Amadeus: Τέλος τα ταξίδια όπως τα ξέραμε - Οι 5 τάσεις που έρχονται το 2023 και αλλάζουν ολοκληρωτικά την ταξιδιωτική εμπειρία

Amadeus: Τέλος τα ταξίδια όπως τα ξέραμε - Οι 5 τάσεις που έρχονται το 2023 και αλλάζουν ολοκληρωτικά την ταξιδιωτική εμπειρίαΠηγή φωτό: Pixabay

Η συζήτηση για την επανάσταση της τεχνολογίας στα ταξίδια δεν γίνεται πλέον σε υποθετική βάση. Μέσα στο ερχόμενο 12μηνο θα παρατηρηθούν συνεχείς αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ταξιδεύει.

Πέντε από τις σημαντικότερες νέες εξελίξεις οι οποίες θα διαμορφωθούν στα ταξίδια το 2023 εντόπισε και αναδεικνύει έκθεση της κορυφαίας εταιρίας λύσεων τεχνολογίας στον ταξιδιωτικό κλάδο Amadeus, με τίτλο «Amadeus 2023 Travel Trends», οι οποίες συνοψίζονται ως εξής:

-Ένα νέο είδος ταξιδιωτικού πράκτορα αναδύεται: Η εξερεύνηση του metaverse θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες να εξερευνούν έναν προορισμό πριν φτάσουν σε αυτό ή να αναβιώνουν αναμνήσεις μετά την ολοκλήρωση των διακοπών.

-Βιομετρικά στοιχεία: Τα βιομετρικά στοιχεία θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ομαλής ταξιδιωτικής εμπειρίας πληρωμών.

-Ταξιδέψτε χωρίς αποσκευές: Τα ξενοδοχεία θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες περισσότερες διευκολύνσεις ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν με λιγότερες αποσκευές.

-Εργασία ταξιδεύοντας: Όσοι εργάζονται εξ αποστάσεως θα υιοθετήσουν ένα όλο και πιο νομαδικό στυλ διαβίωσης, ταξιδεύοντας σε διαφορετικά μέρη, καθώς οι πολιτικές της εξ αποστάσεως εργασίας γίνονται κανονικότητα.

-Καλωσορίστε τα διαλείμματα εργασίας που συμβάλλουν στο «δέσιμο» των εργαζομένων: Μια νέα κατηγορία επαγγελματικών ταξιδίων αναδύεται, η οποία εστιάζεται στη σύνδεση των ομάδων, στο κτίσιμο των σχέσεων και στο ξεκλείδωμα της δημιουργικότητας μακριά από γραφείο.

Οι ταξιδιωτικές τάσεις εντοπίστηκαν από την ομάδα ειδικών της της Amadeus, η οποία αναγνώρισε ότι ενώ η τεχνολογία είναι ο κύριος μοχλός της αλλαγής, και το Web3 και τα βιομετρικά στοιχεία θα παίξουν μεγάλο ρόλο, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εξίσου σημαντικές. Όλες οι τάσεις συνδέονται με προσωπικές και κοινωνικές ανησυχίες, από την επιθυμία να ταξιδεύουμε με πιο ελαφρύ οικολογικό αποτύπωμα μέχρι την επιθυμία περισσότερα άτομα να είναι ελεύθερα να εργάζονται από οπουδήποτε.

Τα ταξίδια δεν θα είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα – H έφοδος του metaverse

Τα επόμενα χρόνια, το metaverse θα αναβαθμίσει την αφοσίωση των ταξιδιωτών στο επόμενο επίπεδο. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαμβάνουν βαθύτερες πολιτιστικές εμπειρίες σε έναν διαδικτυακό κόσμο, εξερευνώντας εικονικές συναυλίες και εκθέσεις. Η τεχνολογία προσφέρει επίσης τεράστιες δυνατότητες για βοήθεια πριν από το ταξίδι και την ευκαιρία να «δοκιμάσετε πριν αγοράσετε», δημιουργώντας περαιτέρω περιπλάνηση και ενθουσιασμό. Αυτός ο τρόπος εξερεύνησης θα γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής ως ένας τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές θα μπορούν να δοκιμάζουν ακριβότερες υπηρεσίες, όπως οι διακοπές με κρουαζιέρες πολυτελείας.

Η Walt Disney Co. σχεδιάζει να δημιουργήσει μια περιήγηση σε θεματικό πάρκο στον πραγματικό κόσμο, η οποία θα ενσωματώνει μια παράλληλη τρισδιάστατη εμπειρία εικονικού κόσμου, ενώ η Σεούλ ανοίγει ένα μονοπάτι με σχέδια να μεταβεί στο metaverse το 2023 με μια πλατφόρμα με τίτλο «Metaverse Seoul». Η Qatar Airways, εν τω μεταξύ, ανακοίνωσε πρόσφατα το Qverse με πλήρωμα καμπίνας MetaHuman, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία περιήγησης, πλοήγησης και check-in στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad.

«Χαμογελαστή»... εμπειρία πληρωμής – Πληρώστε με την παλάμη του χεριού σας!

Οι βιομετρικές πληρωμές –μέσω ApplePay ή GooglePay– είναι πλέον mainstream τόσο για πληρωμές λιανικής όσο και για ταξιδιωτικές πληρωμές. Όμως τα επόμενα χρόνια, τα ταξίδια είναι πιθανό να αναβαθμίσουν περαιτέρω τις βιομετρικές πληρωμές.

Τα αεροδρόμια χρησιμοποιούν ήδη βιομετρικά στοιχεία για την αναγνώριση ταξιδιωτικών εγγράφων, επομένως το λογικό επόμενο βήμα είναι να αξιοποιήσουν αυτόν τον έλεγχο ταυτότητας για τυχόν πληρωμές που πραγματοποιούν οι ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε στην τσάντα για το πορτοφόλι σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε business class. Εάν ένας ταξιδιώτης χρησιμοποιεί βιομετρικά στοιχεία για να κάνει check-in, να αφήσει τις αποσκευές του και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, τότε οι ίδιοι έλεγχοι ταυτότητας θα μπορούσαν να καλύψουν πληρωμές που θα μπορούσαν να κάνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού - όπως η προσθήκη ενός γεύματος κατά την πτήση - παρέχοντας μια ομαλή εμπειρία πληρωμής.

Τα αεροδρόμια και οι ταξιδιωτικές εταιρίες θα προσφέρουν μια εντελώς ανέπαφη και άνετη εμπειρία πληρωμής στους επιβάτες με τη χρήση βιομετρικών στοιχείων, σε όλα τα σημεία του ταξιδιού. Από την πληρωμή εισιτηρίων τρένου μέχρι την αναβάθμιση θέσεων, τα γεύματα κατά την πτήση ή το ταμείο αργά στο ξενοδοχείο, ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο θα χρησιμοποιούν βολικές, πιο ασφαλείς, βιομετρικές λύσεις πληρωμής.

Μικρές δοκιμές του συστήματος έχουν ήδη ξεκινήσει στην Hudson, με την αξιοποίηση της  βιομετρικής λύσης πληρωμής Amazon One στο κατάστημά της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Νάσβιλ, επιτρέποντας στους πελάτες να πληρώνουν με την παλάμη του χεριού τους!

Ταξιδέψτε χωρίς βάρη!

Ο συνδυασμός πελατών που συνειδητοποιούν περισσότερο το αποτύπωμα άνθρακα των ταξιδιών τους και του κόστους των παραδοτέων αποσκευών, οδηγεί σε μείωση του όγκου των βαλιτσών. Τα περιττά φορτία με αποσκευές επώνυμων σχεδιαστών δεν είναι πλέον σύμβολο status – το αντίθετο.

Τα ξενοδοχεία προσφέρουν πλέον ολο και περισσότερο ενοικίαση ογκοδών αντικειμένων όπως ο αθλητικός εξοπλισμός και ρούχα προπόνησης, από διεθνείς προμηθευτές προκειμένου να ανταποκρίνονται στα γούστα των τουριστών.

Παράλληλα, οι ταξιδιώτες αναζητούν να αγοράσουν βασικά είδη από τον προορισμό, στηρίζοντας και αλληλεπιδρώντας με την τοπική κοινότητα και διασφαλίζοντας ότι αποκτούν ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Παγκόσμια brand όπως η Hilton προσφέρουν πια εξοπλισμό γυμναστικής, βοηθώντας τους ταξιδιώτες να έρθουν πιο κοντά στη «διαμονή χωρίς βαλίτσες». Αυτή η τάση αναμένεται να εξελιχθεί περαιτέρω.

Εξ αποστάσεως εργασία

Οι εργαζόμενοι που δουλεύουν εξ αποστάσεως θα συνηθίζουν σε έναν όλο και πιο νομαδικό τρόπο ζωής, μεταναστεύοντας σε διαφορετικές τοποθεσίες. Θα δούμε το εργατικό δυναμικό να περνά λιγότερο χρόνο στο σπίτι λόγω της εκτεταμένης εταιρικής πολιτικής «εργασίας από οπουδήποτε».

Οι εργαζόμενοι θα επιλέγουν να περνούν χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά τους στην εγχώρια αγορά ή μπορεί να περνούν ένα μήνα δουλεύοντας στο εξωτερικό.

Από κυβερνητικής σκοπιάς, θα δούμε τη συνεχή άνοδο του αριθμού των χωρών που θα ενθαρρύνουν τους ψηφιακούς νομάδες μέσω προγραμμάτων βίζα και κινήτρων. Χώρες όπως η Γεωργία, η Κροατία, η Ισλανδία και η Γερμανία έχουν ήδη επίσημα σχέδια για να προσελκύουν ψηφιακούς νομάδες.

Το Nomadlist είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τη παγκόσμια κοινότητα εργαζομένων εξ αποστάσεως που ζουν και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τους να βρουν τοποθεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές για να εργαστούν. Η πλατφόρμα κατατάσσει την Μπανγκόκ και τη Λισαβόνα στις πέντε κορυφαίες πόλεις της για ψηφιακή εργασία.

Η Amadeus κατέγραψε αύξηση 165% στις αναζητήσεις από το Σίδνεϊ για ταξίδια απομακρυσμένης εργασίας από τη Μπανγκόκ τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σύγκριση με το 2019. Υπήρξε επίσης αύξηση 74% στις αναζητήσεις για πτήσεις από Σάο Πάολο προς Λισαβόνα.

Υποδεχθείτε τα διαλείμματα δημιουργίας σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων

Τα επαγγελματικά ταξίδια επέστρεψαν, με μια διαφορά. Τα τελευταία χρόνια, πολλές εταιρείες έχουν εισάγει πολιτικές εργασίας από οπουδήποτε και μαζί με αυτό ήρθε η πρόκληση του δεσμού και της συνεργασίας της ομάδας.

Ως αποτέλεσμα, γινόμαστε μάρτυρες μιας ανοδικής πορείας στα σχέδια «εσωτερικών ταξιδιών», όπου οι ομάδες συγκεντρώνονται με σαφή σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων.

Η American Express Global Business Travel δημοσίευσε μάλιστα μια μελέτη με τίτλο «Γιατί τα επιχειρηματικά ταξίδια βρίσκονται στο επίκεντρο της κουλτούρας της νέας εταιρείας». Καθώς η εμπειρία των εργαζομένων είναι πιο σημαντική από ποτέ, τα προγράμματα ομαδικών ταξιδιών θα αυξηθούν εκθετικά, καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να παρακινήσετε τις ομάδες, να βελτιώσετε την ικανοποίησή τους, να ενισχύσετε το loyalty της εταιρείας και να ξεκλειδώσετε τη δημιουργικότητα.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 29/01 08:12

  Πώς η Ελλάδα θα προσελκύσει τουρίστες από τη Βραζιλία

 2. 29/01 07:26

  Eγκρίθηκε η χωροθέτηση της μαρίνας Χίου

 3. 29/01 07:22

  Karagoutis Training Camp: Καλοκαιρινά camp σε 7 νησιά το 2023

 4. 28/01 13:49

  Αξιόλογη χιονοκάλυψη στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας- ανοίγουν τα χιονοδρομικά

 5. 28/01 13:42

  Διχασμένη η επιστημονική κοινότητα για το εάν τα εμβόλια κορωνοϊού πρέπει να γίνονται μια φορά το χρόνο

 6. 28/01 13:05

  Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου | Πρόταση για Παρατηρητήριο Βιώσιμου Τουρισμού στην Πελοπόννησο

 7. 28/01 12:51

  Βασίλης Κικίλιας: 400.000 οικογένειες στηρίχθηκαν από το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”

 8. 28/01 11:59

  Συνεργασία για την ανάπτυξη του θεσμού «Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας»

 9. 28/01 11:53

  Αγώνας Ορεινού Δρόμου Παλιουρίου

 10. 27/01 15:42

  Μεγάλες προσδοκίες στον ευρωπαϊκό κλάδο πολυτελείας για επιστροφή των Κινέζων τουριστών

 11. 27/01 14:00

  Περισσότεροι ενδιαφερόμενοι από πέρυσι στις «Ημέρες Καριέρας» στα ξενοδοχεία της Κρήτης

 12. 27/01 13:54

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Ο απολογισμός του 2022 - Πρώτη εθνικότητα οι Ισραηλινοί, προβληματίζουν οι οικονομικοί δείκτες των ξενοδοχείων

 13. 27/01 13:48

  Βρετανικό Υπ. Πολιτισμού: Δε συμμετέχουμε σε συζητήσεις για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

 14. 27/01 13:38

  Γερμανικός τουρισμός: Η ασφάλεια του προορισμού αποφασιστικός παράγοντας επιλογής διακοπών – Η Ελλάδα ψηλά στις προτιμήσεις

 15. 27/01 12:13

  Ηλεκτροκίνητο αεροπλάνο; Δεν είναι άπιαστο όνειρο

 16. 27/01 11:51

  Πάνω από 1 δις ευρώ έσοδα θα φέρουν το 2023 οι απευθείας πτήσεις από ΗΠΑ

 17. 27/01 11:37

  Κομισιόν | Τρομοκρατικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο- προειδοποίηση και στην Ελλάδα

 18. 27/01 11:24

  Τουρισμός | Οι Αμερικανοί ξεκινούν το 2023 τα ταξίδια στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο!

 19. 27/01 09:00

  Επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε περιοχές του Δίου-Ολύμπου Πιερίας

 20. 27/01 08:59

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική

 21. 27/01 08:57

  Ισπανία: Kατάργηση του ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα

 22. 27/01 08:52

  Πού πηγαίνουν διακοπές οι Ρουμάνοι και πού θέλουν να επενδύσουν τα χρήματά τους

 23. 27/01 08:48

  Δήμος Πειραιά | Εκτόξευση των τιμών των ακινήτων σε ύψη "μελλοντικού" Ελληνικού - λόγω και Airbnb

 24. 26/01 17:52

  Η Μόνικα Μπελούτσι σε δεξίωση στο ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη - (βίντεο)

 25. 26/01 17:04

  Celestyal: Νέος εμπορικός διευθυντής και νέος υπεύθυνος επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Ελλάδα

 26. 26/01 16:48

  Βρετανικός τουρισμός | Αθήνα, Ρόδος, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονος στους 20 top προορισμούς διακοπών το 2023

 27. 26/01 16:26

  Η Marketing Greece επικοινωνεί την Ελλάδα στα διεθνή ΜΜΕ

 28. 26/01 15:58

  KAYAK | Αυξήσεις από 30% έως 50% στις πτήσεις για Αθήνα την Άνοιξη του 2023 – Πώς θα ταξιδέψουν οι Γερμανοί

