Βασίλης Κικίλιας: Θα δώσουμε τη μάχη για μια καλή χρονιά στον τουρισμό φέτος

Θα δώσουμε τη μάχη για μια καλή χρονιά στον τουρισμό φέτος

Είμαστε μαχητές και προσπαθούμε να φέρουμε και τον τελευταίο επισκέπτη στη χώρα, τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN και στους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη. Είπε σχετικά:

"Θα πάω στη Γαλλία στα μέσα Μαρτίου, στο Ισραήλ τέλος Μαρτίου, στη Σερβία αμέσως μετά, ξανά στην Ρουμανία που είναι πρώτη σε οδικό τουρισμό στην Ευρώπη και έχει νούμερο 1 trend την Ελλάδα.  

Θα κοιτάξουμε να δούμε πώς μπορούμε να καλύψουμε αυτό το μικρό ποσοστό των Ρώσων ταξιδιωτών το οποίο ενδεχομένως να μην έρθει στη χώρα μας και θα ενισχύσουμε σε όλες τις εκφάνσεις του το τουριστικό μας προϊόν παγκοσμίως.  

Θα δώσουμε τη μάχη μας δίπλα στους ανθρώπους του Τουρισμού που είναι εκατοντάδες χιλιάδες και θα φέρουμε εισόδημα στη μέση ελληνική οικογένεια. Παλεύοντας, προσπαθώντας και δίνοντας μάχη κάθε μέρα.  

Το ότι βγήκε ο Αμερικανός Πρέσβης προχθές από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και είπε ότι είναι αισιόδοξος ότι η χρονιά αυτή για τους Αμερικάνους ταξιδιώτες και τουρίστες θα είναι χρονιά ρεκόρ αφίξεων στην Ελλάδα, δηλώνει από μόνο του το τι μεγάλη προσδοκία υπάρχει για τη χώρα μας για αυτή τη σεζόν.  

Υπάρχουν δύο επιλογές. Κανείς αφήνεται στη μοίρα του και περιμένει να δει τι θα έρθει, ή παλεύει, προσπαθεί και αγωνίζεται καθημερινά και φέρνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  

Αυτό κάναμε στο Υπουργείο Υγείας, αυτό κάνουμε και στην πανδημία, αυτή είναι η εντολή του Προέδρου της Κυβέρνησης, και είναι ο δικός μου ρόλος και αποστολή.  

Καθημερινή συνολική προσπάθεια από τους ανθρώπους του τουρισμού, από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, από την Marketing Greece, από τους επαγγελματίες στον ιδιωτικό τομέα, τις Πρεσβείες και τα Προξενεία μας, τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό. 

Έχουμε την κατάργηση του PLF από τις 15 Μαρτίου, την άρση της υποχρέωσης διενέργειας τεστ για τους εμβολιασμένους πολίτες που επισκέπτονται την Ελλάδα και άρση πρωτοκόλλων από την Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας, η οποία με επαγγελματικά και ιατρικά κριτήρια δίνει περιθώριο στο ταξίδι και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Έχουμε ένα «σακούλι» το οποίο είναι έσοδα για τη μέση ελληνική οικογένεια. Προσπαθούμε να το αυξάνουμε καθημερινά και στο τέλος του 2022 θα κάνουμε το λογαριασμό. Είναι πραγματικά έσοδα, συνάλλαγμα το οποίο κυκλοφορεί μέσα στη χώρα, στην ελληνική οικονομία". 

 Για τα υπόλοιπα θέματα ο κ.Κικίλιας είπε:

«Μαχαιριά στην καρδιά» οι εικόνες που βλέπουμε – Οι αδερφοί μας από την Ουκρανία είναι καλοδεχούμενοι 

Είναι «μαχαιριά στην καρδιά» οι εικόνες που βλέπουμε, με τα ασυνόδευτα παιδάκια, τις γυναίκες, τους ηλικιωμένους, τις οικογένειες. Δυστυχώς, ζούμε έναν πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης το 2022, με βαρβαρότητα χωρίς όριο.  

