Ποιες χώρες της ΕΕ αναθεωρούν τους κανόνες εισόδου λόγω επιδείνωσης του κορωνοϊού

Ποιες χώρες της ΕΕ αναθεωρούν τους κανόνες εισόδου λόγω επιδείνωσης του κορωνοϊούΠηγή φωτό: Pixabay

Καθώς η κατάσταση του κορωνοϊού έχει αρχίσει να επιδεινώνεται στην ευρωπαϊκή ήπειρο, αρκετές χώρες της ΕΕ/της ζώνης Σένγκεν αποφάσισαν να αναθεωρήσουν τους κανόνες εισόδου τους, ειδικά για μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες, για ταξιδιώτες που δεν έχουν νοσήσει, καθώς και για υπηκόους τρίτων χωρών.

Η Ισπανία εξακολουθεί να τηρεί αυστηρούς κανόνες

Η Ισπανία τηρεί επί του παρόντος αυστηρούς περιορισμούς εισόδου στις περισσότερες χώρες της ΕΕ/Χώρου Σένγκεν που περιλαμβάνονται στη λίστα υψηλού κινδύνου της. Οι ισπανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι όλοι όσοι σχεδιάζουν να φτάσουν στη χώρα πρέπει να διαθέτουν ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 της ΕΕ.

Αυτό σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες που διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού που υποδεικνύει ότι ο κάτοχος έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού με ένα από τα αναγνωρισμένα εμβόλια και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό ανάρρωσης, μπορούν να εισέλθουν στην Ισπανία χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσουν κανόνες καραντίνας και τεστ.

Από την άλλη πλευρά, οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες και εκείνοι που δεν έχουν νοσήσει, πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις για να τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα. Επιπλέον, όλοι, ανεξαρτήτως κατάστασης εμβολιασμού και ανάρρωσης, υποχρεούνται να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα ελέγχου.

Εκτός από τους ταξιδιώτες της ΕΕ, η Ισπανία επιτρέπει επίσης την είσοδο σε πολλές τρίτες χώρες που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των επιδημιολογικά ασφαλών τρίτων χωρών της, υπό τους ίδιους περιορισμούς, υπό την προϋπόθεση ότι προσκομίζουν ισοδύναμο έγγραφο με το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό.

Η Νορβηγία και η Σουηδία επεκτείνουν την απαγόρευση εισόδου

Λίγο αφότου η Νορβηγία αποφάσισε να χαλαρώσει τους κανόνες εισόδου, οι αρχές της ανακοίνωσαν ότι οι περιορισμοί εισόδου της χώρας θα παραταθούν μέχρι νεωτέρας. Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση, οι ταξιδιώτες που φτάνουν στη Νορβηγία από χώρες σε κόκκινο, σκούρο κόκκινο, μοβ και γκρι, πρέπει να ακολουθούν κανόνες αυτοαπομόνωσης.

Επιπλέον, οι ταξιδιώτες πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά και να υποβληθούν σε τεστ PCR κατά την άφιξή τους.

Τα παιδιά κάτω των 18 ετών εξαιρούνται από την απαίτηση καραντίνας, αλλά πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις μόλις εισέλθουν στη Νορβηγία.

Οι προαναφερθείσες απαιτήσεις ισχύουν μόνο για μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες και ταξιδιώτες που δεν έχουν νοσήσει, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν αναρρώσει δεν χρειάζεται να ακολουθούν κανόνες καραντίνας ή τεστ.

Όσον αφορά τους ταξιδιώτες εκτός ΕΕ, η Νορβηγία έχει προτείνει παράταση των περιορισμών εισόδου έως τον Μάιο του 2022.

Όσον αφορά τη Σουηδία, η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να παρατείνει την απαγόρευση αφίξεων από χώρες της ΕΕ/ΕΟΧ για έναν ακόμη μήνα έως τις 30 Νοεμβρίου.

Η επέκταση της απαγόρευσης σημαίνει ότι όλοι οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες πρέπει να παρουσιάσουν το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 της ΕΕ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο που να υποδεικνύει ότι έχουν εμβολιαστεί, αναρρώσει ή διαθέτουν αρνητικό μοριακό τεστ, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στη Σουηδία.

Ταξιδιώτες από άλλες σκανδιναβικές χώρες, όπως αυτά από τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Φινλανδία ή την Ισλανδία, δεν επηρεάζονται από τέτοιους κανόνες εισόδου.

Επιπλέον, η Σουηδία διατηρεί την απαγόρευση εισόδου σε αφίξεις από τρίτες χώρες. Η απαγόρευση είχε προγραμματιστεί να παραμείνει σε ισχύ μόνο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, αλλά αφού ελήφθη υπόψη η τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση, η οδηγία παρατάθηκε έως τις 31 Ιανουαρίου 2022.

Η Δανία καταργεί την απαίτηση διεξαγωγής δύο τεστ κορωνοϊού

Σε αντίθεση με τις χώρες που αναφέρονται ανωτέρω, η Δανία έχει διευκολύνει τους κανόνες εισόδου της για τους ταξιδιώτες της ΕΕ. Ως μέρος της νέας συμφωνίας για την απλούστευση και την ομαλοποίηση των ταξιδιωτικών κανόνων για τον κορωνοϊό, οι αρχές της Δανίας ανακοίνωσαν ότι οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες της ΕΕ, καθώς και οι ταξιδιώτες της ΕΕ που δεν έχουν νοσήσει,  πρέπει τώρα να παρουσιάσουν μόνο ένα αρνητικό αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού, το οποίο θα πρέπει να διενεργείται πριν από την αναχώρηση ή εντός 24 ωρών πριν από την άφιξή τους.

Από την άλλη πλευρά, οι μόνιμοι κάτοικοι της ΕΕ/Χώρου Σένγκεν που είναι σε θέση να προσκομίσουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης μέσω του ψηφιακού πιστοποιητικού COVID-19 της ΕΕ ή άλλης αντίστοιχης πλατφόρμας,  μπορούν να εισέλθουν στη Δανία χωρίς να υποβληθούν σε τεστ ή απαιτήσεις καραντίνας.

Παρόμοιοι κανόνες και για την είσοδο στη Γαλλία

Όπως και στις άλλες χώρες, η Γαλλία επιτρέπει την είσοδο σε όλους τους υπηκόους της ΕΕ που είναι κάτοχοι του ψηφιακού πιστοποιητικού της ΕΕ. Όσοι δεν μπορούν να προσκομίσουν ένα από τα πιστοποιητικά πρέπει να υποβληθούν σε τεστ εντός 72 ωρών πριν από την άφιξη. 

Όσον αφορά τους υπηκόους τρίτων χωρών, οι κανόνες εισόδου εξαρτώνται από τη χώρα αναχώρησης και το καθεστώς εμβολιασμού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όσοι έχουν αναρρώσει ή έχουν εμβολιαστεί με αποδεκτή δόση εμβολίου, μπορούν να εισέλθουν στη Γαλλία χωρίς να υπόκεινται σε πρόσθετους περιορισμούς. Αντίθετα, οι μη εμβολιασμένοι υπήκοοι τρίτων χωρών υπόκεινται σε τεστ πριν από την αναχώρηση και σε μέτρα αυτοαπομόνωσης.

Εκτός από τους κανόνες εισόδου, όλοι όσοι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Γαλλία θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι η χώρα αυτή τη στιγμή απαιτεί από όλους να προσκομίσουν ένα δελτίο υγείας για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα μέρη, όπως είναι μεταξύ άλλων καφετέριες, εστιατόρια και μουσεία. Το πάσο αναμένεται να παραταθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2022.

Η Τσεχία και η Εσθονία επιβάλλουν κανόνες τεστ και καραντίνας

Από την 1η Νοεμβρίου, οι κανόνες εισόδου για τους μη εμβολιασμένους υπηκόους της ΕΕ που ταξιδεύουν στην Τσεχία έχουν αυστηροποιηθεί, καθώς περισσότερα από τα μισά κράτη μέλη της ΕΕ έχουν προστεθεί στην επισφαλή ταξιδιωτική της λίστα.

Ενώ πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες καθώς και ταξιδιώτες που έχουν αναρρώσει, μπορούν να εισέλθουν στη χώρα χωρίς περιορισμούς, οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες από κόκκινες και σκούρες κόκκινες χώρες πρέπει να υποβληθούν σε εξέταση PCR ή αντιγόνου πριν από την άφιξή τους. Επιπλέον, απαιτείται να υποβληθούν σε δεύτερο τεστ όχι νωρίτερα από την 5η  ημέρα άφιξης και το αργότερο την 14η ημέρα.

Ομοίως, οι αρχές της Εσθονίας ανακοίνωσαν ότι θα ισχύουν αυστηρότεροι κανόνες για ταξιδιώτες από 18 χώρες της ΕΕ που προστέθηκαν πρόσφατα στην κόκκινη λίστα.

Οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες και οι ταξιδιώτες που δεν έχουν αναρρώσει και φτάνουν στην Εσθονία από πολλές χώρες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων της Αυστρίας, της Ολλανδίας, της Δανίας και της Ελλάδας, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις απαιτήσεις τεστ και καραντίνας. 

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις εντός της ΕΕ και να επιτραπεί η ελεύθερη μετακίνηση όσων έχουν ήδη εμβολιαστεί, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) πρότεινε προηγουμένως την κατάργηση του συστήματος φωτεινού σηματοδότη. Τέλος, το  Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων,  πρότεινε στα κράτη μέλη να βασίσουν τους κανόνες εισόδου στο καθεστώς εμβολιασμού και όχι στη χώρα από την οποία ταξιδεύει ένα άτομο.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Ερευνα
 1. 25/01 12:26

  ETC: Οι αξίες των ταξιδιωτών καθορίζουν την κράτηση «πράσινων» διακοπών – Οι 4 ομάδες ταξιδιωτών

 2. 25/01 11:47

  Αργία και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

 3. 25/01 11:19

  Ε.Ε. | Προσαρμογή των ευρωπαϊκών κανόνων για τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή

 4. 25/01 10:34

  Aegean - Olympic | Ποιες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη

 5. 25/01 09:52

  Βρετανικός τουρισμός | Τέλος τα τεστ για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες- Ανοίγουν οι κρατήσεις τον Φεβρουάριο

 6. 25/01 09:26

  Επιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

 7. 25/01 09:24

  Πράσινο φως για υπομίσθωση ακινήτου του ΕΦΚΑ στο κέντρο της Αθήνας

 8. 25/01 09:23

  Ανάπτυξη 7% για την ισραηλινή οικονομία το 2021 - Συρρίκνωση του τουρισμού και της εστίασης

 9. 25/01 09:21

  Ψηφιακό Ταξίδι στη Σπιναλόγκα

 10. 25/01 09:19

  Βέλγιο: Aυξήσεις μισθών και εκτιμήσεις για καλύτερη πορεία της οικονομίας μετά το α' τρίμηνο

 11. 24/01 15:50

  Ημαθία: Ένας μοναδικός συνδυασμός των θησαυρών της φύσης και της ιστορίας

 12. 24/01 15:45

  LG και Creta Maris Beach Resort αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών στην Κρήτη

 13. 24/01 13:43

  Η «έξω από τα δόντια» άποψη του πρώην «μεγάλου αφεντικού» του T. Cook για το μέλλον του τουρισμού

 14. 24/01 12:53

  Νέο ντοκιμαντέρ από το WWF Ελλάς για τον αλιευτικό τουρισμό

 15. 24/01 12:42

  ΞΕΕ | ΙΤΕΠ: -35% ο τζίρος των ξενοδοχείων το 2021 έναντι του 2019 | Ίδιες τιμές το 2022 από την πλειονότητα

 16. 24/01 11:45

  Ε.Ξ. Ιωαννίνων: Συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη για τις υποδομές και τον τουρισμό

 17. 24/01 11:34

  Τα μνημεία UNESCO της Θεσσαλονίκης στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google

 18. 24/01 11:28

  «Με λένε Κόβιντ και δεν είμαι ιός»...

 19. 24/01 11:03

  Βρετανία: Περιορίζεται ο κίνδυνος για πτήσεις - φαντάσματα

 20. 24/01 10:44

  TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για οικογενειακές διακοπές το 2022

 21. 24/01 10:42

  Συνάντηση Ξενοδόχων Καστοριάς - Ζαχαράκη | Δύο σημαντικές δράσεις για την μετεξέλιξη του τουρισμού της Καστοριάς

 22. 24/01 10:32

  Easyjet: Nέα σύνδεση με Ηράκλειο από την Ελβετία

 23. 24/01 09:58

  Παράταση αεροπορικών οδηγιών πτήσεων εξωτερικού έως τις 7 Φεβρουαρίου

 24. 24/01 08:31

  Αλλαγή χρήσης κτιρίων για τη λειτουργία ως ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

 25. 24/01 08:27

  Airbnb: Δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο στη Σαμπούκα της Σικελίας

 26. 24/01 08:25

  Ολλανδία: Μέτρα για τη στεγαστική κρίση με 100.000 νέες κατοικίες προσιτές σε κατοίκους με χαμηλά εισοδήματα

 27. 24/01 08:22

  Ριζικές μεταρρυθμίσεις στην εργατική νομοθεσία της Ισπανίας

 28. 24/01 08:20

  To ελληνικό γιαούρτι κατακτά την ιταλική αγορά

 29. 23/01 09:05

  Ένα μήλο την ημέρα: Καλές πρακτικές ανάπτυξης και προώθησης καλλιεργειών από το Πανεπιστήμιο Cornell

 30. 23/01 09:05

  Four Seasons: Τρία νέα πολυτελή ταξίδια Private Jet για το 2023

 31. 23/01 08:16

  Ο όμιλος Davidson Hospitality θα λειτουργήσει τη συλλογή Davenport Hotel της KSL Capital Partners

 32. 22/01 12:02

  Επιμήκυνση σεζόν: Τι δείχνει η εξέλιξη του κύκλου εργασιών σε εστίαση και τουρισμό σε νησιά των Κυκλάδων

 33. 22/01 11:55

  Β.Κικίλιας | Ο τουρισμός θα πρωταγωνιστήσει το 2022

 34. 22/01 11:53

  Ιαπωνία: Πως επηρεάζονται τα εστιατόρια από τα νέα περιοριστικά μέτρα

 35. 22/01 11:50

  Έρευνα GBTA: Η Omicron μειώνει την ορμή των παγκόσμιων επαγγελματικών ταξιδιών

 36. 22/01 11:48

  Σε άνοδο ο τουρισμός στη Στρούγκα της Β.Μακεδονίας

 37. 22/01 11:44

  Μήλος, Κερκίνη και Πίνδος ανάμεσα στα "κρυμμένα θαύματα της Ευρώπης" του National Geographic

 38. 21/01 15:55

  Αύξηση 167% του τζίρου στα καταλύματα της χώρας το Νοέμβριο - Έσπασε τα ρεκόρ η Μύκονος

 39. 21/01 15:48

  Άδειες ίδρυσης και λειτουργίας στα υδατοδρόμια Κέρκυρας και Παξών

 40. 21/01 15:28

  Αύξηση 144,6% των ταξιδιωτικών εισπράξεων το 11μηνο του 2021

 41. 21/01 15:19

  ΕΠΟΤ | Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες για τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού

 42. 21/01 14:26

  Condor: Περισσότεροι προορισμοί στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι μέσω της Sky Express

 43. 21/01 13:46

  WTTC: Απογείωση των κρατήσεων στα ενδοευρωπαϊκά ταξίδια το Πάσχα και το καλοκαίρι - Οι top προορισμοί

 44. 21/01 13:10

  Έρευνα: Μηδενική η χρησιμότητα των τεστ στη μείωση διασποράς των παραλλαγών COVID

 45. 21/01 12:54

  Κύπρος: Σχέδιο Δράσης για την ομαλή διεξαγωγή των πτήσεων από την 1η Μαρτίου

 46. 21/01 12:51

  Η Τουρκία πρωτοπόρος στην οργάνωση εθνικού σχεδίου αειφόρου τουρισμού

 47. 21/01 12:40

  Ο πλανήτης ετοιμάζεται για άρση των περιοριστικών μέτρων την Άνοιξη

 48. 21/01 12:15

  Ην. Βασίλειο: Αύξηση των διεθνών πτήσεων αυτό το Φεβρουάριο έναντι του 2021, μείωση από το 2020

 49. 21/01 12:11

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα στο Δήμο Ναυπλιέων – Πρόβλεψη και για Ηλεκτρικά Ποδήλατα ΑμεΑ

 50. 21/01 12:05

  ΕΟΤ Κάτω Χωρών | Οnline επαγγελματική πλατφόρμα για δικτύωση με τουριστικούς πράκτορες

 51. 21/01 11:56

  Aποκατάσταση του Αρχαίου Διόλκου και διαμόρφωσή του σε οργανωμένο αρχαιολογικό χώρο

 52. 21/01 10:50

  Έρευνα της ΕΕ | Αμφιβολίες για την αυθεντικότητα των αξιολογήσεων και σε ιστοτόπους ταξιδιωτικών κρατήσεων

 53. 21/01 10:36

  Ε.Ξ. Ηρακλείου: Συνάντηση με την Σοφία Ζαχαράκη για την έλλειψη προσωπικού στα ξενοδοχεία και την εκπαίδευση

 54. 21/01 10:27

  Τουριστικά λεωφορεία και γραφεία | Παρέμβαση Μητσοτάκη για ένταξή τους στον αναπτυξιακό ζητεί η ΓΕΠΟΕΤ

 55. 21/01 08:45

  Marriott Bonvoy: Ο γύρος του κόσμου σε 300 ημέρες για 3 τυχερούς ταξιδιώτες

 56. 21/01 08:30

  Συνεργασία Hilton με Guild Education για τη συνεχή εκπαίδευση των ομάδων της

 57. 21/01 08:17

  Επιχορηγήσεις για 2 πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο

 58. 21/01 08:12

  Κυνηγοί διαμαντιών: Μία ενδιαφέρουσα τουριστική προοπτική για περιοχές με φυσικά πετρώματα

 59. 21/01 08:05

  Βόρεια Μακεδονία: Tαξιδιωτικό ενδιαφέρον από Ουκρανία και Μολδαβία

 60. 20/01 19:32

  «Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας» για τα ξενοδοχεία της Metaxa Hospitality Group

 61. 20/01 18:47

  Στην εταιρεία «Ορεινός Τουρισμός» μισθώθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια»

 62. 20/01 18:35

  Β. Κικίλιας | Υπόδειγμα βιώσιμου τουριστικού προορισμού η Ρόδος, που θα αντιγράψει όλος ο κόσμος

 63. 20/01 15:37

  Έγκριση μελέτης για ανέγερση πεντάστερου ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

 64. 20/01 14:18

  Το αποτύπωμα στα social media επηρεάζει την επαγγελματική ζωή

 65. 20/01 14:09

  Παρέμβαση Λ. Τσιλίδη στη Βουλή για τον Αναπτυξιακό Νόμο και την ανάγκη ένταξης των τουριστικών γραφείων

 66. 20/01 14:06

  Marco Polo: Δεκαήμερο πακέτο διακοπών στην Ελλάδα το 2022

 67. 20/01 14:01

  H Emirates συνεχίζει κανονικά τις πτήσεις της στις ΗΠΑ

 68. 20/01 13:29

  Ο CEO της DER Touristik νέος πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Τουρισμού Γερμανίας

 69. 20/01 13:19

  Κ.Νοτοπούλου | Επιτακτική η ανάγκη στήριξης των τουριστικών γραφείων

 70. 20/01 13:12

  Μνημόνιο κατανόησης μεταξύ Skippers και ναυλομεσιτών και διαχειριστών σκαφών

 71. 20/01 13:04

  «The Rhodes Co-Lab»: Συνεργασία με την TUI για την ανάδειξη της Ρόδου σε πρότυπο βιώσιμου τουρισμού

 72. 20/01 12:47

  Oλοκληρωμένη διαχείριση των βιοαποβλήτων από μεγάλες μονάδες εστίασης στο Ηράκλειο

 73. 20/01 12:44

  Iκανοποίηση ΙΑΤΑ για την καθυστέρηση έναρξης των 5G υπηρεσιών κοντά σε αεροδρόμια

 74. 20/01 12:13

  Κομμώσεις και περιποίηση νυχιών μέσα σε μουσεία στην Ολλανδία σε ένδειξη διαμαρτυρίας

 75. 20/01 11:39

  Στο 60% του 2019 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το 11μηνο του 2021

 76. 20/01 11:18

  Το Kalimera Kriti στο θερινό πρόγραμμα του Vtours

 77. 20/01 11:06

  DOT Hotels: Οι κυριότερες τάσεις στον κλάδο των ξενοδοχείων το 2022

 78. 20/01 10:48

  ΕΤΑΔ | Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή και Λίμνη Καϊάφα»

 79. 20/01 10:21

  Ομοσπονδία καταλυμάτων "Κνωσσός" | Απαξιωτική η αντιμετώπιση της κυβέρνησης στα ενοικιαζόμενα δωμάτια

 80. 20/01 09:26

  Άδειες για ανακαινίσεις ξενοδοχείων σε Ζάκυνθο και Χανιά

 81. 20/01 09:24

  Επιχορηγήσεις για δύο νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Τρίκαλα

 82. 20/01 09:22

  Ισπανία: Βαρύ το πλήγμα και στον χώρο της μόδας

 83. 20/01 09:20

  Συνεχίζεται η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στη Γαλλία

 84. 20/01 09:16

  Etihad και CWT: Αποκλειστική συνεργασία αντιστάθμισης άνθρακα

 85. 19/01 20:07

  Ε.Ξ. Μεσσηνίας | Γενναία μέτρα ως "ανάχωμα" στο επερχόμενο σάρωμα των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων

 86. 19/01 19:43

  TUI | Διπλάσιοι τουρίστες το 2022 στην Ελλάδα - Καλύτερη από το 2019 η νέα χρονιά | Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη - Joussen (video)

 87. 19/01 19:35

  Σύσκεψη Κικίλια - Πλακιωτάκη για την βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας

 88. 19/01 19:29

  Ομοσπονδίες "Κύκλος" και "Αριστοτέλης": Απογοήτευση για τον αποκλεισμό των καταλυμάτων από τον αναπτυξιακό νόμο

 89. 19/01 19:25

  ΓΕΠΟΕΤ: Έντονη δυσφορία για τον αποκλεισμό τουριστικών γραφείων και λεωφορείων από τον αναπτυξιακό νόμο

 90. 19/01 16:47

  Συνάντηση ΠΑΣΥΞΕ με τον πρέσβη του Ισραήλ

 91. 19/01 16:25

  Brussels Airlines: Νέες πτήσεις προς Αθήνα και ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2022

 92. 19/01 15:15

  ΥΠΑ: Στο - 44,2% έναντι του 2019 η επιβατική κίνηση το 2021 στα ελληνικά αεροδρόμια

 93. 19/01 13:54

  Η Grant Thornton καλωσορίζει τον Ernesto Di Giorgio στο τμήμα Financial Services

 94. 19/01 13:51

  ΠΟΤ: Αύξηση από 30% έως 78% των διεθνών αφίξεων το 2022 έναντι του 2021

 95. 19/01 13:16

  Έρευνα | Επιβαρυμένη η Ψυχική Υγεία και η Κοινωνικότητα των Ελλήνων από την Πανδημία

 96. 19/01 13:09

  Συνεργασία ΕΟΤ – Πολεμικού Μουσείου για την προβολή του στρατιωτικού τουρισμού 

 97. 19/01 13:00

  Tripadvisor: Ρόδος και Σαντορίνη στους 10 πιο "in" προορισμούς στον κόσμο το 2022 - Διακρίσεις για Αθήνα, Κρήτη και Κέρκυρα

 98. 19/01 12:30

  Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων στον Πειραιά

 99. 19/01 12:03

  Seabourn: Το Ην. Βασίλειο η αγορά με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης κρουαζιέρας το 2022

 100. 19/01 11:35

  Βαλεαρίδες: Πρόστιμο 24.000 στη Ryanair επειδή χρέωνε τις χειραποσκευές