Greek Travel Awards στη Σκανδιναβία για ελληνικά ξενοδοχεία και προορισμούς

Greek Travel Awards στη Σκανδιναβία για ελληνικά ξενοδοχεία και προορισμούς

Θα μπορούσαν να είναι τα «Νόμπελ» του Ελληνικού Τουρισμού μιας και απονέμονται στο Blue Hall του Δήμου της Στοκχόλμης, στις 14 Φεβρουαρίου 2019.  Ο λόγος για την πρώτη διοργάνωση Greek Travel Awards. Τι είναι όμως τα νέα βραβεία; Είναι ένα μέσο ανάδειξης των καλύτερων πρακτικών τουρισμού στην Ελλάδα και προώθησης των ανάλογων ξενοδοχείων και προορισμών στην Σκανδιναβική αγορά. 

Πίσω από τον θεσμό βρίσκονται γνωστοί διοργανωτές. Πρόκειται για τη North Events, την εξειδικευμένη εταιρία επικοινωνίας με αντικείμενο την προώθηση και την προβολή του Ελληνικού Τουρισμού, κυρίως στην σκανδιναβική Αγορά, σε στρατηγική συνεργασία και με την επιμέλεια της εταιρείας παραγωγής Design Ambassador του Βασίλη Μπαρτζώκα. 

Η North Events είναι γνωστή και από τις αποκλειστικές εκθέσεις τουρισμού και γαστρονομίας «Grekland Panorama» που διοργανώνει στη Στοκχόλμη, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Σκοπός της – τι άλλο; - η προώθηση του brand name Ελλάδα σε μία από τις ισχυρότερες οικονομικά τουριστικές αγορές.  

« Η σημασία της Σκανδιναβικής αγοράς στην εξέλιξη του Ελληνικού Τουρισμού είναι πολύ μεγάλη. Εάν αναλογιστούμε ότι οι Σκανδιναβοί είναι περίπου 20.000.000 - και ότι η Ελλάδα καταλαμβάνει πάντα μία από τις πρώτες 5 θέσεις των προτιμήσεών τους, καταλαβαίνουμε το ρόλο τους για τον Ελληνικό Τουρισμό», λέει ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, CEO της North Events. « Η μέση δαπάνη του Σκανδιναβού είναι από τις υψηλότερες και σίγουρα το προφίλ τους ως επισκέπτη είναι αυτό που ζητούν τόσο οι ξενοδόχοι όσο και προορισμοί. Είναι οικογενειάρχες, ευγενικοί, μεσαίου-υψηλού κοινωνικοοικονομικού επιπέδου και με ενδιαφέρον για την τοπική κουλτούρα και πολιτισμό», διευκρινίζει. Οι σχέσεις του με την τουριστική αγορά είναι αδιαπραγμάτευτα ποιοτική καθώς μέσω της έκθεσης «Grekland Panorama» συναντά κάθε χρόνο περισσότερους από 160 εκθέτες και όλους τους tour operators της Σκανδιναβίας. 

«Είναι η πρώτη φορά που βραβεύονται ξενοδοχεία και προορισμοί από κοινό και επαγγελματίες, στην Σκανδιναβία. Με την διοργάνωση των πρώτων Greek Travel Awards θέλουμε να «ευχαριστήσουμε», κατά κάποιον τρόπο, για την εμπιστοσύνη που μας δίνουν τόσα έτη και να έχουμε μία εκατέρωθεν ουσιαστική επικοινωνία και επιβράβευση μεταξύ των δύο πλευρών, Σκανδιναβίας - Ελλάδας. Μία τέτοια διοργάνωση απαιτεί εμπειρία όσο και ουσιαστικές συνεργασίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου». 

Αυτή η συνεργασία δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Design Ambassador, η οποία έχει αναλάβει και την επιμέλεια της διοργάνωσης. Η «ψυχή» της Design Ambassador, ο Βασίλης Μπαρτζώκας είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για μία σειρά από τους σπουδαιότερους θεσμούς της αρχιτεκτονικής, της επιχειρηματικότητας και της τέχνης στην Ελλάδας, όπως η ημερίδα αρχιτεκτονικής ΕΣΩ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το ετήσιο συνέδριο Leisure and Resorts Architecture και το αμερικάνικο Architecture and Design Film Festival για την Ελλάδα, στο Μουσείο Μπενάκη. Φέτος η Design Ambassador εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στη σχέση της με τον τουρισμό, μέσω του συνεδρίου Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού στην πόλη της Ρόδου, το οποίο θα προηγηθεί των Greek Travel Awards και θα διοργανωθεί στις 20 με 21 Οκτωβρίου. 

Καθότι ο Σκανδιναβός επισκέπτης είναι από τους πλέον έμπειρους ταξιδιώτες (educated travellers), και από τους πρώτους στην Ελλάδα, παρατηρούμε ότι εκτός από τους παραδοσιακούς προορισμούς που επισκέπτεται, αναζητούν και νέους προορισμούς, που θα του προσφέρουν εμπειρίες. « Οι τάσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο hoteling ποικίλουν. Οι μικρές οικογενειακές μονάδες ανακαινίζονται και μετατρέπονται σε μπουτίκ ξενοδοχεία, τα οποία προστίθενται στη λίστα των νέων αφίξεων. Τα μεγάλα resorts εμπλουτίζουν τους χώρους τους με βίλες. Χώροι εστίασης, σπα, μαρίνες και upscale υπηρεσίες υποστηρίζονται από την κατάλληλη αρχιτεκτονική και ατμόσφαιρα για να μετατρέψουν το ίδιο το ξενοδοχείο σε προορισμό και να επεκτείνουν την τουριστική σεζόν», σχολιάζει ο κ. Μπαρτζώκας, CEO της Design Ambassador, υπογραμμίζοντας πως αυτές οι εξελίξεις ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους Σκανδιναβούς, οι οποίοι παραδοσιακά καλύπτουν την αρχή και το τέλος κάθε σεζόν.

Δεν παραλείπει να συμπληρώσει ακόμα, το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών αλλά και των επενδυτών για το κέντρο των πόλεων, όπου ολοένα και περισσότερα παλιά κτίρια μετατρέπονται σε urban chic ξενοδοχεία. « Οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν την “ψυχή” κάθε προορισμού, η οποία εκφράζεται στην πραγματική ροή της καθημερινότητας και τους ανθρώπους του. Γευματίζουν, πίνουν καφέ, ψωνίζουν, ζουν μαζί με την τοπική κοινότητα είτε αυτή αφορά την μεγαλούπολη, είτε κάποιο νησί. Το ξενοδοχείο αλλά και η γειτονιά ή ο τόπος γίνονται το όχημα για αυτή την επαφή», συμπληρώνει.

Η πράσινη τουριστική ανάπτυξη και οι κανόνες της είναι άλλη μία τάση την οποία ο κ. Μπαρτζώκας έχει διερευνήσει ενδελεχώς τα προηγούμενα χρόνια, φέρνοντας κοντά τους κανονισμούς που ισχύουν με το κονσεπτικό και εφαρμοσμένο έργο των γνωστότερων Ελλήνων αρχιτεκτόνων. Όπως επισημαίνει και ο κ. Μπαμπάνης εξάλλου ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί καθοριστικό κριτήριο για την επιλογή τόπου διακοπών στη συνείδηση των Σκανδιναβών τουριστών.   

Τι σκορ πιάνουν τα Ελληνικά ξενοδοχεία και προορισμοί σε όλα τα παραπάνω, θα το μάθουμε στις 14 Φεβρουαρίου, όπου επί σκηνής η παρουσιάστρια, Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, θα παρουσιάσει τα βραβεία σε κατηγορίες όπως Boutique Hotel, Luxury Hotel/ Resort, All- inclusive Hotel/ Resort, Hotel Residences, City Hotel, Beach Hotel/ Resort, Spa Hotel/ Resort, Lifestyle & Sports Hotel Resort, Adults only Hotel / Resort, Eco- friendly Hotel / Resort, Design Hotel, Family Hotel, Best Chain Hotel. Θα βραβευτούν επίσης προορισμοί που έχουν κερδίσει το καλύτερο perception ως αγαπημένοι προορισμοί για οικογένειες, νησιωτικοί προορισμοί, city destinations, προορισμοί γαστρονομίας, life & spots, γνωστοί για τις καλύτερες παραλίες, για yachting αλλά και για οικολογικό, adventure τουρισμό. 

Την επιτροπή απαρτίζουν διακεκριμένα στελέχη του τουρισμού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Σκανδιναβίας. Η διαδικασία της ψηφοφορίας προβλέπει ποσοστό 50% των ψήφων από το κοινό της Σουηδίας, της Νορβηγίας και της Δανίας, που ψηφίζει από 30 Νοεμβρίου και το υπόλοιπο 50% από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο του τουρισμού, υπό την προεδρία του κ. Τάκη Φιλιππόπουλου, πρώην εμπορικός διευθυντής του tour operator Apollo και πρώην αντιπρόεδρος του tour operator Kuoni. Αρωγοί των πρώτων Greek Travel Awards είναι οι μεγάλοι εκδοτικοί οργανισμοί Reis και Vagabond.  

Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για την απονομή των βραβείων αλλά και για τη συμμετοχή στην έκθεση Grekland Panorama στο πλαίσιο του Panorama World Festival, ανοιχτό στο κοινό στις 16 και 17 Φεβρουαρίου στο Stockholmsmässan, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Στη σελίδα www.greektravelawards.org.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 25/04 07:10

    Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

  2. 25/04 07:08

    Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα Νότια Προάστια

  3. 25/04 07:06

    Ο ΕΟΤ ενισχύει οικονομικά την κινηματογραφική ταινία "Υπάρχω" για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

  4. 25/04 07:03

    Λογοτεχνική ‘Άνοιξη-Νίκος Μάρκου 2024 στη Σκόπελο

  5. 24/04 17:24

    Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

  6. 24/04 17:06

    ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα

  7. 24/04 16:56

    Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

  8. 24/04 15:00

    EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  9. 24/04 14:43

    The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

  10. 24/04 14:10

    Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

  11. 24/04 13:30

    Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

  12. 24/04 13:04

    Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

  13. 24/04 12:49

    CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  14. 24/04 12:01

    Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  15. 24/04 11:53

    Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  16. 24/04 11:14

    Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

  17. 24/04 10:41

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

  18. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  19. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  20. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  21. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  22. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  23. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  24. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  25. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  26. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  27. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  28. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  29. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  30. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  31. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  32. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  33. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  34. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  35. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  36. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  37. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  38. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  39. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  40. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  41. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  42. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  43. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  44. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  45. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  46. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  47. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  48. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  49. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  50. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  51. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  52. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  53. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  54. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  55. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  56. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  57. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  58. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  59. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  60. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  61. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  62. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  63. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  64. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  65. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  66. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  67. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  68. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  69. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  70. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  71. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  72. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  73. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  74. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  75. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  76. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  77. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  78. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  79. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  80. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  81. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  82. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  83. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  84. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  85. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  86. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  87. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  88. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  89. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  90. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  91. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  92. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  93. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  94. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  95. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  96. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  97. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  98. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  99. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  100. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024