Κορυφαίες συμβουλές για να προωθήσετε το κατάλυμά σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κορυφαίες συμβουλές για να προωθήσετε το κατάλυμά σας την ημέρα του Αγίου ΒαλεντίνουΠηγή φωτο: pixabay.com

Με το που νομίζατε ότι έφτασε η στιγμή να πάρετε μια ανάσα μετά την ξέφρενη περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πλησιάζει κιόλας μία ακόμα γιορτή: η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Καθώς το 17% των ενηλίκων κατά μέσο όρο σχεδιάζει να γιορτάσει αυτήν την ημέρα με μια ρομαντική απόδραση, αυτό σημαίνει ότι έφτασε η στιγμή να σηκώσετε (ξανά) τα μανίκια σας και να αρχίσετε να προωθείτε το κατάλυμά σας για την πιο γλυκιά γιορτή του έτους. Δείτε τις κορυφαίες συμβουλές από το businessblog της trivago, που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Διαβάστε το κείμενο του businessblog....

Έρωτας παντού

Ο καλύτερος τρόπος να διευκολύνετε τους ταξιδιώτες να βρουν περιεχόμενο που έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες τους είναι η εξατομίκευση των προσφορών σας. Όσο πιο συναφείς και ουσιαστικές είναι τόσο πιο πιθανό είναι να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης, μπορείτε να στοχεύσετε δυνητικούς πελάτες με τις προσφορές σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθ’ όλη την εμπειρία πελάτη, από το στάδιο του προγραμματισμού μέχρι το check-in.

Αν δεν είστε σίγουροι ποιες είναι οι καλύτερες παροχές για να προωθήσετε, εξετάστε τα δυνατά σημεία του καταλύματός σας, ειδικά την τοποθεσία του. Προφανώς δεν έχει κάθε κατάλυμα τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες σπα ή ρομαντικό δείπνο για δύο, αλλά η συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες αποτελεί μια επιλογή. Οι επιχειρηματικές συνδέσεις ανάμεσα σε διαφορετικούς κλάδους στην περιοχή σας όχι μόνο προάγουν την αμοιβαία ανάπτυξη, αλλά αποτελούν και καλές πηγές μάρκετνιγκ για το κατάλυμά σας.

Μα, φυσικά, και οι απλές χειρονομίες είναι όμορφες. Μπορείτε να χαροποιήσετε εύκολα τους πελάτες σας προσφέροντάς τους αφράτα καλούδια φτιαγμένα με αγάπη, ένα δωρεάν ρόφημα κατά το check-in ή ακόμα και τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης του mini bar. Οι πιθανότητες είναι απεριόριστες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, ώστε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία πελάτη.

Διαδώστε την αγάπη

Αφού αποφασίσετε τι προσφορά θα κάνετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πιο κατάλληλη πλατφόρμα για την προώθησή τους θα είναι μάλλον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν έρθετε σε επαφή με τους προηγούμενους πελάτες διαδικτυακά, οι δραστηριότητες επαναληπτικού μάρκετνιγκ μπορούν να τους υπενθυμίσουν ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένας εξαιρετικός λόγος να κάνουν ξανά κράτηση. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε εκεί. Διευρύνετε το κοινό σας, στοχεύοντας και τους ανθρώπους εκείνους που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τους προηγούμενους πελάτες σας. Είναι ευκολότερο από όσο μπορεί να φαντάζεστε.

Το Facebook, για παράδειγμα, μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε ένα παρόμοιο κοινό που βασίζεται στους προηγούμενους πελάτες σας, με επίκεντρο τα δημογραφικά χαρακτηριστικά, τα ενδιαφέροντα και την τοποθεσία τους, μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, το Facebook θα προωθήσει τη διαφήμισή σας σε ένα παρόμοιο κοινό, που μπορεί να ενδιαφέρεται και εκείνο για το κατάλυμά σας.

Αν χρησιμοποιείτε Instagram, δοκιμάστε τα Instagram Reels, καθώς παρουσιάζουν 22% υψηλότερα ποσοστά αλληλεπίδρασης από τα κανονικά βίντεο στην πλατφόρμα. Καθώς τα Reels είναι ανιχνεύσιμα στο Instagram, έχετε επίσης τη δυνατότητα να διευρύνετε την απήχησή σας στην κοινότητα του Instagram. Μπορείτε να κοινοποιήσετε Reels στη ροή σας στο Instagram, να τα προσθέσετε στις Ιστορίες σας, αλλά και να τα αναρτήσετε στη σελίδα σας στο Facebook.

Μην ξεχάσετε, επίσης, τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email. Εάν οι προηγούμενοι και οι τακτικοί πελάτες σας λάβουν μια προσφορά σας για του Αγίου Βαλεντίνου στη θυρίδα εισερχομένων τους, μπορεί να αποφασίσουν να σας προτιμήσουν ξανά τον Φεβρουάριο.

Μιας και μιλάμε για το θέμα της προώθησης, ας συζητήσουμε και το θέμα του καλού συγχρονισμού. Όταν διαφημίζετε την προσφορά σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου διαδικτυακά, μπορείτε κάλλιστα να προσεγγίσετε πελάτες που βιώνουν κάτι που η Google αποκαλεί «στιγμές επιθυμίας για απόδραση». Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το στάδιο έχουν μόλις αρχίσει να σκέφονται πιθανούς προορισμούς και να φαντάζονται πώς θα είναι το ταξίδι τους. Μάλιστα, το 82% αυτών των ταξιδιωτών αναψυχής δεν έχουν κλείσει ακόμα τη διαμονή τους. Το ερώτημα είναι, λοιπόν: Θα τους πείσει η εξατομικευμένη σας προσφορά να κλείσουν σε εσάς τη διαμονή τους;

Αν και είναι λογικό να αρχίσετε να διαφημίζετε τις προσφορές σας για του Αγίου Βαλεντίνου στις αρχές του Ιανουαρίου, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να το κάνετε στις αρχές της περιόδου των Χριστουγέννων, για να ενισχύσετε ελαφρώς το ποσοστό διαμονής σας τον Φεβρουάριο.

Μιας και οι άντρες συνήθως ξοδεύουν περισσότερα χρήματα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα μπορούσατε να προωθήσετε την ειδική προσφορά σας ως το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορούν να κάνουν στο έταιρον ήμισύ τους. Στο κάτω κάτω, σε ποιον δεν αρέσει να ξετυλίγει το πρωί των Χριστουγέννων ένα δώρο που κρύβει μια ρομαντική απόδραση για δύο;

Κεραυνοβόλος έρωτας

Αφού προκαλέσετε το ενδιαφέρον σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωρίζετε ότι θα αρχίσουν να κάνουν αναζητήσεις στο διαδίκτυο δυνητικοί πελάτες, ώστε να μάθουν περισσότερα για το κατάλυμά σας. Ανεξάρτητα του πού θα καταλήξουν, είτε στον ιστότοπό σας είτε στο προφίλ σας στην trivago, θα χρειαστεί να τους βοηθήσετε να φανταστούν πώς θα είναι η διαμονή τους στο κατάλυμά σας.

Τα ευρήματα μιας νευρολογικής μελέτης του πανεπιστημίου Michigan State University αποκάλυψε ότι ο οπτικός φλοιός του εγκεφάλου, που ευθύνεται για την ερμηνεία και την επεξεργασία των οπτικών πληροφοριών που λαμβάνουν τα μάτια μας, είναι «πιο ισχυρός από ό,τι πιστεύαμε παλαιότερα» και μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που λαμβάνουμε αποφάσεις. Συνεπώς, όσο πιο ποιοτικές και συναφείς είναι οι φωτογραφίες σας τόσο πιο πειστικές θα είναι.

Οι φωτογραφίες σας θα πρέπει να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Ευκρίνεια. Αποφύγετε τα στοιχεία που μπορούν να μειώσουν τη διαύγεια μιας φωτογραφίας και να αποσπάσουν τους ταξιδιώτες από τον βασικό της σκοπό.
 • Υψηλή ανάλυση. Ιδανική ανάλυση θεωερίται εκείνη των 2.000 pixel, ειδάλλως φωτογραφίες με χαμηλή ανάλυση θα εμφανίζονται θολές.
  Ιδανικό φωτισμό. Εκμεταλλευτείτε τον φυσικό φωτισμό βγάζοντας φωτογραφίες κατά τις «χρυσές ώρες» της ημέρας, όπως αποκαλούν οι φωτογράφοι τη στιγμή λίγο μετά την ανατολή του ηλίου και μόλις πριν από τη δύση του.

