Προβολή του ελληνικού κρασιού στην Αυστραλία

Προβολή του ελληνικού κρασιού στην Αυστραλία

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προβολής του ελληνικού κρασιού στην Αυστραλία που πραγματοποιήθηκαν στο Σίδνεϊ, την Μελβούρνη και την Αδελαΐδα για τρίτη κατά σειρά χρονιά, έλαβε χώρα και το Συνέδριο Προώθησης και Διαχείρισης Οινοτουρισμού (Wine (Tourism) Marketing & Management) στην Αδελαΐδα. 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην πολιτεία στις 21 και 22 Ιουνίου υπό μορφή φόρουμ, περιείχε παρουσιάσεις ελληνικών κρασιών σε γευσιγνώστες, δημοσιογράφους που ειδικεύονται στη δοκιμή και αξιολόγηση διεθνών οινοπροϊόντων καθώς και οινοπαραγωγούς αλλά και αγοραστές της αυστραλιανής βιομηχανίας οίνου. 

«Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα των συναντήσεων γιατί δόθηκε η δυνατότητα σε σημαντικούς Έλληνες οινοπαραγωγούς να έρθουν σε επαφή με έμπειρους και πετυχημένους στο είδος τους παράγοντες του χώρου της αυστραλιανής οινοποιΐας, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις» δήλωσε στο Νέο Κόσμο η διοργανώτρια Ελληνίδα καθηγήτρια Τουριστικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Νότιας Αυστραλίας, Μαριάννα Σιγάλα. 

«Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία να κατανοήσουμε είναι ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζεται συνειρμικά στην συνείδηση του καταναλωτή ως χώρα παραγωγής κρασιού αφού μέχρι πριν λίγα χρόνια το μόνο ελληνικό οινοπροϊόν που αναγνώριζαν οι τουρίστες ήταν η ρετσίνα. 

«Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητο, εφόσον πλέον η Ελλάδα παράγει και εξάγει τα οινοπροϊόντα της στο εξωτερικό, να δημιουργήσουμε σιγά-σιγά τις συνθήκες εκείνες που θα βάλουν την χώρα στον οινοπαραγωγικό διεθνή χάρτη και επομένως στην συνείδηση των καταναλωτών» λέει η καθηγήτρια, η οποία φιλοξένησε στις αίθουσες του πανεπιστημίου Αδελαΐδας περίπου 20 Έλληνες επιχειρηματίες και οινοπαραγωγούς και ήταν υπεύθυνη για την διεξαγωγή των συναντήσεων καθώς και την οργάνωση επίσκεψης των φιλοξενούμενών της σε πέντε από τα πιο δημοφιλή και πετυχημένα οινοποιεία της Πολιτείας, όπου έλαβε χώρα σειρά εκδηλώσεων γευστικής δοκιμής για το κοινό. 

«Ως γνωστόν, τα οινοποιεία της Νότιας Αυστραλίας είναι διεθνούς φήμης και αποτελούν σήμα κατατεθέν για τον αυστραλιανό οινοτουρισμό, συνεπώς είναι ευχής έργον και απαραίτητο για τους Έλληνες οινοπαραγωγούς να συστήσουν και να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα στα μεγάλα αυτά οινοποιεία με την ελπίδα να δημιουργηθούν στο μέλλον αντίστοιχες συνεργασίες που θα ευνοήσουν ιδιαιτέρως την ελληνική οινοβιομηχανία. 

Σύμφωνα με την καθηγήτρια, η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό πρέπει να αλλάξει ώστε να γίνει πιο εύκολη η είσοδος του ελληνικού κρασιού στην παγκόσμια αγορά και ο πιο εύστοχος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο είναι να αναπτυχθούν δυνατές σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Αυστραλών παραγωγών και ειδικών σε θέματα οίνου και μάρκετινγκ. 

«Η φήμη ενός ποιοτικά ανώτερου οινοπροϊόντος θα βοηθήσει τον τουρισμό της Ελλάδας και θα ενισχύσει την σύνδεση ενός τοπικού προϊόντος (κρασί) με ένα αγροτικό προϊόν (τόπος παραγωγής), που συνδυαστικά θα εκτοξεύσουν την τουριστική βιομηχανία» εξηγεί η καθηγήτρια. 

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου εξετάστηκαν θέματα που αφορούν και στον τρόπο προώθησης των οινοπροϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ηλεκτρονικά περιοδικά καθώς και μεταξύ κοινωνικών ομάδων που δημιουργούν ειδικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook και αρέσκονται στο να δοκιμάζουν και να αξιολογούν κρασιά από όλο τον κόσμο και να εκθέτουν διαδικτυακά τις δικές τους εμπειρίες και γνώμες. 

«Ο οινοτουρισμός είναι μια τεράστια βιομηχανία και πολύ προσοδοφόρα και δημοφιλής, ακόμα και ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν καταναλώνουν κρασί και αυτό πρέπει να κατανοήσουμε, αν θέλουμε να είμαστε παρόντες και ανταγωνιστικοί. 

«Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι για να επιλέξει ένας καταναλωτής το ελληνικό κρασί, πρέπει να έχει συνδέσει συνειρμικά, ασυνείδητα και, προπαντός, αβίαστα, τη χώρα προέλευσής του με το προϊόν που παράγεται εκεί, όπως για παράδειγμα όταν ένας καταναλωτής αγοράζει μια γαλλική κρέμα προσώπου βασίζοντας την επιλογή του στην χώρα παραγωγής, η οποία αυτόματα αποτελεί εγγύηση για την ποιότητά του προϊόντος, ακόμα κaι αν στην πραγματικότητα αυτό μπορεί να μην ισχύει και το προϊόν να μην ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις απαιτήσεις του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού». 

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με δείπνο στο εστιατόριο του Γιώργου Κασιμάτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εισάγει και συμπεριλαμβάνει στο μενού του πολλές ποικιλίες ελληνικών οινοπροϊόντων. 

«Το μενού που επιμελήθηκε ο κ. Κασιμάτης για να συνοδεύσει τα ελληνικά κρασιά, ήταν πραγματικά το ιδανικό "πάντρεμα" γεύσεων και τολμώ να πω, έχοντας ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και έχοντας βρεθεί σε πολλές ανάλογες βραδιές γευσιγνωσίας, ότι γευστικά η διοργάνωση ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω βιώσει έως σήμερα» είπε χαρακτηριστικά η κ. Σιγάλα. Σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές, οι εξαγωγές ελληνικών κρασιών στην Αυστραλία, από το 2015 που ξεκίνησε το πρόγραμμα προβολής του ελληνικού κρασιού στην αυστραλιανή αγορά έως σήμερα, έχουν αυξηθεί σε αξία κατά 27%.

«Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η πληθώρα ηλεκτρονικών σελίδων, περιοδικών και τουριστικών βιβλίων που ασχολούνται με το κρασί ως προϊόν και εκθέτουν κριτικές και απόψεις στις οποίες μπορούν να ανατρέξουν και να βασιστούν οι λάτρεις του κρασιού χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να εφησυχάζουμε. 

«Πρέπει να φτιάξουμε την εικόνα, το "branding" της Ελλάδας όσον αφορά το κρασί και να "περάσει" στρατηγικά η εικόνα αυτή στη συνείδηση του καταναλωτή. Καλός ο ελληνικός ήλιος, τα ελληνικά νησιά και το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, αλλά ήρθε η ώρα να στρέψουμε το βλέμμα μας σε νέους ορίζοντες και να εκτοξεύσουμε τον ελληνικό τουρισμό με νέες πρακτικές και προϊόντα» καταλήγει η κ. Σιγάλα. 

Σημ.: Οι εκδηλώσεις οινοφιλίας που πραγματοποιήθηκαν στις διάφορες Πολιτείες της Αυστραλίας είχαν την στήριξη της ελληνικής Πολιτείας, ενώ κάποιες από αυτές συνδιοργανώθηκαν από την πρεσβεία της Ελλάδας στην Καμπέρα και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σίδνεϊ.

Πηγή: neoskosmos.com

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  2. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  3. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  4. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  5. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  6. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  7. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  8. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  9. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  10. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  11. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  12. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  13. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  14. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  15. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  16. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  17. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  18. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  19. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  20. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  21. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  22. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  23. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  24. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  25. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  26. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  27. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  28. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  29. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  30. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  31. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  32. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  33. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  34. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  35. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  36. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  37. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  38. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  39. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  40. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  41. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  42. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  43. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  44. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  45. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  46. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  47. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  48. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  49. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  50. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  51. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  52. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  53. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  54. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  55. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  56. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  57. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  58. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  59. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  60. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  61. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  62. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  63. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  64. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  65. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  66. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  67. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  68. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  69. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  70. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  71. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  72. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  73. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  74. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  75. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  76. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  77. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  78. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  79. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  80. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  81. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  82. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  83. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  84. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  85. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  86. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  87. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  88. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  89. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  90. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  91. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  92. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  93. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  94. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  95. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  96. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  97. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  98. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  99. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  100. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης