Tornos News Live: Ζάκυνθος και Ρέθυμνο αισιοδοξούν για έναν καλό Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με ανοιχτά πάνω από το 50% των ξενοδοχείων

Tornos News Live: Ζάκυνθος και Ρέθυμνο αισιοδοξούν για έναν καλό Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με ανοιχτά πάνω από το 50% των ξενοδοχείων

Πάνω από το 50% των ξενοδοχείων στη Ζάκυνθο και το Ρέθυμνο αναμένεται να έχουν ανοίξει μέχρι τα τέλη Ιουλίου, προσδοκώντας σε αύξηση των αφίξεων τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, αλλά και τον Οκτώβριο.

Την κοινή αυτή εκτίμηση έδωσαν πριν από λίγο στην διαδικτυακή εκπομπή του Tornos News Live η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου και αντιπρόερδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) κυρία Χριστίνα Τετράδη και η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Ρεθύμνου κυρία Πέπη Μπιρλιράκη, με συντονιστή τον εκδότη του Tornos News κ. Γιάννη Γιαννακάκη

Και οι δυο περιοχές περιμένουν, με το άνοιγμα και της βρετανικής αγοράς από τις 15 Ιουλίου, ότι οι κρατήσεις θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σταδιακά, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι ο Αύγουστος θα κινηθεί ικανοποιητικά και καλύτερα ο Σεπτέμβριος, ενώ τόσο η Ζάκυνθος όσο και το Ρέθυμνο είναι έτοιμα να υποδεχθούν τουρίστες τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Όπως είπε η κυρία Τετράδη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, πάνω από 5.000 ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα (το 50% δηλαδή του συνόλου) προετοιμάζονται για να ανοίξουν για την εφετινή σεζόν. 

Οι πρώτες κρατήσεις 

Οι πρώτες κρατήσεις για τη Ζάκυνθο, μέχρι τώρα, είναι από την Τσεχία, Πολωνία, Ελβετία, Ολλανδία, Ιταλία, Ρουμανία και Ουγγαρία, ενώ μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται το πρώτο κύμα Βρετανών τουριστών στο νησί. 

Το Ρέθυμνο, όπως τόνισε η κυρία Μπιρλιράκη, δέχεται την πλειονότητα των τουριστών από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και μετά από το αεροδρόμιο των Χανίων, από όπου όμως, δέχεται πλέον σημαντικό αριθμό Σκανδιναβών τουριστών, που είναι η μεγαλύτερη εθνικότητα στις αφίξεις των Χανίων. 

Επίσης, μέρος των αφίξεων φτάνει από τα λιμάνια Ηρακλείου και Χανίων, ενώ για πρώτη φορά φέτος το Ρέθυμνο θα έχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά σε γραμμή που περνά από τη Σαντορίνη και τη Μήλο. Η απευθείας σύνδεση με τα νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα είναι κάτι πολύ ελπιδοφόρο για το Ρέθυμνο, τόνισε η κυρία Μπιρλιράκη.

Όπως είπε, πολύ καλές πληρότητες διαφαίνονται για τον Αύγουστο, ενώ καλύτερος μήνας φαίνεται ότι θα είναι ο Σεπτέμβριος. Τα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου, υπογράμμισε, είναι έτοιμα να μείνουν ανοιχτά μέχρι το Δεκέμβριο. Άλλωστε, έχει γίνει προετοιμασία τα τελευταία χρόνια για 12μηνο τουρισμό στην περιοχή.

Ελκυστικά πακέτα για τους Έλληνες

Τόσο η Ζάκυνθος, όσο και το Ρέθυμνο προσφέρουν ειδικές τιμές στους Έλληνες για το εφετινό καλοκαίρι. Υπάρχουν ήδη πακέτα, που προσφέρουν διαμονή, μεταφορά, αναψυχή και εκδρομές εμπειρίας σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές για την ελληνική οικογένεια.

Η Ζάκυνθος έχει το πλεονέκτημα, όπως είπε η κυρία Τετράδη, να προσεγγίζεται οδικώς τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο σε λίγες ώρες, γι αυτό και εκτιμά ότι από τον Αύγουστο πολλοί διακούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού θα επιλέξουν το νησί.

Το Ρέθυμνο, όπως ανέφερε η κυρία Μπιρλιράκη, έχει διαμορφώσει πακέτα all inclusive για την ελληνική οικογένεια, από 80 έως 100 ευρώ την διανυκτέρευση, που προσφέρονται ήδη από τουριστικά γραφεία. Το πακέτο παρέχει διαμονή, εστίαση, μεταφορά, πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδρομές εμπειρίας.

Ο εσωτερικός τουρισμός, πάντως, δεν αναμένεται να ξεπεράσει το 10% του συνόλου των αφίξεων στα δυο νησιά.

Η σοβαρότητα στα υγειονομικά πρωτόκολλα εκπλήσσει τους ξένους 

Όπως υπογράμμισαν οι κυρίες Τετράδη και Μπιρλιράκη, και στα δυο νησιά, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι έχουν εκπαιδευτεί και έχουν πιστοποιηθεί στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, κάτι που ήδη προκαλεί τη θετική εντύπωση των πρώτων επισκεπτών, οι οποίοι προσαρμόζονται στη νέα κανονικότητα των διακοπών τους.

Οι πρώτοι τουρίστες, όπως ανέφεραν, ευχαριστούν τους ξενοδόχους που άνοιξαν γιατί το όνειρο και η επιθυμία τους ήταν να έρθουν στα νησιά μας για τις διακοπές τους.

Πρόσφατα, είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μπιρλιράκη, ο δήμαρχος Ρεθύμνου τίμησε ζευγάρι Γερμανών, που έχει επισκεφτεί το Ρέθυμνο 50 φορές. Το ζευγάρι είναι τουριστικοί πράκτορες και όπως είπαν στην εκδήλωση οι πελάτες τους αδημονούν να έρθουν στην Ελλάδα. Δήλωσαν πανευτυχείς που βρίσκονται στο Ρέθυμνο και εξέφρασαν τη μεγάλη τους έκπληξη για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει το προσωπικό και με πόση σοβαρότητα τους υποδεικνύουν και τους ενημερώνουν για τις υπηρεσίες, που προσφέρονται τώρα στο ξενοδοχείο.

Αυτή η σοβαρότητα, πρόσθεσε η κυρία Τετράδη, πρέπει να χαρακτηρίζει φέτος επιχειρηματίες, εργαζόμενους και κοινωνία, ώστε η Ελλάδα, που πήρε τα διεθνή εύσημα για τη διαχείριση της πανδημίας, να συνεχίσει έτσι και με τους επισκέπτες της. Η σωστή υγειονομική διαχείριση, τόνισε, θα αποτελέσει το ατού της χώρας μας για την ανάκαμψη το 2021 και βήμα-βήμα να ξεπεράσουμε την κρίση.

Πάντως, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και φορείς σε Ρέθυμνο και Ζάκυνθο, είναι καλά ενημερωμένοι και εκπαιδευμένοι στη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων του ιού, ώστε εάν προκύψουν (κάτι που όλοι απεύχονται) η διαχείριση να είναι ανώδυνη για τον ασθενή, τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τα ξενοδοχεία να συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Υπάρχουν και οι κατάλληλες υγειονομικές δομές για να προσφέρουν τη θεραπεία, εφόσον χρειασθεί. 

Καλά τα κυβερνητικά μέτρα, εάν τα ...εφάρμοζαν οι τράπεζες 

Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων, ωστόσο, μέχρι τώρα οι τράπεζες δεν έχουν προχωρήσει στην υλοποίησή τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας.

Πολλοί λίγοι επιχειρηματίες εισέπραξαν χρήματα, είπε η κυρία Τετράδη. Συνεχώς έχουμε παράπονα από επιχειρηματίες, γι αυτό και οι θεσμικοί φορείς του κλάδου βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, ώστε οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν κεφάλαια κίνησης για να επανεκκινήσουν τη λειτουργία τους, είπε.

Η κυρία Μπιρλιράκη εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα βρεθεί ο ρυθμός για να βοηθηθούν οι επιχειρηματίες, συνιστώντας υπομονή και κατανόηση σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι. Έσπευσε, ωστόσο, να τονίσει ότι πολλοί ξενοδοχειακοί επιχειρηματίες ανοίγουν με αυτοθυσία φέτος για να στηρίξουν την ελληνική οικονομία και τους εργαζόμενους, καθώς είναι αβέβαιη εξέλιξη αφίξεων και εσόδων.

Πράγματι, συμπλήρωσε η κυρία Τετράδη, οι επιχειρηματίες βάζουν πλάτη για τη στήριξη πρωτίστως των τοπικών οικονομιών, καθώς στα νησιά δεν υπάρχει επάγγελμα που να μη στηρίζεται στον τουρισμό. Ο τουρισμός για την Ελλάδα και η Ελλάδα για τον τουρισμό, πρέπει να είναι το μοτίβο της εφετινής χρονιάς, είπε, υπογραμμίζοντας ότι ο τουρισμός για μια ακόμη χρονιά θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 13/06 13:20

  Santorini Video Guide: Ο ταξιδιωτικός οδηγός που εντυπωσιάζει τους χρήστες της Amazon

 2. 13/06 13:13

  Γαλλία: Στο μικροσκόπιο η χερσαία αιολική ενέργεια με τη δρομολόγηση νέων έργων

 3. 13/06 13:11

  Ελβετία: Σε αρνητικό πρόσημο η οικονομία το α' τρίμηνο - Μεγαλύτερες απώλειες στη φιλοξενία και εστίαση

 4. 13/06 13:03

  Αύξηση κατά 107% των εξαγωγών μας στη Σαουδική Αραβία

 5. 12/06 12:34

  Ο κ.Θεοχάρης στη Θεσσαλονίκη: Στήριξη του τουρισμού της Βόρειας Ελλάδας

 6. 12/06 12:22

  Σταδιακή κατάργηση των πλαστικών συσκευασιών μίας χρήσης στη Γαλλία

 7. 12/06 12:21

  ΗΠΑ: Νέα τεχνολογία συμβάλλει έως και 3 φορές στην επιμήκυνση του χρόνου φύλαξης λαχανικών και φρούτων

 8. 12/06 12:19

  Ταξίδια με ηλεκτροκίνητα Μέσα

 9. 12/06 12:16

  Κ.Νοτοπούλου: Νέες προκλήσεις για τον τουρισμό, οργανισμοί διαχείρισης και προώθησης προορισμού

 10. 12/06 12:11

  Μέτρα στήριξης για τον τουρισμό - Μεταφορά αδειών λόγω πανδημίας- Παράταση «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» έως τέλη Σεπτεμβρίου

 11. 11/06 17:08

  Χ. Θεοχάρης: Η Θεσσαλονίκη είναι σημαντική για τον τουρισμό

 12. 11/06 16:53

  Κ. Μητσοτάκης: Ανοσία στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι - Εξαιρετικά σημαντικό για τον τουρισμό το Πιστοποιητικό COVID

 13. 11/06 16:50

  Χαλαρώνουν οι περιορισμοί στα ταξίδια εντός ΕΕ – Εξαιρούνται οι Βρετανοί

 14. 11/06 16:33

  Βρετανία: Ένας στους οκτώ ενηλίκους προγραμματίζει ταξίδι στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι

 15. 11/06 14:49

  Γερμανία: Έξω από τη λίστα κινδύνου οι ΗΠΑ και ελληνικοί προορισμοί

 16. 11/06 14:31

  Συμφωνία για νέες επενδύσεις στη Μαρίνα Γουβιών στην Κέρκυρα με ταυτόχρονη παράταση της σύμβασης εκμίσθωσης

 17. 11/06 14:24

  Ρόδος: Έκκληση για καθολικό εμβολιασμό

 18. 11/06 13:55

  Συνάντηση Θεοχάρη - Καλαφάτη για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα

 19. 11/06 13:55

  Times: Προς αναβολή η άρση των περιοριστικών μέτρων, με επιπτώσεις και στην πράσινη λίστα

 20. 11/06 13:47

  Νέα ΚΥΑ: Πως θα γίνεται η μετακίνηση με τουριστικά λεωφορεία, με ταξί και oι μεταφορές στα νησιά έως τις 21 Ιουνίου

 21. 11/06 13:36

  Βρετανία: Χάος στην τουριστική βιομηχανία – Η British Airways θέτει σε αναστολή χιλιάδες εργαζομένους

 22. 11/06 12:57

  Κρουαζιέρα: Δύο κρούσματα σε πλοίο με πλήρως εμβολιασμένους επιβάτες και πλήρωμα

 23. 11/06 12:35

  Επιστολή ΣΕΤΚΕ στον πρωθυπουργό: Στηρίξτε τα τουριστικά καταλύματα για να μην αφανισθούν

 24. 11/06 11:42

  Τουρκία: Πού είναι οι Γερμανοί τουρίστες;

 25. 11/06 11:38

  Προς άνοιγμα των ταξιδιών μεταξύ ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου

 26. 11/06 10:57

  Τουρισμός: Από τις 16 Ιουνίου οι αιτήσεις για την μη επιστρεπτέα ενίσχυση έως 400.000 ευρώ

 27. 11/06 10:32

  Συνάντηση Αρναουτάκη-Μενδώνη | Εγγραφή των μινωικών ανακτόρων στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco

 28. 11/06 10:23

  H Qatar Airways Holidays πρόσθεσε την Πάρο στο πρόγραμμά της

 29. 11/06 10:15

  Το Recovery Tracker θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στην συλλογική προσπάθεια για την ανάκαμψη του τουρισμού

 30. 11/06 08:25

  Κατ΄ εξαίρεση εκτέλεση εργασιών στη μαρίνα Βουλιαγμένης και σε χώρο του Αστήρ Παλλάς  

 31. 11/06 08:23

  Αρχαία Ολυμπία: Σχέδιο για την αναβίωση του Ξένιος Ζευς ως κτίριο πολιτιστικών δράσεων

 32. 11/06 08:19

  Δήμος Θεσσαλονίκης: Υποψηφιότητα στο δίκτυο δημιουργικών πόλεων της Unesco στον τομέα της γαστρονομίας

 33. 11/06 08:18

  Δήμος Κόνιτσας: Eκτίμηση μισθωτικής αξίας ακινήτου όπου λειτουργεί ξενοδοχειακή επιχείρηση

 34. 11/06 08:17

  Οι κανόνες για την είσοδο τουριστών στην Τυνησία

 35. 10/06 18:13

  Στη Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης

 36. 10/06 15:17

  Γαστρονομική περιήγηση στην Αθήνα με τα Athens Walking Tours στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση (VIDEO)

 37. 10/06 13:56

  Από σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ

 38. 10/06 13:18

  Θρησκευτικός τουρισμός: Ακολουθώντας τα βήματα του Αποστόλου Παύλου στην Πιερία

 39. 10/06 12:55

  Blue Air: 17 εβδομαδιαίες συνδέσεις με Αθήνα και ελληνικά νησιά

 40. 10/06 12:49

  Εμπειρίες ευεξίας στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection

 41. 10/06 12:42

  Deloitte: Αισιοδοξία από τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη για ανάκαμψη - προβληματισμός στον τουρισμό

 42. 10/06 12:14

  Προσδοκίες για άμεση αύξηση της τουριστικής κίνησης από τη Σουηδία προς την Ελλάδα

 43. 10/06 11:40

  Tripadvisor: Οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες απογειώνουν τη ζήτηση για διακοπές παγκοσμίως

 44. 10/06 10:25

  Οι νέες συσκευές φροντίδας ιματισμού Benchmark Machines από τη Miele

 45. 10/06 08:55

  Δήμος Δυτικής Λέσβου: Πρώην ξενοδοχείο μετατρέπεται σε Κέντρο Φιλοξενίας Μαθητών

 46. 10/06 08:52

  Δήμος Βέροιας: Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας το 2022

 47. 10/06 08:51

  Το χτύπημα της πανδημίας στην παγκόσμια -και ισπανική- αυτοκινητοβιομηχανία

 48. 10/06 08:05

  Επιχορηγήσεις για δύο νέα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

 49. 10/06 06:00

  ForwardKeys: Στο 49% του 2019 οι αεροπορικές κρατήσεις προς Ελλάδα το καλοκαίρι

 50. 09/06 18:59

  Πράσινο φως για τη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθώνιου Κολύμβησης Αρτεμίσιον 480 π.χ.

 51. 09/06 18:40

  ΚΙΝΑΛ: Κομβικός ο ρόλος των χερσαίων πυλών εισόδου για τον οδικό τουρισμό, ειδικά της Β.Ελλάδας

 52. 09/06 15:49

  Πόσο ασφαλές είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού;

 53. 09/06 15:13

  Στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, το συνέδριο των Ιταλών τουριστικών πρακτόρων

 54. 09/06 14:40

  M. Kόνσολας: Ο στόχος είναι να αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε ασφαλής, υγειονομικά, τουριστικός προορισμός

 55. 09/06 14:37

  Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχει σε μία μεγάλη γιορτή εθελοντισμού

 56. 09/06 14:34

  WTTC: «Εξαιρετικά ζημιογόνο» για τον τουρισμό το σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης της Βρετανίας- πρέπει να καταργηθεί

 57. 09/06 14:10

  Ένας στους 4 Βρετανούς έχει κάνει κράτηση για διακοπές σε πορτοκαλί προορισμό

 58. 09/06 13:46

  Τουρισμός Για Όλους έτους 2020: Δυνατότητα διορθώσεων για καταλύματα που συμμετείχαν έως 31.12.2020

 59. 09/06 13:13

  Το Χόλιγουντ και ο κόσμος του πολιτισμού κατά της κρουαζιέρας στη Βενετία

 60. 09/06 12:47

  Βαρόμετρο ETC: Ποιες μακρινές αγορές θα προτιμήσουν Ευρώπη για διακοπές το 2021 – Πότε θέλουν να ταξιδέψουν

 61. 09/06 12:10

  ΣΙΤΕΣΑΠ: Συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας εν όψει της έναρξης της τουριστικής δραστηριότητας

 62. 09/06 12:00

  Η Δανία απελευθερώνει την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα

 63. 09/06 11:54

  Ευρωκοινοβούλιο: Τελική έγκριση για το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID

 64. 09/06 11:51

  Ισχυρό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για αγορές ακινήτων στα ελληνικά νησιά

 65. 09/06 10:39

  Περιφέρεια Αττικής: Μέτρα και δράσεις για την επανέναρξη της κρουαζιέρας 

 66. 09/06 10:38

  Ρωσικός τουρισμός: Ποιες τσάρτερ πτήσεις πήραν έγκριση για ελληνικά θέρετρα το καλοκαίρι- επιπλέον πτήσεις από Aeroflot και Aegean

 67. 09/06 10:26

  Tουρκία: Αφίξεις 2,7 εκατ. ξένων τουριστών στο διάστημα Ιανουαρίου-Aπριλίου (Πίνακας)

 68. 09/06 09:54

  TUS Airways: Πτήσεις στα ελληνικά νησιά από την Κύπρο - Έναρξη με Σκιάθο, Μύκονο και Πρέβεζα

 69. 09/06 09:44

  Aegean: Δεύτερος μεγάλος κόμβος η Θεσσαλονίκη- 22 απευθείας διεθνή δρομολόγια σε 13 χώρες

 70. 09/06 08:29

  Προσπάθεια ανακήρυξης της Κεφαλονιάς ως Πράσινου Προορισμού

 71. 09/06 08:26

  Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση ακινήτου στην καρδιά της Αθήνας

 72. 09/06 08:24

  Γερμανία: Σε υψηλό δεκαετίας ο πληθωρισμός – Αυξήσεις τιμών από τις περισσότερες επιχειρήσεις

 73. 09/06 08:22

  Ισπανία: -83,3% τα τουριστικά έσοδα το διάστημα Ιανουαρίου-Aπριλίου

 74. 08/06 22:29

  ΗΠΑ: Χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών και για την Ελλάδα

 75. 08/06 20:10

  9 ειδικότητες για τον τουρισμό στο παράλληλο μηχανογραφικό από τις εφετινές Πανελλαδικές εξετάσεις

 76. 08/06 18:22

  Ένα εκατομμύριο πολίτες έχουν αποκτήσει το διαβατήριο κορωνοϊού της ΕΕ

 77. 08/06 16:05

  Η Ελλάδα σύντομα στην πράσινη λίστα για τους Βρετανούς τουρίστες, σύμφωνα με τη Βρετανίδα πρέσβη

 78. 08/06 15:28

  Προβολή της γαστρονομίας της Χαλκιδικής στην Πολωνία

 79. 08/06 15:27

  ΑΒΤΑ προς Βρετανική κυβέρνηση: Καταργήστε τα τεστ για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες

 80. 08/06 14:16

  TUI Γερμανίας: "Ανοίγουν" οι διακοπές σε δημοφιλείς προορισμούς της Τουρκίας

 81. 08/06 14:14

  Αεροπορική σύνδεση Ρόδου - Άμπου Ντάμπι για πρώτη φορά | 40.000 διεθνείς επιβάτες από 1-6 Ιουνίου στο Ν.Αιγαίο

 82. 08/06 13:20

  Όμιλος HotelBrain: Ο μεγάλος νικητής των Tourism Awards 21’

 83. 08/06 13:13

  Η Τήνος της αμπελουργίας και του φυσικού οίνου παρουσιάζεται στο T+L

 84. 08/06 12:25

  «Διπλή η Χρυσή Βράβευση για τη Global Media στα Tourism Awards 2021»

 85. 08/06 12:12

  Νόνη Δούνια: Ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των μικρών τουριστικών καταλυμάτων

 86. 08/06 12:11

  Η Emirates συνδέει καθημερινά την Αθήνα και με τη Νέα Υόρκη

 87. 08/06 12:08

  Βρετανία: Στον πάγο οι διακοπές των Βρετανών στο εξωτερικό μέχρι τα μέσα (;) του καλοκαιριού

 88. 08/06 11:58

  Το ΙΝΣΕΤΕ δημιούργησε το Recovery Tracker | Σύγκριση της εξέλιξης του τουρισμού το 2021 σε σχέση με το 2019

 89. 08/06 11:14

  Airtours: Η Ελλάδα πιο δημοφιλής από ποτέ για πολυτελή ταξίδια

 90. 08/06 10:56

  WTTC: Νέα κάμπανια για τη σημασία των ταξιδιών στην κοινωνία και τις επιχειρήσεις

 91. 08/06 10:43

  Η κλιματική κρίση αλλάζει τη Μεσόγειο: Οι 6 κύριες επιπτώσεις

 92. 08/06 10:22

  Οι Ολλανδοί θέλουν Ελλάδα για τις διακοπές τους και αυτό το καλοκαίρι

 93. 08/06 10:11

  Χ.Θεοχάρης: Αισιοδοξία για απελευθέρωση της τουριστικής κίνησης από την Ολλανδία προς την Ελλάδα

 94. 08/06 10:08

  Trivago: Στα 108 ευρώ η μέση on-line τιμή στα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Ιούνιο

 95. 08/06 10:03

  Aλλαγή χρήσης καταστημάτων σε τριώροφο κτίριο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας

 96. 08/06 09:50

  Γιατί η Celebrity Cruises επέλεξε την Ελλάδα για το παγκόσμιο ντεμπούτο του καινούριου της πλοίου Celebrity Apex (VIDEO)

 97. 08/06 09:50

  Σαουδική Αραβία: Υπό κατασκευή οι πρώτες ξενοδοχειακές μονάδες στην φουτουριστική πόλη ΝΕΟΜ

 98. 08/06 09:45

  Hilton:  Δημιουργία νέων οικολογικών αναμνήσεων για τους επισκέπτες

 99. 08/06 09:41

  Ολλανδία: Παράταση 3 μηνών των μέτρων στήριξης για την επανεκκίνηση της οικονομίας

 100. 07/06 17:54

  Η Ελλάδα θα προεδρεύει στην επιτροπή του ΠΟΤ για την Ευρώπη