Οι 20 καλύτερες εμπειρίες που προσφέρει ο τουρισμός στην Ευρώπη

Οι 20 καλύτερες εμπειρίες που προσφέρει ο τουρισμός στην ΕυρώπηΠηγή: pixabay

Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που μπορεί να κάνει και να δει κάποιος στην Ευρώπη, πολλές δραστηριότητες που θα του επιτρέψουν να γνωρίσει καλύτερα την περιοχή. Το European Best Destinations καλεί τους επισκέπτες να επισκεφθούν το φυσικό πάρκο Krka στην Κροατία, νε πετάξουν με αερόστατο στην Γαλλία, να εξερευνήσουν τα σκαρφαλωμένα στους βράχους των Μετεώρων ορθόδοξα μοναστήρια. 

Εκατοντάδες ταξιδιώτες ψήφισαν τα μνημεία που επιθυμούν να δουν, τους περιπάτους που θέλουν να κάνουν, τα μουσεία που θα ήθελαν να επισκεφθούν και έφτιαξαν τη λίστα με τις 50 καλύτερες εμπειρίες που προσφέρει ο τουρισμός στην Ευρώπη. Σας παρουσιάζουμε τις 20 από αυτές, εκ των οποίων οι 4 είναι στην Ελλάδα. 

Μετέωρα – Ελλάδα

 

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Τα Μετέωρα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη στον κόσμο και αναμφισβήτητα ένας από τους θεαματικούς θρησκευτικούς τόπους. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κάποιος αυτό το μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομίας της UNESCO είναι να ακολουθήσει το μονοπάτι που οδηγεί στα Ορθόδοξα μοναστήρια που βρίσκονται χτισμένα πάνω στους βράχους.

Κυνήγι πειρατών στη Ζάκυνθο

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Μια επίσκεψη με βάρκα στα καταγάλανα νερά της κρυμμένης παραλίας «Ναυάγιο» της Ζακύνθου βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιθυμιών των ταξιδιωτών της Ευρώπης, που λαχταρούν την ήρεμη θάλασσα, τις λευκές αμμώδεις παραλίες του νησιού και τον ζεστό ήλιο του. 

Ανακαλύψτε τις ρίζες σας στην Αθήνα

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Ο βραχώδης λόφος της Ακρόπολης με τον αρχαίο ναό του Παρθενώνα αποτελεί ένα από τα σύμβολα του Ελληνικού πολιτισμού, αν και αυτήτ η στιγμή έχουν απομείνει μόνο οι κολώνες, όπως ενημερώνει τους αναγνώστες του το European Best Destinations. Και συμπληρώνει ότι αυτό το παγκοσμίου φήμης κτίσμα αντιπροσωπεύει τη δημοκρατία. Μάλιστα παρορτύνει τους επισκέπτες να κλείσουν ένα δωμάτιο με θέα στην Ακρόπολη.

Κρουαζιέρα στη Σαντορίνη

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Ήδη το ελληνικό νησί των Κυκλάδων συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς για μήνα του μέλιτος στην Ευρώπη. Το European Best Destinations παρορτύνει τους αναγνώστες του που βρίσκονται ήδη στη Σαντορίνη για να γιορτάσουν το γάμο τους, τα γενέθλιά τους, για μια ρομαντική απόδραση ή για οικογενειακές διακοπές να μην παραλείψουν να κάνουν μια βόλτα με καταμαράν ή ιστιοπλοϊκό. Σε αυτή τη βόλτα που διαρκεί 3 ή 5 ώρες, θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά της Σαντορίνης, να απολαύσουν τον ήλιο και ένα εξαιρετικό γεύμα συνδυασμένο με τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά.

Sao Miguel – Azores – Πορτογαλία

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Το Sao Miguel είναι το μεγαλύτερο νησί στις Αζόρες και η ομορφιά των δύο λιμνών του κόβει την ανάσα. Οι θερμές πηγές στο φυσικό πάρκο Caldeira Velha δίνουν την ευκαιρία για μια ακόμα μοναδική εμπειρία σε συνδυασμό με την απίστευτης ομορφιάς πανίδα των Αζορών. 

Ροβανιέμι – Ισλανδία

Πηγή φωτογραφίας: santaclausvillage.info

Το χωριό του Άγιου Βασίλη στην Ισλανδία αποτελεί όνειρο μικρών και μεγάλων. Το εργαστήρι του πιο αγαπημένου αγίου, το ταχυδρομείο όπου λαμβάνει τα γράμματα από τα παιδιά όλου του κόσμου αλλά και οι τάρανδοι που θα σας κάνουν μια βόλτα με το έλκυθρο. 

Ρομαντική κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Δεν χρειάζεται να πάτε στη Βενετία για να απολαύσετε βόλτα στα κανάλια. Το Άμστερνταμ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης και είναι ιδανικό για τους ερωτευμένους που αναζητούν ένα city-break που συνδυάζει χαλάρωση, ψώνια, μουσεία, βόλτες με ποδήλατα και βαρκάδες. 

Αναζωογόνηση στο Πάρκο Krka στην Κροατία

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Αυτό το 110 τετραγωνικών χιλιομέτρων πάρκο είναι ένα από τα πιο όμορφα θαύματα του κόσμου. Υπέροχοι καταρράκτες που χύνονται μέσα σε λίμνες με τυρκουάζ κρυστάλλινα νερά και μοναδικά μονοπάτια μέσα στη φύση. Υπάρχει λεωφορείο που μεταφέρει τους επισκέπτες από και προς το πάρκινγκ του πάρκου.

Κωνσταντινούπολη - ανάμεσα σε δύο ηπείρους

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Η Κωνσταντινούπολη είναι και παραμένει ένας από τους πιο φανταστικούς προορισμούς στον κόσμο. Περπατήστε σε αυτή την ταυτόχρονα ζωντανή και ήσυχη πόλη, με τον Βόσπορο να της δίνει μια αίσθηση γλύκας.

Οι καταρράκτες στις λίμνες Plitvice στην Κροατία

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Το Πάρκο των Λιμνών Plitvice έχει ψηφιστεί ως το ομορφότερο φυσικό πάρκο στην Ευρώπη. Βρίσκεται μεταξύ του Ζάγκρεμπ, που έχει ψηφιστεί ως ο Καλύτερος Προορισμός για τα Χριστούγεννα και του Ζαντάρ, Καλύτερος Προορισμός στην Ευρώπη. Μπορείτε να διαλέξετε τη διάρκεια του περιπάτου που θέλετε να κάνετε και να βγείτε σε μια από τις πολλές εξόδους του πάρκου προκειμένου να πάρετε το λεωφορείο που θα σας γυρίσει το πάρκινγκ. 

Τσάι στον Τάμεση

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Αν είστε λάτρης της μόδας, της ιστορίας, της μουσικής, της αρχιτεκτονικής, της φύσης ή των αγορών, στο Λονδίνο θα ευτυχίσετε. Η Βρετανική πρωτεύουσα κινείται διαρκώς, καινοτομεί συνεχώς. Η πόλη που ενδεχομένως επισκεφθήκατε πριν από 2 χρόνια, δεν υπάρχει πια και έχει γίνει ακόμα πιο καταπληκτική, ακόμα πιο ελκυστική. Κάντε μια κρουαζιέρα στον Τάμεση, όπου μέσα σε μιάμιση ώρα θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το γεύμα σας με τσάι, το εθνικό ποτό, ενώ θα παρατηρείτε την απίστευτη πόλη που γοητεύει εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο.

Ξεσηκώστε το Instagram με φωτογραφίες από τις Benagil Caves

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Η παραλία στην Benagil Cave στην Αλγκάρβε της Πορτογαλίας είναι ήδη αναγνωρισμένη ως μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης. Μπορείτε να φτάσετε εκεί μόνο με βάρκα. Η κοντινότερη πόλη είναι η Carvoeiro αλλά μπορείτε να μείνετε και στο Lagos, τη Vilamoura, την Albufeira ή την Porches.

Η τεράστια ρόδα στη Βιέννη

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τη Βιέννη και να μην κάνετε μια βόλτα με την θρυλική της ρόδα, μια από τις παλαιότερες στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη του κόσμου. Ανακαλύψτε την Αυστριακή πρωτεύουσα από 65 μέτρα ύψος!

Κρουαζιέρα στο Πόρτο της Πορτογαλίας

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Αν επισκεφθείτε το Πόρτο, δεν μπορείτε να παραλείψετε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Ντούρο, αγαπημένη δραστηριότητα πολλών διασημοτήτων, όπως η Άντυ Μακ Ντάουελ (η οποία μάλιστα έχει και σουίτα στο όνομά της). Ο ποταμός διασχίζει την Κοιλάδα του Ντούρου με τους πλούσιους αμπελώνες. Μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε μια κρουαζιέρα μιας ώρας, ένας καλός τρόπος για να ανακαλύψετε το Πόρτο και τις 6 γέφυρές του.

Βόλτα με αερόστατο στην Κοιλάδα Dordogne – Γαλλία

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Η Κοιλάδα Dordogne είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές στην Ευρώπη, όπου ξεχωρίζει το χωριό Rocamandour με τη Βασιλική του St. Sauveur, το μεσαιωνικό κάστρο του Castelnau-Bretenoux. Επισκεφθείτε το Τουριστικό Γραφείο της Κοιλάδας Dordogne για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας σε αυτή την απίστευτης φυσικής ομορφιάς περιοχή. Μην ξεχάσετε να κάνετε μια βόλτα με αερόστατο πάνω από την περιοχή ή βόλτα κανό, με άλογα και αναρρίχηση για τους πιο δραστήριους.

Στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Παρίσι και να αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να ανέβετε στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ γιατί πρόκειται για τουριστική παγίδα και ούτε οι ίδιοι οι Παριζιάνοι δεν το κάνουν. Η διαφορά είναι ότι οι Παριζιάνοι μπορούν να ανέβουν όποτε θέλουν ενώ εσείς βρίσκεστε το Παρίσι μόνο για μερικές ημέρες. Μη διστάσετε ούτε μια στιγμή. Θα ανακαλύψετε την ιστορία αυτού του εκπληκτικού μνημείου. Θα μάθετε ότι το Γκουστάβος Άιφελ είχε χτίσει και ένα μικρό διαμέρισμα στην κορυφή του πύργου για τον εαυτό του. Αλλά πάνω από όλα, θα θαυμάσετε την εκπληκτική θέα πάνω από το Παρίσι. 

Ο πύργος της Πίζας γέρνει ακόμα...

Πηγή φωτογραφίας: towerofpisa.org

Περισσότερα από 1000 χρόνια τώρα, ο Πύργος της Πίζας είναι κεκλιμένος καθώς είναι χτισμένος σε μαλακό έδαφος. Μάλιστα κάποια στιγμή έκλεισε για το κοινό προκειμένου να τον ισιώσουν λίγο. 

Bled, το πιο φημισμένο νησί της Σλοβενίας

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Μπείτε σε μια ξύλινη βάρκα στη Λίμνη Bled και ανακαλύψτε το μικρό αλλά άκρως γοητευτικό νησάκι. Στιγμές ηρεμία και γαλήνης στην πιο φημισμένη λίμνη της Σλοβενίας.

Ανεβείτε τη σκάλα του ουρανού στην Μπράγκα – Πορτογαλία

 

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο επισκέπτονται τη Λισαβόνα και το Πόρτο και απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάτω από τον ήλιο της Αλγκάρβε. Οι επισκέπτες έχουν ψηφίσει την επίσκεψη στην Σκάλα του Bom Jesus of Monte στην Μπράγκα ως ένα από τα καλύτερα πράγματα που θέλουν να κάνουν. Και αν αδεν αντέχετε την ανάβαση σε αυτή την τεράστιας κατασκευής σκάλα που κάνει ζικ-ζακ, μπορείτε να πάρετε το τελεφερίκ.

Θαυμάστε το φως του βορρά – Ισλανδία

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Από τον Σεπτέμβρη έως τα μέσα Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το θέαμα του φωτός του βορρά στην Ισλανδία. Έξω από τα φώτα της πόλης του Ρέικιαβικ, το θέαμα από το Βόρειο Σέλας είναι μοναδικό.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 16/04 12:41

    ΠΟΤ – Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών: Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  2. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  3. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  4. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  5. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  6. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  7. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  8. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  9. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  10. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  11. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  12. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  13. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  14. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  15. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  16. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  17. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  18. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  19. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  20. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  21. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  22. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  23. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  24. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  25. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  26. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  27. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  28. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  29. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  30. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  31. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

  32. 12/04 21:52

    Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

  33. 12/04 21:43

    Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

  34. 12/04 21:37

    Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

  35. 12/04 19:40

    Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

  36. 12/04 19:34

    Δεν θα πληρώσει ξανά ο ξενοδοχειακός κλάδος την ανεξέλεγκτη λειτουργία των Airbnb

  37. 12/04 16:00

    Google: Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα για την τεχνητή νοημοσύνη

  38. 12/04 15:33

    «Από το χωράφι στο πιάτο» | Η TUI στηρίζει 500 αγρότες σε Κρήτη και Ρόδο για πιο βιώσιμες γεωργικές πρακτικές

  39. 12/04 15:12

    N. Σταθόπουλος (BC Partners) | Ποιοι κλάδοι προσφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα

  40. 12/04 14:37

    Oι συμπράξεις ανάμεσα στην Τέχνη και το επιχειρείν

  41. 12/04 14:23

    "Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε…"- Η απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων στον κ.Δούκα περί δημοτικού φόρου στα αθηναϊκά ξενοδοχεία

  42. 12/04 13:56

    Αερομεταφορές: Έρχονται καύσιμα από ανθρώπινα περιττώματα – 92% λιγότερες εκπομπές άνθρακα

  43. 12/04 11:52

    CLIA: Στο 107% των επιπέδων 2019 οι επιβάτες κρουαζιέρας το 2023, 35,7 εκατ. οι επιβάτες το 2024

  44. 12/04 11:30

    Έρευνα CLIA: Τι κάνει την κρουαζιέρα ελκυστική στους Αμερικανούς ταξιδιώτες

  45. 12/04 11:16

    Η Ευρώπη χάνει ανταγωνιστικότητα εδώ και 25 χρόνια

  46. 12/04 11:03

    ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ | Η οικονομική ανασφάλεια τρομάζει τον Έλληνα - Βενιζέλος: Αναζητά λύσεις αρχαϊκές και μεταφυσικές (!)

  47. 12/04 10:59

    Ace Hotel & Swim Club Athens: Έρχεται το νέο ξενοδοχείο τύπου resort στη Γλυφάδα

  48. 12/04 10:56

    Eurowings: Ρεκόρ πτήσεων το καλοκαίρι από Γερμανία στην Ισπανία - 600 πτήσεις την εβδομάδα

  49. 12/04 10:51

    Αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αργεντινή

  50. 12/04 10:40

    Εκδηλώσεις για την ‘Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά στη Λάρισα

  51. 12/04 10:31

    Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προβολή των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

  52. 12/04 10:27

    Παρουσίαση των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

  53. 12/04 10:25

    Δήμος Χερσονήσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  54. 12/04 10:16

    Ισπανία: Οι πολίτες αντιστέκονται στον μαζικό τουρισμό

  55. 11/04 19:04

    Zeus International: Νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό

  56. 11/04 18:07

    Οι τρεις οικονομικές τεκτονικές πλάκες | Ο πληθωρισμός ήρθε για να μείνει

  57. 11/04 17:54

    Θ. Σκυλακάκης: Δεν υπάρχουν χρήματα και για πολυτελή ενεργειακή μετάβαση και για στοιχειώδη προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή

  58. 11/04 17:48

    Η ανθεκτικότητα και η διαχείριση ρίσκου απέναντι στην κλιματική αλλαγή κλειδί για τις επιτυχημένες επιχειρήσεις

  59. 11/04 17:43

    Θα αναδείξουμε το σύνολο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς

  60. 11/04 17:38

    Το 66% των κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα δοκιμάζουν το Co-Pilot

  61. 11/04 17:11

    Χάρης Δούκας: Ο κερδίζων από τον τουρισμό θα πληρώνει αυξημένα τέλη στο Δήμο - φόρο στον τζίρο των ξενοδοχείων

  62. 11/04 17:05

    Πιτσιλής (ΑΑΔΕ): Η πραγματικότητα των δεδομένων μας αποκαλύπτει την φοροδιαφυγή

  63. 11/04 16:49

    Π.Αντωνίου | Επίκαιρο το αίτημα της μείωσης του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

  64. 11/04 16:27

    Νίκος Χαρδαλιάς | Ζητάμε η Περιφέρεια Αττικής να έχει τον έλεγχο όλων των μεγάλων έργων

  65. 11/04 16:22

    ΙΝΣΕΤΕ: Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία το 2023

  66. 11/04 13:02

    Süddeutsche Zeitung | Ανησυχία στην Κύπρο για τον πόλεμο στη Γάζα

  67. 11/04 12:58

    Τουρισμός | Ισραηλινοί τουρ οπερέιτορ στην Πιερία

  68. 11/04 12:50

    Σε λειτουργία η πλατφόρμα για το «Rodos Week»