Για το προφίλ σας στην trivago, προτείνουμε να εμφανίζετε τουλάχιστον 17 φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που επιδεικνύουν το κατάλυμά σας στα καλύτερά του. Και φυσικά, σε αυτό περιλαμβάνεται η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και άλλες γιορτές. Έτσι, οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να δουν πώς μεταμορφώνεται το κατάλυμά σας από τη μία εποχή στην άλλη.

Για να ολοκληρώσετε την εντύπωση που αφήνουν οι φωτογραφίες σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χρησιμοποιήσετε τον χώρο για την περιγραφή σας, προσθέτοντας λεπτομέρειες για το πώς γιορτάζεται η ημέρα αυτή στο κατάλυμά σας.

Και τέλος…
Μήπως σχεδιάζετε να διαφημίσετε και ειδικές τιμές ιστοτόπου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Τότε σίγουρα θα είναι καλό να τις διαδώσετε και αυτές. Για παράδειγμα, μπορείτε να προωθήσετε τις ειδικές τιμές ιστοτόπου σας στην trivago με το Rate Connect.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 05/02 08:43

  Τυρναβίτικο Καρναβάλι - Μπουρανί

 2. 05/02 08:41

  Αίγυπτος: Επενδυτικές ευκαιρίες 30 δισ. δολ. στον τουριστικό τομέα

 3. 04/02 18:44

  Η Ελευσίνα πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης | Τελετή έναρξης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 4. 04/02 18:38

  Βασίλης Κικίλιας: “Η Δυτική Μακεδονία το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Υπ. Τουρισμού”

 5. 04/02 12:53

  TripAdvisor | Παγκόσμιος τουρισμός: Τα ταξίδια η απόλυτη προτεραιότητα των πολιτών - το 95% μειώνει άλλες δαπάνες για τις διακοπές

 6. 04/02 08:41

  Οι τιμές των εισιτηρίων στα Σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης για το 2023

 7. 04/02 08:40

  Ισπανία: 105 δισ. ευρώ οι δαπάνες για τρόφιμα, ποτά και καταναλωτικά προϊόντα τo 2022

 8. 03/02 18:19

  8 επενδυτικά σχέδια ενδιαφέρονται για το λιμάνι του Βόλου

 9. 03/02 18:01

  Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2023 στην Πιερία

 10. 03/02 17:46

  Άγριο μαλλιοτράβηγμα σε πτήση – Γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση στο παράθυρο (βίντεο)

 11. 03/02 16:16

  FTI: Έμφαση σε μικρότερα ελληνικά νησιά το 2023 και προσθήκη νέων ελληνικών ξενοδοχείων

 12. 03/02 15:14

  Ιππικό υπερθέαμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Περήφανα άλογα κάλπασαν στους δρόμους (βίντεο – φωτογραφίες)

 13. 03/02 14:43

  Ελληνικός τουρισμός: Κατά 11,5% θα αναπτύσσεται κάθε χρόνο η αγορά πολυτελών ταξιδιών στην Ελλάδα μέχρι το 2030

 14. 03/02 14:06

  Mια Ελληνίδα που διαπρέπει στις ΗΠΑ, επίτιμη διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών

 15. 03/02 13:28

  Το Άμστερνταμ βάζει τέλος στα τουριστικά λεωφορεία στο κέντρο της πόλης

 16. 03/02 12:29

  TUS Airways | Πτήσεις από Λάρνακα προς Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Κέρκυρα

 17. 03/02 11:58

  Emirates | Δοκιμαστική πτήση-ορόσημο με 100% Βιώσιμο Αεροπορικό Καύσιμο

 18. 03/02 11:52

  Κατώτατος μισθός: Οι προτάσεις των φορέων και η διαδικασία για την τελική εισήγηση

 19. 03/02 11:34

  Ε.Ξ. Ηρακλείου | Διαπραγματεύσεις για υπογραφή της νέας τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

 20. 03/02 10:25

  Τουρισμός 2023 | Η Ελλάδα στο top10 των ευρωπαϊκών χωρών για τους ταξιδιώτες από τις άλλες ηπείρους

 21. 03/02 08:52

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για δύο νέα ξενοδοχεία σε Μυτιλήνη και Σύβοτα

 22. 03/02 08:50

  Ολλανδία: Αύξηση ρεκόρ στους μισθούς αλλά το πραγματικό εισόδημα μειώθηκε

 23. 03/02 08:47

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Δράσεις για την προσέλκυση περισσότερων κινηματογραφικών παραγωγών

 24. 03/02 08:44

  Ισπανία: Στο 5,8% ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού τον Ιανουάριο

 25. 03/02 08:41

  Γιατί μειώθηκε η ανεργία στη Γαλλία

 26. 02/02 18:16

  Ξυπνάει το ηφαίστειο Κολούμπος της Σαντορίνης

 27. 02/02 17:02

  Αθηναϊκά ξενοδοχεία 2022 | -10,7% η μέση πληρότητα έναντι του 2019, αλλά ο Δεκέμβριος ξεπέρασε τα προπανδημικά επίπεδα

 28. 02/02 15:37

  FedHATTA/ HATTA | Νέες δυνατότητες τουριστικής συνεργασίας με την Αλβανία

 29. 02/02 15:26

  Το παράδοξο της Τουρκίας: Στόχος για 90 εκατ. τουρίστες το 2028 αλλά και 100% επίτευξη των στόχων αειφόρου τουρισμού

 30. 02/02 14:50

  Η Crystal Cruises ξαναγεννιέται με νέα ονομασία και όραμα - Από την Αθήνα οι πρώτες κρουαζιέρες

 31. 02/02 13:26

  Βασίλης Κικίλιας: H σεζόν θα έχει ξεκινήσει σε όποιο χρόνο και αν πραγματοποιηθούν οι εκλογές

 32. 02/02 13:21

  Ευρωπαϊκός τουρισμός 2023: Σταδιακή επιστροφή των Κινέζων και επαναφορά των Αμερικανών το α’ τετράμηνο

 33. 02/02 12:50

  Dusit Suites Athens: Ανοίγει στην Αθήνα το πρώτο ξενοδοχείο της Ταϊλανδικής αλυσίδας Dusit Hotels στην Ευρώπη

 34. 02/02 12:10

  «Στον αέρα» η νέα αναβαθμισμένη εταιρική ιστοσελίδα του ΕΟΤ

 35. 02/02 10:39

  Το superyacht των 86 εκατομμυρίων δολαρίων που μπορεί να «πετάξει» πάνω από το νερό - Φωτογραφίες

 36. 02/02 09:28

  Τουρισμός | Ονειρεμένα ταξίδια με οργανωμένα πακέτα διακοπών θέλουν το 2023 οι Βρετανοί- στις top επιλογές η Ελλάδα

 37. 02/02 08:58

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Καστροσυκιά

 38. 02/02 08:51

  Airbnb | Πώς τα πολιτιστικά ταξίδια ξεκλειδώνουν τουριστικά οφέλη για τις κοινότητες της ΕΕ

 39. 02/02 08:40

  Vegan τάσεις στα εστιατόρια της Ευρώπης, ακόμη και στα ελληνικά

 40. 02/02 08:32

  Ισπανία: Στα 1.080 ευρώ ο κατώτατος μισθός

 41. 02/02 06:43

  Κως και Ρόδος στους ρυθμούς του Καρναβαλιού

 42. 01/02 18:41

  Γερμανικοί φόβοι για πόλεμο και εκτός Ουκρανίας - το 34% φοβάται εισβολή της Ρωσίας στη Γερμανία

 43. 01/02 18:11

  Πτώχευσε η νορβηγική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Flyr - είχε πτήσεις και προς Ελλάδα

 44. 01/02 17:35

  Νέα 3ετής συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας AEGEAN και TUI France για πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λιλ

 45. 01/02 15:57

  Ελλάδα - Αλβανία: Κοινές δράσεις ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος τους 

 46. 01/02 14:14

  WWF: 15.000 νέα φυτά στο Σούνιο- Έργο πρότυπης αποκατάστασης

 47. 01/02 13:42

  Τουρκικός τουρισμός | Στα επίπεδα του 2019 οι αφίξεις το 2022- σχέδιο για ανάδειξη 9 προορισμών και 20 επιμέρους προϊόντων

 48. 01/02 13:29

  ΞΕΕ | Οι τελευταίες τάσεις στα ξενοδοχεία στο 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας

 49. 01/02 13:16

  Από τον ήλιο το 13% της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα το 2022 - Οι Top5 χώρες

 50. 01/02 13:05

  Ανακατασκευή του αναψυκτηρίου στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας

 51. 01/02 12:56

  Νέα Υπουργική Απόφαση για τα ύψη των κτιρίων

 52. 01/02 12:28

  4 ξενοδοχεία προβλέπει το Master Plan του Λιμένα Πειραιά

 53. 01/02 12:12

  «Τουρισμός για όλους» | 125.000 νέοι δικαιούχοι, 400.000 συνολικά

 54. 01/02 12:00

  Η κρουαζιέρα πολυτελείας αναδεικνύει νέους προορισμούς - Στη Θεσσαλονίκη το έβδομο Posidonia Sea Tourism Forum

 55. 01/02 11:04

  2013 – 2023: 10 χρόνια Marketing Greece

 56. 01/02 10:30

  Ευρωβαρόμετρο | Το μέσο ανάκαμψης NextGenerationEU ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες των πολιτών

 57. 01/02 10:04

  Παράταση NOTAM με τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα των ταξιδιωτών από την Κίνα.

 58. 01/02 09:50

  Πώς οι επιχειρήσεις επωφελούνται από τα συστήματα της Planet!

 59. 01/02 08:20

  Κατεδάφιση κτιρίου με χρήση ξενοδοχείου στην Κομοτηνή - Νέο ξενοδοχείο στη Νάξο

 60. 01/02 08:18

  Πράσινο φως για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στους οικισμούς Πλαταριάς και Πογωνιάς

 61. 01/02 08:15

  Διαγωνισμός για λειτουργία καντίνα στον Συνοριακό Σταθμό Κρυσταλλοπηγής

 62. 01/02 08:13

  Διασύνδεση ηλεκτρικής ενέργειας Ελλάδας-Αφρικής

 63. 01/02 08:07

  Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας στη Λάρισα

 64. 31/01 19:19

  Γερμανία: Ζήτηση-σοκ τον Ιανουάριο για διακοπές – Πωλήσεις πάνω από το 2019, με αμείωτο ρυθμό από τον Δεκέμβριο!

 65. 31/01 18:47

  Γερμανικός τουρισμός: Ακόμα και οι παντρεμένοι θέλουν να ταξιδέψουν μόνοι το 2023! 7 στους 10 επιθυμούν μοναχικά ταξίδια

 66. 31/01 18:39

  Προσφορά, από τον Δ, Μελισσανίδη, για το Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο - Αθλητικές και ήπιες τουριστικές χρήσεις

 67. 31/01 18:22

  Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Ολύμπου στην UNESCO

 68. 31/01 18:15

  Στα Aria Hotels τo boutique ξενοδοχείο Villa Selena στη Σύρο

 69. 31/01 17:49

  Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων: Ημέρα καριέρας 2023 στα Χανιά

 70. 31/01 17:43

  Η νέα διευθύντρια της έκθεσης ΙΤΒ

 71. 31/01 14:40

  Sunweb: Επέστρεψαν οι προκρατήσεις τον Ιανουάριο του 2023 – Η Ελλάδα στις πρώτες επιλογές των Ολλανδών

 72. 31/01 14:29

  Apollo: Εάν οι πωλήσεις συνεχιστούν με αυτούς τους ρυθμούς, η Ελλάδα θα βγει sold out πριν το καλοκαίρι!

 73. 31/01 13:37

  Τουρισμός: Η κρίση ακρίβειας οδηγεί τους Βρετανούς σε διακοπές εκτός υψηλής σεζόν

 74. 31/01 13:25

  Βασίλης Κικίλιας: Αεροπορική σύνδεση 4 νέων ελληνικών προορισμών με Βελιγράδι

 75. 31/01 12:58

  Τουρισμός: Πού και με ποια κίνητρα θα ταξιδέψουν το 2023 οι Αμερικανοί, οι Ευρωπαίοι και οι Ασιάτες

 76. 31/01 12:28

  Τουρισμός | Γερμανοί συνταξιούχοι κατακλύζουν τα ξενοδοχεία της Αττάλειας το χειμώνα

 77. 31/01 11:48

  Στις 18 Μαρτίου το Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής

 78. 31/01 10:35

  “VILLA Π” Μια κατοικία στην καρδιά του Ελληνικού, σχεδιασμένη από το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos+Partners

 79. 31/01 10:20

  FedHATTA: Στον «αέρα» δεκάδες εργαζόμενοι Ελληνικών τουριστικών γραφείων που «δουλεύουν» με Ρωσία & Ουκρανία

 80. 31/01 10:16

  Βρετανία: Ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία

 81. 31/01 09:43

  Φαράγγι της Σαμαριάς | Πηγή ζωής, περιβαλλοντικό στολίδι και μεγάλο κεφάλαιο για την Οικονομία της Κρήτης

 82. 31/01 08:21

  Άδειες για ανακαίνιση δωματίων σε ξενοδοχείο της Αθήνας και για ανέγερση κτισμάτων στο Club Med στο Γρεγολίμανο

 83. 31/01 08:18

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Μύκονο και Σάμο

 84. 31/01 08:16

  Αποκατάσταση και ανάδειξη του ναού του Απόλλωνα Ζωστήρα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

 85. 31/01 08:13

  Οι διακοπές της κινεζικής Πρωτοχρονιάς αντικατοπτρίζουν την ανθεκτικότητα της οικονομίας της Κίνας

 86. 31/01 08:11

  Ισπανία: Ρυθμός ανάπτυξης 5,5% το 2022

 87. 30/01 23:06

  Στο παγκόσμιο δίκτυο πόλεων με αστικούς αμπελώνες η Θεσσαλονίκη

 88. 30/01 18:01

  Ο κόσμος της εργασίας στην αρχαία Αθήνα

 89. 30/01 17:48

  Τιμητική διάκριση στον Γρηγόρη Τάσιο από το Υπουργείο Τουρισμού - «Η τιμή για τη βράβευσή μου ανήκει σε όλους τους Έλληνες»

 90. 30/01 17:41

  Ζητούνται προτάσεις για τη δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας

 91. 30/01 17:16

  Η ΙΤΒ «στερεύει» από mega-εκθέτες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά – Γιατί αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν

 92. 30/01 16:56

  Β. Κικίλιας | Πώς θα λειτουργούν οι Οργανισμοί Διαχείρισης Προορισμών

 93. 30/01 16:45

  Costa Navarino | Έναρξη σεζόν στις 19 Φεβρουαρίου- ανοίγει το καλοκαίρι το Mandarin Oriental

 94. 30/01 15:34

  "Πράσινο φως" για υδατοδρόμιο στο λιμάνι Σκύρου

 95. 30/01 15:09

  Η Αθήνα στις 8 πιο ρομαντικές πρωτεύουσες της Ευρώπης για το 2023

 96. 30/01 14:53

  Ryanair: Προσλαμβάνει προσωπικό στην Ουκρανία, με το βλέμμα στο τέλος του πολέμου

 97. 30/01 14:31

  Οι ΗΠΑ πιέζουν την Τουρκία να βάλει STOP στις πτήσεις από τη Ρωσία

 98. 30/01 13:41

  Πρώτη σε ζήτηση η Ελλάδα στη Φιλανδία - «Τιμώμενη Χώρα» 2023 στην έκθεση MATKA NORDIC TRAVEL FAIR

 99. 30/01 13:09

  Νέο μπουτίκ πεντάστερο ξενοδοχείο της Grecotel στην Πλάκα

 100. 30/01 12:44

  ΥΠΕΞ Βρετανίας: Προειδοποίηση για μεγάλη πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος στην Τουρκία