Κώστας Μπακογιάννης: «Στόχος μας, οι τουρίστες να μένουν περισσότερες μέρες στην Αθήνα»

«Στόχος μας, οι τουρίστες να μένουν περισσότερες μέρες στην Αθήνα»

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στον ΣΚΑΙ 100,3 και τους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, δίνοντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν την πόλη και τους Αθηναίους.

Κατά την έναρξη της συζήτησης ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στα ελπιδοφόρα μηνύματα που εκπέμπονται από την αγορά για τον τουρισμό στην πρωτεύουσα, υπογραμμίζοντας ότι η τουριστική κίνηση έχει ανοδική τροχιά, γεγονός που δεν συνοδεύεται, φυσικά, μόνο από χαμόγελα, αλλά και από περισσότερες ευθύνες.  

«Φέτος φαίνεται ότι θα ξεπεράσουμε το τουριστικό ρεκόρ του 2019, όμως το σημαντικότερο είναι ότι οι τουρίστες που έρχονται στην πόλη μας, σύμφωνα με τις έρευνες, φεύγουν ικανοποιημένοι. Αυτό σημαίνει, όμως, ότι θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας, καθώς ο στόχος μας είναι να διευρύνουμε και τις μέρες που παραμένει στην πόλη μας ένας επισκέπτης, από 2,5 με 3 που είναι σήμερα σε 3,5 με 4», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος προσθέτοντας μάλιστα ότι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος απαιτείται «περισσότερη δουλειά από εμάς, περισσότερες υπηρεσίες και υποδομές. Αυτά δηλαδή που έχει ανάγκη και ο μόνιμος κάτοικος της Αθήνας».

«Ο εμβληματικός χώρος της Ακαδημίας Πλάτωνος να γίνει προορισμός»

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Δήμος προχωρά στην υλοποίηση μιας πολυεπίπεδης παρέμβασης που οδηγεί στην ανάδειξη της Ακαδημίας Πλάτωνος, αλλά και στη δημιουργία του Μουσείου της πόλης των Αθηνών.

«Η Ακαδημία Πλάτωνος είναι ξακουστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα βάθη του Τέξας μέχρι τα βάθη της Κίνας. Κι όμως, σήμερα δεν έχει την επισκεψιμότητα που θα μπορούσε να έχει. Ξεκινάμε, λοιπόν, ένα μεγάλο έργο, ώστε αυτός ο εμβληματικός χώρος να γίνει προορισμός, να μην περιορίζεται η τουριστική κίνηση μόνο πέριξ της πλατείας Συντάγματος, της Πλάκας και της Ακρόπολης. Το Υπουργείο Πολιτισμού θα κάνει τις αρχαιολογικές εκσκαφές, εμείς την ανάπλαση του πάρκου, ενώ παράλληλα θα τρέξουμε και το διαγωνισμό για να δημιουργήσουμε το Μουσείο της πόλης των Αθηνών».

«Αλλάξαμε την φιλοσοφία που καθαρίζουμε την πρωτεύουσα –  Τον Σεπτέμβριο οι υπόγειοι κάδοι σε 45 γειτονιές της Αθήνας»

Σε ερώτηση σχετικά με την καθαριότητα στην πόλη, ένα θέμα που απασχολεί τόσο τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι «η Αθήνα σήμερα είναι πιο καθαρή από ό,τι ήταν τα τελευταία αρκετά χρόνια», ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά.

Περιγράφοντας, τον νέο τρόπο που «δουλεύεται» σήμερα η πόλη, επισήμανε ότι έχει αλλάξει ριζικά η φιλοσοφία που καθαρίζονται το κέντρο και οι γειτονιές της, καθώς οι άνθρωποι του δήμου δεν μένουν μόνο στο άδειασμα των κάδων. «Η Αθήνα θέλει νερό, σαπούνι, θέλει και απολύμανση κατά τη διάρκεια της πανδημίας» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή ανανέωσε τον εξοπλισμό, αναδιοργάνωσε τις υπηρεσίες της, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει την τοποθέτηση 45 υπόγειων κάδων στις γειτονιές και το κέντρο της πόλης.

«Έρχεται απόφαση για τη στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων»Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τις ενέργειες που έχει προβεί ο Δήμος Αθηναίων προκειμένου να μπει τέλος στις αρρυθμίες που προκαλούν στο κέντρο της πόλης τα τουριστικά λεωφορεία, ο Δήμαρχος σημείωσε ότι πρόκειται για ένα θέμα που θα διευθετηθεί άμεσα, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα κατατεθεί το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που θα λύνει οριστικά το θέμα της στάθμευσής τους. «Έχουμε ολοκληρώσει ένα κύκλο διαβούλευσης και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα φέρουμε κανονιστική απόφαση για τη στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων, ώστε να μπορούν να σταθμεύουν χωρίς να κλείνουν τους δρόμους», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Ο νόμος για τις πορείες πρέπει να εφαρμοστεί, τελεία και παύλα»

Αναφορικά με τις διαδηλώσεις, οι οποίες όπως υποστήριξε, συνεχίζουν να πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης, αγνοώντας σε μεγάλο βαθμό το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο, τόνισε: «Υπάρχει νόμος,  ο οποίος βασίζεται στην αρχή της αναλογικότητας. Ψηφίστηκε το 2019 και τον είχα υποστηρίξει με πάθος και προεκλογικά και μετεκλογικά. Αυτός ο νόμος, δυστυχώς, δεν εφαρμόζεται πλήρως και οι πολίτες ταλαιπωρούνται. Πρέπει να εφαρμοστεί, λοιπόν, τελεία και παύλα».

Για τα αυθαίρετα events και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται απροειδοποίητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα εν αγνοία της δημοτικής αρχής, προκαλώντας έμφραγμα στις οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας επισήμανε ότι είναι παράδοξο να μην απαιτείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων για τη διοργάνωσή τους. Υπενθύμισε ότι έχει ήδη αποστείλει κοινή επιστολή στους αρμόδιους υπουργούς, ζητώντας να απαγορευτούν τέτοιες εκδηλώσεις και events τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και σε κάθε περίπτωση να απαιτείται η άδεια του Δήμου Αθηναίων.

«Συνεργαζόμαστε με την ΕΛ.ΑΣ για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία»

«Εμείς δε θέλουμε να κλείσουμε κανένα μαγαζί. Το μόνο που θέλουμε είναι να τηρείται ο νόμος», τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφορικά με τη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων στο Γκάζι, θέτοντας για ακόμη μία φορά το πρόβλημα της τήρησης του ωραρίου και της ηχορύπανσης που επιβαρύνουν τους κατοίκους της περιοχής. «Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες επιχειρήσεις -πρόκειται για εξαιρέσεις, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών της πόλης σέβονται τις γειτονιές και τους μόνιμους κατοίκους- οι οποίες δυσκολεύουν τη ζωή όλων μας. Εμείς, ήδη σφραγίσαμε τέσσερις επιχειρήσεις στο Γκάζι. Παρότι τις έχουμε σφραγίσει κάποιοι συνεχίζουν να λειτουργούν. […] Έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητές μας τις θεσμικές, τις νομικές και τις επιχειρησιακές και πλέον συνεργαζόμαστε με την ΕΛ.ΑΣ για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. […] Έχω ήδη μιλήσει με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, είμαι βέβαιος ότι είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί ο νόμος».

 «Είναι λογικό να αναρωτιόμαστε τι έχει συμβεί και να ζητάμε εξηγήσεις»

Αναφορικά με την τριήμερη άδεια που φέρεται να πήρε για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, και μάλιστα τις ημέρες που συμπληρώνονταν 30 χρόνια από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν από ρουκέτα της τρομοκρατικής οργάνωσης, ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ενημέρωση για αυτή την απόφαση.

«Απ’ ό,τι φαίνεται -κι εγώ στις εφημερίδες το διάβασα- του δόθηκε για πρώτη φορά άδεια, μετά από 20 χρόνια. Μιλάμε για τον αρχηγό της 17 Νοέμβρη, ο οποίος έχει καταδικαστεί 17 φορές σε ισόβια, περισσότερα δηλαδή από τον Κουφοντίνα. Εγώ δεν έχω προφανώς την αυταπάτη ότι ο πατέρας μου ή οποιοδήποτε άλλο θύμα της 17Ν θα γυρίσει πίσω ό,τι κι αν κάνει ο Γιωτόπουλος, είτε είναι μέσα είτε είναι έξω. Νομίζω, όμως, ότι είναι λογικό να αναρωτιόμαστε τι έχει συμβεί και εξίσου λογικό είναι να ζητάμε εξηγήσεις. Δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση και γι’ αυτό κι εγώ ρωτώ γιατί αυτή η αμηχανία; Έχουμε κάποιο λόγο να ντρεπόμαστε για κάτι; […] Υπενθυμίζω ότι όταν είχε βγει ο Κουφοντίνας, είχε ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος. Είχε γίνει μία πολύ μεγάλη συζήτηση και τώρα ήταν απλώς… Παρασκευή απόγευμα.»

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 25/09 08:08

  Πράσινο φως για αλλαγή χρήσης κτιρίων σε ξενοδοχεία στη Ρόδο και στο Γύθειο

 2. 25/09 08:07

  Άδειες για ανέγερση 2 ξενοδοχείων σε Ανατολική Μάνη και Σύβοτα

 3. 24/09 12:52

  Jet2holidays και Jet2.com | Κλείνουν θέσεις σε μισό εκατομμύριο Βρετανούς τουρίστες το 2023 στην Κρήτη

 4. 24/09 12:43

  Έγκριση για αλλαγή χρήσης κατοικίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

 5. 24/09 12:41

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ρέθυμνο, Άνδρο και Δήμο Αβδήρων

 6. 24/09 12:40

  Β.Κικίλιας | «Κάθε επιπλέον ευρώ που έρχεται από τον τουρισμό είναι πρόσθετη στήριξη στους Έλληνες»

 7. 24/09 12:35

  Η Ε.Ξ. Καλαμάτας χαιρετίζει την αδελφοποίηση της Καλαμάτας με την αμερικανική πόλη Λόουελ

 8. 23/09 17:00

  Επιμελητήριο Ιωαννίνων | Κίνητρα για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στα Ιωάννινα

 9. 23/09 16:19

  Κρήτη | Πληρότητες άνω του 80% στα ξενοδοχεία μέχρι τις 20 Οκτωβρίου

 10. 23/09 16:09

  Ο Vtours «επεκτείνει το καλοκαίρι» με φθινοπωρινές διακοπές στην Κρήτη

 11. 23/09 15:35

  Ενισχύσεις για 5 νέα ξενοδοχεία σε Σίφνο, Σαντορίνη, Κεφαλονιά και Καλαμάτα

 12. 23/09 15:20

  Κικίλιας από Στοκχόλμη: Νέες επενδύσεις και θεματικός τουρισμός για την επέκταση της τουριστικής περιόδου

 13. 23/09 15:16

  Χορηγήθηκε άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στην Κυλλήνη

 14. 23/09 15:12

  ΟΤΘ: Δυο Ιταλίδες στη Θεσσαλονίκη για press trip προβολής σε Ιταλικά ΜΜΕ

 15. 23/09 15:11

  ΓΕΠΟΕΤ | Ζητείται η παρέμβαση των βουλευτών στο σ/ν για την απελευθέρωση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών

 16. 23/09 15:06

  ITA Airways: Νέες διηπειρωτικές πτήσεις από Ρώμη για Τόκιο, Μαλέ & Νέο Δελχί

 17. 23/09 15:05

  Μ.Κόνσολας | Στήριξη και ενίσχυση της ζωής και της οικονομικής δραστηριότητας στις ορεινές περιοχές»

 18. 23/09 14:14

  ANIMASYROS 2022: Επίσημη πρώτη για τη 2η τουριστική ταινία κινουμένων σχεδίων του ΕΟΤ

 19. 23/09 13:09

  Οι Ευρωπαίοι παραγωγοί προειδοποιούν για κρίση στις προμήθειες τροφίμων – «Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί το 2023»

 20. 23/09 12:47

  Wizz Air: Νέες χειμερινές συνδέσεις από την Αθήνα με Τελ Αβίβ και Τίρανα

 21. 23/09 12:41

  Φυσικό αέριο | Στο μέλλον η Ευρώπη θα εξαρτάται από την Αμερική

 22. 23/09 11:55

  Αμερικανικός τουρισμός: Περισσότερες διακοπές στο εξωτερικό σχεδιάζουν οι πλούσιοι για το 2023 – Ποιους προορισμούς προτιμούν

 23. 23/09 11:40

  Η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση παγκοσμίως το deal της Sani/Ikos με την GIC

 24. 23/09 11:07

  Ξεκινά τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 η 4η φάση του North Evia – Samos Pass

 25. 23/09 10:51

  Το τέρας των συναρμοδιοτήτων "πνίγει" τα ελληνικά τουριστικά γραφεία και τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού

 26. 23/09 09:56

  Τουρισμός | Ο Σκανδιναβός tour operator Detur αναστέλλει τις δραστηριότητές του - Έχει πρόγραμμα και προς Κρήτη και Ρόδο

 27. 23/09 09:14

  Η Air France θα εξυπηρετεί 171 προορισμούς από το Παρίσι αυτό το χειμώνα

 28. 23/09 09:11

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο

 29. 23/09 09:10

  Περιβαλλοντική έγκριση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 2021-2027

 30. 23/09 09:08

  Στρατηγικό Σχέδιο για την ανάδειξη και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας

 31. 23/09 09:06

  Έκθεση διαχρονικού-θεματικού αρχαιολογικού μουσείου Αγαθονησίου

 32. 23/09 09:04

  Η νέα επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης Πύλου-Νέστορος

 33. 22/09 17:32

  Θεαματική αύξηση των χρηστών της Uber στην Ελλάδα το καλοκαίρι- Ζήτηση για αντισυμβατικούς προορισμούς

 34. 22/09 16:57

  Ξενοδοχεία Αθήνας | Κάτω από το 2019 οι επιδόσεις στο 8μηνο- Αυξημένη μόνο η μέση τιμή δωματίου- Στα ύψη οι ανταγωνιστές

 35. 22/09 15:01

  Ε.Ξ. Πιερίας: Πρωτοβουλίες, δράσεις και συνεργασίες για την προβολή του νομού

 36. 22/09 14:09

  Ε.Ξ. Ρόδου: Σεβασμός και συγκίνηση στη 10η βράβευση ξενοδοχοϋπαλλήλων

 37. 22/09 14:04

  WTTC: Ο τουρισμός μπορεί να αναστρέψει την καταστροφή της φύσης – Τι μπορούν να κάνουν οι επιχειρήσεις

 38. 22/09 13:45

  Επιχειρήσεις: Πόλεμος στην αγορά εργασίας για την αναζήτηση και διατήρηση ταλέντων

 39. 22/09 13:09

  Πρόσληψη ενός ατόμου στο Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας

 40. 22/09 12:48

  Emirates: Η Premium Οικονομική Θέση σε πτήσεις προς πέντε ακόμη πόλεις από τον Δεκέμβριο

 41. 22/09 12:37

  Booking: Τα ταξίδια μας πατούν το κουμπί του άγχους, γι' αυτό θα κάνουμε τις κρατήσεις... παιχνιδάκι

 42. 22/09 12:03

  Η Ελλάδα στον γαστρονομικό Οδηγό Michelin

 43. 22/09 11:47

  Χανιά | Παρουσίαση Jet2holidays & Jet2.com και των σχεδίων τους για την Ελλάδα

 44. 22/09 11:22

  ΣΥΡΙΖΑ | Εκτός δημοσίων Ι.Ε.Κ. για δεύτερη χρονιά η ειδικότητα του συνοδού βουνού

 45. 22/09 09:43

  Ε.Ε. | Η ενίσχυση της αειφορίας είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα των ευρωπαϊκών αερομεταφορών

 46. 22/09 09:30

  Η Ε.Ξ. Χανίων για την Ryanair | Είμαστε υπέρ των ανοιχτών αγορών και των ανοιχτών αιθέρων

 47. 22/09 09:10

  Επίγεια και online καζίνο και η κατάσταση της ελληνικής αγοράς

 48. 22/09 09:05

  H GIC γίνεται βασικός μέτοχος του Ομίλου Sani/Ikos- Στα €2,3 δισ. η αξία του Ομίλου

 49. 22/09 08:59

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ρόδο και Σαντορίνη

 50. 22/09 08:58

  Διαγωνισμός µίσθωσης του ξενοδοχείου «Πηλέας» στα Χάνια Πηλίου

 51. 22/09 08:54

  Περιφέρεια Δ.Ελλάδας: Φιλοξενία πληγέντων Γερμανών από την κακοκαιρία στην Ηλεία

 52. 22/09 08:52

  Εκτοξεύθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές στην Ισπανία στο επτάμηνο

 53. 22/09 08:50

  Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Έδεσσας

 54. 21/09 17:13

  Celestyal | Κρουαζιέρες χωρίς πιστοποιητικά για Covid από τις 2 Μαρτίου 2023

 55. 21/09 16:55

  Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η θητεία του πρώτου Έλληνα Προέδρου της International Society of Limb Salvage (ISOLS)

 56. 21/09 16:53

  DER Touristik: Νέοι στρατηγικοί στόχοι για διευρυμένη παρουσία σε αγορές και προορισμούς

 57. 21/09 15:53

  Β. Κικίλιας από Παρίσι: Αυξημένες κατά 23% φέτος οι αφίξεις από Γαλλία σε σχέση με το 2019

 58. 21/09 15:36

  Το αφεντικό της Trivago προειδοποιεί: Το 2023 η ταξιδιωτική βιομηχανία θα καταρρεύσει

 59. 21/09 14:59

  ΕΟΤ: Fam trip για 16 πρακτορεία του Λουξεμβούργου στην Αθήνα, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σούνιο και την Ύδρα

 60. 21/09 14:44

  ΤΑΙΠΕΔ: Αναζήτηση Νομικού Συμβούλου για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Ιαματικής Πηγής Υπάτης

 61. 21/09 14:13

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Καλοκαιρινή ανάκαμψη πάνω από τα επίπεδα 2019 στην Ευρώπη – Άλμα ζήτησης για Ελλάδα και Αθήνα

 62. 21/09 14:02

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | Ποιες αγορές "έβαλαν πλάτη" για την άνοδο των εισπράξεων και των αφίξεων

 63. 21/09 12:19

  Αμερικανικός τουρισμός: Στους 8 κορυφαίους προορισμούς για το φθινόπωρο η Ελλάδα, αν και είναι η ακριβότερη επιλογή

 64. 21/09 12:09

  Τουρισμός | Οι Αμερικανοί λαχταρούν ξανά την κρουαζιέρα - τo 96,1% σχεδιάζει κρουαζιέρα μέσα στη διετία

 65. 21/09 12:05

  Ξενοδοχεία φιλικά προς την κάνναβη απευθύνονται σε ταξιδιώτες υψηλής ποιότητας

 66. 21/09 11:37

  Ακτοπλοΐα | Η Attica Group απορροφά την ΑΝΕΚ

 67. 21/09 11:10

  Φεστιβάλ | Μέρες Γαστρονομίας στο Ηράκλειο

 68. 21/09 11:05

  TAZ | Η καταπάτηση των ακτών στην Ελλάδα χωρίς συνέπειες

 69. 21/09 10:33

  ICAO | Στο 80% του 2019 η παγκόσμια επιβατική κίνηση το 8μηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2022

 70. 21/09 00:06

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Πειραιά και Χανιά

 71. 21/09 00:05

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: 12 εκατ. τουρίστες το πρώτο εξάμηνο

 72. 21/09 00:05

  Μελέτη για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής το Αμβρακικού Κόλπου

 73. 20/09 23:17

  Εντυπωσιακό άγαλμα του Ηρακλή βρέθηκε σε ανασκαφική έρευνα στους Φιλίππους

 74. 20/09 22:43

  HAPCO & DES: Οι στόχοι στον Ελληνικό συνεδριακό τουρισμό - 1,7 δισ. ευρώ τα έσοδα το 2022

 75. 20/09 16:05

  Χανιά: Το αναπτυξιακό πλάνο της Ryanair για τον τουρισμό

 76. 20/09 16:01

  "Κανένα ξενοδοχείο δεν θα γλιτώσει από το αυξημένο ενεργειακό κόστος"

 77. 20/09 15:20

  Ενίσχυση για ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας

 78. 20/09 14:55

  Δήμος Ρόδου | Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι βραβεύσεις φίλων του νησιού

 79. 20/09 14:19

  Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA στα Χανιά

 80. 20/09 14:12

  Ζαχαράκη | Επανιδρύονται τα δημόσια Ι.Ε.Κ. Τουρισμού σε περιφερειακό επίπεδο

 81. 20/09 13:59

  Delta Vacations: Πλήρης ανάκαμψη και νέοι Ελληνικοί προορισμοί το 2022- Τι ζητούν οι Αμερικανοί από τις διακοπές τους

 82. 20/09 13:27

  Το μέλλον ανήκει στο metaverse: Εικονικοί κόσμοι, Web3 και κρυφονομίσματα – Πώς θα επωφεληθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις

 83. 20/09 12:55

  Iσπανικός τουρισμός: Στο 87% των επιπέδων 2019 η ανάκαμψη των αφίξεων τον Αύγουστο - Ποιες αγορές ευθύνονται

 84. 20/09 12:05

  Ελληνικός τουρισμός: Αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Ιούλιο έναντι του 2019 | -7% οι αφίξεις

 85. 20/09 11:10

  TUI | Στα επίπεδα του 2019 οι εφετινές κρατήσεις- Ελλάδα, Κανάρια, Βαλεαρίδες και Τουρκία οι top προορισμοί

 86. 20/09 10:27

  Αυστραλία: Ανοιχτά σύνορα για τους Ρώσους τουρίστες

 87. 20/09 10:13

  O EOT χορηγός στο World’s Excellence Gala του FashionTV στην Αθήνα

 88. 20/09 10:10

  Στο Παρίσι και τη Στοκχόλμη ο Βασίλης Κικίλιας

 89. 20/09 09:56

  Ευρωβαρόμετρο για τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση | Το 49 % των Ευρωπαίων αθλείται

 90. 20/09 09:16

  Άποψη| Χωρίς προετοιμασία δεν μπορεί να υπάρξει τουρισμός το χειμώνα στη χώρα μας - Δύσκολο το 2023

 91. 20/09 09:12

  Πράσινο φως για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο

 92. 20/09 09:11

  Η χωρική οργάνωση της Αμοργού την επόμενη μέρα - Ο ρόλος του τουρισμού

 93. 20/09 09:09

  Συνεργασία του δήμου Λίμνης Πλαστήρα με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

 94. 20/09 09:05

  Οργάνωση και λειτουργία Περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης στο Λουτράκι

 95. 20/09 09:02

  Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πόρου

 96. 20/09 00:05

  Σε ανάκαμψη ο τουρισμός και στη Ρουμανία

 97. 19/09 20:23

  Κυπριακός τουρισμός | Μειωμένες οι αφίξεις έναντι του 2019 στο 8μηνο

 98. 19/09 16:17

  RIU Hotels: 820.000 ευρώ για 29 πρότζεκτ κοινωνικής υπευθυνότητας το 2021

 99. 19/09 15:51

  H Emirates προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για το Μουσείο του Μέλλοντος σε όσους ταξιδεύουν στο Ντουμπάι

 100. 19/09 15:08

  Ο βιώσιμος τουρισμός στο επίκεντρο της νέας μεγάλης καμπάνιας του ΕΟΤ