 29. 26/01 14:38

  Airbnb: Ποιες είναι οι καλύτερες ημέρες για αυξημένα έσοδα από βραχυχρόνιες μισθώσεις το 2023

 30. 26/01 14:38

  Οι Καπετάνιοι Δημήτριος και Τάσος Καφετζής στο πηδάλιο του πολυτελούς Celebrity Ascent

 31. 26/01 14:02

  Η «μαμά χταπόδι» η καλύτερη υποβρύχια φωτογραφία του 2022

 32. 26/01 13:49

  Προώθηση της Κεντρικής Μακεδονίας στις ισπανόφωνες αγορές | Συμμετοχή στην έκθεση FITUR

 33. 26/01 13:48

  Booking.com: Αυτός είναι ο προορισμός της Θεσσαλίας που ξεσηκώνει τους διεθνείς ταξιδιώτες – Στους 10 ανερχόμενους για το 2023

 34. 26/01 13:29

  Μοναχικοί ταξιδιώτες: Η νέα τάση στα ταξίδια που ήρθε για να μείνει – 83 εκατ. Αμερικανοί θα ταξιδέψουν μόνοι το 2023

 35. 26/01 12:53

  Η Ελλάδα 4ος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Αυστριακούς τουρίστες το 2023 – Το 76% θα ταξιδέψει στην Ευρώπη

 36. 26/01 12:42

  Πριν από το Πάσχα η έναρξη της σεζόν στην Κρήτη | 10 με 15% αυξημένο το πακέτο διακοπών

 37. 26/01 12:32

  Eliza was here: Ποια Ελληνικά νησιά κερδίζουν στη μάχη των κρατήσεων για το 2023 – Η Ελλάδα ο προορισμός της χρονιάς

 38. 26/01 12:31

  Αύξηση αφίξεων από τις ισπανόφωνες αγορές το 2023 -Ο ΕΟΤ στην FITUR 2023 της Μαδρίτης

 39. 26/01 11:18

  Olympic Holidays | Ξεχωριστή προώθηση των ελληνικών νησιών στη βρετανική αγορά το 2023

 40. 26/01 10:24

  Έρευνα | Οι αεροπορικές εταιρείες που στηρίζουν τον τουρισμό των Χανίων - το προφίλ των επιβατών

 41. 26/01 10:14

  Διευρύνει τις πτήσεις της στο Ισραήλ η ΑEGEAN | Θερινό πρόγραμμα προς 9 ελληνικούς προορισμούς

 42. 26/01 08:48

  Άδειες για επεκτάσεις 2 ξενοδοχείων σε Ζάκυνθο και Ηράκλειο

 43. 26/01 08:46

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία πολυτελείας σε Σαντορίνη και Πάρο

 44. 26/01 08:41

  Oδηγός με τις 10 παγκόσμιες τάσεις για την απόκτηση ταλέντων το 2023

 45. 26/01 08:33

  Κροατία: Αυξήσεις τιμών σε εμπόριο, υπηρεσίες και εστίαση μετά την είσοδο στην Ευρωζώνη

 46. 26/01 08:25

  220.000 επισκέπτες στη FITUR, την σημαντικότερη έκθεση τουρισμού της Ισπανίας

 47. 25/01 18:10

  Το καλοκαίρι του 2022 άλλαξε - προς το θερμότερο - το κλίμα σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης

 48. 25/01 15:20

  Στ. Αρναουτάκης: «Στόχος η Κρήτη να είναι περιφέρεια πρότυπο στη Μεσόγειο και την Ευρώπη»

 49. 25/01 15:05

  Δύο πισίνες ελληνικών ξενοδοχείων στις πιο πολυφωτογραφημένες στο Instagram

 50. 25/01 14:28

  Όμιλος Sani / Ikos Resort: Αύξηση 8% το 2023 σε όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους του στην Ελλάδα

