Βασίλης Κικίλιας: Αναλύουμε με ψυχραιμία όλα τα δεδομένα – Το ενδιαφέρον για τον ελληνικό Τουρισμό παραμένει ισχυρό

Αναλύουμε με ψυχραιμία όλα τα δεδομένα – Το ενδιαφέρον για τον ελληνικό Τουρισμό παραμένει ισχυρό

"Αυτές τις μέρες η σκέψη όλων μας είναι αλλού. Όμως, ο σχεδιασμός μιας άρτιας, επιτυχημένης και ισχυρής τουριστικής περιόδου που θα επιστρέψει ευημερία και χρήματα στους Έλληνες, δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας", τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» και στους δημοσιογράφους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα.

Ο κ.Κικίλιας υπογράμμισε ότι το μυαλό, η καρδιά, η ψυχή και οι ενέργειές μας πρέπει να βρίσκονται στη στήριξη του ουκρανικού λαού, ενώ σχετικά με τον τουρισμό και τις επιπτώσεις από την κρίση είπε:

"Περιμένουμε να δούμε ψύχραιμα και ψυχρά ποια είναι τα στοιχεία, πώς θα επηρεάσουν τα τουριστικά ρεύματα από τη Ρωσία και την Ουκρανία προς την Ελλάδα. Και φυσικά, αν η ενεργειακή κρίση που επιτείνεται τώρα με τον πόλεμο, θα επηρεάσει το κομμάτι της μετακίνησης των ταξιδιωτών.

Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να αναλύουμε σωστά τα δεδομένα. Ο Τουρισμός εξακολουθεί να είναι η αιχμή του δόρατος και θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν στρατηγικά και από πλευράς τακτικής, για να καλύψουμε τα όποια κενά υπάρξουν.

Παρακολουθώντας καθημερινά κρατήσεις και προκρατήσεις, το ενδιαφέρον για την Ελλάδα είναι πολύ ισχυρό. Από πλευράς κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων από τους μεγάλους tour operators, από τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και τις ακτοπλοϊκές και από τα ξενοδοχεία μας, αλλά και από μεγάλες αγορές, όπως είναι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία, τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Η πρώτη απευθείας πτήση από την Αμερική έρχεται στις 7 Μαρτίου. Ξεκινάμε με 9 απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ, δύο απευθείας πτήσεις από τον Καναδά, ανοίγει η Αυστραλία μετά από 2 χρόνια, τεράστιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα από τους ταξιδιώτες εκεί, όπως με ενημέρωσε ο Αυστραλός Πρέσβης.

Ταυτόχρονα, αυξάνουμε τις δυνατότητες που έχουμε να φιλοξενήσουμε κόσμο σε πιο μεγάλη διάρκεια, επιμηκύνοντας το τουριστικό προϊόν. Πιο υψηλού επιπέδου τουρίστες, που σημαίνει περισσότερο συνάλλαγμα στη χώρα. Έχουμε όλες τις ενδείξεις, ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε από τον Μάρτιο, να επιταχύνουμε και να ανέβουμε γεωμετρικά τον Απρίλιο και να έχουμε τουρισμό μέχρι το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2022".

 Για τον πόλεμο στην Ουκρανία και άλλα ζητήματα είπε:

Είναι τεράστια η ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία. Το μυαλό μας, η καρδιά μας, η ψυχή μας και οι ενέργειές μας θα πρέπει να είναι στη στήριξη και στη βοήθεια που θα πρέπει να δοθεί σε αυτούς τους ανθρώπους: στους αμάχους, στις οικογένειες, στα παιδάκια που βλέπουμε στα ρεπορτάζ των ανταποκριτών στην Ουκρανία.

Είναι συγκλονιστικό αν σκεφτεί κανείς ότι εν έτει 2022 ξαναβλέπουμε τέτοιες εικόνες. Κανείς δεν μπορεί να προκαταλάβει τι θα γίνει τις επόμενες μέρες στην Ουκρανία. Κανείς δεν μπορεί να συνυπολογίσει αυτή τη στιγμή ακριβώς ποιες θα είναι οι επιπτώσεις αυτής της εισβολής.

Έπεσαν έξω αναλυτές, «ειδικοί», σύμβουλοι κορυφαίων ηγετών στην Ευρώπη, στον κόσμο και στην Ελλάδα που μιλούν περισσότερο από όσο πρέπει. Διαψεύστηκαν παταγωδώς οι κρίσεις που έκαναν μέρες και εβδομάδες πριν την εισβολή.

Σε μία κρίση πρέπει κανείς να μιλάει λιγότερο και να αναλύει τα στοιχεία περισσότερο. Η αντίδραση του Πούτιν αιφνιδίασε τους πάντες, αυτή είναι η αλήθεια. Ενδεχομένως μόνο οι Αμερικάνοι έλεγαν νωρίς και προειδοποιούσαν για αυτό το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει στην Ουκρανία.

Η Ελλάδα έχει ισχυρό brand ως ασφαλής προορισμός

 Πριν δύο χρόνια, στις 26 Φεβρουαρίου 2020, είχαμε το πρώτο κρούσμα στη χώρα. Συνομίλησα εκείνη την ημέρα με τον Πρωθυπουργό και αμέσως ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη. Δεν είχαμε επιστημονικά δεδομένα για έναν αόρατο νέο εχθρό και λογικά υπήρχε φόβος παγκοσμίως.

Μετά από περιοριστικές δημοσιονομικές πολιτικές πολλών χρόνων και έχοντας παραλάβει ένα Ε.Σ.Υ. σε κακή κατάσταση, ήταν υποδειγματική η αντιμετώπιση από γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, μέχρι τις καθαρίστριες και τους τραπεζοκόμους, αλλά και από την κοινωνία. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους, ως μια πολύ μεγάλη ομάδα. δώσαμε αυτή τη μάχη.

Για μια ακόμη φορά, τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Η προσπάθεια αυτή rebrand-αρε τη χώρα στο εξωτερικό ως έναν ασφαλή προορισμό, καθώς η Ελλάδα, ειδικά στα πρώτα κύματα, πέτυχε να αντιμετωπίσει αυτή την απειλή πολύ καλύτερα από πολλές πιο ισχυρές χώρες, οικονομικά πιο εύρωστες και με πιο ισχυρά συστήματα υγείας.

Η εισήγηση προς την Επιτροπή θα είναι η περαιτέρω μείωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τους ταξιδιώτες

Ο κόσμος θα ταξιδέψει φέτος με λιγότερα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για τους έχοντες το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, όντας εμβολιασμένοι και με τις τρεις δόσεις, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτών από ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία, δεν θα χρειάζεται κάποιος επιπλέον διαγνωστικός έλεγχος πέραν από το συγκεκριμένο έγγραφο.

Η εισήγηση από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Τουρισμού προς την Επιτροπή θα είναι η περαιτέρω μείωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αν αυτό είναι δυνατόν, των γραφειοκρατικών διαδικασιών και στα χερσαία σύνορα και στις αεροπορικές εταιρείες και άρα στα αεροδρόμιά μας, έτσι ώστε να διευκολύνουμε τους ταξιδιώτες να έρθουν στη χώρα μας.

Αυτό όμως θα γίνεται πάντα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας και υγειονομικής κάλυψης

 Τεράστιο και αμείωτο το επενδυτικό ενδιαφέρον γύρω από τον ελληνικό Τουρισμό

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και επαγγέλματα στην Ελλάδα, ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής οικονομίας, που κινείται γύρω από τον Τουρισμό.

Υπάρχει τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον το οποίο συνεχίζεται αμείωτα, για περισσότερες άδειες, αναβαθμίσεις των ξενοδοχείων μας, αναβάθμιση των μαρινών, νέα λιμάνια, δίκτυα και υποδομές, αναβάθμιση των αεροδρομίων. Όλα αυτά παγκοσμίως, ως trend επενδύσεων στη χώρα, δεν είναι τυχαία. Και δείχνουν ποιες είναι οι δυνατότητες του τουρισμού για φέτος το καλοκαίρι.

Καλό θα ήταν οι ΜΚΟ από τα νησιά μας του ΒΑ Αιγαίου να πάνε στην Ουκρανία και να βοηθήσουν στην ανθρωπιστική κρίση

 Επειδή δεν μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, μήπως κάποιες ΜΚΟ από όλες αυτές οι οποίες ήταν στα νησιά μας του βορειοανατολικού Αιγαίου όλα αυτά τα χρόνια, έχουν την ευγενή καλοσύνη να πάνε να βοηθήσουν τώρα στην ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία;

Φεύγουν από την Ουκρανία οι άμαχοι και ο πληθυσμός και πηγαίνουν στις γύρω χώρες και δεν  ξέρουμε ακόμα ως Ευρώπη πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το τραγικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό φαινόμενο. Μήπως θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα ίσα και όμοια, στις κρίσεις οι οποίες υπάρχουν στον πλανήτη; 

 


...

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 29/09 18:06

  Ξεκινά το δεύτερο Φεστιβάλ Τρύγου Νάουσας

 2. 29/09 16:12

  Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Εθνική αρμόδια αρχή μπορεί να υποχρεώσει τους αερομεταφορείς να αποζημιώσουν τους επιβάτες

 3. 29/09 15:31

  Τουρισμός: Ισχυρότερη από τον πληθωρισμό η διάθεση για ταξίδια το 2023 – Οι 5 κορυφαίες τάσεις

 4. 29/09 15:29

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ το 3ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου

 5. 29/09 14:54

  Κ.Μητσοτάκης | Η επένδυση της Google μπορεί να εισφέρει 2 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ και 20.000 νέες θέσεις εργασίας

 6. 29/09 14:22

  HOTREC: Τα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία απειλούνται με λουκέτα λόγω του υψηλού ενεργειακού κόστους

 7. 29/09 13:20

  Cycladic: Νέα αεροπορική εταιρία ιδρύεται στην Ελλάδα, για πτήσεις στα νησιά του Αιγαίου

 8. 29/09 12:43

  Ε.Ξ. Ρόδου | Βραβεία σε εργαζόμενους στα ξενοδοχεία επί σχεδόν μισό αιώνα

 9. 29/09 11:49

  Διάκριση του Γραφείου ΕΟΤ στην Κίνα

 10. 29/09 10:34

  Η εντυπωσιακή διεθνής καριέρα στα ξενοδοχεία της Κατερίνας Γιαννούκα - Αναλαμβάνει τώρα CEO της Jumeirah Group

 11. 29/09 10:02

  Τουρισμός | Έρευνα: Οι Γερμανοί δεν θέλουν "τσιγκουνιές" στις διακοπές τους - το 59% δεν θα περιορίσει τις δαπάνες

 12. 29/09 09:27

  CEO Jet2: Τα σχέδια επέκτασης στην Κρήτη από το 2023

 13. 29/09 08:23

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κω

 14. 29/09 08:21

  Τρεις άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Κάρπαθο, Κρήτη και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε Θάσο

 15. 29/09 08:19

  Η Περιφέρεια Κρήτης για τον βιώσιμο τουρισμό

 16. 29/09 08:14

  Η νέα επιτροπή τουριστικής προβολής Θήβας

 17. 29/09 02:07

  «Φλόριντα της Ευρώπης»  με την Τουρκία απέναντι;

 18. 28/09 20:25

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σκόπελο και Κρήτη

 19. 28/09 15:28

  Ξενοδοχεία: 4 αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις

 20. 28/09 15:19

  Ά. Γκερέκου: Αναγεννητικός, ηθικός και «έξυπνος» τουρισμός

 21. 28/09 15:10

  Λάμψη Αστέρων στα 10 χρόνια του Navarino Challenge 2022 και με Πετρούνια, Τεντόγλου, Ντούσκο, Μιλλούση, Βλάχο, Διαμαντίδη, Πρίντεζη, Βολικάκη, Πρεβολαράκη, Γκολομέεβ

 22. 28/09 15:04

  Η Goldair επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

 23. 28/09 14:33

  FedHATTA: Παρέμβαση Λ. Τσιλίδη στη Βουλή για τη διάκριση του έργου των τουριστικών λεωφορείων από τα ΚΤΕΛ

 24. 28/09 14:23

  Επιμελητήριο Ηρακλείου | Καταδυτικά πάρκα στους Δήμους Μαλεβιζίου και Χερσονήσου

 25. 28/09 14:14

  Β.Κικίλιας | Ο τουρισμός ενισχύει την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

 26. 28/09 14:05

  Τουρισμός: Τιμές-φωτιά στις πτήσεις των Βρετανών για διακοπές το φθινόπωρο – Ποιοι προορισμοί είναι οι ακριβότεροι

 27. 28/09 13:31

  Ο καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης στο συνέδριο των Major Cities of Europe στη Λάρισα

 28. 28/09 12:32

  Τουρισμός το χειμώνα "εκτάκτως" για μια χρονιά δεν γίνεται...

 29. 28/09 12:20

  Press trip ΕΟΤ: Διάσημος Ισπανός σεφ διαφημίζει την Θεσσαλία στη χώρα του

 30. 28/09 11:30

  Meliá & NH: Θα συνεχιστεί η πώληση ξενοδοχείων για να καλυφθεί το χρέος

 31. 28/09 10:39

  Delta Air Lines | Διευρύνει το πρόγραμμα πτήσεων με τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο το 2023

 32. 28/09 10:10

  Φάρμα Ρόδου: Το πρώτο παράδειγμα χρήσης NFTs στην τουριστική αγορά

 33. 28/09 09:49

  Πράσινο φως για 2 νέα ξενοδοχεία σε Δήμο Αβδήρων και Σαντορίνη

 34. 28/09 09:47

  Άδειες για 2 ξενοδοχεία σε Ίο και Βόλο

 35. 28/09 09:45

  Το WTTC οικοδεσπότης του ιστορικού διαλόγου μεταξύ του ιδιωτικού τομέα και των υπουργών της G20

 36. 28/09 09:40

  Ένα γαστρονομικό «διαμαντάκι» στραφταλίζει στον Λιμνιώνα της Κω

 37. 28/09 09:38

  Αδελφοποίηση της Θεσσαλονίκης με το Φορτ Λόντερντειλ των ΗΠΑ

 38. 27/09 17:34

  Κ.Μαρινάκος | Ο τουρισμός κεντρικό πεδίο ανάπτυξης των πράσινων, μπλε και ψηφιακών οικονομιών

 39. 27/09 17:25

  Δύο και τρεις δουλειές οι Βρετανοί για να τα βγάλουν πέρα

 40. 27/09 17:00

  Web3 | Πώς η εξέλιξη του διαδικτύου θα μπορούσε να φέρει τα πάνω-κάτω στον τουριστικό κλάδο

 41. 27/09 16:52

  Τα ιαματικά λουτρά Υπάτης θα λειτουργούν καθημερινά και τον Οκτώβριο

 42. 27/09 16:45

  Κ.Νοτοπούλου | Ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται επιτέλους εθνική στρατηγική

 43. 27/09 15:37

  Μήνυμα της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Η πρόκληση του «Rethink Tourism»

 44. 27/09 15:06

  Tripadvisor: 6 ελληνικά εστιατόρια στα καλύτερα στον κόσμο για το 2022

 45. 27/09 14:50

  Αεροσυνοδός αποκαλύπτει: Τρία πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αγγίζουμε στις πτήσεις

 46. 27/09 14:25

  Μήνυμα FedHATTA/ HATTA για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Νέοι στόχοι και νέα δυναμική για τον τουρισμό στην εποχή των προκλήσεων

 47. 27/09 13:26

  Ταξίδι εξοικείωσης για τις κορυφαίες εταιρίες κρουαζιέρας στο Ηράκλειο

 48. 27/09 13:17

  Απίστευτη ταλαιπωρία για Βρετανούς συνταξιούχους που ταξίδευαν στην Κρήτη με την TUI

