Έρευνα Tornos News: Τι συζητούν οι ξένοι τουρίστες για τις διακοπές τους στην Ελλάδα το 2020 και το 2021

Α Decrease font Enlarge font
Έρευνα Tornos News: Τι συζητούν οι ξένοι τουρίστες για τις διακοπές τους στην Ελλάδα το 2020 και το 2021

Η πανδημία του κορωνοϊού εύλογα έχει επηρεάσει ποικιλοτρόπως τις ταξιδιωτικές διαθέσεις των τουριστών.

Στα forums μεγάλου ταξιδιωτικού οργανισμού αλλά και σε νέες κοινότητες που έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα, καθώς και στα social media, παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες μία τεράστια διάσταση απόψεων σχετικά με τα ταξίδια το 2020 αλλά και το 2021.

Ίσως είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του τουρισμού που οι τουρίστες διακατέχονται από τόσο μεγάλη σύγχυση, γεγονός πολύ λογικό, εφόσον δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία σαφής απόφαση για την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, τα υγειονομικά μέτρα άλλα πρακτικά ζητήματα, όμως όλοι συμφωνούν στο εξής: Θέλουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα αλλά με όρους.

Ας δούμε τι συζητείται σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Tornos News σε διαφορετικά φόρουμ Αμερικανών και Άγγλων τουριστών, μεταξύ 29 Απριλίου και 4 Μαΐου, σχετικά με ταξίδια στη χώρα μας.

Κρατήσεις στα τέλη Ιουνίου

Αμερικανοί τουρίστες προβαίνουν σε κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα, στα τέλη Ιουνίου. Σκέφτονται ότι έχουν περιθώριο εάν θα πρέπει τελικά να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους, με επιστροφή 100% των χρημάτων τους από τα ξενοδοχεία και με λήψη voucher από τις αεροπορικές εταιρείες. Στις συζητήσεις αυτές, τίθεται και το ζήτημα του κατά πόσον θα μπορούν να αγοράσουν ταξιδιωτική ασφάλεια και αν αυτή θα τους καλύπτει σε περίπτωση που νοσήσουν από κορωνοϊό.

Επίσης, πιστεύουν ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι μια υπέροχη στιγμή για να ταξιδέψει κανείς σε πολλά μέρη με μειωμένο κόστος, εάν δεν ανήκει σε ευάλωτη ομάδα. Οι τουρίστες επισημαίνουν ότι η Ελλάδα είναι πολύ ασφαλής επιλογή γιατί ο κορωνοϊός αντιμετωπίστηκε εγκαίρως και άψογα, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες είναι στα υπέρ της απόφασής τους, εφόσον θεωρούν ότι ο κορωνοϊός δεν επιβιώνει στο ελληνικό καλοκαίρι. Μια πιο συναισθηματική κατηγορία τουριστών φοβάται ότι η Ελλάδα θα είναι διστακτική στο να δεχτεί Αμερικανούς τουρίστες, λόγω του τεράστιου υγειονομικού προβλήματος σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι Αμερικανοί αναρωτιούνται αν θα έπρεπε να ρισκάρουν να μεταφέρουν τον κορωνοϊό από τις ΗΠΑ στην αγαπημένη χώρα διακοπών τους.  

Έκπληξη για τα κλειστά resort, ταβέρνες και εστιατόρια στα ελληνικά νησιά

Είναι εντυπωσιακό το ποσοστό των ξένων τουριστών που δεν γνωρίζουν ότι το lockdown δεν αφορά μόνο στην ενδοχώρα, αλλά και στα ελληνικά νησιά, όσο μικρά και αν είναι. Αν και οι περισσότεροι μελλοντικοί ταξιδιώτες στη χώρα μας ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από τις συζητήσεις τους και τις ανταλλαγές ειδησεογραφικών link, υπάρχει και ένα ποσοστό το οποίο αγνοεί εντελώς την κατάσταση, παρουσιάζοντας διαφορετικές αντιδράσεις.

Για παράδειγμα, όταν τους εξηγείται από ενημερωμένους τουρίστες ότι το προσωρινό lockdown και τα υγειονομικά μέτρα που θα ακολουθήσουν αφορούν και στα νησιά, το κατανοούν απολύτως και δηλώνουν ότι ήταν αφελείς να πιστεύουν το αντίθετο. Ήλπιζαν ωστόσο ότι τουλάχιστον οι ντόπιοι θα απολάμβαναν ελευθέρα τον τόπο τους. Ένα άλλο ποσοστό, δεν δέχεται ότι θα υπάρχουν περιορισμοί στην Ελλάδα τον Ιούλιο και απλά ζητά πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορείων και για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Επιπλέον, είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει ότι ίσως κάποια ξενοδοχεία να μην ανοίξουν καθόλου.

Δισταγμός για το «υγειονομικό διαβατήριο»

Στα forum συζητείται έντονα το ζήτημα του λεγόμενου «υγειονομικού διαβατηρίου». Υπάρχει μια εύλογη σύγχυση σχετικά με την αποτελεσματικότητα αυτού του μέτρου. Οι τουρίστες αναρωτιούνται εάν ένα τεστ κορωνοϊού θα ήταν αξιόπιστο, για πόσο χρονικό διάστημα θα ήταν αξιόπιστο και κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνεται το τεστ αυτό. Εκφράζεται επίσης υγειονομικός φόβος για το αεροπλάνο και υπάρχει σαφής παραπληροφόρηση σχετικά με το πώς θα πετούν τα αεροπλάνα, δηλαδή κάποιοι τουρίστες πληροφορούν τους υπόλοιπους για ενδεχόμενα πρωτόκολλα στις πτήσεις, τα οποία δεν υφίστανται ακόμη. Ένα επίσης ποσοστό δεν εμπιστεύεται τα οποιαδήποτε υγειονομικά πρωτόκολλα και θα περιμένει το εμβόλιο για να ταξιδέψει.

Άρνηση για τα υγειονομικά μέτρα

Αρκετοί τουρίστες έχουν ακυρώσει τα ταξιδιωτικά τους σχέδια για το 2020 ούτως ή άλλως, όχι γιατί δεν εμπιστεύονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα εφαρμοστούν, όταν και όπως αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, αλλά γιατί δεν διανοούνται να κάνουν διακοπές μέσα σε μία «προστατευτική φυσαλίδα», ή «αποστειρωμένο σωλήνα», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Προτιμούν να αναβάλλουν τις διακοπές τους για το 2021, όταν όπως εύχονται θα έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο και δεν θα ισχύουν μέτρα «νοσοκομείου» στα καταλύματα. Ιδιαίτερος προβληματισμός σε αυτό το κομμάτι των προϋποθέσεων, παρατηρείται και όσον αφορά στη λειτουργία των πισίνων, εφόσον δεν θα μπορούν να φιλοξενούν πολλούς τουρίστες ταυτόχρονα, ενώ ευρύτερα πιστεύουν ότι η ταξιδιωτική εμπειρία δεν θα είναι καλή με τόσους κανόνες.

Φόβος για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων

Οι τουρίστες φοβούνται ότι όταν αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι απλησίαστα, κυρίως λόγω των απωλειών λόγω κορωνοϊού, των περιορισμένων πτήσεων και της μείωσης του αριθμού των επιβατών. Γι’ αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κλείνουν τις διακοπές τους για το 2021 πολύ νωρίτερα από ότι θα έκαναν σε φυσιολογικές συνθήκες. Καταβάλουν λοιπόν όπου είναι δυνατόν πολύ μικρές προκαταβολές, δηλώνοντας ότι ακόμη κι αν δεν νιώθουν ασφαλείς να ταξιδέψουν, είναι έτοιμοι να χάσουν τα χρήματά τους, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνούν τις 60- 100 λίρες Αγγλίας.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα Άγγλου τουρίστα ο οποίος αναφέρει ότι δύο αεροπορικά εισιτήρια από Μπέρμιγχαμ για Αθήνα μετ’ επιστροφής, για τα μέσα Μαΐου 2021 με την Jet 2, κοστίζουν αυτή τη στιγμή 2.500 λίρες Αγγλίας, γεγονός που το θεωρεί εξοργιστικό. Ωστόσο δεν εγκαταλείπει την αναζήτηση, ψάχνοντας διαφορετικές πτήσεις από άλλα αεροδρόμια της Αγγλίας. 

Ζουν με τις αναμνήσεις

Στα ταξιδιωτικά forum για την Ελλάδα, έχουν δημιουργηθεί αρκετά threads όπου οι τουρίστες μοιράζονται τις προηγούμενες ταξιδιωτικές εμπειρίες τους στη χώρα μας. Ένα από αυτά τα threads, έχει τίτλο «το πρώτο μου ταξίδι στην Ελλάδα». Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο σημαντικές είναι για εκείνους οι διακοπές τους στους ελληνικούς τόπους, με μεγάλο ποσοστό τουριστών να επισκέπτεται δεκαετίες τα ίδια μέρη κάθε χρόνο, πολλές φορές και δύο φορές μέσα στο ίδιο καλοκαίρι. Στο τέλος όμως οι τουρίστες αυτοί διαπιστώνουν ότι ίσως το 2020 να πρέπει να ζήσουν μόνο με τις αναμνήσεις, ελπίζοντας σε ένα ελεύθερο από κορωνοϊό και περιορισμούς 2021.

Μοιράζονται ελληνικές συνταγές

Ένα ακόμη αγαπημένο θέμα συζήτησης είναι η ανταλλαγή ελληνικών συνταγών, καθώς και οι πληροφορίες εύρεσης των αυθεντικών συστατικών. Πρώτα στις προτιμήσεις είναι το τζατζίκι, το οποίο πρέπει να γίνει αυστηρά και μόνο με αληθινό ελληνικό γιαούρτι, η χωριάτικη σαλάτα, οι κολοκυθοκεφτέδες και τα μικρά τηγανιτά ψαράκια. Επιπλέον, οι τουρίστες ζητούν συμβουλές για το ποια ελληνικά αρωματικά φυτά θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν στους κήπους τους, έτσι ώστε να έχουν ένα κομμάτι της Ελλάδας στο σπίτι τους.

 

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 22/10 18:23

  ΕΤΑΔ: Στις 29 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία για τους διαγωνισμούς 5 εκτάσεων στη Ρόδο

 2. 22/10 17:28

  Χάρης Θεοχάρης: Κερδίσαμε το στοίχημα του ανοίγματος του τουρισμού

 3. 22/10 16:04

  O Γ.Γ. του ΕΟΤ σε τηλεδιάσκεψη του WTTC

 4. 22/10 15:37

  Πανεπιστήμιο Οξφόρδης: Οι δοκιμές για το εμβόλιο θα συνεχιστούν παρά το θάνατο εθελοντή

 5. 22/10 15:24

  Να σταματήσει η πώληση «χρυσών διαβατηρίων» από τα κράτη μέλη απαιτούν ευρωβουλευτές

 6. 22/10 14:52

  ΤτΕ: 1,3 δισ. ευρώ οι εισπράξεις τον Αύγουστο του 2020 από 4,1 δισ. ευρώ τον ίδιο μήνα του 2019

 7. 22/10 14:26

  Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Αμερικανικών Επιμελητηρίων Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

 8. 22/10 14:25

  Βρετανία: Έρευνα δείχνει ότι τα τεστ στα αεροδρόμια εντοπίζουν έως 6 στα 10 κρούσματα

 9. 22/10 13:38

  Hygiene Attendant: Πρωτοβουλία της AEGEAN για πιο ασφαλή ταξίδια

 10. 22/10 13:30

  Υπ. Τουρισμού: Παράταση των συμβάσεων μίσθωσης καταλυμάτων για την αντιμετώπιση της πανδημίας

 11. 22/10 13:15

  Το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου

 12. 22/10 13:08

  Booking.com |Έρευνα: Ποιες ταξιδιωτικές τάσεις διαμορφώνει η πανδημία

 13. 22/10 13:07

  Άρση της καραντίνας για τους Γερμανούς στα Κανάρια Νησιά

 14. 22/10 12:36

  Ευρωκοινοβούλιο: Πρόταση για αναστολή του καθεστώτος ελεύθερης εισόδου στην ΕΕ για Αμερικανούς πολίτες

 15. 22/10 12:32

  Τουριστικά λεωφορεία: Αίτημα ΓΕΠΟΕΤ για απαλλαγή πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2021

 16. 22/10 12:26

  TUI: Διευρύνεται η περίοδος δωρεάν αλλαγής κράτησης στις κρουαζιέρες

 17. 22/10 11:46

  Στ.Βλαστός: Τα σχέδια της ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση των ακινήτων της

 18. 22/10 11:41

  Ο Πύργος του Μουχτάρ με τον θρύλο του θησαυρού και την… ωραία Ελένη

 19. 22/10 11:39

  Η πλατεία Αβησσυνίας και η ιδιαίτερη ιστορία του ονόματός της

 20. 22/10 11:30

  Δημόσια συγνώμη από το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας για τις διακοπές στην Ελλάδα

 21. 22/10 11:09

  Οι ΗΠΑ θέλουν να σπάσουν το μονοπώλιο της Google

 22. 22/10 11:00

  Το νέο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων ΚΥΚΛΟΣ

 23. 22/10 10:52

  Ε.Ξ. Κέρκυρας: Να πληρωθούν άμεσα τα ξενοδοχεία καραντίνας

 24. 22/10 10:47

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κάρπαθο και Νάξο

 25. 22/10 10:43

  Ιρλανδία | Κορωνοϊός: Δωρεάν ταχυδρομικές υπηρεσίες για ηλικιωμένους

 26. 22/10 10:40

  Διαδραστικές ξεναγήσεις με κεντρικό άξονα την πολιτισμική ταυτότητα του οίνου στη Δράμα

 27. 22/10 10:29

  Η προσφορά του ξενοδοχειακού ομίλου ANAMAR Ηotels στο προσωπικό των νοσοκομείων

 28. 22/10 10:27

  Ανέπαφα αεροπορικά ταξίδια: Η εξέλιξη μιας τάσης που φέρνει η πανδημία του κορωνοϊού

 29. 22/10 10:24

  Μ. Κόνσολας: Συναντήσεις με τους τομεάρχες Τουρισμού για την τουριστική εκπαίδευση

 30. 21/10 17:57

  Συνεργασία της ΥALCO με το Brown Acropol by Brown Hotels Collection

 31. 21/10 17:51

  Ryanair: Επιπλέον πτήσεις προς Κρήτη και Σαντορίνη για τις διακοπές half term

 32. 21/10 17:41

  H ZeniΘ χρηματοδοτεί την Εγκατάσταση Θέρμανσης με Φυσικό Αέριο!

 33. 21/10 15:58

  FedHATTA: Οι αποζημιώσεις ασπίδα των τουριστικών γραφείων στην εποχή COVID-19

 34. 21/10 15:33

  WTTC: Τα τεστ στα αεροδρόμια θα διασώσουν 20 εκατ. θέσεις εργασίας στην Ευρώπη

 35. 21/10 14:54

  ΕΟΤ: Προβολή της Κεντρικής Ελλάδας και της Δυτικής Μακεδονίας στη Σουηδία

 36. 21/10 13:34

  Στήριξη από το Ταμείο Υποδομών σε επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία

 37. 21/10 13:19

  Έρευνα: Οι Έλληνες καταναλωτές δεν ανέχονται την κακή εξυπηρέτηση

 38. 21/10 13:07

  Αναστολή λειτουργίας του αεροδρόμιου Ηρακλείου μέχρι τις 16.30 λόγω κακοκαιρίας

 39. 21/10 13:04

  Celestyal Cruises: Ταξιδιωτική ασφάλιση χωρίς επιπλέον χρέωση, με κάλυψη και για COVID-19

 40. 21/10 12:08

  Ποιες αεροπορικές εταιρίες είναι οι καλύτερες στην επιστροφή χρημάτων για ακυρωμένες πτήσεις

 41. 21/10 12:06

  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών μέσω τηλεδιάσκεψης

 42. 21/10 12:06

  Ανακαλύψτε την κρυφή μαγεία της Ακρόπολης με τα Athens Walking Tours

 43. 21/10 11:53

  Οι Πινακάτες είναι το μεγάλο φθινοπωρινό μυστικό του Πηλίου

 44. 21/10 11:52

  Μόλις 2,7 δισ.ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο 8μηνο, έναντι 13,2 δισ. πέρυσι

 45. 21/10 11:51

  Η άγνωστη ελληνική νησίδα με το κρυμμένο μυστικό

 46. 21/10 11:50

  Amadeus: Ποιες δεξιότητες απαιτούνται για τα τουριστικά γραφεία του μέλλοντος

 47. 21/10 11:36

  Ταυτότητα προορισμού για τον Δήμο Κατερίνης

 48. 21/10 10:34

  Νέες φθινοπωρινές πτήσεις της Ryanair από Αγγλία σε Κρήτη και Σαντορίνη

 49. 21/10 10:03

  Πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας από την "Δανάλης Επενδυτική"

 50. 21/10 10:01

  Cathay Pacific: Mείωση 83,2% στην επιβατική κίνηση το 9μηνο

 51. 21/10 09:58

  Η πανδημία μεταμορφώνει και ταξιδιωτικά το Λονδίνο του μέλλοντος

 52. 21/10 09:57

  Αναβλήθηκε για τον Μάϊο η Fitur – Αίτημα για φοροαπαλλαγές στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις

 53. 21/10 09:55

  Στις 2 Νοεμβρίου ξεκινά το διδακτικό έτος των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης

 54. 20/10 16:33

  Το 77% των Ευρωπαίων ζητά σύνδεση των κονδυλίων της ΕΕ με το σεβασμό του κράτους δικαίου

 55. 20/10 15:32

  Νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα με το MSC Magnifica

 56. 20/10 14:10

  Το νέο Δ.Σ. της ΠΟΞ | Τάσιος: Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ξενοδοχείου

 57. 20/10 13:51

  ΣΕΤΚΕ: Κίνδυνος για λουκέτα σε μικρά τουριστικά καταλύματα

 58. 20/10 13:22

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων με 5.000 έως 30.000 ευρώ

 59. 20/10 13:03

  ΕΛΣΤΑΤ: "Βουτιά" στο τζίρο των καταλυμάτων το β' τρίμηνο του 2020

 60. 20/10 13:00

  Γερμανία: Χειροτερεύουν οι πωλήσεις στα τουριστικά γραφεία

 61. 20/10 12:07

  Προβολή της Πάρου στο Trip Reporter

 62. 20/10 12:05

  Κοινός παρονομαστής του τουρισμού & της οικονομίας το περιβάλλον - Επιτακτική η διατήρησή του

 63. 20/10 12:01

  Ελάχιστος ο κίνδυνος διασποράς κορωνοϊού στις πτήσεις, σύμφωνα με νέα μεγάλη έρευνα στις ΗΠΑ

 64. 20/10 11:40

  Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. μετράει πλέον 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο!

 65. 20/10 11:33

  Βρετανία: Από 1η Δεκεμβρίου τα τεστ στα αεροδρόμια

 66. 20/10 11:23

  Pleiades - Group: Επαναστατική σειρά οθονών αφής ή οθονών No Touch για επαγγελματική χρήση

 67. 20/10 11:12

  Ματσεντάλες: Η φιγούρα της Παλιάς Αθήνας που άφησε εποχή

 68. 20/10 11:10

  Η Ροζ Βίλα, το Σπίτι του Λόφου και το Ιππικό Κέντρο της μεγάλης τουριστικής επένδυσης στον Σκορπιό

 69. 20/10 11:10

  Ποια είναι η «Κοιμωμένη» που ανήκει και στην Ελλάδα και στην Αλβανία

 70. 20/10 11:08

  Έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου στο Βερολίνο

 71. 20/10 11:07

  Νέα περιοριστικά μέτρα στην Αυστρία

 72. 20/10 11:04

  Κορωνοϊός: Ο Καναδάς κλείνει τα σύνορα με τις ΗΠΑ

 73. 20/10 11:01

  Η ημερήσια ταξιδιωτική κίνηση στις ΗΠΑ ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο για πρώτη φορά από την άνοιξη

 74. 20/10 10:42

  Διευθυντές Ξενοδοχείων Ρόδου: Τουρισμός μέχρι και τον Δεκέμβριο εάν σταματήσουν οι στάσεις εργασίας των υπαλλήλων της ΥΠΑ

 75. 20/10 10:34

  Πάνω από 1 εκατ. οι διεθνείς αφίξεις σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες- Πολύ καλά κινείται ο Οκτώβριος

 76. 19/10 17:40

  Πρόταση Θεοχάρη για rapid test αντιγόνου διεθνώς ώστε να ανοίξουν με ασφάλεια οι πτήσεις

 77. 19/10 17:38

  Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ: Πίστωση 371,5 εκατ. ευρώ σε επιπλέον 28.401 δικαιούχους

 78. 19/10 17:10

  -69% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 9μηνο

 79. 19/10 16:54

  Όλα τα μέτρα που ελήφθησαν για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων

 80. 19/10 16:48

  Ξενία Κομοτηνής: Στις 29 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία για τα δικαιολογητικά στον διαγωνισμό μίσθωσης

 81. 19/10 15:49

  TUI: Επέκταση της σεζόν στην Ελλάδα ίσως μέχρι τα Χριστούγεννα- 1 εκατ. τουρίστες φέτος- ισχυρή ζήτηση για το 2021

 82. 19/10 13:25

  Βρετανία: Οι πρώτοι ταξιδιώτες με "διαβατήριο υγείας" – Αισιοδοξία για άνοιγμα των πτήσεων με ΗΠΑ

 83. 19/10 13:24

  Τηλεδιάσκεψη: Άμυνα κατά του Covid-19

 84. 19/10 13:02

  Η ασφάλεια και η ποιότητα τα κριτήρια κράτησης των Γερμανών για το 2021 και όχι η τιμή

 85. 19/10 12:56

  Επιστήμονας που επικαλείται η ΙΑΤΑ αμφισβητεί ότι ο κίνδυνος μετάδοσης κορωνοϊού στις πτήσεις είναι ελάχιστος

 86. 19/10 12:30

  Αντιπρόεδρος του SCA ο CEO της Coffee Island Κωσταντίνος Κωσταντινόπουλος

 87. 19/10 12:25

  Γερμανία: "Παράθυρο" στην καραντίνα για όσους επιστρέφουν από χώρες «ειδικής συμφωνίας» και με αρνητικό τεστ

 88. 19/10 12:04

  Wizz Air: Δύο νέες πτήσεις για Ηράκλειο από Αγγλία

 89. 19/10 11:59

  Κρούσματα κορωνοϊού σε δύο κρουαζιέρες της Costa με το ίδιο πλοίο

 90. 19/10 11:57

  ΥΠΑ: Αυξάνεται σε 10.000 την εβδομάδα το όριο των Ισραηλινών τουριστών στα ελληνικά αεροδρόμια

 91. 19/10 11:46

  Press trips ΕΟΤ: Δυναμική προβολή της Αθήνας και του Πηλίου στη γαλλική αγορά

 92. 19/10 11:44

  O Ιωάννης Καλλιάς επανεκλέχτηκε Πρόεδρος της HELLASCERT

 93. 19/10 11:41

  Α. Μέρκελ στους Γερμανούς: Μην ταξιδεύετε αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο

 94. 19/10 11:29

  Επένδυση 300 εκατ. ευρώ για ψυχαγωγικό πάρκο Legoland στο Βέλγιο

 95. 19/10 11:12

  Jet2.com και Jet2holidays: Νέες προσθήκες πτήσεων και διακοπών στην Κρήτη

 96. 19/10 10:47

  City Unity College - Alpine Center: 34 Χρόνια Παρουσίας στην Ελλάδα

 97. 19/10 10:38

  Ευκαιρίες καριέρας στο ARGO TRAVEL

 98. 19/10 09:35

  Eνισχύσεις για νέα ξενοδοχεία σε Πήλιο και Σίφνο

 99. 19/10 09:26

  Η μάχη της εστίασης για επιβίωση - Καφές κάθε μέρα με μηνιαία συνδρομή…

 100. 19/10 09:23

  Δήμος Πόρου: Eγκρίθηκε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2021