Κορυφαίες συμβουλές για να προωθήσετε το κατάλυμά σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κορυφαίες συμβουλές για να προωθήσετε το κατάλυμά σας την ημέρα του Αγίου ΒαλεντίνουΠηγή φωτο: pixabay.com

Με το που νομίζατε ότι έφτασε η στιγμή να πάρετε μια ανάσα μετά την ξέφρενη περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πλησιάζει κιόλας μία ακόμα γιορτή: η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Καθώς το 17% των ενηλίκων κατά μέσο όρο σχεδιάζει να γιορτάσει αυτήν την ημέρα με μια ρομαντική απόδραση, αυτό σημαίνει ότι έφτασε η στιγμή να σηκώσετε (ξανά) τα μανίκια σας και να αρχίσετε να προωθείτε το κατάλυμά σας για την πιο γλυκιά γιορτή του έτους. Δείτε τις κορυφαίες συμβουλές από το businessblog της trivago, που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Διαβάστε το κείμενο του businessblog....

Έρωτας παντού

Ο καλύτερος τρόπος να διευκολύνετε τους ταξιδιώτες να βρουν περιεχόμενο που έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες τους είναι η εξατομίκευση των προσφορών σας. Όσο πιο συναφείς και ουσιαστικές είναι τόσο πιο πιθανό είναι να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης, μπορείτε να στοχεύσετε δυνητικούς πελάτες με τις προσφορές σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθ’ όλη την εμπειρία πελάτη, από το στάδιο του προγραμματισμού μέχρι το check-in.

Αν δεν είστε σίγουροι ποιες είναι οι καλύτερες παροχές για να προωθήσετε, εξετάστε τα δυνατά σημεία του καταλύματός σας, ειδικά την τοποθεσία του. Προφανώς δεν έχει κάθε κατάλυμα τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες σπα ή ρομαντικό δείπνο για δύο, αλλά η συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες αποτελεί μια επιλογή. Οι επιχειρηματικές συνδέσεις ανάμεσα σε διαφορετικούς κλάδους στην περιοχή σας όχι μόνο προάγουν την αμοιβαία ανάπτυξη, αλλά αποτελούν και καλές πηγές μάρκετνιγκ για το κατάλυμά σας.

Μα, φυσικά, και οι απλές χειρονομίες είναι όμορφες. Μπορείτε να χαροποιήσετε εύκολα τους πελάτες σας προσφέροντάς τους αφράτα καλούδια φτιαγμένα με αγάπη, ένα δωρεάν ρόφημα κατά το check-in ή ακόμα και τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης του mini bar. Οι πιθανότητες είναι απεριόριστες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, ώστε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία πελάτη.

Διαδώστε την αγάπη

Αφού αποφασίσετε τι προσφορά θα κάνετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πιο κατάλληλη πλατφόρμα για την προώθησή τους θα είναι μάλλον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν έρθετε σε επαφή με τους προηγούμενους πελάτες διαδικτυακά, οι δραστηριότητες επαναληπτικού μάρκετνιγκ μπορούν να τους υπενθυμίσουν ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένας εξαιρετικός λόγος να κάνουν ξανά κράτηση. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε εκεί. Διευρύνετε το κοινό σας, στοχεύοντας και τους ανθρώπους εκείνους που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τους προηγούμενους πελάτες σας. Είναι ευκολότερο από όσο μπορεί να φαντάζεστε.

Το Facebook, για παράδειγμα, μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε ένα παρόμοιο κοινό που βασίζεται στους προηγούμενους πελάτες σας, με επίκεντρο τα δημογραφικά χαρακτηριστικά, τα ενδιαφέροντα και την τοποθεσία τους, μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, το Facebook θα προωθήσει τη διαφήμισή σας σε ένα παρόμοιο κοινό, που μπορεί να ενδιαφέρεται και εκείνο για το κατάλυμά σας.

Αν χρησιμοποιείτε Instagram, δοκιμάστε τα Instagram Reels, καθώς παρουσιάζουν 22% υψηλότερα ποσοστά αλληλεπίδρασης από τα κανονικά βίντεο στην πλατφόρμα. Καθώς τα Reels είναι ανιχνεύσιμα στο Instagram, έχετε επίσης τη δυνατότητα να διευρύνετε την απήχησή σας στην κοινότητα του Instagram. Μπορείτε να κοινοποιήσετε Reels στη ροή σας στο Instagram, να τα προσθέσετε στις Ιστορίες σας, αλλά και να τα αναρτήσετε στη σελίδα σας στο Facebook.

Μην ξεχάσετε, επίσης, τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email. Εάν οι προηγούμενοι και οι τακτικοί πελάτες σας λάβουν μια προσφορά σας για του Αγίου Βαλεντίνου στη θυρίδα εισερχομένων τους, μπορεί να αποφασίσουν να σας προτιμήσουν ξανά τον Φεβρουάριο.

Μιας και μιλάμε για το θέμα της προώθησης, ας συζητήσουμε και το θέμα του καλού συγχρονισμού. Όταν διαφημίζετε την προσφορά σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου διαδικτυακά, μπορείτε κάλλιστα να προσεγγίσετε πελάτες που βιώνουν κάτι που η Google αποκαλεί «στιγμές επιθυμίας για απόδραση». Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το στάδιο έχουν μόλις αρχίσει να σκέφονται πιθανούς προορισμούς και να φαντάζονται πώς θα είναι το ταξίδι τους. Μάλιστα, το 82% αυτών των ταξιδιωτών αναψυχής δεν έχουν κλείσει ακόμα τη διαμονή τους. Το ερώτημα είναι, λοιπόν: Θα τους πείσει η εξατομικευμένη σας προσφορά να κλείσουν σε εσάς τη διαμονή τους;

Αν και είναι λογικό να αρχίσετε να διαφημίζετε τις προσφορές σας για του Αγίου Βαλεντίνου στις αρχές του Ιανουαρίου, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να το κάνετε στις αρχές της περιόδου των Χριστουγέννων, για να ενισχύσετε ελαφρώς το ποσοστό διαμονής σας τον Φεβρουάριο.

Μιας και οι άντρες συνήθως ξοδεύουν περισσότερα χρήματα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα μπορούσατε να προωθήσετε την ειδική προσφορά σας ως το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορούν να κάνουν στο έταιρον ήμισύ τους. Στο κάτω κάτω, σε ποιον δεν αρέσει να ξετυλίγει το πρωί των Χριστουγέννων ένα δώρο που κρύβει μια ρομαντική απόδραση για δύο;

Κεραυνοβόλος έρωτας

Αφού προκαλέσετε το ενδιαφέρον σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωρίζετε ότι θα αρχίσουν να κάνουν αναζητήσεις στο διαδίκτυο δυνητικοί πελάτες, ώστε να μάθουν περισσότερα για το κατάλυμά σας. Ανεξάρτητα του πού θα καταλήξουν, είτε στον ιστότοπό σας είτε στο προφίλ σας στην trivago, θα χρειαστεί να τους βοηθήσετε να φανταστούν πώς θα είναι η διαμονή τους στο κατάλυμά σας.

Τα ευρήματα μιας νευρολογικής μελέτης του πανεπιστημίου Michigan State University αποκάλυψε ότι ο οπτικός φλοιός του εγκεφάλου, που ευθύνεται για την ερμηνεία και την επεξεργασία των οπτικών πληροφοριών που λαμβάνουν τα μάτια μας, είναι «πιο ισχυρός από ό,τι πιστεύαμε παλαιότερα» και μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που λαμβάνουμε αποφάσεις. Συνεπώς, όσο πιο ποιοτικές και συναφείς είναι οι φωτογραφίες σας τόσο πιο πειστικές θα είναι.

Οι φωτογραφίες σας θα πρέπει να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Ευκρίνεια. Αποφύγετε τα στοιχεία που μπορούν να μειώσουν τη διαύγεια μιας φωτογραφίας και να αποσπάσουν τους ταξιδιώτες από τον βασικό της σκοπό.
 • Υψηλή ανάλυση. Ιδανική ανάλυση θεωερίται εκείνη των 2.000 pixel, ειδάλλως φωτογραφίες με χαμηλή ανάλυση θα εμφανίζονται θολές.
  Ιδανικό φωτισμό. Εκμεταλλευτείτε τον φυσικό φωτισμό βγάζοντας φωτογραφίες κατά τις «χρυσές ώρες» της ημέρας, όπως αποκαλούν οι φωτογράφοι τη στιγμή λίγο μετά την ανατολή του ηλίου και μόλις πριν από τη δύση του.

Για το προφίλ σας στην trivago, προτείνουμε να εμφανίζετε τουλάχιστον 17 φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που επιδεικνύουν το κατάλυμά σας στα καλύτερά του. Και φυσικά, σε αυτό περιλαμβάνεται η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και άλλες γιορτές. Έτσι, οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να δουν πώς μεταμορφώνεται το κατάλυμά σας από τη μία εποχή στην άλλη.

Για να ολοκληρώσετε την εντύπωση που αφήνουν οι φωτογραφίες σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χρησιμοποιήσετε τον χώρο για την περιγραφή σας, προσθέτοντας λεπτομέρειες για το πώς γιορτάζεται η ημέρα αυτή στο κατάλυμά σας.

Και τέλος…
Μήπως σχεδιάζετε να διαφημίσετε και ειδικές τιμές ιστοτόπου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Τότε σίγουρα θα είναι καλό να τις διαδώσετε και αυτές. Για παράδειγμα, μπορείτε να προωθήσετε τις ειδικές τιμές ιστοτόπου σας στην trivago με το Rate Connect.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 04/10 22:41

  Athens Beach Club A.E. | Έναρξη έργων για την ανάπλαση της Ακτής Β' Βούλας

 2. 04/10 16:30

  ΕΟΤ Κάτω Χωρών | Προβολή της Σύρου σε Βέλγιο και Ολλανδία

 3. 04/10 16:27

  AEGEAN | Επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα με τη στήριξη της ΤΕΜΕΣ (Costa Navarino)

 4. 04/10 15:23

  Τα ¾ των Ευρωπαίων τάσσονται υπέρ της χρήσης ψηφιακών ταξιδιωτικών εγγράφων

 5. 04/10 14:47

  Airbnb | Φλωρεντία: Τέλος στις νέες βραχυχρόνιες μισθώσεις στο ιστορικό κέντρο

 6. 04/10 14:33

  Ν. Κελαϊδίτης: «Αθήνα Ψηλά» στις Επενδύσεις και στον Τουρισμό - Στόχος τα οφέλη τους να διαχέονται στους Αθηναίους

 7. 04/10 14:20

  Τουρισμός: Προς εξαφάνιση οι διακοπές όπως τις γνωρίζουμε το 2040, λόγω κλιματικής αλλαγής - Η Ελλάδα θα είναι ανυπόφορος προορισμός

 8. 04/10 12:45

  Handelsblatt | Εντυπωσιακή η ανάπτυξη των χωρών του Νότου αλλά... Ο τουρισμός δύσκολα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται

 9. 04/10 12:41

  Η TUI αναζητά να καλύψει 1.100 κενές θέσεις εργασίας με εργαζομένους από άλλους κλάδους

 10. 04/10 12:17

  Το Άμστερνταμ θα έχει τον ακριβότερο τουριστικό φόρο στην Ευρώπη το 2024

 11. 04/10 12:16

  Έρχονται τα οικονομικά ξενοδοχεία Four Points Express by Sheraton από την Marriott

 12. 04/10 12:08

  Τουρισμός | +27% τα τουριστικά έσοδα στην Κύπρο το 7μηνο του 2023

 13. 04/10 11:53

  Ισπανικός τουρισμός | Οι διανυκτερεύσεις σε μη ξενοδοχειακά καταλύματα στο 8μηνο ξεπέρασαν το 2019

 14. 04/10 11:25

  ΤUI | «Digital Hub» στο Πόρτο, με στόχο τη μετατροπή της σε παγκόσμια εταιρεία ψηφιακής πλατφόρμας ταξιδιών

 15. 04/10 07:43

  Το ΞΕΕ χρηματοδοτεί τη μελέτη αναδάσωσης των πυρόπληκτων περιοχών της Ρόδου

 16. 04/10 07:39

  Πράσινο φως για μακροχρόνια μίσθωση του ξενώνα ΔΟΛΟΠΙΑ

 17. 04/10 07:37

  Δήμος Κέας: Ανάθεση για ηλεκτρονικό marketing τουρισμού

 18. 04/10 07:36

  Κλιματική αλλαγή και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σε Καβάλα και Θάσο

 19. 04/10 07:33

  Παγκόσμιοι αγώνες IRONMAN 70.3 στη Βουλιαγμένη

 20. 03/10 16:28

  CNT | Αυτά είναι τα 4 (+1) Ελληνικά ξενοδοχεία που αναδείχθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα στην Ευρώπη και τον κόσμο για το 2023

 21. 03/10 15:56

  Χωρίς ETIAS τα ταξίδια των Αμερικανών στην Ευρώπη και το 2024

 22. 03/10 15:03

  Resonance: Η Αθήνα στην 48η θέση της παγκόσμιας κατάταξης καλύτερων πόλεων για το 2024

 23. 03/10 15:00

  Προς απαγόρευση των κινητών στα βρετανικά σχολεία

 24. 03/10 14:11

  FedHATTA: Συνάντηση με την Μελίνα Δασκαλάκη - "Μόνο οι συνέργειες μπορούν να εγγυηθούν το αύριο"

 25. 03/10 14:03

  Σε διαβούλευση το σ/ν Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης | Νέες προθεσμίες κατάταξης των ξενοδοχείων - Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

 26. 03/10 12:46

  CNT | 9 στα 20 καλύτερα Ευρωπαϊκά νησιά για το 2023 είναι Ελληνικά! Πώς τα αξιολόγησαν οι ταξιδιώτες

 27. 03/10 12:38

  Ζευγάρι συνταξιούχων Αυστραλών επέλεξε τις κρουαζιέρες από τον οίκο ευγηρίας

 28. 03/10 12:11

  Αεροδρόμιο Αθήνας | Η επιβατική κίνηση ξεπέρασε το 2019 τόσο τον Σεπτέμβριο, όσο και στο 9μηνο

 29. 03/10 11:32

  Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

 30. 03/10 10:34

  Τουρισμός | Διεθνή ταξίδια επιλέγει 1 στους 2 καταναλωτές από 12 χώρες - oι 4 τύποι ταξιδιωτών

 31. 03/10 10:10

  AEGEAN | Το νέο χειμερινό πρόγραμμα 2023/ 2024

 32. 03/10 07:49

  Ενδιαφέρον για απευθείας αεροπορική σύνδεση Μπάνια Λούκα – Αθήνας

 33. 03/10 07:46

  Αυξημένο το ενδιαφέρον των Καναδών για διακοπές στην Ελλάδα

 34. 03/10 07:45

  ΕΑΤΑ: Διεκδίκηση του ετήσιου συνεδρίου του ΙAPCO και του ICCA για το 2027

 35. 03/10 07:42

  Μουσικός Λαβύρινθος στο Σπίτι των Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών

 36. 03/10 07:39

  Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας

 37. 02/10 17:34

  Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. της ΠΟΞ

 38. 02/10 15:05

  Aurinkomatkat: Καθαρισμός του βορειοδυτικού τμήματος της ακτής της Ρόδου με τη βοήθεια τουριστών

 39. 02/10 14:53

  ΕΛΚΕΘΕ | Έκτακτες δειγματοληψίες στην περιοχή του Παγασητικού και του Θερμαϊκού Κόλπου

 40. 02/10 14:48

  Στο Επιμελητήριο Χανίων ο Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα

 41. 02/10 14:43

  Τουρισμός | Η Ελλάδα σάρωσε στα World Travel Awards - Διακρίσεις για Αθήνα, Μάνη, τουριστικές εταιρίες και ξενοδοχεία

 42. 02/10 12:59

  CHECK24 | Κρήτη, Ρόδος, Κως στο top-10 για διακοπές το φθινόπωρο – Ακριβότερα από πέρυσι τα πακέτα

 43. 02/10 12:00

  Ελληνίδα η νέα διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ του ξενοδοχείου The Ben West Palm

 44. 02/10 11:14

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Συλλυπητήριο μήνυμα για το Νίκο Σκουλά

 45. 02/10 10:58

  Έρευνα | Οι μισοί ξενοδοχοϋπάλληλοι στα ξενοδοχεία της Κρήτης έχουν σκεφτεί να αλλάξουν δουλειά

 46. 02/10 10:46

  Η συμβολή των 10.000 ξενοδοχείων στην επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού | Μανώλης Γιαννούλης

 47. 02/10 10:23

  Τουρισμός | Booking.com και Statista: Πώς βλέπει ο κλάδος των καταλυμάτων στην Ευρώπη το θέμα της βιωσιμότητας- ανέτοιμοι οι Έλληνες

 48. 02/10 10:00

  Στο Παρίσι για επαφές με τουριστικούς παράγοντες ο Δ. Φραγκάκης

 49. 02/10 07:48

  Πάρος: Διαγωνισμός για την 25ετή εκμίσθωση του ξενώνα Μάρπησσας

 50. 02/10 07:46

  Διαγωνισμός για marketing support σε αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με το εξωτερικό

 51. 02/10 07:45

  Βόρεια Μακεδονία: Αύξηση 44% στις αφίξεις ξένων τουριστών στο επτάμηνο

 52. 02/10 07:43

  Ισπανία: Στο 3,5 % ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού τον Σεπτέμβριο

 53. 02/10 07:35

  Μνημόνιο συνεργασίας για το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

 54. 01/10 16:33

  H οδική γέφυρα Κήποι – Ύψαλα θα ανοίξει νέα εποχή για τα ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 55. 01/10 07:48

  Διαγωνισμός για ψηφιακό ξεναγό στην Παροικιά Πάρου

 56. 01/10 07:43

  Συνέδριο Rhodes Model Regional Co-operation 2023 στη Ρόδο

 57. 30/09 18:58

  Tο βιολί του Μότσαρτ μάγεψε τους επισκέπτες στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο

 58. 30/09 07:43

  Summer School του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών στην Αθήνα

 59. 29/09 22:47

  Το Digital Nomad Couple στη Μεσσηνία

 60. 29/09 18:32

  Στο Δήμο Χανίων παραχωρεί η ΕΤΑΔ το Φρούριο Ιτζεδίν

 61. 29/09 16:32

  Ντρισμπιώτη & Μουρούτσος στη φετινή γιορτή του Navarino Challenge

 62. 29/09 15:13

  Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: Αποχαιρετιστήριο στο Νίκο Σκουλά

 63. 29/09 13:56

  Βαλεαρίδες: Οι παράνομες μισθώσεις θα σφραγίζονται

 64. 29/09 13:40

  ΕΟΤ: Επιδιώκουμε ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο με έμφαση στην αειφορία - Ομιλίες Α. Γκερέκου και Δ. Φραγκάκη στο συνέδριο της ECTAA

 65. 29/09 13:30

  ΤΑΙΠΕΔ: Προσφορά για την «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη»

 66. 29/09 13:13

  Τουρισμός: Το 40% αγγίζουν οι αυξήσεις στις τιμές διακοπών στη Μεσόγειο το φθινόπωρο - Οι τιμές σε Κρήτη, Ρόδο και Κω

 67. 29/09 12:00

  Τουρισμός | Expedia: Αυτό το μονοπάτι ακολουθούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες πριν προβούν σε κράτηση

 68. 29/09 11:39

  BeachBound Vacations: Η Κέρκυρα νέος προορισμός στα πακέτα all inclusive

 69. 29/09 11:14

  FedHATTA/ HATTA/ ECTAA: Η Ελλάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά στην αιχμή των εξελίξεων στον Ευρωπαϊκό τουρισμό

 70. 29/09 10:44

  Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat | Νέο ξενοδοχείο στα Εμιράτα εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη

 71. 29/09 10:34

  ΕΟΤ | Προώθηση της Δυτικής Πελοποννήσου στην Αυστρία και Σλοβακία

 72. 29/09 07:40

  Αριστοτέλειο | Στο Ζορπίδης Τράβελ φοιτητικές μετακινήσεις

 73. 29/09 07:37

  Αλβανία: Ραγδαία αύξηση ξένων επενδύσεων σε ακίνητα

 74. 29/09 07:33

  Η μεγάλη επιστροφή των τουριστών στη Γαλλία

 75. 29/09 07:29

  Η καλή πορεία του τουρισμού στον Λίβανο

 76. 29/09 07:27

  Ελληνική συμμετοχή σε Φεστιβάλ κρασιού στη Βουδαπέστη

 77. 28/09 23:44

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κραυγή απόγνωσης: SOS

 78. 28/09 19:02

  ΕΞΑΑΑ | Χαμηλότερες επιδόσεις από το 2019 τόσο τον Αύγουστο όσο και το 8μηνο για τα ξενοδοχεία της Αθήνας

 79. 28/09 15:50

  ΤΑΙΠΕΔ: Ο ΟΛΘ προτιμητέος επενδυτής για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

 80. 28/09 14:33

  Η πόλη της Αθήνας υποδέχεται τον ευρωπαϊκό τουρισμό – Συνάντηση του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη με την ECTAA

 81. 28/09 14:31

  Ρωσικός τουρισμός: Διπλάσια ζήτηση από πέρυσι για ξενοδοχεία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

 82. 28/09 14:05

  Με συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου γιόρτασε η Ρόδος την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023

 83. 28/09 12:27

  Η Ελλάδα είχε τις ακριβότερες βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη το καλοκαίρι - Τιμές... Ελβετίας και Βρετανίας!

 84. 28/09 12:02

  Τουρισμός | Πώς διαμορφώνεται ο φόρος διαμονής στην Ιταλία- τα έσοδα των Δήμων

 85. 28/09 11:44

  Απαγόρευση κυκλοφορίας σε χωριά της Εύβοιας - Χιλιάδες τόνοι νερού έπεσαν από Μαντούδι μέχρι Ιστιαία

 86. 28/09 11:41

  Εικόνες καταστροφής στο Βόλο: Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας

 87. 28/09 11:17

  ΙNSETE Intelligence | Μείωση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων στις Κυκλάδες το 8μηνο

 88. 28/09 11:06

  Uber | Έρευνα: Ποια προβλήματα δημιουργούν άγχος στους ταξιδιώτες

 89. 28/09 10:39

  Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σκουλάς, πρώτος υπουργός Τουρισμού και επί σειρά ετών ΓΓ του ΕΟΤ

 90. 28/09 10:25

  Ρομπότ μπαρίστας στη Νέα Υόρκη

 91. 28/09 07:47

  Εκμισθώθηκε ο Ξενώνας Οινοχωρίου με 51 ευρώ το μήνα

 92. 28/09 07:39

  Συμπεριληπτικά, ελκυστικά και βιώσιμα μουσεία

 93. 28/09 07:34

  Η οικονομία της Ισπανίας παραμένει σε θετική πορεία

 94. 28/09 07:31

  Ηνωμένο Βασίλειο: Ελαφρά κάμψη του πληθωρισμού

 95. 27/09 19:17

  Θεσμοθετείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού - Συνάντηση της ηγεσίας του τουρισμού με τον κ.Χαρδαλιά

 96. 27/09 16:54

  Τεχνητή νοημοσύνη: 2 στους 3 ταξιδιώτες θέλουν να τη δοκιμάσουν – Πιο ικανοποιημένοι από τις διακοπές όσοι τη χρησιμοποιούν

 97. 27/09 16:08

  Η Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης

 98. 27/09 16:07

  Πολιτιστικός τουρισμός: "Να ανησυχούμε περισσότερο για την τεχνητή νοημοσύνη παρά για την κλιματική αλλαγή"

 99. 27/09 14:12

  Χιλιάδες Βρετανοί χάνουν τις πτήσεις τους μέχρι την Κυριακή - Ακυρώσεις 160 πτήσεων στο Γκάτουικ λόγω έξαρσης COVID

 100. 27/09 14:04

  Συνάντηση Ράπτη- Πατουλίδου | H στρατηγική τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο