Κορωνοϊός: Ποιοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ισχύουν σήμερα ανά χώρα

Α Decrease font Enlarge font
Κορωνοϊός: Ποιοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ισχύουν σήμερα ανά χώρα

Το ταξιδιωτικό τοπίο μεταβάλλεται συνεχώς, απαιτώντας διαρκή επικαιροποίηση των ταξδιιωτικών περιορισμών που ισχύουν σε κάθε χώρα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση εισήγαγε την Τρίτη προσωρινούς περιορισμούς για μη αναγκαία ταξίδια προς και από την ΕΕ, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η απόφαση αυτή ακολουθεί την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να αναστείλουν τα ταξίδια προς στις ΗΠΑ από 28 ευρωπαϊκές χώρες.

Ακολουθούν οι περιορισμοί που ισχύουν αυτή τη στιγμή σε ορισμένους βασικούς προορισμούς.

Ευρωπαϊκή Ένωση

Μετά από την τηλεδιάσκεψη της Τρίτης, η ΕΕ αποφάσισε να κλείσει τα εξωτερικά σύνορα της περιορίζοντας τα μη ουσιαστικά ταξίδια για 30 ημέρες.

Θα υπάρξουν ορισμένες εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένων των μελών των οικογενειών των ευρωπαίων πολιτών, του απαραίτητου υγειονομικού προσωπικού και των ανθρώπων που μεταφέρουν εμπορεύματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξαιρούνται επίσης οι ευρωπαίοι πολίτες που πρέπει να φτάσουν στις χώρες καταγωγής.

Ηνωμένες Πολιτείες

Απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ από Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν , Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Η απαγόρευση δεν ισχύει για τους Αμερικανούς πολίτες ή τα μέλη των οικογενειών τους.

Οι Αμερικανοί πολίτες που έχουν ταξιδέψει στην Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες μπορούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ, αλλά θα κατευθύνονται μέσω ενός 11 αεροδρομίων όπου θα υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας. Τα αεροδρόμια περιλαμβάνουν Ατλάντα, Σικάγο, Ντάλας, Ντιτρόιτ, Χονολουλού, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη (JFK ή EWR), Σαν Φρανσίσκο, Σιάτλ και Ουάσινγκτον.

Αυστραλία 

Η Αυστραλία απαιτεί  από όλους τους ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες. Επίσης, η κυβέρνηση απαγόρευσε την είσοδο σε όλα τα κρουαζιερόπλοια.  Οι επιβάτες που ταξίδεψαν στην Κίνα, το Ιράν, τη Νότια Κορέα ή την Ιταλία κατά τις τελευταίες 14 ημέρες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να διέλθουν μέσω της Αυστραλίας για 14 ημέρες από τη στιγμή της αναχώρησής τους από αυτές τις χώρες. Αυτό δεν ισχύει για το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών, τους υπηκόους της Αυστραλίας και τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους ή τους υπηκόους της Νέας Ζηλανδίας που κατοικούν στην Αυστραλία, οι οποίοι υποχρεούνται σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες.

Αυστρία

Η Αυστρία συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, ισχύουν ταξιδιωτικές οδηγίες για τις ακόλουθες χώρες: Γαλλία, Ιράν, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Ρωσία, Ελβετία, Ισπανία , Νότια Κορέα, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν υφίσταται πλέον άδεια προσγείωσης για πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία, τις Κάτω Χώρες, τη Ρωσία και την Ουκρανία. Συνιστάται μετ΄ επιτάσεως στους αυστριακούς ταξιδιώτες να ταξιδεύουν από τις χώρες αυτές μέσω άλλων ευρωπαϊκών αερολιμένων.

Καμπότζη

Η Καμπότζη απαγορεύει την είσοδο σε αλλοδαπούς που φθάνουν από την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ για 30 ημέρες.

Καναδάς

Ο Καναδάς απαγορεύει την είσοδο σε άτομα που δεν είναι Καναδοί πολίτες, Αμερικανοί πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι της χώρας.

Πράσινο Ακρωτήριο

Αναστολή τριών εβδομάδων όλων των εισερχόμενων πτήσεων από την Πορτογαλία και όλες τις χώρες της ΕΕ που επλήγησαν από την πανδημία, καθώς και από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, τη Σενεγάλη και τη Νιγηρία. Η εξαίρεση αφορά τις πτήσεις επαναπατρισμού των πολιτών.

Κίνα

Όλοι οι επιβάτες που φθάνουν στο Πεκίνο από προορισμούς στο εξωτερικό πρέπει να υποβληθούν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε καθορισμένες εγκαταστάσεις. Εν τω μεταξύ, οι διεθνείς επαγγελματίες ταξιδιώτες πρέπει να παραμείνουν σε ένα επιλεγμένο αριθμό καθορισμένων ξενοδοχείων στο Πεκίνο όπου θα εξετάζονται για τον κορωνοϊό. Δεν θα επιτρέπεται να φύγουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Σε ολόκληρη τη χώρα, οι επιβάτες που φτάνουν από το Ιράν, την Ιταλία, την Ιαπωνία ή την Κορέα και ταξιδεύουν στο Πεκίνο, το Γκουανγκτζού ή τη Σαγκάη υπόκεινται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Σαγκάη

Η Σαγκάη έχει περιλάβει 12 χώρες από τις οποίες οι ταξιδιώτες θα τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες και συγκεκριμένα από τη Νότιο Κορέα, την Ιταλία, το Ιράν, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, τη Σουηδία και το Βέλγιο .

Κολομβία

Η Κολομβία απαγορεύει την είσοδο σε άτομα που δεν είναι πολίτες της Κολομβίας, μόνιμοι κάτοικοι ή διπλωμάτες.

Κροατία

Εκτός από τους υπηκόους της Κροατίας, οι επιβάτες και το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονταν στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας, στην επαρχία Heinsberg της Γερμανίας, στο Ιράν, στην Ιταλία ή στην επαρχία Daegu City και Cheongdo της Νότιας Κορέας τις τελευταίες 14 ημέρες θα τεθούν σε καταντίνα για 14 ημέρες. Οι πολίτες θα πρέπει να τίθενται σε αυτοκαραντίνα.

Εκτός από τους υπηκόους της Κροατίας, οι επιβάτες και το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονται σε όλες τις άλλες περιοχές της Κίνας και της Νότιας Κορέας, το Χονγκ Κονγκ, η Ιαπωνία και η Σιγκαπούρη θα υποχρεούνται σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες.

Τσεχική Δημοκρατία

Την Πέμπτη, η Τσεχική Δημοκρατία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 30 ημερών και απαγόρευσε την είσοδο σε μη κατοίκους από χώρες που επλήγησαν από κορωνοϊού, καθώς και εν μέρει κλείνοντας τα σύνορά της. Απαγορεύεται επίσης η μετάβαση των πολιτών σε χώρες υψηλού κινδύνου. Η απαγόρευση ισχύει για τους επισκέπτες από την Κίνα, τη Νότια Κορέα, το Ιράν, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία, τη Σουηδία, τη Βρετανία, τη Νορβηγία, τη Δανία και τη Γαλλία και θα τεθεί σε ισχύ το Σάββατο.

Δανία

Το κλείσιμο των συνόρων ισχύει στη Δανία μέχρι τις 13 Απριλίου. Μόνο οι Δανοί πολίτες και οι μεταφορείς εμπορευμάτων θα εξακολουθήσουν να εισέρχονται στη χώρα.

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος θα αναστείλει όλες τις πτήσεις εντός και εκτός αιγυπτιακών αεροδρομίων για δύο εβδομάδες από τις 19 Μαρτίου.

Γερμανία

Η Γερμανία έχει κλείσει τα σύνορά της με την Αυστρία, την Ελβετία, τη Γαλλία, ενώ η διακίνηση αγαθών εξαιρείται από την απαγόρευση.

Ελλάδα

Μεταξύ άλλων, η χώρα δεν θα δεχθεί νέες αιτήσεις ασύλου για τουλάχιστον ένα μήνα εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού. Οι ταξιδιώτες που έρχονται από το εξωτερικό θα τίθενται σε καραντίνα κατ’ οίκον για 14 ημέρες.

Αΐτη

Η Αϊτή ανέστειλλε πτήσεις από την Ευρώπη, τον Καναδά, τη Δομινικανή Δημοκρατία και τη Λατινική Αμερική για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Πτήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα εξακολουθούν να επιτρέπονται, κατόπιν συμφωνίας με τις αμερικανικές αρχές.

Χονγκ Κονγκ

Από τις 19 Μαρτίου, το Χονγκ Κονγκ απαιτεί από όλους τους ταξιδιώτες που εισέρχονται από ξένες χώρες να τίθενται σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

Η πόλη θα εκδώσει επίσης την ανώτατη ειδοποίηση ταξιδιού, δηλαδή «μην ταξιδεύετε», για όλες τις χώρες, με εξαίρεση την ηπειρωτική Κίνα, την Ταϊβάν και το Μακάο, είπε. Τα νέα μέτρα θα ισχύουν τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους μη κατοίκους.

Επί του παρόντος, το Χονγκ Κονγκ απαιτεί ο καθένας που ταξιδεύει από την ηπειρωτική Κίνα στην πόλη να αυτοαπομονώνεται στην οικία του για 14 ημέρες.

Ουγγαρία

Η Ουγγαρία έκλεισε τα σύνορά της σε όλους τους μη μόνιμους κατοίκους.

Ινδία

Όλοι οι ταξιδιώτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία, την Ελβετία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο απαγορεύεται να εισέλθουν στην Ινδία.

Επί του παρόντος, όλες οι τουριστικές βίζες αναστέλλονται και επιβάλλεται σε όλους τους ταξιδιώτες καραντίνα 14 ημερών, συμπεριλαμβανομένων των επιστρεφόντων Ινδών υπηκόων που έρχονται από ή έχουν επισκεφθεί την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ιράν, την Ιταλία, τη Νότια Κορέα και την Ισπανία.

Ινδονησία

Εκτός από τους μόνιμους κατοίκους της Ινδονησίας, οι επιβάτες και το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονται στην Κίνα ή στις πληγείσες περιοχές της Ιταλίας, της Νότιας Κορέας και του Ιράν τις τελευταίες 14 ημέρες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να διέλθουν μέσω της Ινδονησίας.

Ιαπωνία

Η Ιαπωνία απαγορεύει την είσοδο σε επιβάτες που βρίσκονταν στις πληγείσες περιοχές της Κίνας, της Νότιας Κορέας ή της Ιταλίας κατά τις τελευταίες 14 ημέρες. Οι Ιάπωνες υπήκοοι εξαιρούνται, όπως και οι σύζυγοι και τα τέκνα τους, εφόσον επαληθευτούν οι σχέσεις.

Ιορδανία

Αναστολή όλων των αεροπορικών ταξιδιών, εισερχόμενων και εξερχομένων, με εξαίρεση τα εμπορεύματα. Κλείσιμο όλων των χερσαίων, θαλάσσιων και εναέριων συνόρων στους ταξιδιώτες εκτός από τα μέλη διπλωματικών αποστολών και διεθνών οργανισμών, εφόσον τηρούν τις διατάξεις του Υπουργείου Υγείας για τις 14 μέρες αυτοκαραντίνας.

Μακάο

Οι ταξιδιώτες που έχουν επισκεφθεί τη Νότια Κορέα, την Ιταλία ή το Ιράν εντός 14 ημερών πριν από την άφιξή τους πρέπει να τεθούν σε καραντίνα 14 ημερών σε καθορισμένο χώρο.

Όσοι έχουν ταξιδέψει στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία εντός 14 ημερών από την άφιξή τους θα χρειαστεί να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση καθώς και ιατρική παρακολούθηση 14 ημερών σε καθορισμένο χώρο.

Οι κάτοικοι του Μακάο που βρίσκονται σήμερα σε οποιαδήποτε από τις πληγείσες περιοχές θα κληθούν να απομονωθούν για δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή τους.

Μαλαισία

Από τις 18 Μαρτίου, οι πολίτες θα απαγορεύονται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, με τους ξένους τουρίστες και επισκέπτες να μην εισέρχονται στη χώρα.

Μαρόκο

Το Μαρόκο αποφάσισε να αναστείλει όλες τις διεθνείς πτήσεις προς και από την επικράτειά του.

Νέα Ζηλανδία

Όλοι οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στη χώρα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, θα πρέπει να αυτοαπομονώνονται για 14 ημέρες.

Νορβηγία

Όλοι οι ταξιδιώτες τίθενται σε καραντίνα 14 ημερών.

Περού

Το Περού ανέστειλε προσωρινά τις πτήσεις από και προς την Ευρώπη και την Ασία για περίοδο 30 ημερών.

Φιλιππίνες

Η αεροπορική εταιρεία Cebu Pacific ακυρώνει όλες τις πτήσεις - εγχώριες και διεθνείς - από τις 19 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου.

Στο Λουζόν, το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους, όλες οι μαζικές δημόσιες συγκοινωνίες έχουν ανασταλεί.

Ρωσία

Οι ταξιδιώτες που έρχονται από την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Νότια Κορέα ή την Ισπανία και σκοπεύουν να παραμείνουν στη Μόσχα θα τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρς. Επίσης, η Ρωσία θα κλείσει τα σύνορά της με τη Λευκορωσία λόγω της πανδημίας, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισουστίνος στις 16 Μαρτίου, μετά το προηγούμενο κλείσιμο των χερσαίων συνόρων της με την Κίνα.

Σαουδική Αραβία

Εκτός από τους υπηκόους της Σαουδικής Αραβίας, οι επιβάτες που έχουν διέλθει από το Μπαχρέιν, την Κίνα, την Ταϊβάν, το Τζιμπουτί, την Αίγυπτο, την Ερυθραία, την Αιθιοπία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, Λίβανος, Μακάο, Ομάν, Πακιστάν, Φιλιππίνες, Σομαλία, Νότιο Σουδάν, Ισπανία, Σρι Λάνκα, Σουδάν, Συρία, Τουρκία ή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τις τελευταίες 14 ημέρες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα.

Τα ταξίδια στη Μέκκα και στη Medina βρίσκονται επίσης υπό προσωρινή απαγόρευση, εκτός εάν οι προσκυνητές είναι υπήκοοι του Μπαχρέιν, του Κουβέιτ, του Ομάν, του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έχουν λάβει άδειες.

Νότια Κορέα

Οι επισκέπτες που έχουν βρεθεί στην επαρχία Hubei της Κίνας τις τελευταίες 14 ημέρες και οι κάτοχοι διαβατηρίων από την περιοχή αυτή δεν επιτρέπεται να εισέλθουν.

Οι κορεάτικες θεωρήσεις που εκδίδονται από το προξενείο της Wuhan στην επαρχία του Hubei ακυρώνονται, όπως και οι θεωρήσεις που εκδόθηκαν σε υπηκόους της Ιαπωνίας  πριν από τις 9 Μαρτίου 2020. Αυτό δεν ισχύει για το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών.

Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο θερμοκρασίας κατά την είσοδό τους στη χώρα. Εκείνοι που παρουσιάζουν συμπτώματα θα πρέπει να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο και σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ισπανία

Έχει ήδη κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία και αναμένονται αυστηρές πολιτικές, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών στις μετακινήσεις εντός και εκτός της χώρας.

Το Σάββατο, επέστρεψαν στη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον πέντε αεροσκάφη που ανήκουν στον χαμηλού κόστους αερομεταφορέα Jet2. Η εταιρεία δήλωσε ότι ενεργούσε σύμφωνα με τα μέτρα που θέσπισε η ισπανική κυβέρνηση.

Σιγκαπούρη

Επιβολή καραντίνας σε ολόκληρες πόλεις, συνοριακοί έλεγχοι και καραντίνα 14 ημερών στους ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

Σρι Λάνκα

Η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα ανακοίνωσε την Πέμπτη την ακύρωση των θεωρήσεων κατά την άφιξη, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί πότε θα τεθεί σε ισχύ. Οι επιβάτες που φθάνουν από την Ιταλία, το Ιράν και τη Νότια Κορέα θα τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ταϊλάνδη

Η σύνδεση έχει παύσει  για 18 χώρες: Βουλγαρία, Μπουτάν, Κύπρος, Αιθιοπία, Φίτζι, Γεωργία, Ινδία, Καζακστάν, Παπουασία-Νέα Γουινέα, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ουζμπεκιστάν, Βανουάτου και Κίνα.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, οι ταξιδιώτες πρέπει να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση εκ των προτέρων και να παρουσιάσουν ιατρικό πιστοποιητικό που να αποδεικνύει ότι δεν είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Τουρκία

Η Τουρκία έπαυσε τα ταξίδια από και προς εννέα ευρωπαϊκές χώρες: τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Σουηδία, το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες. Οι πολίτες των χωρών αυτών δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα.

Απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα από επιβάτες που έχουν εισέλθει ή διέλθει από την Αυστρία, το Βέλγιο, την Κίνα, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ιράν, το Ιράκ, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Ισπανία, τη Νότια Κορέα ή τη Σουηδία κατά τις τελευταίες 14 ημέρες, εξαιρουμένων των μόνιμων κατοίκων και των Τούρκων υπηκόων.

Ουκρανία

Απαγορεύεται προσωρινά η είσοδος στη χώρα σε άτομα που δεν είναι πολίτες της Ουκρανίας ή κάτοικοι της Ουκρανίας.

Βιετνάμ

Οι ταξιδιώτες που βρίσκονταν τις τελευταίες 14 ημέρες στις 26 ευρωπαϊκές χώρες της ζώνης  Σένγκεν, καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να διέλθουν μέσω του Βιετνάμ.

Οι θεωρήσεις κατά την άφιξη δεν θα εκδίδονται πλέον για όλους τους αλλοδαπούς, ενώ οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα διαρκέσουν 30 ημέρες.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 29/09 12:39

  Η Ελλάδα ξεπέρασε το όριο ρυθμού μετάδοσης COVID της Βρετανίας – Ορατός ο κίνδυνος για καραντίνα

 2. 29/09 12:19

  Νεμέα: Η φθινοπωρινή εξόρμηση που πρέπει να κάνεις

 3. 29/09 12:18

  Το ελληνικό «μυθικό» δάσος που αξίζει να περπατήσεις

 4. 29/09 12:16

  TUI: Ακυρώσεις διακοπών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

 5. 29/09 12:03

  Live Webinar με κορυφαία στελέχη της Ελληνικής Οικονομίας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

 6. 29/09 11:59

  Η επόμενη μέρα του τουρισμού στην Έδεσσα και την Ορεινή Πέλλα

 7. 29/09 11:53

  EASA: Εξαιρετικά χαμηλός ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού στις πτήσεις

 8. 29/09 11:30

  ΙΝΣΕΤΕ: Ο εισερχόμενος τουρισμός ανά αγορά και περιφέρεια και οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2019

 9. 29/09 11:25

  Μόλις το 5% των Γερμανών επιθυμεί διακοπές στο εξωτερικό αυτό το φθινόπωρο

 10. 29/09 11:24

  Διαγωνισμός στα Κοινωνικά Δίκτυα για την προβολή της Ρόδου

 11. 29/09 11:08

  Ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται μείωση ενοικίου 40% τον Σεπτέμβριο

 12. 29/09 11:05

  «On sourit pour la photo»: Η γαλλική ταινία - ύμνος για το ελληνικό καλοκαίρι

 13. 29/09 10:49

  "Εργαστείτε από τον Παράδεισο": Πρόσκληση από τον δήμαρχο της πόλης Μπενιντόρμ

 14. 29/09 10:47

  Τυνησία: Έως 70% η μείωση των τουριστικών εσόδων το 2020

 15. 29/09 10:32

  Δήμος Καρπενησίου: Κατά της εγκατάστασης αιολικού σταθμού, υπέρ των προοπτικών τουριστικής ανάπτυξης

 16. 29/09 10:31

  Πράσινο φως για αλλαγή χρήσης 4όροφου κτιρίου σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

 17. 29/09 10:29

  Νέο χρέος 96 δισ. ευρώ το 2021 για τη γερμανική οικονομία

 18. 28/09 19:22

  Χ.Θεοχάρης: Άμεση ανάγκη η υιοθέτηση κοινών Ευρωπαϊκών μέτρων στον τουρισμό

 19. 28/09 19:15

  Τι λέει η TUI για το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 6», με τα κρούσματα κορωνοϊού

 20. 28/09 19:00

  Περιφέρεια Κρήτης: Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ στις μικρές επιχειρήσεις

 21. 28/09 16:20

  Άρση των περιοριστικών μέτρων σε Ηράκλειο και Χανιά ζητεί ο κ.Αρναουτάκης από τον πρωθυπουργό

 22. 28/09 16:10

  ΣΕΤΕ: Αίτημα για συμπληρώσεις στα μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων

 23. 28/09 15:57

  Costa Cruises: Η Ελλάδα στα προγράμματα κρουαζιέρας του 2021

 24. 28/09 14:13

  Νέα δέσμη ενεργειών στην Αθήνα για την πανδημία

 25. 28/09 14:06

  Μεγαλύτερο από πέρυσι το μερίδιο των Ρώσων τουριστών στην Τουρκία τον Αύγουστο

 26. 28/09 13:25

  ECTAA: Ο ευρωπαϊκός κλάδος οργανωμένων ταξιδίων συζητά για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού

 27. 28/09 13:23

  Κομισιόν: Ενιαίοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στην ΕΕ βάσει εβδομαδιαίου χάρτη

 28. 28/09 13:14

  Ο θρύλος με την πριγκίπισσα σε ένα ελληνικό εκκλησάκι διαφορετικό από τα άλλα

 29. 28/09 13:12

  Ο άγνωστος Λόφος Οχυρού στη Ραφήνα και η ιστορία του

 30. 28/09 13:11

  WTTC: Πώς ο τουρισμός θα περάσει ομαλά στην ανάκαμψη – Οι νέες απαιτήσεις για τους προορισμούς

 31. 28/09 12:50

  Aegean: -88% ο κύκλος εργασιών το β' τρίμηνο

 32. 28/09 12:09

  Η Ελλάδα ο πιο περιζήτητος προορισμός ταξιδίων για τους Γάλλους το 2021

 33. 28/09 12:06

  Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο σε ελληνικά νησιά: 12 κρούσματα κορωνοϊού στο Mein Schiff!

 34. 28/09 11:43

  TUI: Νέα καμπάνια στις Σκανδιναβικές χώρες (video)

 35. 28/09 10:49

  Airbnb: Νέα πλατφόρμα ειδικά για τη συνεργασία με τις πόλεις

 36. 28/09 10:34

  Δ.Φραγκάκης: Η στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων η μεγάλη πρόκληση της επόμενης μέρας -video του ΕΟΤ “Greece. Always Epic”

 37. 28/09 10:25

  Χάρης Θεοχάρης: Εστίαση στην ποιότητα το 2021

 38. 28/09 10:24

  Δήμος Ικαρίας: Aίτημα για εφαρμογή μειωμένου ΦΠΑ

 39. 28/09 10:22

  Eνισχύσεις για νέα ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο και Μήλο

 40. 28/09 10:21

  Αναγνωρίστηκε άλλη μία ιαματική πηγή στην Αιδηψό

 41. 28/09 10:18

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια

 42. 28/09 10:16

  Ισραήλ: Nέο πακέτο οικονομικής βοήθειας επιχειρήσεων και εργαζομένων έως τον Ιούνιο του 2021

 43. 28/09 10:13

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης: Πρωτοφανής μείωση στις διανυκτερεύσεις και στα έσοδα ανά διαθέσιμο δωμάτιο στο 8μηνο

 44. 27/09 13:01

  Αποφάσεις για νέο ξενοδοχείο στη Ρεντίνα Βόλβης και για συνένωση ξενοδοχείων στην Κω

 45. 27/09 13:00

  Αυξάνονται οι πτωχεύσεις και η ανεργία στη Γαλλία

 46. 27/09 12:59

  Κορωνοϊός: Τα κίνητρα των εξωτικών προορισμών για την προσέλκυση τηλε-εργαζόμενων

 47. 27/09 12:51

  Γρ.Τάσιος: Οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων

 48. 26/09 16:36

  Ε.Ξ. Μεσσηνίας: Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

 49. 26/09 16:29

  Ηνωμένο Βασίλειο: Παράταση του μειωμένου ΦΠΑ σε τουρισμό και εστίαση

 50. 26/09 16:22

  Κορωνοϊός: Με εικονική συμμετοχή του κοινού η Πρωτοχρονιά στην Times Square της Νέας Υόρκης

 51. 26/09 16:20

  Νέο "υπερεργοστάσιο" κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων της Tesla στο Βερολίνο

 52. 26/09 16:11

  Μ.Κόνσολας: Η Αστυπάλαια μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για το πέρασμα στην πράσινη τουριστική οικονομία

 53. 25/09 15:50

  Γερμανός υπουργός Υγείας: "Μην ταξιδέψετε το χειμώνα και τα Χριστούγεννα στο εξωτερικό"

 54. 25/09 15:28

  ΕasyJet holidays | Δραματικές αλλαγές στις προτιμήσεις των Βρετανών στις διακοπές το 2021

 55. 25/09 14:35

  Lufthansa: Παραδοσιακές βαυαρικές ενδυμασίες για το Oktoberfest σε πτήσεις της Αθήνας και της Σαντορίνης

 56. 25/09 14:29

  Ένωση Ξενοδόχων Κω: Συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα

 57. 25/09 14:22

  Ένωση «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» Ν. Ηρακλείου | Μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζομένους και επιχειρηματίες του τουρισμού

 58. 25/09 14:02

  DER Touristik: Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου πακέτα διακοπών σε Κω, Κέρκυρα και Κρήτη

 59. 25/09 13:22

  Εγκρίσεις για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο «Ikos Odisia» στην Κέρκυρα, πολυτελές κάμπινγκ στη Βούλα και ανακατασκευή κτιρίου στη Συγγρού

 60. 25/09 12:29

  ΣΙΤΕΣΑΠ: Συνάντηση για να βρεθεί λύση στη μαρίνα Αλίμου

 61. 25/09 12:19

  Η Ελλάδα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός της TUI το 2020

 62. 25/09 12:16

  Το The Lynx Mountain Resort άνοιξε στην πόλη της Φλώρινας- Μια νέα εμπειρία στις ορεινές αποδράσεις

 63. 25/09 12:12

  H Global Blue επεκτείνει τη συνεργασία της με την Ant Group - ψηφιακές λύσεις επιστροφής φόρου για Κινέζους

 64. 25/09 12:03

  Αργεί επικίνδυνα το Ταμείο Ανάκαμψης

 65. 25/09 12:00

  FedHATTA | Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Επαναπροσδιορίζοντας τον Τουρισμό με δημιουργική αγωνία και όχι πανικό

 66. 25/09 11:56

  Royal Caribbean: Τα ελληνικά νησιά στις κρουαζιέρες του 2021 με το νέο, πολυτελές Odyssey of the Seas (video)

 67. 25/09 11:45

  voyagetips.com: Η Ελαφόνησος στις καλύτερες τοποθεσίες στην Πελοπόννησο

 68. 25/09 11:43

  Σκύλοι εντοπισμού κορωνοϊού στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι

 69. 25/09 11:27

  Sebastian Ebel, TUI: Είμαι αισιόδοξος για τη σεζόν του 2021 στην Ελλάδα- τι συζητήθηκε με τον κ.Θεοχάρη

 70. 25/09 11:12

  Ύμνοι του Βρετανικού National Geographic για Νάξο & Μικρές Κυκλάδες

 71. 25/09 11:05

  Το απόκοσμο ερημικό τοπίο με τους γιγάντιους βράχους στην Ελλάδα

 72. 25/09 11:05

  Τι να κάνουμε: μπορούμε να γίνουμε Σουηδία;

 73. 25/09 11:04

  Ο προορισμός κοντά στην Αθήνα που μοιάζει με νησί ενώ δεν είναι

 74. 25/09 11:00

  Apollo: Δωρεάν τεστ για τις χειμερινές κρατήσεις στην Ευρώπη

 75. 25/09 10:54

  Οι Χάρτες της Google θα ενημερώνουν για τις κατά τόπους εστίες κορωνοϊού

 76. 25/09 10:52

  Ποια αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει πρώτη τεστ κορωνοϊού στους επιβάτες

 77. 25/09 10:51

  Δήμος Καμένων Βούρλων: Aντιδρά στην εγκατάσταση μεταναστών σε ανενεργή ξενοδοχειακή μονάδα

 78. 25/09 10:46

  Άλλαξε χέρια o ισραηλινός αερομεταφορέας Εl Al -Το παρασκήνιο της μεταβίβασης και η νέα πολιτική

 79. 25/09 10:38

  Κορωνοϊός: Το σχέδιο της Ταϊλάνδης για να προσελκύσει πολύ πλούσιους τουρίστες

 80. 25/09 10:29

  Celestyal Cruises: Το νέο κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Experience» ξεκινά δρομολόγια τον Μάρτιο του 2021

 81. 25/09 09:51

  Θεαματικές αποδόσεις από την OVERRON στις καμπάνιες GOOGLE ADS για το τρίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου - Αυγούστου

 82. 24/09 19:38

  Βρετανία: Δανία, Σλοβακία και Ισλανδία σε καραντίνα

 83. 24/09 19:32

  FedHATTA: Διώχνουμε τους επισκέπτες των μνημείων μας;

 84. 24/09 19:26

  Μ.Κόνσολας: Θα στηρίξουμε τους ανθρώπους του τουρισμού για να μείνουν όρθιοι αυτό το δύσκολο χειμώνα

 85. 24/09 19:24

  ΥΠΑ: Με αρνητικό τεστ οι επιβάτες από την Τσεχία

 86. 24/09 16:26

  ΣΕΤΚΕ: Η αγροτική ανάπτυξη στο επίκεντρο της τουριστική πολιτικής

 87. 24/09 15:45

  ΙΑΤΑ: Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να καλύπτουν το κόστος των τεστ στα αεροδρόμια

 88. 24/09 14:33

  Ψήφος εμπιστοσύνης της TUI στην Ελλάδα – Πάνω από 1 εκατ. τουρίστες

 89. 24/09 14:27

  Μια μέρα στον Άγιο Νικόλαο

 90. 24/09 13:14

  Telegraph: Κίνδυνος να τεθεί στο "κόκκινο" όλη η Ελλάδα από τη Βρετανία

 91. 24/09 12:51

  Αντίκυρα: Ο κοντινός προορισμός για να συνδυάσεις βουνό και θάλασσα

 92. 24/09 12:50

  Το ελληνικό νησάκι που θεωρείται ότι έχει ζεστά νερά όλο το χρόνο

 93. 24/09 12:29

  Βρετανία: 27% φτηνότερα τα πακέτα διακοπών στην Ελλάδα το τελευταίο 15νθήμερο

 94. 24/09 12:07

  Μειωμένες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια στην Ευρώπη φέτος- Έκπτωση 35% από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα

 95. 24/09 12:03

  Ryanair: Μία δωρεάν πτήση για κάθε κράτηση σε συγκεκριμένα δρομολόγια

 96. 24/09 12:00

  Συνάντηση Μητσοτάκη με ανώτατα στελέχη της Fraport και της Fraport Greece

 97. 24/09 11:50

  Studiosus: Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να καλύπτουν μέρος του κόστους του ακυρωμένου ταξιδιού

 98. 24/09 11:14

  Από σήμερα η υποβολή δικαιολογητικών των επιτυχόντων στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού

 99. 24/09 11:07

  Απόφαση: Τι ισχύει για την οικονομική ενίσχυση των κατ' εξαίρεση λειτουργούντων καταλυμάτων

 100. 24/09 11:06

  DW: Πρωτοφανής η κρίση στον τουρισμό- το 2021 θα κριθεί η επιβίωση πολλών τουριστικών επιχειρήσεων