Έρευνα Tornos News: Τι συζητούν οι ξένοι τουρίστες για τις διακοπές τους στην Ελλάδα το 2020 και το 2021

Α Decrease font Enlarge font
Έρευνα Tornos News: Τι συζητούν οι ξένοι τουρίστες για τις διακοπές τους στην Ελλάδα το 2020 και το 2021

Η πανδημία του κορωνοϊού εύλογα έχει επηρεάσει ποικιλοτρόπως τις ταξιδιωτικές διαθέσεις των τουριστών.

Στα forums μεγάλου ταξιδιωτικού οργανισμού αλλά και σε νέες κοινότητες που έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα, καθώς και στα social media, παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες μία τεράστια διάσταση απόψεων σχετικά με τα ταξίδια το 2020 αλλά και το 2021.

Ίσως είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του τουρισμού που οι τουρίστες διακατέχονται από τόσο μεγάλη σύγχυση, γεγονός πολύ λογικό, εφόσον δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία σαφής απόφαση για την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, τα υγειονομικά μέτρα άλλα πρακτικά ζητήματα, όμως όλοι συμφωνούν στο εξής: Θέλουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα αλλά με όρους.

Ας δούμε τι συζητείται σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Tornos News σε διαφορετικά φόρουμ Αμερικανών και Άγγλων τουριστών, μεταξύ 29 Απριλίου και 4 Μαΐου, σχετικά με ταξίδια στη χώρα μας.

Κρατήσεις στα τέλη Ιουνίου

Αμερικανοί τουρίστες προβαίνουν σε κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα, στα τέλη Ιουνίου. Σκέφτονται ότι έχουν περιθώριο εάν θα πρέπει τελικά να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους, με επιστροφή 100% των χρημάτων τους από τα ξενοδοχεία και με λήψη voucher από τις αεροπορικές εταιρείες. Στις συζητήσεις αυτές, τίθεται και το ζήτημα του κατά πόσον θα μπορούν να αγοράσουν ταξιδιωτική ασφάλεια και αν αυτή θα τους καλύπτει σε περίπτωση που νοσήσουν από κορωνοϊό.

Επίσης, πιστεύουν ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι μια υπέροχη στιγμή για να ταξιδέψει κανείς σε πολλά μέρη με μειωμένο κόστος, εάν δεν ανήκει σε ευάλωτη ομάδα. Οι τουρίστες επισημαίνουν ότι η Ελλάδα είναι πολύ ασφαλής επιλογή γιατί ο κορωνοϊός αντιμετωπίστηκε εγκαίρως και άψογα, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες είναι στα υπέρ της απόφασής τους, εφόσον θεωρούν ότι ο κορωνοϊός δεν επιβιώνει στο ελληνικό καλοκαίρι. Μια πιο συναισθηματική κατηγορία τουριστών φοβάται ότι η Ελλάδα θα είναι διστακτική στο να δεχτεί Αμερικανούς τουρίστες, λόγω του τεράστιου υγειονομικού προβλήματος σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι Αμερικανοί αναρωτιούνται αν θα έπρεπε να ρισκάρουν να μεταφέρουν τον κορωνοϊό από τις ΗΠΑ στην αγαπημένη χώρα διακοπών τους.  

Έκπληξη για τα κλειστά resort, ταβέρνες και εστιατόρια στα ελληνικά νησιά

Είναι εντυπωσιακό το ποσοστό των ξένων τουριστών που δεν γνωρίζουν ότι το lockdown δεν αφορά μόνο στην ενδοχώρα, αλλά και στα ελληνικά νησιά, όσο μικρά και αν είναι. Αν και οι περισσότεροι μελλοντικοί ταξιδιώτες στη χώρα μας ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από τις συζητήσεις τους και τις ανταλλαγές ειδησεογραφικών link, υπάρχει και ένα ποσοστό το οποίο αγνοεί εντελώς την κατάσταση, παρουσιάζοντας διαφορετικές αντιδράσεις.

Για παράδειγμα, όταν τους εξηγείται από ενημερωμένους τουρίστες ότι το προσωρινό lockdown και τα υγειονομικά μέτρα που θα ακολουθήσουν αφορούν και στα νησιά, το κατανοούν απολύτως και δηλώνουν ότι ήταν αφελείς να πιστεύουν το αντίθετο. Ήλπιζαν ωστόσο ότι τουλάχιστον οι ντόπιοι θα απολάμβαναν ελευθέρα τον τόπο τους. Ένα άλλο ποσοστό, δεν δέχεται ότι θα υπάρχουν περιορισμοί στην Ελλάδα τον Ιούλιο και απλά ζητά πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορείων και για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Επιπλέον, είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει ότι ίσως κάποια ξενοδοχεία να μην ανοίξουν καθόλου.

Δισταγμός για το «υγειονομικό διαβατήριο»

Στα forum συζητείται έντονα το ζήτημα του λεγόμενου «υγειονομικού διαβατηρίου». Υπάρχει μια εύλογη σύγχυση σχετικά με την αποτελεσματικότητα αυτού του μέτρου. Οι τουρίστες αναρωτιούνται εάν ένα τεστ κορωνοϊού θα ήταν αξιόπιστο, για πόσο χρονικό διάστημα θα ήταν αξιόπιστο και κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνεται το τεστ αυτό. Εκφράζεται επίσης υγειονομικός φόβος για το αεροπλάνο και υπάρχει σαφής παραπληροφόρηση σχετικά με το πώς θα πετούν τα αεροπλάνα, δηλαδή κάποιοι τουρίστες πληροφορούν τους υπόλοιπους για ενδεχόμενα πρωτόκολλα στις πτήσεις, τα οποία δεν υφίστανται ακόμη. Ένα επίσης ποσοστό δεν εμπιστεύεται τα οποιαδήποτε υγειονομικά πρωτόκολλα και θα περιμένει το εμβόλιο για να ταξιδέψει.

Άρνηση για τα υγειονομικά μέτρα

Αρκετοί τουρίστες έχουν ακυρώσει τα ταξιδιωτικά τους σχέδια για το 2020 ούτως ή άλλως, όχι γιατί δεν εμπιστεύονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα εφαρμοστούν, όταν και όπως αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, αλλά γιατί δεν διανοούνται να κάνουν διακοπές μέσα σε μία «προστατευτική φυσαλίδα», ή «αποστειρωμένο σωλήνα», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Προτιμούν να αναβάλλουν τις διακοπές τους για το 2021, όταν όπως εύχονται θα έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο και δεν θα ισχύουν μέτρα «νοσοκομείου» στα καταλύματα. Ιδιαίτερος προβληματισμός σε αυτό το κομμάτι των προϋποθέσεων, παρατηρείται και όσον αφορά στη λειτουργία των πισίνων, εφόσον δεν θα μπορούν να φιλοξενούν πολλούς τουρίστες ταυτόχρονα, ενώ ευρύτερα πιστεύουν ότι η ταξιδιωτική εμπειρία δεν θα είναι καλή με τόσους κανόνες.

Φόβος για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων

Οι τουρίστες φοβούνται ότι όταν αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι απλησίαστα, κυρίως λόγω των απωλειών λόγω κορωνοϊού, των περιορισμένων πτήσεων και της μείωσης του αριθμού των επιβατών. Γι’ αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κλείνουν τις διακοπές τους για το 2021 πολύ νωρίτερα από ότι θα έκαναν σε φυσιολογικές συνθήκες. Καταβάλουν λοιπόν όπου είναι δυνατόν πολύ μικρές προκαταβολές, δηλώνοντας ότι ακόμη κι αν δεν νιώθουν ασφαλείς να ταξιδέψουν, είναι έτοιμοι να χάσουν τα χρήματά τους, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνούν τις 60- 100 λίρες Αγγλίας.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα Άγγλου τουρίστα ο οποίος αναφέρει ότι δύο αεροπορικά εισιτήρια από Μπέρμιγχαμ για Αθήνα μετ’ επιστροφής, για τα μέσα Μαΐου 2021 με την Jet 2, κοστίζουν αυτή τη στιγμή 2.500 λίρες Αγγλίας, γεγονός που το θεωρεί εξοργιστικό. Ωστόσο δεν εγκαταλείπει την αναζήτηση, ψάχνοντας διαφορετικές πτήσεις από άλλα αεροδρόμια της Αγγλίας. 

Ζουν με τις αναμνήσεις

Στα ταξιδιωτικά forum για την Ελλάδα, έχουν δημιουργηθεί αρκετά threads όπου οι τουρίστες μοιράζονται τις προηγούμενες ταξιδιωτικές εμπειρίες τους στη χώρα μας. Ένα από αυτά τα threads, έχει τίτλο «το πρώτο μου ταξίδι στην Ελλάδα». Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο σημαντικές είναι για εκείνους οι διακοπές τους στους ελληνικούς τόπους, με μεγάλο ποσοστό τουριστών να επισκέπτεται δεκαετίες τα ίδια μέρη κάθε χρόνο, πολλές φορές και δύο φορές μέσα στο ίδιο καλοκαίρι. Στο τέλος όμως οι τουρίστες αυτοί διαπιστώνουν ότι ίσως το 2020 να πρέπει να ζήσουν μόνο με τις αναμνήσεις, ελπίζοντας σε ένα ελεύθερο από κορωνοϊό και περιορισμούς 2021.

Μοιράζονται ελληνικές συνταγές

Ένα ακόμη αγαπημένο θέμα συζήτησης είναι η ανταλλαγή ελληνικών συνταγών, καθώς και οι πληροφορίες εύρεσης των αυθεντικών συστατικών. Πρώτα στις προτιμήσεις είναι το τζατζίκι, το οποίο πρέπει να γίνει αυστηρά και μόνο με αληθινό ελληνικό γιαούρτι, η χωριάτικη σαλάτα, οι κολοκυθοκεφτέδες και τα μικρά τηγανιτά ψαράκια. Επιπλέον, οι τουρίστες ζητούν συμβουλές για το ποια ελληνικά αρωματικά φυτά θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν στους κήπους τους, έτσι ώστε να έχουν ένα κομμάτι της Ελλάδας στο σπίτι τους.

 

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 05/06 20:38

  Ο δήμαρχος της Αθήνας, κ. Μπακογιάννης μιλάει για τo παρόν και το μέλλον του αθηναϊκού τουρισμού

 2. 05/06 19:45

  Τι είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Tornos News Live

 3. 05/06 16:55

  Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας: Ο συνεδριακός τουρισμός σε πρώτη προτεραιότητα

 4. 05/06 16:46

  Περιφέρεια Κρήτης: Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τα μέτρα πρόληψης στους εργαζομένους στον τουρισμό

 5. 05/06 15:43

  Νέα διεθνής πλατφόρμα ενημέρωσης ταξιδιωτών και επιχειρήσεων για τον COVID

 6. 05/06 13:55

  Κύπρος: Στο 100% η χωρητικότητα των τουριστικών λεωφορείων

 7. 05/06 12:45

  ΕΕ: Τηλεδιάσκεψη για την άρση των ελέγχων στα σύνορα

 8. 05/06 12:29

  Γερμανία: Πότε ξεκινούν τα προγράμματα των μεγάλων τουρ οπερέιτορ για την Ελλάδα

 9. 05/06 12:14

  Γερμανία: «Παγωμένη» η αγορά ταξιδιωτικών γραφείων και το Μάιο

 10. 05/06 12:06

  Ενδιαφέρον του ομίλου Ιβάν Σαββίδη για την αγορά του Συγκροτήματος Καψή Α.Ε.

 11. 05/06 11:20

  Ανοίγει στις 17 Ιουνίου το Poseidonion Grand Hotel

 12. 05/06 11:14

  Λουτράκι: Πρώτος στόχος οι τουρίστες από την Αθήνα

 13. 05/06 11:08

  Στήριξη των αιτημάτων των Ξεναγών από το Τμήμα Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ

 14. 05/06 10:56

  Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης: Συνάντηση με την Ντόρα Μπακογιάννη για τα αιτήματα του κλάδου

 15. 05/06 10:54

  Καναδάς: 30 εκατ. δολ. για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού

 16. 05/06 10:51

  Οι επιπτώσεις στον τουρισμό της Σιγκαπούρης από την πανδημία του κορωνοϊού

 17. 05/06 10:45

  Οι εκδηλώσεις την εποχή του κορωνοϊού: Πρωτοποριακές διοργανώσεις Drive cinema και Disco car

 18. 05/06 10:44

  Θήβα: Mετατροπή κτιρίου παλαιού νοσοκομείου σε κέντρο τουριστικής προβολής

 19. 05/06 10:41

  Tα υπέρ και τα κατά της τηλεργασίας και απομακρυσμένης εργασίας - Το ισπανικό μοντέλο

 20. 05/06 10:39

  Η Emirates προσφέρει πτήσεις για επιβάτες σε 29 πόλεις

 21. 05/06 10:34

  Ε.Ξ. Μεσσηνίας: Ο τουρισμός να μείνει εκτός της πολιτικής αντιπαράθεσης

 22. 05/06 10:19

  City Contact Webinar: Πώς τα έντυπα των Info Stand βελτιώνουν την τουριστική εμπειρία ΚΑΙ κατά την περίοδο του κορωνοϊού

 23. 05/06 10:01

  Πέντε λόγοι που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τον Πόρο

 24. 05/06 09:59

  Η όμορφη ελληνική παραλία που έχει μόνιμα ζεστά νερά

 25. 05/06 00:03

  Η νέα καμπάνια του ελληνικού τουρισμού με τίτλο "The Greek Summer State Of Mind" (video)

 26. 04/06 20:02

  Όμιλος Lufthansa: Πολλές νέες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς από τις αρχές Ιουλίου

 27. 04/06 17:47

  Ανοίγουν σταδιακά από την 1η Ιουλίου τα ξενοδοχεία Sani/Ikos με κορυφαία πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας

 28. 04/06 16:24

  Η Ισπανία ανοίγει τα χερσαία σύνορα με τη Γαλλία και την Πορτογαλία

 29. 04/06 16:08

  FTI: Πλήρες πρόγραμμα στα ελληνικά νησιά από την 1η Ιουλίου

 30. 04/06 16:03

  Air France: Πτήσεις για Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Σαντορίνη

 31. 04/06 15:39

  Γερμανία: Ο τουρισμός στο πακέτο-γέφυρα για τις ΜμΕ – Ποιες ενισχύσεις προβλέπονται

 32. 04/06 15:33

  Η νέα πολιτική προσέγγισης των αγορών από τον Δήμο Πάργας

 33. 04/06 14:56

  Ξανά Ανοιχτα! Νέο βίντεο τουριστικής προβολής του δήμου Βόλου

 34. 04/06 14:55

  ΙΑΤΑ: Φθηνότερες οι πτήσεις στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες

 35. 04/06 14:41

  Παρουσιάζεται το βράδυ η καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού

 36. 04/06 14:33

  Κορωνοϊός: Το Ηνωμένο Βασίλειο αυτo-ακυρώνει τον τουρισμό

 37. 04/06 14:16

  Κίμωλος: Ένα μικρό νησί που μοιάζει σαν ζωγραφιά

 38. 04/06 14:12

  Η Ελλάδα έχει τη δική της Χαβάη και είναι πανέμορφη

 39. 04/06 13:34

  Το 57% των Γερμανών έτοιμοι να κάνουν κράτηση διακοπών μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα

 40. 04/06 13:06

  Η Ισπανία εκτός της λίστας χωρών στις οποίες μπορούν να ταξιδέψουν οι Γερμανοί τον Ιούνιο

 41. 04/06 13:04

  Τράπεζα Πειραιώς: Δάνεια κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις άνω του 1 δισ.ευρώ

 42. 04/06 12:47

  Πρόγραμμα FLATOD-19 - Ευέλικτοι Τουριστικοί Προορισμοί

 43. 04/06 12:38

  Τουρκία: Συμφωνία της κυβέρνησης με εταιρίες για τον έλεγχο της υγιεινής σε ξενοδοχεία & εστιατόρια

 44. 04/06 12:24

  Επιστολή: Σε απόγνωση τα μικρά τουριστικά γραφεία, που έφερναν υψηλού επιπέδου τουρισμό

 45. 04/06 12:15

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "Κύκλος": Πότε ανοίγουν τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα; Διαφορετικές ημερομηνίες σε δυο ΦΕΚ

 46. 04/06 11:57

  EASA: Λίστα αεροδρομίων με αυξημένο κίνδυνο διασποράς κορωνοϊού

 47. 04/06 11:46

  DER Touristik: Ταξίδια ακόμη και τον Ιούνιο σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Αυστρία

 48. 04/06 11:37

  Ιταλία: Ελπίδες για επανεκκίνηση του τουρισμού

 49. 04/06 11:32

  Γερμανικός Τύπος: Η Ελλάδα είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τουρίστες

 50. 04/06 11:17

  Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση MATKA 2021 της Φινλανδίας

 51. 04/06 11:01

  Ανοίγουν την 1η Ιουλίου τα Sani Resort και Ikos Olivia με μοναδικά πρωτόκολλα ασφαλείας- Μοριακά τεστ στο Sani!

 52. 04/06 10:46

  Η Grecotel ανοίγει 10 ακόμη ξενοδοχεία

 53. 04/06 10:39

  Qatar Airways: Διευκρινίσεις για την πτήση με τα 12 κρούσματα κορωνοϊού

 54. 04/06 10:34

  Βουλγαρία: Ανοιχτά σύνορα με 29 χώρες χωρίς καραντίνα

 55. 04/06 10:29

  Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου: Διαγωνισμός για ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών

 56. 04/06 10:27

  Μάταλα: Πράσινο φως για την αναβάθμιση των υποδομών στο δημοτικό κάμπινγκ

 57. 04/06 10:22

  Δήμος Καλαμαριάς: Aρνητικός στη δημιουργία ξενοδοχείου και κατοικιών στη μαρίνα Αρετσούς

 58. 04/06 10:20

  16 περιπατητικές διαδρομές στον Δήμο Αριστοτέλη

 59. 04/06 10:15

  Νέα κλιματιστικά μηχανήματα στο αεροδρόμιο Καρπάθου

 60. 03/06 17:07

  Tornos News Live: Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ζωντανά 6:00 μ.μ. συζήτηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για το παρόν και το μέλλον του αθηναϊκού τουρισμού

 61. 03/06 16:41

  H Aegean διαμορφώνει εκ νέου το θερινό πρόγραμμα πτήσεων στο εσωτερικό και εξωτερικό

 62. 03/06 16:11

  Γερμανία: Άρση της ταξιδιωτικής προειδοποίησης για 31 χώρες- εκτός παραμένει η Τουρκία

 63. 03/06 16:02

  Προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς Κατάρ

 64. 03/06 15:54

  Π.Αντωνίου: Χρηματοδοτικά μέσα για τα ξενοδοχεία του Β.Αιγαίου, συμβατά με τις ιδιαιτερότητες της περιφέρειας

 65. 03/06 15:01

  Κύπρος: Επανεκκίνηση της διεθνούς αεροπορικής κίνησης από 9 Ιουνίου - Ποιά είναι τα πρωτόκολλα

 66. 03/06 14:46

  Χάρης Θεοχάρης: Δεν κάνουμε πίσω στο άνοιγμα, αλλά δεν κάνουμε πίσω και στην ασφάλεια

 67. 03/06 14:33

  Πως η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων μπορεί να γίνει μια ευχάριστη έκπληξη για τον πελάτη σας

 68. 03/06 14:31

  Ανανεώνεται η ψηφιακή τουριστική πύλη της Σερίφου

 69. 03/06 14:23

  Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.: Διευκρίνιση Θεοχάρη για τις πισίνες στα καταλύματα

 70. 03/06 14:16

  Tήνος: Προσπάθειες για επέκταση της σεζόν

 71. 03/06 14:13

  Ποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες επανεκκινούν τις επόμενες ημέρες

 72. 03/06 14:09

  "Για μια θέση στον ήλιο" - Εντείνεται φέτος λόγω κορωνοϊού ο "πόλεμος της πετσέτας"

 73. 03/06 12:51

  Πώς θα επανέλθει το All inclusive στα ξενοδοχεία μετά την πανδημία

 74. 03/06 12:44

  Το μέλλον των πόλεων μετά τον κορωνοϊό

 75. 03/06 12:40

  Βενετία: το τέλος του μαζικού τουρισμού;

 76. 03/06 12:26

  Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2020

 77. 03/06 12:17

  Στοπ σε μεγάλη επένδυση γαλλο-βελγικού fund για ανέγερση 10όροφου ξενοδοχείου στην οδό Πατησίων

 78. 03/06 12:03

  Γιώργος Βερνίκος: «Βρισκόμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις»

 79. 03/06 11:56

  Κορωνοϊός: Οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους γιατρούς στα τουριστικά καταλύματα

 80. 03/06 11:21

  Ο υπουργός Τουρισμού στο SkyNews | Οι πτήσεις θα ανοίγουν με βάση τη λίστα των αεροδρομίων της EASA

 81. 03/06 11:08

  Δυναμικό restart της Forum AE

 82. 03/06 10:19

  Τουρισμός: Ανοίγουν τα σύνορα για τα ταξίδια των Γερμανών- στις 15 Ιουνίου για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 83. 03/06 10:12

  12 κρούσματα κορωνοϊού στην πτήση από Ντόχα- Αναστέλλονται οι πτήσεις από Κατάρ

 84. 03/06 10:08

  Ξεκινά το online Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

 85. 03/06 10:01

  Αρχίζει την Τετάρτη 3 Ιουνίου η λειτουργία του Ταμείου Εγγυοδοσίας της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

 86. 03/06 09:59

  Οι δύο γαλαζοπράσινες παραλίες στο Αγκίστρι που πρέπει να κολυμπήσεις

 87. 03/06 09:58

  Skyscanner: Η Κρήτη ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως για διακοπές τον Οκτώβριο

 88. 03/06 09:57

  Ιαπωνία: Ημερήσια επιδότηση για εσωτερικό τουρισμό

 89. 03/06 09:56

  Δήμος Δελφών: Μείωση των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων έως 30 Νοεμβρίου

 90. 03/06 09:54

  Οι δραστηριότητες και ο νέος τιμοκατάλογος του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου

 91. 03/06 09:51

  Κατά των αιολικών πάρκων στην Τήνο ο Δήμος Αμοργού

 92. 03/06 09:41

  Το ελληνικό νησί με τις 72 παραλίες χωρίς ξαπλώστρες

 93. 03/06 09:36

  Σίφνος: Η "συνταγή" επανεκκίνησης

 94. 03/06 09:32

  Τουρισμός: Ποιοι φορείς παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα

 95. 03/06 09:25

  HO.RE.CA. Restart: Συσκευή αποστείρωσης για την υγειονομική ασφάλεια ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων και άλλων εγκαταστάσεων

 96. 02/06 17:10

  Η Ιταλία ανοίγει τα σύνορα αύριο 3 Ιουνίου για τους Ευρωπαίους- και για τους Βρετανούς!

 97. 02/06 16:47

  Tornos News Live: Την Τετάρτη 3 Ιουνίου ζωντανά 4:00 μ.μ. συζήτηση για τη θέση της ελληνικής μπύρας στην επανεκκίνηση της εστίασης και του τουρισμού

 98. 02/06 16:38

  Γερμανία: Προς άρση της ταξιδιωτικής προειδοποίησης αύριο 3 Ιουνίου

 99. 02/06 15:06

  ΕΤΟΑ/ Τουρισμός: Κύμα ζήτησης για ταξίδια στην Ευρώπη

 100. 02/06 14:38

  Κοινωνικός & Ιαματικός Τουρισμός 2020: Πρόσκληση συμμετοχής των καταλυμάτων