Amadeus: Τέλος τα ταξίδια όπως τα ξέραμε - Οι 5 τάσεις που έρχονται το 2023 και αλλάζουν ολοκληρωτικά την ταξιδιωτική εμπειρία

Amadeus: Τέλος τα ταξίδια όπως τα ξέραμε - Οι 5 τάσεις που έρχονται το 2023 και αλλάζουν ολοκληρωτικά την ταξιδιωτική εμπειρίαΠηγή φωτό: Pixabay

Η συζήτηση για την επανάσταση της τεχνολογίας στα ταξίδια δεν γίνεται πλέον σε υποθετική βάση. Μέσα στο ερχόμενο 12μηνο θα παρατηρηθούν συνεχείς αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ταξιδεύει.

Πέντε από τις σημαντικότερες νέες εξελίξεις οι οποίες θα διαμορφωθούν στα ταξίδια το 2023 εντόπισε και αναδεικνύει έκθεση της κορυφαίας εταιρίας λύσεων τεχνολογίας στον ταξιδιωτικό κλάδο Amadeus, με τίτλο «Amadeus 2023 Travel Trends», οι οποίες συνοψίζονται ως εξής:

-Ένα νέο είδος ταξιδιωτικού πράκτορα αναδύεται: Η εξερεύνηση του metaverse θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες να εξερευνούν έναν προορισμό πριν φτάσουν σε αυτό ή να αναβιώνουν αναμνήσεις μετά την ολοκλήρωση των διακοπών.

-Βιομετρικά στοιχεία: Τα βιομετρικά στοιχεία θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ομαλής ταξιδιωτικής εμπειρίας πληρωμών.

-Ταξιδέψτε χωρίς αποσκευές: Τα ξενοδοχεία θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες περισσότερες διευκολύνσεις ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν με λιγότερες αποσκευές.

-Εργασία ταξιδεύοντας: Όσοι εργάζονται εξ αποστάσεως θα υιοθετήσουν ένα όλο και πιο νομαδικό στυλ διαβίωσης, ταξιδεύοντας σε διαφορετικά μέρη, καθώς οι πολιτικές της εξ αποστάσεως εργασίας γίνονται κανονικότητα.

-Καλωσορίστε τα διαλείμματα εργασίας που συμβάλλουν στο «δέσιμο» των εργαζομένων: Μια νέα κατηγορία επαγγελματικών ταξιδίων αναδύεται, η οποία εστιάζεται στη σύνδεση των ομάδων, στο κτίσιμο των σχέσεων και στο ξεκλείδωμα της δημιουργικότητας μακριά από γραφείο.

Οι ταξιδιωτικές τάσεις εντοπίστηκαν από την ομάδα ειδικών της της Amadeus, η οποία αναγνώρισε ότι ενώ η τεχνολογία είναι ο κύριος μοχλός της αλλαγής, και το Web3 και τα βιομετρικά στοιχεία θα παίξουν μεγάλο ρόλο, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εξίσου σημαντικές. Όλες οι τάσεις συνδέονται με προσωπικές και κοινωνικές ανησυχίες, από την επιθυμία να ταξιδεύουμε με πιο ελαφρύ οικολογικό αποτύπωμα μέχρι την επιθυμία περισσότερα άτομα να είναι ελεύθερα να εργάζονται από οπουδήποτε.

Τα ταξίδια δεν θα είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα – H έφοδος του metaverse

Τα επόμενα χρόνια, το metaverse θα αναβαθμίσει την αφοσίωση των ταξιδιωτών στο επόμενο επίπεδο. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαμβάνουν βαθύτερες πολιτιστικές εμπειρίες σε έναν διαδικτυακό κόσμο, εξερευνώντας εικονικές συναυλίες και εκθέσεις. Η τεχνολογία προσφέρει επίσης τεράστιες δυνατότητες για βοήθεια πριν από το ταξίδι και την ευκαιρία να «δοκιμάσετε πριν αγοράσετε», δημιουργώντας περαιτέρω περιπλάνηση και ενθουσιασμό. Αυτός ο τρόπος εξερεύνησης θα γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής ως ένας τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές θα μπορούν να δοκιμάζουν ακριβότερες υπηρεσίες, όπως οι διακοπές με κρουαζιέρες πολυτελείας.

Η Walt Disney Co. σχεδιάζει να δημιουργήσει μια περιήγηση σε θεματικό πάρκο στον πραγματικό κόσμο, η οποία θα ενσωματώνει μια παράλληλη τρισδιάστατη εμπειρία εικονικού κόσμου, ενώ η Σεούλ ανοίγει ένα μονοπάτι με σχέδια να μεταβεί στο metaverse το 2023 με μια πλατφόρμα με τίτλο «Metaverse Seoul». Η Qatar Airways, εν τω μεταξύ, ανακοίνωσε πρόσφατα το Qverse με πλήρωμα καμπίνας MetaHuman, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία περιήγησης, πλοήγησης και check-in στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad.

«Χαμογελαστή»... εμπειρία πληρωμής – Πληρώστε με την παλάμη του χεριού σας!

Οι βιομετρικές πληρωμές –μέσω ApplePay ή GooglePay– είναι πλέον mainstream τόσο για πληρωμές λιανικής όσο και για ταξιδιωτικές πληρωμές. Όμως τα επόμενα χρόνια, τα ταξίδια είναι πιθανό να αναβαθμίσουν περαιτέρω τις βιομετρικές πληρωμές.

Τα αεροδρόμια χρησιμοποιούν ήδη βιομετρικά στοιχεία για την αναγνώριση ταξιδιωτικών εγγράφων, επομένως το λογικό επόμενο βήμα είναι να αξιοποιήσουν αυτόν τον έλεγχο ταυτότητας για τυχόν πληρωμές που πραγματοποιούν οι ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε στην τσάντα για το πορτοφόλι σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε business class. Εάν ένας ταξιδιώτης χρησιμοποιεί βιομετρικά στοιχεία για να κάνει check-in, να αφήσει τις αποσκευές του και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, τότε οι ίδιοι έλεγχοι ταυτότητας θα μπορούσαν να καλύψουν πληρωμές που θα μπορούσαν να κάνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού - όπως η προσθήκη ενός γεύματος κατά την πτήση - παρέχοντας μια ομαλή εμπειρία πληρωμής.

Τα αεροδρόμια και οι ταξιδιωτικές εταιρίες θα προσφέρουν μια εντελώς ανέπαφη και άνετη εμπειρία πληρωμής στους επιβάτες με τη χρήση βιομετρικών στοιχείων, σε όλα τα σημεία του ταξιδιού. Από την πληρωμή εισιτηρίων τρένου μέχρι την αναβάθμιση θέσεων, τα γεύματα κατά την πτήση ή το ταμείο αργά στο ξενοδοχείο, ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο θα χρησιμοποιούν βολικές, πιο ασφαλείς, βιομετρικές λύσεις πληρωμής.

Μικρές δοκιμές του συστήματος έχουν ήδη ξεκινήσει στην Hudson, με την αξιοποίηση της  βιομετρικής λύσης πληρωμής Amazon One στο κατάστημά της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Νάσβιλ, επιτρέποντας στους πελάτες να πληρώνουν με την παλάμη του χεριού τους!

Ταξιδέψτε χωρίς βάρη!

Ο συνδυασμός πελατών που συνειδητοποιούν περισσότερο το αποτύπωμα άνθρακα των ταξιδιών τους και του κόστους των παραδοτέων αποσκευών, οδηγεί σε μείωση του όγκου των βαλιτσών. Τα περιττά φορτία με αποσκευές επώνυμων σχεδιαστών δεν είναι πλέον σύμβολο status – το αντίθετο.

Τα ξενοδοχεία προσφέρουν πλέον ολο και περισσότερο ενοικίαση ογκοδών αντικειμένων όπως ο αθλητικός εξοπλισμός και ρούχα προπόνησης, από διεθνείς προμηθευτές προκειμένου να ανταποκρίνονται στα γούστα των τουριστών.

Παράλληλα, οι ταξιδιώτες αναζητούν να αγοράσουν βασικά είδη από τον προορισμό, στηρίζοντας και αλληλεπιδρώντας με την τοπική κοινότητα και διασφαλίζοντας ότι αποκτούν ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Παγκόσμια brand όπως η Hilton προσφέρουν πια εξοπλισμό γυμναστικής, βοηθώντας τους ταξιδιώτες να έρθουν πιο κοντά στη «διαμονή χωρίς βαλίτσες». Αυτή η τάση αναμένεται να εξελιχθεί περαιτέρω.

Εξ αποστάσεως εργασία

Οι εργαζόμενοι που δουλεύουν εξ αποστάσεως θα συνηθίζουν σε έναν όλο και πιο νομαδικό τρόπο ζωής, μεταναστεύοντας σε διαφορετικές τοποθεσίες. Θα δούμε το εργατικό δυναμικό να περνά λιγότερο χρόνο στο σπίτι λόγω της εκτεταμένης εταιρικής πολιτικής «εργασίας από οπουδήποτε».

Οι εργαζόμενοι θα επιλέγουν να περνούν χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά τους στην εγχώρια αγορά ή μπορεί να περνούν ένα μήνα δουλεύοντας στο εξωτερικό.

Από κυβερνητικής σκοπιάς, θα δούμε τη συνεχή άνοδο του αριθμού των χωρών που θα ενθαρρύνουν τους ψηφιακούς νομάδες μέσω προγραμμάτων βίζα και κινήτρων. Χώρες όπως η Γεωργία, η Κροατία, η Ισλανδία και η Γερμανία έχουν ήδη επίσημα σχέδια για να προσελκύουν ψηφιακούς νομάδες.

Το Nomadlist είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τη παγκόσμια κοινότητα εργαζομένων εξ αποστάσεως που ζουν και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τους να βρουν τοποθεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές για να εργαστούν. Η πλατφόρμα κατατάσσει την Μπανγκόκ και τη Λισαβόνα στις πέντε κορυφαίες πόλεις της για ψηφιακή εργασία.

Η Amadeus κατέγραψε αύξηση 165% στις αναζητήσεις από το Σίδνεϊ για ταξίδια απομακρυσμένης εργασίας από τη Μπανγκόκ τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σύγκριση με το 2019. Υπήρξε επίσης αύξηση 74% στις αναζητήσεις για πτήσεις από Σάο Πάολο προς Λισαβόνα.

Υποδεχθείτε τα διαλείμματα δημιουργίας σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων

Τα επαγγελματικά ταξίδια επέστρεψαν, με μια διαφορά. Τα τελευταία χρόνια, πολλές εταιρείες έχουν εισάγει πολιτικές εργασίας από οπουδήποτε και μαζί με αυτό ήρθε η πρόκληση του δεσμού και της συνεργασίας της ομάδας.

Ως αποτέλεσμα, γινόμαστε μάρτυρες μιας ανοδικής πορείας στα σχέδια «εσωτερικών ταξιδιών», όπου οι ομάδες συγκεντρώνονται με σαφή σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων.

Η American Express Global Business Travel δημοσίευσε μάλιστα μια μελέτη με τίτλο «Γιατί τα επιχειρηματικά ταξίδια βρίσκονται στο επίκεντρο της κουλτούρας της νέας εταιρείας». Καθώς η εμπειρία των εργαζομένων είναι πιο σημαντική από ποτέ, τα προγράμματα ομαδικών ταξιδιών θα αυξηθούν εκθετικά, καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να παρακινήσετε τις ομάδες, να βελτιώσετε την ικανοποίησή τους, να ενισχύσετε το loyalty της εταιρείας και να ξεκλειδώσετε τη δημιουργικότητα.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 28/05 19:54

  Street Party στη θρυλική Τρούμπα στον Πειραιά με χιλιάδες επισκέπτες

 2. 28/05 14:30

  Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία στη Ρόδο

 3. 28/05 08:18

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 4. 28/05 08:15

  Γιορτή Σαρδέλας στο Στόμιο Λάρισας

 5. 27/05 12:30

  Πώς θα αντιμετωπιστεί ο ακτιβισμός για το περιβάλλον;

 6. 27/05 12:15

  Τουρισμός | Ανάδειξη της Κέρκυρας στην αγορά του Ισραήλ

 7. 27/05 11:45

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Λευκάδα και Σκιάθο

 8. 27/05 08:22

  Σε διεθνές φολκλορικό φεστιβάλ της Ρουμανίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεοδωριάνων Άρτας

 9. 26/05 19:16

  Ανέλαβε η Ιωάννα Δρέττα Υπουργός Τουρισμού

 10. 26/05 16:15

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Στάθης Λιβαθινός - Καζανόβα / Δον Ζουάν - Ερωτική περιπλάνηση

 11. 26/05 16:04

  Τουρισμός | Ο FTI διευρύνει τη σεζόν σε Κρήτη και Ρόδο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου – Η ζήτηση για Ελλάδα ξεπερνάει το 2019

 12. 26/05 14:24

  ΙΝΣΕΤΕ | Air Data Tracker: Σε ένα ψηφιακό κόμβο ο προγραμματισμός και η εξέλιξη κρατήσεων στις διεθνείς αεροπορικές θέσεις

 13. 26/05 14:19

  Deloitte | Περισσότεροι Αμερικανοί τουρίστες επιλέγουν φέτος Ευρώπη για τις διακοπές – Πού κυμαίνεται η μέση δαπάνη

 14. 26/05 14:18

  Γ.Δριτσάκος, Διοικητής ΥΠΑ | Αναμένουμε σημαντική αύξηση επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια έναντι του 2019

 15. 26/05 14:05

  FedHATTA: Συνάντηση με Μ. Τσακαλάκη για το συμβούλιο ECTAA στην Κρήτη - "H Kρήτη μπορεί να γίνει κορυφαίος χειμερινός προορισμός"

 16. 26/05 13:28

  Ηθικός τουρισμός: Ο ρόλος του στην ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας και έκφρασης

 17. 26/05 12:07

  Τουρισμός | City Destinations Alliance: Νέα στρατηγική για ποιότητα ζωής ντόπιων και τουριστών στις ευρωπαϊκές πόλεις

 18. 26/05 12:05

  Η Hyatt φέρνει την επανάσταση στο all inclusive με το νέο πολυτελές brand Impression by Secrets

 19. 26/05 11:45

  Σε ύφεση η γερμανική οικονομία

 20. 26/05 11:31

  Ελβετοί, Γερμανοί και Αυστριακοί θα δαπανήσουν περισσότερα από κάθε άλλο Ευρωπαίο για διακοπές το 2023

 21. 26/05 10:27

  Στον όμιλο Lufthansa η ιταλική αεροπορική εταιρεία ITA Airways - τι προβλέπει η συμφωνία

 22. 26/05 10:17

  Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής η Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show στον Πόρο

 23. 26/05 08:15

  17η Γιορτή Πίτας στην Τσαριτσάνη

 24. 26/05 08:05

  56 εκατ. διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2022

 25. 26/05 08:05

  Νέες τουριστικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε Κρήτη και Σαντορίνη

 26. 26/05 08:05

  Άδειες για επεκτάσεις 2 ξενοδοχείων στην Κρήτη

 27. 26/05 08:00

  Ισπανία: Πρόστιμα σε ποδηλάτες με ακουστικά, γυμνιστές και καπνιστές σε παραλίες

 28. 25/05 20:57

  AEGEAN | Ταξίδι στην έδρα της AIRBUS στην Τουλούζη για 120 ταξιδιωτικούς πράκτορες- οι εκτιμήσεις για τη χρονιά

 29. 25/05 18:30

  Υπηρεσιακή Κυβέρνηση | Η Ιωάννα Δρέττα Υπουργός Τουρισμού

 30. 25/05 17:56

  Τρεις σκύλοι έχουν τον ίδιο αντίκτυπο στο περιβάλλον... με ένα ιδιωτικό τζετ (;)

 31. 25/05 16:36

  ΕΞΑ-ΑΑ | Τι τουρισμό θέλουμε στην Αθήνα; Ποσοτικό ή ποιοτικό; - Οι επιδόσεις το α' 4μηνο

 32. 25/05 16:24

  Eurostat | Πρόοδος της ΕΕ στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης

 33. 25/05 16:05

  Alltours | Με σταθερές τιμές και 86 προορισμούς σε όλο τον κόσμο το χειμερινό πρόγραμμα

 34. 25/05 13:28

  Τουρισμός | 2.330 άτομα τη μέρα αντέχει ο Μπάλος στα Χανιά - 50% λιγότερα από όσα την αιχμή του καλοκαιριού

 35. 25/05 13:04

  Γαλλία: Tέλος στις κοντινές πτήσεις για μείωση των εκπομπών - "Μια απαγόρευση άνευ ουσίας"

 36. 25/05 12:47

  Ύμνοι Σουηδού δημοσιογράφου για τα Ιωάννινα και άλλους 9 ελληνικούς προορισμούς

 37. 25/05 12:33

  CroisiEurope: Νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2024

 38. 25/05 12:31

  Της μόδας η χρονοκράτηση στα εστιατόρια

 39. 25/05 12:26

  ΕΤΑΔ | Μίσθωση τμημάτων αιγιαλών, χαρακτηρισμένων ως Τουριστικά Δημόσια Κτήματα, σε όλη την Ελλάδα

 40. 25/05 12:16

  Η Choice Hotels ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Wyndham

 41. 25/05 12:03

  Συμφωνία ΕΔΕΜ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε. για τα πνευματικά δικαιώματα

 42. 25/05 11:27

  ΥΠΠΟΑ: Εκατοντάδες αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes επαναπατρίζονται

 43. 25/05 10:37

  Παγκόσμιος Τουρισμός | 35% περισσότερες κρατήσεις στα αεροπορικά ταξίδια αυτό το καλοκαίρι

 44. 25/05 10:29

  Σύλληψη 30χρονου στη Ρόδο -Ασέλγησε σε τουρίστρια και την τράβηξε φωτογραφίες

 45. 25/05 09:59

  Μουσείο Ακρόπολης | Έργα τέχνης από γνωστούς σύγχρονους Αμερικανούς καλλιτέχνες

 46. 25/05 09:20

  Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων | Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα στον τουρισμό

 47. 25/05 08:17

  Αποφάσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ζάκυνθο

 48. 25/05 08:15

  Έρευνα: Πόσο αποτελεσματική είναι η διαφήμιση στα αεροδρόμια

 49. 25/05 08:11

  Dance Days, ημέρες χορού στα Χανιά

 50. 25/05 08:09

  55η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καρδίτσας Καραϊσκάκεια

 51. 25/05 08:07

  23ο Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου

 52. 24/05 16:20

  Προγράμματα επιδοτούμενης επαγγελματικής κατάρτισης στον τουρισμό - Σε ποιους απευθύνονται

 53. 24/05 15:59

  Cycladic: Συμφωνία για μετατροπή των αεροσκαφών σε ηλεκτρικά - Νέες συνδέσεις Ελληνικών προορισμών

 54. 24/05 15:51

  Πώς οι Ρώσοι tour operator επιδιώκουν να τονώσουν τις τουριστικές ροές για Ελλάδα

 55. 24/05 15:24

  Δεν χρειαζόμαστε πια ρεσεψιονίστ στον τουρισμό, χρειαζόμαστε σχεδιαστές εμπειριών

 56. 24/05 14:03

  Η γερμανική Welt για την Ελλάδα | «Η ξαφνική δύναμη του πρώην χρεωκοπημένου κράτους»

 57. 24/05 13:08

  Συνάντηση Μ. Τσακαλάκη με FedHATTA για ζητήματα του τουριστικού κλάδου - Ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

 58. 24/05 12:48

  Telegraph: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες διακοπές για οικογένειες με παιδιά κάθε ηλικίας – Οι δύο σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική

 59. 24/05 12:40

  Τα Ikos Resorts ανακηρύχθηκαν καλύτερα Family Hotel παγκοσμίως

 60. 24/05 12:28

  Εγκρίθηκαν έργα εκσυγχρονισμού του πεντάστερου ξενοδοχείου Atlantica Beach στην Κω

 61. 24/05 12:02

  Η Ελληνικής καταγωγής νέα αντιπρόεδρος πωλήσεων της Celebrity Cruises

 62. 24/05 11:59

  Έρευνα της Panadvert καταδεικνύει τα πιο δημοφιλή Brands της Μυκόνου

 63. 24/05 11:11

  Κρουαζιέρα | 800.000 επιβάτες το 2023 στην Κέρκυρα - Η συνέλευση της MedCruise

 64. 24/05 10:45

  Yπό την αιγίδα του ΕΟΤ η Atticα Green Expo 2023

 65. 24/05 09:52

  Τουρισμός | Απογείωση των Airbnb στην Ελλάδα το καλοκαίρι - αύξηση 42% στις κρατήσεις

 66. 24/05 09:25

  Corfu Food & Wine Festival | Γαστρονομία και όπερα - Γεύσου τη Μουσική

 67. 24/05 08:32

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέα και Λευκάδα

 68. 24/05 08:00

  Έκθεση Μικροναυπηγικής "Σαν Καλοτάξιδο Σκαρί" στη Σκόπελο

 69. 24/05 08:00

  Γιορτή Κερασιού στο Μεταξοχώρι Λάρισας

 70. 24/05 08:00

  Αποφάσεις για 2 νέες τουριστικές επενδύσεις σε Κουφονήσι και Σιδηρόκαστρο

 71. 24/05 07:23

  Αγώνας ανωμάλου δρόμου στην Ελασσόνα

 72. 23/05 18:48

  Mandarin Oriental Athens | To πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Αθήνα έρχεται στο Ελληνικό

 73. 23/05 15:37

  Τουρισμός: Πρωτοφανής στροφή των Κινέζων τουριστών στις διακοπές παραλίας

 74. 23/05 15:27

  Ελληνικός τουρισμός α' τρίμηνο | +63,8% οι εισπράξεις, +74,7% οι αφίξεις- μειώθηκε η μέση δαπάνη ανά ταξίδι

 75. 23/05 15:23

  TUI & DER Touristik: Οι Γερμανοί επιλέγουν ακριβότερες διακοπές το 2023

 76. 23/05 14:05

  Pnoé Breathing Life | Aνοίγει την 1η Ιουνίου με ένα νέο concept φιλοξενίας

 77. 23/05 13:54

  Tripadvisor: Αυτά είναι τα 13 Ελληνικά ξενοδοχεία που σάρωσαν στα βραβεία Travelers’ Choice Awards για το 2023

 78. 23/05 12:36

  Η Everty αγόρασε το πολυτελές Elounda Gulf Villas

 79. 23/05 12:06

  ΠΟΤ: Ο αγροτουρισμός στο επίκεντρο της τουριστικής ανάπτυξης του μέλλοντος

 80. 23/05 11:44

  HolidayCheck | Ακριβή η Ελλάδα την υψηλή σεζόν για τις κρατήσεις τελευταίας στιγμής - Τέλος οι προσφορές last minute

 81. 23/05 10:59

  Χιονοδρομικά Κέντρα: Έως τον Απρίλιο του 2024 η προσκόμιση της Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων στο υπουργείο Τουρισμού

 82. 23/05 10:56

  H γερμανική τουριστική βιομηχανία δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα - "Ήρθε η ώρα να δράσουμε!"

 83. 23/05 10:27

  Χερσόνησος: «Για τουρίστες ακούμε, αλλά τουρίστες δεν βλέπουμε» λένε οι καταστηματάρχες

 84. 23/05 09:41

  Ευρωπαϊκός τουρισμός | Ανακάμπτουν τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων - Η εικόνα στις μεγάλες αγορές

 85. 23/05 07:28

  Νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Ιωάννινα – Αλλαγή χρήσης κατοικιών και ένταξη τους σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Βόνιτσα

 86. 23/05 07:26

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Ερμιόνη και Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας

 87. 23/05 07:21

  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

 88. 23/05 07:18

  4ο Μαστίχαθλον στη Χίο

 89. 22/05 21:24

  Εκδήλωση Καραγκούνηδων στα Τρίκαλα

 90. 22/05 18:42

  Ξενοδοχεία | Άνοιξε το Cook's Club Kolymbia Rhodes

 91. 22/05 18:35

  The Digital Gate IV | Νέες εμπειρίες και καινοτόμες λύσεις για όσους ταξιδεύουν

 92. 22/05 13:29

  Ασφάλιση καιρού από τον Πολωνό tour operator Itaka | Αποζημίωση για κάθε βροχερή ημέρα των διακοπών

 93. 22/05 13:04

  Η Ryanair κερδίζει μερίδια αγοράς στις περισσότερες αγορές της ΕΕ

 94. 22/05 12:27

  DW | Μετά τις εκλογές είναι πριν τις εκλογές

 95. 22/05 12:10

  Άνοιξε η ψηφοφορία για τα World Spa Awards 2023

 96. 22/05 10:01

  TUI | Αποκλειστική συνεργασία με 9 ξενοδοχεία της αλυσίδας Rixos στην Τουρκία

 97. 22/05 07:45

  Αποφάσεις για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κρήτη και Κω

 98. 22/05 07:40

  Jurassic Quest: Εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Δεινοσαύρων

 99. 22/05 07:38

  Στα υψηλότερα επίπεδα του 2019 ο τουρισμός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το 2023

 100. 22/05 07:30

  Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης | Δράσεις ψηφιοποίησης του υλικού της ιστορικής βιβλιοθήκης