Η Ελλάδα έσπευσε με ανθρωπιά, με αγάπη και με φροντίδα και δέχεται πρόσφυγες, ελληνικής καταγωγής ομογενείς, Πόντιους και Ουκρανούς και μάλιστα συνδράμοντας και άλλες χώρες. Μας έκανε αίτημα η Πολωνία να πάρουμε ένα μέρος από τους ανθρώπους αυτούς που ξεριζώνονται και το αποδεχθήκαμε,  

Στον ψυχισμό του Έλληνα, στην καρδιά του, στη νοοτροπία του είναι κυρίαρχη η εστία και η οικογένεια. Η υποστήριξη αυτών των ανθρώπων που τη χάνουν είναι πρώτη προτεραιότητα. Η οργανωμένη Πολιτεία, τα Υπουργεία, οι φορείς, οι εθελοντικές οργανώσεις, θα συνεχίσουν να στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.  

Εάν ένα μέρος από αυτούς τους ανθρώπους θέλει να παραμείνει στη χώρα και να ζήσει με αξιοπρέπεια τη ζωή του εδώ, θα τους δώσουμε τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας, θα τους αγκαλιάσουμε. 

Μετά από συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επικοινώνησα με τον Πρέσβη της Ουκρανίας και εξηγήσαμε ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο ξενοδοχειακό κλάδο για 50.000 θέσεις εργασίας οι οποίες δεν καλύφθηκαν πέρυσι από το ελληνικό εργατικό δυναμικό.  

Οι αδελφοί μας από την Ουκρανία είναι καλοδεχούμενοι και οι άνθρωποι του Τουρισμού οργανώνονται έτσι ώστε να μπορέσουν και να τους φροντίσουν, όπως τους φροντίζουν τώρα, αλλά και να τους δώσουν μία θέση εργασίας.  

 Το ελληνικό τουριστικό προϊόν είναι ανθεκτικό 

Η ελληνική κοινωνία και όλος ο πλανήτης έχουμε περάσει μία πανδημία τα τελευταία 2 χρόνια και είμαστε μαθημένοι μαχητές και αγωνιστές.  

Οι παρενέργειές του πολέμου στο ενεργειακό, στην οικονομία, στην κοινωνία, στην ψυχολογία, είναι εδώ και είναι σημαντικές.  

Ελπίζω τα μηνύματα σταδιακής, λεκτικής καταρχάς, αποκλιμάκωσης που βλέπουμε από τους εμπλεκόμενους, να οδηγήσουν στην ευόδωση  διαπραγματεύσεων και πρωτοβουλιών, έτσι ώστε να υπάρξει μια μερική αποκλιμάκωση και να δούμε την αρχή του τέλους αυτής της κατάστασης όσο πιο σύντομα γίνεται.  

Όμως, όπως με την τραγωδία της πανδημίας αλλά και την έγκαιρη, δυνατή και σοβαρή αντιμετώπισή της από τη χώρα μας καταφέραμε να στηρίξουμε τον ελληνικό Τουρισμό και να εκπέμψουμε σήμα ότι η χώρα είναι ασφαλής προορισμός, έτσι σας διαβεβαιώ θα κάνουμε και τώρα στο τουριστικό μας προϊόν. 

Είναι εντυπωσιακό το ότι είναι ανθεκτικό το τουριστικό μας προϊόν. Είναι ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα μας ότι φέτος θα έχουμε 9 απευθείας πτήσεις από τις Η.Π.Α. κάθε μέρα, με πάνω από 3.000 Αμερικάνους ταξιδιώτες την εβδομάδα στη χώρα μας, ξεκινώντας από την 7η Μαρτίου και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. 

Όπως είπε και ο φίλος μου ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, ο κ. Χατζημάρκος, ξαναβγήκε από την έκθεση του Βερολίνου ο CEOτης TUI και είπε «αρχές Απριλίου ερχόμαστε στην Ελλάδα, 100% αύξηση Γερμανών τουριστών, από 1,5 εκατομμύριο 3 εκατομμύρια Γερμανοί». Άλλη μία ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα μας. 

Θα ακολουθήσουν και οι Άγγλοι και οι Γάλλοι. Οι απευθείας πτήσεις από τον Καναδά ξεκινούν 2 Απριλίου. Ανοίγει η Αυστραλία μετά από δύο χρόνια που ήταν κλειστή και ο Αυστραλός Πρέσβης μού είπε υπάρχει τεράστια ζήτηση, όχι μόνο από τους ομογενείς μας, για να έρθουν οι Αυστραλοί διακοπές στην Ελλάδα.Συναντήθηκα με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας. Είχαμε 25.000 αφίξεις, θέλουν να τις τριπλασιάσουν. Συνεργαζόμαστε για να έρθει παραπάνω κόσμος και από τη Ν. Κορέα. 

Τον κόσμο που δοκιμάζεται με το ενεργειακό, με την ακρίβεια που είναι υπαιτιότητα του πολέμου και μια παγκόσμια κατάσταση, με τις τιμές στα χρηματιστήρια φυσικού αερίου και πετρελαίου, εμείς θα τον στηρίξουμε, θα τον βοηθήσουμε και θα προσπαθήσουμε να αντισταθμίσουμε αυτή την πίεση με το συνάλλαγμα και τα έσοδα από τον Τουρισμό τα οποία θέλουμε να πάνε στην ελληνική κοινωνία.  

 Θα έχουμε ακυρώσεις από τη Ρωσία – Η ρωσική αγορά δεν αποτελεί μεγάλο κομμάτι της πίτας του Τουρισμού μας 

Ενώ πριν από το 2013 είχαμε 1,2 εκ. ταξιδιώτες από τη Ρωσία στην Ελλάδα, αυτό έπεσε στο 50% μετά τον πόλεμο στην Κριμαία το 2013-2014, συνέχισε να έχει φθίνουσα πορεία και δεν αποτελεί μεγάλο κομμάτι της πίτας του Τουρισμού μας. Εν μέσω πανδημίας και ήταν της τάξεως των 50.000-60.000 επισκεπτών το 2020 και 100.000 το 2021. 

Υπάρχει no-fly zone όπως γνωρίζετε μέχρι τις 28 Μαΐου. Θα περιμένουμε να δούμε μέχρι το τέλος της άνοιξης πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αισθάνομαι και πιστεύω ότι ένα μεγάλο κομμάτι της ρωσικής κοινωνίας, του ρωσικού λαού, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη χώρα μας. 

Δεν κάνω προβλέψεις αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Έχουμε ακυρώσεις από τη Ρωσία, αυτή τη στιγμή φαντάζει ανυπέρβλητο κάτι τέτοιο. Δεν είχαμε μαζικές έως τώρα, με την έννοια ότι μέχρι τα μέσα Μαΐου δεν ταξιδεύει ο κύριος όγκος των ταξιδιωτών. 

Επίσης, μετά από μία τραγική κατάσταση που βιώνει η Ουκρανία, αλλά και την οικονομική ασφυξία που βιώνει η Ρωσία με το ρούβλι και τις κυρώσεις, δεν είμαι σίγουρος και σε ποιο ποσοστό και ποιοι μπορούν να ταξιδέψουν πραγματικά το καλοκαίρι και πού να πάνε. Είναι μεγάλα ερωτηματικά τα οποία θα τα δούμε στην πορεία.  

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  2. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  3. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  4. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  5. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  6. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  7. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  8. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  9. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  10. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  11. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  12. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  13. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  14. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  15. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  16. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  17. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  18. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  19. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  20. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  21. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  22. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  23. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  24. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  25. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  26. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  27. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  28. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  29. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  30. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  31. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  32. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  33. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  34. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  35. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  36. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  37. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  38. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  39. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  40. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  41. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  42. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  43. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  44. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  45. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  46. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  47. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  48. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  49. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  50. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  51. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  52. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  53. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  54. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  55. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  56. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  57. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  58. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  59. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  60. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  61. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  62. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  63. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  64. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  65. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  66. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  67. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  68. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  69. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  70. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  71. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  72. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  73. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  74. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  75. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  76. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  77. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  78. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  79. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  80. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  81. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  82. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  83. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  84. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  85. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  86. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  87. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  88. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  89. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  90. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  91. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  92. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  93. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  94. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  95. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  96. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  97. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  98. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  99. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  100. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας