Travel Away: Η Σαντορίνη στις 12 κορυφαίες ατραξιόν στην Ευρώπη για το κρασί

Travel Away: Η Σαντορίνη στις 12 κορυφαίες ατραξιόν στην Ευρώπη για το κρασί

Στο χάρτη με τις 12 καλύτερες θεματικές ατραξιόν για το κρασί στην Ευρώπη συμπεριλαμβάνει τη Σαντορίνη η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Travel Away. 

Οι επιλογές εκτείνονται από πολυτελή θεματικά πάρκα και μουσεία μέχρι δρόμους κρασιού και φεστιβάλ αιώνων, αλλά και από ιστορικά κελάρια και καινοτόμα οινοποιεία μέχρι χλιδάτα ξενοδοχεία με αμπελώνες και θεραπείες σπα με έμφαση στο κρασί. 

Δείτε τις...

1. Hameau Dubœuf, Βουργουνδία (Γαλλία)

Wine tasting room

Bρίσκεται στην καρδιά του αμπελώνα Beaujolais, στο χωριό Romanèche-Thorins. Το Hameau Dubœuf είναι μια εκπληκτική εγκατάσταση επιδάνειας 30.000 τ.μ. αφιερωμένη στο κρασί. Η ατραξιόν αποτελείται από 4 διαφορετικές περιοχές, κάθε μια με το δικό της θέμα, και διαθέτει μια αξιόλογη συλλογή από την τέχνη της οινοποιίας και σπάνια αντικείμενα, έναν υπέροχο κήπο, ένα καινοτόμο 3D σινεμά, και ένα μοναδικό έκθεμα αφιερωμένο στην μεταφορά κρασιού σιδηροδρομικώς. Γευσιγνωσία κρασιών, μίνι γκολφ και 3 χώροι εστίασης είναι επίσης διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις.

2. La Cité du Vin, Μπορντό (Γαλλία)

La Cité du Vin

Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Garonne στη Μπορντό. Το La Cité du Vin είναι ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο κρασιού και μουσείο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για τον πολιτισμό και την ιστορία του κρασιού μέσα από μια σειρά οθόνες και πολυ-αισθητικές εμπειρίες. Σχεδιασμένο από τους παριζιάνους αρχιτέκτονες Anouk Legendre και Nicolas Desmazières, το κτίριο αποτελεί πραγματικό αρχιτεκτονικό θαύμα που μοιάζει με "το στροβιλισμού μέσα σε ένα ποτήρι κρασί", και φιλοξενεί 20 θεματικούς χώρους, όπως ένα υπέροχο αμφιθέατρο 250 θέσεων, έναν χώρο γευσιγνωσίας υψηλής τεχνολογίας και ένα εστιατόριο με πανοραμική θέα στην πόλη.

3. Castello di Gabbiano, Chianti (Ιταλία)

Castello di Gabbiano

Ιστορία, πολιτισμός, και οι ξεχωριστές εμπειρίες με θέμα το κρασί, κάνουν το Castello di Gabbiano έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στην Τοσκάνη για τους λάτρεις του κρασιού. Βρίσκεται στην περιοχή Chianti Classico, ανάμεσα στη Φλωρεντία και τη Σιένα, και το ιστορικό οινοποιείο φημίζεται για τα διακεκριμένα κρασιά του. Θεωρείται το καλύτερο της περιοχής.

Το κάστρο του 12ου αιώνα προσφέρει φιλοξενία σε όμορφα δωμάτια με θέα στα τοπία της Τοσκάνης, ενώ το κομψό εστιατόριο Il Cavaliere συνδυάζει τις αυθεντικές τοπικές συνταγές με τα θαυμάσια κρασιά του κτήματος. Μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσίας, καθώς και μια σειρά από περιηγήσεις κρασιού υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία.

4. Koutsoyannopoulos Wine Museum, Σαντορίνη (Ελλάδα)

Underground wine museum in Santorini

Αυτό το υπόγειο μουσείο κρασιού, στεγάζεται σε ένα φυσικό σπήλαιο στη Σαντορίνη και βυθίζει τους επισκέπτες στις οινικές παραδόσεις του νησιού, από το 1660 έως το 1970.

Σπάνιες μηχανήματα και εργαλεία εμφανίζονται κατά χρονολογική σειρά σε δαιδαλώδεις σήραγγες που βρίσκονται οκτώ μέτρα κάτω από το έδαφος. Η περιήγηση ολοκληρώνεται με μια συνεδρία γευσιγνωσίας, όπου θα δοκιμάσετε 4 από τα καλύτερα κρασιά που παράγονται στο οινοποιείο.

5. Primavera del Prosecco, Prosecco Route (Ιταλία)

Treviso province

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ανακαλύψετε την επαρχία Τρεβίζο της Βενετίας από την άνοιξη, όταν διεξάγεται η διάσημη εκδήλωση κρασιού Primavera del Prosecco. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο και καλύπτει πολλές πόλεις και χωριά κατά μήκος της γραφικής διαδρομής Prosecco της Ιταλίας. Ποικιλία wine show με γευσιγνωσία, εκδρομές στους αμπελώνες και εκθέσεις, αλλά και επισκέψεις σε συναρπαστικά χωριουδάκια, ρουστίκ αγροικίες, και αρχαίες εκκλησίες.

6. Wurstmarkt, German Wine Route (Γερμανία)

Wurstmarkt

Ιδρύθηκε σχεδόν πριν 600 χρόνια στο Bad Dürkheim - την πιο διάσημη πόλη των δρόμων του κρασιού της Γερμανίας. Το Wurstmarkt γιορτάζει τα βραβευμένα τοπικά κρασιά με παραδοσιακό φαγητό, ζωντανή μουσική, ιππικούς ομίλους, και πυροτεχνήματα. Με πάνω από 600.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο, θεωρείται ευρέως ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού στον κόσμο.

7. MUVIT Wine Museum, Umbria (Ιταλία)

MUVIT Wine Museum

Το Μουσείο Οίνου MUVIT στη μεσαιωνική πόλη της Ούμπρια, Torgiano, ιδρύθηκε από την οικογένεια Lungarotti το 1974. Καλύπτει 5.000 χρόνια ιστορίας του κρασιού στη Μεσόγειο, διαθέτει εκπληκτικά αρχαιολογικά ευρήματα, ιστορικά εργαλεία οινοποιίας καθώς και βιβλία-αντίκες.

Το μουσείο στεγάζεται σε ένα παλάτι του 17ου αιώνα και προσφέρει ξεναγήσεις, εργαστήρια, ενώ διαθέτει και ένα υπέροχο κατάστημα δώρων εφοδιασμένο με τοπικά υφάσματα, ελαιόλαδο, κρασιά, και κεραμικά.

8. LOISIUM Wine & Spa Resort Langenlois, Kamptal (Αυστρία)

Wine resort in Austria

Το εντυπωσιακό LOISIUM Wine & Spa Resort Langenlois, μέσα στους αμπελώνες της περιοχής Kamptal της Αυστρίας, ξεχωρίζει κυρίως για το πρωτοποριακό σχεδιασμό του από αμερικανικό αρχιτέκτονα Steven Holl. 

Για λάτρεις του κρασιού, όμως, προσφέρονται θεραπείες σταφυλιών στο σπα, πεζοπορία μέσα από τα γύρω αμπέλια τροχαίο, καθώς και γευσιγνωσίες και σεμινάρια στο κέντρο κρασιού σε κοντινή απόσταση. Φυσικά, το εστιατόριο Vineyard συνδυάζει την καινοτόμα τοπική κουζίνα με τα βραβευμένα τοπικά κρασιά. 

9. Bodega Portia, Ribera del Duero (Ισπανία)

Bodega Portia

Σχεδιασμένο από τον Norman Foster, αυτό το οινοποιείο σε φουτουριστικό σχήμα αστεριού στην Ribera del Duero, περιλαμβάνει μια αίθουσα γευσιγνωσίας, ένα αμφιθέατρο, ένα κατάστημα με κρασιά και ένα κομψό ισπανικό εστιατόριο με θέα στους αμπελώνες. Εκτός από την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του, το οινοποιείο Faustino επιτρέπει στους επισκέπτες να δοκιμάσουν 2 διακεκριμένα κρασιά του και να δουν από κοντά όλη τη διαδικασία οινοποίησης, από την πολτοποίηση ως την εμφιάλωση.

10. Le Monde Garden by Alessandro Isola, Friuli-Venezia Giulia (Ιταλία)

Le Monde Garden

Βρίσκεται στην περιοχή Prata di Pordenone, στην ιταλική περιφέρεια Friuli-Venezia Giulia. Αυτό το εξαιρετικό καταφύγιο δίπλα στην πισίνα σχεδιάστηκε από τον Alessandro Isola και είναι ένα πραγματικό θαύμα αρχιτεκτονικής τοπίου. Αποτελεί τμήμα του βραβευμένου οινοποιείου Le Monde και προσκαλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν με στιλ σε ένα όμορφα σχεδιασμένο καθιστικό από ξύλο. Επίσης εδώ, οι επισκέπτες θα βρουν μια κομψή πισίνα, ξενώνα και ένα κέντρο πληροφοριών.

11. Hotel Marqués de Riscal, Elciego, La Rioja (Ισπανία)

Marqués de Riscal

Σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Frank Gehry, ο οποίος δημιούργησε επίσης το Μουσείο Guggenheim του Μπιλμπάο, αυτό το εκπληκτικό ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά ενός από τους παλαιότερους και αγαπητούς αμπελώνες της περιοχής La Rioja. Εμπνευσμένο από την αμπελουργική κληρονομιά της περιοχής, τα σύγχρονα, πολυτελή δωμάτια προσφέρουν θέα στα γύρω αμπέλια και μια κομψή παλέτα χρωμάτων σε κόκκινες και μπορντό αποχρώσεις.

12. Vivanco Museum of Wine Culture, La Rioja (Ισπανία)

Vivanco Museum of Wine Culture

Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Marques de Riscal, στο γραφικό μεσαιωνικό χωριό Briones, βρίσκεται το Vivanco, ένα από τα πιο καλά μουσεία της Ευρώπης αφιερωμένο στον πολιτισμό και την ιστορία του κρασιού. Βρίσκεται σε έκταση επιφάνειας 4.000 τ.μ. και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις τους φιλοξενούς μόνιμες και προσωρινές εκθέσεις, διαθέτουν αίθουσα γευσιγνωσίας, καθώς και μια εξαιρετική συλλογή από αμπέλια, που ονομάζεται ο Κήπος του Βάκχου.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  2. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  3. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  4. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  5. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  6. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  7. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  8. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  9. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  10. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  11. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  12. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  13. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  14. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  15. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  16. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  17. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  18. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  19. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  20. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  21. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  22. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  23. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  24. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  25. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  26. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  27. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  28. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  29. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  30. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  31. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  32. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  33. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  34. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  35. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  36. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  37. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  38. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  39. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  40. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  41. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  42. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  43. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  44. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  45. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  46. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  47. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  48. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  49. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  50. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  51. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  52. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  53. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  54. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  55. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  56. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  57. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  58. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  59. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  60. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  61. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  62. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  63. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  64. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  65. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  66. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  67. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  68. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  69. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  70. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  71. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  72. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  73. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  74. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  75. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

  76. 12/04 21:52

    Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

  77. 12/04 21:43

    Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

  78. 12/04 21:37

    Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

  79. 12/04 19:40

    Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

  80. 12/04 19:34

    Δεν θα πληρώσει ξανά ο ξενοδοχειακός κλάδος την ανεξέλεγκτη λειτουργία των Airbnb

  81. 12/04 16:00

    Google: Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα για την τεχνητή νοημοσύνη

  82. 12/04 15:33

    «Από το χωράφι στο πιάτο» | Η TUI στηρίζει 500 αγρότες σε Κρήτη και Ρόδο για πιο βιώσιμες γεωργικές πρακτικές

  83. 12/04 15:12

    N. Σταθόπουλος (BC Partners) | Ποιοι κλάδοι προσφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα

  84. 12/04 14:37

    Oι συμπράξεις ανάμεσα στην Τέχνη και το επιχειρείν

  85. 12/04 14:23

    "Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε…"- Η απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων στον κ.Δούκα περί δημοτικού φόρου στα αθηναϊκά ξενοδοχεία

  86. 12/04 13:56

    Αερομεταφορές: Έρχονται καύσιμα από ανθρώπινα περιττώματα – 92% λιγότερες εκπομπές άνθρακα

  87. 12/04 11:52

    CLIA: Στο 107% των επιπέδων 2019 οι επιβάτες κρουαζιέρας το 2023, 35,7 εκατ. οι επιβάτες το 2024

  88. 12/04 11:30

    Έρευνα CLIA: Τι κάνει την κρουαζιέρα ελκυστική στους Αμερικανούς ταξιδιώτες

  89. 12/04 11:16

    Η Ευρώπη χάνει ανταγωνιστικότητα εδώ και 25 χρόνια

  90. 12/04 11:03

    ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ | Η οικονομική ανασφάλεια τρομάζει τον Έλληνα - Βενιζέλος: Αναζητά λύσεις αρχαϊκές και μεταφυσικές (!)

  91. 12/04 10:59

    Ace Hotel & Swim Club Athens: Έρχεται το νέο ξενοδοχείο τύπου resort στη Γλυφάδα

  92. 12/04 10:56

    Eurowings: Ρεκόρ πτήσεων το καλοκαίρι από Γερμανία στην Ισπανία - 600 πτήσεις την εβδομάδα

  93. 12/04 10:51

    Αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αργεντινή

  94. 12/04 10:40

    Εκδηλώσεις για την ‘Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά στη Λάρισα

  95. 12/04 10:31

    Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προβολή των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

  96. 12/04 10:27

    Παρουσίαση των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

  97. 12/04 10:25

    Δήμος Χερσονήσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  98. 12/04 10:16

    Ισπανία: Οι πολίτες αντιστέκονται στον μαζικό τουρισμό

  99. 11/04 19:04

    Zeus International: Νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό

  100. 11/04 18:07

    Οι τρεις οικονομικές τεκτονικές πλάκες | Ο πληθωρισμός ήρθε για να μείνει