Τουρισμός: Βάλτε τους χρήστες των social media στο παιχνίδι του μάρκετινγκ της επιχείρησης - Τα σημαντικά οφέλη για τα brand

Τουρισμός: Βάλτε τους χρήστες των social media στο παιχνίδι του μάρκετινγκ της επιχείρησης - Τα σημαντικά οφέλη για τα brandΠηγή φωτό: Pixabay

H δυναμική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αγγίζει τις ζωές όλων, μπορεί να γίνει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των τουριστικών brand με την αξιοποίηση του περιεχομένου που αναρτούν στις πλατφόρμες αυτές οι ίδιοι οι χρήστες τους, είτε απλοί χρήστες είτε influencer, οι οποίοι μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή.

Ήδη πολλά brand ενθαρρύνουν το κοινό τους να δημοσιεύει περιεχόμενο με επίκεντρο αυτά. Σύμφωνα με άρθρο του ιδρυτή της SEO Travel, Tom Mcloughlin στην πλατφόρμα της έκθεσης WTM, το μάρκετινγκ που βασίζεται στο περιεχόμενο των χρηστών (UGC marketing) αποτελεί μια εξαιρετική προσέγγιση για τα ταξιδιωτικά brand που αναζητούν τρόπους να ενισχύσουν τη σύνδεσή τους με τους πελάτες τους, να ενισχύσουν τα μηνύματά τους και να αναπτύξουν μια πιο αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ.

Το περιεχόμενο που παράγουν οι χρήστες των social media (UGC) μπορεί να έχει τη μορφή φωτογραφιών, βίντεο, δημοσιεύσεων σε blog, podcast, ηχητικού περιεχομένου ή συνδυασμό των παραπάνω.

Στο πλαίσιο του μάρκετινγκ, πρόκειται για περιεχόμενο που δημιουργήθηκε για ένα brand ή που περιλαμβάνει το προϊόν ή την υπηρεσία του brand, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το brand στο πλαίσιο των ενεργειών μάρκετινγκ.

Oι τρόποι με τους οποίους μπορεί ένα brand να ενσωματώσει αυτή την προσέγγιση στη στρατηγική μαρκετινγκ είναι οι ακόλουθοι...

-Δημιουργήστε ένα hashtag για το brand | Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα hashtag του brand και να ενθαρρύνετε κάθε πελάτη που ασχολείται με την προσφορά σας να χρησιμοποιεί αυτό το hashtag όταν μοιράζεται οποιοδήποτε μέσο σχετικά με αυτό. Αυτό όχι μόνο θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να μοιράζονται περιεχόμενο στα δικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το brand, αλλά θα συγκεντρώνει όλο αυτό το περιεχόμενο σε ένα μέρος και θα διευκολύνει την αναζήτηση και την αξιολόγηση.

-Κάντε έναν διαγωνισμό | Εάν πιστεύετε ότι η πελατειακή σας βάση χρειάζεται περισσότερα κίνητρα για να δημιουργήσει και να μοιραστεί περιεχόμενο σχετικά με το brand σας, η διεξαγωγή διαγωνισμού είναι μια κλασική προσέγγιση στο μάρκετινγκ UGC. Είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε μέσω σελίδας στον ιστότοπό σας, σχεδιάστε έναν σύντομο διαγωνισμό ζητώντας συμμετοχές με βάση το περιεχόμενο φωτογραφιών, βίντεο ή μηνυμάτων. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε τις καλύτερες συμμετοχές ως μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου και να προσφέρετε δώρο στην καλύτερη από αυτές ένα ταξίδι, μια περιήγηση ή ένα προϊόν ως ανταμοιβή.

-Κριτικές κινήτρων | Εάν αναζητάτε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες βάσει κριτικής, τότε μπορεί να είναι χρήσιμο να προσφέρετε μια ανταμοιβή ή όφελος σε πελάτες που γράφουν κριτικές για την εταιρεία σας μετά από τις εμπειρίες τους με το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Δώστε τους έκπτωση 10% στην επόμενη κράτηση κάθε φορά που αφήνουν μια κριτική ή συμμετέχουν σε μια κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι. Με αυτό το κίνητρο είναι βέβαιο ότι θα ενθαρρύνετε περισσότερους πελάτες να συνεισφέρουν.

-Προωθήστε τα προφίλ σας | Όσον αφορά το περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι πελάτες θα είναι πιο διατεθειμένοι να συμπεριλάβουν την επωνυμία σας σε αυτό που δημοσιεύουν, εάν είναι πολύ εύκολο να το κάνουν. Επομένως, θα πρέπει να συμπεριλάβετε όλα τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλο το διαφημιστικό σας υλικό ή στο κατάλυμά σας, εάν υπάρχει, καθώς αυτό καθιστά απίστευτα εύκολο το tag ή το mention. Ακόμα καλύτερα, συμπεριλάβετε έναν κωδικό QR που θα μεταφέρει τον πελάτη απευθείας στον ιστότοπό σας ή στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

-Οργανώστε μια εκδήλωση | Οι εκδηλώσεις στον ταξιδιωτικό κλάδο είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δημιουργήσετε πολλά συναρπαστικά UGC, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε γρήγορα πολύ περιεχόμενο, τότε η φιλοξενία μιας εκδήλωσης είναι μια εξαιρετική προσέγγιση. Φροντίστε να ενθαρρύνετε τους παρευρισκόμενους να τεκμηριώσουν το συμβάν και να το μοιραστούν, ειδικά αν ασκούν επιρροή ή είναι σημαίνοντα πρόσωπα στον κλάδο και έχουν ακόλουθους που θα ενδιαφερθούν για την επωνυμία σας.

-Καλλιεργήστε την κοινότητα | Τέλος, οι πελάτες σας θα εμπνευστούν περισσότερο για να παρουσιάσουν την επωνυμία σας στο περιεχόμενό τους, εάν είναι περήφανοι που την προωθούν. Η καλλιέργεια μιας πραγματικής αίσθησης κοινότητας μεταξύ αυτών που αγοράζουν την προσφορά σας θα βοηθήσει σε αυτό και θα ενθαρρύνει επίσης τους πιθανούς πελάτες που βλέπουν αυτό το περιεχόμενο να γίνουν επίσης μέρος αυτής της κοινότητας.

Τα οφέλη του περιεχομένου που δημιουργούν οι χρήστες των social media είναι...

-Δημιουργούν αξιομνημόνευτο περιεχόμενο | Υπάρχει ένα στοιχείο δημιουργικότητας στο περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες, που το περιεχόμενο εσωτερικού μάρκετινγκ δεν έχει. Διαπιστώθηκε επίσης ότι το κοινό της χιλιετίας, ειδικότερα, θεωρεί ότι το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες είναι 35% πιο αξιομνημόνευτο από άλλα μέσα. Εάν αυτό είναι το δημογραφικό στοιχείο που θέλετε να στοχεύσετε με το ταξιδιωτικό μάρκετινγκ, θα έχετε μεγαλύτερο αντίκτυπο με το UGC.

-Αυξήστε τους ρυθμούς μετρατροπής σε πελάτη | Ίσως ένα από τα πιο πειστικά οφέλη της εφαρμογής μιας στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες είναι ότι αυξάνει σημαντικά τα ποσοστά μετατροπών σε πελάτη. Μια έρευνα της Nosto αποκάλυψε ότι το 79% των καταναλωτών επηρεάζεται από το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες κατά τη λήψη αποφάσεων αγοράς. Πρόκειται για τεράστιο ποσοστό του κοινού σας που ενδεχομένως θα επηρεαστεί εάν δουν περιεχόμενο που δημιουργείται από άτομα που χρησιμοποιούν ήδη το ταξιδιωτικό προϊόν ή την υπηρεσία σας.

-Κτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες | Η ύπαρξη μιας πελατειακής βάσης που δημιουργεί και μοιράζεται περιεχόμενο σχετικά με την προσφορά της ταξιδιωτικής επωνυμίας σας βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους δυνητικούς πελάτες, επειδή βλέπουν ότι το προϊόν ή η υπηρεσία σας είναι πραγματικά πολύτιμα. Δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης στην επωνυμία σας σε όσους ασχολούνται με περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες, καθώς αποδεικνύει ότι το διαφημιστικό σας περιεχόμενο ανταποκρίνεται πραγματικά σε αυτό που υπόσχεται.

-Ενισχύει τις σχέσεις με τους πελάτες σας | Όταν μοιράζεστε και προωθείτε το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους πελάτες σας, ενισχύετε τη σχέση που έχετε μαζί τους, ειδικά αν τους πιστώνετε για αυτό που έχουν δημιουργήσει. Αυτό βελτιώνει επίσης την αφοσίωση στην επωνυμία των πελατών αυτών, βοηθώντας τους να νιώσουν πιο κοντά σας, και κάνουν πιο πιθανή μια επανάληψη αγοράς και επίσης πιο πιθανό να προτείνουν την επιχείρησή σας σε άλλους ταξιδιώτες.

-Δημιουργεί μια κοινότητα | Η αίσθηση της κοινότητας στην πελατειακή σας βάση είναι βασικό στοιχείο της υψηλής διατήρησης πελατών. Όταν οι πελάτες νιώθουν ότι ανήκουν σε μια αποκλειστική ομάδα με άμεση σύνδεση με την επωνυμία σας, είναι πιθανό να κάνουν πολλές κρατήσεις ή αγορές και να ασχοληθούν περισσότερο με το υλικό μάρκετινγκ που έχετε.

-Οδηγεί σε συνέργειες | Η προώθηση ή το αίτημα για περιεχόμενο από τους χρήστες μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε στο μάρκετινγκ συνεργασίας και να συμπεριλάβετε αυτήν την προσέγγιση στη στρατηγική μάρκετινγκ. Ας υποθέσουμε ότι ορισμένοι από τους πελάτες που δημιουργούν περιεχόμενο για την ταξιδιωτική σας επωνυμία έχουν σημαντικούς ακόλουθους ή είναι ακόμη influencer. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να τους προσεγγίσετε και να τους ρωτήσετε εάν είναι πιθανό να δημιουργήσουν προωθητικό περιεχόμενο που εξακολουθεί να έχει την αίσθηση "UGC" ως μέρος μιας συνεργασίας.

Οι συνεργασίες μπορούν να λάβουν όλων των ειδών τις μορφές, επομένως είτε καταβάλετε μια χρέωση για το περιεχόμενο που δημιουργούν είτε προσφέρετε δωρεάν ταξίδια ή προϊόντα σε αντάλλαγμα για κριτικές, αυτό το είδος μάρκετινγκ συμβαδίζει με τα μέσα που δημιουργούνται από τους χρήστες.

-Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων | Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του περιεχομένου που δημιουργείται από τους καταναλωτές από την οπτική του μάρκετινγκ είναι ότι έτσι οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και πόρους στην ανεύρεση περιεχομένου. Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν προγραμματισμό αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει ότι χρειάζεστε μία λιγότερη ανάρτηση που πρέπει να δημιουργηθεί, απελευθερώνοντας χρόνο για άλλες ενέργειες μάρκετινγκ.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 01/12 23:00

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | ΙΝΣΕΤΕ: Νέο ρεκόρ στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 10μηνο- διψήφια μείωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 2. 01/12 17:07

  Η AEGEAN επιμένει και τον χειμώνα με ενισχυμένο πρόγραμμα προορισμών

 3. 01/12 16:19

  Σε Συνέδριο - Έκθεση στη Ν. Κορέα η Ρόδος και τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα

 4. 01/12 16:16

  Νέα μαρίνα στο Μεγανήσι

 5. 01/12 14:10

  Τουρισμός | Hotelbeds: Οι 7 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα παγκόσμια ταξίδια το 2023

 6. 01/12 13:50

  Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη: Φωταγωγήθηκε το εντυπωσιακό δέντρο στο Rockefeller Centre (βίντεο)

 7. 01/12 13:39

  Γερμανικός τουρισμός | -42% οι κρατήσεις του Οκτωβρίου για το καλοκαίρι του 2023 έναντι του 2019

 8. 01/12 13:03

  ΕΟΤ Γερμανίας: Εκδήλωση στη Φρανκφούρτη για παρουσίαση Ελληνικών προορισμών

 9. 01/12 12:44

  Έρευνα GetYourGuide: Εμπειρίες με συναισθηματική αξία και ταξίδια τα δημοφιλέστερα δώρα των Γερμανών τα Χριστούγεννα

 10. 01/12 12:39

  Επιστρεπτέα προκαταβολή: Παράταση υποβολής δικαιολογητικών έως τις 30/12

 11. 01/12 12:06

  Ο "τηλεφωνικός τουρισμός" συναρπάζει τους Τούρκους- Ταξίδια στη Γεωργία για φτηνότερα iPhone

 12. 01/12 12:03

  Zωντανό κέντρο προβολής του Ελληνικού Πολιτισμού στο Κονέκτικατ

 13. 01/12 11:55

  Eθνική μονάδα ETIAS θα ελέγχει τις αιτήσεις έκδοσης ή όχι αδειών ταξιδιού

 14. 01/12 11:22

  Aegean: Νέα σύνδεση Νιουκάστλ – Αθήνα το καλοκαίρι του 2023

 15. 01/12 11:18

  Συγχωνεύονται Air India και Vistara | Δημιουργείται ο κορυφαίος αεροπορικός όμιλος της Ινδίας

 16. 01/12 11:03

  Tus Airways | Πτήσεις Αθήνα- Τελ Αβίβ και Λάρνακα- Ηράκλειο από τα μέσα Δεκεμβρίου

 17. 01/12 10:00

  Το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο εντυπωσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης XENIA

 18. 01/12 09:49

  WTTC | Ο τουρισμός πόλεων πρωτοστατεί στην παγκόσμια ανάκαμψη - Έρχεται λαμπρή 10ετία για τις πόλεις

 19. 01/12 08:51

  Τήνος, Ελαφόνησος, Πάρος και Μήλος προβάλλονται σήμερα στο Λονδίνο ως ιδανικοί προορισμοί γαμήλιου τουρισμού

 20. 30/11 15:31

  Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Μήλου για το 2023

 21. 30/11 14:10

  Η Σαντορίνη στους 8 καλύτερους στον κόσμο για τα χειμερινά γαμήλια ταξίδια των Αμερικανών

 22. 30/11 13:57

  Rolls-Royce & easyJet αλλάζουν τις πτήσεις του μέλλοντος: Πρωτοποριακός κινητήρας εκμηδενίζει τις εκπομπές άνθρακα

 23. 30/11 13:57

  Παπαζάχος σε ΣΚΑΪ: Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι ο χθεσινοβραδινός σεισμός ήταν ο κύριος

 24. 30/11 13:54

  Πλεύρης σε ΣΚΑΪ: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η απόφαση του ΣτΕ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

 25. 30/11 13:41

  Ηράκλειο: Εισαγγελική παρέμβαση για την ρύπανση-μόλυνση από κατσίγαρο

 26. 30/11 13:34

  «Επανεκκίνηση Εστίασης» και «Επανεκκίνηση Τουρισμού»: Νέα δυνατότητα υποβολής αιτήματος επαλήθευσης

 27. 30/11 13:32

  H Θεσσαλία φιλοξένησε τα μέλη της ECTAA και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

 28. 30/11 12:52

  Ξενοδοχεία: Αυτή είναι η στρατηγική που εκτοξεύει τα έσοδα, το loyalty και την ικανοποίηση πελατών

 29. 30/11 12:35

  Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Οι 5 υποψήφιες καλύτερες ταινίες για το «ευρωπαϊκό Όσκαρ» - Δείτε τα τρέιλερ

 30. 30/11 12:30

  EasyJet: Νέα σύνδεση με Ρόδο το καλοκαίρι του 2023

 31. 30/11 11:57

  Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα 6 καλύτερα Airbnb στη Σαντορίνη 

 32. 30/11 11:50

  Κύπρος | Έρχεται το πρώτο ολοκληρωμένο resort της Ευρώπης με μεγαλοπρεπές καζίνο - Αλλάζει το τουριστικό προφίλ του νησιού

 33. 30/11 11:21

  Cruise.co.uk: Οι τιμές θα παραμείνουν σταθερές το 2023 – «Θα είναι η χρονιά της κρουαζιέρας»

 34. 30/11 10:59

  Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Νοτίου Αιγαίου για το 2023

 35. 30/11 10:35

  Αναστολή πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών για τα τουριστικά γραφεία, με δραστηριότητα σε Ρωσία και Ουκρανία

 36. 30/11 09:29

  Γερμανικός τουρισμός | Επανέρχεται δυναμικά το 2023 ο ιστορικός Neckermann - Ισχυρή παρουσία σε Κρήτη, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα

 37. 30/11 09:15

  Εύβοια: «Αίνιγμα» το άγνωστο ρήγμα - Διχογνωμία αν τα 5 Ρίχτερ ήταν ο κύριος σεισμός

 38. 30/11 09:06

  Κικίλιας: Ενδιαφέρον της Flyadeal για αεροπορική σύνδεση με Θεσσαλονίκη και Κρήτη

 39. 29/11 18:11

  Το Matrix ξεκίνησε στο MIT: Έφτιαξαν ρομπότ που... γεννούν άλλα ρομπότ - Τι είναι τα voxel

 40. 29/11 17:48

  Σ.Ζαχαράκη | Ο ελληνικός τουρισμός, πρωταθλητής της παγκόσμιας τουριστικής ανάκαμψης

 41. 29/11 16:01

  Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων

 42. 29/11 15:58

  WTAAA: Συνάντηση 5 ηπείρων στην Αθήνα για τον παγκόσμιο οργανωμένο τουρισμό

 43. 29/11 15:50

  ΙΝΣΕΤΕ: Πρωτοπόρα ψηφιακά εργαλεία προς όφελος των τουριστικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών

 44. 29/11 14:12

  ΕΤΑΔ | Ολοκληρώθηκε η θητεία του CEO Στέφανου Βλαστού

 45. 29/11 13:55

  ΕΕ: Αντίο στο «airplane mode» στις πτήσεις – Ελεύθερα κλήσεις, μηνύματα και διαδίκτυο μέσω 5G

 46. 29/11 13:33

  EasyJet: Εκτοξεύεται η ζήτηση των Βρετανών για τις περιόδους αιχμής παρά την ακρίβεια

 47. 29/11 13:17

  Conde Nast Traveller | Η Αθήνα καλύτερος οικονομικός city break προορισμός στην Ευρώπη για το 2023

 48. 29/11 12:51

  Συνέδριο ECTAA: «Το μέλλον των πακέτων διακοπών βρίσκεται σε κίνδυνο»

 49. 29/11 12:23

  LLM: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός στον κόσμο για ιστιοπλοΐα

 50. 29/11 12:06

  Θαλάσσιος τουρισμός: Συνάντηση Γ. Πατούλη με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. για το γιώτινγκ στην Αθήνα

 51. 29/11 11:41

  «Καμπανάκι» Λαγκάρντ για νέο κύμα πληθωριστικών πιέσεων στην ευρωζώνη

 52. 29/11 11:16

  Επιχορήγηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για πρόσληψη 3.000 ανέργων στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

 53. 29/11 11:06

  «Συνάντηση με ένα αγριολούλουδο»: Δείτε το ντοκιμαντέρ για τα αγριολούλουδα της Κρήτης και τους «προστάτες» τους

 54. 29/11 10:40

  Κωνσταντινούπολη | Στα ύψη τα ενοίκια λόγω εκτίναξης των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων

 55. 29/11 09:54

  Η Ε.Ξ. Ρόδου παρουσιάζει την επετειακή έκδοση «Χτίζοντας ένα θαύμα»

 56. 29/11 09:34

  Jet2.com | Περισσότερες πτήσεις το καλοκαίρι από το Stansted προς Αθήνα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κω, Κεφαλονιά και Ρόδο

 57. 29/11 09:20

  Το Κ2Β – Business empowerment by Kotsovolos πρωταγωνίστησε στη φετινή έκθεση ΧΕΝΙΑ

 58. 29/11 09:07

  Β.Κικίλιας | Συμφωνία για επέκταση των απευθείας πτήσεων από Σαουδική Αραβία προς Ελλάδα

 59. 28/11 16:44

  «Reimagining success» | Στις 15 Δεκεμβρίου 2022 το ετήσιο Συνέδριο ΣΕΤΕ

 60. 28/11 16:28

  O οδικός χάρτης προς το μέλλον του ελληνικού τουρισμού | ψηφιακός μετασχηματισμός, βιωσιμότητα και υποδομές

 61. 28/11 15:46

  Λύση στην Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Κάσου - Καρπάθου

 62. 28/11 15:42

  Γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων τα Χριστούγεννα | Τα μελομακάρονα τρεις φορές πιο δημοφιλή από τους κουραμπιέδες!

 63. 28/11 15:25

  Τουρισμός φυλακών: Ιστορικό ενδιαφέρον ή νοσηρή περιέργεια;

 64. 28/11 15:17

  Οι Ισραηλινοί πρώτη εθνικότητα σε κρατήσεις την εορταστική περίοδο στην Αθήνα

 65. 28/11 14:00

  Διαδικτυακές πλατφόρμες: Σύσταση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αλγοριθμικής Διαφάνειας για έναν ασφαλέστερο διαδικτυακό χώρο

 66. 28/11 13:08

  Eurocontrol: Ευρωπαϊκή πρωτιά για τη SKY express - Aύξηση 162% του πτητικού έργου σε σχέση με το 2019

 67. 28/11 12:55

  Τουρισμός: Τα διεθνή ταξίδια των πλούσιων Αμερικανών δίνουν γερές δόσεις ανάσας στα ταξιδιωτικά πρακτορεία

 68. 28/11 12:30

  WTTC | 6 στους 10 ταξιδιώτες θέλουν να ταξιδεύουν με αειφόρο τρόπο

 69. 28/11 11:01

  Booking.com | Σήμανση τριών επιπέδων για τα τουριστικά καταλύματα με βιώσιμες πρακτικές

 70. 28/11 10:55

  Ο Βασίλης Κικίλιας στην Παγκόσμια Σύνοδο του WTTC στο Ριάντ

 71. 28/11 10:39

  Δήμος Αθηναίων: Λαμπερά Χριστούγεννα και ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την Αθήνα

 72. 28/11 10:29

  Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Χριστουγέννων στην Ελλάδα

 73. 28/11 10:25

  Οι χειρότεροι επιβάτες αεροπλάνου σύμφωνα με μια αεροσυνοδό

 74. 28/11 10:18

  Ο μαζικός τουρισμός οφείλει να εμπλουτιστεί με ποιοτικότερους δείκτες

 75. 28/11 09:57

  Frosch Sportreisen | Τουρισμός με αθλητικές δραστηριότητες και στη Θάσο το 2023

 76. 28/11 09:10

  O ταξιδιώτης ενδιαφέρεται περισσότερο για την άυλη εμπειρία που θα αποκομίσει στον προορισμό

 77. 27/11 17:34

  Τα επόμενα βήματα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

 78. 27/11 17:23

  Κρήτη | Οι Γερμανοί μετατρέπουν τη Μεσσαρά σε… πλατφόρμα Airbnb

 79. 27/11 17:16

  Οι Περιφερειάρχες της χώρας στην ακριτική Ρω και στο Καστελόριζo

 80. 27/11 17:09

  ΣΕΤΚΕ | Η «νέα πρόταση στη διαμονή» με 3 Δράσεις και καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία στα μικρά καταλύματα

 81. 27/11 12:48

  Κύπρος | Κλειδί για το 2023 η προσέλκυση τουρισμού από ευρωπαϊκές χώρες και χώρες της Μέσης Ανατολής

 82. 27/11 11:59

  10η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ | Κοινό αίτημα για λύσεις στα προβλήματα της ξενοδοχίας - Η αποχώρηση από τα κοινά του κ.Ρέτσου

 83. 27/11 10:56

  Απελευθερώστε τις δυνατότητες των ξενοδοχείων για να μεγαλώσουμε την πίτα της ανάπτυξης

 84. 27/11 10:54

  Βασίλης Κικίλιας: Επέκταση της σεζόν από το Καστελόριζο μέχρι την Αθήνα

 85. 27/11 10:43

  Μείωση μισθώματος για το 2023 σε δημοτικό ακίνητο που λειτουργεί ως Ξενώνας στην Κοινότητα Ελατούς

 86. 27/11 10:39

  Επιδείνωση του Δείκτη Επιχειρηματικής Εμπιστοσύνης στο Βέλγιο

 87. 26/11 10:50

  Αστροτουρισμός στην Κρήτη | Αστεροσχολείο στη Σητεία - ψηφιακή εφαρμογή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

 88. 26/11 10:46

  Β.Κικίλιας | Ο βιώσιμος τουρισμός στο επίκεντρο της επόμενης καμπάνιας

 89. 26/11 10:43

  Eπενδύσεις ανακαίνισης και αναβάθμισης κατηγορίας σε ξενοδοχείο του Πειραιά

 90. 26/11 10:41

  Αεροδρόμια Βρετανίας: Τέλος η απαγόρευση υγρών στις χειραποσκευές το 2024

 91. 25/11 16:57

  ECTAA - HATTA - FEDHATTA: Σύσσωμος ο ευρωπαϊκός οργανωμένος τουρισμός στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της ECTAA

 92. 25/11 16:08

  Εγκαίνια του νέου Παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα

 93. 25/11 16:06

  Έρευνα Wyndham: Οι Γερμανοί διψούν για διακοπές, όμως αλλάζουν ταξιδιωτικές συνήθειες λόγω πληθωρισμού

 94. 25/11 15:55

  Η AEGEAN έχει σχεδόν ανακτήσει τα επίπεδα του 2019

 95. 25/11 15:31

  TAP Air Portugal: Διήμερη απεργία στις 8 & 9 Δεκεμβρίου – Οι μισές πτήσεις ακυρώνονται

 96. 25/11 15:18

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στο Ισραήλ με έμφαση στη γαστρονομία

 97. 25/11 15:14

  Αξέχαστη εμπειρία στους ταξιδιώτες η προσφορά δωρεάν Κυπριακού Προγεύματος στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

 98. 25/11 15:06

  Σύλλογος Κρήτης | Ο ρόλος του Διευθυντή Ξενοδοχείων: παρελθόν-παρόν-μέλλον

 99. 25/11 13:42

  Studiosus: Οι Κυκλάδες στον νέο κατάλογο smart & small για το 2023

 100. 25/11 13:31

  Προσβάσιμη σε άτομα με οπτική αναπηρία η Ακρόπολη