LG: Η πρώτη στην αγορά αντλία θερμότητας Monobloc με ψυκτικό υγρό R32

Α Decrease font Enlarge font
LG: Η πρώτη στην αγορά αντλία θερμότητας Monobloc με ψυκτικό υγρό R32

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά αντλιών θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc, την πρώτη στην αγορά αντλία θερμότητας τύπου Monobloc με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 που εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερες αποδόσεις. H LG έχει ενσωματώσει νέες τεχνολογίες στα προηγμένα συστήματα ψύξης – θέρμανσης που διαθέτει, εξασφαλίζοντας δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού έως 65ο C και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στους αυστηρούς περιβαλλοντικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς, αλλά και «έξυπνες» λειτουργίες για απομακρυσμένη διαχείριση μέσω της κινητής συσκευής του χρήστη για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία ελέγχου και χρήσης. Ως η πρώτη εταιρεία που κατασκευάζει αντλίες θερμότητας τύπου Monobloc  με ψυκτικό υγρό R32 δημιουργεί ένα νέο ορόσημο στη βιομηχανία λύσεων θέρμανσης. 

Το νέο καινοτόμο μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα εύρος λύσεων θέρμανσης, όπως παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, ενδοδαπέδια θέρμανση ή σύνδεση σε συστήματα  καλοριφέρ. Επιπλέον, η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc αντικαθιστά τον συμβατικό λέβητα και συνδέεται απευθείας με τη δεξαμενή νερού σε νέες ή υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις. Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ασυναγώνιστη ενεργειακή απόδοση, ευκολία στη χρήση και απόλυτο έλεγχο.

Η πρώτη στην αγορά αντλία θερμότητας τύπου Monobloc με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 

H σειρά LG Therma V είναι μεταξύ των καλύτερων λύσεων αντλιών θερμότητας στην αγορά χάρη στην 10ετή τεχνογνωσία της εταιρείας στον τομέα της θέρμανσης και στον εξαιρετικό σχεδιασμό ως απόρροια της εμπειρίας δεκαετιών που διαθέτει η LG στην τεχνολογία κλιματισμού. Το νέο μοντέλο της επιτυχημένης σειράς είναι το πρώτο στην αγορά αντλία θερμότητας τύπου Monobloc με  ψυκτικό ύγρο R32 και παραγωγή ζεστού νερού έως 65ο C, καταδεικνύοντας σαφώς την τεχνογνωσία και την ηγετική θέση της LG σε αυτήν την εξειδικευμένη κατηγορία.

Το Therma V R32 Monobloc είναι το πλέον αποδοτικό σύστημα θέρμανσης  μεταξύ των μοντέλων της σειράς Therma V, καθώς χάρη στο νέο ψυκτικό μέσο επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις, με εποχιακό συντελεστή απόδοσης θέρμανσης (SCOP) 4.45 και Ενεργειακή Σήμανση (ΕrP) Α+++ .

Επιπλέον, ένα ακόμα χαρακτηριστικό για το οποίο ξεχωρίζει το νέο μοντέλο, είναι η δυνατότητα θέρμανσης ακόμα και όταν στο εξωτερικό περιβάλλον επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες έως και –25°C, ενώ παράγει ζεστό νερό έως και 65°C, ακόμα και όταν είναι χαμηλή η θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Ο επαναστατικός συμπιεστής Scroll Inverter της LG, προσφέρει απαράμιλλη απόδοση και αξιοπιστία, ενώ η διεύρυνση του λειτουργικού εύρους συχνοτήτων σε 10-135 Hz, από 15-100Hz που είχε το προηγούμενο μοντέλο, αποτελεί αξιοσημείωτη αναβάθμιση καθώς το Therma V R32 Monobloc αυξάνει την απόδοση σε μερικά φορτία, ενώ επιτρέπει την ταχεία επίτευξη της θερμοκρασίας που επιθυμεί ο χρήστης. H αντοχή είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο όπου υπερτερεί το Therma V R32 Monobloc. Αξιοποιώντας τον αποκλειστικό εναλλάκτη θερμότητας της LG ‘Ocean Black Fin’ το νέο μοντέλο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ιδιαίτερα σε περιβάλλοντα με υγρασία, αλλά και βιομηχανική ρύπανση διευρύνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και μειώνοντας το κόστος συντήρησης.

Η ευκολία του χρήστη στο επίκεντρο των νέων λειτουργιών

Το νέο μοντέλο διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις με γνώμονα την αύξηση της λειτουργικότητας και την ευκολία του χρήστη. Η νέα έκδοση του χειριστηρίου ελέγχου θερμοκρασίας της LG διαθέτει κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό, ενώ η πλοήγηση και η επιλογή των λειτουργιών γίνεται με πλήκτρα αφής. Επιπλέον, το χειριστήριο διαθέτει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες ελέγχου όπως η παρακολούθηση ενεργειακών πληροφοριών, η ρύθμιση χρονοδιαγράμματος και η λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Όλες αυτές οι λειτουργίες συνοδεύονται από διαισθητικό UI, επιτρέποντας τον γρήγορο και εύκολο έλεγχο της μονάδας, ώστε ο χρήστης να μπορεί πλέον να ρυθμίσει το επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας για να μειώσει τις αντίστοιχες δαπάνες ενέργειας και χρημάτων. 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το νέο μοντέλο, οι περίφημες smart λειτουργίες της εταιρείας, καθώς το νέο μοντέλο Therma V R32 με την προμήθεια του προαιρετικού Wi-Fi Modem μπορεί να ελεγχθεί από την δωρεάν εφαρμογή LG SmartThinQ. Με μία μόνο εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν απομακρυσμένα από το κινητό τους τηλέφωνο, ολόκληρο το φάσμα των έξυπνων συσκευών της LG. Αυτή η εύχρηστη λειτουργία επιτρέπει στο χρήστη ελέγχει την πλειονότητα των διαθέσιμων λειτουργιών μέσω του πίνακα ελέγχου. Λειτουργίες όπως η τροφοδοσία, η προκαθορισμένη ρύθμιση της λειτουργίας, η παρακολούθηση της ενέργειας, η ρύθμιση της θερμοκρασίας και η επιλογή του τρόπου λειτουργίας μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν ή να ελεγχθούν μέσω της εφαρμογής. Μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία είναι η χρήση της εφαρμογής για την προθέρμανση ενός δωματίου.

Τέλος, η εγκατάσταση του Therma V R32 Monobloc είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς χάρη στον σχεδιασμό τύπου Monobloc τα στοιχεία της εσωτερικής και τις εξωτερικής μονάδας συνδυάζονται σε ένα ενιαίο σασί, χωρίς να απαιτείται επιπλέον εργασία σύνδεσης σωληνώσεων ψυκτικού μέσου. Ακόμη, το πρόγραμμα LG Therma V Configurator επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση καθώς οι παράμετροι λειτουργίας μπορούν να ρυθμιστούν πριν την εγκατάσταση της μονάδας.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα σειρά προϊόντων Therma V. Τα νέα μας προϊόντα είναι τα πρώτα στην αγορά τύπου Monobloc με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, ενσωματώνοντας καινοτομίες και τεχνολογίες επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την αποδεδειγμένη ηγετική θέση της LG στον τομέα των λύσεων ψύξης-θέρμανσης», δήλωσε ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas. «Η LG ως ηγέτιδα και πρωτοπόρος εταιρεία διατηρεί στο επίκεντρό της τις καθημερινές ανάγκες του τελικού καταναλωτή και δεσμεύεται να συνεχίσει να αναπτύσσει λύσεις για να αντιμετωπίσει όχι μόνο τα πιο κοινά προβλήματα των χρηστών, αλλά και να αναβαθμίσει την φιλική προς το περιβάλλον καινοτομία». 

Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2018. 

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 1. 20/05 10:59

  Ηλεκτρικά πατίνια: ευχή και κατάρα για τις πόλεις

 2. 20/05 10:38

  Thοmas Cook: Δεν υπάρχουν προβλήματα ρευστότητας

 3. 20/05 10:09

  Ο τουρισμός μπορεί να στηρίξει τη βιώσιμη ανάπτυξη της Μάνης

 4. 20/05 10:07

  Άδειες για κάμπινγκ και τουριστικές κατοικίες

 5. 20/05 10:02

  Ο δρόμος του αγροτικού ταχυδρόμου στα Σφακιά

 6. 20/05 09:58

  Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο αρχαίο θέατρο Μακύνειας

 7. 20/05 09:51

  Τουρισμός: Εικονική περιήγηση στη Δυτική Μακεδονία

 8. 19/05 13:55

  Ο απολογισμός του έργου της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αθηναίων το 2018

 9. 19/05 13:52

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

 10. 19/05 13:50

  Μη δασικές 2 εκτάσεις σε ξενοδοχεία στην Κέρκυρα και στα Χανιά

 11. 19/05 13:47

  Καταδυτικό κέντρο στη περιοχή Μονοναύτη του Δήμου Μαλεβιζίου

 12. 18/05 12:47

  Τουριστική προβολή του άξονα Κατακόλου-Αρχαίας Ολυμπίας

 13. 18/05 12:29

  Γιορτή Γεωργο-Κτηνοτροφίας στο Αργυροπούλι Τυρνάβου

 14. 18/05 12:26

  Μελέτη για τουριστικό λιμένα στη Ναύπακτο

 15. 17/05 17:15

  Το LoveGreece.com στηρίζει το έργο νέων Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων

 16. 17/05 16:42

  Απάντηση σε θέμα του Tornos News: "Το This is Athens with a Local δεν ανταγωνίζεται τους ξεναγούς"

 17. 17/05 16:36

  Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

 18. 17/05 15:57

  Επίσκεψη Ρουμάνων δημοσιογράφων στα Χανιά

 19. 17/05 15:47

  Το κρουαζιέροπλοιο Celebrity Edge για πρώτη φορά στον Πειραιά

 20. 17/05 14:27

  Η Xenia 2019 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία

 21. 17/05 14:17

  Στην Αθήνα γιορτάζει ο ιδρυτής του Facebook τα 7 χρόνια γάμου του

 22. 17/05 13:45

  FedHATTA: Συνάντηση των τουριστικών γραφείων στα Χανιά

 23. 17/05 13:21

  Κέρκυρα: Σύμβαση για την αποκατάσταση των τριών κτιρίων στο Μον Ρεπό

 24. 17/05 13:19

  Τουρισμός: Τα πολιτιστικά ταξίδια πρώτη επιλογή για τους Κινέζους

 25. 17/05 13:03

  Η Ισπανία σταθερά πρωταθλήτρια χώρα σε Γαλάζιες Σημαίες

 26. 17/05 12:52

  Take Memories: Νέος οργανωτής πολυτελών ταξιδιών με πρόγραμμα και για Ελλάδα

 27. 17/05 12:34

  Πρωτοβουλία της ΑΒΤΑ για "πράσινες διακοπές"- Τι συμβουλεύει τους τουρίστες

 28. 17/05 12:24

  GetYourGuide: Χρηματοδότηση 484 εκατ. δολαρίων για περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο

 29. 17/05 11:57

  Προώθηση ελληνικών προορισμών σε Κίνα, Ολλανδία και Γερμανία

 30. 17/05 11:55

  EasyJet: Αυξημένες απώλειες το α’ 6μηνο αλλά αύξηση των επιβατών

 31. 17/05 11:25

  Υπ. Περιβάλλοντος: Ανάδειξη των υδάτινων διαδρομών της Αθήνας

 32. 17/05 11:07

  Βραβεία Der Touristik Nordic/Apollo σε ξενοδοχεία της Ρόδου, Τήλου και Σύμης (Λίστα)

 33. 17/05 11:02

  Τ.Ο. Πελοποννήσου: Συνάντηση με τους υποψήφιους δημάρχους στην Τρίπολη

 34. 17/05 10:54

  Waterpark 4.000 τ.μ. στο Creta Maris Beach Resort

 35. 17/05 10:52

  ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκπτωση 30% στα εισιτήρια για τις εκλογές

 36. 17/05 10:44

  ΣΤΕΕΑΕ: Άδικη απόφαση για την ενοικίαση ΙΧΕ με οδηγό

 37. 17/05 10:37

  Η Ελλάδα στην έκθεση για τον τουρισμό της τρίτης ηλικίας στη Σουηδία

 38. 17/05 10:34

  Επιχορηγήσεις για νέα ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά

 39. 17/05 10:32

  Ο λιμένας Σκύρου στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Μαρινών

 40. 17/05 10:29

  Δωρεάν ασφαλής στάθμευση ποδηλάτων στην Τρίπολη

 41. 17/05 10:19

  Επέκταση και εκσυγχρονισμός του Μουσείου Μυκόνου

 42. 17/05 10:18

  Γιορτή Κερασιού στο Μεταξοχώρι Λάρισας

 43. 16/05 17:01

  Κανονικά τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι στις εκλογές

 44. 16/05 16:31

  FedHATTA: Δικαιώνεται το αίτημα να λειτουργήσουν κανονικά τα μουσεία και οι αρχ. χώροι στις εκλογές

 45. 16/05 15:11

  Ενημερωτική συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού για τον κερκυραϊκό τουρισμό

 46. 16/05 14:49

  Νέα τμήματα μετεκπαίδευσης στον τουριστικό τομέα

 47. 16/05 14:00

  TUI: Ποιοί παράγοντες παρατείνουν την αίσθηση των διακοπών

 48. 16/05 13:54

  Smart City: Πόσο έξυπνες πόλεις θέλουμε;

 49. 16/05 13:32

  Discover Greece: Καγιάκ στη λίμνη Κρεμαστών

 50. 16/05 13:25

  Διανυκτέρευση στο λεωφορείο των Spice Girls μέσω Airbnb

 51. 16/05 13:17

  Συνεχίζεται η αδύναμη ζήτηση για τους θερινούς προορισμούς των Γερμανών

 52. 16/05 13:06

  Άνοδο του ΑΕΠ κατά $195 δις μπορεί να φέρει στην Ελλάδα η Τεχνητή Νοημοσύνη

 53. 16/05 12:54

  Η Έκθεση Μετά τη Βαβέλ συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18/5) με ελεύθερη είσοδο

 54. 16/05 12:41

  Τουρισμός: Τι επιζητούν οι Αμερικανοί από τις διακοπές τους το 2019

 55. 16/05 12:19

  Τι πραγματικά θέλουν οι business ταξιδιώτες από ένα ξενοδοχείο

 56. 16/05 11:49

  5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους

 57. 16/05 11:35

  Thomas Cook: Διεύρυνση των ζημιών το α’ 6μηνο

 58. 16/05 11:10

  H DiscoverGreece παρουσιάζει στο διεθνές κοινό τη Σάμο

 59. 16/05 11:07

  Travel Service Polska: Νέα σύνδεση Βίλνιους - Κέρκυρα

 60. 16/05 11:05

  TUIfly Belgium: Νέα δρομολόγια προς Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

 61. 16/05 10:23

  Προβολή της Σάμου και της Λέρου στην Αυστρία

 62. 16/05 10:21

  Τουρισμός: +50% τα έσοδα της Αιγύπτου το 2018

 63. 16/05 10:19

  Ψηφιακός Οδηγός Περιήγησης για την παλιά πόλη της Κέρκυρας

 64. 16/05 10:17

  Η Κύθνος στο Δίκτυο Αειφόρων Νήσων

 65. 16/05 10:15

  Προσβάσιμος τουρισμός στη Μαγνησία

 66. 16/05 10:07

  Προώθηση του τσαγιού στην περιοχή της Δράμας

 67. 15/05 18:02

  Φεστιβάλ Επιδαύρου: μια μοναδική θεατρική εμπειρία

 68. 15/05 17:06

  Μείωση των επισκεπτών στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους τον Ιανουάριο

 69. 15/05 16:27

  Κέρκυρα: Σύμβαση για την αποκατάσταση των κτιρίων του Μον Ρεπό

 70. 15/05 16:12

  Φόρουμ για τον τουρισμό και τη γαλάζια ανάπτυξη στην Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου

 71. 15/05 15:02

  Μας ενδιαφέρει ο τουρισμός στις εκλογές της 26ης Μαΐου; Άγνωστο παραμένει το ωράριο λειτουργίας στα Μουσεία

 72. 15/05 14:53

  Πτήσεις προς Αθήνα από την Saudia

 73. 15/05 14:29

  ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες

 74. 15/05 14:24

  Thomas Cook: Μεγάλες προοπτικές για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ελλάδα

 75. 15/05 14:01

  TUI: -3% οι κρατήσεις για το καλοκαίρι

 76. 15/05 13:34

  Τουρισμός: Στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τους Αμερικανούς η Ελλάδα

 77. 15/05 13:26

  Ο ΕΟΤ στην έκθεση Ταξίδι της Κύπρου

 78. 15/05 13:08

  Το πλαστικό κυριαρχεί στα απορρίμματα στον Κορινθιακό Κόλπο

 79. 15/05 12:56

  Γαλάζια Σημαία σε 9 παραλίες του Δήμου Μαλεβιζίου

 80. 15/05 11:36

  Τουρισμός: Το όργιο των παράνομων ξεναγήσεων καλά κρατεί- Ούτε ένα πρόστιμο, καταγγέλλουν οι ξεναγοί

 81. 15/05 11:31

  Travel Service Polska: Νέα δρομολόγια για Ελλάδα το 2019

 82. 15/05 11:09

  Στ.Αρναουτάκης: Να παραμείνει στο Ηράκλειο η έδρα του ΕΝΙSA

 83. 15/05 10:52

  Πόλος έλξης επισκεπτών το The Skiathos Palace Cup

 84. 15/05 10:32

  “Women of Passion, Women of Greece” - αγγλόφωνη παράσταση στην Αμαξοστοιχία - Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ

 85. 15/05 10:24

  SmarTourism στην Κρήτη με πληροφορίες για τον καιρό

 86. 15/05 10:22

  Ανάδειξη του Ολύμπου

 87. 15/05 10:20

  Άδειες για δύο νέες πλωτές εξέδρες σε Αργολίδα και Μυτιλήνη

 88. 15/05 10:18

  Αύξηση κατά 20% των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ισπανία

 89. 15/05 10:16

  Η άνθιση της βιομηχανίας του αθλητικού τουρισμού

 90. 15/05 10:09

  Διεθνείς Σκοπευτικοί Αγώνες Πήλινου Στόχου στα Χανια

 91. 14/05 19:03

  Δύο κορυφαία βραβεία για το Creta Maris

 92. 14/05 19:00

  Δεύτερη παγκοσμίως η Ελλάδα σε Γαλάζιες Σημαίες- Πρωτιά της Χαλκιδικής- όλη η λίστα

 93. 14/05 18:09

  Γιορτή της θαλάσσιας χελώνας στη Γλυφάδα

 94. 14/05 16:33

  FedHATTA: Στόχος η ετήσια αύξηση κατά 30% των Αμερικανών τουριστών στην Ελλάδα

 95. 14/05 14:15

  ΕΟΤ: Εκδήλωση προβολής της Ελλάδας στην Ιταλία

 96. 14/05 13:41

  Ξενοδοχεία: Πώς το νέο τοπίο στα social media επηρεάζει τις πωλήσεις

 97. 14/05 13:31

  Γαμήλιος τουρισμός στη Χίο

 98. 14/05 13:27

  «Ουγγρική ραψωδία» για τη Ρόδο

 99. 14/05 13:23

  Φθηνότερες από τις 15 Μαΐου οι τηλεφωνικές κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης

 100. 14/05 13:18

  Μειωμένος ΦΠΑ στον καφέ και στα ροφήματα στο "ράφι"