 51. 25/01 14:22

  Επέκταση πτήσεων από Σαουδική Αραβία προς Μύκονο και από Μπαχρέιν προς Μύκονο και Σαντορίνη

 52. 25/01 14:21

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη: Οι πελάτες θέλουν μόνο τις βασικές ανέσεις

 53. 25/01 14:13

  Ανοίγει Γραφείο του ΕΟΤ στο κτίριο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης

 54. 25/01 13:49

  Η Αυστρία επιδοτεί την πράσινη μετάβαση στον τουρισμό

 55. 25/01 13:20

  TUI: H σύγχυση με το all inclusive και το ιστορικό ρεκόρ ζήτησης - Πόσο έχουν αυξηθεί οι τιμές για το καλοκαίρι του 2023

 56. 25/01 12:40

  Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε παγκόσμιο κέντρο αυθεντικής ευζωίας

 57. 25/01 12:07

  Telegraph: Η Ελλάδα στις 50 καλύτερες επιλογές των Βρετανών για οικογενειακές διακοπές το 2023 - Οι 6 εναλλακτικές στη χώρα μας

 58. 25/01 11:53

  Τουρισμός | 'Ερευνα: Πτώση τιμών σε πτήσεις και καταλύματα στην Ευρώπη το δ΄τρίμηνο του 2022

 59. 25/01 11:25

  Microsoft: Έπεσε το Teams και το Outlook - Πρόβλημα για χιλιάδες χρήστες

 60. 25/01 10:28

  Ρεκόρ ζήτησης για Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονο και Νάξο το 2022

 61. 25/01 08:36

  Αποφάσεις για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πάρο και Χανιά

 62. 25/01 08:34

  Ικαρία: Χρήση ιαματικού νερού από σχεδιαζόμενη ξενοδοχειακή μονάδα με λειτουργία υδροθεραπευτηρίου

 63. 25/01 08:31

  Το γυναικείο δίδυμο της μόδας που εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι, προβάλλοντας το ταξιδιωτικό brand «Ελλάδα»

 64. 25/01 08:29

  Ξενοδοχεία | Η επιρροή των προγραμμάτων αφοσίωσης στην καθημερινότητα του ταξιδιώτη

 65. 25/01 08:27

  Πρώτο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος στον Βόλο

 66. 24/01 19:32

  ΥΠΑ | Οριακή μείωση 1,1% των επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια το 2022 έναντι του 2019

 67. 24/01 16:32

  Το Viber γίνεται υπερ-εφαρμογή: Νέες λειτουργίες στην πλατφόρμα- Τι αλλάζει

 68. 24/01 16:21

  ΗΑΤΤΑ: Σύμφωνο Συνεργασίας με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ν. Αφρικής

 69. 24/01 16:08

  Ρεκόρ αναζητήσεων για διαμονή στην Αθήνα το 2022 - Οι top εθνικότητες και οι μεταβολές την τελευταία 4ετία

 70. 24/01 16:04

  ΣΥΡΙΖΑ | Ζήτημα επιβίωσης η στήριξη των εποχικά εργαζομένων στον επισιτισμό τουρισμό

 71. 24/01 14:53

  Ξενοδοχεία: Υποχώρησαν οι κατασκευές νέων δωματίων στην Ευρώπη το δ’ τρίμηνο του 2022

 72. 24/01 14:40

  Πως επιλέγω αξιόπιστο eshop vape κατάστημα για την αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου

 73. 24/01 13:20

  Αirtours | Περιζήτητη για τουρισμό πολυτελείας η Ελλάδα το 2023

 74. 24/01 13:00

  Holidaycheck Awards 2023: Τα ξενοδοχεία του ομίλου Βανταράκη στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία διεθνώς

 75. 24/01 12:56

  Λουτράκι: Η άγνωστη Ρωμαϊκή Έπαυλη του 2ου Αιώνα μ.χ. με θέα τον Κορινθιακό και Σαρωνικό κόλπο - Βίντεο

 76. 24/01 12:48

  Lindian Village Beach Resort Rhodes | Το 2023 ανοίγει το τρίτο ξενοδοχείο της Curio Collection by Hilton στην Ελλάδα (φωτό)

 77. 24/01 12:16

  Καταρρίπτεται ο μύθος για το κόκκινο κρασί – Οι επιπτώσεις του στην υγεία

 78. 24/01 11:56

  Booking.com: Ο δεύτερος πιο φιλόξενος προορισμός στον κόσμο για το 2023 βρίσκεται στην Ελλάδα, και δεν τον φαντάζεστε!

 79. 24/01 11:41

  WTTC | Επέστρεψε ο τουρισμός πόλεων - Το top 10 των πιο ισχυρών πόλεων το 2022 και η πρόβλεψη για το 2032

 80. 24/01 10:16

  H Τουρκία επωφελείται από τις κυρώσεις στη Ρωσία- οφέλη και στον τουρισμό

 81. 24/01 09:51

  Εκτός αναπτυξιακού νόμου η πλειονότητα των επενδυτικών σχεδίων στον τουρισμό | Επιστολή από τους φορείς της Δωδεκανήσου

 82. 24/01 08:30

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο και Ρέθυμνο

 83. 24/01 08:29

  Τρεις αποφάσεις για νέα τουριστικά καταλύματα σε Σαντορίνη και Μύκονο

 84. 24/01 08:25

  Ρόδος | Ενεργειακή αναβάθμιση στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για τις 100 ενεργειακά φιλικές πόλεις της Ευρώπης

 85. 24/01 08:23

  Όλοι μπορούν να επισκεφθούν το εμβληματικό ξενοδοχείο Adlon Kempinski στο Βερολίνο, όπου κι αν βρίσκονται

 86. 24/01 08:21

  Περίπου 2.000 επιχειρήσεις σε Αγγλία και Ουαλία περιήλθαν σε καθεστώς αδυναμίας πληρωμών τον Δεκέμβριο

 87. 23/01 18:34

  Λαβρόφ: Ο πόλεμος μεταξύ Δύσης- Ρωσίας δεν είναι πλέον υβριδικός, αλλά πραγματικός

 88. 23/01 16:55

  Το νέο κόνσεπτ λειτουργίας ξενοδοχείων που θα «σαρώσει» στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια

 89. 23/01 15:57

  HOTREC: Η πρόταση της ΕΕ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις χρειάζεται να βελτιωθεί

 90. 23/01 15:10

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | Η αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι απογείωσε τα έσοδα στο 11μηνο

 91. 23/01 14:57

  Rhomberg Reisen: Νέες συνδέσεις με Ελλάδα – Περιζήτητες οι διακοπές σε Λευκάδα, Ήπειρο, Κεφαλονιά

 92. 23/01 14:35

  Ο επαπειλούμενος εμπορικός πόλεμος ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ

 93. 23/01 14:03

  Deal στον τουρισμό υγείας και ευεξίας από TKC και ENSANA

 94. 23/01 13:44

  WTTC/ Trip.com/ Deloitte | Εντείνεται το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών για αειφόρο τουρισμό

 95. 23/01 13:25

  Σταϊκούρας στον ΣΚΑΪ: Φαίνεται να δημιουργείται χώρος για πρόσθετες παρεμβάσεις

 96. 23/01 12:59

  ΕΥ: Οι 10 γεωπολιτικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν την πορεία του κόσμου το 2023

 97. 23/01 12:22

  Independent: Τα ελληνικά νησιά στους 10 κορυφαίους προορισμούς των Ιρλανδών για διακοπές το 2023

 98. 23/01 12:15

  Προσωρινή διακοπή της λειτουργίας στο ξενοδοχείο της Λ.Συγγρού με το αιωρούμενο μπαλκόνι

 99. 23/01 11:50

  Κορυφαίες συμβουλές για να προωθήσετε το κατάλυμά σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 100. 23/01 11:06

  Καταπατημένα ακίνητα: Ποιοι και πώς θα αποκτήσουν δικαίωμα εξαγοράς