Amadeus: Τέλος τα ταξίδια όπως τα ξέραμε - Οι 5 τάσεις που έρχονται το 2023 και αλλάζουν ολοκληρωτικά την ταξιδιωτική εμπειρία

Amadeus: Τέλος τα ταξίδια όπως τα ξέραμε - Οι 5 τάσεις που έρχονται το 2023 και αλλάζουν ολοκληρωτικά την ταξιδιωτική εμπειρίαΠηγή φωτό: Pixabay

Η συζήτηση για την επανάσταση της τεχνολογίας στα ταξίδια δεν γίνεται πλέον σε υποθετική βάση. Μέσα στο ερχόμενο 12μηνο θα παρατηρηθούν συνεχείς αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ταξιδεύει.

Πέντε από τις σημαντικότερες νέες εξελίξεις οι οποίες θα διαμορφωθούν στα ταξίδια το 2023 εντόπισε και αναδεικνύει έκθεση της κορυφαίας εταιρίας λύσεων τεχνολογίας στον ταξιδιωτικό κλάδο Amadeus, με τίτλο «Amadeus 2023 Travel Trends», οι οποίες συνοψίζονται ως εξής:

-Ένα νέο είδος ταξιδιωτικού πράκτορα αναδύεται: Η εξερεύνηση του metaverse θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες να εξερευνούν έναν προορισμό πριν φτάσουν σε αυτό ή να αναβιώνουν αναμνήσεις μετά την ολοκλήρωση των διακοπών.

-Βιομετρικά στοιχεία: Τα βιομετρικά στοιχεία θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ομαλής ταξιδιωτικής εμπειρίας πληρωμών.

-Ταξιδέψτε χωρίς αποσκευές: Τα ξενοδοχεία θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες περισσότερες διευκολύνσεις ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν με λιγότερες αποσκευές.

-Εργασία ταξιδεύοντας: Όσοι εργάζονται εξ αποστάσεως θα υιοθετήσουν ένα όλο και πιο νομαδικό στυλ διαβίωσης, ταξιδεύοντας σε διαφορετικά μέρη, καθώς οι πολιτικές της εξ αποστάσεως εργασίας γίνονται κανονικότητα.

-Καλωσορίστε τα διαλείμματα εργασίας που συμβάλλουν στο «δέσιμο» των εργαζομένων: Μια νέα κατηγορία επαγγελματικών ταξιδίων αναδύεται, η οποία εστιάζεται στη σύνδεση των ομάδων, στο κτίσιμο των σχέσεων και στο ξεκλείδωμα της δημιουργικότητας μακριά από γραφείο.

Οι ταξιδιωτικές τάσεις εντοπίστηκαν από την ομάδα ειδικών της της Amadeus, η οποία αναγνώρισε ότι ενώ η τεχνολογία είναι ο κύριος μοχλός της αλλαγής, και το Web3 και τα βιομετρικά στοιχεία θα παίξουν μεγάλο ρόλο, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εξίσου σημαντικές. Όλες οι τάσεις συνδέονται με προσωπικές και κοινωνικές ανησυχίες, από την επιθυμία να ταξιδεύουμε με πιο ελαφρύ οικολογικό αποτύπωμα μέχρι την επιθυμία περισσότερα άτομα να είναι ελεύθερα να εργάζονται από οπουδήποτε.

Τα ταξίδια δεν θα είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα – H έφοδος του metaverse

Τα επόμενα χρόνια, το metaverse θα αναβαθμίσει την αφοσίωση των ταξιδιωτών στο επόμενο επίπεδο. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαμβάνουν βαθύτερες πολιτιστικές εμπειρίες σε έναν διαδικτυακό κόσμο, εξερευνώντας εικονικές συναυλίες και εκθέσεις. Η τεχνολογία προσφέρει επίσης τεράστιες δυνατότητες για βοήθεια πριν από το ταξίδι και την ευκαιρία να «δοκιμάσετε πριν αγοράσετε», δημιουργώντας περαιτέρω περιπλάνηση και ενθουσιασμό. Αυτός ο τρόπος εξερεύνησης θα γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής ως ένας τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές θα μπορούν να δοκιμάζουν ακριβότερες υπηρεσίες, όπως οι διακοπές με κρουαζιέρες πολυτελείας.

Η Walt Disney Co. σχεδιάζει να δημιουργήσει μια περιήγηση σε θεματικό πάρκο στον πραγματικό κόσμο, η οποία θα ενσωματώνει μια παράλληλη τρισδιάστατη εμπειρία εικονικού κόσμου, ενώ η Σεούλ ανοίγει ένα μονοπάτι με σχέδια να μεταβεί στο metaverse το 2023 με μια πλατφόρμα με τίτλο «Metaverse Seoul». Η Qatar Airways, εν τω μεταξύ, ανακοίνωσε πρόσφατα το Qverse με πλήρωμα καμπίνας MetaHuman, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία περιήγησης, πλοήγησης και check-in στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad.

«Χαμογελαστή»... εμπειρία πληρωμής – Πληρώστε με την παλάμη του χεριού σας!

Οι βιομετρικές πληρωμές –μέσω ApplePay ή GooglePay– είναι πλέον mainstream τόσο για πληρωμές λιανικής όσο και για ταξιδιωτικές πληρωμές. Όμως τα επόμενα χρόνια, τα ταξίδια είναι πιθανό να αναβαθμίσουν περαιτέρω τις βιομετρικές πληρωμές.

Τα αεροδρόμια χρησιμοποιούν ήδη βιομετρικά στοιχεία για την αναγνώριση ταξιδιωτικών εγγράφων, επομένως το λογικό επόμενο βήμα είναι να αξιοποιήσουν αυτόν τον έλεγχο ταυτότητας για τυχόν πληρωμές που πραγματοποιούν οι ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε στην τσάντα για το πορτοφόλι σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε business class. Εάν ένας ταξιδιώτης χρησιμοποιεί βιομετρικά στοιχεία για να κάνει check-in, να αφήσει τις αποσκευές του και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, τότε οι ίδιοι έλεγχοι ταυτότητας θα μπορούσαν να καλύψουν πληρωμές που θα μπορούσαν να κάνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού - όπως η προσθήκη ενός γεύματος κατά την πτήση - παρέχοντας μια ομαλή εμπειρία πληρωμής.

Τα αεροδρόμια και οι ταξιδιωτικές εταιρίες θα προσφέρουν μια εντελώς ανέπαφη και άνετη εμπειρία πληρωμής στους επιβάτες με τη χρήση βιομετρικών στοιχείων, σε όλα τα σημεία του ταξιδιού. Από την πληρωμή εισιτηρίων τρένου μέχρι την αναβάθμιση θέσεων, τα γεύματα κατά την πτήση ή το ταμείο αργά στο ξενοδοχείο, ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο θα χρησιμοποιούν βολικές, πιο ασφαλείς, βιομετρικές λύσεις πληρωμής.

Μικρές δοκιμές του συστήματος έχουν ήδη ξεκινήσει στην Hudson, με την αξιοποίηση της  βιομετρικής λύσης πληρωμής Amazon One στο κατάστημά της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Νάσβιλ, επιτρέποντας στους πελάτες να πληρώνουν με την παλάμη του χεριού τους!

Ταξιδέψτε χωρίς βάρη!

Ο συνδυασμός πελατών που συνειδητοποιούν περισσότερο το αποτύπωμα άνθρακα των ταξιδιών τους και του κόστους των παραδοτέων αποσκευών, οδηγεί σε μείωση του όγκου των βαλιτσών. Τα περιττά φορτία με αποσκευές επώνυμων σχεδιαστών δεν είναι πλέον σύμβολο status – το αντίθετο.

Τα ξενοδοχεία προσφέρουν πλέον ολο και περισσότερο ενοικίαση ογκοδών αντικειμένων όπως ο αθλητικός εξοπλισμός και ρούχα προπόνησης, από διεθνείς προμηθευτές προκειμένου να ανταποκρίνονται στα γούστα των τουριστών.

Παράλληλα, οι ταξιδιώτες αναζητούν να αγοράσουν βασικά είδη από τον προορισμό, στηρίζοντας και αλληλεπιδρώντας με την τοπική κοινότητα και διασφαλίζοντας ότι αποκτούν ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Παγκόσμια brand όπως η Hilton προσφέρουν πια εξοπλισμό γυμναστικής, βοηθώντας τους ταξιδιώτες να έρθουν πιο κοντά στη «διαμονή χωρίς βαλίτσες». Αυτή η τάση αναμένεται να εξελιχθεί περαιτέρω.

Εξ αποστάσεως εργασία

Οι εργαζόμενοι που δουλεύουν εξ αποστάσεως θα συνηθίζουν σε έναν όλο και πιο νομαδικό τρόπο ζωής, μεταναστεύοντας σε διαφορετικές τοποθεσίες. Θα δούμε το εργατικό δυναμικό να περνά λιγότερο χρόνο στο σπίτι λόγω της εκτεταμένης εταιρικής πολιτικής «εργασίας από οπουδήποτε».

Οι εργαζόμενοι θα επιλέγουν να περνούν χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά τους στην εγχώρια αγορά ή μπορεί να περνούν ένα μήνα δουλεύοντας στο εξωτερικό.

Από κυβερνητικής σκοπιάς, θα δούμε τη συνεχή άνοδο του αριθμού των χωρών που θα ενθαρρύνουν τους ψηφιακούς νομάδες μέσω προγραμμάτων βίζα και κινήτρων. Χώρες όπως η Γεωργία, η Κροατία, η Ισλανδία και η Γερμανία έχουν ήδη επίσημα σχέδια για να προσελκύουν ψηφιακούς νομάδες.

Το Nomadlist είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τη παγκόσμια κοινότητα εργαζομένων εξ αποστάσεως που ζουν και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τους να βρουν τοποθεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές για να εργαστούν. Η πλατφόρμα κατατάσσει την Μπανγκόκ και τη Λισαβόνα στις πέντε κορυφαίες πόλεις της για ψηφιακή εργασία.

Η Amadeus κατέγραψε αύξηση 165% στις αναζητήσεις από το Σίδνεϊ για ταξίδια απομακρυσμένης εργασίας από τη Μπανγκόκ τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σύγκριση με το 2019. Υπήρξε επίσης αύξηση 74% στις αναζητήσεις για πτήσεις από Σάο Πάολο προς Λισαβόνα.

Υποδεχθείτε τα διαλείμματα δημιουργίας σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων

Τα επαγγελματικά ταξίδια επέστρεψαν, με μια διαφορά. Τα τελευταία χρόνια, πολλές εταιρείες έχουν εισάγει πολιτικές εργασίας από οπουδήποτε και μαζί με αυτό ήρθε η πρόκληση του δεσμού και της συνεργασίας της ομάδας.

Ως αποτέλεσμα, γινόμαστε μάρτυρες μιας ανοδικής πορείας στα σχέδια «εσωτερικών ταξιδιών», όπου οι ομάδες συγκεντρώνονται με σαφή σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων.

Η American Express Global Business Travel δημοσίευσε μάλιστα μια μελέτη με τίτλο «Γιατί τα επιχειρηματικά ταξίδια βρίσκονται στο επίκεντρο της κουλτούρας της νέας εταιρείας». Καθώς η εμπειρία των εργαζομένων είναι πιο σημαντική από ποτέ, τα προγράμματα ομαδικών ταξιδιών θα αυξηθούν εκθετικά, καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να παρακινήσετε τις ομάδες, να βελτιώσετε την ικανοποίησή τους, να ενισχύσετε το loyalty της εταιρείας και να ξεκλειδώσετε τη δημιουργικότητα.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 03/10 16:28

  CNT: Αυτά είναι τα 4 Ελληνικά ξενοδοχεία που αναδείχθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα στην Ευρώπη και τον κόσμο για το 2023

 2. 03/10 15:56

  Χωρίς ETIAS τα ταξίδια των Αμερικανών στην Ευρώπη και το 2024

 3. 03/10 15:03

  Resonance: Η Αθήνα στην 48η θέση της παγκόσμιας κατάταξης καλύτερων πόλεων για το 2024

 4. 03/10 15:00

  Προς απαγόρευση των κινητών στα βρετανικά σχολεία

 5. 03/10 14:11

  FedHATTA: Συνάντηση με την Μελίνα Δασκαλάκη - "Μόνο οι συνέργειες μπορούν να εγγυηθούν το αύριο"

 6. 03/10 14:03

  Σε διαβούλευση το σ/ν Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης | Νέες προθεσμίες κατάταξης των ξενοδοχείων - Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

 7. 03/10 12:46

  CNT: 9 στα 20 καλύτερα Ευρωπαϊκά νησιά για το 2023 είναι Ελληνικά! Πώς τα αξιολόγησαν οι ταξιδιώτες

 8. 03/10 12:38

  Ζευγάρι συνταξιούχων Αυστραλών επέλεξε τις κρουαζιέρες από τον οίκο ευγηρίας

 9. 03/10 12:11

  Αεροδρόμιο Αθήνας | Η επιβατική κίνηση ξεπέρασε το 2019 τόσο τον Σεπτέμβριο, όσο και στο 9μηνο

 10. 03/10 11:32

  Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

 11. 03/10 10:34

  Τουρισμός | Διεθνή ταξίδια επιλέγει 1 στους 2 καταναλωτές από 12 χώρες - oι 4 τύποι ταξιδιωτών

 12. 03/10 10:10

  AEGEAN | Το νέο χειμερινό πρόγραμμα 2023/ 2024

 13. 03/10 07:49

  Ενδιαφέρον για απευθείας αεροπορική σύνδεση Μπάνια Λούκα – Αθήνας

 14. 03/10 07:46

  Αυξημένο το ενδιαφέρον των Καναδών για διακοπές στην Ελλάδα

 15. 03/10 07:45

  ΕΑΤΑ: Διεκδίκηση του ετήσιου συνεδρίου του ΙAPCO και του ICCA για το 2027

 16. 03/10 07:42

  Μουσικός Λαβύρινθος στο Σπίτι των Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών

 17. 03/10 07:39

  Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας

 18. 02/10 17:34

  Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. της ΠΟΞ

 19. 02/10 15:05

  Aurinkomatkat: Καθαρισμός του βορειοδυτικού τμήματος της ακτής της Ρόδου με τη βοήθεια τουριστών

 20. 02/10 14:53

  ΕΛΚΕΘΕ | Έκτακτες δειγματοληψίες στην περιοχή του Παγασητικού και του Θερμαϊκού Κόλπου

 21. 02/10 14:48

  Στο Επιμελητήριο Χανίων ο Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα

 22. 02/10 14:43

  Τουρισμός | Η Ελλάδα σάρωσε στα World Travel Awards - Διακρίσεις για Αθήνα, Μάνη, τουριστικές εταιρίες και ξενοδοχεία

 23. 02/10 12:59

  CHECK24 | Κρήτη, Ρόδος, Κως στο top-10 για διακοπές το φθινόπωρο – Ακριβότερα από πέρυσι τα πακέτα

 24. 02/10 12:00

  Ελληνίδα η νέα διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ του ξενοδοχείου The Ben West Palm

 25. 02/10 11:14

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Συλλυπητήριο μήνυμα για το Νίκο Σκουλά

 26. 02/10 10:58

  Έρευνα | Οι μισοί ξενοδοχοϋπάλληλοι στα ξενοδοχεία της Κρήτης έχουν σκεφτεί να αλλάξουν δουλειά

 27. 02/10 10:46

  Η συμβολή των 10.000 ξενοδοχείων στην επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού | Μανώλης Γιαννούλης

 28. 02/10 10:23

  Τουρισμός | Booking.com και Statista: Πώς βλέπει ο κλάδος των καταλυμάτων στην Ευρώπη το θέμα της βιωσιμότητας- ανέτοιμοι οι Έλληνες

 29. 02/10 10:00

  Στο Παρίσι για επαφές με τουριστικούς παράγοντες ο Δ. Φραγκάκης

 30. 02/10 07:48

  Πάρος: Διαγωνισμός για την 25ετή εκμίσθωση του ξενώνα Μάρπησσας

 31. 02/10 07:46

  Διαγωνισμός για marketing support σε αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με το εξωτερικό

 32. 02/10 07:45

  Βόρεια Μακεδονία: Αύξηση 44% στις αφίξεις ξένων τουριστών στο επτάμηνο

 33. 02/10 07:43

  Ισπανία: Στο 3,5 % ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού τον Σεπτέμβριο

 34. 02/10 07:35

  Μνημόνιο συνεργασίας για το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

 35. 01/10 16:33

  H οδική γέφυρα Κήποι – Ύψαλα θα ανοίξει νέα εποχή για τα ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 36. 01/10 07:48

  Διαγωνισμός για ψηφιακό ξεναγό στην Παροικιά Πάρου

 37. 01/10 07:43

  Συνέδριο Rhodes Model Regional Co-operation 2023 στη Ρόδο

 38. 30/09 18:58

  Tο βιολί του Μότσαρτ μάγεψε τους επισκέπτες στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο

 39. 30/09 07:43

  Summer School του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών στην Αθήνα

 40. 29/09 22:47

  Το Digital Nomad Couple στη Μεσσηνία

 41. 29/09 18:32

  Στο Δήμο Χανίων παραχωρεί η ΕΤΑΔ το Φρούριο Ιτζεδίν

 42. 29/09 16:32

  Ντρισμπιώτη & Μουρούτσος στη φετινή γιορτή του Navarino Challenge

 43. 29/09 15:13

  Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: Αποχαιρετιστήριο στο Νίκο Σκουλά

 44. 29/09 13:56

  Βαλεαρίδες: Οι παράνομες μισθώσεις θα σφραγίζονται

 45. 29/09 13:40

  ΕΟΤ: Επιδιώκουμε ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο με έμφαση στην αειφορία - Ομιλίες Α. Γκερέκου και Δ. Φραγκάκη στο συνέδριο της ECTAA

 46. 29/09 13:30

  ΤΑΙΠΕΔ: Προσφορά για την «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη»

 47. 29/09 13:13

  Τουρισμός: Το 40% αγγίζουν οι αυξήσεις στις τιμές διακοπών στη Μεσόγειο το φθινόπωρο - Οι τιμές σε Κρήτη, Ρόδο και Κω

 48. 29/09 12:00

  Τουρισμός | Expedia: Αυτό το μονοπάτι ακολουθούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες πριν προβούν σε κράτηση

 49. 29/09 11:39

  BeachBound Vacations: Η Κέρκυρα νέος προορισμός στα πακέτα all inclusive

 50. 29/09 11:14

  FedHATTA/ HATTA/ ECTAA: Η Ελλάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά στην αιχμή των εξελίξεων στον Ευρωπαϊκό τουρισμό

 51. 29/09 10:44

  Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat | Νέο ξενοδοχείο στα Εμιράτα εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη

 52. 29/09 10:34

  ΕΟΤ | Προώθηση της Δυτικής Πελοποννήσου στην Αυστρία και Σλοβακία

 53. 29/09 07:40

  Αριστοτέλειο | Στο Ζορπίδης Τράβελ φοιτητικές μετακινήσεις

 54. 29/09 07:37

  Αλβανία: Ραγδαία αύξηση ξένων επενδύσεων σε ακίνητα

 55. 29/09 07:33

  Η μεγάλη επιστροφή των τουριστών στη Γαλλία

 56. 29/09 07:29

  Η καλή πορεία του τουρισμού στον Λίβανο

 57. 29/09 07:27

  Ελληνική συμμετοχή σε Φεστιβάλ κρασιού στη Βουδαπέστη

 58. 28/09 23:44

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κραυγή απόγνωσης: SOS

 59. 28/09 19:02

  ΕΞΑΑΑ | Χαμηλότερες επιδόσεις από το 2019 τόσο τον Αύγουστο όσο και το 8μηνο για τα ξενοδοχεία της Αθήνας

 60. 28/09 15:50

  ΤΑΙΠΕΔ: Ο ΟΛΘ προτιμητέος επενδυτής για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

 61. 28/09 14:33

  Η πόλη της Αθήνας υποδέχεται τον ευρωπαϊκό τουρισμό – Συνάντηση του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη με την ECTAA

 62. 28/09 14:31

  Ρωσικός τουρισμός: Διπλάσια ζήτηση από πέρυσι για ξενοδοχεία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

 63. 28/09 14:05

  Με συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου γιόρτασε η Ρόδος την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023

 64. 28/09 12:27

  Η Ελλάδα είχε τις ακριβότερες βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη το καλοκαίρι - Τιμές... Ελβετίας και Βρετανίας!

 65. 28/09 12:02

  Τουρισμός | Πώς διαμορφώνεται ο φόρος διαμονής στην Ιταλία- τα έσοδα των Δήμων

 66. 28/09 11:44

  Απαγόρευση κυκλοφορίας σε χωριά της Εύβοιας - Χιλιάδες τόνοι νερού έπεσαν από Μαντούδι μέχρι Ιστιαία

 67. 28/09 11:41

  Εικόνες καταστροφής στο Βόλο: Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας

 68. 28/09 11:31

  Meteo | Βροχές και καταιγίδες σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα

 69. 28/09 11:17

  ΙNSETE Intelligence | Μείωση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων στις Κυκλάδες το 8μηνο

 70. 28/09 11:06

  Uber | Έρευνα: Ποια προβλήματα δημιουργούν άγχος στους ταξιδιώτες

 71. 28/09 10:39

  Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σκουλάς, πρώτος υπουργός Τουρισμού και επί σειρά ετών ΓΓ του ΕΟΤ

 72. 28/09 10:25

  Ρομπότ μπαρίστας στη Νέα Υόρκη

 73. 28/09 07:47

  Εκμισθώθηκε ο Ξενώνας Οινοχωρίου με 51 ευρώ το μήνα

 74. 28/09 07:39

  Συμπεριληπτικά, ελκυστικά και βιώσιμα μουσεία

 75. 28/09 07:34

  Η οικονομία της Ισπανίας παραμένει σε θετική πορεία

 76. 28/09 07:31

  Ηνωμένο Βασίλειο: Ελαφρά κάμψη του πληθωρισμού

 77. 27/09 19:17

  Θεσμοθετείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού - Συνάντηση της ηγεσίας του τουρισμού με τον κ.Χαρδαλιά

 78. 27/09 16:54

  Τεχνητή νοημοσύνη: 2 στους 3 ταξιδιώτες θέλουν να τη δοκιμάσουν – Πιο ικανοποιημένοι από τις διακοπές όσοι τη χρησιμοποιούν

 79. 27/09 16:08

  Η Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης

 80. 27/09 16:07

  Πολιτιστικός τουρισμός: "Να ανησυχούμε περισσότερο για την τεχνητή νοημοσύνη παρά για την κλιματική αλλαγή"

 81. 27/09 14:12

  Χιλιάδες Βρετανοί χάνουν τις πτήσεις τους μέχρι την Κυριακή - Ακυρώσεις 160 πτήσεων στο Γκάτουικ λόγω έξαρσης COVID

 82. 27/09 14:04

  Συνάντηση Ράπτη- Πατουλίδου | H στρατηγική τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο

 83. 27/09 13:33

  Γερμανικός τουρισμός 2024: Το 90% θα ταξιδέψει τουλάχιστον το ίδιο με φέτος – Ισχυροποιείται η τάση για διεθνή ταξίδια

 84. 27/09 13:04

  Independent: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα 20 καλύτερα της Ευρώπης για το 2023

 85. 27/09 12:57

  Γρ. Τάσιος | Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 86. 27/09 12:17

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Η βιωσιμότητα καθίσταται το πρόβλημα του παρόντος και του μέλλοντος

 87. 27/09 11:50

  Ομοσπονδία καταλυμάτων «ΚΝΩΣΣΟΣ» | "Πράσινα" κίνητρα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων

 88. 27/09 11:33

  Ξενοδοχείο στην Πάρο αγόρασε η αραβική Vivium Holding - σχέδια και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 89. 27/09 11:24

  Balkan Holidays | Τα κατεχόμενα στην Κύπρο νέος προορισμός στην Αγγλία

 90. 27/09 11:10

  Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 91. 27/09 10:54

  Τουρισμός | Τι θέλουν οι Ολλανδοί κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα

 92. 27/09 10:43

  Ανάδειξη της πόλης του Πειραιά ως διεθνούς γαστρονομικού προορισμού | «Piraeus Taste Festival: Sea Food and More»

 93. 27/09 10:38

  Aegean: Νέα σύνδεση Μπρατισλάβα - Αθήνα

 94. 27/09 10:15

  Τουρισμός: Ρεκόρ ζήτησης των Δανών για διακοπές το φθινόπωρο – Κρήτη και Ρόδος στους top προορισμούς

 95. 27/09 09:45

  Κ.Μαρινάκος | Ο ρόλος του τουρισμού στην περιφερειακή ανάπτυξη

 96. 27/09 09:36

  Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023 | Η Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη της υψηλής γαστρονομίας

 97. 27/09 07:20

  Διαγωνισμός για την ανέγερση πολυτελούς κάμπινγκ στο Λιτόχωρο

 98. 27/09 07:13

  Άγιοι Θεόδωροι: Διαγωνισμός για τη μίσθωση του αλσυλίου ΛΙΑΝΤΡΟ

 99. 27/09 07:11

  Υπ.Τουρισμού | Σύμβουλος για την «επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του τουρισμού»

 100. 27/09 07:09

  Το τουριστικό θαύμα της Αλβανίας