Φεστιβάλ ισπανικής γαστρονομίας στην Αθήνα

Φεστιβάλ ισπανικής γαστρονομίας στην Αθήνα

Το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα, οργάνωσε στη διάρκεια του Οκτωβρίου μια σειρά από εκδηλώσεις με σκοπό την προώθηση της ισπανικής γαστρονομίας στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό φιλοδοξεί να κάνει γνωστά στην Ελλάδα τα προϊόντα της ισπανικής γαστρονομίας και κυρίως εκείνα, τα οποία θεωρούνται ως τα πλέον παραδοσιακά.

Το γεγονός ότι πολλά από τα προϊόντα/πρώτες ύλες είναι κοινά και στις δύο χώρες λειτουργεί θετικά, βοηθώντας τους έλληνες καταναλωτές να νοιώθουν οικειότητα με την ισπανική γαστρονομική προσφορά. Παράλληλα, ανοίγει το δρόμο για την διείσδυση στην αγορά των ισπανικών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, όπως είναι το Jamón Serrano, τα αλλαντικά, τα τυριά, οι κονσέρβες και τα κρασιά.

Η δραστηριότητα αυτή, αποτελεί συνέχεια των εκδηλώσεων προωθητικού χαρακτήρα για τα ισπανικά αγροτικά προϊόντα και τρόφιμα, οι οποίες οργανώθηκαν τα τελευταία χρόνια από το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα. Μερικές από αυτές ήταν η συμμετοχή του Γραφείου με δικό του περίπτερο στις εκθέσεις “Meat Days” (Νοέμβριος 2013), “Εxpo Meat” (Μάιος 2014) και “Food Expo” (Μάρτιος 2015), η οργάνωση Τεχνικών Ημερίδων και σεμιναρίων σχετικά με οπωροκηπευτικά προϊόντα και κρέας, όπως επίσης και γευσιγνωσίες κρασιών, μίνι εκθέσεις με σκοπό την εύρεση διανομέων, εμπορικές αποστολές κλπ.

“Το Φεστιβάλ Ισπανικής Γαστρονομίας στην Αθήνα”, ξεκίνησε το απόγευμα της 5ης Οκτωβρίου σαν συνέχεια του “Σεμιναρίου για ¨Tapas” στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Στη διάρκεια αυτής της ημερίδας, οι 48 παρόντες προσκεκλημένοι (chefs, bloggers γαστρονομίας, εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι, καθηγητές σχολών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, διανομείς αγροτικών προϊόντων και τροφίμων κλπ), απόλαυσαν ένα εργαστήριο δημιουργίας με 12 από τις πλέον αντιπροσωπευτικές tapas της ισπανικής γαστρονομίας από τα χέρια του ισπανού chef Raúl del Moral και του συνεργάτη του. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, το Ίδρυμα “Fundación del Jamón Serrano”, παρέθεσε μια μικρή παρουσίαση του κορυφαίου προϊόντος της ισπανικής κουζίνας, το Jamón Serrano, όπως επίσης και μια μέθοδο κοπής του, από τα χέρια του ειδικού κοπής. Μετά την κοπή του, το προϊόν προσφέρθηκε για δοκιμή στους καλεσμένους.

Το ίδιο βράδυ, μετά το σεμινάριο των tapas, άρχισε το “ Το Φεστιβάλ Ισπανικής Γαστρονομίας στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα”. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο με την παράθεση δείπνου, στο οποίο συμμετείχαν 95 άτομα και το οποίο λειτούργησε σαν εναρκτήριο λάκτισμα για το “ Μήνα της Ισπανικής Γαστρονομίας”. Για έναν ολόκληρο μήνα το εστιατόριο Bistrot Vienna του ξενοδοχείου, θα περιλαμβάνει στον κατάλογο του τυπικά ισπανικά πιάτα.

Το “ Ισπανικό Δείπνο-Γκαλά” της 5ης Οκτωβρίου προσέφερε στους καλεσμένους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα μενού βασισμένο στις tapas, που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια του σεμιναρίου, που πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν. Σε πρώτη φάση, οι καλεσμένοι έγιναν δεκτοί στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου, δίπλα στο εστιατόριο.

Στο χώρο αυτό έλαβε χώρα μια μικρή παρουσίαση της εκδήλωσης και των αγαθών της ισπανικής γαστρονομίας ενώ προσφέρθηκε στους καλεσμένους σαμπάνια και Jamón Ibérico. Στη συνέχεια, έγινε προβολή ενός βίντεο του “Food from Spain”, μέσω του οποίου έγιναν γνωστά τα χαρακτηριστικά της ισπανικής γαστρονομίας. Μετά την υποδοχή των καλεσμένων από τους οικοδεσπότες της εκδήλωσης, τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα και τον Οικονομικό και Εμπορικό Σύμβουλο, άρχισε το δείπνο. Κάθε ένα από τα πέντε πιάτα που προσφέρθηκαν συνοδευόταν και από ένα ισπανικό κρασί. Η σύνθεση του μενού ήταν η εξής:

1. Salmorejo corbobés, mojama y pan de higo

(Είδος γαθπάτσο από την Ανταλουθία, είδος παστού αποξηραμένου τόνου και ψωμί σύκου)

2. Crema de pepitoria, láminas de pollo braseado, trufa de Soria y azafrán

(Μαγειρευμένο πιάτο από κρέας ή κοτόπουλο, λεπτές φέτες από κοτόπουλο στα κάρβουνα με τρούφα από την περιοχή της Σόρια και σαφράν)

3. Lomo de bacalao relleno cocinado en un jugo de fabes, lacón y grelos

(Γεμιστό φιλέτο βακαλάου μαγειρευμένο σε ζωμό φασολιών και χοιρινό με κορυφές από γογγύλια)

4. Solomillo de cerdo relleno adobado con mojo picón y su jugo de ibéricos

(γεμιστό χοιρινό φιλέτο μαγειρευμένο στο ζωμό του με mojo picón)

5. Arroz de leche asturiano (Ρυζόγαλο από την περιοχή των Αστούριας)

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ο ιδιαίτερος ρόλος του chef Raúl del Moral και του συνεργάτη του, οι οποίοι στη διάρκεια της εβδομάδας από 5-11 Οκτωβρίου εκπαίδευσαν τους chefs του ξενοδοχείου στην ισπανική γαστρονομία, σε συνεργασία μαζί τους και επιβλέποντας τη δημιουργία των πιάτων. Μετά από αυτήν την εβδομάδα και μέχρι το τέλος του μήνα, το ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, θα συνεχίσει να προσφέρει τα ίδια πιάτα, δικής του δημιουργίας.

Η τρίτη δραστηριότητα του Φεστιβάλ Ισπανικής γαστρονομίας στην Αθήνα, ήταν η “ Εβδομάδα των Ισπανικών Τapas”, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καθημερινή βάση σε διάφορα εστιατόρια της πόλης.

Σκοπός, της εκδήλωσης αυτής, ήταν να γίνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά στοιχεία της ισπανικής γαστρονομικής κουλτούρας: οι tapas. Για το λόγο αυτό, τα εστιατόρια πραγματοποίησαν μια προσφορά “2 tapas + κρασί” στην τιμή των 8 ευρώ.

Τα εστιατόρια στα οποία προσφέρθηκαν ισπανικές tapas ήταν: Athenaeum Intercontinental (Τρίτη 13/10), Chefi (Τετάρτη 14/10), Para Siempre (Πέμπτη 15/10) και Taverna Catalana (Παρασκευή 16/10).

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/05 16:57

    Αύξηση κατά 40% των τουριστικών ροών από τη Σερβία αυτό το καλοκαίρι

  2. 19/05 16:55

    FTI: Αύξηση του χαρτοφυλακίου στην Ελλάδα κατά 20%, διεύρυνση της σεζόν και “rent a car” στο πακέτο all in

  3. 19/05 16:24

    ΙΝΣΕΤΕ | Πολιτισμός, γαστρονομία και φιλοξενία διατηρούν ψηλά τη φήμη της Ελλάδας και της Αθήνας

  4. 19/05 16:20

    Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ σημαντικές διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μαΐου

  5. 19/05 16:18

    Η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

  6. 19/05 16:14

    21 εναλλακτικές προτάσεις δραστηριοτήτων στην Πάρο

  7. 19/05 14:37

    Στην Ελλάδα το βραβείο Natura 2000 για την προστασία χερσαίων εκτάσεων

  8. 19/05 13:50

    Προγραμματικές Συμβάσεις για την αποκατάσταση Εθνικού Θεάτρου Ρόδου και Νεοκλασικού Σχολείου της Μεσαιωνικής Πόλης

  9. 19/05 13:46

    Επιχορήγηση επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, εκδηλώσεων, γυμναστηρίων και σχολών χορού: Δεύτερη ευκαιρία για όσους απορρίφθηκαν

  10. 19/05 13:27

    Γιώργος Νταλάρας | Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω | Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

  11. 19/05 13:15

    Νέα συνεργασία της SKY express με τη Delta Air Lines - Διασύνδεση των Αμερικανών με 34 ελληνικούς προορισμούς

  12. 19/05 13:10

    Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu | Ένας μάστερ της τζαζ στη σκιά της Ακρόπολης

  13. 19/05 12:50

    Dertour: Νέα προσθήκη Ελληνικού ξενοδοχείου στον κατάλογο αειφόρων διακοπών

  14. 19/05 12:35

    WTTC | Ο τουριστικός κλάδος στη Γερμανία θα ξεπεράσει τα επίπεδα του 2019 το 2023

  15. 19/05 12:33

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αρχιεπισκοπής για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού

  16. 19/05 12:30

    900.000 τουρίστες φέτος στην Ελλάδα από τη Σερβία

  17. 19/05 12:12

    DiscoverEU: 35.000 νέοι αποκτούν ταξιδιωτικό πάσο

  18. 19/05 12:12

    Golf Globe: Η Τουρκία επιστρέφει ως ο απόλυτος προορισμός γκολφ

  19. 19/05 12:04

    Γιάννης Χουβαρδάς | Η άλλη πλευρά της Καταιγίδας

  20. 19/05 11:55

    Ισπανία: Ο θρησκευτικός τουρισμός παράγοντας ανάπτυξης

  21. 19/05 11:50

    Έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας στη Μύκονο: Παραβάσεις σε ξενοδοχείο και εστιατόρια

  22. 19/05 11:28

    Έκρηξη στην παγκόσμια αγορά κρουαζιέρας την ερχόμενη τετραετία

  23. 19/05 11:17

    Fritz Joussen, CEO της TUI | Δυσεύρετες και ακριβές οι διακοπές αυτό το καλοκαίρι

  24. 19/05 10:54

    Κ. Χατζηδάκης: Αυξάνεται ο προϋπολογισμός του κοινωνικού τουρισμού – Αυστηροί έλεγχοι από το ΣΕΠΕ

  25. 19/05 10:35

    ΕΟΤ: Webinars προβολής της Ελλάδας ως βιώσιμου τουριστικού προορισμού σε ευρωπαϊκές αγορές

  26. 19/05 09:27

    Πληρωμές μέρους επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Χερσόνησο και Ρέθυμνο

  27. 19/05 09:25

    Γιατί έρχονται τα ολογράμματα στις επαγγελματικές συναντήσεις

  28. 19/05 09:24

    Οι λάτρεις των σπηλαίων γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Σπηλαίων και Υπόγειου Κόσμου

  29. 19/05 09:21

    Τι τρομάζει περισσότερο τους Αμερικανούς ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι

  30. 19/05 09:20

    PADI: Διαγωνισμός Υποβρύχιας Φωτογραφίας

  31. 18/05 20:14

    Κικίλιας | Αυξάνουμε την επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού για κάθε δικαιούχο

  32. 18/05 17:07

    Μη υποχρεωτική η μάσκα στα αεροπλάνα, εσωτερικούς χώρους και υπεραστικές συγκοινωνίες

  33. 18/05 16:05

    Οι επαγγελματίες να διαφυλάξουμε το προϊόν μας από κακές πρακτικές

  34. 18/05 15:58

    Χρονιά μάχης για τον τουρισμό, αλλά με συλλογική προσπάθεια θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα

  35. 18/05 15:42

    Η ανάκαμψη των αφίξεων δεν αντανακλάται με αυτόματο τρόπο στην ανάκαμψη των ταμείων

  36. 18/05 15:17

    1250 επιπλέον αστυνομικοί στα αεροδρόμια και τα νησιά για την τουριστική περίοδο

  37. 18/05 15:05

    Στο Υπ. Πολιτισμού το κτήριο του ΣΙΛΟ από την ΟΛΠ για την ανέγερση του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων

  38. 18/05 14:32

    Γενικό Δικαστήριο της Ε.Ε.: Η γερμανική ενίσχυση για τη διάσωση της Condor είναι συμβατή με το δίκαιο της Ένωσης

  39. 18/05 14:10

    Η Ρόδος μέσα από τον φακό της ιστορίας, στην πόλη Venaria Reale του Τορίνο της Ιταλίας

  40. 18/05 13:55

    ΕΤΑΔ: "Λειτουργούμε ως καταλύτες στην αξιοποίηση των ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου"

  41. 18/05 13:43

    Η Ελαφόνησος παρουσιάζει τη γαστρονομία της

  42. 18/05 13:42

    TUI Αυστρίας: Διευρυμένες συνδέσεις από το Ίνσμπρουκ με Κρήτη, Ρόδο και Κω

  43. 18/05 13:32

    Condor: Πτήσεις non-stop από τη Βιέννη προς Ηράκλειο, Ρόδο και Κω

  44. 18/05 13:26

    ΠΟΤ: Νέο πρόγραμμα ψηφιακών δεξιοτήτων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τουρισμό

  45. 18/05 13:15

    Η Smartlynx Airlines γίνεται απαραίτητος συνεργάτης των μεγάλων t.o’s της Γερμανίας

  46. 18/05 12:54

    Τα προγράμματα αγροτικής εστίας 2022 από ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ

  47. 18/05 12:47

    Kοινωνικός Τουρισμός: Κίνητρα για διακοπές στη Σάμο και τη Βόρεια Εύβοια

  48. 18/05 12:32

    ETC: Απελευθέρωση των ταξιδιών προς και εντός Ευρώπης – Πώς πρέπει να λειτουργεί το πιστοποιητικό COVID

  49. 18/05 12:20

    Tourism Awards 2022 για το ξενοδοχείο Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa, Μέλος του γκρουπ των εταιρειών LAMWAY- HOTELISING

  50. 18/05 12:06

    Νέα μεγάλη τοιχογραφία για το Λιμάνι της Αίγινας από το Λεωνίδα Γιαννακόπουλο και το We Love Aegina

  51. 18/05 12:02

    Πτήσεις Αργεντινή - Ευρώπη με 1 ευρώ;

  52. 18/05 11:47

    TUI: Προς νέα «ένεση ρευστότητας» για να επιταχυνθεί η αποπληρωμή των κρατικών ενισχύσεων COVID

  53. 18/05 11:46

    Τα Ιόνια Νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων της Γερμανικής αγοράς στο FVW | Travel Talk workshop

  54. 18/05 11:39

    ΓΕΠΟΕΤ | 6 ζωτικής σημασίας μέτρα στήριξης των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων το 2022

  55. 18/05 11:30

    Air Europa: Νέα σύνδεση Μαδρίτη – Αθήνα το καλοκαίρι του 2022

  56. 18/05 11:14

    Τι προσφέρει η Travelodge για να βρει προσωπικό σε 700 μόνιμες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία της

  57. 18/05 10:55

    Το Ισραήλ καταργεί όλους τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς από το ερχόμενο Σάββατο

  58. 18/05 10:00

    Έγκριση επιχορήγησης επενδυτικού σχεδίου για την επέκταση του Porto Sani

  59. 18/05 10:00

    Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχεία σε Λαμία και Λιβαδειά

  60. 18/05 10:00

    Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ιωάννινα και Τζουμέρκα

  61. 18/05 00:38

    Ξεκινούν οι διαδικασίες για την Υποθαλάσσια ζεύξη Λευκάδας

  62. 18/05 00:36

    Γαλλία: Αναιμική ανάπτυξη και ενισχυμένος πληθωρισμός

  63. 17/05 23:32

    Τουρισμός | Η Αθήνα ζει φέτος εποχή Ολυμπιακών Αγώνων - Β.Κικίλιας: Ζητούνται πτήσεις σε ελληνικά αεροδρόμια και τα χαράματα!

  64. 17/05 17:46

    Η Ρόδος εντυπωσίασε τους Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες στο ταξίδι γνωριμίας του FTI

  65. 17/05 17:28

    Emirates | Επισκέψεις σε 30 πόλεις, αναζητώντας πλήρωμα καμπίνας - Στις 2 και 3 Ιουνίου οι συνεντεύξεις στην Αθήνα

  66. 17/05 16:10

    Isla Brown Corinthia: Το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του στους Αγίους Θεοδώρους

  67. 17/05 15:56

    ΠΟΕΕΤ: Νέα κλαδική ΣΣΕ για τους εργαζόμενους στα ενοικιαζόμενα δωμάτια - Ποιες είναι οι αυξήσεις

  68. 17/05 15:41

    “Πέφτουν οι μάσκες” στις κρουαζιέρες της TUI Cruises

  69. 17/05 15:11

    Αμερικανικός τουρισμός: 6 στους 10 θα υλοποιήσουν τα σχέδια διακοπών στην Ευρώπη – Ο πόλεμος επηρεάζει την επιλογή προορισμού

  70. 17/05 13:33

    Η Ρόδος εντυπωσίασε τους 20 Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες του FTI που επισκέφθηκαν το νησί

  71. 17/05 13:15

    Ryanair: Ισχυρή διψήφια αύξηση στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων το καλοκαίρι

  72. 17/05 12:56

    ΕΟΤ: Δυναμική προβολή της ελληνικής γαστρονομίας σε Ρώμη και Μιλάνο

  73. 17/05 12:54

    Η TUI ακύρωσε τις διακοπές στη Σρι Λάνκα

  74. 17/05 12:43

    O Γιάννης Βαρβιτσιώτης δώρισε 63 όπλα-κειμήλια στο Πολεμικό Μουσείο

  75. 17/05 12:11

    Ο DER Touristik θέλει να κάνει την Τουρκία τον δεύτερο πιο περιζήτητο προορισμό του μετά την Ελλάδα

  76. 17/05 11:46

    O FTI αυξάνει την προσφορά διακοπών στα μικρά Ελληνικά νησιά γιατί «η Κρήτη θα γεμίσει»!

  77. 17/05 11:38

    ΕΟΤ: Fam Trip για ανάδειξη των Κυθήρων ως ιδανικού γαστρονομικού προορισμού

  78. 17/05 11:27

    Τροπολογία | Έως 31 Δεκεμβρίου του 2025 το «Τουρισμός για όλους» - Ρυθμίσεις για το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας ξενοδοχείων

  79. 17/05 11:04

    SKY express- Royal Jordanian: Σύνδεση της Μ. Ανατολής με 34 ελληνικούς προορισμούς μέσω Αθήνας

  80. 17/05 10:44

    Miray Cruises: Σύντομης διάρκειας κρουαζιέρες σε Τουρκία και Ελλάδα το 2022

  81. 17/05 10:03

    Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες εξακολουθούν να απαιτούν μάσκες σε αεροδρόμια και πτήσεις

  82. 17/05 10:00

    Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία σε Ναύπλιο και Οίτυλο

  83. 17/05 09:48

    Ισπανία | Παραμένει μέχρι τις 15 Ιουνίου η απαγόρευση εισόδου στους ανεμβολίαστους ενήλικες

  84. 17/05 09:04

    Βρετανία: Ακριβές πτήσεις, ταλαιπωρία στα αεροδρόμια

  85. 17/05 08:46

    Airbnb: ‘Ιδρυση Συμβουλευτικού Συνασπισμού Εμπιστοσύνης & Ασφάλειας

  86. 17/05 08:44

    Έρευνα GlobalData: Έμφαση στην τοπική γαστρονομία από τους DMOs παγκοσμίως

  87. 17/05 08:42

    U.S. Travel Association: Νέα έρευνα για τις επιπτώσεις των τεστ κορωνοϊού στην ταξιδιωτική ανάκαμψη των ΗΠΑ

  88. 17/05 08:40

    Marriott International: Travel Media Network με την υποστήριξη της Yaho

  89. 17/05 08:34

    Συνάντηση Β. Κικίλια με επτά πρέσβεις για την εξωστρέφεια του ελληνικού τουρισμού

  90. 17/05 03:36

    Νιώθουμε περήφανοι για την πρωτιά της Χαλκιδικής στις Γαλάζιες Σημαίες

  91. 16/05 23:30

    Γαλάζιες σημαίες 2022 | Δεύτερη παγκοσμίως και φέτος η Ελλάδα- πρώτη ξανά η Χαλκιδική

  92. 16/05 17:01

    Τέλος από σήμερα οι μάσκες στις Ευρωπαϊκές πτήσεις αλλά με εξαιρέσεις

  93. 16/05 16:52

    Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Simone Biles "νονά" του Celebrity Beyond

  94. 16/05 16:15

    Τουρκικός τουρισμός: Διπλάσια ανάπτυξη από το ρυθμό της Οικονομίας την ερχόμενη 10ετία- Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον "ήλιο"

  95. 16/05 15:35

    Κομισιόν | Ο τουρισμός θα ανακάμψει πλήρως και θα στηρίξει την ελληνική οικονομία - Οι εαρινές οικονομικές προβλέψεις

  96. 16/05 15:21

    50ό FVW Workshop Κέρκυρα | Η Ελλάδα στο επίκεντρο της γερμανικής τουριστικής αγοράς

  97. 16/05 14:56

    Ο. Αναστασοπούλου: Η συνεισφορά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη μεγιστοποίηση των ωφελειών από την τουριστική δραστηριότητα

  98. 16/05 14:32

    Αεροδρόμια: Μόλις κατά 4,1% μειωμένη η επιβατική κίνηση τον Απρίλιο έναντι του 2019

  99. 16/05 14:20

    Πρώην διευθυντικό στέλεχος των TUI και Thomas Cook ο νέος CFO της Condor

  100. 16/05 13:41

    Μύκονος | "Σοκ και δέος" για 2 Βρετανίδες τουρίστριες: Εστιατόριο χρέωσε 600 ευρώ για 2 ποτά και σνακ