Oι 4 χώρες που αφαίρεσαν όλους τους περιορισμούς στα ταξίδια

Oι 4 χώρες που αφαίρεσαν όλους τους περιορισμούς στα ταξίδιαΠηγή φωτό: Pixabay

Έπειτα από δύο εφιαλτικά χρόνια για τα ταξίδια, πολλές χώρες αποφάσισαν να αφαιρέσουν όλους τους περιορισμούς τους στα διεθνή ταξίδια που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, όπως την κοινωνική αποστασιοποίηση, τους περιορισμούς στις συγκεντρώσεις και στη διασκέδαση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και τα μέτρα περιορισμού ωραρίου λειτουργίας των χώρων αυτών.

Αυτή η εξέλιξη κάνει τις χώρες αυτές ιδανικούς προορισμούς για τους διεθνείς ταξιδιώτες το 2022. Δείτε ποιες είναι...

1. Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο απέσυρε όλους τους περιορισμούς εσωτερικού για τον COVID-19 στις 19 Ιουλίου 2021. Η χώρα χαρακτήρισε την ημέρα αυτή «Ημέρα Ελευθερίας». Μετά την εμφάνιση της Omicron, η βρετανική κυβέρνηση επέβαλε μάσκες σε καταστήματα και δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς και διαβατήρια εμβολιασμού για εκδηλώσεις με περισσότερα από 10.000 άτομα. Από την περασμένη εβδομάδα, η βρετανική κυβέρνηση αφαίρεσε την υποχρέωση για μάσκα και διαβατήρια εμβολιασμού.

-Κανένας περιορισμός για κοινωνική απόσταση

-Καμία απαίτηση για διαβατήρια εμβολιασμού

-Χωρίς απαίτηση μάσκας στην Αγγλία

-Μηδενικά όρια στις κοινωνικές συγκεντρώσεις

-Όλα τα τουριστικά αξιοθέατα ανοίγουν χωρίς περιορισμούς

-Χωρίς περιορισμούς στις ώρες λειτουργίας

-Όλα τα μπαρ, τα νυχτερινά κέντρα και τα εστιατόρια παραμένουν ανοικτά

Ωστόσο, επί του παρόντος, οι άνθρωποι συνεχίζουν να πρέπει να περάσουν από καραντίνα 5 ημερών (αν πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις) εάν βρεθούν θετικοί στον COVID-19. Η βρετανική κυβέρνηση θα δώσει τέλος σε αυτόν τον περιορισμό τον Μάρτιο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε: «Καθώς ο Covid γίνεται ενδημικός, θα χρειαστεί να αντικαταστήσουμε τις νομικές απαιτήσεις με συμβουλές και καθοδήγηση, παροτρύνοντας τα άτομα που έχουν τον ιό να είναι προσεκτικά και διακριτικά με τους άλλους. Οι κανονισμοί αυτοαπομόνωσης λήγουν στις 24 Μαρτίου».

Τρέχουσες απαιτήσεις εισόδου: Από τις 11 Φεβρουαρίου, η βρετανική κυβέρνηση δεν απαιτεί πλέον από τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες να κάνουν τεστ κατά ή πριν από την άφιξη. Επομένως, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια χώρα χωρίς τεστ. Ωστόσο, εάν δεν είστε εμβολιασμένοι, πρέπει να κάνετε κράτηση για εξέταση PCR πριν από την αναχώρηση. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε καραντίνα εκτός εάν το τεστ βγει θετικό.

2. Ιρλανδία

Η Ιρλανδία έδωσε τέλος στους περισσότερους περιορισμούς εσωτερικού για τον κορωνοϊό. Από τις 22 Ιανουαρίου, η αφαίρεσε τα όρια λειτουργίας έως τις 8 μ.μ. σε μπαρ, εστιατόρια, παμπ και θέατρα. Οι επισκέπτες δεν θα χρειάζεται πλέον να επιδεικνύουν ούτε το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID της ΕΕ. Ωστόσο, η Ιρλανδία θα εξακολουθεί να απαιτεί μάσκες στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η χώρα θα επανεξετάσει τους κανονισμούς της για τις μάσκες προσώπου στις 9 Φεβρουαρίου.

-Όλα τα τουριστικά αξιοθέατα είναι ανοιχτά

-Χωρίς περιορισμούς κοινωνικής απόστασης

-Όλα τα μπαρ, τα εστιατόρια και οι παμπ είναι ανοιχτά

-Μηδενική απαγόρευση κυκλοφορίας

-Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα ταξίδια εντός της χώρας

-Τρέχουσες απαιτήσεις συμμετοχής: Η Ιρλανδία έχει καταργήσει τις περισσότερες από τις απαιτήσεις εισόδου. Οι πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν τεστ PCR ή αντιγόνου 72 ώρες πριν από την άφιξη. Ωστόσο, η Ιρλανδία πρόσθεσε πρόσφατα την ενισχυτική δόση εμβολιασμού στην απαίτησή της για πλήρη εμβολιασμό. Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη τη δόση αυτή, και η τελευταία δόση εμβολίου έγινε ένω των 9 μηνών, η ιρλανδική κυβέρνηση σας θεωρεί μη εμβολιασμένους.

3. Δανία

Η Δανία ήταν η πρώτη χώρα της ΕΕ που κατάργησε όλους τους περιορισμούς για τον COVID-19 την περασμένη εβδομάδα. Η χώρα, η οποία έχει επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς, τους κατάργησε όλους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μάσκας, της κοινωνικής αποστασιοποίησης και της παρουσίασης δελτίων υγείας κατά την είσοδο σε χώρους.

-Όλα τα μπαρ, τα εστιατόρια και οι καφετέριες είναι ανοιχτά

-Χωρίς κανονισμούς κοινωνικής απόστασης

-Μηδενικοί περιορισμοί στις συγκεντρώσεις

-Χωρίς υποχρέωση μάσκας

-Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα ταξίδια εντός της χώρας

-Μηδενική απαγόρευση κυκλοφορίας

Τρέχουσες απαιτήσεις εισόδου: Η Δανία δεν απαιτεί από τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες να παρέχουν αρνητικό τεστ COVID-19 κατά την άφιξή τους. Οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες εκτός ΕΕ πρέπει να κάνουν τεστ εντός 24 ωρών από την είσοδο και να παραμείνουν σε απομόνωση για 10 ημέρες.

4. Σουηδία

Η Σουηδία κατάργησε όλους τους περιορισμούς για τον COVID-19. Ο Σουηδός Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την αφαίρεση όλων των περιορισμών στις 9 Φεβρουαρίου. Η χώρα θα συνεχίσει να συνιστά στους ανθρώπους να μένουν στο σπίτι εάν είναι άρρωστοι και τα μη εμβολιασμένα άτομα θα πρέπει να συνεχίσουν να εφαρμόζουν ειδικές προφυλάξεις.

-Χωρίς υποχρεωτική μάσκα

-Μηδενική απαγόρευση κυκλοφορίας

-Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα ταξίδια εντός της χώρας

-Όλα τα τουριστικά αξιοθέατα είναι ανοιχτά

Η Σουηδία θα καταργήσει όλους τους εναπομείναντες περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων μικρών περιορισμών σε εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, την επόμενη εβδομάδα.

Τρέχουσες απαιτήσεις εισόδου: Εάν είστε πλήρως εμβολιασμένοι, μπορείτε να εισέλθετε στη Σουηδία χωρίς απαιτήσεις τεστ από τις 21 Ιανουαρίου. Εάν δεν είστε εμβολιασμένοι, θα χρειαστεί να κάνετε τεστ 72 ωρών πριν από την αναχώρηση. Η Σουηδία κάνει δεκτά τεστ PCR και αντιγόνου.

Ορισμένες άλλες χώρες μπορούν να μπουν σχεδόν στη λίστα «ελεύθερων ταξιδιών», όμως συνεχίζουν να εφαρμόζουν περιορισμούς ακόμα κι αν η καθημερινότητα σε αυτές έχει επιστρέψει σχεδόν σε κανονικότητα...

1. Μεξικό

Το Μεξικό κατάργησε όλες τις απαιτήσεις εισόδου, συμπεριλαμβανομένου του υποχρεωτικού εντύπου υγείας, την 1η Ιανουαρίου 2022. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει διάφορους εσωτερικούς περιορισμούς—συμπεριλαμβανομένων των υποχρεωτικών μασκών στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους, κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης και καραντίνας.

Έτσι, παρά την κατάργηση των απαιτήσεων εισόδου, το Μεξικό δεν μπαίνει σε αυτήν τη λίστα λόγω εσωτερικών περιορισμών.

2. Ελ Σαλβαδόρ

Το Ελ Σαλβαδόρ ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που κατάργησε όλους τους περιορισμούς και τις απαιτήσεις εισόδου το Νοέμβριο του 2021. Όσοι ταξιδεύουν στο Ελ Σαλβαδόρ δεν χρειάζονται πλέον αρνητικά τεστ COVID-19 ή αποδεικτικό εμβολιασμού.

Ωστόσο, το Ελ Σαλβαδόρ εξακολουθεί να έχει διάφορους εσωτερικούς περιορισμούς για τον COVID-19.

3. Ν. Αφρική

Η Νότια Αφρική ήταν ένα από τα πρώτα έθνη στην Αφρική που έχει αφαιρέσει σχεδόν όλους τους περιορισμούς για τον COVID-19. Αυτή την εβδομάδα, η κυβέρνηση κατάργησε την υποχρεωτική απομόνωση για άτομα χωρίς συμπτώματα και ήρε την καραντίνα για άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή με κάποιον που βρέθηκε θετικός. Εάν έχετε συμπτώματα, πρέπει να απομονωθείτε μόνο για 7 ημέρες αντί για 10.

Οι μόνοι περιορισμοί που παραμένουν σε ισχύ είναι οι υποχρεωτικές μάσκες στους δημόσιους χώρους και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αν και η χώρα κάνει τεράστια βήματα προς την ομαλότητα, εξακολουθούν να υπάρχουν εσωτερικοί περιορισμοί.

4. Νορβηγία

Η Νορβηγία αφαίρεσε τους περισσότερους περιορισμούς εσωτερικού για τον COVID-19 το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο επανέφερε ορισμένα μέτρα μετά την εμφάνιση της Omicron. Από τον Φεβρουάριο του 2022, η Νορβηγία έχει καταργήσει για άλλη μια φορά σχεδόν όλους τους περιορισμούς για τον COVID-19.

Ως εκ τούτου, καταργήθηκαν τα όρια χωρητικότητας σε εκδηλώσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Ωστόσο, η Νορβηγία εξακολουθεί να απαιτεί μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και στη δημόσια συγκοινωνία.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 02/12 17:20

  Πώς η Praktiker αναδείχθηκε στον μεγαλύτερο σύμμαχο των τουριστικών επιχειρήσεων

 2. 02/12 16:12

  Το WTTC παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην ιστορία, το αποτύπωμα του τουρισμού στο κλίμα

 3. 02/12 14:53

  Στο Κολοσσαίο με «οπώρες και θεάματα» - ποια ήταν τα ρωμαϊκά σνακ

 4. 02/12 14:27

  On the Beach: Η Ελλάδα στους 5 top προορισμούς των Βρετανών για ηλιόλουστες χειμερινές διακοπές - Στροφή στα all inclusive

 5. 02/12 14:27

  Αεροδρόμιο Αθήνας | -4,2% η επιβατική κίνηση το Νοέμβριο έναντι του 2019, -11,7% στο 11μηνο

 6. 02/12 14:22

  Η εποχή των φτηνών πτήσεων έχει τελειώσει

 7. 02/12 13:46

  Airbnb: Αυτές ήταν οι τάσεις στα ταξίδια το 2022 – Ποιές διακοπές προτιμούν οι ταξιδιώτες για το 2023

 8. 02/12 12:47

  Elaia Grove: Νέες πολυτελείς βίλες των Aria Hotels στην Καλαμάτα

 9. 02/12 12:39

  FTI | Τουρκία και Αίγυπτος οι κερδισμένοι του 2023, λόγω χαμηλών τιμών- Πιο ευάλωτα τα 3άστερα και 4άστερα

 10. 02/12 11:52

  Κίνα: Η πολιτική «μηδενικής ανοχής» στην COVID δοκιμάζει τον ασιατικό γίγαντα – Παρέμβαση ΔΝΤ

 11. 02/12 11:47

  Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, θα τιμηθεί στο γκαλά της Hellenic Initiative στη Νέα Υόρκη

 12. 02/12 11:05

  Ο γαστρονομικός τουρισμός στην Κέρκυρα- δράσεις προώθησης σε Ευρώπη και Αμερική

 13. 02/12 10:18

  Τουρισμός | Οι αεροπορικές αφίξεις Γερμανών στην Ελλάδα ξεπέρασαν στο 10μηνο τα επίπεδα του 2019

 14. 02/12 09:59

  Δήμος Αθηναίων | Φαντασμαγορική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα

 15. 02/12 09:18

  H Panadvert δημιουργεί την εξαιρετική καμπάνια HIV για το ΟΝΟΜΑ Hotel στη Θεσσαλονίκη

 16. 01/12 23:00

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | ΙΝΣΕΤΕ: Νέο ρεκόρ στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 10μηνο- διψήφια μείωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 17. 01/12 17:07

  Η AEGEAN επιμένει και τον χειμώνα με ενισχυμένο πρόγραμμα προορισμών

 18. 01/12 16:19

  Σε Συνέδριο - Έκθεση στη Ν. Κορέα η Ρόδος και τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα

 19. 01/12 16:16

  Νέα μαρίνα στο Μεγανήσι

 20. 01/12 15:47

  Χειμερινές διακοπές με επιταγές κοινωνικού τουρισμού

 21. 01/12 14:10

  Τουρισμός | Hotelbeds: Οι 7 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα παγκόσμια ταξίδια το 2023

 22. 01/12 13:50

  Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη: Φωταγωγήθηκε το εντυπωσιακό δέντρο στο Rockefeller Centre (βίντεο)

 23. 01/12 13:39

  Γερμανικός τουρισμός | -42% οι κρατήσεις του Οκτωβρίου για το καλοκαίρι του 2023 έναντι του 2019

 24. 01/12 13:03

  ΕΟΤ Γερμανίας: Εκδήλωση στη Φρανκφούρτη για παρουσίαση Ελληνικών προορισμών

 25. 01/12 12:44

  Έρευνα GetYourGuide: Εμπειρίες με συναισθηματική αξία και ταξίδια τα δημοφιλέστερα δώρα των Γερμανών τα Χριστούγεννα

 26. 01/12 12:39

  Επιστρεπτέα προκαταβολή: Παράταση υποβολής δικαιολογητικών έως τις 30/12

 27. 01/12 12:06

  Ο "τηλεφωνικός τουρισμός" συναρπάζει τους Τούρκους- Ταξίδια στη Γεωργία για φτηνότερα iPhone

 28. 01/12 12:03

  Zωντανό κέντρο προβολής του Ελληνικού Πολιτισμού στο Κονέκτικατ

 29. 01/12 11:55

  Eθνική μονάδα ETIAS θα ελέγχει τις αιτήσεις έκδοσης ή όχι αδειών ταξιδιού

 30. 01/12 11:22

  Aegean: Νέα σύνδεση Νιουκάστλ – Αθήνα το καλοκαίρι του 2023

 31. 01/12 11:18

  Συγχωνεύονται Air India και Vistara | Δημιουργείται ο κορυφαίος αεροπορικός όμιλος της Ινδίας

 32. 01/12 11:03

  Tus Airways | Πτήσεις Αθήνα- Τελ Αβίβ και Λάρνακα- Ηράκλειο από τα μέσα Δεκεμβρίου

 33. 01/12 10:00

  Το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο εντυπωσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης XENIA

 34. 01/12 09:49

  WTTC | Ο τουρισμός πόλεων πρωτοστατεί στην παγκόσμια ανάκαμψη - Έρχεται λαμπρή 10ετία για τις πόλεις

 35. 01/12 08:51

  Τήνος, Ελαφόνησος, Πάρος και Μήλος προβάλλονται σήμερα στο Λονδίνο ως ιδανικοί προορισμοί γαμήλιου τουρισμού

 36. 30/11 15:31

  Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Μήλου για το 2023

 37. 30/11 14:10

  Η Σαντορίνη στους 8 καλύτερους στον κόσμο για τα χειμερινά γαμήλια ταξίδια των Αμερικανών

 38. 30/11 13:57

  Rolls-Royce & easyJet αλλάζουν τις πτήσεις του μέλλοντος: Πρωτοποριακός κινητήρας εκμηδενίζει τις εκπομπές άνθρακα

 39. 30/11 13:57

  Παπαζάχος σε ΣΚΑΪ: Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι ο χθεσινοβραδινός σεισμός ήταν ο κύριος

 40. 30/11 13:54

  Πλεύρης σε ΣΚΑΪ: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η απόφαση του ΣτΕ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

 41. 30/11 13:41

  Ηράκλειο: Εισαγγελική παρέμβαση για την ρύπανση-μόλυνση από κατσίγαρο

 42. 30/11 13:34

  «Επανεκκίνηση Εστίασης» και «Επανεκκίνηση Τουρισμού»: Νέα δυνατότητα υποβολής αιτήματος επαλήθευσης

 43. 30/11 13:32

  H Θεσσαλία φιλοξένησε τα μέλη της ECTAA και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

 44. 30/11 12:52

  Ξενοδοχεία: Αυτή είναι η στρατηγική που εκτοξεύει τα έσοδα, το loyalty και την ικανοποίηση πελατών

 45. 30/11 12:35

  Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Οι 5 υποψήφιες καλύτερες ταινίες για το «ευρωπαϊκό Όσκαρ» - Δείτε τα τρέιλερ

 46. 30/11 12:30

  EasyJet: Νέα σύνδεση με Ρόδο το καλοκαίρι του 2023

 47. 30/11 11:57

  Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα 6 καλύτερα Airbnb στη Σαντορίνη 

 48. 30/11 11:50

  Κύπρος | Έρχεται το πρώτο ολοκληρωμένο resort της Ευρώπης με μεγαλοπρεπές καζίνο - Αλλάζει το τουριστικό προφίλ του νησιού

 49. 30/11 11:21

  Cruise.co.uk: Οι τιμές θα παραμείνουν σταθερές το 2023 – «Θα είναι η χρονιά της κρουαζιέρας»

 50. 30/11 10:59

  Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Νοτίου Αιγαίου για το 2023

 51. 30/11 10:35

  Αναστολή πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών για τα τουριστικά γραφεία, με δραστηριότητα σε Ρωσία και Ουκρανία

 52. 30/11 09:29

  Γερμανικός τουρισμός | Επανέρχεται δυναμικά το 2023 ο ιστορικός Neckermann - Ισχυρή παρουσία σε Κρήτη, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα

 53. 30/11 09:15

  Εύβοια: «Αίνιγμα» το άγνωστο ρήγμα - Διχογνωμία αν τα 5 Ρίχτερ ήταν ο κύριος σεισμός

 54. 30/11 09:06

  Κικίλιας: Ενδιαφέρον της Flyadeal για αεροπορική σύνδεση με Θεσσαλονίκη και Κρήτη

 55. 29/11 18:11

  Το Matrix ξεκίνησε στο MIT: Έφτιαξαν ρομπότ που... γεννούν άλλα ρομπότ - Τι είναι τα voxel

 56. 29/11 17:48

  Σ.Ζαχαράκη | Ο ελληνικός τουρισμός, πρωταθλητής της παγκόσμιας τουριστικής ανάκαμψης

 57. 29/11 16:01

  Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων

 58. 29/11 15:58

  WTAAA: Συνάντηση 5 ηπείρων στην Αθήνα για τον παγκόσμιο οργανωμένο τουρισμό

 59. 29/11 15:50

  ΙΝΣΕΤΕ: Πρωτοπόρα ψηφιακά εργαλεία προς όφελος των τουριστικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών

 60. 29/11 14:12

  ΕΤΑΔ | Ολοκληρώθηκε η θητεία του CEO Στέφανου Βλαστού

 61. 29/11 13:55

  ΕΕ: Αντίο στο «airplane mode» στις πτήσεις – Ελεύθερα κλήσεις, μηνύματα και διαδίκτυο μέσω 5G

 62. 29/11 13:33

  EasyJet: Εκτοξεύεται η ζήτηση των Βρετανών για τις περιόδους αιχμής παρά την ακρίβεια

 63. 29/11 13:17

  Conde Nast Traveller | Η Αθήνα καλύτερος οικονομικός city break προορισμός στην Ευρώπη για το 2023

 64. 29/11 12:51

  Συνέδριο ECTAA: «Το μέλλον των πακέτων διακοπών βρίσκεται σε κίνδυνο»

 65. 29/11 12:23

  LLM: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός στον κόσμο για ιστιοπλοΐα

 66. 29/11 12:06

  Θαλάσσιος τουρισμός: Συνάντηση Γ. Πατούλη με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. για το γιώτινγκ στην Αθήνα

 67. 29/11 11:41

  «Καμπανάκι» Λαγκάρντ για νέο κύμα πληθωριστικών πιέσεων στην ευρωζώνη

 68. 29/11 11:16

  Επιχορήγηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για πρόσληψη 3.000 ανέργων στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

 69. 29/11 11:06

  «Συνάντηση με ένα αγριολούλουδο»: Δείτε το ντοκιμαντέρ για τα αγριολούλουδα της Κρήτης και τους «προστάτες» τους

 70. 29/11 10:40

  Κωνσταντινούπολη | Στα ύψη τα ενοίκια λόγω εκτίναξης των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων

 71. 29/11 09:54

  Η Ε.Ξ. Ρόδου παρουσιάζει την επετειακή έκδοση «Χτίζοντας ένα θαύμα»

 72. 29/11 09:34

  Jet2.com | Περισσότερες πτήσεις το καλοκαίρι από το Stansted προς Αθήνα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κω, Κεφαλονιά και Ρόδο

 73. 29/11 09:20

  Το Κ2Β – Business empowerment by Kotsovolos πρωταγωνίστησε στη φετινή έκθεση ΧΕΝΙΑ

 74. 29/11 09:07

  Β.Κικίλιας | Συμφωνία για επέκταση των απευθείας πτήσεων από Σαουδική Αραβία προς Ελλάδα

 75. 28/11 16:44

  «Reimagining success» | Στις 15 Δεκεμβρίου 2022 το ετήσιο Συνέδριο ΣΕΤΕ

 76. 28/11 16:28

  O οδικός χάρτης προς το μέλλον του ελληνικού τουρισμού | ψηφιακός μετασχηματισμός, βιωσιμότητα και υποδομές

 77. 28/11 15:46

  Λύση στην Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Κάσου - Καρπάθου

 78. 28/11 15:42

  Γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων τα Χριστούγεννα | Τα μελομακάρονα τρεις φορές πιο δημοφιλή από τους κουραμπιέδες!

 79. 28/11 15:25

  Τουρισμός φυλακών: Ιστορικό ενδιαφέρον ή νοσηρή περιέργεια;

 80. 28/11 15:17

  Οι Ισραηλινοί πρώτη εθνικότητα σε κρατήσεις την εορταστική περίοδο στην Αθήνα

 81. 28/11 14:00

  Διαδικτυακές πλατφόρμες: Σύσταση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αλγοριθμικής Διαφάνειας για έναν ασφαλέστερο διαδικτυακό χώρο

 82. 28/11 13:08

  Eurocontrol: Ευρωπαϊκή πρωτιά για τη SKY express - Aύξηση 162% του πτητικού έργου σε σχέση με το 2019

 83. 28/11 12:55

  Τουρισμός: Τα διεθνή ταξίδια των πλούσιων Αμερικανών δίνουν γερές δόσεις ανάσας στα ταξιδιωτικά πρακτορεία

 84. 28/11 12:30

  WTTC | 6 στους 10 ταξιδιώτες θέλουν να ταξιδεύουν με αειφόρο τρόπο

 85. 28/11 11:01

  Booking.com | Σήμανση τριών επιπέδων για τα τουριστικά καταλύματα με βιώσιμες πρακτικές

 86. 28/11 10:55

  Ο Βασίλης Κικίλιας στην Παγκόσμια Σύνοδο του WTTC στο Ριάντ

 87. 28/11 10:39

  Δήμος Αθηναίων: Λαμπερά Χριστούγεννα και ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την Αθήνα

 88. 28/11 10:29

  Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Χριστουγέννων στην Ελλάδα

 89. 28/11 10:25

  Οι χειρότεροι επιβάτες αεροπλάνου σύμφωνα με μια αεροσυνοδό

 90. 28/11 10:18

  Ο μαζικός τουρισμός οφείλει να εμπλουτιστεί με ποιοτικότερους δείκτες

 91. 28/11 09:57

  Frosch Sportreisen | Τουρισμός με αθλητικές δραστηριότητες και στη Θάσο το 2023

 92. 28/11 09:10

  O ταξιδιώτης ενδιαφέρεται περισσότερο για την άυλη εμπειρία που θα αποκομίσει στον προορισμό

 93. 27/11 17:34

  Τα επόμενα βήματα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

 94. 27/11 17:23

  Κρήτη | Οι Γερμανοί μετατρέπουν τη Μεσσαρά σε… πλατφόρμα Airbnb

 95. 27/11 17:16

  Οι Περιφερειάρχες της χώρας στην ακριτική Ρω και στο Καστελόριζo

 96. 27/11 17:09

  ΣΕΤΚΕ | Η «νέα πρόταση στη διαμονή» με 3 Δράσεις και καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία στα μικρά καταλύματα

 97. 27/11 12:48

  Κύπρος | Κλειδί για το 2023 η προσέλκυση τουρισμού από ευρωπαϊκές χώρες και χώρες της Μέσης Ανατολής

 98. 27/11 11:59

  10η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ | Κοινό αίτημα για λύσεις στα προβλήματα της ξενοδοχίας - Η αποχώρηση από τα κοινά του κ.Ρέτσου

 99. 27/11 10:56

  Απελευθερώστε τις δυνατότητες των ξενοδοχείων για να μεγαλώσουμε την πίτα της ανάπτυξης

 100. 27/11 10:54

  Βασίλης Κικίλιας: Επέκταση της σεζόν από το Καστελόριζο μέχρι την Αθήνα