Τουρισμός | Οι 6 κορυφαίες τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα δεκαετία

Α Decrease font Enlarge font
Τουρισμός | Οι 6 κορυφαίες τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα δεκαετίαΠηγή φωτό: Pixabay

Τις ταξιδιωτικές τάσεις που θα επικρατήσουν τη νέα δεκαετία αποκαλύπτει σε άρθρο του στο ehotelier.com, ο επικεφαλής ερευνών και συνεργατών της Expedia Group, Abhijit Pal.

Οι προβλέψεις του κ. Pal για τη νέα δεκαετία, αφορούν τάσεις που θα περιορίσουν τα εμπόδια που συναντούν οι ταξιδιώτες. Ειδικότερα...

1. Γενεαλογικές και γεω-οικονομικές αλλαγές 

Θα υπάρξει διευρυμένο χάσμα μεταξύ των ηλικιών των ταξιδιωτών, με μοναδικά ενδιαφέροντα, αντιλήψεις και αξίες, αλλάζοντας το τοπίο των ταξιδίων και τον τρόπο με τον οποίο οι πάροχοι ταξιδιωτικών υπηρεσιών θα έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Σύμφωνα με έρευνα της Media Solutions του ομίλου Expedia, οι ταξιδιώτες νεαρής ηλικίας επιθυμούν μοναδικές εμπειρίες και περιπέτεια, αγκαλιάζοντας πλήρως τη νοοτροπία YOLO (ζεις μόνο μια φορά). Και τώρα έρχεται η Generation Alpha. Τα καλά νέα για το επόμενο έτος: γεννιούνται από Millennial γονείς, οι οποίοι δεν επιβραδύνουν την τάση τους για ταξίδια. Η πρόκληση: Μπορεί να είναι νέοι, μπορεί να είναι μικροί, αλλά είναι ισχυροί και έχουν μεγάλη επιρροή στις ταξιδιωτικές επιλογές της οικογένειας.

Σε μια δεκαετία, τα μέλη της Gen A - που αναμένεται να είναι η πιο μορφωμένη και πλουσιότερη γενιά - θα γίνουν 20 ετών. Στο κολέγιο και / ή στην εργασία, θα κάνουν τις δικές τους ταξιδιωτικές αποφάσεις. Θα προτιμούν πλήρως ψηφιακή, ομαλή εμπειρία ταξιδιού - εξερευνώντας νέους προορισμούς μέσω των συσκευών εικονικής πραγματικότητας του σπιτιού τους, φέρνοντας κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας, προηγμένων bots που εξυπηρετούν άμεσα δρομολόγια με ένα κλικ εξατομικευμένα από τη διαμονή μέχρι τα γεύματα. Είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι αυτή η γενιά θα ταξιδέψει πολύ, με τη φυσική όσο και με την εικονική έννοια.

Τη νέα χρονιά, πολλές περιοχές του κόσμου μπορεί να έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως οι εμπορικοί πόλεμοι ή το πολιτικό κλίμα. Παρά τις αβεβαιότητες που επηρεάζουν τα ταξίδια κατά τη διάρκεια του έτους, η άνοδος της μεσαίας τάξης παγκοσμίως, και συγκεκριμένα σε μέρη όπως η Αφρική, σημαίνει ότι οι άνθρωποι έχουν καλούς μισθούς. Και καλύτεροι μισθοί σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα ταξιδεύουν τα επόμενα χρόνια.

2. Εργασιακές αλλαγές

Ενώ το ωράριο γραφείου 9-5 εξακολουθεί να αποτελεί κανόνα για πολλούς, για αυξανόμενο αριθμό υπαλλήλων δεν συμβαίνει το ίδιο πλέον. 

Καθώς οι εταιρείες επενδύουν περισσότερους πόρους στην ευημερία των εργαζομένων και παρέχουν πιο ευέλικτες πολιτικές ταξιδιών και εργασίας από οπουδήποτε, η ικανοποίηση των εργαζομένων και η παραγωγικότητα τους ωφελούν, αυξάνοντας την ευτυχία και την ελευθερία στην προσωπική τους ζωή. Τα επόμενα χρόνια, οι άνθρωποι θα έχουν περισσότερο χρόνο και ίσως χρήμα, βάσει παρεχόμενων οφελειών όπως η παιδική φροντίδα των παιδιών, ώστε να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν και για ταξίδια.

Ωστόσο, τα επαγγελματικά ταξίδια θα γίνουν πιο σημαντικά καθώς οι επιχειρήσεις μεγαλώνουν και αναζητούν να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η ταξιδιωτική πολιτική μιας εταιρείας αντικατοπτρίζει την κουλτούρα και τη δέσμευσή της για τους ανθρώπους της, προσελκύοντας νέα ταλέντα.

Όμως οι δυνατότητες για συνδεδεμένα ταξίδια που περιλαμβάνουν εργασία και χαρά γίνονται μεγαλύτερες. Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να γίνει πρόβλεψη για ένα εξατομικευμένο ταξίδι. "Θέλετε να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας ταξίδι τον επόμενο μήνα στο Λονδίνο για οικογενειακές διακοπές;" Και με ένα κλικ, θα έχετε στα χέρια σας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που βασίζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

3. Διαφοροποίηση στη διαμονή 

Από τα επαγγελματικά ταξίδια μέχρι τα ταξίδια αναψυχής (επέκταση επαγγελματικού ταξιδιού για αναψυχή) και από τα οικογνειακά μέχρι τα ταξίδια υγείας, οι διαφορετικού λόγοι ταξιδίου οδηγούν στη διαφοροποίηση των καταλυμάτων.

Για παράδειγμα, με τη ζήτηση στην πλατφόρμα Vrbo για διαμονή σε πλωτά μέσα, γιωτ κτλ. να παρουσιάζει ετήσια αύξηση 30%, έχει έρθει το επόμενο κύμα διαμονής σε μοναδικά καταλύματα.

Η διαφοροποίηση είναι σημαντική, καθώς οι ταξιδιώτες πρέπει πάντα να έχουν επιλογές σε ό,τι ταιριάζει καλύτερα στις ταξιδιωτικές τους ανάγκες, αν και οι αλυσίδες και τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία θα παραμείνουν βασικό κομμάτι της βιομηχανίας.

Με την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης, όπως οι εταιρείες μπορούν να προβλέψουν τι θα αγοράσουν οι καταναλωτές με βάση τα προσωπικά πρότυπα αγορών, έτσι μπορούν και οι ξενοδόχοι στην αγορά καταλυμάτων. Φανταστείτε μια εμπειρία κρατήσεων που προτείνει αυτόματα μια συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα βάσει προηγούμενων κρατήσεων.

4. Το οδικό ταξίδι

Ενώ τα staycation κάποτε ήταν σιωπηλός ανταγωνιστής για τους παρόχους καταλύματος, τα πρόσφατα στοιχεία από τη Vrbo δείχνουν ότι οι ταξιδιώτες σε πόλεις των ΗΠΑ πραγματοποιούν όλο και περισσότερο κρατήσεις σε εξοχικές κατοικίες στην πόλη τους, πράγμα που σημαίνει ότι φεύγουν για διακοπές αλλά όχι μακριά.

Οι δαπάνες υποδομής σε συνδυασμό με τη βελτίωση των οδικών δικτύων και τις νέες τεχνολογίες αυτοκινήτων καθιστούν την οδήγηση πιο άνετη και αποτελεσματική. Μπορούμε να αναμένουμε ότι με αυτές τις συνθήκες και με όλο και περισσότερους ταξιδιώτες να νιάζονται για το αποτύπωμα άνθρακα των ταξιδίων τους, μπορεί να δούμε την επιστροφή των οδικών ταξιδίων που δίνουν τη δυνατότητα για πιο ευέλικτα και αυθόρμητα ταξίδια.

5. Επανακαθορίζοντας την εμπειρία αεροδρομίου 

Είναι η εποχή του ταξιδιώτη που δίνει προτεραιότητα σε καλύτερους ναύλους και ανέσεις αεροδρομίου, όπως οι μικρότερες ουρές στους ελέγχους ασφαλείας και οι καλύτερες επιλογές φαγητού. Ως εκ τούτου, τα αεροδρόμια για να προσελκύσουν αυτούς τους ταξιδιώτες τα επόμενα χρόνια, θα χρειαστεί να επανεξετάσουν την προσφορά τους - ποικιλία ταξιδιωτικών δρομολογίων, επιλογές στάθμευσης, τοπική κουζίνα, ψώνια κλπ. – σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνει επαναπροσδιορισμός της εμπειρίας αεροδρομίου.

6. Αγορά υπερ-προσωποποιημένων εμπειριών 

Καθώς τα αεροδρόμια γίνονται προορισμοί, θα επωφεληθούν επίσης από την αύξηση της εξατομίκευσης μέσω παροχών, όπως τα ξενοδοχεία. Κατά την επόμενη δεκαετία, είναι πιθανό οι ταξιδιώτες να αγοράζουν πρόσθετες υπηρεσίες μέσω εφαρμογών για κινητά βάσει των προτιμήσεών τους, όπως η είσοδος VIP μέσω ειδικών ουρών ασφαλείας, τα συσκευασμένα γεύματα πριν από την επιβίβαση, το WiFi κατά τη διάρκεια της πτήσης και την προκαθορισμένη μεταφορά από το αεροδρόμιο. Πολλές από αυτές τις υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σήμερα αλλά πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά. Η συγκέντρωσή τους σε μία πλατφόρμα θα προσδώσει αξία τόσο στον ταξιδιώτη όσο και στον προμηθευτή.

Η υπερ-προσωποποίηση δεν τελειώνει στο αεροδρόμιο. Παρόλο που οι ανέσεις αποτελούν διαχρονικές παροχές στην εμπειρία ξενοδοχείου, είναι η ώρα να αναβαθμιστούν. Τα ταξιδιωτικά προφίλ θα περιέχουν σύντομα λεπτομέρειες που θα καθιστούν το ξενοδοχείο δεύτερο σπίτι του ταξιδιώτη, συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία όπως τη σύνδεση στο Netflix για να παρακολουθούν τις εκπομπές της αρεσκείας του/της μετά την είσοδο στο δωμάτιο, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας δωματίου ή επιλογές τροφίμων και ποτών.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

 1. 22/02 15:52

  «Ted’s Lounge», ονοματοδοσία στο Bay Clubhouse της Costa Navarino, στη μνήμη του Θεόδωρου Βασιλάκη

 2. 22/02 15:49

  Σε ποιους τομείς επενδύουν οι Άραβες στην Ελλάδα

 3. 22/02 15:47

  Κορωνοϊός: Έκλεισαν προσωρινά εργοστάσια της Volkswagen, της Mercedes και της BMW

 4. 22/02 15:44

  Kορωνοϊός: Η Princess Cruiseς ακύρωσε 30 κρουαζιέρες - Ακυρώθηκε και ο μαραθώνιος στο Τόκυο

 5. 21/02 17:35

  Το άνοιγμα του δήθεν κλειστού επαγγέλματος του ξεναγού- Γράφει ο κ.Ιωάννης Βεντιρώζος (*)

 6. 21/02 16:22

  Στη Louis Hotels το πεντάστερο ξενοδοχείο Asterion στην Κρήτη

 7. 21/02 16:05

  Ελληνικός τουρισμός 2019: +8,5% η μέση δαπάνη ανά ταξίδι - Οι εθνικότητες που έφεραν τα περισσότερα έσοδα

 8. 21/02 15:04

  Hotels.com For Travel Agents: Η Discover the World συνεργάτης πωλήσεων στην Ελλάδα

 9. 21/02 15:03

  Βρετανοί, Αμερικανοί και Γάλλοι τουρίστες έφεραν το ρεκόρ στις ταξιδιωτικές εισπράξεις το 2019

 10. 21/02 14:43

  Δοκιμές στο συντριβάνι της νέας Ομόνοιας

 11. 21/02 14:37

  Forbes: 10 καινοτομίες που απογειώνουν την εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία

 12. 21/02 14:05

  Νέοι ευρωπαϊκοί κανόνες για πληρωμή του ΦΠΑ στις online αγορές

 13. 21/02 13:56

  IATA: Ο κορωνοϊός προκαλεί μείωση των αεροπορικών ταξιδιών

 14. 21/02 13:55

  Κρητικά προϊόντα σε περισσότερα All Inclusive ξενοδοχεία

 15. 21/02 12:41

  AIDA: Στη Μεσόγειο και Μ. Ανατολή τα κρουαζιερόπλοια που ταξίδευαν Ασία – Νέα δρομολόγια με Ελλάδα

 16. 21/02 12:19

  Στην Ομόνοια το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ

 17. 21/02 12:18

  T&L: Ελληνικό ξενοδοχείο ανάμεσα στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2020- Δείτε ποιο είναι (φωτό)

 18. 21/02 12:04

  Σύσκεψη για το νέο φορέα πνευματικών δικαιωμάτων

 19. 21/02 11:58

  ICCA: Ποια είναι η επίδραση του κορωνοϊού στα διεθνή συνέδρια

 20. 21/02 11:22

  Ο κορωνοϊός "επιτίθεται" και στις ήδη εξασθενημένες τουριστικές εκθέσεις- Γράφει ο Νότης Μαρτάκης (*)

 21. 21/02 10:56

  Euronews.com: Oι Λειψοί στα πιο αντιπροσωπευτικά νησιά με ιστορία και παραδόσεις

 22. 21/02 10:50

  Εντός 4 μηνών νέος ανελκυστήρας στην Ακρόπολη

 23. 21/02 10:44

  Marriott: Αναστέλλει τις χρεώσεις ακύρωσης λόγω κορωνοϊού

 24. 21/02 10:36

  Ποια χώρα πλασάρει το μήνυμα «Μην μας συγχέετε με την Κίνα» λόγω κορωνοϊού

 25. 21/02 10:34

  Κορωνοϊός: Ακυρώσεις 6 εκθέσεων σκαφών στη ΝΑ Ασία

 26. 21/02 10:32

  Aντίθετος σε αιολική βιομηχανική εγκατάσταση ο Δήμος Ξυλοκάστρου

 27. 21/02 10:28

  Ενημερωτική εκδήλωση στο Βόλο για την αυτόνομη κατάδυση από ΑΜΕΑ

 28. 21/02 10:23

  Τουρισμός: Κοινά πακέτα Ελλάδας-Αιγύπτου σε μακρινές αγορές

 29. 20/02 18:06

  Νέα βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για την ΟΛΠ Α.Ε.

 30. 20/02 18:04

  Μ. Κόνσολας: Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση

 31. 20/02 16:20

  Cyprus Airways: Νέο δρομολόγιο Αθήνα - Πάφος

 32. 20/02 15:15

  Ryanair: Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης πιλότων

 33. 20/02 14:35

  Εκδήλωση για τον αθλητικό τουρισμό στη Θεσσαλονίκη

 34. 20/02 14:27

  Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες ΗΑΤΤΑ: Μια μεγάλη γιορτή για τον ελληνικό τουρισμό - Ποιοι βραβεύθηκαν

 35. 20/02 14:16

  Τι αλλάζει στις αδειοδοτήσεις στον ιαματικό τουρισμό

 36. 20/02 14:14

  Εγκρίθηκε η εξαγορά της Condor από την LOT

 37. 20/02 14:12

  14 δράσεις στο Σχέδιο Διαχείρισης του προορισμού Σαντορίνη

 38. 20/02 14:04

  Οινική βιωματική περιήγηση Ολλανδών και Βέλγων δημοσιογράφων και πρακτόρων στην Πιερία και Θεσσαλονίκη

 39. 20/02 13:44

  Δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι στο Βέλγιο προβάλλει την Ελλάδα

 40. 20/02 13:37

  Η επόμενη ημέρα στον τουρισμό στο Delphi Economic Forum

 41. 20/02 13:18

  Έρευνα: Πώς θα ταξιδέψουν οι Γερμανοί τουρίστες το 2020

 42. 20/02 13:09

  Τουρκία: Χωρίς βίζα τα ταξίδια πολιτών από 6 ευρωπαϊκές χώρες

 43. 20/02 12:52

  Ξενοδοχεία: Ο όμιλος Ιβάν Σαββίδη ενδιαφέρεται για το Capsis Elite Resort

 44. 20/02 12:32

  Bloomberg: Τα Ιόνια Νησιά στους 24 καυτούς προορισμούς διακοπών για το 2020

 45. 20/02 12:26

  Ελληνικός τουρισμός 2019: Ρεκόρ εισπράξεων με 18,1 δισ.ευρώ

 46. 20/02 12:15

  Ερώτηση Βόζεμπεργκ για την ασφάλεια των αερομεταφορών στην Ε.Ε.

 47. 20/02 11:38

  ΠΑΣΥΔΑ: Webinar για κρατήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω Google χωρίς προμήθεια

 48. 20/02 11:36

  ΥΠΠΟ: Tην Άνοιξη του 2021 το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων

 49. 20/02 11:24

  Ο ΠΟΤ θέτει τον τουρισμό ψηλά στην ατζέντα της ΕΕ

 50. 20/02 11:03

  ΥΠΕΣ: Προώθηση της Β. Ελλάδας στην έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου

 51. 20/02 10:47

  Τουρισμός | Η Κέρκυρα νέος μεγάλος προορισμός για τους Ρώσους - Πρόγραμμα της TUI Russia με 5άστερα ξενοδοχεία

 52. 20/02 10:30

  Άνοιγμα της Αλοννήσου στην αγορά του Ισραήλ

 53. 20/02 10:26

  Χρηματοδοτήσεις ξενοδοχειακών επενδύσεων σε Ραφήνα και Ύδρα

 54. 20/02 10:22

  Πλήγμα και στο Hollywood λόγω κορωνοϊού: Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του James Bond, No Time to Die

 55. 20/02 10:18

  Aegean: Ταξίδι μαζί με τα μικρά ζώα συντροφιάς

 56. 20/02 10:16

  Kορωνοϊός: Επιπτώσεις σε ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες - 50 εκατ. οι απώλειες της El Al

 57. 20/02 10:07

  Κορωνοϊός: Αντικαθιστούν με ημερίδες την ακύρωση του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη

 58. 19/02 16:39

  Νέα παγκόσμια συνεργασία για την Accor και τη Visa

 59. 19/02 16:38

  Άμεση αντίδραση του ΕΟΤ σε φυλλάδιο γερμανού πράκτορα που εμφανίζει το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην …Τουρκία!

 60. 19/02 15:46

  Το Mediterranean Yacht Show επιστρέφει για 7η χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου

 61. 19/02 14:55

  ΟΝΟΜΑ: Το πρώτο πεντάστερο smart hotel ανοίγει στη Θεσσαλονίκη

 62. 19/02 14:21

  Απαράδεκτες οι τιμολογιακές διακρίσεις στους νέους για την είσοδο στην Ακρόπολη και τους άλλους αρχαιολογικούς χώρους

 63. 19/02 14:05

  Έρευνα: Γιατί οι Ολλανδοί τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα

 64. 19/02 12:56

  WWF: Βρείτε το δικό σας ανθρακικό αποτύπωμα στα ψάρια που τρώτε

 65. 19/02 12:47

  Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Ικανοποίηση για την πρωτιά σε επισκεψιμότητα- συμμετοχή σε εκθέσεις

 66. 19/02 12:39

  Πρόταση ΣΕΤΚΕ στον ΠΟΤ: Ενιαίο όνομα και σύστημα κατηγοριοποίησης στα καταλύματα διεθνώς

 67. 19/02 11:12

  Χάλκινο μετάλλιο στη Λέσχη Αρχιμαγείρων B. Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής

 68. 19/02 10:55

  Κορωνοϊός: Μετά από ένα χρόνο η ανάκαμψη του εξερχόμενου τουρισμού από την Κίνα

 69. 19/02 10:18

  Ακυρώθηκε η ΙΤΒ China- Καμιά ανησυχία για την ITB Berlin

 70. 19/02 10:04

  Η Ίος γοήτευσε τους Ιταλούς

 71. 19/02 10:01

  Καταβολές δόσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις

 72. 19/02 09:59

  Aegean: Έκπτωση 30% σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού

 73. 19/02 09:57

  Δήμος Κομοτηνής: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση 74 bungalows

 74. 19/02 09:55

  Kορωνοϊός: Η Ρωσία στηρίζει με 25 εκατ. δολ. τις αεροπορικές εταιρείες ως αποζημίωση

 75. 19/02 09:50

  Τι είναι ο «άδειος» τουρισμός και πως σχετίζεται με τον κορωνοϊό

 76. 19/02 09:47

  ΕΟΤ: Θετικά μηνύματα για τις προκρατήσεις από τη Γαλλία το 2020

 77. 19/02 09:42

  Θρησκευτικός τουρισμός: Πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής Εκκλησίας και Υπουργείου Τουρισμού

 78. 18/02 16:51

  100.000 επαγγελματίες από 40.000 επιχειρήσεις στην εφετινή HORECA

 79. 18/02 14:23

  Ιταλικό ενδιαφέρον για τη Σέριφο

 80. 18/02 13:30

  Ανάδειξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου

 81. 18/02 13:13

  Το Σχολείο Τουρισμού OnTour στη Ρόδο

 82. 18/02 12:45

  Τουρισμός | Expedia και Tripadvisor κατηγορούν την Google για αθέμιτο ανταγωνισμό

 83. 18/02 12:29

  Οδηγίες online μάρκετινγκ για ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

 84. 18/02 12:28

  Γερμανικός τουρισμός: Αύξηση των αναχωρήσεων για Ελλάδα το 2019

 85. 18/02 11:42

  Airbnb: Οι αφροαμερικανοί αναδυόμενη ταξιδιωτική αγορά – Ποιες οι προτιμήσεις τους

 86. 18/02 10:24

  Κορωνοϊός: Κλείνουν καταστήματα πολυεθνικών στην Κίνα

 87. 18/02 10:19

  Επιχορηγήσεις ξενοδοχείων στα Χανιά

 88. 18/02 10:15

  Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού: Διαγωνισμός για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών

 89. 18/02 10:11

  Πειραιάς: Παρατηρητήριο για την κλιματική αλλαγή

 90. 18/02 10:08

  Προβολή του Ν.Αιγαίου στα δορυφορικά κανάλια του Antenna- Συνδρομή της Κ.Μακεδονίας στον Ο.Τ.Θεσσαλονίκης

 91. 18/02 10:03

  Συνεργασία υπουργείου Τουρισμού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

 92. 18/02 09:58

  Η Ένωση Ξενοδοχείων Δελφών νέο μέλος της ΠΟΞ

 93. 17/02 19:48

  Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας στον ξενοδοχειακό όμιλο Sani-Ikos - Στα 168 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το 2018

 94. 17/02 19:45

  Growth Awards 2020 | Η Eurobank & η Grant Thornton επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία

 95. 17/02 15:33

  Ryanair: Νέα σύνδεση Κέρκυρα - Βρότσλαβ

 96. 17/02 15:29

  Ο γ.γ. του ΠΟΤ στο υπουργείο Τουρισμού

 97. 17/02 15:11

  ΙΤΕΠ: Τα ξενοδοχεία στηρίζουν την απασχόληση – 2,9 δισ. ευρώ επενδύσεις την τριετία

 98. 17/02 14:25

  Ομοσπονδία καταλυμάτων "Κύκλος": 'Εντονη διαφωνία για την αύξηση στα τέλη παρεπιδημούντων

 99. 17/02 12:33

  Κρήτη: Θετικά μηνύματα από το Ισραήλ

 100. 17/02 12:26

  Η Κάρπαθος σε διεθνείς εκθέσεις