Tornos News Live: Ζάκυνθος και Ρέθυμνο αισιοδοξούν για έναν καλό Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με ανοιχτά πάνω από το 50% των ξενοδοχείων

Α Decrease font Enlarge font
Tornos News Live: Ζάκυνθος και Ρέθυμνο αισιοδοξούν για έναν καλό Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με ανοιχτά πάνω από το 50% των ξενοδοχείων

Πάνω από το 50% των ξενοδοχείων στη Ζάκυνθο και το Ρέθυμνο αναμένεται να έχουν ανοίξει μέχρι τα τέλη Ιουλίου, προσδοκώντας σε αύξηση των αφίξεων τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, αλλά και τον Οκτώβριο.

Την κοινή αυτή εκτίμηση έδωσαν πριν από λίγο στην διαδικτυακή εκπομπή του Tornos News Live η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου και αντιπρόερδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) κυρία Χριστίνα Τετράδη και η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Ρεθύμνου κυρία Πέπη Μπιρλιράκη, με συντονιστή τον εκδότη του Tornos News κ. Γιάννη Γιαννακάκη

Και οι δυο περιοχές περιμένουν, με το άνοιγμα και της βρετανικής αγοράς από τις 15 Ιουλίου, ότι οι κρατήσεις θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σταδιακά, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι ο Αύγουστος θα κινηθεί ικανοποιητικά και καλύτερα ο Σεπτέμβριος, ενώ τόσο η Ζάκυνθος όσο και το Ρέθυμνο είναι έτοιμα να υποδεχθούν τουρίστες τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Όπως είπε η κυρία Τετράδη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, πάνω από 5.000 ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα (το 50% δηλαδή του συνόλου) προετοιμάζονται για να ανοίξουν για την εφετινή σεζόν. 

Οι πρώτες κρατήσεις 

Οι πρώτες κρατήσεις για τη Ζάκυνθο, μέχρι τώρα, είναι από την Τσεχία, Πολωνία, Ελβετία, Ολλανδία, Ιταλία, Ρουμανία και Ουγγαρία, ενώ μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται το πρώτο κύμα Βρετανών τουριστών στο νησί. 

Το Ρέθυμνο, όπως τόνισε η κυρία Μπιρλιράκη, δέχεται την πλειονότητα των τουριστών από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και μετά από το αεροδρόμιο των Χανίων, από όπου όμως, δέχεται πλέον σημαντικό αριθμό Σκανδιναβών τουριστών, που είναι η μεγαλύτερη εθνικότητα στις αφίξεις των Χανίων. 

Επίσης, μέρος των αφίξεων φτάνει από τα λιμάνια Ηρακλείου και Χανίων, ενώ για πρώτη φορά φέτος το Ρέθυμνο θα έχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά σε γραμμή που περνά από τη Σαντορίνη και τη Μήλο. Η απευθείας σύνδεση με τα νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα είναι κάτι πολύ ελπιδοφόρο για το Ρέθυμνο, τόνισε η κυρία Μπιρλιράκη.

Όπως είπε, πολύ καλές πληρότητες διαφαίνονται για τον Αύγουστο, ενώ καλύτερος μήνας φαίνεται ότι θα είναι ο Σεπτέμβριος. Τα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου, υπογράμμισε, είναι έτοιμα να μείνουν ανοιχτά μέχρι το Δεκέμβριο. Άλλωστε, έχει γίνει προετοιμασία τα τελευταία χρόνια για 12μηνο τουρισμό στην περιοχή.

Ελκυστικά πακέτα για τους Έλληνες

Τόσο η Ζάκυνθος, όσο και το Ρέθυμνο προσφέρουν ειδικές τιμές στους Έλληνες για το εφετινό καλοκαίρι. Υπάρχουν ήδη πακέτα, που προσφέρουν διαμονή, μεταφορά, αναψυχή και εκδρομές εμπειρίας σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές για την ελληνική οικογένεια.

Η Ζάκυνθος έχει το πλεονέκτημα, όπως είπε η κυρία Τετράδη, να προσεγγίζεται οδικώς τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο σε λίγες ώρες, γι αυτό και εκτιμά ότι από τον Αύγουστο πολλοί διακούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού θα επιλέξουν το νησί.

Το Ρέθυμνο, όπως ανέφερε η κυρία Μπιρλιράκη, έχει διαμορφώσει πακέτα all inclusive για την ελληνική οικογένεια, από 80 έως 100 ευρώ την διανυκτέρευση, που προσφέρονται ήδη από τουριστικά γραφεία. Το πακέτο παρέχει διαμονή, εστίαση, μεταφορά, πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδρομές εμπειρίας.

Ο εσωτερικός τουρισμός, πάντως, δεν αναμένεται να ξεπεράσει το 10% του συνόλου των αφίξεων στα δυο νησιά.

Η σοβαρότητα στα υγειονομικά πρωτόκολλα εκπλήσσει τους ξένους 

Όπως υπογράμμισαν οι κυρίες Τετράδη και Μπιρλιράκη, και στα δυο νησιά, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι έχουν εκπαιδευτεί και έχουν πιστοποιηθεί στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, κάτι που ήδη προκαλεί τη θετική εντύπωση των πρώτων επισκεπτών, οι οποίοι προσαρμόζονται στη νέα κανονικότητα των διακοπών τους.

Οι πρώτοι τουρίστες, όπως ανέφεραν, ευχαριστούν τους ξενοδόχους που άνοιξαν γιατί το όνειρο και η επιθυμία τους ήταν να έρθουν στα νησιά μας για τις διακοπές τους.

Πρόσφατα, είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μπιρλιράκη, ο δήμαρχος Ρεθύμνου τίμησε ζευγάρι Γερμανών, που έχει επισκεφτεί το Ρέθυμνο 50 φορές. Το ζευγάρι είναι τουριστικοί πράκτορες και όπως είπαν στην εκδήλωση οι πελάτες τους αδημονούν να έρθουν στην Ελλάδα. Δήλωσαν πανευτυχείς που βρίσκονται στο Ρέθυμνο και εξέφρασαν τη μεγάλη τους έκπληξη για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει το προσωπικό και με πόση σοβαρότητα τους υποδεικνύουν και τους ενημερώνουν για τις υπηρεσίες, που προσφέρονται τώρα στο ξενοδοχείο.

Αυτή η σοβαρότητα, πρόσθεσε η κυρία Τετράδη, πρέπει να χαρακτηρίζει φέτος επιχειρηματίες, εργαζόμενους και κοινωνία, ώστε η Ελλάδα, που πήρε τα διεθνή εύσημα για τη διαχείριση της πανδημίας, να συνεχίσει έτσι και με τους επισκέπτες της. Η σωστή υγειονομική διαχείριση, τόνισε, θα αποτελέσει το ατού της χώρας μας για την ανάκαμψη το 2021 και βήμα-βήμα να ξεπεράσουμε την κρίση.

Πάντως, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και φορείς σε Ρέθυμνο και Ζάκυνθο, είναι καλά ενημερωμένοι και εκπαιδευμένοι στη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων του ιού, ώστε εάν προκύψουν (κάτι που όλοι απεύχονται) η διαχείριση να είναι ανώδυνη για τον ασθενή, τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τα ξενοδοχεία να συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Υπάρχουν και οι κατάλληλες υγειονομικές δομές για να προσφέρουν τη θεραπεία, εφόσον χρειασθεί. 

Καλά τα κυβερνητικά μέτρα, εάν τα ...εφάρμοζαν οι τράπεζες 

Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων, ωστόσο, μέχρι τώρα οι τράπεζες δεν έχουν προχωρήσει στην υλοποίησή τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας.

Πολλοί λίγοι επιχειρηματίες εισέπραξαν χρήματα, είπε η κυρία Τετράδη. Συνεχώς έχουμε παράπονα από επιχειρηματίες, γι αυτό και οι θεσμικοί φορείς του κλάδου βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, ώστε οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν κεφάλαια κίνησης για να επανεκκινήσουν τη λειτουργία τους, είπε.

Η κυρία Μπιρλιράκη εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα βρεθεί ο ρυθμός για να βοηθηθούν οι επιχειρηματίες, συνιστώντας υπομονή και κατανόηση σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι. Έσπευσε, ωστόσο, να τονίσει ότι πολλοί ξενοδοχειακοί επιχειρηματίες ανοίγουν με αυτοθυσία φέτος για να στηρίξουν την ελληνική οικονομία και τους εργαζόμενους, καθώς είναι αβέβαιη εξέλιξη αφίξεων και εσόδων.

Πράγματι, συμπλήρωσε η κυρία Τετράδη, οι επιχειρηματίες βάζουν πλάτη για τη στήριξη πρωτίστως των τοπικών οικονομιών, καθώς στα νησιά δεν υπάρχει επάγγελμα που να μη στηρίζεται στον τουρισμό. Ο τουρισμός για την Ελλάδα και η Ελλάδα για τον τουρισμό, πρέπει να είναι το μοτίβο της εφετινής χρονιάς, είπε, υπογραμμίζοντας ότι ο τουρισμός για μια ακόμη χρονιά θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 13/08 11:24

  Πράσινο φως για ανέγερση ξενοδοχείου σε οικόπεδο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Ρέθυμνο

 2. 13/08 11:22

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Ίο και Μύκονο

 3. 13/08 11:16

  Δήμος Βέροιας: Διαγωνισμός για καινοτόμες υπηρεσίες τουριστικής προβολής

 4. 13/08 11:15

  Δήμος Αριστοτέλη: Άνοιγμα στην τουριστική αγορά του Καζακστάν

 5. 13/08 11:10

  Νέες άδειες για 4 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

 6. 12/08 20:16

  ΥΠΑ: Νέες αεροπορικές οδηγίες (notams) που θα ισχύουν έως 31 Αυγούστου

 7. 12/08 20:09

  ΥΠΑ: Πτώση 74,3% στην επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 7μηνο

 8. 12/08 15:05

  Ανάπτυξη πρωτοβουλιών Κύπρου - Ιταλίας στον τουρισμό και τη φιλοξενία

 9. 12/08 15:02

  Πρωτοβουλία για διευκόλυνση των επενδύσεων μεταξύ Ελλάδας–Βουλγαρίας - Ο Τουρισμός στο επίκεντρο

 10. 12/08 13:57

  FedHATTA: Μέτρα στήριξης των τουριστικών γραφείων με ορίζοντα τον Μάρτιο

 11. 12/08 13:06

  Όμιλος Μουζενίδη: Νέα ξενοδοχεία Bomo στη Ρωσία – Πλάνο για προσθήκη περισσότερων στη χώρα

 12. 12/08 12:49

  Αυτό είναι το ορεινότερο χωριό των Κυκλάδων

 13. 12/08 12:47

  Η κρυφή παραλία της Αττικής που πας… κολυμπώντας

 14. 12/08 12:42

  Τουρκικός τουρισμός: 23.000 Ρώσοι τουρίστες έφτασαν τη Δευτέρα στην Αττάλεια

 15. 12/08 12:32

  Volotea: Ποιες πτήσεις με Ελλάδα αναβάλλονται για το καλοκαίρι του 2021

 16. 12/08 12:08

  LOT: Όλες οι συνδέσεις Πολωνίας - Ελλάδας τον Σεπτέμβριο

 17. 12/08 11:49

  Παραμένει ασφαλής προορισμός η Πάρος

 18. 12/08 11:38

  Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων στις Βαλεαρίδες - Φόβοι για κήρυξή τους σε περιοχή υψηλού κινδύνου

 19. 12/08 11:31

  Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ καλούν τους πολίτες και επαγγελματίες να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης - Δείτε τα

 20. 12/08 11:30

  Αχ, αυτή η μάσκα!

 21. 12/08 11:25

  Νέα μελέτη για την τουριστική προβολή του Νοτίου Πηλίου

 22. 12/08 11:24

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λέρο

 23. 12/08 11:23

  Άδειες για επέκταση και εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων σε Κω και Ζάκυνθο

 24. 12/08 11:18

  Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Δράμας

 25. 12/08 11:14

  Νέες άδειες για ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη

 26. 12/08 11:13

  Συμφωνία ΞΕΕ- Αυτοδιαχείρισης: Εξορθολογίζεται το τοπίο για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

 27. 12/08 10:58

  Απόφαση: Αναστολές συμβάσεων εργασίας στον τουρισμό, μεταφορές και επισιτισμό τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο

 28. 12/08 10:37

  Η θερινή σεζόν στη Μαγιόρκα θα ολοκληρωθεί νωρίς εάν δεν αρθούν τα μέτρα για τους Βρετανούς τουρίστες

 29. 11/08 15:44

  Βρέθηκε το εμβόλιο από τη Ρωσία - Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η μαζική παραγωγή

 30. 11/08 14:30

  Πολιτικο-οικονομικό φόρουμ από τη ΔΕΘ-Helexpo τις ημέρες της 85ης ΔΕΘ

 31. 11/08 14:25

  Τουριστικά λεωφορεία: Παρατείνεται η περίοδος ακινησίας και κατάθεσης αδειών και πινακίδων

 32. 11/08 13:53

  Οι Ρώσοι τουρίστες επιστρέφουν στην Τουρκία

 33. 11/08 13:53

  Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

 34. 11/08 12:57

  Costa Cruises: Στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν κρουαζιέρες στη Μεσόγειο - Προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια

 35. 11/08 12:44

  Cyprus Airways: Τέσσερα δρομολόγια προς Ελλάδα για το υπόλοιπο της θερινής σεζόν

 36. 11/08 12:37

  Η χρήση μάσκας είναι επιβεβλημένη- το μήνυμα μέσα από την ψυχική δύναμη δύο παιδιών

 37. 11/08 12:37

  Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB Asia 2020, από 21 έως 23 Οκτωβρίου

 38. 11/08 12:19

  Εγγραφή 16 νέων στοιχείων στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

 39. 11/08 12:11

  Κλειστό για 14 ημέρες το Μουσείο της Στοάς του Αττάλου, λόγω κρούσματος κορωνοϊού

 40. 11/08 11:58

  Ελεύθερη κατάδυση στο αρχαίο ναυάγιο της Περιστέρας Αλοννήσου

 41. 11/08 11:49

  ΕΟΤ: Ψηφιακή καμπάνια στο Bloomberg | «Greek Summer Feeling»

 42. 11/08 11:32

  Βρετανία: Ιστορική αλυσίδα τουριστικών γραφείων κήρυξε πτώχευση

 43. 11/08 11:22

  FTI: Κέντρα για τεστ κορωνοϊού σε ξενοδοχεία του στην Τουρκία

 44. 11/08 11:21

  Αναστέλλονται οι οικοδομικές άδειες για τουριστικά καταλύματα σε Μύκονο και Σαντορίνη

 45. 11/08 11:18

  Το ελληνικό νησί Γάιδαρος και η ιδιαίτερη ιστορία του

 46. 11/08 11:16

  Νησί Ντούνη: Η άγνωστη παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο

 47. 11/08 11:15

  ΙΝΣΕΤΕ: Κατάρτιση εργαζόμενων στην ειδικότητα της εξυπηρέτησης πελατών και ανάδειξης τουριστικής εμπειρίας

 48. 11/08 11:09

  Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης κορωνοϊού στις πτήσεις

 49. 11/08 10:56

  Πώς ο κορωνοϊός «εξαφάνισε» ένα πριγκιπάτο

 50. 11/08 10:53

  Γερμανία: Σοκαριστική εκτίμηση από τουριστικές επιχειρήσεις για διατήρηση των περιοριστικών μέτρων άλλους 13 μήνες

 51. 11/08 10:50

  Εικονικό κυνήγι Γιγάντων στη Μύκονο

 52. 11/08 10:49

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μύκονο και Χαλκιδική

 53. 10/08 16:56

  Νέα μέτρα: Με αρνητικό τεστ οι επιβάτες από Σουηδία, Τσεχία, Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία και τα χερσαία σύνορα- Ακυρώνεται η ΔΕΘ

 54. 10/08 16:00

  TripAdvisor: Στα 25 καλύτερα "Small Hotel" στην Ελλάδα το Celestia Grand

 55. 10/08 15:36

  EOT: «Greek 4: Για Σένα», η καμπάνια προβολής για Λέσβο, Σάμο, Χίο και Λέρο

 56. 10/08 15:28

  Το ρεκόρ των κρουσμάτων στην Ελλάδα δημιουργεί αβεβαιότητα στους Βρετανούς τουρίστες

 57. 10/08 15:14

  Προληπτικούς ελέγχους για COVID-19 στους υπαλλήλους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ζητεί η ΠΕΥΦΑ

 58. 10/08 14:25

  Νάξος: Η παραλία παράδεισος μέσα στο κεδροδάσος

 59. 10/08 14:21

  Κύθηρα: Η μαγευτική και φημισμένη παραλία Καλαδί

 60. 10/08 14:15

  Ο ιδανικός τρόπος απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων στα ξενοδοχεία με όχημα ή ρομπότ Αποστειρωτή – απολυμαντή Υπεριώδους Ακτινοβολίας UVC

 61. 10/08 13:47

  Πώς η Αττάλεια υποδέχθηκε τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ Ρώσων

 62. 10/08 12:49

  Τέλος τα ταξίδια των Γερμανών στη Βουλγαρία; Ταξιδιωτική προειδοποίηση του Γερμανικού ΥΠΕΞ

 63. 10/08 12:27

  Το νέο ΔΣ του ΣΙΤΕΣΑΠ

 64. 10/08 12:26

  Μόνο σε δύο χώρες της Ευρώπης επιτρέπονται Αμερικανοί ταξιδιώτες

 65. 10/08 12:12

  TUI Γερμανίας: Άνοιξε το πρόγραμμα για Τουρκία με προσφορές και 500 ξενοδοχεία

 66. 10/08 12:02

  Ο υπουργός Ανάπτυξης σε ΣΕΤΚΕ: Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα μικρά καταλύματα και χρηματοδότηση μέσω του ΤΕΠΙΧ

 67. 10/08 11:43

  Υπ.Τουρισμού: Η μαρίνα «Elounda Hills» θα αναβαθμίσει τον τουρισμό της Κρήτης

 68. 10/08 11:36

  Έρευνα: Μόνο το 45% των Ευρωπαίων ξενοδόχων βλέπει πλήρη ανάκαμψη το 2021

 69. 10/08 11:25

  Η TUI θα συνεχίσει την προσφορά διαδικτυακών κουπονιών και το 2021

 70. 10/08 10:50

  AIDA Cruises: Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου θα μείνει παγωμένη η σεζόν κρουαζιέρας, με εξαιρέσεις

 71. 10/08 10:37

  Προωθητικό βίντεο για τη Λευκάδα στο πλαίσιο της καμπάνιας του Επιμελητηρίου με τη Μarketing Greece

 72. 10/08 10:33

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Καρδαμύλη και Αντίπαρο

 73. 10/08 10:31

  Ολλανδία: Tα σενάρια για την πορεία της οικονομίας από ένα δεύτερο κύμα του κορωνοϊού

 74. 10/08 10:28

  Το «σύνδρομο» της ουράς στην εποχή του κορωνοϊού

 75. 10/08 10:27

  Στρατηγική συμφωνία Air Serbia με Turkish Airlines

 76. 10/08 10:26

  Πράσινο φως για μετατροπή ξενοδοχείου σε κατοικίες στο κέντρο της Αθήνας

 77. 09/08 16:04

  Οι νέοι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης

 78. 09/08 15:01

  Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από ιταλικά λιμάνια για Aida, Costa και MSC- Στις 29 Αυγούστου Κέρκυρα, Κατάκολο και Πειραιάς από την MSC

 79. 09/08 14:49

  Νέα στρατηγική του Ην. Βασιλείου κατά της παχυσαρκίας – Πως επηρεάζει τις ελληνικές εξαγωγές

 80. 09/08 14:48

  Δήμος Σιθωνίας: Έγκριση πλάνου τουριστικής προβολής

 81. 09/08 14:45

  Αλλαγή χρήσης πολυώροφου κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας για μετατροπή του σε 4άστερο ξενοδοχείο

 82. 09/08 14:21

  Οι εντυπωσιακοί φάροι της Ελλάδας και η ιστορία τους

 83. 09/08 14:19

  Η άγνωστη παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο

 84. 09/08 14:03

  Απόφαση: Έως 100% η μείωση προκαταβολής φόρου

 85. 09/08 13:56

  Δύσκολο το ταξίδι για όσους επιλέγουν φέτος Ελλάδα - Τα προβλήματα από την διαδικτυακή φόρμα

 86. 08/08 13:14

  Περιφέρεια Κρήτης: Διαγωνισμός για σχεδιασμό οικοτουριστικού πακέτου διακοπών 3-5 ημερών

 87. 08/08 13:12

  Σχέδιο για τη διεθνοποίηση της πορτογαλικής οικονομίας με όχημα και τον τουρισμό

 88. 08/08 13:09

  Δήμος Σικυωνίων: Σύσταση Αναπτυξιακής Εταιρείας για την αξιοποίηση εγκαταστάσεων σημαντικής τουριστικής αξίας

 89. 07/08 18:04

  Υποχρεωτικό τεστ στους επισκέπτες από Μάλτα- παράταση της απαγόρευσης όρθιων στα κλαμπ

 90. 07/08 15:42

  Διαβατήρια προς πώληση: Πώς διαμορφώνονται οι ταξιδιωτικές επιλογές των υπερ-πλουσίων εν μέσω πανδημίας

 91. 07/08 15:02

  Ιταλία: Προειδοποίηση στη Ryanair για αναστολή των πτήσεων εάν δεν τηρούνται οι κανονισμοί ασφαλείας

 92. 07/08 14:34

  Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ταξιδιωτικές οδηγίες για 210 χώρες λόγω άρσης της γενικής σύστασης

 93. 07/08 13:32

  Στ. Πέτσας: Aνοιχτό το ενδεχόμενο μη πραγματοποίησης της ΔΕΘ

 94. 07/08 13:31

  Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα λόγω αύξησης των κρουσμάτων

 95. 07/08 13:26

  Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Η μάσκα προστατεύει, η προσωπίδα καθόλου

 96. 07/08 13:19

  Κορωνοϊός: Η Γαλλία είναι η επόμενη χώρα στη λίστα καραντίνας της Βρετανίας

 97. 07/08 13:12

  Τήνος: Πάνω από 50.000 οι αφίξεις τον Ιούλιο

 98. 07/08 12:56

  Νότια Αφρική: Νέα εφαρμογή κατά του κορωνοϊού για τις τουριστικές επιχειρήσεις

 99. 07/08 12:54

  MSC: Πότε ξεκινούν οι κρουαζιέρες στη Μεσόγειο; Ελληνικά λιμάνια στο πρόγραμμα

 100. 07/08 12:54

  Απαντήσεις στα επιχειρήματα για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού