Ποιες χώρες της ΕΕ αναθεωρούν τους κανόνες εισόδου λόγω επιδείνωσης του κορωνοϊού

Ποιες χώρες της ΕΕ αναθεωρούν τους κανόνες εισόδου λόγω επιδείνωσης του κορωνοϊούΠηγή φωτό: Pixabay

Καθώς η κατάσταση του κορωνοϊού έχει αρχίσει να επιδεινώνεται στην ευρωπαϊκή ήπειρο, αρκετές χώρες της ΕΕ/της ζώνης Σένγκεν αποφάσισαν να αναθεωρήσουν τους κανόνες εισόδου τους, ειδικά για μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες, για ταξιδιώτες που δεν έχουν νοσήσει, καθώς και για υπηκόους τρίτων χωρών.

Η Ισπανία εξακολουθεί να τηρεί αυστηρούς κανόνες

Η Ισπανία τηρεί επί του παρόντος αυστηρούς περιορισμούς εισόδου στις περισσότερες χώρες της ΕΕ/Χώρου Σένγκεν που περιλαμβάνονται στη λίστα υψηλού κινδύνου της. Οι ισπανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι όλοι όσοι σχεδιάζουν να φτάσουν στη χώρα πρέπει να διαθέτουν ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 της ΕΕ.

Αυτό σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες που διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού που υποδεικνύει ότι ο κάτοχος έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού με ένα από τα αναγνωρισμένα εμβόλια και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό ανάρρωσης, μπορούν να εισέλθουν στην Ισπανία χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσουν κανόνες καραντίνας και τεστ.

Από την άλλη πλευρά, οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες και εκείνοι που δεν έχουν νοσήσει, πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις για να τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα. Επιπλέον, όλοι, ανεξαρτήτως κατάστασης εμβολιασμού και ανάρρωσης, υποχρεούνται να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα ελέγχου.

Εκτός από τους ταξιδιώτες της ΕΕ, η Ισπανία επιτρέπει επίσης την είσοδο σε πολλές τρίτες χώρες που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των επιδημιολογικά ασφαλών τρίτων χωρών της, υπό τους ίδιους περιορισμούς, υπό την προϋπόθεση ότι προσκομίζουν ισοδύναμο έγγραφο με το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό.

Η Νορβηγία και η Σουηδία επεκτείνουν την απαγόρευση εισόδου

Λίγο αφότου η Νορβηγία αποφάσισε να χαλαρώσει τους κανόνες εισόδου, οι αρχές της ανακοίνωσαν ότι οι περιορισμοί εισόδου της χώρας θα παραταθούν μέχρι νεωτέρας. Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση, οι ταξιδιώτες που φτάνουν στη Νορβηγία από χώρες σε κόκκινο, σκούρο κόκκινο, μοβ και γκρι, πρέπει να ακολουθούν κανόνες αυτοαπομόνωσης.

Επιπλέον, οι ταξιδιώτες πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά και να υποβληθούν σε τεστ PCR κατά την άφιξή τους.

Τα παιδιά κάτω των 18 ετών εξαιρούνται από την απαίτηση καραντίνας, αλλά πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις μόλις εισέλθουν στη Νορβηγία.

Οι προαναφερθείσες απαιτήσεις ισχύουν μόνο για μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες και ταξιδιώτες που δεν έχουν νοσήσει, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν αναρρώσει δεν χρειάζεται να ακολουθούν κανόνες καραντίνας ή τεστ.

Όσον αφορά τους ταξιδιώτες εκτός ΕΕ, η Νορβηγία έχει προτείνει παράταση των περιορισμών εισόδου έως τον Μάιο του 2022.

Όσον αφορά τη Σουηδία, η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να παρατείνει την απαγόρευση αφίξεων από χώρες της ΕΕ/ΕΟΧ για έναν ακόμη μήνα έως τις 30 Νοεμβρίου.

