Κορωνοϊός: Ποιοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ισχύουν σήμερα ανά χώρα

Α Decrease font Enlarge font
Κορωνοϊός: Ποιοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ισχύουν σήμερα ανά χώρα

Το ταξιδιωτικό τοπίο μεταβάλλεται συνεχώς, απαιτώντας διαρκή επικαιροποίηση των ταξδιιωτικών περιορισμών που ισχύουν σε κάθε χώρα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση εισήγαγε την Τρίτη προσωρινούς περιορισμούς για μη αναγκαία ταξίδια προς και από την ΕΕ, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η απόφαση αυτή ακολουθεί την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να αναστείλουν τα ταξίδια προς στις ΗΠΑ από 28 ευρωπαϊκές χώρες.

Ακολουθούν οι περιορισμοί που ισχύουν αυτή τη στιγμή σε ορισμένους βασικούς προορισμούς.

Ευρωπαϊκή Ένωση

Μετά από την τηλεδιάσκεψη της Τρίτης, η ΕΕ αποφάσισε να κλείσει τα εξωτερικά σύνορα της περιορίζοντας τα μη ουσιαστικά ταξίδια για 30 ημέρες.

Θα υπάρξουν ορισμένες εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένων των μελών των οικογενειών των ευρωπαίων πολιτών, του απαραίτητου υγειονομικού προσωπικού και των ανθρώπων που μεταφέρουν εμπορεύματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξαιρούνται επίσης οι ευρωπαίοι πολίτες που πρέπει να φτάσουν στις χώρες καταγωγής.

Ηνωμένες Πολιτείες

Απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ από Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν , Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Η απαγόρευση δεν ισχύει για τους Αμερικανούς πολίτες ή τα μέλη των οικογενειών τους.

Οι Αμερικανοί πολίτες που έχουν ταξιδέψει στην Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες μπορούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ, αλλά θα κατευθύνονται μέσω ενός 11 αεροδρομίων όπου θα υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας. Τα αεροδρόμια περιλαμβάνουν Ατλάντα, Σικάγο, Ντάλας, Ντιτρόιτ, Χονολουλού, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη (JFK ή EWR), Σαν Φρανσίσκο, Σιάτλ και Ουάσινγκτον.

Αυστραλία 

Η Αυστραλία απαιτεί  από όλους τους ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες. Επίσης, η κυβέρνηση απαγόρευσε την είσοδο σε όλα τα κρουαζιερόπλοια.  Οι επιβάτες που ταξίδεψαν στην Κίνα, το Ιράν, τη Νότια Κορέα ή την Ιταλία κατά τις τελευταίες 14 ημέρες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να διέλθουν μέσω της Αυστραλίας για 14 ημέρες από τη στιγμή της αναχώρησής τους από αυτές τις χώρες. Αυτό δεν ισχύει για το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών, τους υπηκόους της Αυστραλίας και τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους ή τους υπηκόους της Νέας Ζηλανδίας που κατοικούν στην Αυστραλία, οι οποίοι υποχρεούνται σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες.

Αυστρία

Η Αυστρία συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, ισχύουν ταξιδιωτικές οδηγίες για τις ακόλουθες χώρες: Γαλλία, Ιράν, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Ρωσία, Ελβετία, Ισπανία , Νότια Κορέα, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν υφίσταται πλέον άδεια προσγείωσης για πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία, τις Κάτω Χώρες, τη Ρωσία και την Ουκρανία. Συνιστάται μετ΄ επιτάσεως στους αυστριακούς ταξιδιώτες να ταξιδεύουν από τις χώρες αυτές μέσω άλλων ευρωπαϊκών αερολιμένων.

Καμπότζη

Η Καμπότζη απαγορεύει την είσοδο σε αλλοδαπούς που φθάνουν από την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ για 30 ημέρες.

Καναδάς

Ο Καναδάς απαγορεύει την είσοδο σε άτομα που δεν είναι Καναδοί πολίτες, Αμερικανοί πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι της χώρας.

Πράσινο Ακρωτήριο

Αναστολή τριών εβδομάδων όλων των εισερχόμενων πτήσεων από την Πορτογαλία και όλες τις χώρες της ΕΕ που επλήγησαν από την πανδημία, καθώς και από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, τη Σενεγάλη και τη Νιγηρία. Η εξαίρεση αφορά τις πτήσεις επαναπατρισμού των πολιτών.

Κίνα

Όλοι οι επιβάτες που φθάνουν στο Πεκίνο από προορισμούς στο εξωτερικό πρέπει να υποβληθούν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε καθορισμένες εγκαταστάσεις. Εν τω μεταξύ, οι διεθνείς επαγγελματίες ταξιδιώτες πρέπει να παραμείνουν σε ένα επιλεγμένο αριθμό καθορισμένων ξενοδοχείων στο Πεκίνο όπου θα εξετάζονται για τον κορωνοϊό. Δεν θα επιτρέπεται να φύγουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Σε ολόκληρη τη χώρα, οι επιβάτες που φτάνουν από το Ιράν, την Ιταλία, την Ιαπωνία ή την Κορέα και ταξιδεύουν στο Πεκίνο, το Γκουανγκτζού ή τη Σαγκάη υπόκεινται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Σαγκάη

Η Σαγκάη έχει περιλάβει 12 χώρες από τις οποίες οι ταξιδιώτες θα τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες και συγκεκριμένα από τη Νότιο Κορέα, την Ιταλία, το Ιράν, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, τη Σουηδία και το Βέλγιο .

Κολομβία

Η Κολομβία απαγορεύει την είσοδο σε άτομα που δεν είναι πολίτες της Κολομβίας, μόνιμοι κάτοικοι ή διπλωμάτες.

Κροατία

Εκτός από τους υπηκόους της Κροατίας, οι επιβάτες και το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονταν στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας, στην επαρχία Heinsberg της Γερμανίας, στο Ιράν, στην Ιταλία ή στην επαρχία Daegu City και Cheongdo της Νότιας Κορέας τις τελευταίες 14 ημέρες θα τεθούν σε καταντίνα για 14 ημέρες. Οι πολίτες θα πρέπει να τίθενται σε αυτοκαραντίνα.

Εκτός από τους υπηκόους της Κροατίας, οι επιβάτες και το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονται σε όλες τις άλλες περιοχές της Κίνας και της Νότιας Κορέας, το Χονγκ Κονγκ, η Ιαπωνία και η Σιγκαπούρη θα υποχρεούνται σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες.

Τσεχική Δημοκρατία

Την Πέμπτη, η Τσεχική Δημοκρατία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 30 ημερών και απαγόρευσε την είσοδο σε μη κατοίκους από χώρες που επλήγησαν από κορωνοϊού, καθώς και εν μέρει κλείνοντας τα σύνορά της. Απαγορεύεται επίσης η μετάβαση των πολιτών σε χώρες υψηλού κινδύνου. Η απαγόρευση ισχύει για τους επισκέπτες από την Κίνα, τη Νότια Κορέα, το Ιράν, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία, τη Σουηδία, τη Βρετανία, τη Νορβηγία, τη Δανία και τη Γαλλία και θα τεθεί σε ισχύ το Σάββατο.

Δανία

Το κλείσιμο των συνόρων ισχύει στη Δανία μέχρι τις 13 Απριλίου. Μόνο οι Δανοί πολίτες και οι μεταφορείς εμπορευμάτων θα εξακολουθήσουν να εισέρχονται στη χώρα.

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος θα αναστείλει όλες τις πτήσεις εντός και εκτός αιγυπτιακών αεροδρομίων για δύο εβδομάδες από τις 19 Μαρτίου.

Γερμανία

Η Γερμανία έχει κλείσει τα σύνορά της με την Αυστρία, την Ελβετία, τη Γαλλία, ενώ η διακίνηση αγαθών εξαιρείται από την απαγόρευση.

Ελλάδα

Μεταξύ άλλων, η χώρα δεν θα δεχθεί νέες αιτήσεις ασύλου για τουλάχιστον ένα μήνα εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού. Οι ταξιδιώτες που έρχονται από το εξωτερικό θα τίθενται σε καραντίνα κατ’ οίκον για 14 ημέρες.

Αΐτη

Η Αϊτή ανέστειλλε πτήσεις από την Ευρώπη, τον Καναδά, τη Δομινικανή Δημοκρατία και τη Λατινική Αμερική για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Πτήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα εξακολουθούν να επιτρέπονται, κατόπιν συμφωνίας με τις αμερικανικές αρχές.

Χονγκ Κονγκ

Από τις 19 Μαρτίου, το Χονγκ Κονγκ απαιτεί από όλους τους ταξιδιώτες που εισέρχονται από ξένες χώρες να τίθενται σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

Η πόλη θα εκδώσει επίσης την ανώτατη ειδοποίηση ταξιδιού, δηλαδή «μην ταξιδεύετε», για όλες τις χώρες, με εξαίρεση την ηπειρωτική Κίνα, την Ταϊβάν και το Μακάο, είπε. Τα νέα μέτρα θα ισχύουν τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους μη κατοίκους.

Επί του παρόντος, το Χονγκ Κονγκ απαιτεί ο καθένας που ταξιδεύει από την ηπειρωτική Κίνα στην πόλη να αυτοαπομονώνεται στην οικία του για 14 ημέρες.

Ουγγαρία

Η Ουγγαρία έκλεισε τα σύνορά της σε όλους τους μη μόνιμους κατοίκους.

Ινδία

Όλοι οι ταξιδιώτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία, την Ελβετία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο απαγορεύεται να εισέλθουν στην Ινδία.

Επί του παρόντος, όλες οι τουριστικές βίζες αναστέλλονται και επιβάλλεται σε όλους τους ταξιδιώτες καραντίνα 14 ημερών, συμπεριλαμβανομένων των επιστρεφόντων Ινδών υπηκόων που έρχονται από ή έχουν επισκεφθεί την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ιράν, την Ιταλία, τη Νότια Κορέα και την Ισπανία.

Ινδονησία

Εκτός από τους μόνιμους κατοίκους της Ινδονησίας, οι επιβάτες και το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονται στην Κίνα ή στις πληγείσες περιοχές της Ιταλίας, της Νότιας Κορέας και του Ιράν τις τελευταίες 14 ημέρες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να διέλθουν μέσω της Ινδονησίας.

Ιαπωνία

Η Ιαπωνία απαγορεύει την είσοδο σε επιβάτες που βρίσκονταν στις πληγείσες περιοχές της Κίνας, της Νότιας Κορέας ή της Ιταλίας κατά τις τελευταίες 14 ημέρες. Οι Ιάπωνες υπήκοοι εξαιρούνται, όπως και οι σύζυγοι και τα τέκνα τους, εφόσον επαληθευτούν οι σχέσεις.

Ιορδανία

Αναστολή όλων των αεροπορικών ταξιδιών, εισερχόμενων και εξερχομένων, με εξαίρεση τα εμπορεύματα. Κλείσιμο όλων των χερσαίων, θαλάσσιων και εναέριων συνόρων στους ταξιδιώτες εκτός από τα μέλη διπλωματικών αποστολών και διεθνών οργανισμών, εφόσον τηρούν τις διατάξεις του Υπουργείου Υγείας για τις 14 μέρες αυτοκαραντίνας.

Μακάο

Οι ταξιδιώτες που έχουν επισκεφθεί τη Νότια Κορέα, την Ιταλία ή το Ιράν εντός 14 ημερών πριν από την άφιξή τους πρέπει να τεθούν σε καραντίνα 14 ημερών σε καθορισμένο χώρο.

Όσοι έχουν ταξιδέψει στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία εντός 14 ημερών από την άφιξή τους θα χρειαστεί να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση καθώς και ιατρική παρακολούθηση 14 ημερών σε καθορισμένο χώρο.

Οι κάτοικοι του Μακάο που βρίσκονται σήμερα σε οποιαδήποτε από τις πληγείσες περιοχές θα κληθούν να απομονωθούν για δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή τους.

Μαλαισία

Από τις 18 Μαρτίου, οι πολίτες θα απαγορεύονται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, με τους ξένους τουρίστες και επισκέπτες να μην εισέρχονται στη χώρα.

Μαρόκο

Το Μαρόκο αποφάσισε να αναστείλει όλες τις διεθνείς πτήσεις προς και από την επικράτειά του.

Νέα Ζηλανδία

Όλοι οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στη χώρα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, θα πρέπει να αυτοαπομονώνονται για 14 ημέρες.

Νορβηγία

Όλοι οι ταξιδιώτες τίθενται σε καραντίνα 14 ημερών.

Περού

Το Περού ανέστειλε προσωρινά τις πτήσεις από και προς την Ευρώπη και την Ασία για περίοδο 30 ημερών.

Φιλιππίνες

Η αεροπορική εταιρεία Cebu Pacific ακυρώνει όλες τις πτήσεις - εγχώριες και διεθνείς - από τις 19 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου.

Στο Λουζόν, το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους, όλες οι μαζικές δημόσιες συγκοινωνίες έχουν ανασταλεί.

Ρωσία

Οι ταξιδιώτες που έρχονται από την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Νότια Κορέα ή την Ισπανία και σκοπεύουν να παραμείνουν στη Μόσχα θα τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρς. Επίσης, η Ρωσία θα κλείσει τα σύνορά της με τη Λευκορωσία λόγω της πανδημίας, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισουστίνος στις 16 Μαρτίου, μετά το προηγούμενο κλείσιμο των χερσαίων συνόρων της με την Κίνα.

Σαουδική Αραβία

Εκτός από τους υπηκόους της Σαουδικής Αραβίας, οι επιβάτες που έχουν διέλθει από το Μπαχρέιν, την Κίνα, την Ταϊβάν, το Τζιμπουτί, την Αίγυπτο, την Ερυθραία, την Αιθιοπία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, Λίβανος, Μακάο, Ομάν, Πακιστάν, Φιλιππίνες, Σομαλία, Νότιο Σουδάν, Ισπανία, Σρι Λάνκα, Σουδάν, Συρία, Τουρκία ή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τις τελευταίες 14 ημέρες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα.

Τα ταξίδια στη Μέκκα και στη Medina βρίσκονται επίσης υπό προσωρινή απαγόρευση, εκτός εάν οι προσκυνητές είναι υπήκοοι του Μπαχρέιν, του Κουβέιτ, του Ομάν, του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έχουν λάβει άδειες.

Νότια Κορέα

Οι επισκέπτες που έχουν βρεθεί στην επαρχία Hubei της Κίνας τις τελευταίες 14 ημέρες και οι κάτοχοι διαβατηρίων από την περιοχή αυτή δεν επιτρέπεται να εισέλθουν.

Οι κορεάτικες θεωρήσεις που εκδίδονται από το προξενείο της Wuhan στην επαρχία του Hubei ακυρώνονται, όπως και οι θεωρήσεις που εκδόθηκαν σε υπηκόους της Ιαπωνίας  πριν από τις 9 Μαρτίου 2020. Αυτό δεν ισχύει για το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών.

Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο θερμοκρασίας κατά την είσοδό τους στη χώρα. Εκείνοι που παρουσιάζουν συμπτώματα θα πρέπει να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο και σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ισπανία

Έχει ήδη κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία και αναμένονται αυστηρές πολιτικές, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών στις μετακινήσεις εντός και εκτός της χώρας.

Το Σάββατο, επέστρεψαν στη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον πέντε αεροσκάφη που ανήκουν στον χαμηλού κόστους αερομεταφορέα Jet2. Η εταιρεία δήλωσε ότι ενεργούσε σύμφωνα με τα μέτρα που θέσπισε η ισπανική κυβέρνηση.

Σιγκαπούρη

Επιβολή καραντίνας σε ολόκληρες πόλεις, συνοριακοί έλεγχοι και καραντίνα 14 ημερών στους ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

Σρι Λάνκα

Η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα ανακοίνωσε την Πέμπτη την ακύρωση των θεωρήσεων κατά την άφιξη, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί πότε θα τεθεί σε ισχύ. Οι επιβάτες που φθάνουν από την Ιταλία, το Ιράν και τη Νότια Κορέα θα τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ταϊλάνδη

Η σύνδεση έχει παύσει  για 18 χώρες: Βουλγαρία, Μπουτάν, Κύπρος, Αιθιοπία, Φίτζι, Γεωργία, Ινδία, Καζακστάν, Παπουασία-Νέα Γουινέα, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ουζμπεκιστάν, Βανουάτου και Κίνα.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, οι ταξιδιώτες πρέπει να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση εκ των προτέρων και να παρουσιάσουν ιατρικό πιστοποιητικό που να αποδεικνύει ότι δεν είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Τουρκία

Η Τουρκία έπαυσε τα ταξίδια από και προς εννέα ευρωπαϊκές χώρες: τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Σουηδία, το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες. Οι πολίτες των χωρών αυτών δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα.

Απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα από επιβάτες που έχουν εισέλθει ή διέλθει από την Αυστρία, το Βέλγιο, την Κίνα, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ιράν, το Ιράκ, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Ισπανία, τη Νότια Κορέα ή τη Σουηδία κατά τις τελευταίες 14 ημέρες, εξαιρουμένων των μόνιμων κατοίκων και των Τούρκων υπηκόων.

Ουκρανία

Απαγορεύεται προσωρινά η είσοδος στη χώρα σε άτομα που δεν είναι πολίτες της Ουκρανίας ή κάτοικοι της Ουκρανίας.

Βιετνάμ

Οι ταξιδιώτες που βρίσκονταν τις τελευταίες 14 ημέρες στις 26 ευρωπαϊκές χώρες της ζώνης  Σένγκεν, καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να διέλθουν μέσω του Βιετνάμ.

Οι θεωρήσεις κατά την άφιξη δεν θα εκδίδονται πλέον για όλους τους αλλοδαπούς, ενώ οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα διαρκέσουν 30 ημέρες.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 12/07 12:16

  Η πανδημία γονατίζει τον ιταλικό τουρισμό

 2. 12/07 12:07

  Ο κ.Μητσοτάκης στην έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project

 3. 11/07 14:25

  Χ.Θεοχάρης: Σύντομα θα μπορούμε να υποδεχτούμε και κρουαζιερόπλοια- ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί

 4. 11/07 13:54

  ΠΑΣΥΔΑ: Απάντηση στις Ομοσπονδίες Καταλυμάτων για αναστολή της βραχυχρόνιας μίσθωσης, με αποκαλύψεις για παρανομίες

 5. 11/07 13:51

  Eπίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Βόρεια Τζουμέρκα- προώθηση του ορεινού τουρισμού

 6. 11/07 13:21

  Επιστολή: Δεν προλαβαίνουν τα μοριακά τεστ οι Ούγγροι τουρίστες για τις 14 Ιουλίου- ακυρώσεις και απώλειες σε ξενοδοχεία

 7. 11/07 13:13

  Απώλεια του Προέδρου του Neptune Hotels, Wolfgang Paulus

 8. 10/07 15:13

  Ισπανία: Προς lockdown ολόκληρη τουριστική περιοχή λόγω εισαγόμενων κρουσμάτων από τη Βρετανία

 9. 10/07 15:13

  Άνοιξε το Hyatt Regency Thessaloniki, με εξειδικευμένο υγειονομικό πρωτόκολλο

 10. 10/07 15:02

  Μόνο με αρνητικό μοριακό τεστ η είσοδος τουριστών από τον Προμαχώνα από τις 14 Ιουλίου

 11. 10/07 14:38

  Αναστολή των βραχυχρόνιων μισθώσεων ζητούν 7 Ομοσπονδίες Τουριστικών Καταλυμάτων

 12. 10/07 14:10

  ETC: 54% λιγότερα ταξίδια στην Ευρώπη φέτος

 13. 10/07 14:01

  Διαδικτυακή παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στην Ιταλία

 14. 10/07 13:55

  Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών: Οι θεσμικές παρεμβάσεις ανοίγουν το δρόμο για την επόμενη μέρα

 15. 10/07 13:50

  ΕΟΤ: Θετικά μηνύματα από την Ολλανδία

 16. 10/07 13:42

  Πτώση 75% στην επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' εξάμηνο- Μείωση 93% τον Ιούνιο

 17. 10/07 13:02

  Απαλλαγή τελών για εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους

 18. 10/07 12:48

  Κ.Μακεδονία: Δωρεάν εκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα για 3.303 τουριστικές επιχειρήσεις

 19. 10/07 12:18

  Μείωση ενοικίου 40% για Ιούλιο και Αύγουστο στις επιχειρήσεις τουρισμού, εστίασης και μεταφορών

 20. 10/07 12:04

  Ιταλικά εγκώμια για την Ελαφόνησο

 21. 10/07 11:49

  To 50% των Aldiana Club απέκτησε η DER Touristik

 22. 10/07 11:44

  Υπουργείο Τουρισμού: Ταξιδιωτικά voucher έως 300 ευρώ ανά εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα

 23. 10/07 11:42

  Το ελληνικό νησί που λέγεται ότι δημιουργήθηκε από το βέλος του Απόλλωνα

 24. 10/07 11:39

  Πέντε καλοκαιρινοί προορισμοί που πας μόνο με αυτοκίνητο

 25. 10/07 11:16

  Τουρκικός τουρισμός: 27.000 τουρίστες στην Αττάλεια την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου

 26. 10/07 11:05

  Frankfurter Rundschau: H νότια Ευρώπη απέχει σημαντικά από ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

 27. 10/07 10:56

  Χωρίς καραντίνα τελικά οι Βέλγοι τουρίστες στην Ελλάδα

 28. 09/07 21:26

  Tornos News Live: Ζάκυνθος και Ρέθυμνο αισιοδοξούν για έναν καλό Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με ανοιχτά πάνω από το 50% των ξενοδοχείων

 29. 09/07 21:16

  Στ.Πολυκράτης: Πώς 3 αποφάσεις απέκλεισαν τα μικρά καταλύματα από την επιστρεπτέα προκαταβολή

 30. 09/07 20:45

  ΕΟΔΥ: Σύστημα διαχείρισης κρουσμάτων με τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης

 31. 09/07 18:15

  Δείτε τώρα LIVE τη συζήτηση για το άνοιγμα του τουρισμού στα νησιά

 32. 09/07 17:02

  Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Ειδικά μέτρα για την ασφάλεια των θεατών λόγω της πανδημίας (video)

 33. 09/07 16:55

  G Adventures: Ταξίδια και στην Ελλάδα από Σεπτέμβριο

 34. 09/07 16:52

  Μελέτη της GWI για το ΙΝΣΕΤΕ: Πώς επηρεάζει η πανδημία τη διάθεση και τη δυνατότητα για διακοπές;

 35. 09/07 16:10

  Ξεκινούν τον Ιούλιο, με σύντομα ταξίδια, κρουαζιέρες των Aida, TUI Cruises και Hapag-Lloyd Cruises

 36. 09/07 14:53

  Συνεργασία ΕΟΤ - Travel Channel για τη διαφημιστική καμπάνια 2020 του ελληνικού τουρισμού

 37. 09/07 14:51

  Expedia | Αμερικανικός τουρισμός: Η ασφάλεια και η αποφυγή συνωστισμού πιο σημαντικά από το κόστος των διακοπών

 38. 09/07 14:33

  Υπ.Τουρισμού: Τρία προγράμματα συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης ανέργων

 39. 09/07 14:26

  Μόνο 100 θετικά τεστ σε δείγμα 31.169 σε όλες τις πύλες εισόδου από 1-6 Ιουλίου

 40. 09/07 13:46

  Η Austrian Airlines αυξάνει τα δρομολόγιά της κατά 40% μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

 41. 09/07 13:14

  ΠΟΕΕΤ: Λύσεις σε προβλήματα των εργαζομένων στον τουρισμό

 42. 09/07 13:03

  Studiosus: Από τα μέσα Αυγούστου τα ταξίδια στην Ελλάδα

 43. 09/07 12:44

  Άνοιξε το Domotel Agios Nikolaos με αυξημένα μέτρα προστασίας

 44. 09/07 10:43

  Βέλγιο: Στην "πορτοκαλί" λίστα η Ελλάδα- Δηλώσεις για άμεση ανανέωση της λίστας

 45. 09/07 10:36

  Η άγνωστη Παραλία 50 λεπτά από την Αθήνα

 46. 09/07 10:34

  Διακοπές στο ελληνικό νησί με τις 100 παραλίες

 47. 09/07 10:25

  Καταλυτικός ο ρόλος των περιφερειών για την οικοδόμηση της επόμενης ημέρας

 48. 09/07 10:21

  Σύμβαση παραχώρησης λειτουργίας υδατοδρομίου στο Λιμένα Πατρών

 49. 08/07 19:12

  Γ.Ρέτσος: Όσα περισσότερα έσοδα προκύψουν, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, τόσο χαμηλότερη θα είναι η ύφεση

 50. 08/07 19:06

  T+L: Ελληνικά ξενοδοχεία και νησιά στην κορυφή των παγκόσμιων βραβείων World’s Best 2020 - Δείτε τα

 51. 08/07 19:03

  Στ.Αρναουτάκης: Να δοθεί η απαιτούμενη ευελιξία στις Περιφέρειες για να αναπτύξουν πρωτοβουλίες και δράσεις

 52. 08/07 18:58

  Το επιχειρησιακό πλάνο και οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου της χώρας αποδίδουν

 53. 08/07 17:55

  Γ. Χατζημάρκος: Η φετινή σαιζόν θα κριθεί από την εμπειρία που θα αποκομίσει ο επισκέπτης μας από τις διακοπές του

 54. 08/07 17:43

  Π.Αντωνίου: Εξαιρετικό το νομοσχέδιο για τουριστική ανάπτυξη σε όλες τις περιφέρειες

 55. 08/07 15:57

  ΣΕΤΚΕ: Τα καταλύματα κλείνουν ως υγιείς επιχειρήσεις και ανοίγουν ως "κόκκινες"

 56. 08/07 15:37

  M. Κόνσολας: Είναι ώρα για μια Ευρωπαϊκή Νησιωτική Πολιτική

 57. 08/07 13:20

  ΙΑΤΑ: Τι προβληματίζει τους ταξιδιώτες στις πτήσεις

 58. 08/07 13:11

  Σήμα κινδύνου από τον τουρισμό κρουαζιέρας

 59. 08/07 13:09

  Επιστρεπτέα προκαταβολή: Λύση ζητούν οι επιχειρήσεις λόγω παραπλάνησης του συστήματος

 60. 08/07 12:26

  Όμιλος Sani/Ikos: Συνεχίζεται η συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος

 61. 08/07 12:02

  Πιο ασφαλείς οι κρουαζιέρες από τις διακοπές πόλης; Τι λένε οι ειδικοί

 62. 08/07 11:40

  Tornos News Live: Την Πέμπτη 9 Ιουλίου ζωντανά 6:00 μ.μ. συζήτηση για το άνοιγμα του τουρισμού στα νησιά

 63. 08/07 11:22

  Ryanair: 500 διεθνή δρομολόγια από το Ην. Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι

 64. 08/07 11:04

  Τράπεζες: Αναστολή δόσεων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

 65. 08/07 10:24

  Το τραίνο της Πελοποννήσου – Τουρισμός 5.0

 66. 08/07 09:46

  Πεντακάθαρα νερά, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο που φτάνει ως τη θάλασσα

 67. 08/07 09:45

  Η παραλία στην Αττική με τα δέντρα που συνήθως δεν έχει κόσμο

 68. 07/07 20:31

  Κρήτη: Συνάντηση Αρναουτάκη- Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης

 69. 07/07 20:19

  Οι Βρετανοί specialists tour operators προετοιμάζουν την επανεκκίνηση του τουρισμού με την Ελλάδα

 70. 07/07 20:09

  Ευτυχώς... προλάβαμε! H εν ζωή απόδοση τιμής στον Ένιο Μορικόνε από την Κεφαλονιά

 71. 07/07 18:16

  FedHATTA: Οι Βρετανοί σπεσιαλίστες t.o's προετοιμάζουν την επανεκκίνηση του τουρισμού με την Ελλάδα

 72. 07/07 17:52

  Ενιαίο πρόσωπο και φωνή στα διεθνή ΜΜΕ για τη Ρόδο και το Νότιο Αιγαίο

 73. 07/07 16:34

  Lufthansa: Δεύτερο πακέτο μέτρων του προγράμματος αναδιάρθρωσης

 74. 07/07 15:56

  Ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη στους φορείς τουρισμού της πόλης

 75. 07/07 15:54

  Α. Γκερέκου: Ανάδειξη του Λαυρίου μέσω του πολιτιστικού-γεωγραφικού πλούτου και της αειφορίας

 76. 07/07 15:43

  Aurinkomatkat: Αυξημένες πτήσεις για Χανιά τον Ιούλιο

 77. 07/07 15:30

  Metaxa Hospitality Group: Πρεμιέρα με επίσκεψη Γερμανών t.o's, πρακτόρων και δημοσιογράφων στο Creta Maris

 78. 07/07 14:12

  Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: 70.000 επιπλέον επιταγές - Παράταση συμμετοχής καταλυμάτων & ακτοπλοϊκών εταιριών

 79. 07/07 14:04

  MSC Cruises: Σχέδια για έναρξη κρουαζιέρων στη Μεσόγειο τον Αύγουστο

 80. 07/07 13:45

  Wizz Air: Πτήσεις από Λονδίνο σε 6 ελληνικούς προορισμούς

 81. 07/07 13:42

  Yπ. Τουρισμού: Συνεργασία με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο - νέες δομές εκπαίδευσης στην Αρχαία Ολυμπία και στην Κω

 82. 07/07 13:24

  H εμπειρία στα ξενοδοχεία στην εποχή του κορωνοϊού – Πρωινό σε πακέτο, τέλος το μίνι-μπαρ & γυμναστική στο δωμάτιο

 83. 07/07 13:21

  Ύφεση 8,7% στην ΕΕ το 2020- 9% στην Ελλάδα

 84. 07/07 11:41

  Τουρισμός: Τουλάχιστον 80 ξενοδοχεία στην Αθήνα έχουν ανοίξει- Δείτε ποια

 85. 07/07 11:27

  Ανοιχτά σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, όταν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα

 86. 07/07 10:38

  Χαλκιδική: Οι καλύτερες παραλίες της Σιθωνίας

 87. 07/07 10:37

  Τα Κουφονήσια και οι εξωτικές παραλίες τους

 88. 07/07 10:33

  Άμεσο άνοιγμα του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας ζητούν οι δήμαρχοι της Αν.Μακεδονίας-Θράκης

 89. 07/07 09:44

  Μέχρι τις 11 Ιουλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους

 90. 06/07 19:46

  ΥΠΑ: Ανοίγουν από τις 15 Ιουλίου οι πτήσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο- 24 ώρες πριν το check in η φόρμα

 91. 06/07 17:02

  Ανοίγουν τα ξενοδοχεία Aldiana στη Μεσόγειο – Άνοιξε το Kreta Club

 92. 06/07 16:45

  FedHATTA: Να επιλυθούν άμεσα οι εκκρεμότητες που χρονίζουν

 93. 06/07 16:41

  Αυτή είναι η νέα καμπάνια για την Ελλάδα | Στηρίζει την κρίσιμη απόφαση για διακοπές και προορισμό

 94. 06/07 16:39

  Γ. Φραγγίδης: Να ανοίξουν όλοι οι συνοριακοί σταθμοί

 95. 06/07 15:40

  Η φημισμένη και εντυπωσιακή Χύτρα της Ελλάδας

 96. 06/07 15:38

  Αμοργός: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοναστήρια των Κυκλάδων

 97. 06/07 15:25

  Παξοί: Διαμαρτυρίες για την απαγόρευση επιβίβασης - αποβίβασης στις παραλίες Βρήκα και Βουτούμι

 98. 06/07 15:00

  Οι προτάσεις της ΕΕ για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας – Τα βασικά σημεία

 99. 06/07 14:41

  HAPCO, ACVB, TCB | Η πρώτη έρευνα στην Ελλάδα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον Συνεδριακό Τουρισμό

 100. 06/07 14:20

  Την 1η Σεπτεμβρίου ανοίγει το Athens Capital Hotel - MGallery