Ένα κουτί γεμάτο ελληνικά προϊόντα στα σπίτια των Ευρωπαίων

Ένα κουτί γεμάτο ελληνικά προϊόντα στα σπίτια των Ευρωπαίων

Μια εταιρεία υπόσχεται να φέρει τις γεύσεις της Ελλάδας κάθε μήνα στο σπίτι των Ευρωπαίων με ένα κουτί γεμάτο ελληνικά προϊόντα. Μια πρωτότυπη επιχειρηματική κίνηση νέων ανθρώπων από την Αθήνα εξαπλώνεται στην Ευρώπη. Διαβάστε το ρεπορτάζ της Deutschen Welle...

Το θυμάρι με το έντονο άρωμα που χρησιμοποιούσε η μητέρα στο κοτόπουλο, η μαρμελάδα από τα ζουμερά ροδάκινα του κήπου και φυσικά το ελαιόλαδο που απογείωνε τη γεύση κάθε απλής σαλάτας. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές γεύσεις και μυρωδιές που πολλοί Έλληνες του εξωτερικού αναπολούν με νοσταλγία. Χάρη στο μεσογειακό κλίμα η Ελλάδα παράγει εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάποια από τα πιο γευστικά και ποιοτικά προϊόντα παγκοσμίως. Μόνο που λίγα από αυτά καταλήγουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ του εξωτερικού. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε κάθε καλοκαίρι στα αεροδρόμια: υπερφορτωμένοι Έλληνες, μόνιμοι κάτοικοι του εξωτερικού με αποσκευές γεμάτες τρόφιμα. 

Ιδιαίτερες γεύσεις

Αυτός ήταν μόνο ένας από τους πολλούς λόγους, για τους οποίους ο Γιάννης Βούλτσης σκέφτηκε να δημιουργήσει την εταιρεία Monthly Flavors. To κόνσεπτ απλό μεν, αλλά εξαιρετικά έξυπνο: κάθε μήνα ένα κουτί που περιλαμβάνει πέντε με έξι ελληνικά προϊόντα (κανονικού μεγέθους) φτάνει στον συνδρομητή στην τιμή των 39€. Τα προϊόντα έχουν επιλεχθεί με μεγάλη προσοχή και είναι τρόφιμα που δεν βρίσκει κανείς εύκολα. Πρόκειται για προϊόντα ιδιαίτερα, συχνά βιολογικά, κάποια ακόμη και βραβευμένα, από μικρές παραγωγικές μονάδες απ' όλη την Ελλάδα. Ο συνδρομητής δεν έχει την επιλογή να παραγγείλει κάτι συγκεκριμένο, αλλά αφήνεται στα χέρια των εργαζομένων της Monthly Flavors, οι οποίοι έχουν αναλάβει το έργο της γευσιγνωσίας. 

Έτσι κάθε μήνα το κουτί έρχεται ως έκπληξη στο σπίτι. Ο Γιάννης Βούλτσης, διευθυντής της εταιρείας, εξηγεί πώς η Monthly Flavors προσπαθεί να σπάσει μια συνήθεια των καταναλωτών: «Ο καταναλωτής συνήθως δεν ξέρει τι να πάρει, οπότε πηγαίνει και αγοράζει αυτό που αγόραζε πάντα. Με αποτέλεσμα σπάνια να δοκιμάσει κάτι καινούργιο». Αυτό ακριβώς λοιπόν έρχεται να αλλάξει η Monthly Flavors. 

Τι περιέχει το κουτί;

Προκειμένου να αποκτήσουμε άμεση επαφή με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας, ζητήσαμε και παραλάβαμε στη DW ένα κουτί το οποίο περιείχε: ένα μπουκάλι ελαιόλαδο από την Αρκαδία (500ml), ένα σακουλάκι κρητικά παξιμαδάκια (120gr), ένα φακελάκι μελισσόχορτο (20gr) από τη Θεσσαλονίκη, μια συσκευασία με ριζότο με αποξηραμένα μανιτάρια (300gr, 2-3 μερίδες) από τα Γιαννιτσά και ένα βαζάκι μαρμελάδα (240gr) με λεμόνια, μοσχολέμονα και μαύρη ζάχαρη από τη Λάρισα. Επιπλέον υπήρχε και ένα φυλλάδιο με πληροφορίες για τα συγκεκριμένα προϊόντα και δυο συνταγές με υλικά που περιείχε το κουτί.  

Όλα αυτά στην τιμή των 39€, που σίγουρα δεν είναι λίγα και πόσο μάλλον στο πλαίσιο μιας μηνιαίας συνδρομής. Μια γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο έδειξε ότι το συνολικό κόστος των προϊόντων ανέρχεται περίπου στα 32€ χωρίς τα μεταφορικά έξοδα. Ωστόσο θα έπρεπε κανείς να βρει κατ' αρχήν αυτά τα ομολογουμένως ιδιαίτερα τρόφιμα, να τα παραγγείλει ενδεχομένως ένα ένα από τις ίδιες τις εταιρείες, εάν και εφόσον διαθέτουν e-shop και να πληρώσει φυσικά ξεχωριστά και τα μεταφορικά τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο διαμονής. Παρά ταύτα τα 39€ της μηνιαίας συνδρομής για προϊόντα ντελικατέσεν μπορεί να θεωρηθούν από πολλούς πολυτέλεια.

Γι' αυτό και η Monthly Flavors επικεντρώνεται περισσότερο στην ευρωπαϊκή αγορά (τα πακέτα στέλνονται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες) και όχι μόνο στην ελληνική, όπου η αγοραστική δύναμη έχει μειωθεί λόγω της κρίσης. Σύμφωνα με την εταιρεία, ένα μεγάλο ποσοστό των ευρωπαίων πελατών είναι Έλληνες του εξωτερικού. 

Η ιδέα για το μηνιαίο πακέτο προέρχεται από τον χώρο των καλλυντικών. Σε Ευρώπη και ΗΠΑ υπάρχει αντίστοιχη επιχειρηματική δραστηριότητα εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε μήνα αποστέλλεται ένα πακέτο με διάφορα καλλυντικά στους συνδρομητές. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας γνώριζαν αυτά τα πακέτα και συνδύασαν την ιδέα με την αγάπη τους για το φαγητό. Σύμφωνα με τους ίδιους, η ανταπόκριση των πελατών τούς δικαίωσε. Δυο χρόνια υφίσταται η εταιρεία και όπως λέει ο Γ. Βούλτσης: «Δεν περίμενα να πάρει τόση έκταση, πάμε πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα». 

«Εν μέσω κρίσης γίνονται τα πιο σωστά βήματα»

Πώς όμως ξεκινάς ως νέος άνθρωπος μια καινούργια επιχείρηση εν μέσω κρίσης; «Μα εν μέσω κρίσης κάνει ο κόσμος τα πιο σωστά βήματα. Εν μέσω κρίσης θα δεις ανθρώπους να έχουν περισσότερη θέληση να βγάλουν χρήματα», λέει χαρακτηριστικά ο διευθυντής της εταιρείας. Την ίδια θέληση και το ίδιο μεράκι δείχνουν και οι παραγωγοί με τους οποίος συνεργάζεται η εταιρεία. Το δίκτυο της Monthly Flavors περιλαμβάνει περισσότερους από 100 παραγωγούς, πολλοί από αυτούς είναι νέοι παραγωγοί που καταβάλλουν πολύ μεγάλες προσπάθειες για να δημιουργήσουν ένα ποιοτικό προϊόν, δίνοντας έμφαση και στον τρόπο συσκευασίας. Ο νεαρός επιχειρηματίας μιλά σχεδόν καθημερινά μαζί τους, διατηρώντας σχεδόν φιλικές σχέσεις: «Ξέρω τους παραγωγούς μας, συζητάμε, μου λένε τα προβλήματά τους. Όταν είχε πιάσει παγωνιά στη Β. Ελλάδα τον χειμώνα, με έπαιρναν τηλέφωνο αγχωμένοι και μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να μου στείλουν τα προϊόντα. Και τους έλεγα να μην αγχώνονται και ότι θα τα βολέψουμε».

Η καλή συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη είναι βασικές προϋποθέσεις για τον Γ. Βούλτση, ο οποίος προσφέρει με την εταιρεία του μια υπηρεσία μοναδική στον ελληνικό χώρο. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της εταιρείας και σχεδιάζουν διάφορες παραλλαγές των κουτιών καθώς και άλλες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καταναλωτή για το μέλλον. Η νέα δουλειά έχει όμως και ένα «μειονέκτημα» για τον νεαρό διευθυντή. Δύσκολα αντιστέκεται στις νόστιμες προκλήσεις που τον περιβάλλουν πλέον καθημερινά, με αποτέλεσμα να έχει πάρει πολλά κιλά. Γι' αυτό οι συνεργάτες του φρόντισαν και για μια… άλλη συνδρομή για τον προϊστάμενό τους: στο γυμναστήριο της γειτονιάς.

Πηγή: Deutsche Welle

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  2. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  3. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  4. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  5. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  6. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  7. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  8. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  9. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  10. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  11. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  12. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  13. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  14. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  15. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  16. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  17. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  18. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  19. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  20. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  21. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  22. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  23. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  24. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  25. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  26. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  27. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  28. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  29. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  30. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  31. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  32. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  33. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  34. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  35. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  36. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  37. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  38. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  39. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  40. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  41. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  42. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  43. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  44. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  45. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  46. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  47. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  48. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  49. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  50. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  51. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  52. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  53. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  54. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  55. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  56. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  57. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  58. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  59. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  60. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  61. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  62. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  63. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  64. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  65. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  66. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  67. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  68. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  69. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  70. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  71. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  72. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  73. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  74. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  75. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  76. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  77. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  78. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  79. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  80. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  81. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  82. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  83. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  84. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  85. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  86. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  87. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  88. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  89. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  90. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  91. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  92. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  93. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  94. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  95. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  96. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  97. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  98. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  99. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  100. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας