Τουρισμός | Οι 6 κορυφαίες τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα δεκαετία

Α Decrease font Enlarge font
Τουρισμός | Οι 6 κορυφαίες τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα δεκαετίαΠηγή φωτό: Pixabay

Τις ταξιδιωτικές τάσεις που θα επικρατήσουν τη νέα δεκαετία αποκαλύπτει σε άρθρο του στο ehotelier.com, ο επικεφαλής ερευνών και συνεργατών της Expedia Group, Abhijit Pal.

Οι προβλέψεις του κ. Pal για τη νέα δεκαετία, αφορούν τάσεις που θα περιορίσουν τα εμπόδια που συναντούν οι ταξιδιώτες. Ειδικότερα...

1. Γενεαλογικές και γεω-οικονομικές αλλαγές 

Θα υπάρξει διευρυμένο χάσμα μεταξύ των ηλικιών των ταξιδιωτών, με μοναδικά ενδιαφέροντα, αντιλήψεις και αξίες, αλλάζοντας το τοπίο των ταξιδίων και τον τρόπο με τον οποίο οι πάροχοι ταξιδιωτικών υπηρεσιών θα έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Σύμφωνα με έρευνα της Media Solutions του ομίλου Expedia, οι ταξιδιώτες νεαρής ηλικίας επιθυμούν μοναδικές εμπειρίες και περιπέτεια, αγκαλιάζοντας πλήρως τη νοοτροπία YOLO (ζεις μόνο μια φορά). Και τώρα έρχεται η Generation Alpha. Τα καλά νέα για το επόμενο έτος: γεννιούνται από Millennial γονείς, οι οποίοι δεν επιβραδύνουν την τάση τους για ταξίδια. Η πρόκληση: Μπορεί να είναι νέοι, μπορεί να είναι μικροί, αλλά είναι ισχυροί και έχουν μεγάλη επιρροή στις ταξιδιωτικές επιλογές της οικογένειας.

Σε μια δεκαετία, τα μέλη της Gen A - που αναμένεται να είναι η πιο μορφωμένη και πλουσιότερη γενιά - θα γίνουν 20 ετών. Στο κολέγιο και / ή στην εργασία, θα κάνουν τις δικές τους ταξιδιωτικές αποφάσεις. Θα προτιμούν πλήρως ψηφιακή, ομαλή εμπειρία ταξιδιού - εξερευνώντας νέους προορισμούς μέσω των συσκευών εικονικής πραγματικότητας του σπιτιού τους, φέρνοντας κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας, προηγμένων bots που εξυπηρετούν άμεσα δρομολόγια με ένα κλικ εξατομικευμένα από τη διαμονή μέχρι τα γεύματα. Είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι αυτή η γενιά θα ταξιδέψει πολύ, με τη φυσική όσο και με την εικονική έννοια.

Τη νέα χρονιά, πολλές περιοχές του κόσμου μπορεί να έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως οι εμπορικοί πόλεμοι ή το πολιτικό κλίμα. Παρά τις αβεβαιότητες που επηρεάζουν τα ταξίδια κατά τη διάρκεια του έτους, η άνοδος της μεσαίας τάξης παγκοσμίως, και συγκεκριμένα σε μέρη όπως η Αφρική, σημαίνει ότι οι άνθρωποι έχουν καλούς μισθούς. Και καλύτεροι μισθοί σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα ταξιδεύουν τα επόμενα χρόνια.

2. Εργασιακές αλλαγές

Ενώ το ωράριο γραφείου 9-5 εξακολουθεί να αποτελεί κανόνα για πολλούς, για αυξανόμενο αριθμό υπαλλήλων δεν συμβαίνει το ίδιο πλέον. 

Καθώς οι εταιρείες επενδύουν περισσότερους πόρους στην ευημερία των εργαζομένων και παρέχουν πιο ευέλικτες πολιτικές ταξιδιών και εργασίας από οπουδήποτε, η ικανοποίηση των εργαζομένων και η παραγωγικότητα τους ωφελούν, αυξάνοντας την ευτυχία και την ελευθερία στην προσωπική τους ζωή. Τα επόμενα χρόνια, οι άνθρωποι θα έχουν περισσότερο χρόνο και ίσως χρήμα, βάσει παρεχόμενων οφελειών όπως η παιδική φροντίδα των παιδιών, ώστε να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν και για ταξίδια.

Ωστόσο, τα επαγγελματικά ταξίδια θα γίνουν πιο σημαντικά καθώς οι επιχειρήσεις μεγαλώνουν και αναζητούν να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η ταξιδιωτική πολιτική μιας εταιρείας αντικατοπτρίζει την κουλτούρα και τη δέσμευσή της για τους ανθρώπους της, προσελκύοντας νέα ταλέντα.

Όμως οι δυνατότητες για συνδεδεμένα ταξίδια που περιλαμβάνουν εργασία και χαρά γίνονται μεγαλύτερες. Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να γίνει πρόβλεψη για ένα εξατομικευμένο ταξίδι. "Θέλετε να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας ταξίδι τον επόμενο μήνα στο Λονδίνο για οικογενειακές διακοπές;" Και με ένα κλικ, θα έχετε στα χέρια σας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που βασίζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

3. Διαφοροποίηση στη διαμονή 

Από τα επαγγελματικά ταξίδια μέχρι τα ταξίδια αναψυχής (επέκταση επαγγελματικού ταξιδιού για αναψυχή) και από τα οικογνειακά μέχρι τα ταξίδια υγείας, οι διαφορετικού λόγοι ταξιδίου οδηγούν στη διαφοροποίηση των καταλυμάτων.

Για παράδειγμα, με τη ζήτηση στην πλατφόρμα Vrbo για διαμονή σε πλωτά μέσα, γιωτ κτλ. να παρουσιάζει ετήσια αύξηση 30%, έχει έρθει το επόμενο κύμα διαμονής σε μοναδικά καταλύματα.

Η διαφοροποίηση είναι σημαντική, καθώς οι ταξιδιώτες πρέπει πάντα να έχουν επιλογές σε ό,τι ταιριάζει καλύτερα στις ταξιδιωτικές τους ανάγκες, αν και οι αλυσίδες και τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία θα παραμείνουν βασικό κομμάτι της βιομηχανίας.

Με την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης, όπως οι εταιρείες μπορούν να προβλέψουν τι θα αγοράσουν οι καταναλωτές με βάση τα προσωπικά πρότυπα αγορών, έτσι μπορούν και οι ξενοδόχοι στην αγορά καταλυμάτων. Φανταστείτε μια εμπειρία κρατήσεων που προτείνει αυτόματα μια συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα βάσει προηγούμενων κρατήσεων.

4. Το οδικό ταξίδι

Ενώ τα staycation κάποτε ήταν σιωπηλός ανταγωνιστής για τους παρόχους καταλύματος, τα πρόσφατα στοιχεία από τη Vrbo δείχνουν ότι οι ταξιδιώτες σε πόλεις των ΗΠΑ πραγματοποιούν όλο και περισσότερο κρατήσεις σε εξοχικές κατοικίες στην πόλη τους, πράγμα που σημαίνει ότι φεύγουν για διακοπές αλλά όχι μακριά.

Οι δαπάνες υποδομής σε συνδυασμό με τη βελτίωση των οδικών δικτύων και τις νέες τεχνολογίες αυτοκινήτων καθιστούν την οδήγηση πιο άνετη και αποτελεσματική. Μπορούμε να αναμένουμε ότι με αυτές τις συνθήκες και με όλο και περισσότερους ταξιδιώτες να νιάζονται για το αποτύπωμα άνθρακα των ταξιδίων τους, μπορεί να δούμε την επιστροφή των οδικών ταξιδίων που δίνουν τη δυνατότητα για πιο ευέλικτα και αυθόρμητα ταξίδια.

5. Επανακαθορίζοντας την εμπειρία αεροδρομίου 

Είναι η εποχή του ταξιδιώτη που δίνει προτεραιότητα σε καλύτερους ναύλους και ανέσεις αεροδρομίου, όπως οι μικρότερες ουρές στους ελέγχους ασφαλείας και οι καλύτερες επιλογές φαγητού. Ως εκ τούτου, τα αεροδρόμια για να προσελκύσουν αυτούς τους ταξιδιώτες τα επόμενα χρόνια, θα χρειαστεί να επανεξετάσουν την προσφορά τους - ποικιλία ταξιδιωτικών δρομολογίων, επιλογές στάθμευσης, τοπική κουζίνα, ψώνια κλπ. – σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνει επαναπροσδιορισμός της εμπειρίας αεροδρομίου.

6. Αγορά υπερ-προσωποποιημένων εμπειριών 

Καθώς τα αεροδρόμια γίνονται προορισμοί, θα επωφεληθούν επίσης από την αύξηση της εξατομίκευσης μέσω παροχών, όπως τα ξενοδοχεία. Κατά την επόμενη δεκαετία, είναι πιθανό οι ταξιδιώτες να αγοράζουν πρόσθετες υπηρεσίες μέσω εφαρμογών για κινητά βάσει των προτιμήσεών τους, όπως η είσοδος VIP μέσω ειδικών ουρών ασφαλείας, τα συσκευασμένα γεύματα πριν από την επιβίβαση, το WiFi κατά τη διάρκεια της πτήσης και την προκαθορισμένη μεταφορά από το αεροδρόμιο. Πολλές από αυτές τις υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σήμερα αλλά πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά. Η συγκέντρωσή τους σε μία πλατφόρμα θα προσδώσει αξία τόσο στον ταξιδιώτη όσο και στον προμηθευτή.

Η υπερ-προσωποποίηση δεν τελειώνει στο αεροδρόμιο. Παρόλο που οι ανέσεις αποτελούν διαχρονικές παροχές στην εμπειρία ξενοδοχείου, είναι η ώρα να αναβαθμιστούν. Τα ταξιδιωτικά προφίλ θα περιέχουν σύντομα λεπτομέρειες που θα καθιστούν το ξενοδοχείο δεύτερο σπίτι του ταξιδιώτη, συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία όπως τη σύνδεση στο Netflix για να παρακολουθούν τις εκπομπές της αρεσκείας του/της μετά την είσοδο στο δωμάτιο, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας δωματίου ή επιλογές τροφίμων και ποτών.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 04/04 19:27

  Υμηττός: Το άγνωστο Δρακόσπιτο, η αρχαιότερη κατοικία στην Αττική

 2. 04/04 18:29

  Αττική: Το άγνωστο κάστρο μια ώρα μακριά από την Αθήνα

 3. 04/04 17:12

  Γερμανία: 1 στις 5 επιχειρήσεις θεωρεί ότι απειλείται με πτώχευση

 4. 04/04 17:11

  Κορωνοϊός-Σερβία: Mέτρα στήριξης της οικονομίας με καταβολή μισθών από το κράτος

 5. 04/04 17:08

  Μη δασικές εκτάσεις σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά κατόπιν εξέτασης αιτημάτων 2 εταιρειών

 6. 03/04 19:51

  Τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα στον τουριστικό κλάδο στη Μαγνησία

 7. 03/04 17:53

  Δωρεές Goldair για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

 8. 03/04 17:23

  Γερμανία: Διχάζει η "λύση βάουτσερ" – Τι φοβούνται τα τουριστικά γραφεία

 9. 03/04 16:18

  The Telegraph: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός διακοπών μετά τον κορωνοϊό

 10. 03/04 15:23

  Έναρξη εργασιών στο Ελληνικό

 11. 03/04 15:19

  Εκτεταμένο πλάνο δράσεων της Accor για τον Covid-19

 12. 03/04 14:53

  Η Marketing Greece υποστηρίζει την πλατφόρμα Greece From Home με πρωτότυπο περιεχόμενο

 13. 03/04 14:05

  Το καλό και το κακό σενάριο στον τουρισμό

 14. 03/04 13:58

  Πέντε ελληνικές παραλίες στη στεριά αλλά σαν σε νησί

 15. 03/04 13:56

  Περιοχές της Αθήνας που άλλαξαν όνομα μέσα στα χρόνια

 16. 03/04 13:50

  ΕΟΔΥ: Οδηγίες για κρούσματα κορωνοϊού στην κρουαζιέρα

 17. 03/04 13:41

  FTI: Αισιοδοξία μετά το πακέτο χρηματοδότησης

 18. 03/04 13:36

  ΕΕ: 100 δις κατά της ανεργίας αντί για ευρωομόλογο;

 19. 03/04 13:17

  “Πανδημία” online παραπλανητικών πληροφοριών για τον κορωνοϊό

 20. 03/04 13:08

  Σε διαδικασία πτώχευσης η Thomas Cook Aviation, που λειτουργούσε για την Condor

 21. 03/04 12:46

  Γερμανικός τουρισμός | Ρύθμιση: Voucher από τις αεροπορικές εταιρίες και t.o's - Τι ισχύει για εταιρίες και ταξιδιώτες

 22. 03/04 12:28

  Ryanair: Περιορισμένη επιβατική κίνηση τον Απρίλιο και Μάιο

 23. 03/04 12:09

  10 κρουαζιερόπλοια ταξιδεύουν ακόμα στη θάλασσα - Δείτε ποια είναι

 24. 03/04 11:58

  Μαγιόρκα: Έναρξη τουριστικής σεζόν χωρίς τουρίστες

 25. 03/04 11:48

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "Κύκλος": Σύσταση προς καταλυματίες για τις ακυρώσεις κρατήσεων

 26. 03/04 11:12

  Κύπρος: Διαγωνισμός για υπηρεσίες ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην Πάφο

 27. 03/04 11:01

  Κορωνοϊός: Εφιαλτικά σενάρια για τη γερμανική οικονομία - Ζημιά 729 δισ. αν η κρίση διαρκέσει 3 μήνες

 28. 03/04 10:54

  Κορωνοϊός- Intercontinental: Πολιτικές ακύρωσης και ευέλικτες κρατήσεις

 29. 03/04 10:51

  Κορωνοϊός: Η πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων της Radisson Hotels

 30. 03/04 10:49

  Κορωνοϊός - Oλλανδία: Στο χειρότερο σενάριο, περιοριστικά μέτρα για 1 χρόνο

 31. 03/04 10:44

  Κορωνοϊός - Ισραήλ: 1,24 δισ. δολ. το μήνα η ζημιά στην οικονομία

 32. 03/04 10:42

  Πρόεδρος Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου Ν. Υόρκης: Τα πεντάλεπτα τεστ κορωνοϊού θα σώσουν και τον ελληνικό τουρισμό

 33. 03/04 10:38

  Κ.Νοτοπούλου: Αναγκαία η λήψη μέτρων στήριξης διπλωματούχων ξεναγών- ερώτηση στη Βουλή

 34. 02/04 17:00

  Δυνατότητα κατάθεσης πινακίδων για τα τουριστικά λεωφορεία

 35. 02/04 16:57

  Υπ. Ναυτιλίας: Απαγορεύονται προσωρινά το κολύμπι, τα θαλάσσια μέσα αναψυχής και η υποβρύχια αλιεία

 36. 02/04 16:26

  ΕΤΑΔ: Μέτρα προστασίας για τον Κορωνοϊό Covid-19

 37. 02/04 16:25

  Η ΔΕΘ-Helexpo στο πλευρό της κοινωνίας και της Πολιτείας στη «μάχη» με τον κορωνοϊό

 38. 02/04 14:56

  Γερμανία: 3,5 δισ. ευρώ οι επιστροφές χρημάτων από τους t.o’s – Σε σενάριο T. Cook η αγορά αν δεν γίνουν πιστώσεις

 39. 02/04 14:18

  Έρευνα: Πόσο επιβραδύνει ο κορωνοϊός τα ταξίδια των Γερμανών

 40. 02/04 14:00

  Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού: Δέσμη προτάσεων για τη στήριξη του τουρισμού

 41. 02/04 13:11

  Greece from home: Η καινοτόμα πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού για να παραμείνει η Ελλάδα στο επίκεντρο

 42. 02/04 13:08

  Κίνδυνος επιθετικής εξαγοράς τουριστικών ομίλων, καθώς η τιμή των μετοχών κατέρρευσε

 43. 02/04 12:11

  Condor: Η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο της προσωρινής κρατικοποίησης

 44. 02/04 11:52

  Πτώση 61,3% στην επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας τον Μάρτιο

 45. 02/04 11:32

  Η μικρή Καραϊβική που βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα

 46. 02/04 11:28

  Το μυστικό που κρύβει στους πρόποδές της η Ακρόπολη

 47. 02/04 11:20

  Ομοσπονδία καταλυμάτων "Κνωσσός": Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη

 48. 02/04 10:48

  Πότε θα τελειώσει η επιδημία στη Γερμανία;

 49. 02/04 10:38

  Κορωνοϊός - Έρευνα: Οι επιπτώσεις στα ξενοδοχεία της Μεσογείου τον Φεβρουάριο

 50. 02/04 10:33

  Κορωνοϊός: Έλληνες ταξιδιώτες εγκλωβισμένοι και στην Ινδία

 51. 02/04 10:31

  Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 4 ξενοδοχεία σε Κρήτη

 52. 02/04 10:26

  Κορωνοϊός: Όλο το πακέτο μέτρων της Γερμανίας για τη στήριξη της οικονομίας

 53. 02/04 10:17

  Κορωνοϊός: Ανοιχτά εστιατόρια σε κλειστά ξενοδοχεία για φαγητό σε πακέτο και delivery

 54. 02/04 10:10

  Κορωνοϊός: Πάνω από 1.000 ακυρώσεις συνεδρίων στην Ευρώπη - Ποιο μήνα προτιμούν για τη μετάθεση των διοργανώσεων

 55. 01/04 16:44

  Ένταξη στα μέτρα στήριξης ζητούν οι Εταιρείες Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων με τη δημιουργία ΚΑΔ

 56. 01/04 16:37

  "Lockdown" στο τζίρο βλέπει το 66,7% των επιχειρήσεων φέτος λόγω κορωνοϊού

 57. 01/04 16:17

  ΕΑΤΑ: Διαδικτυακή καμπάνια για την Αθήνα

 58. 01/04 16:00

  Στ.Βλαστός: Η ΕΤΑΔ θα αποτρέψει την αυθαίρετη είσοδο σκαφών στη μαρίνα Αλίμου

 59. 01/04 15:40

  Κανάρια Νησιά: Καταβολή πληρωμών από τους t.o’s μέχρι τις αρχές Μαΐου ζητούν οι ξενοδόχοι

 60. 01/04 15:05

  Ην. Βασίλειο: Πλατφόρμα εύρεσης προσωρινής εργασίας για άτομα που έχασαν τη δουλειά τους στον τουρισμό

 61. 01/04 14:35

  Γερμανία: Ακριβότερα τα αεροπορικά εισιτήρια από την 1η Απριλίου – «Ένα εντελώς λάθος μέτρο»

 62. 01/04 13:50

  DER Touristik: Αναστέλλεται προσωρινά η είσπραξη προμήθειας από ακυρωμένα ταξίδια

 63. 01/04 13:30

  Η TUI στηρίζει τα βάουτσερ – Τι ζητούν τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία- Κρατήσεις για το 2021

 64. 01/04 13:13

  Grant Thornton: Οι τελευταίες ρυθμίσεις με τα μέτρα στήριξης μέσα από 10 απαντήσεις

 65. 01/04 13:11

  The smarter E Europe 2020: Ακυρώθηκε η πλατφόρμα της ενεργειακής βιομηχανίας στο Μόναχο

 66. 01/04 12:57

  Ισπανία: Ανοίγουν ξενοδοχεία για τη φιλοξενία ασθενών με κορωνοϊό

 67. 01/04 12:54

  Singapore Airlines: Αύξηση κεφαλαίου εν μέσω πανδημίας

 68. 01/04 12:38

  Από πού ήρθε ο κορωνοϊός; Από την Κίνα ή τις ΗΠΑ;

 69. 01/04 12:23

  Γερμανικός τουρισμός: Η πανδημία του κορωνοϊού θα αλλάξει εντελώς τα ταξίδια - Τι προβλέπουν οι ειδικοί

 70. 01/04 11:46

  Πύργος Αθηνών: Η ιστορία πίσω από το εμβληματικό κτήριο

 71. 01/04 11:40

  Ποιος ήταν ο «μικρός Λυκαβηττός» στην Αθήνα και τι απέγινε

 72. 01/04 11:33

  A. Γκερέκου: Επιστολή προς ΕΟΦ για να επιτραπούν τα ιατρικά συνέδρια το καλοκαίρι

 73. 01/04 10:57

  Bέλγιο: Κυβέρνηση και Τράπεζες ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων

 74. 01/04 10:54

  Βρετανία: 75 εκατ. λίρες για τον επαναπατρισμό όσων εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό

 75. 01/04 10:51

  Η επόμενη μέρα: Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Σαντορίνη Λευκάδα, Κύθνο, Θάσο και Βόλβη

 76. 01/04 10:49

  Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 4 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

 77. 01/04 10:45

  Δήμος Λειψών: Υποχρεωτική καραντίνα σε όσους ταξιδεύουν στα μικρά νησιά

 78. 01/04 10:38

  Aegean: Δεν θα λάβουν αμοιβή για το 2020 οι κ.κ.Ευτύχιος Βασιλάκης και Δημήτρης Γερογιάννης

 79. 01/04 10:27

  Στήριξη όλων των εργαζομένων στον τουρισμό-επισιτισμό και μικρές επιχειρήσεις ζητούν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

 80. 01/04 10:15

  Hilton: Παραιτείται από το μισθό του για το υπόλοιπο του 2020 ο διευθύνων σύμβουλος

 81. 01/04 10:10

  Ο κ. Κ. Λούλης προσφέρει τις αποδοχές Απριλίου και Μαΐου στον λογαριασμό για την αντιμετώπιση του COVID-19

 82. 31/03 19:53

  ΣΙΤΕΣΑΠ: Αγωνία για τους ναυτικούς που ταξιδεύουν με 30 ελληνικά τουριστικά σκάφη

 83. 31/03 19:47

  Κορωνοϊός: Έρευνα στη Ρόδο για τις επιπτώσεις από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων

 84. 31/03 19:20

  Μαρίνα Αλίμου: Αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού ζητεί η ΕΤΑΔ

 85. 31/03 15:27

  Η DRV πιέζει για καθιέρωση των πιστώσεων στα ταξιδιωτικά γραφεία

 86. 31/03 14:20

  Μελέτη: Η διασπορά του κορωνοϊού είναι μικρότερη σε χώρες με υψηλές θερμοκρασίες

 87. 31/03 14:16

  Συρράκο και Βλάστη προς εγγραφή στον κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

 88. 31/03 14:08

  Πώς η TUI θα προστατεύσει τη ρευστότητα των ταξιδιωτικών γραφείων

 89. 31/03 13:56

  ΥΠΕΞ Κύπρου: Διαθέσιμη από σήμερα η πλατφόρμα για τους Κύπριους στο εξωτερικό

 90. 31/03 13:47

  American Airlines: Αίτηση για κρατικό δάνειο 12 δισ. δολαρίων

 91. 31/03 13:15

  Κορωνοϊός: Δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά της παραπληροφόρησης

 92. 31/03 13:08

  Η νέα ΠΝΠ με τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων

 93. 31/03 13:03

  Κορωνοϊός: Η Europol προειδοποιεί για κρούσματα απάτης

 94. 31/03 12:45

  Η αισιόδοξη καμπάνια της Πορτογαλίας - "Είναι ώρα να σταματήσουμε"

 95. 31/03 12:35

  EasyJet: Αντιδρά στην επιστροφή μερίσματος ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

 96. 31/03 12:23

  Πώς η Airbnb θα μειώσει τα κόστη εξαιτίας της πανδημίας

 97. 31/03 12:09

  Αναβάλλεται για ένα χρόνο η έκθεση Dubai Expo 2020

 98. 31/03 11:50

  MSC, Cunard και P&O Cruises παρατείνουν την έναρξη των προγραμμάτων κρουαζιέρας

 99. 31/03 11:11

  Η Airbnb στηρίζει τους οικοδεσπότες- Δίνει το 25% του ποσού της ακύρωσης και επιχορήγηση έως 5.000 δολάρια

 100. 31/03 10:54

  Το άγνωστο μικρό νησί της Αττικής με την φυσική πισίνα