Vavoulas.com

Οι 8 νικητές, από τον γεωργό έως τον εστιάτορα, των πρώτων ευρωπαϊκών βραβείων βιολογικής παραγωγής

Οι 8 νικητές, από τον γεωργό έως τον εστιάτορα, των πρώτων ευρωπαϊκών βραβείων βιολογικής παραγωγής

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποκάλυψε την Παρασκευή τους οκτώ νικητές /-ριες, από τον γεωργό έως τον εστιάτορα, των πρώτων ευρωπαϊκών βραβείων βιολογικής παραγωγής. Έρχονται από την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία και τη Σουηδία και αντιπροσωπεύουν, όλες και όλοι, την ανάπτυξη και την καινοτομία του ευρωπαϊκού τομέα και την αξιακή αλυσίδα βιολογικών προϊόντων, καθώς και τη συμβολή τους στη μείωση των επιπτώσεων της γεωργίας στο κλίμα και στο περιβάλλον.

Τα πρώτα ευρωπαϊκά βραβεία βιολογικής παραγωγής αποτελούν τον δεύτερο εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Βιολογικών Προϊόντων που εγκαινιάστηκε πέρυσι από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στην τελετή απονομής των βραβείων, ο επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ, κ. Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι, δήλωσε:

«Έχω εντυπωσιαστεί από την ιστορία του κάθε νικητή. Πρόκειται για απίστευτα αφοσιωμένα άτομα, οργανώσεις και ιδρύματα, τα οποία έχουν προωθήσει τη βιολογική παραγωγή πολύ προτού αυτή γίνει μόδα, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Προέρχονται από ολόκληρη την ΕΕ, αποδεικνύοντας ότι η βιολογική παραγωγή είναι ζωντανή παντού και ότι η βιολογική αριστεία μπορεί να βρίσκεται παντού. Υπό την έννοια αυτή, μου δίνουν πολλές ελπίδες για την περαιτέρω ανάπτυξη της βιολογικής παραγωγής και για τα οφέλη που μπορεί να αποφέρει στους γεωργούς μας, στις αγροτικές κοινότητες και στην κοινωνία στο σύνολό της.»

Καθώς η αυξανόμενη ζήτηση βιολογικών προϊόντων από τους καταναλωτές αποτελεί προϋπόθεση για την τόνωση της βιολογικής παραγωγής, η Επιτροπή εργάζεται για την προώθηση των χαρακτηριστικών και των οφελών της βιολογικής παραγωγής. Τα βραβεία βιολογικής παραγωγής της ΕΕ ανταμείβουν διάφορους παράγοντες της αξιακής αλυσίδας βιολογικών προϊόντων, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα καινοτόμο, βιώσιμο έργο που αποτελεί πηγή έμπνευσης και αποφέρει πραγματική προστιθέμενη αξία στη βιολογική παραγωγή και κατανάλωση. Τα διοργανώνουν από κοινού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή,  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειώ, η COPA-COGECA και η IFOAM Organics Europe, με τη συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου στην κριτική επιτροπή για τα βραβεία.

Απονεμήθηκαν οκτώ βραβεία:

  • Βραβείο καλύτερης παραγωγού βιολογικών γεωργικών προϊόντων στην κ. Nazaret Mateos Álvarez στην Ισπανία. Η κ. Mateos Álvarez εκμεταλλεύεται μονάδα παραγωγής βιολογικών μανιταριών στη βόρεια Ισπανία. Ανέπτυξε μια μοναδική μέθοδο καλλιέργειας που μεγιστοποιεί την ποιότητα των προϊόντων, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις εισροές και μειώνοντας δραστικά την κατανάλωση νερού.
  • Βραβείο καλύτερου παραγωγού βιολογικών γεωργικών προϊόντων στον κ. David Pejić στην Κροατία. Ο κ. Pejić διαχειρίζεται την παλαιότερη βιολογική εκμετάλλευση κοντά στο Ζάγκρεμπ, στην Κροατία, με περισσότερες από 60 διαφορετικές καλλιέργειες. Η εκμετάλλευση αναλαμβάνει επίσης δραστηριότητες εκπαίδευσης, κατάρτισης και παροχής συμβουλών, ενώ διαθέτει επίσης αρτοποιείο και εστιατόριο.
  • Βραβείο καλύτερης βιολογικής περιφέρειας στην Οξιτανία στη Γαλλία. Τα βιολογικά προϊόντα αποτελούν προτεραιότητα για την ανάπτυξη της Οξιτανίας, στη νότια Γαλλία. Επί του παρόντος, η βιολογική γεωργία καλύπτει το 19 % του συνόλου των γεωργικών εκτάσεων, δηλ. 608 285 εκτάρια και 13 265 γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Στόχος είναι το σύνολο των γεωργικών εκτάσεων που καλλιεργούνται με βιολογική γεωργία να φτάσει το 30 % έως το 2030. Ακολουθείται μια ολοκληρωμένη προσέγγιση η οποία περιλαμβάνει συμπεριληπτική περιφερειακή διακυβέρνηση και ολόκληρη την αξιακή αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση.
  • Βραβείο καλύτερου βιολογικού δήμου στο Seeham στην Αυστρία. Η πόλη αυτή, που βρίσκεται στη βορειοδυτική Αυστρία, είναι μέλος του δικτύου «Organic Cities Network Europe». Τα δημόσια κυλικεία στην πόλη, τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία μαγειρεύουν και σερβίρουν 100 % βιολογικά τρόφιμα. Υπάρχει επίσης εντατική συνεργασία με τουριστικές υποδομές, για την εισαγωγή βιολογικών προϊόντων στη γαστρονομία και στα ξενοδοχεία.
  • Βραβείο καλύτερης βιολογικής «βιοπεριφέρειας» στην Associazione Bio-Distretto Cilento στην Ιταλία. Η «βιοπεριφέρεια» Cilento επενδύει στη βιώσιμη και τοπική παραγωγή τροφίμων, συνδυάζοντας επίσης τουριστικές πρωτοβουλίες όπως οι «βιοπαραλίες» και οι «βιοδιαδρομές». Αυτό ωφελεί τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την κοινωνική συνοχή και την αναζωογόνηση της περιοχής.
  • Βραβείο καλύτερης βιολογικής ΜΜΕ στο Goodvenience.bio στη Γερμανία. Η επιχείρηση αυτή απασχολεί δέκα υπαλλήλους και παράγει βιολογικούς ζωμούς, σούπες, σάλτσες, μπαχαρικά και έλαια, όλα χειροποίητα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιώσιμη, κυκλική και καινοτόμο παραγωγή και στην προώθηση της υγιεινής διατροφής μέσω ενός ιστολογίου με συνταγές και βίντεο μαγειρικής.
  • Βραβείο καλύτερης επιχείρησης λιανικού εμπορίου βιολογικών τροφίμων στη La ferme à l'arbre de Liège στο Βέλγιο. Αυτό το μικρό σούπερ μάρκετ που βρίσκεται σε γεωργική εκμετάλλευση πωλεί βιολογικά προϊόντα όπως κρέας και αλεύρι από ολόκληρη την περιοχή, ήδη από το 1978. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιώσιμη και κυκλική παραγωγή, χρησιμοποιεί πράσινη ενέργεια, αποφεύγει τις συσκευασίες και περιορίζει τις εκπομπές από τις μεταφορές εστιάζοντας στις προμήθειες τοπικής διάστασης.
  • Βραβείο καλύτερου βιολογικού εστιατορίου στο Lilla Bjers στη Σουηδία. Το Lilla Bjers, το οποίο βρίσκεται στο νησί Γκότλαντ στη Βαλτική Θάλασσα, είναι βιολογικό αγρόκτημα και εστιατόριο που λειτουργεί σύμφωνα με την έννοια «από τον σπόρο στο πιάτο». Σε μια γεωργική εκμετάλλευση που διατηρεί τη βιοποικιλότητα και είναι απαλλαγμένη από ορυκτά καύσιμα περιλαμβάνονται 300 διαφορετικές καλλιέργειες. Το εστιατόριο έχει καταστεί κόμβος για την κατάρτιση νεαρών παραγωγών και σεφ βιολογικών γεωργικών προϊόντων.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα πρώτα ευρωπαϊκά βραβεία βιολογικής παραγωγής ήταν ανοικτή από τις 25 Μαρτίου έως τις 8 Ιουνίου 2022 και οι 24 επικρατέστερες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν τον Ιούλιο του 2022. Επελέγησαν ανάμεσα σε περισσότερες από 200 υποψηφιότητες από 26 κράτη μέλη. Η κριτική επιτροπή για τα βραβεία απαρτιζόταν από εκπροσώπους της Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, της COPA-COGECA και της IFOAM Organics Europe, καθώς και από εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της ΕΕ. Κλήθηκε να συμμετάσχει οποιοσδήποτε παράγοντας ή οργανισμός από ολόκληρη την αξιακή αλυσίδα βιολογικών προϊόντων και η αξιολόγηση έγινε με βάση τα κριτήρια της αριστείας, της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και της δυνατότητας αναπαραγωγής του έργου σε άλλα μέρη της ΕΕ, συμβάλλοντας έτσι στη μεγαλύτερη προσβασιμότητα και οικονομική προσιτότητα των βιολογικών προϊόντων στην ΕΕ.

Το σχέδιο δράσης για τη βιολογική παραγωγή στην ΕΕ καθορίζει την πορεία προς τον στόχο που έχει τεθεί έως το 2030 το 25 % των γεωργικών εκτάσεων της ΕΕ να χρησιμοποιείται για βιολογικές καλλιέργειες και, επίσης, να αυξηθεί σημαντικά η βιολογική υδατοκαλλιέργεια. Περισσότερη βιολογική παραγωγή σημαίνει λιγότερη χρήση χημικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και αντιμικροβιακών ουσιών καθώς και θετική επίδραση στο κλίμα, στο περιβάλλον, στο έδαφος, στα ύδατα, στη βιοποικιλότητα και στην καλή διαβίωση των ζώων, σε όλους αυτούς τους βασικούς στόχους της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο» και της στρατηγικής για τη βιοποικιλότητα.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Φιλοξενία με Αξία για όλους

Επενδύσεις
  1. 18/05 11:47

    ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ | «Τα δελφίνια της Κνωσού δεν άντεξαν την εγκατάλειψη» - τι λέει το υπουργείο

  2. 18/05 11:36

    Μήνυμα αφύπνισης από τον πρόεδρο της ΠΟΞ | «Ο τουρισμός δεν μπορεί να λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο»

  3. 18/05 08:05

    Ιωάννινα | Υποδοχή των τουριστών τσάρτερ τη Δευτέρα με γεύσεις Ηπείρου

  4. 18/05 07:59

    “Express Visa” | Ισχυρό στήριγμα των οικονομιών νησιών του Αιγαίου από Τουρκους τουρίστες

  5. 18/05 07:37

    Skyros Sports Festival στη Σκύρο

  6. 18/05 07:11

    Χίος | Προτεινόμενος προορισμός στη χειμερινή κρουαζιέρα στη Μεσόγειο

  7. 18/05 07:08

    Tο ελληνικό κρασί στο Ηνωμένο Βασίλειο: Περιορισμένη παρουσία, αυξανόμενη δυναμική

  8. 17/05 16:45

    Προβολή της Πιερίας στην αγορά της Σερβίας

  9. 17/05 14:50

    FAZ: «Ευχαριστούμε Κλαυδία!»

  10. 17/05 14:36

    Συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Ξεκάθαρα μηνύματα για στρατηγική, υποδομές και μεταρρυθμίσεις στον τουρισμό

  11. 17/05 08:35

    Κέα: Το κρυμμένο διαμάντι των Κυκλάδων

  12. 17/05 07:05

    Μεγάλη τουριστική επένδυση 75,9 εκατ. ευρώ από τον λιβανέζικο όμιλο Μπερζάουι στη Σύρο

  13. 17/05 06:45

    Ελληνικός τουρισμός: Ποιοι προορισμοί «κερδίζουν» πτήσεις φέτος από Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία

  14. 16/05 16:46

    Η Κρήτη στην παγκόσμια σκηνή του SUP – 10 χρόνια Agios Nikolaos on SUP

  15. 16/05 16:07

    Με λαμπρότητα τα εγκαίνια του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue

  16. 16/05 15:21

    To Λουτράκι η πρώτη Culinary Capital της Ελλάδας

  17. 16/05 14:56

    Ημέρα Μαγείας Φυτών στο Ηράκλειο

  18. 16/05 14:54

    Συνεργασία Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και BCA College

  19. 16/05 14:52

    Στα Ιωάννινα η 6η Σύνοδος του Forum Κυκλικών Πόλεων

  20. 16/05 14:48

    Η Lufthansa προχωρά σε ριζική αναδιάρθρωση του ομίλου – Έρχεται η «Matrix Next Level»

  21. 16/05 14:37

    Θεσσαλονίκη | Νέος φωτισμός σε 11 σπουδαία μνημεία επί της οδού Εγνατία

  22. 16/05 11:05

    ΠΟΞ | Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με τους ηλεκτρολόγους στα ξενοδοχεία

  23. 16/05 10:36

    SEAJETS | Σημαντικές εκπτώσεις για οικογένειες και παρέες

  24. 16/05 10:09

    "Γαλάζια Σημαία" 2025 | Σταθερά 2η η Ελλάδα παγκοσμίως- Πρωταθλητές ο νομός Χαλκιδικής και η Περιφέρεια Κρήτης

  25. 16/05 09:43

    Πάνω από 4.000 συμμετοχές, 70 δράσεις και νέες εμπειρίες στο Navarino Challenge 2025!

  26. 16/05 09:23

    Η Σαντορίνη υποδέχεται το 6ο Περιφερειακό Συνέδριο της Π.Ο.Ξ. – Πρώτη φορά στις Κυκλάδες

  27. 16/05 08:08

    10ετές σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης της Γροιλανδίας

  28. 16/05 07:23

    Σημαντική τουριστική επένδυση στην Κέα από την Inmo Parck Invest

  29. 16/05 07:09

    Αλόννησος: Πράσινο διαμάντι στο γαλάζιο Αιγαίο

  30. 16/05 07:00

    Αποφάσεις για 5 ξενοδοχεία σε Αθήνα, Μύκονο, Ρόδο, Ξάνθη και Χανιά

  31. 16/05 06:52

    Δήμος Πλατανιά: «Περπατάμε γνωρίζοντας τον τόπο μας»

  32. 16/05 06:15

    Δήμος Σίφνου: Περιορισμός οικοδομικών εργασιών την τουριστική περίοδο

  33. 16/05 06:14

    Γιορτή Κερασιού στο Μεταξοχώρι Λάρισας

  34. 16/05 06:12

    Άδειες για μία γεώτρηση και χρήση νερού σε ξενοδοχεία στην Πάτμο και στη Μύκονο

  35. 16/05 06:10

    Ο δήμαρχος Κιμώλου Κ.Βεντούρης στο TN | Μιλάμε στην ψυχή του επισκέπτη - Αισιοδοξία για τη σεζόν

  36. 16/05 06:09

    Επιτροπές τουριστικής ανάπτυξης και προβολής των δήμων Σαρωνικού, Λουτρακίου-Περαχώρας και Αλοννήσου

  37. 16/05 06:05

    SkyUp Airlines: Νέες συνδέσεις με Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο από τη Μολδαβία

  38. 15/05 19:27

    Πέθανε ο θρύλος Κώστας Ζουγανέλης, ο άνθρωπος που έκανε τη Μύκονο παγκόσμιο προορισμό

  39. 15/05 19:23

    «Ακτή Βουλιαγμένης» | Εκδήλωση ενδιαφέροντος από 7 επενδυτικά σχήματα

  40. 15/05 16:25

    “The Crete Trip 2025” | Η Κρήτη υποδέχθηκε 800 φοιτητές από 50 χώρες

  41. 15/05 14:45

    Έρευνα | Τάσεις και προκλήσεις στους επαγγελματίες του κλάδου της Τεχνολογίας

  42. 15/05 14:11

    Προβολή της Ρόδου από τον διάσημο Ελβετό instagramer και you tuber Loris Zimmerli

  43. 15/05 13:21

    FedHATTA: Άνοιγμα νέου τουριστικού «ορίζοντα» στη Ναμίμπια – Συνάντηση με διπλωματικούς εκπροσώπους

  44. 15/05 13:14

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η συμβολή των γυναικών στην αναμόρφωση του δικαίου και της απονομής δικαιοσύνης

  45. 15/05 13:05

    Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat: Άρωμα Κυκλάδων με φόντο τον Αραβικό Κόλπο

  46. 15/05 12:54

    Τα πολυτελή brands στο στόχαστρο χάκερς | Κλοπή δεδομένων κατήγγειλε (και) η Dior

  47. 15/05 12:24

    Mastercard | Οι ταξιδιωτικές τάσεις το 2025- στο επίκεντρο τα «ταξίδια με σκοπό»

  48. 15/05 12:18

    Επενδυτική άνθηση στα ξενοδοχεία στην Ευρώπη | Ρεκόρ σε πολυτελή brands και μετατροπές

  49. 15/05 12:06

    Τουρκία | Πρόστιμα στους επιβάτες που σηκώνονται από τις θέσεις τους πριν σταθμεύσει το αεροπλάνο

  50. 15/05 11:56

    «Ήρωας γίνεσαι όταν προλαμβάνεις!» - Μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για την αντιπυρική περίοδο

  51. 15/05 11:30

    H ECTAA απαιτεί προστασία από την αφερεγγυότητα των αεροπορικών εταιρειών

  52. 15/05 10:55

    Ο Έλληνας νέος Executive Chef στο Fairmont Waterfront στο Βανκούβερ

  53. 15/05 10:42

    H τιμή καθορίζει πλέον την επιλογή προορισμού – Προβληματισμός για τα ξενοδοχεία της Ισπανίας

  54. 15/05 10:30

    Ξεκινά ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ΕΟΤ

  55. 15/05 08:26

    Πάτμος: Το νησί των αποκαλύψεων

  56. 15/05 07:31

    Καταδυτικό πάρκο στο ακρωτήριο Αγίου Αντωνίου στη Θάσο

  57. 15/05 07:22

    Σέριφος: Ημερίδα για την ανεξέλεγκτη δόμηση και τον τουρισμό

  58. 15/05 07:21

    ΙΑΤΑ: Νέο δεκαετές σχέδιο εκσυγχρονισμού της διαχείρισης αποσκευών στις πτήσεις

  59. 15/05 07:16

    Η Σητεία υποδέχεται την 5η Ημερίδα «Κρητών Φιλοξενείν»

  60. 15/05 07:10

    Fraport: Ποιοι προορισμοί «έσπασαν τα κοντέρ» τον Απρίλιο – «Χαμηλές πτήσεις» για Σαντορίνη

  61. 15/05 07:05

    Η κλιματική κρίση στον τουρισμό: 6 διεθνείς προορισμοί υπό παρακολούθηση

  62. 15/05 07:04

    Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού στη Νίσυρο

  63. 15/05 06:59

    Άδειες για πλωτές εξέδρες στο Λαγονήσι

  64. 15/05 06:44

    Συνεργασία Πανεπιστημίων Δυτικής Αττικής και Ελληνικού Μεσογειακού για μεταπτυχιακό στη φιλοξενία

  65. 15/05 06:20

    Μέλος του WTTC ο Σύνδεσμος Τουρκικών Ταξιδιωτικών Γραφείων

  66. 15/05 06:12

    Αθλητικό καλοκαίρι στα Τρίκαλα: Στίβος, ποδηλασία και νέες γενιές σε δράση

  67. 15/05 06:10

    Βρετανικός τουρισμός 2025 | Εκρηκτική άνοδος του all-inclusive, τάση για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής

  68. 14/05 16:59

    Κοινωνικός τουρισμός | Μέχρι και αύριο οι αιτήσεις για 300.000 vouchers ΔΥΠΑ

  69. 14/05 16:54

    UN Tourism | Η Γεωργία αποσύρει την υποψηφιότητα Z. Pololikashvili – Στηρίζει τον υποψήφιο των ΗΑΕ

  70. 14/05 14:37

    H Όλγα Κεφαλογιάννη στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

  71. 14/05 13:36

    Τροπολογία με τουριστικό ενδιαφέρον | Αποκατάσταση της σταθερότητας στην οικοδομική δραστηριότητα

  72. 14/05 13:19

    Ryanair | Πρόστιμο 3.230 ευρώ σε επιβάτη της για αναστάτωση πτήσης

  73. 14/05 13:08

    United Airlines | Premium εμπειρίες στο νέο αεροσκάφος Boeing 787-9

  74. 14/05 12:53

    Στ. Αρναουτάκης: «Η νέα γενιά αναδεικνύει την κρητική γαστρονομία»

  75. 14/05 12:45

    Χάρης Θεοχάρης | Ο UN Tourism πρέπει να αντιπροσωπεύει τον δυναμισμό του παγκόσμιου τουρισμού

  76. 14/05 12:19

    Princess Cruises | 14ήμερη κρουαζιέρα το 2026 με θέα την έκλειψη ηλίου στη Μεσόγειο (και στην Κέρκυρα)

  77. 14/05 11:56

    Προβολή της Κρήτης στη Νάπολη

  78. 14/05 11:53

    Χρίστος Δήμας: Στο 77% η πρόοδος κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος

  79. 14/05 11:03

    TUI | Υψηλότερες τιμές στα ξενοδοχεία αυτό το καλοκαίρι

  80. 14/05 10:31

    Παρουσιάστηκε η νέα Airbnb | 3 καινοτομίες που αλλάζουν το μοντέλο της ταξιδιωτικής φιλοξενίας

  81. 14/05 10:25

    Σίκινος: Ο κρυμμένος θησαυρός του Αιγαίου

  82. 14/05 10:18

    Αεροπορική σύνδεση της Λήμνου με τη Βιέννη

  83. 14/05 09:22

    Τριήμερο Γαστρονομικό Φεστιβάλ σε Λουτράκι- Κορινθία

  84. 14/05 07:26

    Τα ονόματα 2 νέων ιδιοκτητών πολυτελών κατοικιών στο Ελληνικό

  85. 14/05 07:05

    Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού στην Ιθάκη

  86. 14/05 07:05

    Τέταρτο Φεστιβάλ Βιβλίου στα Χανιά

  87. 14/05 07:01

    Condé Nast Traveller | Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα 22 πιο ενδιαφέροντα καινούρια στην Ευρώπη

  88. 14/05 06:36

    Ποδηλατικός Αγώνας και Ορειβατική Συνάντηση στα Τρίκαλα

  89. 14/05 06:30

    Δήμος Παρανεστίου: Πώς θα ενισχυθεί ο στρατιωτικός τουρισμός στην περιοχή

  90. 14/05 06:22

    Οι Επιτροπές Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής των Δήμων Βόλβης, Παγγαίου και Μεσολογγίου

  91. 14/05 06:18

    Διπλή διάκριση για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

  92. 14/05 06:10

    Ένωση Ξενοδόχων Τουρκίας | 1,4 εκατ. Τούρκοι τουρίστες στην Ελλάδα το 2025 - προτάσεις συνεργασίας

  93. 14/05 06:10

    Η Alltours ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα: Νέα ξενοδοχεία, επενδύσεις και δυναμική ζήτηση από τη Γερμανία

  94. 14/05 06:05

    Tουρισμός | Στο 30% του ΑΕΠ η συνολική συμβολή του στην Ελληνική οικονομία – Τι προβληματίζει τον κλάδο

  95. 14/05 00:05

    10% περισσότερα ταξίδια από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι | Allianz Partners

  96. 13/05 18:15

    Hilton | Η ποιοτική φιλοξενία ξεκινά (και τελειώνει) με ένα χαμόγελο

  97. 13/05 17:23

    Δημήτρης Πτωχός | Πελοπόννησος ένας προορισμός για όλους

  98. 13/05 17:14

    Celestyal: Διπλασιασμός των προσεγγίσεων στη Ντόχα και ενίσχυση της συνεργασίας με το Κατάρ

  99. 13/05 16:46

    Δήμος Ρόδου: Βραβεία σε Ινδό φιλάνθρωπο και ζευγάρι Ολλανδών τουριστών- φίλων του νησιού

  100. 13/05 16:33

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο ΕΒΕΑ | Σύνδεση του τουρισμού με το εμπόριο και τη μεταποίηση