Έρευνα Tornos News: Τι συζητούν οι ξένοι τουρίστες για τις διακοπές τους στην Ελλάδα το 2020 και το 2021

Α Decrease font Enlarge font
Έρευνα Tornos News: Τι συζητούν οι ξένοι τουρίστες για τις διακοπές τους στην Ελλάδα το 2020 και το 2021

Η πανδημία του κορωνοϊού εύλογα έχει επηρεάσει ποικιλοτρόπως τις ταξιδιωτικές διαθέσεις των τουριστών.

Στα forums μεγάλου ταξιδιωτικού οργανισμού αλλά και σε νέες κοινότητες που έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα, καθώς και στα social media, παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες μία τεράστια διάσταση απόψεων σχετικά με τα ταξίδια το 2020 αλλά και το 2021.

Ίσως είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του τουρισμού που οι τουρίστες διακατέχονται από τόσο μεγάλη σύγχυση, γεγονός πολύ λογικό, εφόσον δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία σαφής απόφαση για την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, τα υγειονομικά μέτρα άλλα πρακτικά ζητήματα, όμως όλοι συμφωνούν στο εξής: Θέλουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα αλλά με όρους.

Ας δούμε τι συζητείται σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Tornos News σε διαφορετικά φόρουμ Αμερικανών και Άγγλων τουριστών, μεταξύ 29 Απριλίου και 4 Μαΐου, σχετικά με ταξίδια στη χώρα μας.

Κρατήσεις στα τέλη Ιουνίου

Αμερικανοί τουρίστες προβαίνουν σε κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα, στα τέλη Ιουνίου. Σκέφτονται ότι έχουν περιθώριο εάν θα πρέπει τελικά να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους, με επιστροφή 100% των χρημάτων τους από τα ξενοδοχεία και με λήψη voucher από τις αεροπορικές εταιρείες. Στις συζητήσεις αυτές, τίθεται και το ζήτημα του κατά πόσον θα μπορούν να αγοράσουν ταξιδιωτική ασφάλεια και αν αυτή θα τους καλύπτει σε περίπτωση που νοσήσουν από κορωνοϊό.

Επίσης, πιστεύουν ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι μια υπέροχη στιγμή για να ταξιδέψει κανείς σε πολλά μέρη με μειωμένο κόστος, εάν δεν ανήκει σε ευάλωτη ομάδα. Οι τουρίστες επισημαίνουν ότι η Ελλάδα είναι πολύ ασφαλής επιλογή γιατί ο κορωνοϊός αντιμετωπίστηκε εγκαίρως και άψογα, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες είναι στα υπέρ της απόφασής τους, εφόσον θεωρούν ότι ο κορωνοϊός δεν επιβιώνει στο ελληνικό καλοκαίρι. Μια πιο συναισθηματική κατηγορία τουριστών φοβάται ότι η Ελλάδα θα είναι διστακτική στο να δεχτεί Αμερικανούς τουρίστες, λόγω του τεράστιου υγειονομικού προβλήματος σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι Αμερικανοί αναρωτιούνται αν θα έπρεπε να ρισκάρουν να μεταφέρουν τον κορωνοϊό από τις ΗΠΑ στην αγαπημένη χώρα διακοπών τους.  

Έκπληξη για τα κλειστά resort, ταβέρνες και εστιατόρια στα ελληνικά νησιά

Είναι εντυπωσιακό το ποσοστό των ξένων τουριστών που δεν γνωρίζουν ότι το lockdown δεν αφορά μόνο στην ενδοχώρα, αλλά και στα ελληνικά νησιά, όσο μικρά και αν είναι. Αν και οι περισσότεροι μελλοντικοί ταξιδιώτες στη χώρα μας ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από τις συζητήσεις τους και τις ανταλλαγές ειδησεογραφικών link, υπάρχει και ένα ποσοστό το οποίο αγνοεί εντελώς την κατάσταση, παρουσιάζοντας διαφορετικές αντιδράσεις.

Για παράδειγμα, όταν τους εξηγείται από ενημερωμένους τουρίστες ότι το προσωρινό lockdown και τα υγειονομικά μέτρα που θα ακολουθήσουν αφορούν και στα νησιά, το κατανοούν απολύτως και δηλώνουν ότι ήταν αφελείς να πιστεύουν το αντίθετο. Ήλπιζαν ωστόσο ότι τουλάχιστον οι ντόπιοι θα απολάμβαναν ελευθέρα τον τόπο τους. Ένα άλλο ποσοστό, δεν δέχεται ότι θα υπάρχουν περιορισμοί στην Ελλάδα τον Ιούλιο και απλά ζητά πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορείων και για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Επιπλέον, είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει ότι ίσως κάποια ξενοδοχεία να μην ανοίξουν καθόλου.

Δισταγμός για το «υγειονομικό διαβατήριο»

Στα forum συζητείται έντονα το ζήτημα του λεγόμενου «υγειονομικού διαβατηρίου». Υπάρχει μια εύλογη σύγχυση σχετικά με την αποτελεσματικότητα αυτού του μέτρου. Οι τουρίστες αναρωτιούνται εάν ένα τεστ κορωνοϊού θα ήταν αξιόπιστο, για πόσο χρονικό διάστημα θα ήταν αξιόπιστο και κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνεται το τεστ αυτό. Εκφράζεται επίσης υγειονομικός φόβος για το αεροπλάνο και υπάρχει σαφής παραπληροφόρηση σχετικά με το πώς θα πετούν τα αεροπλάνα, δηλαδή κάποιοι τουρίστες πληροφορούν τους υπόλοιπους για ενδεχόμενα πρωτόκολλα στις πτήσεις, τα οποία δεν υφίστανται ακόμη. Ένα επίσης ποσοστό δεν εμπιστεύεται τα οποιαδήποτε υγειονομικά πρωτόκολλα και θα περιμένει το εμβόλιο για να ταξιδέψει.

Άρνηση για τα υγειονομικά μέτρα

Αρκετοί τουρίστες έχουν ακυρώσει τα ταξιδιωτικά τους σχέδια για το 2020 ούτως ή άλλως, όχι γιατί δεν εμπιστεύονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα εφαρμοστούν, όταν και όπως αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, αλλά γιατί δεν διανοούνται να κάνουν διακοπές μέσα σε μία «προστατευτική φυσαλίδα», ή «αποστειρωμένο σωλήνα», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Προτιμούν να αναβάλλουν τις διακοπές τους για το 2021, όταν όπως εύχονται θα έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο και δεν θα ισχύουν μέτρα «νοσοκομείου» στα καταλύματα. Ιδιαίτερος προβληματισμός σε αυτό το κομμάτι των προϋποθέσεων, παρατηρείται και όσον αφορά στη λειτουργία των πισίνων, εφόσον δεν θα μπορούν να φιλοξενούν πολλούς τουρίστες ταυτόχρονα, ενώ ευρύτερα πιστεύουν ότι η ταξιδιωτική εμπειρία δεν θα είναι καλή με τόσους κανόνες.

Φόβος για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων

Οι τουρίστες φοβούνται ότι όταν αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι απλησίαστα, κυρίως λόγω των απωλειών λόγω κορωνοϊού, των περιορισμένων πτήσεων και της μείωσης του αριθμού των επιβατών. Γι’ αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κλείνουν τις διακοπές τους για το 2021 πολύ νωρίτερα από ότι θα έκαναν σε φυσιολογικές συνθήκες. Καταβάλουν λοιπόν όπου είναι δυνατόν πολύ μικρές προκαταβολές, δηλώνοντας ότι ακόμη κι αν δεν νιώθουν ασφαλείς να ταξιδέψουν, είναι έτοιμοι να χάσουν τα χρήματά τους, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνούν τις 60- 100 λίρες Αγγλίας.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα Άγγλου τουρίστα ο οποίος αναφέρει ότι δύο αεροπορικά εισιτήρια από Μπέρμιγχαμ για Αθήνα μετ’ επιστροφής, για τα μέσα Μαΐου 2021 με την Jet 2, κοστίζουν αυτή τη στιγμή 2.500 λίρες Αγγλίας, γεγονός που το θεωρεί εξοργιστικό. Ωστόσο δεν εγκαταλείπει την αναζήτηση, ψάχνοντας διαφορετικές πτήσεις από άλλα αεροδρόμια της Αγγλίας. 

Ζουν με τις αναμνήσεις

Στα ταξιδιωτικά forum για την Ελλάδα, έχουν δημιουργηθεί αρκετά threads όπου οι τουρίστες μοιράζονται τις προηγούμενες ταξιδιωτικές εμπειρίες τους στη χώρα μας. Ένα από αυτά τα threads, έχει τίτλο «το πρώτο μου ταξίδι στην Ελλάδα». Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο σημαντικές είναι για εκείνους οι διακοπές τους στους ελληνικούς τόπους, με μεγάλο ποσοστό τουριστών να επισκέπτεται δεκαετίες τα ίδια μέρη κάθε χρόνο, πολλές φορές και δύο φορές μέσα στο ίδιο καλοκαίρι. Στο τέλος όμως οι τουρίστες αυτοί διαπιστώνουν ότι ίσως το 2020 να πρέπει να ζήσουν μόνο με τις αναμνήσεις, ελπίζοντας σε ένα ελεύθερο από κορωνοϊό και περιορισμούς 2021.

Μοιράζονται ελληνικές συνταγές

Ένα ακόμη αγαπημένο θέμα συζήτησης είναι η ανταλλαγή ελληνικών συνταγών, καθώς και οι πληροφορίες εύρεσης των αυθεντικών συστατικών. Πρώτα στις προτιμήσεις είναι το τζατζίκι, το οποίο πρέπει να γίνει αυστηρά και μόνο με αληθινό ελληνικό γιαούρτι, η χωριάτικη σαλάτα, οι κολοκυθοκεφτέδες και τα μικρά τηγανιτά ψαράκια. Επιπλέον, οι τουρίστες ζητούν συμβουλές για το ποια ελληνικά αρωματικά φυτά θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν στους κήπους τους, έτσι ώστε να έχουν ένα κομμάτι της Ελλάδας στο σπίτι τους.

 

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 12/08 20:16

  ΥΠΑ: Νέες αεροπορικές οδηγίες (notams) που θα ισχύουν έως 31 Αυγούστου

 2. 12/08 20:09

  ΥΠΑ: Πτώση 74,3% στην επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 7μηνο

 3. 12/08 15:05

  Ανάπτυξη πρωτοβουλιών Κύπρου - Ιταλίας στον τουρισμό και τη φιλοξενία

 4. 12/08 15:02

  Πρωτοβουλία για διευκόλυνση των επενδύσεων μεταξύ Ελλάδας–Βουλγαρίας - Ο Τουρισμός στο επίκεντρο

 5. 12/08 13:57

  FedHATTA: Μέτρα στήριξης των τουριστικών γραφείων με ορίζοντα τον Μάρτιο

 6. 12/08 13:06

  Όμιλος Μουζενίδη: Νέα ξενοδοχεία Bomo στη Ρωσία – Πλάνο για προσθήκη περισσότερων στη χώρα

 7. 12/08 12:49

  Αυτό είναι το ορεινότερο χωριό των Κυκλάδων

 8. 12/08 12:47

  Η κρυφή παραλία της Αττικής που πας… κολυμπώντας

 9. 12/08 12:42

  Τουρκικός τουρισμός: 23.000 Ρώσοι τουρίστες έφτασαν τη Δευτέρα στην Αττάλεια

 10. 12/08 12:32

  Volotea: Ποιες πτήσεις με Ελλάδα αναβάλλονται για το καλοκαίρι του 2021

 11. 12/08 12:08

  LOT: Όλες οι συνδέσεις Πολωνίας - Ελλάδας τον Σεπτέμβριο

 12. 12/08 11:49

  Παραμένει ασφαλής προορισμός η Πάρος

 13. 12/08 11:38

  Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων στις Βαλεαρίδες - Φόβοι για κήρυξή τους σε περιοχή υψηλού κινδύνου

 14. 12/08 11:31

  Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ καλούν τους πολίτες και επαγγελματίες να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης - Δείτε τα

 15. 12/08 11:30

  Αχ, αυτή η μάσκα!

 16. 12/08 11:25

  Νέα μελέτη για την τουριστική προβολή του Νοτίου Πηλίου

 17. 12/08 11:24

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λέρο

 18. 12/08 11:23

  Άδειες για επέκταση και εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων σε Κω και Ζάκυνθο

 19. 12/08 11:18

  Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Δράμας

 20. 12/08 11:14

  Νέες άδειες για ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη

 21. 12/08 11:13

  Συμφωνία ΞΕΕ- Αυτοδιαχείρισης: Εξορθολογίζεται το τοπίο για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

 22. 12/08 10:58

  Απόφαση: Αναστολές συμβάσεων εργασίας στον τουρισμό, μεταφορές και επισιτισμό τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο

 23. 12/08 10:37

  Η θερινή σεζόν στη Μαγιόρκα θα ολοκληρωθεί νωρίς εάν δεν αρθούν τα μέτρα για τους Βρετανούς τουρίστες

 24. 11/08 15:44

  Βρέθηκε το εμβόλιο από τη Ρωσία - Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η μαζική παραγωγή

 25. 11/08 14:30

  Πολιτικο-οικονομικό φόρουμ από τη ΔΕΘ-Helexpo τις ημέρες της 85ης ΔΕΘ

 26. 11/08 14:25

  Τουριστικά λεωφορεία: Παρατείνεται η περίοδος ακινησίας και κατάθεσης αδειών και πινακίδων

 27. 11/08 13:53

  Οι Ρώσοι τουρίστες επιστρέφουν στην Τουρκία

 28. 11/08 13:53

  Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

 29. 11/08 12:57

  Costa Cruises: Στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν κρουαζιέρες στη Μεσόγειο - Προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια

 30. 11/08 12:44

  Cyprus Airways: Τέσσερα δρομολόγια προς Ελλάδα για το υπόλοιπο της θερινής σεζόν

 31. 11/08 12:37

  Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη- το μήνυμα μέσα από την ψυχική δύναμη δύο παιδιών

 32. 11/08 12:37

  Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB Asia 2020, από 21 έως 23 Οκτωβρίου

 33. 11/08 12:19

  Εγγραφή 16 νέων στοιχείων στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

 34. 11/08 12:11

  Κλειστό για 14 ημέρες το Μουσείο της Στοάς του Αττάλου, λόγω κρούσματος κορωνοϊού

 35. 11/08 11:58

  Ελεύθερη κατάδυση στο αρχαίο ναυάγιο της Περιστέρας Αλοννήσου

 36. 11/08 11:49

  ΕΟΤ: Ψηφιακή καμπάνια στο Bloomberg | «Greek Summer Feeling»

 37. 11/08 11:32

  Βρετανία: Ιστορική αλυσίδα τουριστικών γραφείων κήρυξε πτώχευση

 38. 11/08 11:22

  FTI: Κέντρα για τεστ κορωνοϊού σε ξενοδοχεία του στην Τουρκία

 39. 11/08 11:21

  Αναστέλλονται οι οικοδομικές άδειες για τουριστικά καταλύματα σε Μύκονο και Σαντορίνη

 40. 11/08 11:18

  Το ελληνικό νησί Γάιδαρος και η ιδιαίτερη ιστορία του

 41. 11/08 11:16

  Νησί Ντούνη: Η άγνωστη παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο

 42. 11/08 11:15

  ΙΝΣΕΤΕ: Κατάρτιση εργαζόμενων στην ειδικότητα της εξυπηρέτησης πελατών και ανάδειξης τουριστικής εμπειρίας

 43. 11/08 11:09

  Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης κορωνοϊού στις πτήσεις

 44. 11/08 10:56

  Πώς ο κορωνοϊός «εξαφάνισε» ένα πριγκιπάτο

 45. 11/08 10:53

  Γερμανία: Σοκαριστική εκτίμηση από τουριστικές επιχειρήσεις για διατήρηση των περιοριστικών μέτρων άλλους 13 μήνες

 46. 11/08 10:50

  Εικονικό κυνήγι Γιγάντων στη Μύκονο

 47. 11/08 10:49

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μύκονο και Χαλκιδική

 48. 10/08 16:56

  Νέα μέτρα: Με αρνητικό τεστ οι επιβάτες από Σουηδία, Τσεχία, Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία και τα χερσαία σύνορα- Ακυρώνεται η ΔΕΘ

 49. 10/08 16:00

  TripAdvisor: Στα 25 καλύτερα "Small Hotel" στην Ελλάδα το Celestia Grand

 50. 10/08 15:36

  EOT: «Greek 4: Για Σένα», η καμπάνια προβολής για Λέσβο, Σάμο, Χίο και Λέρο

 51. 10/08 15:28

  Το ρεκόρ των κρουσμάτων στην Ελλάδα δημιουργεί αβεβαιότητα στους Βρετανούς τουρίστες

 52. 10/08 15:14

  Προληπτικούς ελέγχους για COVID-19 στους υπαλλήλους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ζητεί η ΠΕΥΦΑ

 53. 10/08 14:25

  Νάξος: Η παραλία παράδεισος μέσα στο κεδροδάσος

 54. 10/08 14:21

  Κύθηρα: Η μαγευτική και φημισμένη παραλία Καλαδί

 55. 10/08 14:15

  Ο ιδανικός τρόπος απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων στα ξενοδοχεία με όχημα ή ρομπότ Αποστειρωτή – απολυμαντή Υπεριώδους Ακτινοβολίας UVC

 56. 10/08 13:47

  Πώς η Αττάλεια υποδέχθηκε τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ Ρώσων

 57. 10/08 12:49

  Τέλος τα ταξίδια των Γερμανών στη Βουλγαρία; Ταξιδιωτική προειδοποίηση του Γερμανικού ΥΠΕΞ

 58. 10/08 12:27

  Το νέο ΔΣ του ΣΙΤΕΣΑΠ

 59. 10/08 12:26

  Μόνο σε δύο χώρες της Ευρώπης επιτρέπονται Αμερικανοί ταξιδιώτες

 60. 10/08 12:12

  TUI Γερμανίας: Άνοιξε το πρόγραμμα για Τουρκία με προσφορές και 500 ξενοδοχεία

 61. 10/08 12:02

  Ο υπουργός Ανάπτυξης σε ΣΕΤΚΕ: Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα μικρά καταλύματα και χρηματοδότηση μέσω του ΤΕΠΙΧ

 62. 10/08 11:43

  Υπ.Τουρισμού: Η μαρίνα «Elounda Hills» θα αναβαθμίσει τον τουρισμό της Κρήτης

 63. 10/08 11:36

  Έρευνα: Μόνο το 45% των Ευρωπαίων ξενοδόχων βλέπει πλήρη ανάκαμψη το 2021

 64. 10/08 11:25

  Η TUI θα συνεχίσει την προσφορά διαδικτυακών κουπονιών και το 2021

 65. 10/08 10:50

  AIDA Cruises: Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου θα μείνει παγωμένη η σεζόν κρουαζιέρας, με εξαιρέσεις

 66. 10/08 10:37

  Προωθητικό βίντεο για τη Λευκάδα στο πλαίσιο της καμπάνιας του Επιμελητηρίου με τη Μarketing Greece

 67. 10/08 10:33

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Καρδαμύλη και Αντίπαρο

 68. 10/08 10:31

  Ολλανδία: Tα σενάρια για την πορεία της οικονομίας από ένα δεύτερο κύμα του κορωνοϊού

 69. 10/08 10:28

  Το «σύνδρομο» της ουράς στην εποχή του κορωνοϊού

 70. 10/08 10:27

  Στρατηγική συμφωνία Air Serbia με Turkish Airlines

 71. 10/08 10:26

  Πράσινο φως για μετατροπή ξενοδοχείου σε κατοικίες στο κέντρο της Αθήνας

 72. 09/08 16:04

  Οι νέοι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης

 73. 09/08 15:01

  Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από ιταλικά λιμάνια για Aida, Costa και MSC- Στις 29 Αυγούστου Κέρκυρα, Κατάκολο και Πειραιάς από την MSC

 74. 09/08 14:49

  Νέα στρατηγική του Ην. Βασιλείου κατά της παχυσαρκίας – Πως επηρεάζει τις ελληνικές εξαγωγές

 75. 09/08 14:48

  Δήμος Σιθωνίας: Έγκριση πλάνου τουριστικής προβολής

 76. 09/08 14:45

  Αλλαγή χρήσης πολυώροφου κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας για μετατροπή του σε 4άστερο ξενοδοχείο

 77. 09/08 14:21

  Οι εντυπωσιακοί φάροι της Ελλάδας και η ιστορία τους

 78. 09/08 14:19

  Η άγνωστη παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο

 79. 09/08 14:03

  Απόφαση: Έως 100% η μείωση προκαταβολής φόρου

 80. 09/08 13:56

  Δύσκολο το ταξίδι για όσους επιλέγουν φέτος Ελλάδα - Τα προβλήματα από την διαδικτυακή φόρμα

 81. 08/08 13:14

  Περιφέρεια Κρήτης: Διαγωνισμός για σχεδιασμό οικοτουριστικού πακέτου διακοπών 3-5 ημερών

 82. 08/08 13:12

  Σχέδιο για τη διεθνοποίηση της πορτογαλικής οικονομίας με όχημα και τον τουρισμό

 83. 08/08 13:09

  Δήμος Σικυωνίων: Σύσταση Αναπτυξιακής Εταιρείας για την αξιοποίηση εγκαταστάσεων σημαντικής τουριστικής αξίας

 84. 07/08 18:04

  Υποχρεωτικό τεστ στους επισκέπτες από Μάλτα- παράταση της απαγόρευσης όρθιων στα κλαμπ

 85. 07/08 15:42

  Διαβατήρια προς πώληση: Πώς διαμορφώνονται οι ταξιδιωτικές επιλογές των υπερ-πλουσίων εν μέσω πανδημίας

 86. 07/08 15:02

  Ιταλία: Προειδοποίηση στη Ryanair για αναστολή των πτήσεων εάν δεν τηρούνται οι κανονισμοί ασφαλείας

 87. 07/08 14:34

  Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ταξιδιωτικές οδηγίες για 210 χώρες λόγω άρσης της γενικής σύστασης

 88. 07/08 13:32

  Στ. Πέτσας: Aνοιχτό το ενδεχόμενο μη πραγματοποίησης της ΔΕΘ

 89. 07/08 13:31

  Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα λόγω αύξησης των κρουσμάτων

 90. 07/08 13:26

  Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Η μάσκα προστατεύει, η προσωπίδα καθόλου

 91. 07/08 13:19

  Κορωνοϊός: Η Γαλλία είναι η επόμενη χώρα στη λίστα καραντίνας της Βρετανίας

 92. 07/08 13:12

  Τήνος: Πάνω από 50.000 οι αφίξεις τον Ιούλιο

 93. 07/08 12:56

  Νότια Αφρική: Νέα εφαρμογή κατά του κορωνοϊού για τις τουριστικές επιχειρήσεις

 94. 07/08 12:54

  MSC: Πότε ξεκινούν οι κρουαζιέρες στη Μεσόγειο; Ελληνικά λιμάνια στο πρόγραμμα

 95. 07/08 12:54

  Απαντήσεις στα επιχειρήματα για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

 96. 07/08 12:44

  ΣΕΤΚΕ: Η ένταξη των καταλυμάτων τύπου Airbnb στο «Τουρισμός για όλους» «χαριστική βολή» για τα τουριστικά καταλύματα

 97. 07/08 12:41

  Μία από τις πιο εξωτικές παραλίες στις Σποράδες

 98. 07/08 12:38

  Το χωριό που μοιάζει με λαβύρινθο

 99. 07/08 12:16

  Σέριφος: Σε λειτουργία το σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ στην παραλία Αυλόμωνα

 100. 07/08 12:13

  TUI: Συμφωνία με την QTA στα συμβόλαια με τα τουριστικά γραφεία