Ποιους προορισμούς «προτείνει» για ταξίδια το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ στους Αμερικανούς πολίτες

Ποιους προορισμούς «προτείνει» για ταξίδια το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ στους Αμερικανούς πολίτεςΠηγή φωτό: Pixabay

Η πανδημία του κορωνοϊού εμπόδισε τα διεθνή ταξίδια για ένα μεγάλο μέρος του 2020, ωστόσο, καθώς τα εμβόλια είναι πια πραγματικότητα και περισσότερες χώρες ανοίγουν τα σύνορά τους στους ξένους τουρίστες, υπάρχει ελπίδα ότι οι Αμερικανοί θα ανακτήσουν την αίσθηση της κανονικότητας το 2021, ως προς το πού και πώς μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Η ασφάλεια θα είναι η κορυφαία προτεραιότητα και ενώ οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν αιφνίδια την εποχή του κορωνοϊού, υπάρχουν αρκετοί δυνητικοί προορισμοί που ξεχωρίζουν για την ηρεμία και την ασφάλεια που προσφέρουν όσον αφορά στην υγειονομική τους κατάσταση και πάντα σύμφωνα με το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψη Νοσημάτων.

Πάντως-και παρ’ όλες τις τελευταίες θετικές εξελίξεις για το άνοιγμα των συνόρων των ΗΠΑ σε τουρίστες από την Ελλάδα, το αντίστροφο φαίνεται να καθυστερεί να αλλάξει, καθώς η χώρα μας παραμένει στο Επίπεδο 4 των ταξιδιωτικών συστάσεων, δηλαδή «μην ταξιδεύετε»…

Ποιοι είναι όμως οι προορισμοί που είναι ασφαλείς, κατά το State Department; Μεταξύ αυτών, βρίσκονται οι εξής 11 χώρες:

Τσεχική Δημοκρατία

Το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ περιλαμβάνει την Τσεχική Δημοκρατία στο Επίπεδο 2 της ταξιδιωτικής συμβουλευτικής κλίμακας 4 επιπέδων, ενώ η χώρα είναι ένας από τους μόλις 17 προορισμούς του Επιπέδου 2 ως προς την Ταξιδιωτική Υγεία, από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), υποδεικνύοντας ένα μέτριο επίπεδο κορωνοϊού στη χώρα. Ωστόσο, Οι επισκέπτες θα πρέπει να πληρούν αρκετές προϋποθέσεις για να εισέλθουν στην Τσεχική Δημοκρατία αυτό το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένης της συμπλήρωσης ενός εντύπου εντοπισμού επιβατών και προσκόμισης απόδειξης αρνητικού αποτελέσματος τεστ κορωνοϊού.

Δανία

Ενώ η Δανία είναι στο επίπεδο 3 του υπουργείου και των CDC συμβουλεύοντας ουσιαστικά τους Αμερικανούς να επανεξετάσουν το ταξίδι ή να αναβάλουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια, η πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, ανακηρύχθηκε πρόσφατα η ασφαλέστερη πόλη στον κόσμο για το 2021, σύμφωνα με την Economist Intelligence. Ο Δείκτης Ασφαλούς Πόλεως (SCI) της Unit κατατάσσει 60 διεθνείς προορισμούς σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας, ασφάλειας υγείας, υποδομών, προσωπικής ασφάλειας και περιβαλλοντικής ασφάλειας. Ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε σχετικά ότι, ένας βασικός παράγοντας που κάνει την Κοπεγχάγη μια τόσο ασφαλή πόλη είναι το χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητάς της.

Ουγγαρία

Το υπ. εξωτερικών ζητά από τους Αμερικανούς να επανεξετάσουν το ταξίδι τους στην Ουγγαρία λόγω περιορισμών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.  Ωστόσο, από τον προηγούμενο μήνα, οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να εισέλθουν στην Ουγγαρία αεροπορικώς με απόδειξη αρνητικού τεστ κορωνοϊού που λήφθηκε εντός 72 ωρών. Επιπλέον, το CDC έχει εκδώσει Επίπεδο 1 για την Ταξιδιωτική Υγεία στην Ουγγαρία, υποδεικνύοντας χαμηλό επίπεδο κορωνοϊού στη χώρα.

Πολωνία

Η Πολωνία είναι μία από τις μόλις 28 χώρες που βρίσκονται στο Επίπεδο 1 του CDC που υποδεικνύει χαμηλό επίπεδο κρουσμάτων κορωνοϊού. Παρόλο που η ταξιδιωτική σύσταση του υπουργείου εξωτερικών συνιστά στους Αμερικανούς να επανεξετάσουν το ταξίδι στην Πολωνία λόγω περιορισμών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, οι ταξιδιώτες μπορούν να παρακάμψουν την υποχρεωτική καραντίνα 10 ημερών εάν έχουν εμβολιαστεί πλήρως, αναρρώσει εντός 6 μηνών πριν από την είσοδό τους στη χώρα ή έχουν αρνητικό μοριακό τεστ όχι νωρίτερα από 7 ημέρες μετά την άφιξη στην Πολωνία.

Σλοβακία

Από τις 13 Σεπτεμβρίου, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή στη Σλοβακία λόγω της πανδημίας, ενώ το CDC προειδοποιεί για ένα μέτριο μόνο επίπεδο κρουσμάτων στη χώρα. Ο οργανισμός συνιστά στους ταξιδιώτες να εμβολιαστούν πλήρως πριν επισκεφθούν τη Σλοβακία και συμβουλεύει τους μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο σοβαρών ασθενειών να αποφύγουν τα μη απαραίτητα ταξίδια στον ευρωπαϊκό προορισμό.

Ζάμπια

Από τις 21 Σεπτεμβρίου, το υπ. εξωτερικών συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να προσέχουν ακόμη περισσότερο λόγω των κρουσμάτων . Ο προορισμός, διάσημος για τους καταρράκτες της Βικτώριας και τα πολλά εθνικά του πάρκα, βρίσκεται στο Επίπεδο 2 της Ταξιδιωτικής Υγείας από το CDC που υποδεικνύει ένα μέτριο επίπεδο κορωνοϊού στη χώρα. Η Ζάμπια είναι προς το παρόν ανοιχτή σε ταξιδιώτες των ΗΠΑ που έχουν αρνητικό μοριακό τεστ εντός 72 ωρών πριν από την αναχώρηση. Άτομα με αρνητικό τεστ κορωνοϊού που ολοκληρώθηκε περισσότερες από 72 ώρες πριν από την άφιξή τους στη Ζάμπια, μπορεί να κληθούν να κάνουν ένα τεστ αντιγόνου στο αεροδρόμιο.

Τζιμπουτί

Ένας από τους 6 διεθνείς προορισμούς επιπέδου 1 από το υπουργείο εξωτερικών και το CDC που υποδεικνύει χαμηλό επίπεδο κορωνοϊού στη χώρα, είναι το Τζιμπουτί, με τους ιθύνοντες να συμβουλεύουν τους επισκέπτες να ασκούν κανονικές προφυλάξεις λόγω του κορωνοϊού και να εμβολιάζονται πλήρως πριν από το ταξίδι. Ο υποτιμημένος προορισμός μπορεί να υπερηφανεύεται για μια χούφτα φυσικών θαυμάτων, συμπεριλαμβανομένης της λίμνης Assal, ενός από τα χαμηλότερα σημεία στη Γη, σε απόσταση πάνω από 500 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Δομινικανή Δημοκρατία

Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι μία από τις δώδεκα χώρες στον κόσμο που βρίσκονται αυτό το φθινόπωρο στο επίπεδο 2. Από τις 13 Σεπτεμβρίου, οι ιθύνοντες ενθαρρύνουν τους ταξιδιώτες να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή στον προορισμό της Καραϊβικής λόγω του κορωνοϊού, ενώ το CDC υποδεικνύει μόνο ένα μέτριο επίπεδο της νόσου στη χώρα. Επί του παρόντος, η Δομινικανή Δημοκρατία δεν απαιτεί από τους επισκέπτες να προσκομίσουν πιστοποιητικά εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ για να εισέλθουν, αλλά αντίθετα διενεργεί τυχαία  rapid tests σε ένα μικρό ποσοστό αφίξεων. Οι επιβάτες με πιστοποιητικό εμβολιασμού, στο οποίο η β’ δόση πρέπει να έχει ληφθεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν) ή αρνητικό τεστ PCR που πραγματοποιήθηκε εντός 72 ωρών πριν από την άφιξη, εξαιρούνται από τα τυχαία τεστ.

Αίγυπτος

Το CDC προειδοποιεί για ένα μέτριο επίπεδο κορωνοϊού (Επίπεδο 2) στην Αίγυπτο αυτό το φθινόπωρο. Παρ 'όλα αυτά, το υπουργείο εξωτερικών επισημαίνει άλλες απειλές, συμβουλεύοντας τους Αμερικανούς να "επανεξετάσουν τα ταξίδια λόγω τρομοκρατίας" και να "δείξουν μεγαλύτερη προσοχή στην Αίγυπτο λόγω του κορωνοϊού και την περιορισμένη ικανότητα της Πρεσβείας να βοηθήσει Αμερικανο-Αιγύπτιους πολίτες που συλλαμβάνονται ή κρατούνται" . Η χώρα είναι προς το παρόν ανοικτή σε επισκέπτες από τη Βόρεια Αμερική με αρνητικό αποτέλεσμα τεστ PCR που λήφθηκε εντός 96 ωρών από την αναχώρηση. Οι ταξιδιώτες πρέπει να προσκομίσουν έντυπα αντίγραφα των αποτελεσμάτων του τεστ, καθώς τα ψηφιακά αντίγραφα δεν γίνονται αποδεκτά.

Ισημερινή Γουινέα

Η Ισημερινή Γουινέα εξακολουθεί να είναι μεταξύ των λίγων διεθνών προορισμών που βρίσκεται στο επίπεδο 1, τόσο από το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ, όσο και από το CDC. Σύμφωνα με την τοπική πρεσβεία των ΗΠΑ, όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να έχουν με αρνητικό τεστ PCR εντός των προηγούμενων 48 ωρών καθώς και απόδειξη διαμονής, απασχόλησης ή επαγγελματικού σκοπού της επίσκεψης. Καμία αεροπορική εταιρεία δεν επιτρέπεται να δεχθεί επιβάτες χωρίς έγκυρο αρνητικό PCR.

Γκαμπόν

Η Γκαμπόν, η οποία βρίσκεται νότια της Ισημερινής Γουινέας, με πολλές όμορφες παραλίες, εθνικά πάρκα και καταπράσινο τροπικό δάσος, είναι από τους λίγους προορισμούς επίσης βρίσκονται στο επίπεδο 1 των ταξιδιωτικών συστάσεων, σημειώνοντας ωστόσο ότι ορισμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Libreville και Port Gentil, έχουν αυξημένο κίνδυνο λόγω εγκληματικότητας. Οι ταξιδιώτες επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα με αρνητικό τεστ κορωνοϊού που λαμβάνεται εντός 72 ωρών από την αναχώρηση.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Ερευνα
 1. 19/01 20:07

  Ε.Ξ. Μεσσηνίας | Γενναία μέτρα ως "ανάχωμα" στο επερχόμενο σάρωμα των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων

 2. 19/01 19:43

  TUI | Διπλάσιοι τουρίστες το 2022 στην Ελλάδα - Καλύτερη από το 2019 η νέα χρονιά | Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη - Joussen (video)

 3. 19/01 19:35

  Σύσκεψη Κικίλια - Πλακιωτάκη για την βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας

 4. 19/01 19:29

  Ομοσπονδίες "Κύκλος" και "Αριστοτέλης": Απογοήτευση για τον αποκλεισμό των καταλυμάτων από τον αναπτυξιακό νόμο

 5. 19/01 19:25

  ΓΕΠΟΕΤ: Έντονη δυσφορία για τον αποκλεισμό τουριστικών γραφείων και λεωφορείων από τον αναπτυξιακό νόμο

 6. 19/01 16:47

  Συνάντηση ΠΑΣΥΞΕ με τον πρέσβη του Ισραήλ

 7. 19/01 16:25

  Brussels Airlines: Νέες πτήσεις προς Αθήνα και ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2022

 8. 19/01 15:15

  ΥΠΑ: Στο - 44,2% έναντι του 2019 η επιβατική κίνηση το 2021 στα ελληνικά αεροδρόμια

 9. 19/01 13:54

  Η Grant Thornton καλωσορίζει τον Ernesto Di Giorgio στο τμήμα Financial Services

 10. 19/01 13:51

  ΠΟΤ: Αύξηση από 30% έως 78% των διεθνών αφίξεων το 2022 έναντι του 2021

 11. 19/01 13:16

  Έρευνα | Επιβαρυμένη η Ψυχική Υγεία και η Κοινωνικότητα των Ελλήνων από την Πανδημία

 12. 19/01 13:09

  Συνεργασία ΕΟΤ – Πολεμικού Μουσείου για την προβολή του στρατιωτικού τουρισμού 

 13. 19/01 13:00

  Tripadvisor: Ρόδος και Σαντορίνη στους 10 πιο "in" προορισμούς στον κόσμο το 2022 - Διακρίσεις για Αθήνα, Κρήτη και Κέρκυρα

 14. 19/01 12:30

  Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων στον Πειραιά

 15. 19/01 12:03

  Seabourn: Το Ην. Βασίλειο η αγορά με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης κρουαζιέρας το 2022

 16. 19/01 11:35

  Βαλεαρίδες: Πρόστιμο 24.000 στη Ryanair επειδή χρέωνε τις χειραποσκευές

 17. 19/01 11:32

  Δημόσια συγνώμη και μεγάλη αποζημίωση για αρνητική κριτική απαιτεί από πελάτισσα ξενοδοχείο στην Ταϊλάνδη

 18. 19/01 11:15

  ΔΩΔΕΚΑ: Επτά χρόνια Ελλάδα | Η πρωτοβουλία της FedHATTA για 12μηνο και θεματικό τουρισμό ανανεώνεται

 19. 19/01 10:24

  Βρετανικός τουρισμός | jet2: Η άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών φέρνει άλμα στις κρατήσεις

 20. 19/01 09:10

  Εγκρίσεις για ανέγερση νέων ξενοδοχείων σε Θάσο και Άνω Κουφονήσι

 21. 19/01 09:00

  ΟΣΕ: Διαγωνισμός 190.000 ευρώ για μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχείο της Αθήνας

 22. 19/01 09:00

  Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας

 23. 19/01 09:00

  Οι 9 χώρες της ΕΕ που μείωσαν την περίοδο ισχύος των πιστοποιητικών

 24. 19/01 08:55

  Θετική γνωμοδότηση για καταφύγιο σκαφών μπροστά από ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

 25. 19/01 08:16

  Η Όμικρον μετέθεσε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις και στην Ιταλία

 26. 18/01 22:06

  Να ενταχθούν τα τουριστικά λεωφορεία στον αναπτυξιακό νόμο, ζητεί ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κρήτης

 27. 18/01 21:37

  Γιατί τα κίνητρα εκσυγχρονισμού των 3άστερων ξενοδοχείων πρέπει να παραμείνουν στον αναπτυξιακό νόμο

 28. 18/01 16:06

  Nobu: Το brand του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανοίγει νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη – Θα ανοίξει το 2022 (video)

 29. 18/01 15:25

  Ένωση Λιμένων Ελλάδας: Στο 49,2% του 2019 η κίνηση κρουαζιερόπλοιων το 2021, αλλά μόλις στο 23,7% των επιβατών

 30. 18/01 15:14

  ΣΕΤΚΕ: Να ενταχθούν τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα στο νέο αναπτυξιακό νόμο

 31. 18/01 14:24

  Συνάντηση των εταίρων του TOURNET, που συμμετέχει το ΜΑΙΧ, για την αειφόρα ανάπτυξη του τουρισμού

 32. 18/01 12:43

  B.Κικίλιας | Στον αναπτυξιακό νόμο ο εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των ξενοδοχείων 3 αστέρων

 33. 18/01 12:38

  Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Σαουδάραβα ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων Four Seasons

 34. 18/01 11:57

  Ε.Ξ. Ιωαννίνων | Ψηφιακή μετάβαση και στις τουριστικές πληροφορίες 

 35. 18/01 11:47

  Μ.Κόνσολας: Εμπορικές επιχειρήσεις και οδηγοί ταξί σε τουριστικές περιοχές να ενταχθούν στα εποχικά επαγγέλματα

 36. 18/01 11:39

  Το 5G «προσγειώνει» τις πτήσεις – Παρεμβολές με τα συστήματα των αεροσκαφών

 37. 18/01 11:21

  Να ενταχθούν στον Aναπτυξιακό όλες οι κατηγορίες ξενοδοχείων, δωμάτια, τουριστικά γραφεία και άλλες επιχειρήσεις

 38. 18/01 11:08

  ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά η αξιοποίηση της μαρίνας Ιτέας

 39. 18/01 11:01

  Φορολογικές ελαφρύνσεις, ειδικά στο ΦΠΑ του τουριστικού πακέτου, για τόνωση της ανταγωνιστικότητας

 40. 18/01 10:50

  45% περισσότεροι επισκέπτες στα Μουσεία το 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2021

 41. 18/01 10:30

  PWC | Στα υψηλότερα επίπεδα της δεκαετίας η αισιοδοξία των CEOs

 42. 18/01 09:49

  Δήμος Αθηναίων | 410 σύγχρονα πεζοδρόμια μέχρι το καλοκαίρι του 2023

 43. 18/01 09:45

  Πράσινο φως για κάμπινγκ στην Κάρυστο και συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων στην Κρήτη

 44. 18/01 09:42

  Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία στην Αθήνα

 45. 18/01 09:34

  Ενίσχυση του Μουσείου Τρίπολης με ψηφιακές δράσεις ανάδειξης των εκθεμάτων του

 46. 18/01 09:32

  Accor | Περισσότερα από 300 νέα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο το 2022 

 47. 18/01 09:31

  Σημαντικό πλεόνασμα της Ελλάδας στο εμπόριο υπηρεσιών με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 48. 18/01 08:18

  Euromonitor International: Oι 10 παγκόσμιες καταναλωτικές τάσεις για το 2022

 49. 17/01 15:52

  Β. Κικίλιας: Στόχος μας να γίνει η Ελλάδα προσβάσιμη σε όλους τους επισκέπτες της

 50. 17/01 15:51

  Ιταλία: Προβλήματα στις πτήσεις αύριο λόγω απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

 51. 17/01 15:35

  ΣΥΡΙΖΑ: Να ακυρωθούν οι απολύσεις των 350 εργαζομένων στο Hilton Αθήνας - Τι λέει η Ιονική Ξενοδοχειακή

 52. 17/01 15:09

  In-Crete, Καινοτόμος συνεργασία για την Κυκλική Οικονομία στην Κρήτη και τη Μεσόγειο

 53. 17/01 14:05

  Θάσος: Καταφύγιο τουριστικών σκαφών στο ξενοδοχείο Alexandra Beach

 54. 17/01 13:46

  “Βούλιαξε” το σαββατοκύριακο η Βασιλίτσα

 55. 17/01 13:33

  Barceló Hotel Group: Άνοιγμα 20 νέων ξενοδοχείων στην Ευρώπη το 2022

 56. 17/01 13:10

  SAS: Οι 6 τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2022

 57. 17/01 12:49

  Eλεγχόμενη αποβίβαση στη νήσο Χρυσή Ιεράπετρας και το 2022 εισηγείται η Επιτροπή

 58. 17/01 12:48

  Τέλος το «Revenge travel» - Ποιες είναι 10 κορυφαίες τάσεις στα ταξίδια για το 2022

 59. 17/01 12:30

  ΣΕΤΕ | Επέκταση των μέτρων στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης

 60. 17/01 12:11

  ΠΟΞ | Διαγωνισμός για υπηρεσίες κατάρτισης – πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων 1.278 εργαζομένων

 61. 17/01 11:25

  ΣΥΡΙΖΑ | Αδικαιολόγητο να χαθούν θέσεις εργασίας στον ξενοδοχειακό κλάδο

 62. 17/01 10:59

  Eurocontrol: Ταχεία ανάκαμψη στην αεροπορική κίνηση στην Ευρώπη μόλις υποχωρήσει η πανδημία

 63. 17/01 10:06

  Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Eνωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων

 64. 17/01 08:35

  Επιχορηγήσεις για δύο νέα ξενοδοχεία σε Κω και Χαλκιδική

 65. 17/01 08:30

  Τσεχία: H απαλλαγή καταβολής ΦΠΑ στη θέρμανση συγκράτησε τον πληθωρισμό

 66. 17/01 08:30

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Βόλο και Ρέθυμνο

 67. 17/01 08:20

  Σερβία: Ανάσα για τον τουρισμό η εορταστική περίοδος

 68. 17/01 08:15

  Πώς θα διεξαχθεί η έκθεση τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών Mobile World Congress στη Βαρκελώνη

 69. 16/01 14:34

  Πρόεδρος ΡΑΕ για ενεργειακή κρίση: Πότε θα ξεκινήσει η αποκλιμάκωση των τιμών

 70. 16/01 13:47

  Μήπως δεν είναι «προσωρινός» ο πληθωρισμός;

 71. 16/01 13:38

  Γιατί η Aegean ανέστειλε τις πτήσεις προς και από την Βηρυτό

 72. 16/01 13:35

  Η Πολωνία μηδενίζει τον ΦΠΑ σε τρόφιμα και φυσικό αέριο

 73. 16/01 13:34

  Ουκρανία: Διαγωνισμός για την ανακατασκευή του αεροδρομίου της Πολτάβα

 74. 16/01 13:32

  Τυνησία: Απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας

 75. 16/01 13:29

  Κ.Νοτοπούλου: Ο χειμερινός τουρισμός στην «εντατική», ο υπουργός Τουρισμού «στον κόσμο του»

 76. 16/01 13:21

  Το Χ.Κ. Παρνασσού συμμετέχει στις δράσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού την Κυριακή

 77. 16/01 13:13

  Β.Κικίλιας: Επιμήκυνση περιόδου με χειμερινό τουρισμό, city break και κρουαζιέρα

 78. 16/01 13:03

  FVW |Travel Talk: Virtual COUNTER DAYS 2022, με τη συμμετοχή προορισμών, ξενοδοχείων και κρουαζιέρας

 79. 15/01 01:33

  GlobalData: Η Google αποτελεί συνεχή απειλή για τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία

 80. 15/01 01:28

  Swiss Education Academy: Εκδρομές σοκολάτας και πολιτισμού στην Ελβετία

 81. 15/01 01:27

  Στη Μαδρίτη αυτήν την εβδομάδα η προσοχή της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας

 82. 15/01 00:51

  Νέος Αναπτυξιακός Νόμος | Ο εναλλακτικός τουρισμός στο επίκεντρο - ποιες επενδύσεις ενισχύονται

 83. 14/01 21:25

  ΥΠΑ: Περιστατικό με αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Μήλου

 84. 14/01 16:34

  HolidayCheck Special Award 2022: Ποια ελληνικά ξενοδοχεία επιλέγουν οι περισσότεροι Γερμανοί

 85. 14/01 15:47

  Γερμανία | FUR: Ιστορικό ρεκόρ ζήτησης για διακοπές το 2022 – Ανάκαμψη χωρίς εμπόδια το 2023

 86. 14/01 14:55

  Ισπανικός τουρισμός: Περιμένουν φέτος ανάκαμψη στο 88% των επιδόσεων του 2019

 87. 14/01 13:36

  Skyscanner | Έρευνα: "Δίψα" για διακοπές το 2022 - Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις κρατήσεις

 88. 14/01 12:50

  Β. Κικίλιας: Αιχμή του δόρατος της ανάπτυξης της χώρας ο τουρισμός το 2022

 89. 14/01 12:10

  ΗΠΑ: Σε εθελοντικό σύστημα εφαρμογής πρωτοκόλλων COVID οι κρουαζιέρες

 90. 14/01 11:19

  trivago | 9 αποδοτικοί κανόνες για ξενοδοχεία και καταλύματα ώστε να χτίσουν την επωνυμία & online παρουσία τους

 91. 14/01 10:31

  Έκλεισε ο φάκελος της πτώχευσης του Thomas Cook, χωρίς ευθύνες για τον Peter Fankhauser

 92. 14/01 10:18

  Συνάντηση ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων της Κρήτης και της Δωδεκανήσου με τον υφυπουργό Μεταφορών

 93. 14/01 10:08

  Ισπανία: Στο εξής κορωνοϊός όπως γρίπη

 94. 14/01 09:44

  Επιπλέον μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων (και στον τουρισμό) για τον Ιανουάριο του 2022

 95. 14/01 09:39

  Αλλαγή χρήσης ενοικιαζόμενων δωματίων και κατοικίας σε ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο και στην Κρήτη

 96. 14/01 09:36

  Επιχορηγήσεις σε 2 ξενοδοχεία σε Βόλο και Χερσόνησο Ηρακλείου

 97. 14/01 09:33

  Έρευνα | Τι θέλουν να γνωρίζουν οι επαγγελματίες ταξιδιώτες εν μέσω πανδημίας

 98. 14/01 09:31

  Marriott: Νέα υπηρεσία ταξιδιωτικής ασφάλισης με απευθείας κρατήσεις

 99. 14/01 09:29

  Υπό νέα πίεση ο ισπανικός τουριστικός τομέας λόγω Όμικρον

 100. 13/01 16:07

  TasteAtlas: Η Ελλάδα δεύτερη καλύτερη χώρα στον κόσμο για την κουζίνα της- ποια πιάτα και προϊόντα ξεχωρίζουν