  69. 11/04 12:22

    Αποκαθίσταται το Μινωικό Ανάκτορο στα Μάλια

  70. 11/04 11:48

    Booking.com | Πώς τα καταλύματα θα μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους, αξιοποιώντας τις τάσεις του 2024

  71. 11/04 10:27

    Κρουαζιέρα | CLIA: 31,7 εκατ. επιβάτες το 2023, 7% περισσότεροι από το 2019

  72. 11/04 10:14

    Seabourn | Θεματικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο το 2025 με εμπειρίες τένις και γευσιγνωσία σε αμπελώνα

  73. 11/04 09:53

    Attica Group | Δεύτερο ξενοδοχείο στη Νάξο- αγόρασε το Galaxy Hotel με 14 εκατ. ευρώ

  74. 11/04 07:18

    Οδηγός εξερεύνησης της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου

  75. 11/04 07:16

    Σε άνθηση οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας

  76. 11/04 07:15

    Συνέδριο Travel West Forum στην Πάτρα

  77. 11/04 07:13

    Πώς θα ενισχυθεί ο ποδηλατικός τουρισμός στη Θεσσαλονίκη

  78. 11/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης για Βρετανούς bloggers στα Χανιά από τον Jet2com

  79. 10/04 21:22

    Φ. Μακαντάση (διαΝΕΟσις) | Τρίτη σημαντικότερη απειλή για το μέλλον της Ελλάδας είναι η κλιματική κρίση

  80. 10/04 18:38

    Μέτρα ενίσχυσης του εισοδήματος και μειώσεις φόρων 870 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2025

  81. 10/04 18:28

    H LOT επιστρέφει με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία

  82. 10/04 18:27

    Ολγα Κεφαλογιάννη | Tα επενδυτικά σχέδια για έργα του Ταμείου Ανάκαμψης στον τουρισμό

  83. 10/04 16:54

    Η Μεσόγειος αποτελεί πλέον ένα «hot spot» κλιματικής αλλαγής

  84. 10/04 15:01

    Άνοιξε τις πόρτες του στο λιμάνι του Πειραιά το ξενοδοχείο Mitsis N’U Piraeus Port

  85. 10/04 12:22

    Eurocontrol | Η χωρητικότητα των αεροπορικών εταιρειών της Ευρώπης παραμένει κάτω από το 2019

  86. 10/04 12:02

    «Πρασινίζουμε το Γκρίζο» | Διαγωνισμός του Δήμου Αθηναίων για πράσινες γωνιές σε σπίτια και γειτονιές

  87. 10/04 11:19

    Διακήρυξη από τη Ρόδο | Ο ευρωπαϊκός τουρισμός δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα

  88. 10/04 11:00

    Ο Τουρισμός Υγείας απέφερε 2,3 δισ. δολ. στην Τουρκία το 2023

  89. 10/04 10:33

    UN Tourism | Ελκυστικός προορισμός για τουριστικές επενδύσεις η Αλβανία

  90. 10/04 10:15

    972.893 αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024»

  91. 10/04 10:02

    Μνημόνιο συνεργασίας Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και Wyndham Hotels & Resorts

  92. 10/04 07:09

    Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Χανιά και Σύβοτα

  93. 10/04 07:08

    Ενισχυμένο το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της Croatia Airlines - Οι συνδέσεις με την Αθήνα

  94. 10/04 07:07

    Οικοτουριστική διαδρομή Ήλιδας-Ολυμπίας: Το Μονοπάτι της Εκεχειρίας

  95. 10/04 07:03

    Οι τιμές στα ξενοδοχεία στα Λουτρά Σμοκόβου

  96. 10/04 07:00

    Δωρεές για δέντρα και γλυκά στο Δήμο Θεσσαλονίκης

  97. 09/04 22:10

    Δόμνα Μιχαηλίδου: Δέσμευσή μας η περαιτέρω μείωση του μη μισθολογικού κόστους

  98. 09/04 22:00

    Δήμος Αθηναίων | Εντείνονται οι έλεγχοι για παράνομα τραπεζοκαθίσματα

  99. 09/04 17:15

    «Ο πιο καυτός Μάρτιος» όλων των εποχών- Επιταχύνεται η κλιματική αλλαγή;

  100. 09/04 16:50

    "Ο Πολιτισμός της Ελιάς", εκδήλωση - προπομπός του 2ου «Elia Lesvos Confest 2024»