Tornos News Live: Ζάκυνθος και Ρέθυμνο αισιοδοξούν για έναν καλό Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με ανοιχτά πάνω από το 50% των ξενοδοχείων

Tornos News Live: Ζάκυνθος και Ρέθυμνο αισιοδοξούν για έναν καλό Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με ανοιχτά πάνω από το 50% των ξενοδοχείων

Πάνω από το 50% των ξενοδοχείων στη Ζάκυνθο και το Ρέθυμνο αναμένεται να έχουν ανοίξει μέχρι τα τέλη Ιουλίου, προσδοκώντας σε αύξηση των αφίξεων τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, αλλά και τον Οκτώβριο.

Την κοινή αυτή εκτίμηση έδωσαν πριν από λίγο στην διαδικτυακή εκπομπή του Tornos News Live η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου και αντιπρόερδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) κυρία Χριστίνα Τετράδη και η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Ρεθύμνου κυρία Πέπη Μπιρλιράκη, με συντονιστή τον εκδότη του Tornos News κ. Γιάννη Γιαννακάκη

Και οι δυο περιοχές περιμένουν, με το άνοιγμα και της βρετανικής αγοράς από τις 15 Ιουλίου, ότι οι κρατήσεις θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σταδιακά, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι ο Αύγουστος θα κινηθεί ικανοποιητικά και καλύτερα ο Σεπτέμβριος, ενώ τόσο η Ζάκυνθος όσο και το Ρέθυμνο είναι έτοιμα να υποδεχθούν τουρίστες τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Όπως είπε η κυρία Τετράδη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, πάνω από 5.000 ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα (το 50% δηλαδή του συνόλου) προετοιμάζονται για να ανοίξουν για την εφετινή σεζόν. 

Οι πρώτες κρατήσεις 

Οι πρώτες κρατήσεις για τη Ζάκυνθο, μέχρι τώρα, είναι από την Τσεχία, Πολωνία, Ελβετία, Ολλανδία, Ιταλία, Ρουμανία και Ουγγαρία, ενώ μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται το πρώτο κύμα Βρετανών τουριστών στο νησί. 

Το Ρέθυμνο, όπως τόνισε η κυρία Μπιρλιράκη, δέχεται την πλειονότητα των τουριστών από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και μετά από το αεροδρόμιο των Χανίων, από όπου όμως, δέχεται πλέον σημαντικό αριθμό Σκανδιναβών τουριστών, που είναι η μεγαλύτερη εθνικότητα στις αφίξεις των Χανίων. 

Επίσης, μέρος των αφίξεων φτάνει από τα λιμάνια Ηρακλείου και Χανίων, ενώ για πρώτη φορά φέτος το Ρέθυμνο θα έχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά σε γραμμή που περνά από τη Σαντορίνη και τη Μήλο. Η απευθείας σύνδεση με τα νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα είναι κάτι πολύ ελπιδοφόρο για το Ρέθυμνο, τόνισε η κυρία Μπιρλιράκη.

Όπως είπε, πολύ καλές πληρότητες διαφαίνονται για τον Αύγουστο, ενώ καλύτερος μήνας φαίνεται ότι θα είναι ο Σεπτέμβριος. Τα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου, υπογράμμισε, είναι έτοιμα να μείνουν ανοιχτά μέχρι το Δεκέμβριο. Άλλωστε, έχει γίνει προετοιμασία τα τελευταία χρόνια για 12μηνο τουρισμό στην περιοχή.

Ελκυστικά πακέτα για τους Έλληνες

Τόσο η Ζάκυνθος, όσο και το Ρέθυμνο προσφέρουν ειδικές τιμές στους Έλληνες για το εφετινό καλοκαίρι. Υπάρχουν ήδη πακέτα, που προσφέρουν διαμονή, μεταφορά, αναψυχή και εκδρομές εμπειρίας σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές για την ελληνική οικογένεια.

Η Ζάκυνθος έχει το πλεονέκτημα, όπως είπε η κυρία Τετράδη, να προσεγγίζεται οδικώς τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο σε λίγες ώρες, γι αυτό και εκτιμά ότι από τον Αύγουστο πολλοί διακούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού θα επιλέξουν το νησί.

Το Ρέθυμνο, όπως ανέφερε η κυρία Μπιρλιράκη, έχει διαμορφώσει πακέτα all inclusive για την ελληνική οικογένεια, από 80 έως 100 ευρώ την διανυκτέρευση, που προσφέρονται ήδη από τουριστικά γραφεία. Το πακέτο παρέχει διαμονή, εστίαση, μεταφορά, πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδρομές εμπειρίας.

Ο εσωτερικός τουρισμός, πάντως, δεν αναμένεται να ξεπεράσει το 10% του συνόλου των αφίξεων στα δυο νησιά.

Η σοβαρότητα στα υγειονομικά πρωτόκολλα εκπλήσσει τους ξένους 

Όπως υπογράμμισαν οι κυρίες Τετράδη και Μπιρλιράκη, και στα δυο νησιά, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι έχουν εκπαιδευτεί και έχουν πιστοποιηθεί στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, κάτι που ήδη προκαλεί τη θετική εντύπωση των πρώτων επισκεπτών, οι οποίοι προσαρμόζονται στη νέα κανονικότητα των διακοπών τους.

Οι πρώτοι τουρίστες, όπως ανέφεραν, ευχαριστούν τους ξενοδόχους που άνοιξαν γιατί το όνειρο και η επιθυμία τους ήταν να έρθουν στα νησιά μας για τις διακοπές τους.

Πρόσφατα, είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μπιρλιράκη, ο δήμαρχος Ρεθύμνου τίμησε ζευγάρι Γερμανών, που έχει επισκεφτεί το Ρέθυμνο 50 φορές. Το ζευγάρι είναι τουριστικοί πράκτορες και όπως είπαν στην εκδήλωση οι πελάτες τους αδημονούν να έρθουν στην Ελλάδα. Δήλωσαν πανευτυχείς που βρίσκονται στο Ρέθυμνο και εξέφρασαν τη μεγάλη τους έκπληξη για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει το προσωπικό και με πόση σοβαρότητα τους υποδεικνύουν και τους ενημερώνουν για τις υπηρεσίες, που προσφέρονται τώρα στο ξενοδοχείο.

Αυτή η σοβαρότητα, πρόσθεσε η κυρία Τετράδη, πρέπει να χαρακτηρίζει φέτος επιχειρηματίες, εργαζόμενους και κοινωνία, ώστε η Ελλάδα, που πήρε τα διεθνή εύσημα για τη διαχείριση της πανδημίας, να συνεχίσει έτσι και με τους επισκέπτες της. Η σωστή υγειονομική διαχείριση, τόνισε, θα αποτελέσει το ατού της χώρας μας για την ανάκαμψη το 2021 και βήμα-βήμα να ξεπεράσουμε την κρίση.

Πάντως, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και φορείς σε Ρέθυμνο και Ζάκυνθο, είναι καλά ενημερωμένοι και εκπαιδευμένοι στη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων του ιού, ώστε εάν προκύψουν (κάτι που όλοι απεύχονται) η διαχείριση να είναι ανώδυνη για τον ασθενή, τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τα ξενοδοχεία να συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Υπάρχουν και οι κατάλληλες υγειονομικές δομές για να προσφέρουν τη θεραπεία, εφόσον χρειασθεί. 

Καλά τα κυβερνητικά μέτρα, εάν τα ...εφάρμοζαν οι τράπεζες 

Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων, ωστόσο, μέχρι τώρα οι τράπεζες δεν έχουν προχωρήσει στην υλοποίησή τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας.

Πολλοί λίγοι επιχειρηματίες εισέπραξαν χρήματα, είπε η κυρία Τετράδη. Συνεχώς έχουμε παράπονα από επιχειρηματίες, γι αυτό και οι θεσμικοί φορείς του κλάδου βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, ώστε οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν κεφάλαια κίνησης για να επανεκκινήσουν τη λειτουργία τους, είπε.

Η κυρία Μπιρλιράκη εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα βρεθεί ο ρυθμός για να βοηθηθούν οι επιχειρηματίες, συνιστώντας υπομονή και κατανόηση σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι. Έσπευσε, ωστόσο, να τονίσει ότι πολλοί ξενοδοχειακοί επιχειρηματίες ανοίγουν με αυτοθυσία φέτος για να στηρίξουν την ελληνική οικονομία και τους εργαζόμενους, καθώς είναι αβέβαιη εξέλιξη αφίξεων και εσόδων.

Πράγματι, συμπλήρωσε η κυρία Τετράδη, οι επιχειρηματίες βάζουν πλάτη για τη στήριξη πρωτίστως των τοπικών οικονομιών, καθώς στα νησιά δεν υπάρχει επάγγελμα που να μη στηρίζεται στον τουρισμό. Ο τουρισμός για την Ελλάδα και η Ελλάδα για τον τουρισμό, πρέπει να είναι το μοτίβο της εφετινής χρονιάς, είπε, υπογραμμίζοντας ότι ο τουρισμός για μια ακόμη χρονιά θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 07/12 14:14

  Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καστοριάς

 2. 07/12 14:11

  Πράσινη μετάβαση για την Autohellas

 3. 07/12 13:58

  EasyJet: Νέες συνδέσεις με Ρόδο και Κέρκυρα για το καλοκαίρι του 2023

 4. 07/12 12:50

  Κατά της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα τάσσεται η υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας

 5. 07/12 12:42

  Γ. Καραγιάννης: Έργα 3,5 δισ. ευρώ στην Κρήτη - Άνω του 20% οι εργασίες του αεροδρομίου στο Καστέλι

 6. 07/12 12:39

  Αναπτυξιακός νόμος | 562 αιτήσεις επενδυτικών σχεδίων στον τουρισμό ύψους 1,6 δισ. €

 7. 07/12 12:36

  Παρέμβαση Κόνσολα για τις οφειλές στο π.ΤΕΒΕ ιδιοκτητών καταλυμάτων σε μικρά νησιά

 8. 07/12 12:13

  Eurowings: Νέες συνδέσεις με 5 ελληνικά νησιά από τη νέα βάση στο Γκρατς – TUI: «Ποιοτικές συνδέσεις προς 10 προορισμούς»

 9. 07/12 11:58

  Ισπανική αλυσίδα ξενοδοχείων καλύπτει το 40% του ενοικίου των εργαζομένων για να τους διατηρήσει

 10. 07/12 11:33

  100% Hotel Design Awards 2022: Η λαμπερή Τελετή Απονομής και οι Νικητές των Βραβείων

 11. 07/12 11:30

  Στην Le Collectionist η εταιρία πολυτελών βιλών στα ελληνικά νησιά The Greek Villas

 12. 07/12 11:05

  Ηράκλειο Κρήτης | Διασύνδεση της τοπικής γαστρονομίας με την κρουαζιέρα

 13. 07/12 11:01

  Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

 14. 07/12 10:21

  Ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλάζει (προς το χειρότερο)

 15. 07/12 09:52

  ΙΑΤΑ | Επιστροφή στα κέρδη για τις αεροπορικές εταιρείες το 2023- στο 85% του 2019 η επιβατική κίνηση

 16. 07/12 09:11

  Γερμανικός τουρισμός | Kύμα κρατήσεων για τις θερινές διακοπές αναμένεται τον Ιανουάριο

 17. 06/12 15:27

  Κ. Χατζηδάκης: Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας φέρνει μείωση ασφαλιστικών εισφορών

 18. 06/12 15:03

  Μια νέα low cost αεροπορική γεννιέται – Θα προσφέρει πτήσεις μεταξύ Ην. Βασιλείου, Β. Αμερικής και Ευρώπης

 19. 06/12 13:57

  O Δήμος Αθηναίων και τα Ελληνικά Τουριστικά Γραφεία ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον τουρισμό της Αθήνας

 20. 06/12 13:45

  Λάμψα | Θυγατρική εταιρεία για τη μίσθωση του Elatos Resort & Health Club

 21. 06/12 13:37

  Mega-κρουαζιέρα 33 ημερών της Oceania Cruises το 2023 στη Μεσόγειο | Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονο στην Ελλάδα

 22. 06/12 13:16

  Χάρτης δείχνει πού θα είναι ασφαλή τα ταξίδια το 2023 – Ποια η επικινδυνότητα για Ελλάδα

 23. 06/12 12:40

  ΕΟΤ | Δράσεις προβολής του θεματικού τουρισμού στην Ελλάδα

 24. 06/12 12:14

  «Επιδρομή» της Wyndham στην περιοχή ΕΜΕΑ – Νέο ξενοδοχείο Trademark Collection στην Αθήνα

 25. 06/12 12:06

  Volotea | Νέο δρομολόγιο Αθήνα- Τουλούζη την θερινή σεζόν του 2023

 26. 06/12 12:03

  Συμφωνία με 11 αεροπορικές εταιρείες για πτήσεις από Νοέμβριο έως Μάρτιο

 27. 06/12 11:50

  Κ.Μητσοτάκης | 200 έργα και 5 δισ.ευρώ για την Πελοπόννησο του 2030

 28. 06/12 11:31

  Κ.Μητσοτάκης | Όχι ανεμογεννήτριες στο Μαίναλο - Οι θέσεις Μαρινάκου για τα προβλήματα των τουριστικών επιχειρήσεων

 29. 06/12 10:36

  Alltours | Χριστουγεννιάτικες ευχές στους συνεργάτες της με κούτες από βιολογικά πορτοκάλια Μαγιόρκας!

 30. 06/12 10:24

  Ένας ονειρικός κόσμος Χριστουγέννων στη Μαρίνα Φλοίσβου | Φαντασμαγορική τελετή έναρξης την Κυριακή

 31. 06/12 10:18

  Και ο... καφές στην αρένα των ελληνοτουρκικών διαφορών

 32. 06/12 09:37

  Τουρισμός | Το Λονδίνο πρώτη ευρωπαϊκή επιλογή των Αμερικανών τα Χριστούγεννα

 33. 05/12 17:04

  «Δουλειά για σένα»: 68.000 νέες θέσεις εργασίας δημιουργούν 6 νέα προγράμματα της ΔΥΠΑ

 34. 05/12 14:02

  Τουρισμός | TripAdvisor- έρευνα: Οι παγκόσμιες τάσεις για τα ταξίδια αυτό το χειμώνα- οι top προορισμοί

 35. 05/12 13:38

  Bentour: Μεγάλη διεύρυνση του προγράμματος για Ελλάδα το 2023

 36. 05/12 13:33

  Πώς εξελίσσεται η αξιοποίηση του τ. βασιλικού κτήματος του Τατοϊου

 37. 05/12 12:50

  ΗΠΑ: Η Ελλάδα καλύτερος τουριστικός προορισμός ξανά στα GΤ Tested Reader Survey Awards 2022

 38. 05/12 12:25

  Ιατρικός τουρισμός | 1,6 δισ.δολ. τα έσοδα της Τουρκίας από ιατρικές υπηρεσίες σε ξένους το πρώτο 9μηνο

 39. 05/12 12:18

  Μεξικανοί και Αμερικανοί τουρίστες μιλούν στην κάμερα του Tornos News για την Αθήνα ως προορισμό διακοπών (video)

 40. 05/12 12:12

  ΗΑΤΤΑ/ FedHATTA | Συνέδριο WTAAA: Μνημόνια συνεργασίας με τα τουριστικά γραφεία της Λατινικής Αμερικής, Κολομβίας, Καναδά, και Ινδίας

 41. 05/12 12:07

  ΕΟΤ: Αλλάζει το ωράριο των Γραφείων Πληροφοριών στην Ακρόπολη και στο αεροδρόμιο Αθηνών

 42. 05/12 11:39

  Πολιτιστικός τουρισμός | Συνάντηση του ΠΟΤ στη Μαδρίτη για τη διαχείριση του πολιτιστικού πλούτου των πόλεων

 43. 05/12 10:39

  ΞΕΕ | Μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα Boutique Hotel στην έκθεση xenia

 44. 05/12 10:29

  Προορισμοί για γαμήλιο τουρισμό η Τήνος, Μήλος, Ελαφόνησος και Πάρος

 45. 05/12 10:23

  Ευρωβαρόμετρο: Ισχυρή η στήριξη των Ευρωπαίων για το ευρώ, τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και το SURE

 46. 05/12 10:19

  Ε.Ε. | Δέσμευση για τουρισμό πιο πράσινο, πιο ψηφιακό και πιο ανθεκτικό

 47. 05/12 09:40

  Βασιλακόπουλος σε ΣΚΑΪ: Τα λοκντάουν μείωσαν την ανοσία στους κοινούς ιούς

 48. 05/12 09:27

  Η Περιφέρεια Κρήτης στο πρώτο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουριστικών Νησιών- οι συνέπειες των κρίσεων και η λύση

 49. 05/12 09:14

  Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου | Προσφυγή για την εγκατάσταση Αιολικού Πάρκου στο Μαίναλον

 50. 04/12 16:33

  TUI | 50.000 τουρίστες τα Χριστούγεννα στη Λαπωνία - Ο Άγιος Βασίλης βάφτισε αεροπλάνο της σε "Ροβανιέμι"

 51. 04/12 16:24

  Η Ryanair σχεδιάζει πτήσεις προς Αίγυπτο και Λιβύη

 52. 04/12 12:28

  Βασίλης Κικίλιας: Η χρονιά για τον Τουρισμό θα κλείσει με 3 δις ευρώ παραπάνω

 53. 03/12 15:22

  Πώς η Κως θα καταστεί πράσινο νησί

 54. 03/12 15:03

  Προς αναζήτηση φθηνότερων Χριστουγέννων οι Βρετανοί

 55. 03/12 14:10

  Δήμος Ζαχάρως: «Όχι» στην επένδυση τοποθέτησης ανεμογεννητριών

 56. 03/12 13:50

  Ηράκλειο | Παρουσίαση πλατφόρμας για την διασύνδεση των τουριστικών επιχειρήσεων με πρόσφυγες που θέλουν να εργαστούν

 57. 02/12 17:20

  Πώς η Praktiker αναδείχθηκε στον μεγαλύτερο σύμμαχο των τουριστικών επιχειρήσεων

 58. 02/12 16:12

  Το WTTC παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην ιστορία, το αποτύπωμα του τουρισμού στο κλίμα

 59. 02/12 14:53

  Στο Κολοσσαίο με «οπώρες και θεάματα» - ποια ήταν τα ρωμαϊκά σνακ

 60. 02/12 14:27

  On the Beach: Η Ελλάδα στους 5 top προορισμούς των Βρετανών για ηλιόλουστες χειμερινές διακοπές - υψηλή ζήτηση για all inclusive

 61. 02/12 14:27

  Αεροδρόμιο Αθήνας | -4,2% η επιβατική κίνηση το Νοέμβριο έναντι του 2019, -11,7% στο 11μηνο

 62. 02/12 14:22

  Η εποχή των φτηνών πτήσεων έχει τελειώσει

 63. 02/12 13:46

  Airbnb: Αυτές ήταν οι τάσεις στα ταξίδια το 2022 – Ποιές διακοπές προτιμούν οι ταξιδιώτες για το 2023

 64. 02/12 12:47

  Elaia Grove: Νέες πολυτελείς βίλες των Aria Hotels στην Καλαμάτα

 65. 02/12 12:39

  FTI | Τουρκία και Αίγυπτος οι κερδισμένοι του 2023, λόγω χαμηλών τιμών- Πιο ευάλωτα τα 3άστερα και 4άστερα

 66. 02/12 11:52

  Κίνα: Η πολιτική «μηδενικής ανοχής» στην COVID δοκιμάζει τον ασιατικό γίγαντα – Παρέμβαση ΔΝΤ

 67. 02/12 11:47

  Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, θα τιμηθεί στο γκαλά της Hellenic Initiative στη Νέα Υόρκη

 68. 02/12 11:05

  Ο γαστρονομικός τουρισμός στην Κέρκυρα- δράσεις προώθησης σε Ευρώπη και Αμερική

 69. 02/12 10:18

  Τουρισμός | Οι αεροπορικές αφίξεις Γερμανών στην Ελλάδα ξεπέρασαν στο 10μηνο τα επίπεδα του 2019

 70. 02/12 09:59

  Δήμος Αθηναίων | Φαντασμαγορική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα

 71. 02/12 09:18

  H Panadvert δημιουργεί την εξαιρετική καμπάνια HIV για το ΟΝΟΜΑ Hotel στη Θεσσαλονίκη

 72. 01/12 23:00

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | ΙΝΣΕΤΕ: Νέο ρεκόρ στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 10μηνο- διψήφια μείωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 73. 01/12 17:07

  Η AEGEAN επιμένει και τον χειμώνα με ενισχυμένο πρόγραμμα προορισμών

 74. 01/12 16:19

  Σε Συνέδριο - Έκθεση στη Ν. Κορέα η Ρόδος και τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα

 75. 01/12 16:16

  Νέα μαρίνα στο Μεγανήσι

 76. 01/12 15:47

  Χειμερινές διακοπές με επιταγές κοινωνικού τουρισμού

 77. 01/12 14:10

  Τουρισμός | Hotelbeds: Οι 7 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα παγκόσμια ταξίδια το 2023

 78. 01/12 13:50

  Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη: Φωταγωγήθηκε το εντυπωσιακό δέντρο στο Rockefeller Centre (βίντεο)

 79. 01/12 13:39

  Γερμανικός τουρισμός | -42% οι κρατήσεις του Οκτωβρίου για το καλοκαίρι του 2023 έναντι του 2019

 80. 01/12 13:03

  ΕΟΤ Γερμανίας: Εκδήλωση στη Φρανκφούρτη για παρουσίαση Ελληνικών προορισμών

 81. 01/12 12:44

  Έρευνα GetYourGuide: Εμπειρίες με συναισθηματική αξία και ταξίδια τα δημοφιλέστερα δώρα των Γερμανών τα Χριστούγεννα

 82. 01/12 12:39

  Επιστρεπτέα προκαταβολή: Παράταση υποβολής δικαιολογητικών έως τις 30/12

 83. 01/12 12:06

  Ο "τηλεφωνικός τουρισμός" συναρπάζει τους Τούρκους- Ταξίδια στη Γεωργία για φτηνότερα iPhone

 84. 01/12 12:03

  Zωντανό κέντρο προβολής του Ελληνικού Πολιτισμού στο Κονέκτικατ

 85. 01/12 11:55

  Eθνική μονάδα ETIAS θα ελέγχει τις αιτήσεις έκδοσης ή όχι αδειών ταξιδιού

 86. 01/12 11:22

  Aegean: Νέα σύνδεση Νιουκάστλ – Αθήνα το καλοκαίρι του 2023

 87. 01/12 11:18

  Συγχωνεύονται Air India και Vistara | Δημιουργείται ο κορυφαίος αεροπορικός όμιλος της Ινδίας

 88. 01/12 11:03

  Tus Airways | Πτήσεις Αθήνα- Τελ Αβίβ και Λάρνακα- Ηράκλειο από τα μέσα Δεκεμβρίου

 89. 01/12 10:00

  Το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο εντυπωσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης XENIA

 90. 01/12 09:49

  WTTC | Ο τουρισμός πόλεων πρωτοστατεί στην παγκόσμια ανάκαμψη - Έρχεται λαμπρή 10ετία για τις πόλεις

 91. 01/12 08:51

  Τήνος, Ελαφόνησος, Πάρος και Μήλος προβάλλονται σήμερα στο Λονδίνο ως ιδανικοί προορισμοί γαμήλιου τουρισμού

 92. 30/11 15:31

  Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Μήλου για το 2023

 93. 30/11 14:10

  Η Σαντορίνη στους 8 καλύτερους στον κόσμο για τα χειμερινά γαμήλια ταξίδια των Αμερικανών

 94. 30/11 13:57

  Rolls-Royce & easyJet αλλάζουν τις πτήσεις του μέλλοντος: Πρωτοποριακός κινητήρας εκμηδενίζει τις εκπομπές άνθρακα

 95. 30/11 13:57

  Παπαζάχος σε ΣΚΑΪ: Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι ο χθεσινοβραδινός σεισμός ήταν ο κύριος

 96. 30/11 13:54

  Πλεύρης σε ΣΚΑΪ: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η απόφαση του ΣτΕ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

 97. 30/11 13:41

  Ηράκλειο: Εισαγγελική παρέμβαση για την ρύπανση-μόλυνση από κατσίγαρο

 98. 30/11 13:34

  «Επανεκκίνηση Εστίασης» και «Επανεκκίνηση Τουρισμού»: Νέα δυνατότητα υποβολής αιτήματος επαλήθευσης

 99. 30/11 13:32

  H Θεσσαλία φιλοξένησε τα μέλη της ECTAA και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

 100. 30/11 12:52

  Ξενοδοχεία: Αυτή είναι η στρατηγική που εκτοξεύει τα έσοδα, το loyalty και την ικανοποίηση πελατών