Κύπρος: Από την 1η Μαρτίου το νέο Σχέδιο Δράσης για την ομαλή διεξαγωγή πτήσεων

Κύπρος: Από την 1η Μαρτίου το νέο Σχέδιο Δράσης για την ομαλή διεξαγωγή πτήσεων

Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται από αύριο, 1η Μαρτίου 2022, το νέο Σχέδιο Δράσης για την ομαλή διεξαγωγή πτήσεων και τη λειτουργία των Αερολιμένων στην Κύπρο, το οποίο εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 19 Ιανουαρίου 2022.

Στο νέο Σχέδιο Δράσης προβλέπονται τα ακόλουθα:

Α. Κατηγοριοποίηση των χωρών:

Η κατηγοριοποίηση των κρατών βάσει του επιδημιολογικού τους κινδύνου διαφοροποιείται και περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες με τον ακόλουθο χρωματικό κώδικα: Πράσινη, Κόκκινη και Γκρίζα Κατηγορία. Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με το νέο Σχέδιο Δράσης, οι κατηγορίες Πράσινη και Πορτοκαλί του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) αντιστοιχούν στην Πράσινη Κατηγορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ οι κατηγορίες Κόκκινο και Βαθύ Κόκκινο αντιστοιχούν στην Κόκκινη Κατηγορία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Β. Εμβολιασμένοι ή Αναρρώσαντες επιβάτες:

1) Εμβολιασμένοι ή Αναρρώσαντες επιβάτες, ανεξαρτήτως υπηκοότητας και χώρας αναχώρησης, εξαιρούνται από την υποχρέωση να ικανοποιήσουν τις προϋποθέσεις της αντίστοιχης κατηγορίας (π.χ. προσκόμιση αρνητικού αποτελέσματος εργαστηριακής εξέτασης, υποχρέωση για αυτοπεριορισμό/καραντίνα, έκδοση ειδικής άδειας, κτλ), στην οποία έχει κατηγοριοποιηθεί το κράτος από το οποίο ταξιδεύουν. Οι εμβολιασμένοι ή αναρρώσαντες επιβάτες δύνανται να εισέλθουν στην Κυπριακή Δημοκρατία, δεδομένου ότι πληρούν μια από τις πιο κάτω προϋποθέσεις:i. Κατέχουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού από τις αρμόδιες Αρχές οποιουδήποτε τρίτου κράτους.
ii. Κατέχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης που εκδίδεται από τρίτο κράτος που περιλαμβάνεται στη λίστα τρίτων κρατών που έχουν ενταχθεί στο Σύστημα Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID της ΕΕ (EUDCC).
iii. Κατέχουν Ευρωπαϊκό ή ισοδύναμο από τρίτες χώρες Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Ανάρρωσης COVID.
2) Το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης θα θεωρείται αποδεκτό, μόνο εάν ισχύουν όλες οι πιο κάτω προϋποθέσεις:§ Έχει εκδοθεί από τις δημόσιες Αρχές των κρατών,
§ Το εμβόλιο είναι ένα εκ των: Johnson&Johnson/Janssen, AstraZeneca, (Vaxzervia, COVISHIELD, SKBio), Pfizer/BioNTech, Moderna, Sputnik V (Gam-COVID-Vac), Sinopharm (BBIBPCOVID-19), Sinovac (CoronaVac), Covaxin, Sputnik Light (μόνο ως ενισχυτική δόση σε βασικό σχήμα εμβολιασμού) και Novavax Nuvaxovid COVID-19.
§ Επιβάτες 18 ετών και άνω: Για σκοπούς ταξιδιού, ο επιβάτης πρέπει να έχει λάβει και την ενισχυτική 3η δόση σε περίπτωση διδοσικού εμβολίου ή τη 2η δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, ενός εκ των πιο πάνω εμβολίων. Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού επιβατών που έχουν λάβει δύο δόσεις διδοσικού εμβολίου ή μια δόση μονοδοσικού εμβολίου, γίνονται αποδεκτά μόνο εφόσον δεν έχει παρέλθει περίοδος 9 μηνών από την ημερομηνία χορήγησης της 2ης δόσης σε περίπτωση διδοσικού εμβολίου ή της μιας δόσης σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, αντίστοιχα.
§ Επιβάτες 18 ετών και κάτω: Για σκοπούς ταξιδιού, ο επιβάτης θεωρείται ότι έχει ολοκληρώσει το εμβολιαστικό του σχήμα, εάν έχει λάβει τη 2η δόση σε περίπτωση διδοσικού εμβολίου ή τη μια δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου.
§ Έχει παρέλθει το χρονικό πλαίσιο για σκοπούς ταξιδιού που καθορίζεται από το Υπουργείο Υγείας και αναρτάται στην πλατφόρμα CyprusFlightPass, για το κάθε εμβόλιο.
§ Στην περίπτωση πιστοποιητικού ανάρρωσης, η ημερομηνία ταξιδιού δεν ξεπερνά τις 180 ημέρες από το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.
Γ. Επιβάτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν κατέχουν εν ισχύ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης:

1) Επιβάτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν κατέχουν εν ισχύ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, δύνανται να εισέλθουν στην Κυπριακή Δημοκρατία από οποιοδήποτε κράτος αναχώρησης, μόνο εφόσον ικανοποιούν τις προϋποθέσεις (π.χ. προσκόμιση αρνητικού αποτελέσματος εργαστηριακής εξέτασης, υποχρέωση για αυτοπεριορισμό/καραντίνα, έκδοση ειδικής άδειας, κτλ) της αντίστοιχης κατηγορίας, στην οποία έχει κατηγοριοποιηθεί το κράτος από το οποίο ταξιδεύουν.
2) Πράσινη Κατηγορία: Επιβάτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν κατέχουν εν ισχύ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης, ηλικίας 12 ετών και άνω, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Κυπριακή Δημοκρατία από χώρα της Πράσινης Κατηγορίας υποχρεούνται να διενεργούν εργαστηριακή εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών προ της αναχώρησης ή εξέταση rapid test αντιγόνου με ισχύ 24 ώρες προ της αναχώρησης.
3) Κόκκινη Κατηγορία: Επιβάτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν κατέχουν εν ισχύ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης, ηλικίας 12 ετών και άνω, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Κυπριακή Δημοκρατία από χώρα της Κόκκινης Κατηγορίας υποχρεούνται να:§ διενεργούν εργαστηριακή εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών προ της αναχώρησης ή εξέταση rapid test αντιγόνου με ισχύ 24 ώρες προ της αναχώρησης, και
§ υποβάλλονται σε διαγνωστική εξέταση PCR κατά την άφιξή τους στους Αερολιμένες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το κόστος για την εξέταση επιβαρύνει τον επιβάτη.4) Γκρίζα Κατηγορία (Ειδικής Άδειας): Από τις χώρες της Γκρίζας Κατηγορίας (Ειδικής Άδειας/Special Permission), επιτρέπεται η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία μόνο στις ακόλουθες κατηγορίες επιβατών:§ Κύπριοι πολίτες και μέλη της οικογένειάς τους (οι αλλοδαποί σύζυγοι και τα ανήλικα τέκνα αυτών).
§ Νόμιμα διαμένοντα στη Δημοκρατία πρόσωπα.
§ Πρόσωπα που δικαιούνται να εισέλθουν στη Δημοκρατία σύμφωνα με τη Σύμβαση της Βιέννης.
§ Ευρωπαίοι πολίτες, πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία) και της Ελβετίας.
§ Πρόσωπα υπηκοότητας τρίτων κρατών, που δικαιούνται να εισέλθουν στην Κυπριακή Δημοκρατία, μετά από ειδική άδεια στην ηλεκτρονική πλατφόρμα CyprusFlightPass (https://cyprusflightpass.gov.cy/el/special-permission-request) που παραχωρείται από την Κυπριακή Δημοκρατία, ως καθορίζεται στο εν ισχύι περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωοϊού COVID-19) Διάταγμα.

Οι επιβάτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν κατέχουν εν ισχύ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης, ηλικίας 12 ετών και άνω, που επιτρέπεται να ταξιδέψουν στην Κυπριακή Δημοκρατία από χώρα της Γκρίζας Κατηγορίας, υποχρεούνται να:§ διενεργούν εργαστηριακή εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών προ της αναχώρησης ή εξέταση rapid test αντιγόνου με ισχύ 24 ώρες προ της αναχώρησης, και

§ υποβάλλονται σε διαγνωστική εξέταση PCR κατά την άφιξή τους στους Αερολιμένες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το κόστος για την εξέταση επιβαρύνει τον επιβάτη, και

§ παραμένουν σε καθεστώς υποχρεωτικού αυτοπεριορισμού 10 ημερών ή 7 ημερών νοουμένου ότι θα υποβληθούν σε εξέταση PCR την 7η ημέρα με αρνητικό αποτέλεσμα με ιδία έξοδα.

§ Αναφορικά με επιβάτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν κατέχουν εν ισχύ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης και ανήκουν στις περιπτώσεις των οικιακών εργαζομένων ή οποιωνδήποτε άλλων ατόμων που έχουν εξασφαλίσει εκ των προτέρων άδεια για εργασία στη Δημοκρατία από τα αρμόδια Υπουργεία και Τμήματα, καθώς και στις περιπτώσεις των εργαζομένων στον τομέα της γεωργίας/κτηνοτροφίας, παύει να εφαρμόζεται η προτέρα απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αναφορικά με την υποχρέωση προπληρωμής και καραντίνας σε τουριστικά καταλύματα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Νοείται, ωστόσο ότι και για τους εν λόγω επιβάτες εφαρμόζονται οι αντίστοιχες πιο πάνω προϋποθέσεις της Γκρίζας Κατηγορίας.
Νοείται ότι, σε περίπτωση δειγματοληπτικού ελέγχου κατά την άφιξη, όλοι ανεξαιρέτως οι επιβάτες οφείλουν να συμμορφωθούν.

Αναφορικά με την κατηγοριοποίηση των κρατών στην αντίστοιχη κατηγορία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας CyprusFlightPass αναφέρεται ότι:1. Για τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΟΧ (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία) και την Ελβετία, η κατηγοριοποίησή τους από το Υπουργείο Υγείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα CyprusFlightPass θα συνεχίσει να βασίζεται στην κατηγοριοποίησή τους από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) στον χρωματικό χάρτη που θα καταρτίζεται και θα δημοσιεύεται σε εβδομαδιαία βάση από το ECDC.

Αναφορικά με τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΟΧ (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία) και την Ελβετία που θα περιλαμβάνονται στο γκρίζο χρώμα του χρωματικού χάρτη, το οποίο συνεπάγεται ότι δεν δόθηκαν στο ECDC από τα εν λόγω κράτη επαρκείς πληροφορίες και συνεπώς δεν είναι εφικτή η αξιολόγηση των κρατών αυτών από το ECDC, το Υπουργείο Υγείας θα συνεχίσει να αξιολογεί τα κράτη αυτά και θα αποφασίζει την κατηγοριοποίηση αυτών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα CyprusFlightPass.

Σε κάθε περίπτωση η κατηγοριοποίηση των εν λόγω κρατών θα είναι από την Πράσινη μέχρι και την Κόκκινη Κατηγορία.2. Για τα τρίτα κράτη που περιλαμβάνονται στον επικαιροποιημένο κατάλογο της Σύστασης του Συμβουλίου, ημερομηνίας 30.6.2020, καθώς και για το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, τη Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Σαουδική Αραβία, την Ουκρανία, την Ιορδανία, τον Λίβανο, την Αίγυπτο, την Λευκορωσία, την Σερβία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Αρμενία, την Γεωργία, τον Καναδά, το Κουβέιτ, την Κίνα (συμπεριλαμβανομένου και του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο), το Ομάν, το Βατικανό, το Μονακό, τον Άγιο Μαρίνο και την Ανδόρρα, η εβδομαδιαία αξιολόγηση και η κατηγοριοποίηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα CyprusFlightPass θα συνεχίσει να πραγματοποιείται από το Υπουργείο Υγείας.

Σε κάθε περίπτωση τα εν λόγω τρίτα κράτη θα κατηγοριοποιούνται από το Υπουργείο Υγείας, κατά ανάλογο τρόπο με τα κράτη μέλη της ΕΕ/ΕΟΧ (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος) και την Ελβετία, από την Πράσινη μέχρι και την Κόκκινη Κατηγορία.3. Τα τρίτα κράτη που δεν περιλαμβάνονται στην παράγραφο 2, δεν θα κατηγοριοποιούνται από το Υπουργείο Υγείας και θα ταξινομούνται αυτομάτως στην Γκρίζα Κατηγορία (Κατηγορία Ειδικής Αδείας/Special Permission).

Η δυνατότητα επιλογής εργαστηριακής εξέτασης κατά την άφιξη στην Κυπριακή Δημοκρατία για τους Κύπριους πολίτες, περιλαμβανομένων αλλοδαπών συζύγων και των ανήλικων τέκνων αυτών, για όλα τα νόμιμα διαμένοντα στη Δημοκρατία πρόσωπα και για τα πρόσωπα που δικαιούνται να εισέλθουν στη Δημοκρατία σύμφωνα με τη Συνθήκη της Βιέννης, παύει να υφίσταται.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι ανεξαιρέτως οι επιβάτες υποχρεούνται να συμπληρώνουν το CyprusFlightPass, εντός 48 ωρών πριν την έναρξη του ταξιδιού τους.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  2. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  3. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  4. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  5. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  6. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  7. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  8. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  9. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  10. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  11. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  12. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  13. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  14. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  15. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  16. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  17. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  18. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  19. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  20. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  21. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  22. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  23. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  24. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  25. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  26. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  27. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  28. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  29. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  30. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  31. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  32. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  33. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  34. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  35. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  36. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  37. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  38. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  39. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  40. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  41. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  42. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  43. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  44. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  45. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  46. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  47. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  48. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  49. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  50. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  51. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  52. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  53. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  54. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  55. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  56. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  57. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  58. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  59. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  60. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  61. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  62. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  63. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  64. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  65. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  66. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  67. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  68. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  69. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  70. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  71. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  72. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  73. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  74. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  75. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  76. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  77. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  78. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  79. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  80. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  81. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  82. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  83. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  84. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  85. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  86. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  87. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  88. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  89. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  90. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  91. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  92. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  93. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  94. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  95. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  96. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  97. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  98. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  99. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  100. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

περισσότερα από ΚΥΠΡΟΣ
τελευταία άρθρα