25 ταξιδιωτικές εμπειρίες που πρέπει να γνωρίσουμε στη ζωή μας

25 ταξιδιωτικές εμπειρίες που πρέπει να γνωρίσουμε στη ζωή μας

Tις 25 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες που όλοι πρέπει να γνωρίσουν στη ζωή τους, αναδεικνύει, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, TripAdvisor, βάσει κριτικών από τα εκατομμύρια χρηστών της.

Η λίστα αυτή αποτελεί τον καλύτερο ταξιδιωτικό οδηγό για να αποκτήσει κανείς εμπειρίες ζωής ταξιδεύοντας και περιλαμβάνει προορισμούς σε όλο τον κόσμο που, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες, προσφέρουν τις καλύτερες.

Οι εμπειρίες αυτές είναι...

1. Μάθημα μαγειρικής και γεύμα σε αρχοντικό της Τοσκάνης 

Μακριά από τον θόρυβο της Φλωρεντίας, σε μια ήσυχη φάρμα στην Τοσκάνη με εκπληκτική θέα, ο ταξιδιώτης μυείται στην αυθεντική ιταλική κουζίνα. Το ταξίδι περιλαμβάνει επίσκεψη στην  τοπική αγορά και συνταγές για κλασικά ιταλικά πιάτα όπως μπρουσκέτα και τιραμισού. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ετοιμάσουν μόνοι τους το γεύμα, και να το απολαύσουν με φίλους και την οικογένεια στο σπίτι, με τις τεχνικές προετοιμασίας των γευμάτων που απέκτησαν στο ταξίδι.

2. Ποδηλατοδρομία στο Βερολίνο

Το Berlin Bike Tour διευκολύνει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας να εξερευνήσουν με ασφάλεια την πόλη. Περνούν από εκτεταμμένο δίκτυθο ποδηλατοδρόμων της πόλης, αποφεύγοντας την κίνηση στους δρόμους, και κατευθύνονται στις κυριότερες ατραξιόν του προορισμού μέσα σε ελάχιστες ώρες.

3. Μονοήμερη ξενάγηση στη Νέα Υόρκη

Είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα ξενάγησης στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Οι μετακινήσεις γίνονται με λεωφορείο, σε όλο το Μανχάταν, και οι επισκέπτες ξεναγούνται σε όλα τα αξιοθέατα και μνημεία της πόλης ανακαλύπτοντας με τη βοήθεια ξεναγού την ιστορία της.

4. BridgeClimb στο Σίδνεϋ

Η περιήγηση μεταφέρει τους επισκέπτες σε απότομες πλαγιές από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θέα 360 μοιρών της πόλης, συμπεριλαμβανομένης της Όπερας του Σίδνεϊ και του λιμανιού του Σίδνεϊ. Ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες.

5. Εμπειρία VIP στο Βατικανό: Αποκλειστικό πρωινό στο Βατικανό με προνομιακή πρόσβαση στο Μουσείο και την Καπέλα Σιστίνα

Προσφέρει προνομιακή πρόσβαση στο Μουσείο Βατικανού και στην Καπέλα Σιστίνα, χωρίς αναμονή σε ουρά. Συνοδεύει ξεναγός που δίνει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των επισκεπτών σε σχέση με τα μνημεία της Ιταλίας. Ξεκινά νωρίς το πρωί, με πρωινό μπουφέ, και η ξενάγηση ολοκληρώνεται νωρίς αφήνοντας χρόνο για εξερευνήσεις σε άλλα σημεία της πόλης.

6. Μάθημα μαγειρικής στη Νέα Ορλεάνη

Έχει αξιολογηθεί ως μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στον κόσμο και η κορυφαία γαστρονομική στις ΗΠΑ. Επαγγελματίας σεφ δείχνει πώς ετοιμάζονται κλασικά γεύματα της περιοχής όπως gumbo, jambalaya, πραλίνες και κόκκινα φασόλια με ρύζι, τα οποία συνοδεύει με ιστορίες από τη Νέα Ορλεάνη.

7. Rotorua Maori Hangi Dinner and Performance, Nέα Ζηλανδία

Πολιτιστική εμπειρία που ξεκινά από το Ροτόρυα. Ο οδηγός ξεναγεί τους επισκέπτες καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής στην πόλη. Κατά την άφιξη, γίνεται υποδοχή των επισκεπτών με χορούς, φωτιές, μουσική και παραδοσιακή γιορτή. 

8. Ξενάγηση στους Καταρράκτες του Νιαγάρα από το Οντάριο

Όλες οι εμπειρίες στους Καταρράκτες του Νιαγάρα συνοψίζοντα σε αυτή την ξενάγηση Best Of. Η καναδική πλευρά προσφέρει την καλύτερη θέα καθώς οι επισκέπτες κατευθύνονται στην κορυφή του Skylon Tower (χωρίς αναμονή στην ουρά), και στη συνέχεια συνεχίζουν τη ξενάγηση με το Journey Behind the Falls, το Niagara Gorge Trail και εποχιακή κρουαζιέρα ή εμπειρία 4-D.

9. Ξενάγηση από το Βανκούβερ στη Βικτώρια και τους Butchart Gardens με λεωφορείο

Είναι μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους επισκέπτες του Βακούβερ. Οι μεταφορές γίνονται με ιδιωτικά λεωφορεία και δημόσια συγκοινωνία και προσφέρεται μια γεύση από την τοπική ζωή συνοδεία ξεναγού.

10. Wild Wicklow Tour που περιλαμβάνει το Glendalough, από το Δουβλίνο

Οδική ξενάγηση με λεωφορείο, με θέα στο φημισμένο φυσικό τοπίο της Ιρλανδίας, συνοδεία ξεναγού στους σημαντικότερους προορισμούς όπως το Εθνικό Πάρκο Wicklow Mountains και το Glendalough. Στο κόστος περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου.

11. Bike Tour στη Βαρκελώνη

Ποδηλασία στους δρόμους της πόλης και στα σημαντικότερα αξιοθέατα με εκτενή πληροφόρηση από ξεναγούς.

12. Jungfraujoch, Top of Europe Day Trip, Ζυρίχη

Οι ταξιδιώτες αγαπούν το ταξίδι από τη Ζυρίχη στο Jungfraujoch, σε αυτό το ημερήσιο ταξίδι που αποτελεί μία από τις καλύτερες περιηγήσεις στην Ευρώπη. 

Οι μεταφορές από λεωφορείο σε τρένο είναι προγραμματισμένες και αλάνθαστες, αποκλείοντας πιθανές ταξιδιωτικές παρεμβολές. Επιπλέον, ο οδηγός διασφαλίζει ότι θα επισκεφθείτε όλα τα αξιοθέατα που επιθυμείτε, όπως το Alpine Sensation, τον παγετώνα του Ice Palace και το Observatory Sphinx (το οποίο έχει υπέροχη πανοραμική θέα στις Άλπεις από το υψηλότερο σημείο παρατήρησης της Ευρώπης).

13. Ξεναγήσεις σε Άουσβιτς και Wieliczka Salt Mine

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO χωρίς βιασύνη με ξεναγό. Η περιήγηση πραγματοποιείται σε 2 ημέρες, και διαρκεί μισή ημέρα κάθε φορά.

14. Ecotour για μικρές ομάδες επισκεπτών στον Great Ocean Road

Ο Great Ocean Road είναι μνημείο εθνικής κληρονομίας της Αυστραλίας και αξιολογείται ως μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Αυστραλία καθώς θεωρείται must για όλα τα ταξίδια στη Μελβούρνη. Η ξενάγηση προσφέρει οδική περιήγηση με βαν.

15. Sintra and Cascais Small-Group Day Trip, Λισαβόνα

Γίνεται σε μικρά γκρουπ 15 ατόμων και διαρκεί μια ημέρα. Προσφέρει ξενάγηση σε 2 προορισμούς που δύσκολα είναι επισκέψιμοι σε ένα ταξίδι χωρίς ενοικίαση αυτοκινήτου. 

16. Τουρνουά Σούμο στο Τόκιο

Το τουρνουά είναι μία από τις πιο περιζήτητες πολιτιστικές εμπειρίες στην Ιαπωνία. Οι επισκέπτες φθάνουν στο Μουσείο Σούμο με τρένο ταχείας ταχύτητας, και στη συνέχεια κατευθύνονται στο χώρο διεξαγωγής του Τουρνουά λαμβάνοντας πληροφορίες για τους αγωνιζόμενους.

17. Προνομιακή πρόσβαση στο Stonehenge

Η ξενάγηση Inner Circle Stonehenge πραγματοποιείται είτε στην Ανατολή είτε στη Δύση του ηλίου και προσφέρει αποκλειστικές εμπειρίες που χαρακτηρίζονται από πολλούς ως μαγευτικές. Εκτός από το μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν χωρίς την παρουσία άλλων ταξιδιωτών.

18. Dachau Concentration Camp Memorial Site Tour, Μόναχο

Ξεκινά από το Μόναχο και αποτελεί μια από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στον κόσμο για τους λάτρεις της ιστορίας, συνοδεία ξεναγού.

19. Viator Exclusive: ‘Game of Thrones’ Walking Tour στο Ντουμπρόβνικ

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την πόλη μέσα από τα μάτια της αγαπημένης σειράς Game of Thrones.

20. Amsterdam Evening Canal Cruise με γεύματα

Το πολυσύνθετο δίκτυο καναλιών του Άμστερνταμ προσφέρει ξενάγηση στην καρδιά της πόλης. Η περιήγηση περιλαμβάνει φρέσκα γεύματα συνοδεία κρασιού, μπύρας ή άλλων ποτών κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. 

21. Ημερήσιο ταξίδι λίγων ατόμων στο Loch Ness, Glencoe και τα Highlands, από τη Γλασκόβη

Πέρα από τέρας της θάλασσας, το Loch Ness είναι στους θησαυρούς της Σκωτίας και αποτελεί ιδανικό προορισμό για ημερήσιο ταξίδι από τη Γλασκόβη. Οι επισκέπτες μπορούν να το συνδυάσουν με κοντινές ατραξιόν όπως το Εθνικό Πάρκο Cairngorms, το Stirling Castle και την πόλη Glencoe.

22. Κατακόμβες του Παρισιού, Walking Tour σε μικρά γκρουπ

Ανακλύψτε τη σκοτεινή πλευρά της πόλης, ακούστε τρομακτικές ιστορίες από το παρελθόν της καθώς εξερευνείτε τις κατακόμβες με ξεναγό σε μικρά γκρουπ τουριστών. 

23. Golden Circle Classic Day Trip, Ρέικιαβικ

Είναι κλασικό ημερίσιο ταξίδι που αξιολογείται ως μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στον κόσμο από τους χρήστες της TripAdvisor. H ξενάγηση μεταφέρει τους επισκέπτες από το κέντρο του Ρείκιαβικ στο Εθνικό Πάρκο Thingvellir, τον καταρράκτη Γκάλφος και το συντριβάνι Strokkur.

24. Ημερήσια ξενάγηση στο Νησί Lantau και το Giant Buddha από το Χονγκ Κονγκ

Η ξενάγηση περιλαμβάνει μεταφορές και δωρεάν πρόσβαση στα αξιοθέατα, γεύματα και μεταφορά με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

25. The Original Sound of Music Tour, Σάλτσμπουργκ

Οι επισκέπτες βλέπουν απο κοντά τοποθεσίες γυρισμάτων της μεγάλης κινηματογραφικής κλασικής ταινίας Η Μελωδία της Ευτυχίας, όπως το Παλάτι Μιραμπέλ, η λίμνη Wolfgang και η Καθολική εκκλησία Μόντσε.

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από την TripAdvisor

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 24/04 17:24

    Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

  2. 24/04 17:06

    ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα

  3. 24/04 16:56

    Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

  4. 24/04 15:00

    EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  5. 24/04 14:43

    The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

  6. 24/04 14:10

    Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

  7. 24/04 13:30

    Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

  8. 24/04 13:04

    Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

  9. 24/04 12:49

    CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  10. 24/04 12:01

    Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  11. 24/04 11:53

    Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  12. 24/04 11:14

    Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

  13. 24/04 10:41

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

  14. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  15. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  16. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  17. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  18. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  19. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  20. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  21. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  22. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  23. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  24. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  25. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  26. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  27. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  28. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  29. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  30. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  31. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  32. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  33. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  34. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  35. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  36. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  37. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  38. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  39. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  40. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  41. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  42. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  43. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  44. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  45. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  46. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  47. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  48. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  49. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  50. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  51. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  52. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  53. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  54. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  55. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  56. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  57. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  58. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  59. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  60. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  61. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  62. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  63. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  64. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  65. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  66. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  67. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  68. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  69. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  70. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  71. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  72. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  73. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  74. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  75. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  76. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  77. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  78. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  79. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  80. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  81. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  82. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  83. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  84. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  85. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  86. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  87. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  88. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  89. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  90. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  91. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  92. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  93. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  94. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  95. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  96. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  97. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  98. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  99. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  100. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου