thomas Cook: Διεύρυνση των ζημιών το α’ 6μηνο

 95. 16/05 11:10

  H DiscoverGreece παρουσιάζει στο διεθνές κοινό τη Σάμο

 96. 16/05 11:07

  Travel Service Polska: Νέα σύνδεση Βίλνιους - Κέρκυρα

 97. 16/05 11:05

  TUIfly Belgium: Νέα δρομολόγια προς Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

 98. 16/05 10:23

  Προβολή της Σάμου και της Λέρου στην Αυστρία

 99. 16/05 10:21

  Τουρισμός: +50% τα έσοδα της Αιγύπτου το 2018

 100. 16/05 10:19

  Ψηφιακός Οδηγός Περιήγησης για την παλιά πόλη της Κέρκυρας