 49. 27/09 11:50

  Δηλώσεις Γκερέκου και Φραγκάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 50. 27/09 11:20

  Οι στόχοι για ένα βιώσιμο μοντέλο στρατηγικής ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού 

 51. 27/09 10:55

  Tουρισμός | Jet2.com - Jet2holidays | 1,3 εκατ. θέσεις το 2023 στην Ελλάδα - Steve Heapy: Ήρθαμε στην Ελλάδα για να μείνουμε

 52. 27/09 10:48

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κνωσσός | Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Ισονομία για συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού

 53. 27/09 10:27

  Η Ε.Ξ. Ρόδου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με μια μεγάλη επετειακή – ιστορική έκδοση

 54. 27/09 10:21

  ΣΕΤΚΕ | Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Να επανεξετάσουμε το τουριστικό μοντέλο

 55. 27/09 09:28

  O BVLGARI αναζητά απόφοιτους σχολών Αργυροχρυσοχοΐας από τον Βόλο - δείτε τις αμοιβές

 56. 27/09 09:26

  Εγκρίσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Σαντορίνη

 57. 27/09 09:23

  Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο στον Πύργο και για 4άστερο στη Ρόδο

 58. 27/09 09:19

  Στις 17 Οκτωβρίου η έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 των ανώτερων σχολών του υπ.Τουρισμού

 59. 27/09 09:16

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κάρπαθο και Ζάκυνθο

 60. 26/09 17:37

  Το Amanzoe γιορτάζει την πρώτη του δεκαετία, με τουρισμό υψηλών προδιαγραφών

 61. 26/09 16:48

  Bραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» στον κορυφαίο πιανίστα και μαέστρο Daniel Barenboim 

 62. 26/09 15:59

  DER SPIEGEL | Έργα και ημέρες των παπαράτσι στη Μύκονο

 63. 26/09 15:15

  Επιπλέον μέτρα ανακούφισης των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία - Ουκρανία

 64. 26/09 15:02

  H Διευθύνουσα Σύμβουλος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Καλλιόπη Ροδοπούλου, 2η στον κόσμο για τη συμβολή της στην εκπαίδευση

 65. 26/09 14:54

  Ξενοδοχεία: Ο Ισπανικός προορισμός που αύξησε τις τιμές, αλλά είχε την υψηλότερη πληρότητα στη χώρα

 66. 26/09 14:22

  ΕΟΤ: Δυναμική προώθηση της Ηλείας στην Γερμανία και της Κρήτης στην Πολωνία

 67. 26/09 14:17

  Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού | Ε.Ξ. Μεσσηνίας: Ο τουρισμός θέλει ριζικές λύσεις, όχι "τσιρότο" στην πληγή

 68. 26/09 13:54

  Δεν υπάρχει άλλος δημοσιονομικός χώρος για ενίσχυση των επιχειρήσεων για το ενεργειακό κόστος

 69. 26/09 13:48

  Έρχεται νομοθεσία που ακριβαίνει τα αεροπορικά εισιτήρια - «Το κόστος δε μπορεί να είναι κάτω από τα επίπεδα των φόρων»

 70. 26/09 13:41

  Με «Ελληνικό Πρωινό» οι Ξενοδόχοι και το Αεροδρόμιο της Αθήνας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 71. 26/09 13:17

  ΠΟΤ: Η οικονομική αβεβαιότητα "γονατίζει" τους ταξιδιώτες - Απομακρύνεται από το εγγύς μέλλον η επιστροφή σε επίπεδα 2019

 72. 26/09 12:43

  Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Διήμερες εκδηλώσεις από τον δήμο Αγ. Βασιλείου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 73. 26/09 12:07

  Skytrax Awards | «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Eυρώπη» η AEGEAN

 74. 26/09 11:57

  Ξενοδοχεία | Radisson Hotel Group: Έφτασε στα 5 ξενοδοχεία στην Ελλάδα - έρχονται ακόμη δύο

 75. 26/09 11:41

  Τουρισμός | Η Jet2 ξεκινά πτήσεις προς Ρόδο και Χαλκιδική από το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το Πάσχα

 76. 26/09 11:26

  Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υποδέχεται την ισραηλινή αεροπορική εταιρία Sun d’or

 77. 26/09 11:15

  Ά. Γκερέκου | Ο Πειραιάς μπορεί να εξελιχθεί σε διεθνή προορισμό για city break, πολιτιστικό και γαστρονομικό τουρισμό

 78. 26/09 09:56

  Οι 8 νικητές, από τον γεωργό έως τον εστιάτορα, των πρώτων ευρωπαϊκών βραβείων βιολογικής παραγωγής

 79. 26/09 08:58

  Περιβαλλοντική έγκριση στο Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

 80. 26/09 08:47

  Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Διδυμοτείχου

 81. 26/09 08:40

  Άδειες για 3 νέες τουριστικές επενδύσεις σε Σίφνο, Εύβοια και Ζάκυνθο

 82. 26/09 08:35

  Άδειες για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ανατολική Μάνη και Σαντορίνη

 83. 26/09 08:15

  Αλλαγή χρήσης διατηρητέου κτιρίου σε ξενοδοχείο στην Αθήνα- Νέο ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο

 84. 25/09 08:08

  Πράσινο φως για αλλαγή χρήσης κτιρίων σε ξενοδοχεία στη Ρόδο και στο Γύθειο

 85. 25/09 08:07

  Άδειες για ανέγερση 2 ξενοδοχείων σε Ανατολική Μάνη και Σύβοτα

 86. 24/09 12:52

  Jet2holidays και Jet2.com | Κλείνουν θέσεις σε μισό εκατομμύριο Βρετανούς τουρίστες το 2023 στην Κρήτη

 87. 24/09 12:43

  Έγκριση για αλλαγή χρήσης κατοικίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

 88. 24/09 12:41

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ρέθυμνο, Άνδρο και Δήμο Αβδήρων

 89. 24/09 12:40

  Β.Κικίλιας | «Κάθε επιπλέον ευρώ που έρχεται από τον τουρισμό είναι πρόσθετη στήριξη στους Έλληνες»

 90. 24/09 12:35

  Η Ε.Ξ. Καλαμάτας χαιρετίζει την αδελφοποίηση της Καλαμάτας με την αμερικανική πόλη Λόουελ

 91. 23/09 17:00

  Επιμελητήριο Ιωαννίνων | Κίνητρα για την προσέλκυση αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στα Ιωάννινα

 92. 23/09 16:19

  Κρήτη | Πληρότητες άνω του 80% στα ξενοδοχεία μέχρι τις 20 Οκτωβρίου

 93. 23/09 16:09

  Ο Vtours «επεκτείνει το καλοκαίρι» με φθινοπωρινές διακοπές στην Κρήτη

 94. 23/09 15:35

  Ενισχύσεις για 5 νέα ξενοδοχεία σε Σίφνο, Σαντορίνη, Κεφαλονιά και Καλαμάτα

 95. 23/09 15:20

  Κικίλιας από Στοκχόλμη: Νέες επενδύσεις και θεματικός τουρισμός για την επέκταση της τουριστικής περιόδου

 96. 23/09 15:16

  Χορηγήθηκε άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στην Κυλλήνη

 97. 23/09 15:12

  ΟΤΘ: Δυο Ιταλίδες στη Θεσσαλονίκη για press trip προβολής σε Ιταλικά ΜΜΕ

 98. 23/09 15:11

  ΓΕΠΟΕΤ | Ζητείται η παρέμβαση των βουλευτών στο σ/ν για την απελευθέρωση των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών

 99. 23/09 15:06

  ITA Airways: Νέες διηπειρωτικές πτήσεις από Ρώμη για Τόκιο, Μαλέ & Νέο Δελχί

 100. 23/09 15:05

  Μ.Κόνσολας | Στήριξη και ενίσχυση της ζωής και της οικονομικής δραστηριότητας στις ορεινές περιοχές»