Η επέκταση της απαγόρευσης σημαίνει ότι όλοι οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες πρέπει να παρουσιάσουν το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 της ΕΕ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο που να υποδεικνύει ότι έχουν εμβολιαστεί, αναρρώσει ή διαθέτουν αρνητικό μοριακό τεστ, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στη Σουηδία.

Ταξιδιώτες από άλλες σκανδιναβικές χώρες, όπως αυτά από τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Φινλανδία ή την Ισλανδία, δεν επηρεάζονται από τέτοιους κανόνες εισόδου.

Επιπλέον, η Σουηδία διατηρεί την απαγόρευση εισόδου σε αφίξεις από τρίτες χώρες. Η απαγόρευση είχε προγραμματιστεί να παραμείνει σε ισχύ μόνο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, αλλά αφού ελήφθη υπόψη η τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση, η οδηγία παρατάθηκε έως τις 31 Ιανουαρίου 2022.

Η Δανία καταργεί την απαίτηση διεξαγωγής δύο τεστ κορωνοϊού

Σε αντίθεση με τις χώρες που αναφέρονται ανωτέρω, η Δανία έχει διευκολύνει τους κανόνες εισόδου της για τους ταξιδιώτες της ΕΕ. Ως μέρος της νέας συμφωνίας για την απλούστευση και την ομαλοποίηση των ταξιδιωτικών κανόνων για τον κορωνοϊό, οι αρχές της Δανίας ανακοίνωσαν ότι οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες της ΕΕ, καθώς και οι ταξιδιώτες της ΕΕ που δεν έχουν νοσήσει,  πρέπει τώρα να παρουσιάσουν μόνο ένα αρνητικό αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού, το οποίο θα πρέπει να διενεργείται πριν από την αναχώρηση ή εντός 24 ωρών πριν από την άφιξή τους.

Από την άλλη πλευρά, οι μόνιμοι κάτοικοι της ΕΕ/Χώρου Σένγκεν που είναι σε θέση να προσκομίσουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης μέσω του ψηφιακού πιστοποιητικού COVID-19 της ΕΕ ή άλλης αντίστοιχης πλατφόρμας,  μπορούν να εισέλθουν στη Δανία χωρίς να υποβληθούν σε τεστ ή απαιτήσεις καραντίνας.

Παρόμοιοι κανόνες και για την είσοδο στη Γαλλία

Όπως και στις άλλες χώρες, η Γαλλία επιτρέπει την είσοδο σε όλους τους υπηκόους της ΕΕ που είναι κάτοχοι του ψηφιακού πιστοποιητικού της ΕΕ. Όσοι δεν μπορούν να προσκομίσουν ένα από τα πιστοποιητικά πρέπει να υποβληθούν σε τεστ εντός 72 ωρών πριν από την άφιξη. 

Όσον αφορά τους υπηκόους τρίτων χωρών, οι κανόνες εισόδου εξαρτώνται από τη χώρα αναχώρησης και το καθεστώς εμβολιασμού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όσοι έχουν αναρρώσει ή έχουν εμβολιαστεί με αποδεκτή δόση εμβολίου, μπορούν να εισέλθουν στη Γαλλία χωρίς να υπόκεινται σε πρόσθετους περιορισμούς. Αντίθετα, οι μη εμβολιασμένοι υπήκοοι τρίτων χωρών υπόκεινται σε τεστ πριν από την αναχώρηση και σε μέτρα αυτοαπομόνωσης.

Εκτός από τους κανόνες εισόδου, όλοι όσοι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Γαλλία θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι η χώρα αυτή τη στιγμή απαιτεί από όλους να προσκομίσουν ένα δελτίο υγείας για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα μέρη, όπως είναι μεταξύ άλλων καφετέριες, εστιατόρια και μουσεία. Το πάσο αναμένεται να παραταθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2022.

Η Τσεχία και η Εσθονία επιβάλλουν κανόνες τεστ και καραντίνας

Από την 1η Νοεμβρίου, οι κανόνες εισόδου για τους μη εμβολιασμένους υπηκόους της ΕΕ που ταξιδεύουν στην Τσεχία έχουν αυστηροποιηθεί, καθώς περισσότερα από τα μισά κράτη μέλη της ΕΕ έχουν προστεθεί στην επισφαλή ταξιδιωτική της λίστα.

Ενώ πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες καθώς και ταξιδιώτες που έχουν αναρρώσει, μπορούν να εισέλθουν στη χώρα χωρίς περιορισμούς, οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες από κόκκινες και σκούρες κόκκινες χώρες πρέπει να υποβληθούν σε εξέταση PCR ή αντιγόνου πριν από την άφιξή τους. Επιπλέον, απαιτείται να υποβληθούν σε δεύτερο τεστ όχι νωρίτερα από την 5η  ημέρα άφιξης και το αργότερο την 14η ημέρα.

Ομοίως, οι αρχές της Εσθονίας ανακοίνωσαν ότι θα ισχύουν αυστηρότεροι κανόνες για ταξιδιώτες από 18 χώρες της ΕΕ που προστέθηκαν πρόσφατα στην κόκκινη λίστα.

Οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες και οι ταξιδιώτες που δεν έχουν αναρρώσει και φτάνουν στην Εσθονία από πολλές χώρες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων της Αυστρίας, της Ολλανδίας, της Δανίας και της Ελλάδας, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις απαιτήσεις τεστ και καραντίνας. 

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις εντός της ΕΕ και να επιτραπεί η ελεύθερη μετακίνηση όσων έχουν ήδη εμβολιαστεί, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) πρότεινε προηγουμένως την κατάργηση του συστήματος φωτεινού σηματοδότη. Τέλος, το  Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων,  πρότεινε στα κράτη μέλη να βασίσουν τους κανόνες εισόδου στο καθεστώς εμβολιασμού και όχι στη χώρα από την οποία ταξιδεύει ένα άτομο.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 07/08 08:47

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Πόρτο Ράφτη και Ηγουμενίτσα

 2. 07/08 08:40

  Στη Σάμη το Συνέδριο της Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Εταιρείας

 3. 07/08 08:38

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Πάργας

 4. 06/08 12:53

  Η προκήρυξη για το καθεστώς ενίσχυσης τουριστικών επενδύσεων του νέου Αναπτυξιακού Νόμου

 5. 06/08 08:39

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά

 6. 06/08 08:34

  6ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου στη Σύρο

 7. 06/08 08:32

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Μεσολογγίου

 8. 05/08 15:19

  Υπουργείο Ανάπτυξης: Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Σαντορίνη

 9. 05/08 13:32

  SKY express: Νέες συνδέσεις της Αθήνας με Μόναχο, Μιλάνο και Σόφια

 10. 05/08 12:34

  Η Google καταργεί τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων – «Οι ταξιδιώτες προτιμούν τις απευθείας κρατήσεις»

 11. 05/08 12:03

  Η Ισπανία ξεμένει από πάγο – Γιατί ο τουρισμός δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς... παγάκια!

 12. 05/08 11:16

  Σοφία Ζαχαράκη: Για πρώτη φορά μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ για τους σπουδαστές των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης

 13. 05/08 11:02

  Η αλυσίδα RIU προσφέρει 100% πράσινη ενέργεια στα ξενοδοχεία και τα γραφεία της στην Ισπανία

 14. 05/08 10:52

  8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

 15. 05/08 09:37

  Lufthansa | Συμφωνία με τους εργαζόμενους στο έδαφος- στο 80% του 2019 η χωρητικότητα το θερινό τρίμηνο

 16. 05/08 09:19

  Πώς επηρεάζει o τουρισμός την κλιματική αλλαγή; Το παράδειγμα της Μαγιόρκα

 17. 05/08 08:30

  Δήμος Τρικκαίων | Απόφαση για αξιοποίηση του Ιαματικού Φυσικού Πόρου στην «Παναγιά» Ριζώματος

 18. 05/08 08:28

  Εγκρίσεις για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Πάρο

 19. 05/08 08:26

  Η Κρήτη σε πρόγραμμα ενισχύσεων για τους ελκυστικούς νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου

 20. 05/08 08:17

  Ισπανία | Προτεραιότητα η ισχυρή στήριξη του οινικού τομέα – Σχέδιο για εξαγωγές ύψους 4,3 δισ. ευρώ

 21. 05/08 08:05

  Γιορτή Κρεμμυδιού στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

 22. 04/08 17:21

  Αεροδρόμιο Αθήνας | -5,1% η επιβατική κίνηση τον ιούλιο έναντι του 2019, -17,1% στο 7μηνο

 23. 04/08 15:53

  Συνεργασία Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και myPOS για ανέπαφες δωρεές

 24. 04/08 15:28

  Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

 25. 04/08 15:20

  Διώρυγα της Κορίνθου | Διελεύσεις πλοίων από 45 χώρες τον πρώτο μήνα επαναλειτουργίας

 26. 04/08 15:14

  Η Χαλκιδική στις πρώτες επιλογές των Ιταλών

 27. 04/08 15:10

  Συνάντηση Κικίλια με την Πρέσβυ της Αυστρίας για την προσέλκυση τουριστών το φθινόπωρο και χειμώνα

 28. 04/08 15:00

  Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες της ΔΥΠΑ

 29. 04/08 13:51

  ΣΣΕ επισιτισμού: Η απόφαση για την προσθήκη σχετικά με το χρόνο εργασίας

 30. 04/08 13:30

  Ισπανία: Νέος νόμος για εξοικονόμηση ενέργειας στα κλιματιστικά των ξενοδοχείων - Ποια είναι τα όρια θερμοκρασίας

 31. 04/08 13:20

  6 στους 10 Έλληνες δεν μπορούν να αποχωριστούν το κινητό στις διακοπές

 32. 04/08 13:12

  Telegraph: Αυτά είναι τα 20 νησιά της Μεσογείου που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς – Τα 7 είναι Ελληνικά!

 33. 04/08 12:22

  Ποιος είναι ο μεγιστάνας που κατάφερε να "εκθρονίσει" το Γερμανικό δημόσιο από τον έλεγχο της Lufthansa:

 34. 04/08 12:07

  Αεροδρόμιο Άμστερνταμ: Με ημερήσιο πλαφόν οι πτήσεις και το φθινόπωρο – Ποιοί προορισμοί επηρεάζονται

 35. 04/08 11:50

  Από το Μάιο του 2023 το ΕΤΙΑS για είσοδο τουριστών από τρίτες χώρες στην ΕΕ

 36. 04/08 10:55

  Φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ στην Costa Navarino σε συνεργασία με τον πρωταθλητή José María Olazábal

 37. 04/08 10:10

  Ελλάδα: Όταν οι τουρίστες ζητούν apόdixi

 38. 04/08 09:34

  Tουρισμός | 20% περισσότερες αφίξεις τον Ιούλιο στο Νότιο Αιγαίο σε σχέση με το 2019

 39. 04/08 09:27

  Νέες δωρεές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 

 40. 04/08 09:25

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μήλο και Λευκάδα

 41. 04/08 09:18

  Μία σημαντική επένδυση στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου που θα αποτελέσει πόλος έλξης επισκεπτών

 42. 04/08 09:16

  Φεστιβάλ Γεύσεων και Τέχνης στην Κίσσαμο Κρήτης

 43. 04/08 09:14

  Ισπανία: O αριθμός των απασχολούμενων αυξήθηκε κατά 383.300 άτομα το δεύτερο τρίμηνο του έτους

 44. 03/08 20:05

  Λάμψα | Πώληση του Sheraton Rhodes Resort στο ισπανικό fund Azora - ενδιαφέρον και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 45. 03/08 15:35

  Στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης επιλέχθηκε από τον ΠΟΥ ως εκπαιδευτής επιθεωρητών πλοίων και  κρουαζιερόπλοιων 

 46. 03/08 13:49

  Mastercard: Ο πληθωρισμός μπορεί να βάλει φρένο στο "ράλι" των ταξιδιωτικών δαπανών

 47. 03/08 11:55

  Καταγράφεται και προστατεύεται η σπάνια τοπική βιοποικιλότητα 20 αρχαιολογικών χώρων

 48. 03/08 11:34

  Ο Attika Reisen φέρνει τον τουρισμό πολυτελείας στην Αθήνα με το Attika Premium

 49. 03/08 11:22

  Toυρισμός: 2,4 εκατ. τουρίστες στην Αττάλεια τον Ιούλιο- πρώτη εθνικότητα οι Ρώσοι

 50. 03/08 11:09

  Airbnb: Ιστορικό ρεκόρ κρατήσεων και εσόδων το β’ τρίμηνο του 2022 – «Η επιβράδυνση της οικονομίας μας ωφελεί»

 51. 03/08 11:06

  Διακοπές στην παραλία με κριτήριο το χαμηλό κόστος και παρέα την τεχνολογία θέλουν οι Έλληνες το 2022

 52. 03/08 10:34

  Τα έργα υποδομής "ανεβάζουν" το ενδιαφέρον για αγορά εξοχικής κατοικίας σε ελληνικούς προορισμούς

 53. 03/08 09:25

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λευκάδα

 54. 03/08 09:22

  Hilton | 10 τρόποι για να εξαλείψετε το ταξιδιωτικό άγχος από τα ζώα συντροφιάς

 55. 03/08 09:19

  Πέφτει η ανεργία στην Ισπανία λόγω τουρισμού

 56. 03/08 09:17

  Άνοδος του πληθωρισμού τον Ιούνιο και μείωση ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

 57. 03/08 09:15

  Γιορτή Σταφυλιού στη Βασιλική Τρικάλων

 58. 03/08 09:13

  Η Autohellas εξαγόρασε την «HR Αutomóveis», Hertz Franchisee της Πορτογαλίας

 59. 02/08 18:37

  Περιφέρεια Ηπείρου: Ενίσχυση για επέκταση ξενοδοχείου στην Ηγουμενίτσα

 60. 02/08 16:56

  Πρωτιά στην ικανοποίηση των επισκεπτών για τα Ξενοδοχεία της Ηπείρου

 61. 02/08 16:46

  Ιστορικό ρεκόρ για το αεροδρόμιο Ηρακλείου τον Ιούλιο!

 62. 02/08 16:45

  Αυστηρή κριτική στις αεροπορικές από τον DER Touristik: "Ήταν ένας απλός κανόνας των τριών!"

 63. 02/08 16:32

  Λιγότερες διακοπές με λιγότερα χρήματα κάνουν οι Ιταλοί

 64. 02/08 13:41

  Το 1/3 των εταιρειών εστίασης “έτρεξε” επενδύσεις στην τεχνολογία

 65. 02/08 13:08

  Οι σύγχρονοι Γερμανοί επιλέγουν διακοπές με ηθικά κριτήρια – Ποιους προορισμούς αποφεύγουν

 66. 02/08 12:55

  Διεθνείς προσωπικότητες στο συνέδριο για τον Κρητικό τρόπο ζωής το Νοέμβριο στο Ρέθυμνο

 67. 02/08 12:48

  Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα έχει το Ελληνικό

 68. 02/08 12:15

  Πρωτοφανής απόφαση της British Airways: Σταματάει νέες κρατήσεις από το Χίθροου στην κορυφή της σεζόν!

 69. 02/08 11:28

  Βασίλης Κικίλιας | Ρεκόρ τον Ιούνιο με 3,5 εκατ. αφίξεις ταξιδιωτών στα αεροδρόμια της χώρας

 70. 02/08 10:16

  Τουρισμός | Η Τουρκία προσβλέπει σε 37 δισ. δολ. έσοδα και 47 εκατ. τουρίστες το 2022

 71. 02/08 09:32

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στο "Holy Land Uncovered" και την τουριστική αγορά του Ισραήλ

 72. 02/08 09:18

  WTTC: Οι 130.000 κενές θέσεις στον τουρισμό απειλούν την οικονομική ανάκαμψη του Ηνωμένου Βασιλείου

 73. 02/08 09:16

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Ηράκλειο και Λευκάδα

 74. 02/08 09:14

  Δύο νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Ζάκυνθο και Σαντορίνη

 75. 02/08 09:11

  Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου στη Ναύπακτο και την ίδρυση 5άστερου στα Χανιά

 76. 02/08 09:06

  Δήμος Δωδώνης: Διαγωνισμός για τη μελέτη αξιοποίησης παραποτάμιας περιοχής και πηγών Λούρου

 77. 02/08 08:57

  Υποχρεωτική η προσθήκη για τον χρόνο εργασίας στην κλαδική ΣΣΕ Επισιτισμού

 78. 01/08 15:33

  Αναβάθμιση και επέκταση του Κρατικού Αερολιμένα της Χίου «Όμηρος»

 79. 01/08 15:29

  SKY express: Έκπτωση 25% σε νέους και νέες για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό

 80. 01/08 15:21

  Αναστέλλονται τα αξιόγραφα των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται σε Ρωσία-Ουκρανία

 81. 01/08 15:03

  Η Κρήτη στο επενδυτικό πλάνο της Hellenic Seaplanes - Συναντήσεις για νέα υδατοδρόμια

 82. 01/08 13:54

  Ισπανία: Στροφή στην ποιότητα - Το 80% των ξενοδοχειακών επενδύσεων αφορά τετράστερα και πεντάστερα

 83. 01/08 13:45

  ΠΟΥ: «Να μην ταξιδέψουν όσοι έχουν μολυνθεί με ευλογιά των πιθήκων»

 84. 01/08 13:34

  Περισσότεροι από 16.000 τουρίστες κάθε ημέρα στην Ακρόπολη

 85. 01/08 13:08

  Η Corendon ακυρώνει το 15% των πτήσεών της προς Ισπανία, Τουρκία, Ελλάδα και Πορτογαλία

 86. 01/08 12:06

  Επισκέψιμοι τρεις νέοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στη Μαγνησία

 87. 01/08 11:58

  Κίνητρα για την αύξηση της χωρητικότητας του συστήματος της εναέριας κίνησης

 88. 01/08 11:18

  Psyche: Nέο wine bar στο κέντρο της Αθήνας

 89. 01/08 11:13

  Άνοιξε το ξενοδοχείο Casa Cook Mykonos

 90. 01/08 11:04

  easyJet: Εννέα ημέρες απεργία μέσα στον Αύγουστο ετοιμάζουν οι πιλότοι στην Ισπανία

 91. 01/08 10:30

  Γερμανικός τουρισμός | Η κρίση περιορίζει τις επόμενες διακοπές - το 73% επιλέγει προορισμό χωρίς αεροπλάνο

 92. 01/08 09:37

  Τουρισμός | Η Ισπανία πρώτος προορισμός των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι, με επιδόσεις 2019

 93. 01/08 09:24

  Lufthansa | Το 99% των πτήσεων διακοπών θα πραγματοποιηθούν κανονικά το καλοκαίρι

 94. 01/08 08:56

  Τότε το λέγαμε καλοκαίρι, σήμερα κλιματική αλλαγή

 95. 01/08 08:42

  Δράση για τον αγροτουρισμό στην Κρήτη

 96. 01/08 08:30

  Επέκταση του Ομίλου Μήτση στον Πειραιά με 4άστερο ξενοδοχείο 150 κλινών

 97. 01/08 08:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Μύκονο

 98. 01/08 08:26

  Επιστροφή στα κέρδη για την ισπανική εταιρεία διαχείρισης υποδομών αεροδρομίων AENA

 99. 01/08 08:23

  Aπόφαση για το πάρκινγκ στο κτίριο των 53 ορόφων στο Ελληνικό

 100. 01/08 08:16

  Γιορτή Μαστίχας στη Χίο